Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetünk boldogok (45 db)

Hogy lehetnék boldog?

Folyamatosan kétségek gyötörnek, mindig azt érzem, hogy nem vagyok elég az aktuális páromnak. Ha valamiért nem keres stb rögtön az van bennem, hogy másokkal is kellene ismerkednem, mert ez már nem tart sokáig, le fog lépni hamarosan.

Legjobb válasz: Volt már elõtte is barátod? Ha igen, nála is éreztél hasonlókat? Mert ha így van, akkor valószínû benned is van hiba. Nem megsérteni akarlak, ne értsd félre..legyen több önbizalmad, és ha te attól jobban érzed magad, hogy ismerkedsz, akkor tedd azt! Csak semmi hülyeséget..ne csald meg, ne bántsd meg fölöslegesen! Te is mesélj neki hasonló dolgokat, de csak amolyan sejtelmes módon...és meglátod hogyan reagál. Ha látod, hogy bántja, féltékeny, akkor valamit csak érez irántad:) Viszont ha hosszútávon megmaradnak benned ezek az érzések, akkor az megkeserítheti a kapcsolatot, és sosem leszel boldog mellette..de még mielõtt lemondanál róla, próbálj meg bízni benne!

Volt már elõtte is barátod? Ha igen, nála is éreztél hasonlókat? Mert ha így van, akkor valószínû benned is van hiba. Nem megsérteni akarlak, ne értsd félre..legyen több önbizalmad, és ha te attól jobban érzed magad, hogy ismerkedsz, akkor tedd azt! Csak semmi hülyeséget..ne csald meg, ne bántsd meg fölöslegesen! Te is mesélj neki hasonló dolgokat, de csak amolyan sejtelmes módon...és meglátod hogyan reagál. Ha látod, hogy bántja, féltékeny, akkor valamit csak érez irántad:) Viszont ha hosszútávon megmaradnak benned ezek az érzések, akkor az megkeserítheti a kapcsolatot, és sosem leszel boldog mellette..de még mielõtt lemondanál róla, próbálj meg bízni benne!
Alacsony az önértékelésed. Azt kéne rendbe tenned...
A kérdező hozzászólása: Minden barátomnál ezt éreztem. :/ A barátnõim, akikkel beszéltem errõl, is azt mondják, hogy az önértékelésemmel vannak problémák, de az a gond, hogy nem igazán tudom, hogy hogyan is "tehetném magam rendbe" ezen a téren. Köszönöm a válaszaitokat!
Beszélgess el egy pszichológussal. Az intimitástól való félelmet le kell gyõzni, ha teljes életet akarsz élni.

Egyedül kisgyerekkel 35 felett hogy lehetek boldog?

Borzasztóan egyedül érzem magam, még terhesen otthagyott minket a kisfiam apukája, se szó, se beszéd kisétált aza ajtón és kész. Egyszer sem látogatott meg minket azóta, még csak azt sem kérdezi meg, hogy vagyunk, már lassan 4 éve ennek és én az idegösszeroppanás szélén vagyok. Nem tudom hogy legyek újra boldog.

Legjobb válasz: Nem is leszel boldog soha, ha azt valaki mástól teszed függõvé. Egyedül vagy. Naés?! Ez mitõl akadálya a boldogságodnak? Miért mástól várod, hogy boldoggá tegyen, amikor az a te dolgod?

Emeld fel a fejed, elõbb tedd a lelked-tested rendbe, kerítsd elõ a régi barátokat, próbáljatok programokat csinálni. Szedd össze a ruhatárad is és keress hobbit. Ha ez a rész rendben van, akkor próbálj meg ismerkedni. Amúgy 40 évesen, két gyerekkel is lehet új társat és szerelmet találni, nem kell feladni. De az ajtódon nem fog kopogtatni a szép szõke herceg, ahhoz ki kell mozdulni és magabiztosságot, derût kell árasztani. Nem könnyû, az biztos.
Nem is leszel boldog soha, ha azt valaki mástól teszed függõvé. Egyedül vagy. Naés?! Ez mitõl akadálya a boldogságodnak? Miért mástól várod, hogy boldoggá tegyen, amikor az a te dolgod?
Ex velen is megtortent, csak én 8 évig sajnáltam magam. Ma 37 vagyok es boldog kapcsolatban elek. Ugyan meg csak egy éve tart, de pozitívan állok hozza es dolgozom a kapcsolatert.
Egyébként én netes tarskereson ismerkedtem meg a párommal. Nyilván vannak veszélyei is, de a való életnek éppúgy. Ott viszont ki írhatók, hogy kisgyerekes anyuka vagy, igy eleve nem keres meg olyan, akit ez nem érdekel. Nem csak parkeresesre jó egyébként, hanem baráti jellegû ismerkedésre is. Mar az is elõrelépés, ha valakivel napi szinten írogat tok egymásnak. Akkor sem érzed magad olyan egyedül.
Bár 4 év után kb lényegtelen, de hogy jobban tudjuk tanácsot adni, leírnád az elõzményeket? Mennyit éltetek együtt a gyereked apjával? Jól kijöttetek addig amíg el nem hagyott? Terveztétek a gyerek születését, vagy véletlen volt? Mit beszéltetek, hogy szeretnétek élni?
5: Én egy nagy családból jövõ, amúgy családszeretõ embert választottam, aki már a megismerkedésünkkor mondta, hogy õ 4 gyereket akar, és a rokon kicsikkel nagyon szépen játszott, öröm volt nézni. Aztán 2 gyerek után úgy döntött, hogy ez neki túl sok felelõsség, még inkább szórakozna meg bulizni járna, fõleg egy fiatal leánykával..
Leginkább úgy, hogy eldöntöd, hogy te boldog vagy. Keresed és észre is veszed azokat a dolgokat az életedben aminek örülhetsz. Így boldog leszel. Ha boldog vagy hidd el lesz olyan ember aki keresi majd a társaságod mert boldog emberrel jó lenni :)
Én is egyedül vállaltam a fiamat. Most vagyok 32 éves és 5 éves a srácom. Én éppen azóta nem érzem magam egyedül és azóta vagyok a "helyemen", amióta õ van nekem. Korábban a párkapcsolataimban, az érzelmi viharaimmal csak kínlódtam. Most már úgy érzem, hogy révbe értem. A kisfiam biztos pont. Nem is vágyom újra azokra a cirkuszokra, amiket korábban át kellett élnem. Anyának lenni csodálatos élmény, én pedig szeretném kiélvezni amíg csak lehet (olyan gyorsan nõ...)
Te is remekül választottál apukát, neked is a macsó alfahím kellett, aki bezsongított, a kedves, családszeretõ férfiakat meg pattintottad lefele. Most viseld a következményeit.
Próbáltál már ismerkedni? Azért mert van egy gyerkõcöd, attól még nem szûntél meg nõnek lenni. Próbálkozz, biztos lesz sok olyan, aki ha meghallja, gyereked van, odébbáll, de ki tudja, lehet, hogy találsz egy olyan társat, akivel boldogok lesztek. De ha nem próbálkozol, akkor tényleg egyedül maradsz! Én 33 évesen találtam meg a második férjemet, igaz, akkor még nem volt gyerek, de tõle született egy lányom és boldogan élünk már 5 éve. :)
Csak rajtad mulik, hogy boldog legy.
35 évesen 2 gyerekkel maradtam egyedül most 3évre rá újra van párom aki elvett és közös gyerek is van amúgy chat.hu :-) én ott ismertem meg tedd félre a bánatot és kezd el élni
netes társkeresõkön viszonylag egyszerüen tudsz magadnak találni valakit, aki szexel veled, esetleg még egy kis fiatal fiut is szerezhetsz igy magadnak, lehet ez valamit enyhit a szomoruságodon.
Egyedül, kisgyerekkel lehetsz csak boldog. Kell neked egy elvált, vagy agglegény, kóborló, kiégett, agresszív, kihasználós, csúnya, öreg, pocakos, kopaszodó, családos(nõs), lúzer, önbizalomhiányos, perverz, fura, selyemfiú szexre??? Vagy esetleg neked más jelenti a boldogságot? amikor ott a kisfiad, minek kell egy kolonc? Azért 30 feletti pasikat eléggé kiválogatták már, esélyed kevés, de azért van kevéske. Ez tény.
Miért, mi a gond veled?
Úgy hogy lemondasz a lányokról, és az energiádat másba fekteted, amiben jó vagy. Olyan mint egy baleset. Ha valaki megvakul annak a többi érzékszerve idõvel fejlõdik.
mondjuk kivételesen valami mással is foglalkozol. az élet nem csak csajozásból áll
Milyen csúnya testi adottságaid vannak? Ha az arcod vagy a magasságod nem tetszik, azon nem tudsz változtatni, de ha a tested azon lehet. Senki nem születik izmos felsõtesttel, azért tenni is kell. :)
olyan csúnya testi adottság kevés van, min ne lehetne változtatni. nekem van egy ismerõsöm, olyan tyúkmelle van a palinak, hogy mikor megfeledkezik magáról, nekiáll kapirgálni. de fogta magát, elment konditerembe és gyártott normális mellizmokat, felsõtestet.azzal kifejezetten mutatós lett és olyan csaja van, hogy elsõre megirigyeltem. tessék a megoldással foglalkozni, nem sopánkodni. ez a probléma, oké. mi lehet a megoldás? nem minden lány helyes-magas adoniszt akar, de ha van olyan pali, aki tesz valamit azért, hogy tetsszen a lányoknak, te meg nem, akkor örök vesztes maradsz. ennyire egyszerû.
Keress magadnak hobbit és a szerelem vak.
Na igen, a szerelem vak. Az én barátom se kimondottan Adonisz, sõt, az ismerõseim szerint csúnya, de én egyszerûen imádom. Megtaláltam azokat a vonásokat rajta, amik kimondottak cukik rajta. Én sem vagyok se egy nádszál, se egy bombanõ, de azért nekem is voltak már udvarlóim különbözõ korosztályokból, különbözõ kinézetû pasiktól. Egyszerûen barátkozással kezdte a dolgot, aztán amikor már leesett nekem, hogy mit akar, már nem volt visszaút. Nekem pl. az tetszett benne, hogy mennyire okos, segítõkész, állatbarát és mennyire azonos az érdeklõdési körünk. Már két éve együtt vagyunk, összeköltözünk és várjuk a kiscicát. :) Szóval nem kell általánosítani, hogy minden lány bombapasit akar. Sõt, nekem az a tapasztalatom, hogy a bombapasik között nagyobb arányban vannak azok, akik képtelenek a hosszútávú kapcsolatra.
Mondd meg õszintén magadnak:neked kellene olyan lány aki a sarokban ül és egész nap sajnáltatja magát?Ugye hogy nem...Inkább kéne egy életvidám, mosolygós csajszi.Szerintem sportolj, és meglásd, sokkal jobban észre fognak venni.

Hogyan lehetnék boldog, ha sosem lehet olyan barátnőm, akihez tudnék vonzódni testileg is?

Rossz érzés, hogy csak olyan lányok járnának velem, csak olyan lányoknak tetszem tudomásom szerint, akik nekem nem jönnek be, nem tudok hozzájuk vonzódni és akik között nem egy lány olyan, hogy már örülne, ha végre lenne pasija, mert azt is ki kell mondani, hogy ezek a lányok egy fiúnak sem kellenének szinte.

Legjobb válasz: Nézd van az a csaj akinek kell egy zacskó a fejére..azokat szúrhatod nyugodtan.. Viszont van olyan ronda csaj hogy a sajátodra is húzol egy zacskót,ha netán az övé kiszakadna.. Hahaha:)) Hölgyeim nem bántás,csak vicc:)

Nézd van az a csaj akinek kell egy zacskó a fejére..azokat szúrhatod nyugodtan.. Viszont van olyan ronda csaj hogy a sajátodra is húzol egy zacskót, ha netán az övé kiszakadna.. Hahaha:) ) Hölgyeim nem bántás, csak vicc:)
kérdezõ írj privit.Ott szeretnëk mondani valamit csak ide nem akarom kiírni :)
Ki mondta hogy boldognak kell lenni? Nem mindenki az, qurvára nem, ismerek sok olyat aki nem az, sõt, nagyon lepukkant életû embereket is ismerek, mégis élnek. jelenleg én sem vagyok az, mégis élek, és egy csomó mindennek tudok örülni, nap mint nap. Miért kéne boldognak lennem? Mert az van elõírva? Vagy mert mindenhol azt szajkózzák hogy légy boldog? Hagyjukmá'.

Hogy lehetnék boldog úgy, hogy naponta látok szebbnél szebb lányokat, de egyikhez sem érhetek hozzá, egyiket sem ölelhetem meg, mert nem vagyok jó pasi?

Sziasztok! A legrosszabb, hogy még haverkodni sem akarnak velem a lányok, gondolom nagyon csúnya lehetek, ha csak facebook-on az ország másik végében él? lányok tartottak eddig helyesnek, ?ket is egy kezemen tudnám megszámolni hányan vannak. A való életben érzem, hogy a lányok undorodnak t?lem, ezért igyekszem még rájuk sem nézni, nehogy megsértsem ?ket, esetleg nehogy egy perverz állatnak nézzenek, aki folyton bámulja ?ket, ha véletlen lány mellé ülök a buszon, akkor is igyekszem még véletlen sem hozzáérni úgy ülök, összehúzöm magam inkább és természetesn rá sem merek nézni a lányra, nehogy beszóljon mit bámulsz egy rondaság. Aztán mikor haverokkal is megyünk a városban mindig jönnek szép lányok mindenfel?l, de míg ?k lazán leszólítják ?ket én mindig kimaradok ebb?l, mert úgyis elutasítának, hiszen ?k jókép?ek, magasak én meg selejt vagyok küls?re. Az a baj, hogy nem tudom hogyan tudnám kiölni a vonzalmat a lányok iránt, szeretnék aszexuális lenni, ha ezzel elmúlik a szenvedésem, hiszen már úgysem kellek egy lánynak sem ilyen testtel, fejjel. Nekem meg nincs pénzem m?tétre, sajnos, még tanulok és munkám sincs.

Legjobb válasz: neked pszichológusra van szükséged, mert nem vagy tisztában magaddal te is ember vagy, mint mindenki más rád férne egy kis önbizalom haver

neked pszichológusra van szükséged, mert nem vagy tisztában magaddal te is ember vagy, mint mindenki más rád férne egy kis önbizalom haver
Minden hozzáállás kérdése.:) Megsúgom senki sem szereti az olyan embereket akik siránkoznak, állj talpra, tegyél azért amit akarsz, csakis a saját érdekedben!
Szar ügy. Nyomorékok, alakítsatok valami klubot. Dobjatok össze pénzt kvára, és meg van oldva.
Ezt a hatalmas hülyeséget. :''''DDDDDDd
brian tracy - Phoenix seminarium ez lehet az egyetlen esélyed, nekem is ez volt :D
Mondta már neked más is, h ronda vagy, v csak te tartod magad annak? Ha mindenki rondának tart, akkor valóban úgy van, ahogy írtad, és esélytelen vagy a csajoknál, nemcsak a szépeknél, a csúnyáknál is. Ha viszont mindössze te gondolod így, akkor kérd ki mások véleményét is! Ne barátokét, mert õk elfogultak, ne is itt a gyikon, mert a fénykép csalhat, hanem olyan embereket kérdezz meg, akik élõben ismernek, de nem vagy velük olyan közeli barátságban!
Ez nem a külsõn múlik, még a vakok vagy sérültek is találnak párt nagy eséllyel, vagy a 200 kilósok. Viszont lehet, hogy túl magasak az igényeid és nem elégednél meg egy szemüveges, vékony, szürke csajjal, hanem a szépek kellenek. Lejjebb kéne adnod az elvárásaidat és találnál lányt. Még ha külsõre nem is 10/10-est, de lehet, hogy nagyon jól megértenétek egymást, mert a belsõje olyan.
Áruld már el, hányadik vagy a toplistán!?!
Ilyenen kár keseregned! Hidd el, fiatal vagy még, és meg fogod találni azt akit keresel. Persze ez most sablonszövegnek hangozhat, de tényleg így van. Ahogy az emberek nõnek fel, komolyodnak, idõsödnek jócskán változik az ízlésük és a férfi/nõi ideáljuk is. Szóval ha most nem is vagy sikeres a nõk között, nem érdemes szomorkodnod, mert nekem elhiheted, hogy a szerelem akkor fog rád találni, amikor nem keresed és nem is számítasz rá. Persze lehet, hogy ez idõbe fog telni. Addig pedig viccen kívül az internetes pornót és a jobb kezedet javaslom feszültséglevezetésre.
Menj, kezeltetsd ki a tökeidet egy még annál is jobb proticiccel, majd õ csillapítja a pinaéhségedet. mást nem tusz tenni, tûrve tûrsz, és jó pofát vágsz a sok szerelmes párhoz, akik élik boldog, tartalmas életüket, rengeteg közös élmény, rengeteg olyan esemény történik velük, amire még öregkorukban is tudnak majd nosztalgiázni, jó érzéssel feleleveníteni azt a sok csodát amit megélnek nap mint nap egymás ölében, amíg te az árnyékból lesed õket , és közben a carkádat fened.

Hogyan lehetek boldog a párkapcsolatomban, ha a barátnőm nem tud elélvezni szex közben?

Létezik iylen?

Legjobb válasz: Figyi. Ha te mindent megteszel szerintem, és õ nem képes rá, ott lelki eredetû a dolog és ez blokkolja abban pont, hogy elélvezzen. Ezen ne te rágódj, mond meg neki, hogy próbálja ezt megbeszélni szakemberrel, mert késõbb ez a te rovásodra is menni fog, ha neked bûntudatod lesz, hogy neki nem okozol örömöt.

"mert attól tartok, hogy mivel ugye nem élvez el, mindig mindig más pasikra fog kacsintgatni, mert hajtja az ösztön, hogy uristen ez a pasi lehet képes eljuttatni a csúcsra...:/" aranyos vagy, hogy ezen aggódsz, de szerintem ez alaptalan félelem tudod, ha annyira vágyna az orgazmusra, akkor próbálná maga is elérni de amint írod, ezt nem teszi nem akarlak elkeseríteni, de nekem gyanús, hogy a barátnõdnek egyáltalán nem is fontos a szex...
Figyi. Ha te mindent megteszel szerintem, és õ nem képes rá, ott lelki eredetû a dolog és ez blokkolja abban pont, hogy elélvezzen. Ezen ne te rágódj, mond meg neki, hogy próbálja ezt megbeszélni szakemberrel, mert késõbb ez a te rovásodra is menni fog, ha neked bûntudatod lesz, hogy neki nem okozol örömöt.
Ismertem két lányt is, akiknek nem volt orgazmusuk. Mind a kettõnek akkor sikerült végre, amikor nekiálltak magukat felfedezni. Nem is értem, miért nem csinálják. Várják a megváltást? Mond meg nyugodtan, hogy álljon neki maga, addig nincs szex, amíg nem sikerül magának elintéznie. Aztán hónapok-évek munkájával szépen megtanul partnerrel is élvezni.
De most õszintén utolsó! Nem rossz? Mármint neked, jó látni, hogy a másik elmegy és kész? Vagy azért érzel közben dolgokat és az elég neked? vagy hogy képzeljük el, ha nem élvezel el, és meg vagy ezzel elégedve.
Hát nem nem rossz, mert a mély érzelmekkel teli intimitás megvan, és szeretem, számomra õ az igazi, akivel le akarom élni az életem.Nem rossz, mert még tanuljuk egymást, egymás testét, türelmes vagyok, miért ne lennék?:) Hisz szeretem, és ha annyira baromi rossz lenne a szex, akkor biztos nem akarnék mindig rámászni.
Kérdezõ!Légy te is türelmes, ne keseredj el!:) Lehet õt is frusztrálja, és azért nem sikerül neki. Engem is sokáig frusztrált, hogy ugyan miért nem sikerül egybõl, ez így volt vagy két hónapig, aztán elkezdtem nem gondolni rá, felszabadulni, így egyre jobb, elõbb utóbb pedig biztosan sikerül (Elõzõ voltam, az egy cipõben járunk csaj :D)
Ja és nem, nem arról van szó, hogy örülök, hogy a páromnak jó, és ezért tûröm, hogy én nem jutottam még a csúcsra vele.Ez baromság.Persze örülök, hogy neki jó, de azért attól, hogy nem élvezek el, még nekem is jó :D:)
A kérdező hozzászólása: mármint oylan létezik e, hogy boldog párkapcsolat úgy, hogy a csaj nem élvez el... mert attól tartok, hogy mivel ugye nem élvez el, mindig mindig más pasikra fog kacsintgatni, mert hajtja az ösztön, hogy uristen ez a pasi lehet képes eljuttatni a csúcsra...:/
A kérdező hozzászólása: hallod, ugy mégis hányas cipót hordasz? :P kezdek amugy affelé orintálódni, hogy semlényeg egyik sem, am volt hogy én sme élveztem el oylan szexünk is és abbahagytuk, mert összeizzadtunk mindnet, meglezsibbadtunk..XD érezzük egymást, jólegyen, és szenvedélyes. :)
Az a lényeg :D
Most ki baxogat? Hát õk írják, hogy nekik nem baj, mert örülnek, hogy a párjuknak jó. De most õszintén nem ezt írják?
A kérdező hozzászólása: persze, b*szogasd még szegényt, meg engem is...hogynelenne rosz ember? kinek enmrosz? de ha egyszerûen nekünk nemjön össze akkor mi a fenét csináljunk????!!!!! másoknag meg csípõbõl az elsõ szexkor piásan elélveztetia csajt 20 szor egy kis gyökér, aki áhhh.... szar az élet, aki boldogtalannak született, ugyis hal meg.
10-es de látod te is úgy kezded, hogy "egy cipõbe jártok" azért csak gondoltál már rá, hogy igazából neked sem teljes egészében jó. Jó, okés, szeretsz örömet okozni a srácnak, van akit az is boldoggá tesz ha látja a másikat, hogy neki jó, de az, hogy aktus közben szereted ahogy ... szóval érted, igazából tényleg a vége a lényeg szerintem. Most ha már majdnem elmész, de mégsem, az egy idõ után tényleg nem rossz? Amikor várnád a csúcsot, hogy az egekbe kiabálhass, ...... tényleg nem rossz?
Teljesen egy cipõben járunk kérdezõ! Korban, és járási idõben is!:DKomolyan! Én ha magamnak csinálom, el tudok menni, de a párommal nem, ennek ellenére imádom vele a szexet, napi négyszer is rámásznék akár(rá is szoktam ha az idõ és a hely engedi). Attól, hogy vele nem sikerül(de mondjuk én mindig orgazmus közeli állapotban vagyok, csak mégsem sikerül), még nagyon jó vele. Eleinte az én páromnak is ilyen gondjai voltak mint neked, nem érezte magát elégnek.Annyit tettem, hogy többé nem soroltam neki, hogy én nem megyek el, hanem csak azt, hogy mi volt pl nagyon jó.Abszolút nem megy a kapcsolatunk rovására ez a dolog:)
Én sem tudok elélvezni, sehogy sem, akkor sem ha magam próbálom, de emiatt nincs gond a kapcsolatomban. Neked sem kéne emiatt sz*rul érezni magad, nem a te hibád.
Igen meg az ilyen lányok akik nem is masztiznak, márha igaz, vagy csak szégyenlik, azok szoktak csak tapasztalatom szerint csak elfeküdni amúgy. Ha fekszik és hagyja csak magát attól ne is várjon semmit. Nem mindegy hogy csinálják a párok, lehet, egy bizonyos pózbeli szög miatt már el tudna menni vagy ilyesmi.... a gyakorlás dolog meg, okés, kell kell, de ha nem amiatt nem tud, vagyis azért mondjuk ha csinálják már egy órája és akkor sem, akkor nem azzal van gond, hogy kevés ideje van rá szerintem. Aki több órá alatt sem képes mondjuk egyszer sem elélvezni ott baj van. A férfiaktól meg sok nõ elvárja, hogy órákig tudjon produkálni. Azért.....
Sehogy sem... Gyakorlás és kitartás!
ja, ha azt veszed észre, hogy viszont nimfomán de nem képes elélvezni akkor elõfordulhat, hogy vesszõrõl vesszõre fog járni. :D
Bmeg kisfiam nem minden nõ képes hüvelyi orgazmusra. A csiklóval meg igen nehéz foglalkozni. Úgyhogy fogadd el, hogy ez így mûködik a nõknél, a pasiknál meg mindig van ejakuláció.

Miért cseszett ki velem ennyire az élet? Vannak hozzám hasonlók? Hogy lehetnék boldog?

Először is csúnya vagyok. A smink semmit de semmit nem dob rajtam. Nemrég volt a tablófotózásunk, el sem akartam menni, de mondom na jó kisminkel egy kozmetikus akkor majd kinézek valahogy, de nem! Egyeltalán semmit nem dobott rajtam pedig a smink nagyon jól meg volt csinálva. Nincsenek barátaim, sehova nem tudok beilleszkedni, mindenki csak röhög rajtam és azt hiszik, hogy hülye vagyok. Én már nem merek senkihez sem szólni, nem merek közeledni. Soha nem volt még pasim és szerintem nem is lesz. Állítólag mindenki tehetséges valamiben. Hát én nem...Akármit elkezdek nem jó, pedig tökre beleélem magam, hogy hú de milyen jó lesz aztán közben semmi sem úgy sikerül ahogy kéne... A szüleim úgy igazán sosem törődtek velem. Egy szerencsétlen 19 éves lány

Legjobb válasz: Ha jól értelmezem, akkor idén érettségizel, és szeptembertõl fõsulira mész? Akkor egy teljesen új élet fog kezdõdni a számodra, olyan emberek közé kerülsz, akik nem ismernek, úgymond tiszta lappal indulhatsz, úgyhogy nincs is más teeendõd, mint nyitottan közeledni a többiekhez. A legfontosabb valóban az, hogy fogadd el és szersd önmagad, mert ha te nem szereted magad, akkor hogy várhatod el ezt mástól. A negatív dolgokat engedd el a füled mellett, mert azzal csak magadnak ártasz, aki mondta már rég elfelejtette, de te még mindig magadban rágótsz rajta, és ezzel az egész életedet megkesetíted. (hidd el, én is átestem ezeken a dolgokon) Csak légy bátor, gondolkozz pozitívan, higgy magadban, és ami a legfontosabb, hogy sose add fel, mindig állj fel, és tedd azt, ami igazán boldoggá tesz.

Ha jól értelmezem, akkor idén érettségizel, és szeptembertõl fõsulira mész? Akkor egy teljesen új élet fog kezdõdni a számodra, olyan emberek közé kerülsz, akik nem ismernek, úgymond tiszta lappal indulhatsz, úgyhogy nincs is más teeendõd, mint nyitottan közeledni a többiekhez. A legfontosabb valóban az, hogy fogadd el és szersd önmagad, mert ha te nem szereted magad, akkor hogy várhatod el ezt mástól. A negatív dolgokat engedd el a füled mellett, mert azzal csak magadnak ártasz, aki mondta már rég elfelejtette, de te még mindig magadban rágótsz rajta, és ezzel az egész életedet megkesetíted. (hidd el, én is átestem ezeken a dolgokon) Csak légy bátor, gondolkozz pozitívan, higgy magadban, és ami a legfontosabb, hogy sose add fel, mindig állj fel, és tedd azt, ami igazán boldoggá tesz.
Ha gondolod megpróbálok segiteni, küld el a neved üziben ha fent vagy facebook on, Nagyoon szivesen tenném.
Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Nézd a jó oldalát.Nem vagy süket, vak, vagy béna.
Hát én láttam már olyan csajt pasival mászkálni akit bottal se piszkálnék meg, nem is egyet, jah és a csávó kb teljesen átlagos volt. A matek érettségitõl meg ne félj, kb 40-50%-ig egy vicc az egész, (mondom ezt úgy hogy végig kettes hármas voltam kb) szerintem fogyatékos az aki nem tudja elérni a kettest.
Ha visszaolvasod magad mit veszel észre, ostorozod magad, elkönyvelted magad egy szerencsétlen lánynak, akinek soha semmi nem sikerül. Pedig még rettentõ fiatal vagy, még minden elõtted áll, igen sok csalódás fog érni, de sok jó dologban is részed lesz, errõl szól az élet, hogy a rossz dolgok után is fel tudunk állni és tovább menni. Ha nem mész fõsulira, azért mindenképpen tanulj ki valami OKJ-s szakmát. Csak gondolkozz el, ha bármi lehetnél, mi szeretnél lenni?
A fõsulin kívül is van élet. Akkor is új környezetbe kerülsz. Ugyanez érvényes a fent leírtakkal.
azért valami csak van ami egyedül is örömet okoz nem? miket szeretsz csinálni ? hobbi? kedvenc tantárgyak ? hova szeretnél menni továbbtanulni?
A kérdező hozzászólása: Egyedül semmi nem okoz örömet... Amúgy meg a fõsulihoz nem vagyok elég okos. Az is kérdéses, hogy a matek érettségim hogy lesz meg.
A kérdező hozzászólása: Hallgassak meg másokat...oké de nekem senki nem mond el semmit, pont nem velem akarják megbeszélni a dolgaikat.
Ilyen nincs! ne hagyd magad cikizni. Ha gyenge vagy ezeknek a beszólásoknak az elviseléséhez, sürgõsen keress egy pszichológust. Egyébként nem hiszem, hogy annyira csúnya lennél. Én még nem is láttam nagyon csúnya nõt, félelmeteset igen. Nem volt meg az arcából az orra alatti rész /a teljes szája és álla hiányzott/ és d o h á n y z o t t !!!
A kérdező hozzászólása: Mindig elhatározom, hogy nem foglalkozom vele ki mit mond, de aztán jönnek az ilyen beszólások, hogy "ha ilyen fejem lenne mint neked már rég elhánytam volna magam" meg hogy "a boszorkány hozzád képest szépségkirálynõ"... Sosem mutatom elõttük, hogy fáj úgy csinálok, mint akit nem érdekel semmi, de aztán itthon meg folyton bõgök.
A kérdező hozzászólása: Valami szakmát szeretnék de még nem tudom, hogy mit. Meg azt terveztem, hogy jól rágyúrok az angolra és kimegyek külföldre. Amúgy meg én azokat a feladatokat se nagyon vágom matekból, amihez nem kell tudás.

Hogyan lehetnék boldog?

Elégedetlen vagyok a jelenlegi életemmel. Most nincs barátom, magányos vagyok... :( Olyan jó lenne egy társ, akivel megoszthatnám az életemet, akivel szép pillanatokat tölthetnék el. Pedig nem vagyok csúnya, s?t sokan mondják, hogy csinos vagyok, mégis olyan nehéz... Írnátok pár tippet, vagy kedvre derít? mondatot... Nagyon elkellne... 20/L

Legjobb válasz: Minden fejben dõl el. "Ha ezt akarod látni, ezt fogod látni. Minden a te szemedtõl függ." Lehet hogy hülyeségnek hangzik, de igaz. Én vagyok az élõ példa. NE törõdj a pasikkal, éld az életed. Teljesen rá voltam stresszelve hogy legyen barátom, meg nagyon magányosnak éreztem magam, stb. Mikor elfogadtam a helyzetet és hogy minden okkal történik és kimásztam az önsajnálatból, a barátaimmal foglalkoztam és célokat tûztem ki, akkor meg már özönlöttek a pasik... Ez olyan mágnes szerû dolog...

TELJESEN EGYET ÉRTEK A 3. HOZZÁSZÓLÓVAL.
A bicajos srác nagyon ari kedves kérdezõ.:) Külön jó, ha gyõri vagy õ meg debreceni.
Gyere el velem bringázni, beszélgetünk közben és minden OK lesz. :D Hirtelen most ez jutott csak eszembe...
Minden fejben dõl el. "Ha ezt akarod látni, ezt fogod látni. Minden a te szemedtõl függ." Lehet hogy hülyeségnek hangzik, de igaz. Én vagyok az élõ példa. NE törõdj a pasikkal, éld az életed. Teljesen rá voltam stresszelve hogy legyen barátom, meg nagyon magányosnak éreztem magam, stb. Mikor elfogadtam a helyzetet és hogy minden okkal történik és kimásztam az önsajnálatból, a barátaimmal foglalkoztam és célokat tûztem ki, akkor meg már özönlöttek a pasik... Ez olyan mágnes szerû dolog...
Én 24 éves fiú vagyok és senkinek sem kellek. Szóval nyugodj meg te még jobb helyzetben vagy mint én.
Gondolod úgy, hogy ismeretlen emberekkel ajnároztatod magad a neten?!? Kérlek.... Süt a nap.Hm?Meghalt egy 16 éves mûvész, mert szétcikizték. Sajnáljalak? Elütöttek ma 3 embert, 16-an meghaltak közúton.Kb 120 AIDS_es gyerek halt ma meg.Ugorj át egy társkeresõre, és boldogulj.Hívj fel egy barátnõdet. Biztos többet kapsz, mint tõlünk.És nem cseszegetésbõl írom.
a barátok vígaszt nyújtanak. ha az is baj hogy nincsenek barátaid, akkor én a helyedben új hobbi után keresnék, és társaságba járnék, hogy barátokat szerezzek. egyébként nem lehet mindig valakid, néha jobb szinglinek lenni, mert akkor sokkal szabadabnak érzed magad.élvezd ki a szingli létet, és ne görcsölj folyton, hogy pasit akarsz, mert akkor úgysem jön.
Írj nekem privit és akkor lesz barátod és megpróbállak elégedetté és boldoggá tenni! :)
A kérdező hozzászólása: Nem sajnáltatni jöttem ide magam, csak most épp rámtört ez az érzés, és jelenleg egyedül vagyok, nemcsak mint szingli, hanem amúgy is. Csupán csak pár vigasztaló szóra lenne szükségem, de ha valakinek nehezére esik, inkább ne írjon semmit. A többi aranyos választ, bíztató mondatot köszönöm! :) Jöhetnek mééég!
A biciklis csávó vagyok. :D Figyu ahhoz hogy ez megváltozzon tenned is kéne valamit. Merre laksz, adok szerenádot az ablakod alatt?!
ki halt meg?
"Teljesen rá voltam stresszelve hogy legyen barátom, meg nagyon magányosnak éreztem magam, stb. Mikor elfogadtam a helyzetet és hogy minden okkal történik és kimásztam az önsajnálatból, a barátaimmal foglalkoztam és célokat tûztem ki, akkor meg már özönlöttek a pasik... " Én évek óta elfogadtam a helyzetet, és így nézem a dolgokat, mégse történt semmi :-) Nem elkeserítésbõl írom, mert tényleg jobb így élni, csak ne hidd, hogy "csodát" tesz. 21/L
Azért mert a világban súlyosabb dolgok történnek még a kérdezõ nem lesz boldogabb hogy hú dejó is nekem! Elég neki az õ problémája, mit foglalkozzon a másével? Más se foglalkozik az övével. Ennyi. Az hogy sajnálatos módon vannak ilyenek a világban arról a kérdezõ nem tehet. Ez van. Ennyi.

Hogyan lehetnék BOLDOG (abb)?

Mostanában nagyon egyedül vagyok,ellenem fordult a világ.Akikr?l azt hittem,hogy mellettem vannak,kimutatták a foguk fehérjét.Már semmihez sincs kedvem.Csak vagyok.Mit csináljak?

Legjobb válasz: Átérzem a helyzetet..Biztos csak te érzed,hogy ellened fordult a világ,de biztosan nincs így.Akik pedig "melletted álltak" most pedig ellened fordultak,nem voltak igaz barátok,és legalább kiderult róluk :)

Átérzem a helyzetet..Biztos csak te érzed, hogy ellened fordult a világ, de biztosan nincs így.Akik pedig "melletted álltak" most pedig ellened fordultak, nem voltak igaz barátok, és legalább kiderult róluk :)
Hány éves vagy, hol laksz? 20L
Kicsit konkrétabban...? Pl kort-nemet...? Én is teljesen átérzem a helyzeted, a lényeg hogy mozogj kicsit más körökben, ismerj meg új embereket és válogasd meg jobban hogy kiben bízol..így vakon ennyit tudok tanácsolni.
Senki sem fordult ellened csak rajottel hogy nem szamithatsz a barataidra, mert nem is baratok voltak, csak haverok.Valtozasra volna szukseged pl uj hobbi, uj suli/munka. En sem birtam sehol negy evnel tovabb, de bele is torodhetsz hogy szar a vilag es akkor jobbnak fog tunni.

Hogy lehetnék boldog nélküle?

4 éves kapcsolatnak lett vége lassan féléve. De még mindig nagyon hiányzik. Õ volt mindenem a legjobb barát, a társ, a szerelmem. Most meg egyedül vagyok és nem tudom elfelejteni, folyamatosan marcangolom magam hogy mit lehetett volna másképp csinálni.. miért lett ez stb. Még minidig nagyon szeretem. Mai napig néha sírva fekszem le miatta.Hogy törölhetem ki a gondolatomból? a szivemb?l? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Lépj tovább. Konkrétan fogadd el, hogy már nem vagytok együtt, változtass az életeden, érd el a céljaidat, tedd meg azt, amit együtt nem tudtál vele megtenni. Idõvel majd megfakul a hiányérzet, de amíg csak ezen pörög az agyad, addig nem lesz jobb. Nekem a leghosszabb kapcsolatom két és fél éve ért véget, azóta rég mással vagyok és sokkal jobban illik hozzám a mostani párom, mégis néha eszembe jut még az ex. De már nem fáj, csak picit sajog.

Lépj tovább. Konkrétan fogadd el, hogy már nem vagytok együtt, változtass az életeden, érd el a céljaidat, tedd meg azt, amit együtt nem tudtál vele megtenni. Idõvel majd megfakul a hiányérzet, de amíg csak ezen pörög az agyad, addig nem lesz jobb. Nekem a leghosszabb kapcsolatom két és fél éve ért véget, azóta rég mással vagyok és sokkal jobban illik hozzám a mostani párom, mégis néha eszembe jut még az ex. De már nem fáj, csak picit sajog.
Próbálj meg új célokat kitûzni magad elé, ami maximálisan lefoglal. Legyen ez sport, mûvészet bármi ami érdekel. Ilyenkor bizony meg kell erõltetnünk magunkat és tudatosan kell kitörölni a fejünkbõl az illetõt. Pl nekem az is sokat segített, hogy nem beszéltem róla. Inkább elharaptam a nyelvem, de nem beszéltem róla senkinek.
Elkezdtem zenélni és új nyelveket tanulni. Berúgtam mint egy mocskos disznó, sokat dolgoztam és vásárolgattam. Gyakrabban lógtam haverokkal. Fél év alatt meg is gyógyultam. :P 21f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!