Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet jól (978 db)

Hogy lehet jól ujjazni?

Legjobb válasz: Érzéssel. Ez a lényeg. Lassan indítani 1 ujjal, mert fájhat is elõször. Aztán ha már van rendes nedvesedés, lehet több ujjal, intenzívebben. A ki-be húzgálás egy mellékes dolog, jobb szokott lenni belül ujjheggyel simogatni azt a pontot, amire a lány jól reagál. Próbáld megkeresni a G-pontot, A-pontot. (A neten megtalálod, hogy hol keresd.) Közben másik kézzel vagy nyelvvel lehet izgatni a csiklót. Ha valamilyen mozgást elkezdtél, akkor azt csináld egy darabig ritmusosan, ne váltogass sokszor mozgást és sebességet, csak gyorsíthatsz. De a legfontosabb, hogy minden lány mást és máshogy szeret, végig figyeld a reakcióit, ha nem nyilvánvaló, akkor kérdezz rá, hogy így jó-e. Ez az én tapasztalatom, leírhatnák lányok is, hogy hogy szeretik.

Érzéssel. Ez a lényeg. Lassan indítani 1 ujjal, mert fájhat is elõször. Aztán ha már van rendes nedvesedés, lehet több ujjal, intenzívebben. A ki-be húzgálás egy mellékes dolog, jobb szokott lenni belül ujjheggyel simogatni azt a pontot, amire a lány jól reagál. Próbáld megkeresni a G-pontot, A-pontot. (A neten megtalálod, hogy hol keresd.) Közben másik kézzel vagy nyelvvel lehet izgatni a csiklót. Ha valamilyen mozgást elkezdtél, akkor azt csináld egy darabig ritmusosan, ne váltogass sokszor mozgást és sebességet, csak gyorsíthatsz. De a legfontosabb, hogy minden lány mást és máshogy szeret, végig figyeld a reakcióit, ha nem nyilvánvaló, akkor kérdezz rá, hogy így jó-e. Ez az én tapasztalatom, leírhatnák lányok is, hogy hogy szeretik.
mért hogy lehet nem jól ?O.o akkor annak az ellentéte :P
Fiú hogyan ujjazzon meg jól egy lányt ezt kérdezed?
A kérdező hozzászólása: igen ezt:D
aki elöttem írt választ teljesen eltalálta a lényegét, de télleg az a fontos hogy a lányt kényesztesd vagyis ha látod hogy neki fáj akkor gyengébben csináld..énis jártam már úgy hogy a fiu erõsen csinálta és utána nagyon fájt...de mielött csinálod mindig moss kezet ez alapvetõ dolog ! ...Most csinálnád elõször..??

Magolás. Hogyan lehet jól magolni? Jogász szakon csak magolással lehet érvényesülni?

Az én tanulási stílusomat így lehetne jellemezni: közgáz egyetemen minden jogi vizsgám 4-5-ös lett, és nem magoltam, hanem sokszor átolvastam, megértettem, példákkal rögzítettem az anyagot. Magyarul gyakorlatilag is megértettem.. Természetesen ezt nem lehet kemény jogász szakon, mert nincsen id? rá!!

Legjobb válasz: én nemvagyok jogász, közgázos vagyok énis. de én aztvettem észre, h ami érdekel, az megmarad bennem, még akkoris ha sokkal kevesebb idõt szánok rá. ja és úgy h magolni én szinte nemis tudok, képtelen vagyok arra h leüljek és szövegeket memorizáljak. csak a reál megy jól, mert hamar kikövetkeztetem, rájövök a logikára, és eztmég élvezem is. de mikor olyan volt, ami magolós volt, és kicsit azért érdekelt is, akkor sokkal jobban megmaradt, nemkellett 200szor elolvasni. ezért gondolom azt, hogyha érdekel a jog, akkor lehet h jobban fog menni. nameg sztem ez be is gyakorolható, az elején nehéz a magolás, de utána bele lehet jönni.

én nemvagyok jogász, közgázos vagyok énis. de én aztvettem észre, h ami érdekel, az megmarad bennem, még akkoris ha sokkal kevesebb idõt szánok rá. ja és úgy h magolni én szinte nemis tudok, képtelen vagyok arra h leüljek és szövegeket memorizáljak. csak a reál megy jól, mert hamar kikövetkeztetem, rájövök a logikára, és eztmég élvezem is. de mikor olyan volt, ami magolós volt, és kicsit azért érdekelt is, akkor sokkal jobban megmaradt, nemkellett 200szor elolvasni. ezért gondolom azt, hogyha érdekel a jog, akkor lehet h jobban fog menni. nameg sztem ez be is gyakorolható, az elején nehéz a magolás, de utána bele lehet jönni.
Magolás? Én régen úgy tanultam, hogy részenként mondatról mondatra bemagoltam, még a sorrendet is(melyik után mi jön) aztán az egész leckét egyben.Na, ez magolás volt és el i felejtettem hamar.Késõbb rájöttem, tiszta hülye vagyok, nem így kell tanulni. Mert igy nem is élveztem, csak szenvedés volt. Azán elkezdtem úgy tanulni, hogy elolvastam többször az anyagot, a lényeget megértettem, bizonyos dolgokat kötöttem valami másikhoz, és addig olvastam, mig megmaradt.Én sem hittem el, hogy mûködik, de mégis érettségin mûködött! :) De ezt a görcsös visszamondást felejtsd el...
Ha magolsz biztos, hogy ki fogsz hagyni valamit a mondatból. Ha látogatod az elõadásokat, és megtanulod mire kell odafigyelni, nem fogsz semmit kihagyni. egy joghallgató
És sokat kell ismételni!
Kétkomponensû a jogtanulás: 1.Értõ olvasással kell egy anyagrészen végigmenni többször. 2.Aztán be kell vágni a törvényszöveg fontosabb részeit, felsorolásokat. Hangosan, magadat kikérdezve/kikérdeztetve tanulj, ha teheted, szorgalmi idõszakban. 3.Ha esetleg érted, és tudod is, még mindig kérdezhetnek olyat, hogy a vizsga ne legyen eredményes.
1749 vok: csak magolással elvben le lehet vizsgázni (gyakorlatilag nem nagyon), de aki NEM ÉRTI a jogot, nem lát át összefüggéseket, az a pályán egy kalap szart sem ér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én anno elkezdtem a közgázt Gyõrött, de nem tetszett, pontosan azért, mert nem megy nekem matek...se a stat...stb.. De ugyanakkor viszont nagyon ment a jog, és ezért gondolkozom ebben, megpróbálom, hátha megy nekem. És emellett nagyon jó voltam történelembõl is... És amúgy velem is úgy van, hogy nem bírok úgy jogot tanulni, legalábbis a közgázon nem bírtam, hogy magoljak...De tényleg lehet, h belejövök majd.. Mert engem érdekel ez az egész jogi téma, már kicsi korom óta, és a felmenõim is jogászok..:) )) Úgyhogy bele vágok!!! Azért, várom a további kommenteket is a magolással kapcsolatban!!!
A kérdező hozzászólása: Senki nincsen ezek szerint, aki magolna?? És megosztaná velem a titkát???
A kérdező hozzászólása: :) ) Csak attól tartok, hogy ha a jogi szövegben kihagyok valamit, akkor élve elégetnek:) )) a vizsgán:s

Hogy lehet jól kezelni az akaratosságot? Nem mindig tudom, hogy most épp szeparációs szorongás miatt sír ha egyedül hagyom vagy csak nem akar egyedül lenni

8 és fél hós, egyik helyen írják ne hagyd sírni, másik helyen, hogy ne kényeztesd el, viszont nagyon jó színész mert a hisztinél is vannak könnyei, és még ki is nevet ha bed?lök neki? hasonló tapasztalatok? szívem szerint nem hagynám sírni, mert úgy gondolom hogy még akkor sincs kés? határokat szabni, ha már érti mit mondok

Legjobb válasz: Szia.Én nemhogy sirni,nembiztos hogy azért örül,mert jol átvert,hanem,hogy foglalkozol vele.felveszed,megsímogato,esetleg megoldod a problémáját ha van neki.Lehet,hogy csak simán unatkozik,és rád vágyik csak.Ha felveszed megnyugtatod,majd megint leteszed,és eltereled valami érdekessel a figyelmét,nem biztos,hogy ujra rázendit.Szerintem sírni hagyni nem jó ötlet,rögtön felkapkodni se,az középút a jó.

Szia.Én nemhogy sirni, nembiztos hogy azért örül, mert jol átvert, hanem, hogy foglalkozol vele.felveszed, megsímogato, esetleg megoldod a problémáját ha van neki.Lehet, hogy csak simán unatkozik, és rád vágyik csak.Ha felveszed megnyugtatod, majd megint leteszed, és eltereled valami érdekessel a figyelmét, nem biztos, hogy ujra rázendit.Szerintem sírni hagyni nem jó ötlet, rögtön felkapkodni se, az középút a jó.
Azt vettem észre, hogy van olyan hét, mikor szépen elvan egyedül is, fõleg délelõtt, ez a délutánokra nem volt jellemzõ sosem. Van, hogy állandóan kapaszkodik, nem enged ki sehova, úgyahogy elvan a földön, ha fohlalkozom vele. Ezek a nehéz hetek. Mikor már erõsen gondolkodom, hogy megint miért csinálja ezt, mert kezdek kibukni tõle, azt elemzem, mennyiszer kapkodjuk fel...stb, egyszer csak abbahagyja és újra önállóbb kicsit. Most fogzik, ilyenkor csimpaszkodóbb, szinte semmit nem tudok tõle csinálni, elég nehéz. Ez a szobába beteszem és otthagyom módszer nem tûnik túl humánusnak egy 8-9 hóssal szemben , nem hinném hogy ettõl egyedül játszana, inkább kiorditja a lelkét. Valahogy tényleg a középút keresése lenne a helyes, de nehéz megtalálni. A babóm 9 hós kisfiú


Hogyan lehet jól bánni a farokkal? Lehet rosszul is dugni?

Mindig irjátok, h tudni kell vele bánni, de most ez alatt mit értetek? Szerintem igazán a lány tud mozogni, vagy most a férfi a be-ki-be-kit mivel tudja szinesíteni? változó tempóval, körözéssel, vagy mivel? Hogy lehet egyáltalán rosszul bánni a pénisszel? Az 1 "rúd" amit el?re hátra, meg kicsit oldalriányban mozgathat derékkal, de ennyyi, nem??

Legjobb válasz: Jól mondod. Ki-be, változtatni a tempón, pózváltás mert ha monoton az egész úgy se jó. (értem ezalatt h félóráig kb csak 1 póz). A lány akkor tud mozogni igazán ha lovagló pózban csináljátok, meg a többi mikor a lány van felül.(de ez nem jelenti azt hogy a fiú ne tudna magával olyankor mit kezdeni) Ha fekszel mint egy fadarab az azért gáz. Olyankor mondják hogy nem jó.

Jól mondod. Ki-be, változtatni a tempón, pózváltás mert ha monoton az egész úgy se jó. (értem ezalatt h félóráig kb csak 1 póz). A lány akkor tud mozogni igazán ha lovagló pózban csináljátok, meg a többi mikor a lány van felül.(de ez nem jelenti azt hogy a fiú ne tudna magával olyankor mit kezdeni) Ha fekszel mint egy fadarab az azért gáz. Olyankor mondják hogy nem jó.
én a 11:07essel egyetértek! én is azt szeretem, ha fokozatosan gyorsul a tempó, és a végén már nagyon gyors. A kérdezõnek: számít a gyorsaság, szóval a tempó és a mélység is fontos, mármint azzal is színesíthetõ a dolog. És szerintem arra mondják, hogy rosszul csinálja, aki: 1. csak fekszik mint egy fadarab 2. csak magával törõdik és csak magát akarja kielégiteni 3. nagyon monotonon mindig csak ugyanabban a pózban és ugyanolyan tempóban csinálja
Ha jól akarsz vele bánni, gyakorolj sokat. :) Általában egy dolog a fontos, hogy odafigyelj arra, ami jó a párodnak. Figyelmesség = jó szex!!! A "rossz dugás" töbnyira az önzõsködést, durvaságot, oda nem figyelést jelenti. És a dugás nem egyenlõ a szeretkezéssel. 30/F
Lehet, hogy az csak egy rúd, de változatosan használható. Be-ki sem csak egyféleképp lehet. Változhat a tempó, mélység, a behatolás szöge, a mozdulat iránya-íve. Nem mindegy, hogy tömöd, mint a libát, vagy érzékin és izgatóan masszírozod belül, hogy szinte elveszti az eszét. Elõbbi a rosszul bánás, utóbbi a jól bánás.
a körözést szeretem..:) igen persze én úgy szeretem ha az elején lasabb aztán beindul és a végén már dván nyomja
Az sem mindegy, mennyire ismered magad és a partnered (vagy a nõket általában). Ha nagy, te mégis tövig bevágod különösebb rákészülés nélkül, az fáj. Ha kicsi, vékony, és nem jól lövöd be a pózt, mozdulatot, elalszik a lány.

Hogyan lehet jól megtanulni egy hosszú anyagot? Kémiából egy anyaghoz egy-két oldalt írtunk, és van 7 anyag, amit tudni kell, na most akkor hogyan kezdjek bele?

Legjobb válasz: Ahogy egy rövidet. :) Ez azért nem túl sok, ha jól értem max 14 oldal. Mondjuk elõször olvasd át, aztán írj ki minden anyagból kulcsszavakat, próbáld azok alapján elmondani, úgy hogy belenézel a könyvbe, aztán úgy is, hogy nem, csak a kulcsszavakat nézd. Vagy húzd ki színessel a fontos dolgokat, mond fel mp3-ra, olvasd fel hangosan, írd ki vázlatba, ezer módszer van, mindenkinek más válik be. Most tûnik fel, hogy kémia, ha olyan rész, amit érteni kell, akkor lassan olvasd, ha segít, rajzolj hozzá ábrát, lásd át logikusan.

Ahogy egy rövidet. :) Ez azért nem túl sok, ha jól értem max 14 oldal. Mondjuk elõször olvasd át, aztán írj ki minden anyagból kulcsszavakat, próbáld azok alapján elmondani, úgy hogy belenézel a könyvbe, aztán úgy is, hogy nem, csak a kulcsszavakat nézd. Vagy húzd ki színessel a fontos dolgokat, mond fel mp3-ra, olvasd fel hangosan, írd ki vázlatba, ezer módszer van, mindenkinek más válik be. Most tûnik fel, hogy kémia, ha olyan rész, amit érteni kell, akkor lassan olvasd, ha segít, rajzolj hozzá ábrát, lásd át logikusan.

A Need for Speed-ben hogyan lehet jól menekülni a zsaruk elől?

Tudom,hogy ezt nem lehet szó szerint leírni de már egy csomószor elkaptak és ez már nagyon idegesít.Mégis valami tippetek nincs?

Legjobb válasz: Nagy tempót kell diktálni. Ha már igazán profin vezetsz nagy tempóval, ütközés nélkül, és jól bánsz a nagy kanyarokkal, akkor csak sûrûn kell jobb illetve bal kanyarokat össze vissza váltani (persze nézd, hogy a zsarukhoz képest merre mész)... A sok kanyar és a tempó az egyetlen megoldás!

Nagy tempót kell diktálni. Ha már igazán profin vezetsz nagy tempóval, ütközés nélkül, és jól bánsz a nagy kanyarokkal, akkor csak sûrûn kell jobb illetve bal kanyarokat össze vissza váltani (persze nézd, hogy a zsarukhoz képest merre mész)... A sok kanyar és a tempó az egyetlen megoldás!
Pontosan melyik Need for Speed-rõl lenne szó?
Ha a most Wanted-rõl lenne szó, akkor tudok egy jó megoldást, hogy egy helyben állsz, nem kapnak el, és még a vérdíj is gyûlik. ( Nem cheat, a játékban van egy ilyen bug. Vagy legalábbis ha direkt van benne, akkor jó kihasználni.)

Hogyan lehet jól "lovagolni"?

Lényegében a párom sohasem panaszkodott. Úgy látom élvezi ha én vagyok felül. De nekem annyira nem jó esetleg az elsö 5 perc. Valahogy nem tudok ugy mozogni hogy nekem jó legyen. Ellenben ha ? diktál nagyon jó. Szerintem megmondaná ha nem jó de nem 100%, kérdeztem és azt mondta nagyon jó. 20/l

Legjobb válasz: Nincs olyan hogy "jól lovaglás". Erre rá kell érezni, de próbálj meg közben tekerni a csipõd, vagy ültödben elõre hátra mozogni. Nálunk ez beszokott válni:)

Nincs olyan hogy "jól lovaglás". Erre rá kell érezni, de próbálj meg közben tekerni a csipõd, vagy ültödben elõre hátra mozogni. Nálunk ez beszokott válni:)
1. hozzászóló vagyok. ha azt mondta, hogy élvezi, akkor hidd el. de ha nem lenne neki jó, akkor szex közben rá lenne irva az arcára. de azért üljetek le és beszéljétek meg, ha valakinek valami nem tetszik, szóljon a másiknak.
Ne csak te mozogj rajta, õ is mozogjon alattad.
hát igen, a jó lovagláshoz hozzátartozik a pasi mozgása is, persze ezt tudni kell hogyan...

Hogyan lehet jól megkötni egy sálat, hogy jól nézzen ki? mutatok képet milyen sálra gondoltam

http://www.balimage.hu/catalog/images/SX%20058.jpg

Legjobb válasz: nekem világoszöldben van :)

A kérdező hozzászólása: nekem világoszöldben van :)
nekemis ilyen van csak vastagabb :) szóval.. kettehajtod a sálat, majd kettéhajtva a nyakad köré teszed. utána mind2 végét átszúrod a nyakad másik oldalán levõ hurkon.. remélem érthetõ valamennyire xD kb így kéne kinéznie http://ditti30.freeblog.hu/files/CIMG1758.JPG

Hogy lehet jól lánghegeszteni hozaganyaggal?

Suliban gyakorlaton csináljuk. Folyton hozzáragad a hozaganyag a fémlapocskához, ami szerintem helytelen. Ha nem érintem hozzá, és úgy hegesztem, akkor meg olyan, mint ha nem is lenne hozaganyag, mert nem csöppen le róla semmi. Magyarul olyan mint ha hozaganyag nélkül csinálnám. A másik hiba pedig, hogy nem olvasztom meg a fémlapocskát, csak rácsöppen a hozaganyag, az megint csak helytelen.

Legjobb válasz: Ha a lángot megfelelõen beállítod, akkor úgy könnyû lesz. Annyi az egész , hogy felmelegíted a fémlapokat, agy amivel épp dolgozol, és amikor már majdem olvad akkor a pótanyagot is elkezded olvasztani, így a fém és a pótanyag kb ugyanakkor olvad meg és egybefolyik, ezután ugyanígy folytatod.Gondolom ilyen alapopkat tudsz hogy hogy miolyen szögben kell tartani a keverõszárat, meg a pótanyagot, ill milyen távolságban egymástól. Gyakorolni kell (nem is olyan sokat) és akkor nagyon jól fog menni :)

Ha a lángot megfelelõen beállítod, akkor úgy könnyû lesz. Annyi az egész , hogy felmelegíted a fémlapokat, agy amivel épp dolgozol, és amikor már majdem olvad akkor a pótanyagot is elkezded olvasztani, így a fém és a pótanyag kb ugyanakkor olvad meg és egybefolyik, ezután ugyanígy folytatod.Gondolom ilyen alapopkat tudsz hogy hogy miolyen szögben kell tartani a keverõszárat, meg a pótanyagot, ill milyen távolságban egymástól. Gyakorolni kell (nem is olyan sokat) és akkor nagyon jól fog menni :)
Igaz, hogy már 4 éve volt ez, de én is most tanulom ezt. Sajnos nekem is ezek a problémák állnak fenn. Annyi, hogy mi 2 db acélcsövet hegesztünk össze. Nem olvasztom meg eléggé az anyagot és csak a hozaganyag olvad rá. Kb olyan, mintha szigetelõszalaggal összeszalagoznám.. :D Meg nekem mindig durran, mert túl közel tartom a magot az anyaghoz. Akkor mindig egy kisebb szívroham jön rám. Majd csak megtanulom egyszer. :)

Angolul hogy kell mondatot összeállítani? és hogy lehet jól megtanulni?

Legjobb válasz: Nincs egymondatos szabály, ami minden mondatra ráhúzható. Ha majd megtanulsz angolul, akkor fogod tudni a mondatszerkesztést. Jól megtanulni pedig a nyelvvel való változatos és rendszeres találkozás útján, szerencsés esetben angol nyelvû országban. Hány éves vagy?

Nincs egymondatos szabály, ami minden mondatra ráhúzható. Ha majd megtanulsz angolul, akkor fogod tudni a mondatszerkesztést. Jól megtanulni pedig a nyelvvel való változatos és rendszeres találkozás útján, szerencsés esetben angol nyelvû országban. Hány éves vagy?
Akkor még van idõd. Olvass sokat, lehet az tankönyvszöveg is vagy alapszintû könnyített olvasmány, és ha a mondatszerkesztésre vagy kíváncsi, akkor azt elemezgesd magadban. Írj szorgalmikat, biztos a tanár is kijavítja neked vagy ha õ nem, akkor itt mi. Elõbb-utóbb kiküszöbölõdnek a szórendi hibák.
A kérdező hozzászólása: 14/L Nagyából vagyis alapszinten megy az angol csak hát azok a mondatok.....:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!