Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet, szerrel érdemes (3 db)

Szord be szodabikarbónával. Eltûnteti a kellemetlen szagokat! Legalábbis nekem bevált:-))))

Lehet úgy folytatni egy párkapcsolatot, hogy az egyik fél már nem szeret úgy mint régen? Érdemes így folytatni?

Szerelem sosem volt egyik fél részéről sem csak szeretet.

Legjobb válasz: Elkezdeni sem lett volna érdemes szerelem nélkül. Ez barátság.

Elkezdeni sem lett volna érdemes szerelem nélkül. Ez barátság.
Lehet folytatni, csak el kell dönteni van-e értelme vagy nem. Én is egy ilyen helyzetben vagyok most, bár nálunk nagyon sok a probléma a kevés érzelem mellett is.
Komolyan nem értem az embereket. Ez valami új betegség, hogy szerelem nélkül indítanak el egy kapcsolatot? Mellesleg az ilyet nem lehet "párkapcsolatnak" nevezni. Párkapcsolatot olyannal alakítok ki, akibe szerelmes vagyok, vonzódom...

Lehet, hogy ortopédiai okokból nem szeret az 5 hós babám hason lenni, és könyökölni? Vagy ez csakis a kötött izomzat miatt lehetséges? Érdemes elvinni ortopédiára is?

Legjobb válasz: Azért nem szeret, mert nagy még a feje, nem tud mozogni. Van, aki egész életében utál hason. A gyermek egészséges. Nem kötelezõ hason feküdni.

Azért nem szeret, mert nagy még a feje, nem tud mozogni. Van, aki egész életében utál hason. A gyermek egészséges. Nem kötelezõ hason feküdni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnék, ha csak errõl lenne szó, de a neurológus már a korai fejlesztõbe küldött. Egyébként ha hasra rakom emelgetné a fejét, és támasztana alkarra, de nagy erõfeszítésébe kerül, ezért inkább elfekszik a földön. Ezért aggódok, hogy baj van, és nem csak lustaság miatt csinálja ezt.
Az az igazság, hogy én nem láttam a babát, de ha a neurológus ezt mondta, akkor vidd el! Biztos nincs nagy gond, de az az igazság, hogy a fejét 2-3 hónaposan már emelnie kéne, és legkésõbb 3 hónaposan alkartámaszba kell tudnia nyomni magát!Nem hiszem, hogy ortopédiai oka lenne, és a kötött izomzat is igényelne némi tornát.Az én lányom is utált hason lenni, mindig üvöltött, mint akit nyúznak.Ennek ellenére felnyomta magát, és tartotta a fejét, amikor hason volt.És amióta megtanult hasra fordulni, azóta még el is játszik hason.Nem akarlak ijesztgetni, de nem véletlenül mondta ezt az orvos, aki megvizsgálta, és látta a babádat.Inkább menj feleslegesen fejlesztésre, minthogy otthon maradj, amikor segítség kellene neki.
Mindenképp menjetek el, ha az orvos azt javasolta. Nagyon fontos a hason fekvés, mert gyakorlatilag az összes mozgásformát onnan fogja elsajátitani (kúszás, mászás, felülés...) Nagyon kellene, hogy fejlõdjenek a hátizmai ezekhez a gyakorlatokhoz. Mi is szenvedtünk a hason fekvéssel, a babám utálta. Minden nap pár percre hasra forditottuk, aztán, amikor már nem birta, akkor visszaforditottuk. Ez a pár perc idõvel egyre több és több lett, mostmár 5, 5 hós és szeret hason lenni. 4 hónapos kora óta már forog mindkét irányba, és pár hete kúszik is. Ha egy neurológus javasolta a fejlesztést, szerintem fogadd meg. Õ a szakember!!!! Kitartás és csak ügyesen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!