Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet, szerrel (537 db)

Hogy lehet szert tenni erős, és dús arcszőrzetre?

Hogy lehet szert tenni erős, és dús arcszőrzetre? 21 éves srác vagyok és még nem az igazi. várom a TIPPEKET. Hülyeséggel kíméljetek. TY

Legjobb válasz: Erre nem lehet szert tenni, vagy olyan van, vagy nincs. 21 évesen már nem hiszem hogy lesz erõsebb, bár nézd meg a lábadon, kezeden milyen a szõr, ha ott erõs dús akkor még alakulhat arcon is. Ha nem olyan akkor az arcodon sem lesz olyan.

Erre nem lehet szert tenni, vagy olyan van, vagy nincs. 21 évesen már nem hiszem hogy lesz erõsebb, bár nézd meg a lábadon, kezeden milyen a szõr, ha ott erõs dús akkor még alakulhat arcon is. Ha nem olyan akkor az arcodon sem lesz olyan.

Azt szeretném akarom megtudni hogy cs (counter strike) 1.6-ba hogy lehet szerót csinálni/bérelni?

Legjobb válasz: Beírod googleba hogy counter strike szerver bérlés, és kidob egy csomó hostingot (pl. synhosting, sunwell...stb), ahonnan tudsz bérelni... A részeleteket ott keressed a weblapjukon, hogy ezt hogyan lehet.

Beírod googleba hogy counter strike szerver bérlés, és kidob egy csomó hostingot (pl. synhosting, sunwell...stb), ahonnan tudsz bérelni... A részeleteket ott keressed a weblapjukon, hogy ezt hogyan lehet.
A gondolatolvasás nagyon is valós dolog csak semmi köze az ezotériához. Pszichológia, megérzések és találgatás. Sokadik ilyen kérdés, és sokadjára fogom leírni ezt a választ is. Szóval azt hiszem például Danny Blue csinálta ezt a mentalista trükköt egyszer. Megszólított embereket egy bevásárlóközpontban nyáron és csak annyit kért tõlük hogy gondoljanak egy helyre ahol most nagyon szívesen lennének. Na most tudni kell hogy az emberek 80-90%-a egy vízpartot képzel el (Magyarországon legalább is). Szóval jön a duma hogy "egy vízpartot látok.." közben figyeli az emberek reakcióját és pár pillanat alatt már változtat is ha mégsem az vízpart lesz a nyerõ. Mondjuk "Nem, nem. Hegyeket látok..." (a második legnépszerûbb.) Aztán megpróbálja leszûrni a kontinenst vagy országot, itt is van kb 2 lehetõsége megkeresni a helyes választ mielõtt gyanítani kezdik hogy találgat. Aztán ha megvan a kontinens akkor meg már a legnépszerûbb üdülési hely következik a környéken és bele is láttunk az emberek fejébe. És ez az ami lenyûgözõ a mentalisták világában, hogy a megérzéseikbõl, az emberek viselkedésébõl, öltözékébõl, stílusából kitalálják ezeket. De ezt akkor sem nevezhetjük gondolatolvasásnak. Persze a profik ezt beavatott emberekkel csinálják (ha van pénzük rá) de van aki élõben is el tudja veled hitetni hogy olvas a fejedben. Ha pedig nem sikerül akkor növelni kell az ember egóját. Erre a legjobb a "nagyon nehéz belelátni a fejedbe, különleges személyiség vagy.." stb. Ennél még elképesztõbb amikor egy számot kérdez valakitõl a gondolatolvasónk, mondjuk 1-20-ig, vagy hogy hány évesen volt elõször szerelmes stb. A kezével egy skálát mutat, szépen lépdel fölfelé számonként. És pusztán az alany nagyon apró rezdüléseibõl, pupillatágulásából meg tudja mondani hogy melyik a helyes szám. Például akármennyire uralkodunk magunkon a szemünkkel akkor is a helyes szám irányába nézünk. Mondjuk ha a szám amire gondolunk a 16, akkor 10-nél még azelõtt elkezdünk fölfelé nézni hogy a gondolatolvasó feljebb mutatna a kezével mert tudjuk hogy még föntebb van a helyes szám. Rengeteg múlik a testbeszéden.
Azt, hogy te a fejedben hallani fogod, amit a másik ember gondol magában, felejtsd el, ilyen nincs. Elégedj meg annyival, hogy egy ember gesztusairól és mimikájáról sokkal több mindent le lehet olvasni, mint amit egy átlagember képzel, de ehhez érteni kell. Lehet tanulni elméleti úton is (pl. pszichológia), de ha olyan a munkád, hogy gyakran kommunikálsz és sok emberrel, akkor is fejlõdhet a képességed. De ez nem más, mint az emberismerés, nincs benne semmi ezoterikus hókuszpókusz.
"[...] hogy az adott személlyel közel azonos frekvencián rezgek csak ezért jöhet létre [...]" Kedves MRC31, ebbõl a félmondatokból arra következtetek, hogy te hajlamos vagy áltudományos körítést kitalálni az általad észlelt jelenségeknek. Ez pedig a beleképzelés gyakori mellékhatása. Mit gondolsz? Nem lehet, hogy csak a véletlenek játszanak veled, vagy te nem ismersz bizonyos jelenségeket?
Nincs ilyen képesség, bocsi.
Ja, hogy szeretnél magadnak ilyen képességet. Én meg repülni szeretnék és tudom, hogy nekem jutott elõször az eszembe, ezért biztos hogy valahogy meg tudom szerezni a képességet.
Sokat néztem a Dynamót és most profin olvasok a gondolatokban. Dynamo beavatott a titkaiba.
Ne akard. Mert néha nemjó. Gondolj bele ha tudnád hogy a pasid mit gondol, több a rossz gondolat mint azt te gondolnád.
Cáfolom, hogy nem létezne. Ez a Dynamo vagy ki, nem tudom ki vagy micsoda, ritkán nézek filmeket, ha netán olyanra gondoltok, hogy más fejében úgy olvasni mint egy újságban olyan tényleg NINCS. De olyan, hogy ráérezni, hogy mit akar mondani bizonyos személy akivel nagyon szoros kapcsolat áll fenn - elképzelhetõ, de nem irányítható vagy van vagy nincs és ritkán, nem úgy, hogy akarod, hogy na beleolvass mások fejébe. Mert ezzel akár csúnyán vissza is lehetne élni. Továbbá nem lehet bárhol bármikor és bárkivel és bármennyiszer megtenni ezt. Az is lényeges, hogy az illetõ rá tud-e hangolódni másokra, de ez nem csak elõny hanem átok is, mert átérzed a fájdalmait is ami közel sem kellemes élmény. Nagy ritkán kapok ilyen megérzéseket, szóval nem elméleti hablaty részemrõl, de én józan paraszti ésszel úgy kezelem ezt, hogy az adott személlyel közel azonos frekvencián rezgek csak ezért jöhet létre. Más típusú ember esetén nem mûködik érthetõ okokból.
Nem olvastam mindenkit el, de kétlem, hogy lenne ilyen. Néha jó lenne, de akkor más is tudna az enyémben olvasni, az meg nem lenne jó. Néha koordinálatlanul száguldanak a gondolataim a bio-szélessávon és ha valaki beleolvasna, akkor nem sülne jó ki belõle… Kamaszkoromban jó "gondolatnak" tûnt, de felnõttem…
13. Szóval mesét vársz? Azt te is kitudod találni magadnak...
Azért annál "kicsit" komolyabb magyarázatot keresek, ez a találgatósdi nem volt eléggé kielégítõ válasz számomra. Pl. ilyenfajta megközelítésekre gondoltam: "Gondolat átalakítása a gondolati síkból a látható térbe (megjelenítés). A megjelent adatok visszaalakítása a gondolati síkba. Mindkét részben az agyunk áll a háttérben. Ezek az emberek olvassák gondolatainkat és magukévá teszik azt. Vannak köztük olyanok is akik ezt elárulták és ezért vagy megkövezték õket, vagy laboratóriumi körülmények között kisérleteztek velük. Ajánlom Isaac Asimov alapítvány trilógiáját aminek érdekessége, hogy milyen bonyodalmakat okoz a gondolatolvasás. Renitenseknek nevezem azokat is akik gondolatokat tudnak elhelyezni, írni. Mit is jelent ez? Õk fognak egy gondolatot. Varázsolnak egy kicsit és mi nyomban arra gondolunk. A gondolat írás szerintem létezik!"
Már hogy lehetne? Maximum úgy, ahogy x) leírta.
Ez a engem is érdekelne.Várom a privát üzeneteket, azoktól akiknek van tapasztalata a témában.
nem sajnálom
Testbeszéd. Nem ragozom túl, van egy népszerû sorozat, szedd le a netrõl vagy nézd meg online. Lie to me. Avagy magyarul : Hazudj ha tudsz. Ebben minden benne van. Rengeteget tanulhatsz belõle. ( pszichológus vagyok, viselkedéstudományból doktoráltam, tudom mirõl ebszélek )


Hogyan lehet szert tenni kínai feleségre pénzért?

Legjobb válasz: te milyen majom vagy...basszus ez a mai vilag.. penzert feleseget te bolond vagy....ezt igy nem lehet jujj de felcsesznek az ilyen nyomorultak.

te milyen majom vagy...basszus ez a mai vilag.. penzert feleseget te bolond vagy....ezt igy nem lehet jujj de felcsesznek az ilyen nyomorultak.
A józsefvárosi piacon mindent kapni. Ha sok, még ocsó is.
A fülöp szigeteken van egy ilyen kultura , hogy ha elveszel feleségül egy lányt akkor az apának füzetned kell egy bizonyos öszeget, hogy feleségül vehesed a lányt. Kináiaknál még nem halottam leany eladásrol. De miért nem udvarolsz egynek és az ingyen van.
Menj el Kínába, hajts végig az X5-ösöddel Sanghajon, és össze fog jönni a csaj. Ha nincs pénzed elmenni Kínába, és nincs pénzed BMW-re, akkor nincs pénzed kínai csajra sem.
Kínai feleség ? Köszönöm nem kérek.

Hogyan lehet szert tenni haszonélvezeti jogra?

Anyámmal élek ketten egy családi házban.Már többször mondta,hogy eladja a fejem felöl a házat.De én nem akarok elköltözni.De õ a tulajdonos.Azt tudom ,hogy a haszonélvezõ beleegyezése nélkül a ház nem adható el.A nagymamámnak volt haszonélvezeti joga,de õ már nincs.

Legjobb válasz: A tulajdonos írathatja rád a haszonélvezeti jogot.

A tulajdonos írathatja rád a haszonélvezeti jogot.
megszólítod õket eljutsz a tudatukba
ugyan úgy mint a magyarokét
A kérdező hozzászólása: De hogy szólítom meg õket? Azért csak nem ugyanúgy mint a magyarokét. Mert magyarként vannak magyar ismerõsei az embernek, akik látják a csoportot és így láthatják az õ ismerõseik is és így tovább. De egy amerikai esetében ezt nem lehet. Senki sem tudja? Vagy ez valami hatalmas titok?
hát ha az titiok egyáltalán milyen csoport ez persze akkor sem fog senki válaszolni ez nem épp egy általános dolog ami bele illik a gyakori kérdések kategóriába mert sokan könnyedén tudják viszont sokan nem ezért kérdezik biztos vagyok benne ugyan úgy mint a magyarokat, mert gondolom embereket akarsz likeoljanak
Idegesítene, ha ennyien kukkolnának engem. Miért jó, ha lájkolják az embert?
nem az embert, valami oldalt mint pl valami sorozat fan oldal vagy bármi

Hogyan lehet szert tenni önfegyelemre, ha nem született velem a tulajdonság?

A kérdés komoly!!! 36 éves nő vagyok és sokszor úgy érzem, hogy az önfegyelem hiányzik belőlem. Nem bírom megállni, hogy ha van süti akkor ne egyek (pedig cukros vagyok, ami szintén az önfegyelem hiányának tudható be - többek között); nem bírok rendet tartani magam körül, mert ha fáradt vagyok, akkor egyszerűen nem bírok takarítani, a munkámmal le vagyok maradva, mert ha fáradt vagyok nem bírok dolgozni. Lusta vagyok, hanyag és mindeközben szeretném, ha rend lenne körülöttem, de ugyanakkor kimerült is vagyok és gyakran nincs erőm semmihez... nap-nap után így telik el :-(( Van valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell ezt túlragozni, lusta vagy épp úgy ahogy én. Munka után, örültem ha éltem, felõlem a lakás a feje tetejére is állhatott volna, nem érdekelt. Aztán nálam is eljött az a pont, amikor már nem bírtam a saját szerencsétlenkedésemet, de a délutáni esti hétvégi lustaságomat nem tudtam legyõzni. Ekkor jött a nagy ötlet. Reggel egy órával korábban kelek, akkor friss vagyok tele elhatározással :). Pikk-pakk kitakarítok otthon minden reggel, elindítok egy mosást, bekapcsolom a mosogatógépet stb. Mivel minden reggel megteszem, az idõ is sokkal kevesebb amit rá kell szánni. Azóta csilli - villi otthon minden, és esténként nem kell megmozdulni. Ez a legjobb benne :)

Szerintem nem kell ezt túlragozni, lusta vagy épp úgy ahogy én. Munka után, örültem ha éltem, felõlem a lakás a feje tetejére is állhatott volna, nem érdekelt. Aztán nálam is eljött az a pont, amikor már nem bírtam a saját szerencsétlenkedésemet, de a délutáni esti hétvégi lustaságomat nem tudtam legyõzni. Ekkor jött a nagy ötlet. Reggel egy órával korábban kelek, akkor friss vagyok tele elhatározással :) . Pikk-pakk kitakarítok otthon minden reggel, elindítok egy mosást, bekapcsolom a mosogatógépet stb. Mivel minden reggel megteszem, az idõ is sokkal kevesebb amit rá kell szánni. Azóta csilli - villi otthon minden, és esténként nem kell megmozdulni. Ez a legjobb benne :)
Menj el Buddhista szerzetesnek.

Hogyan lehet szert tenni magasabb libidóra?

olyan kevésszer érzem magam kanosnak, kb napi1×, de én többször akarok az lenni:D

Legjobb válasz: Az Auchanban most akciós, a tejtermékek mellett megtalálod!

Az Auchanban most akciós, a tejtermékek mellett megtalálod!
sport, elég alvás, és nézegess sok olyat amit nem szabad >:) szerintem.

Hogyan lehet szert teni a harmadik szemre? Valakinek meg van a harmadik szem? És ha meg van neki mit lát velle?

Legjobb válasz: Nem fizikai szerv és fõleg nem szem. Egy érzékelési forma, amely a hipofizissel válik dekodolttá. Így mindenkinek van fizikailag.

Ne a szem kinyitása legyen a cél. Annak mindig egy "kegynek " kell leie. Magától kinyílik ha felkészültél arra amit utána tapasztalsz. A kinyitására irányuló tevékenységeket nagyon nem javaslom (olvasd el Szepes Mária - Vörös Oroszlán c könyvét és megérted miért....) Egyébként ha kinyílik, akkor érzékeled az asztrál világot. A saját asztrálteremtményeidet, (félelmek, rosszindulat, stbstb) ill azokat az entitásokat akik ebben a világban "léteznek. Nem kis sokk, hidd el. Ezért ha felkészületlenül ér, összeroppanhatsz. Nem ijesztgetni akarlak, csak azt mondom hogy ez nem olyan dolog amire megfelelõ felkészülés nélkül vágynod kellene. Nem olyan dolog hogy amikor akarod kinyitod, amikor sok, akkor becsukod. Ha kinyílt, akkor úgy is marad. Ha rám hallgatsz, állj neki olvasn, tanulni, az ezoteriával foglalkozni, és ha nem ragad el az az ezoteria "divatos és felületes" közönségbarát része, hanem valóban tiszta forrásokból tanulsz, garantálom hogy nem fogod akarni "kinyitni". Annak magától kell kinyílnia. Ez olyan mint kisbabának sem adsz kést meg ollót játszani, hiába érdekli õt, mert elõbb fejben kell oda eljusson hogy vigyáznia kell magára mielõtt kést vagy ollót használhat. Nem akartalak lehangolni, csupán õszintén elmondtam hogy ez nem veszélytelen, és felelõsséget igénylõ dolog. Meg lehet oldani hogy kinyíljon igen, vannak emberek akik ezzel foglalkoznak, de nem ajánlom. Tanulj és élj úgy hogy felkészülj a kinyílásra és akkor magától megtörténik.
Nem fizikai szerv és fõleg nem szem. Egy érzékelési forma, amely a hipofizissel válik dekodolttá. Így mindenkinek van fizikailag.
Én úgy tudom hogy mindenkinek van 3. szeme, csak elcsökevényesedett. Szóval ha ilyesmivel foglalkozol, akkor sok gyakorlással ki tudod nyitni. Pontosan nem tudom mit lehet vele látni, de a szellemeket tutira.
Keress egy ezotérikus mester, aki megtanít meditálni.
Remélem, hogy a hátamat, mert akkor könnyebben belõném a séróm:D
nekem 4 is van xD
A kérdező hozzászólása: Értem , ti ismertek olyat akinek meg van a harmadik szem :)
3. szem szellemeket, démonokat, minden ilyen lényt látsz, és tényleg úgy van, hogy ha egyszer kinyílik utána nagyon megbánod, hogy kinyitottad... :S
A kérdező hozzászólása: Utolsó ez a válasz nagyon nagy nagyon köszönöm , hát ez egyszerûen hihetett len , ha van még ilyen nagyon kérlek szépen hogy küldj linket, lehet hogy csak egy napig leszek aktív mert sajnos sok szabályt megszegtem és ezáltal csak 1 napot maradhatok ha minden igaz.Remélem hogy még sokáig lehetek itt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Hallgass Tool-t. http://www.youtube.com/watch?v=6qSOhaV3-is PRYING OPEN MY THIRD EYE
elõzõ vagyok 13:00-nak. Isten igy teremtett mindenki evvel a képességgel. Csak mivel a legtöbb szülõ nem lát, és nem foglalkozik evvel a gyerek sem fog, egy idõ után, mert "kinevelik" belõle. A világ szép. Ha ezt nem látod meg, az energiát sem fogod. hidd el nem szörnyû dolog, magasabb szintû gyógyításhoz elengedhetetlen. A legelsõ fokozat az egészségügyi tisztánlátás. Láthatók a szervek elvileg, melyik mennyire terhelt, és a betegségek is elõre, amikor még fizikailag nem jelentkezik. Röviden ennyi.
Ha dolgod van vele kinyílik magától. Eleinte fura mert az elme és az ego hadakozik ellene. Asztrál világot látni relative hosszú dolog, és sok gyakorlás kell hozzá. Eleinte az aura elsõ rétege látszik, nem feltétlenül színesben. Priviben tudok egy olyan oldalt ahol kimondottan ilyen jellegû hírleveleket kapsz. A látásnak több fokozata van, és mindenkinél más és más. Látható vele a jövõ is. De nem kell félni, mert fenntrõl vigyáznak rád. Magyarországon egy szervezet van aki foglalkozik vele, de csak megfelelõ spirituális érettség után csinálják meg. A döntés a tied, viszont a beavatóé a felelõsség. Vannak elõfeltételei is. Bõvebben priviben.
Emberek! Miért akar valaki ilyesmivel foglalkozni?! Nem a szépet és jót keressük a világban? Nem azt kellene megismerni és megismerni akarni? Ezek olyan dolgok, amivel örökre tönkreteszed a tested és a lelked. Miért nem keresed inkább a keresztyén vallásban a "szellemiséget"? Ott békességre és szeretetre találnál, nem ilyen borzasztó dolgokra.Elvégre is Európában élünk, nem Ázsiában vagy a fekete mágia világában. Miért kell ide is behozni ezt a vilégszemláletet? Õszintén kívánom, hogy tudj megszabadulni az ilyen gondolatoktól, mert igaza van a többi hozzászólónak: félelmetes dolgok (sajnos mind igazak) ezek, de nekünk ezzel nem kell foglalkoznunk, elég ha tudjuk, hogy vannak. Hidd el, sokkal boldogabb élet vár rád!
túl sokat nézted a dragonbbalból a ten -shin -hant bammeg
Operáltass be magadnak egyet.
keresd fel az alvilág kovácsát a Jagan szem-ért!
A kérdező hozzászólása: elég érdekes történet kösz a választ.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat megfontolandó tanács.
A kérdező hozzászólása: Értem kösz a válaszokat
heló! én voltam egy elõadáson, egy sri shinmoy os tanitvány, fülep sándor mesélt egy 3 adik szemes történetet arról , hogy egy indiai fószer kinyitotta néhány fószernek. de nem jártak jól , mert aki nem õrült meg vagy akasztotta fel magát, lett öngyilkos, az se tudta kezelni a látomásait. egy étteremben találkoztak az emberrel és amikor kivittek elé egy tál ételt , akkor lepörgött elõtte a szakácsnak az élete, azt rosszul lett. am 300 000 ezer forintért csinálták meg neki ezt a szemkinyitást, de 100 emberbõl kb 30 nak jött össze

Mit csináljak hogyha a párom lehet hogy nem szeret?

Mert már egyszer megkérdeztem tölle és igent mondot ,de nem volt valami meggyöz? ,szakitani meg nem szeretnék mert szeretem ?t.

Legjobb válasz: Nincs az a pasi aki ha rákérdeznél megmondaná hogy nem.. Azt érzed hogyha nem szeret. Mert már nem úgy néz rád, nem úgy csókol, nem úgy van veled mint az elõtt. De lehet hogy csak bebeszéled magadnak úgyhogy ne kockáztasd meg a szakítást ha szereted mert csak neked lesz rossz. Várj vele és kifog derülni ha nem szeret... Az ember nem sokáig bírja valaki mellett akit nem szeret..

Nincs az a pasi aki ha rákérdeznél megmondaná hogy nem.. Azt érzed hogyha nem szeret. Mert már nem úgy néz rád, nem úgy csókol, nem úgy van veled mint az elõtt. De lehet hogy csak bebeszéled magadnak úgyhogy ne kockáztasd meg a szakítást ha szereted mert csak neked lesz rossz. Várj vele és kifog derülni ha nem szeret... Az ember nem sokáig bírja valaki mellett akit nem szeret..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , rendben .
Vegyél egy kutyát
A kérdező hozzászólása: -.-"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!