Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet, lehet-e egyáltalán (155 db)

Hogyan lehet (lehet-e egyáltalán) passzív dohányosként a cigarettafüst káros hatásait megelőzni, kivédeni?

Legjobb válasz: Sehogy :) Páran fogják írni utánam, hogy kerüld az ilyen helyeket, társaságot, de ez hülyeség, ez nem így mûködik. Kivédeni sajnos nem tudod. Én mindig szólok a haveromnak, hogy legyen szíves ne felém fújja, vagy ha a szél oda viszi, elülök egy székkel. Ha meg olyan helyen vagyok ahol nagyon megtelt a füst, akkor kimegyek inkább levegõzni kicsit. Tenni nagyon mást nem tudsz.

Sehogy :) Páran fogják írni utánam, hogy kerüld az ilyen helyeket, társaságot, de ez hülyeség, ez nem így mûködik. Kivédeni sajnos nem tudod. Én mindig szólok a haveromnak, hogy legyen szíves ne felém fújja, vagy ha a szél oda viszi, elülök egy székkel. Ha meg olyan helyen vagyok ahol nagyon megtelt a füst, akkor kimegyek inkább levegõzni kicsit. Tenni nagyon mást nem tudsz.
A dohányosok szemléletén kellene változtatni. /tisztelet a kivételnek/
sajnos nem tudod kivédeni, az én szüleim is doháynoznak, de nem az én közelemben, (terazsz, kocsiban soha, nyaralásokon is tévolabb mennek, stb...) de én már nehezebben veszem a levegõt és néha szoktam érezni a torkomban hogy váladékos, akkor is amikro nem vagoyxk beteg. 10:45-ÖS HOGY JÖN IDE A HAJTÓGÁZAS DEZODOR?? XDDDD
Kivédeni nem tudod a káros hatásokat, legfeljebb az immunrendszert erõsíteni, és remélni, hogy a káros hatások nem fognak jelentkezni.
Ugyan már, nem fogsz valszeg a passzív dohányzásba belehalni, ennyi "edzés, terhelés " kell a szervezetnek szerintem. Milyen érdekes hogy mennyit sírnak itt a legtöbben, bezzeg hajtógázas dezodort használnak stb.
NEM! SOkkal rosszabb, mintha te magad dohányoznál. Sajnos ez a mások által elkövetetett gyilkosságok egyike. Használj arcmaszkot /akár zárt helyiségben is/ és Tiltakozz!!! Jogod van az egészséghez. Szerencsére már keményedik a dohányzás elleni törvény.
fejezzétek már be ezt a fasságot hogy a passzívdohányzás károsabb?már hogyan lenne az ti hozzánemértõ professzorok? szívj el egy doboz cigit..utánna meg mond meg egyik haverodnak hogy melletted szivjon el egyet..hát nem is tudom melyik a károsabb..-.- primitivek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem mindenki használ hajtógázas dezodorokat stb. Sok káros dolgot el lehet kerülni, hiszen én döntöm el mit használok, de a füstöt nem én választom
Istenem:D Sok hülyye Gondolkozzatok már:D 6.5milliárdan élünk a földön. abból 3-4ember nemhazsnál hajtógázas dezodort, akkor mivan?:D Légyfing, ha a többi 6.5 milliárd használja

Egyszer csak elszállt a HDD-m. Hogyan lehet, lehet-e egyáltalán még újraéleszteni?

DVD-t írtam. Arról a meghajtóról ami elszállt. Indítottam egy böngész?t de nem akart elindulni, TCM-b?l meg nem bírtam kilépni. Ekkor feldobott egy memóriahibás ablakot, majd újraindult. Újraindulás indulás után BOOT FAILURE-t írt. visszadugtam egy másik rendszer hdd-t majd elindult, de nincsenek meg a régi partíciók. Csak egy 32MB-os területet mutat. Ha rákattintok azt írja formázni kellene.

Legjobb válasz: BIOS látja? Kipróbálhatod ezt http://index.hu/tech/szoftver/bart0317/ ,de volt amikor nem jelent meg a meghajtó a BartPe alatt sem.

BIOS látja? Kipróbálhatod ezt http://index.hu/tech/szoftver/bart0317/ , de volt amikor nem jelent meg a meghajtó a BartPe alatt sem.
Miután sikerült visszanyerni a fontosabb vagy akár az összes adatot, HDD sentinel progival nézd meg, hogy nem-e vinyó haldoklik. Ha minden rendben van akkor használhatod tovább a vinyót, miután megkínáltad egy formázással.
A kérdező hozzászólása: Ezen van tcm, de az miért és hogyan látná azt a partíciót amit most nem találok. Ez az amit nem értek. Hogyan lehet ezzel adatokat visszaállítani, ha erre való ez a Pe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megnézem azt. Miután lementettem ami kell, van értelme még ezzel a vinyóval foglalkozni? Mondjuk megformázni és vissza mindent? Vagy cserélni kell.
A BartPe lemezen van totalcommander. Azért javasoltam, mert erre való a Pe>>>adatmentésre, amirõl beszéltek... TC-vel kijelölöd és mented az anyagot. Valahova menteni kell, sajnos szükséges másik vinyó, vagy partíció.
Sajnos ahhoz másik tárhely kell, mert oda menti a kinyert adatot. Mivel hibás partícióra értelmetlen menteni, mert hagyományos értelemben úgy sem tudnád visszaolvasni.
A kérdező hozzászólása: WD Green. Easy Recovery-vel úgy lehet visszanyerni, h másik HDD-re? Van olyan amihez nem kell másik HDD?:$ Nem áll rendelkezésemre most olyan kapacitás amire szükségem van.
Próbáld meg az Easy Recovery programmal. Ennek a segítségével a partíció hibás vinyóról is vissza lehet nyerni az adatok többségét. Amúgy milyen márkájú a vinyód?
nem hallottál egy kattanó hangot mielõtt feldobta a hibaüzenetet?
A kérdező hozzászólása: Lehet félreérthetõ voltam. a rendszerrel nincs gond. Azt látja. A másik vinyó 1TB-s 2 egyenlõ részre osztott partícióval. Na azokat nem látja. Magát a másik hdd-t észleli. Lemezkezelõben is látom, csak nem a 2 particiót (ami volt E, F) hanem egy meghajtót(E) amit nem lehet használni, mert azt írja, hogy ahhoz formázni kell, de én nem nagyon szertnék olyat.
Igen, jogos a kérdés. Azért mégis az ilyen live cd-k a megoldás kulcsai...úgy hiszem érdemes megpróbálni. Nekem csak elszállt oprendszerrel volt dolgom, a te partíció eltûnéseddel még nem volt esetem. Itt az utolsó bejegyzés érdekes... http://ubuntu.hu/node/9546 ugyan ubuntu, de mindegy.

A fifa 14ben kezdtem egy karrier módot remekül megy minden. Szeretnék kezdeni egy másikat is vagy egy légy profit de sehogy se tudok rájönni hogy kell lehet e egyáltalán? Vagy egyszerre csak egyet tudok játszani?

Legjobb válasz: Szevasz, Tök 1xû az egész. Annyi a dolgod, hogy rámész ott a Countinue Career és ott jobbra és balra is tudsz változtatni, betöltés illeve új Career kezdést is azokkal a gombokkal amikkel cselezni tudsz. Ez lehet Numerális billentyûk illetve a jobb kar is lehet ha kontrollerel tolod.

Szevasz, Tök 1xû az egész. Annyi a dolgod, hogy rámész ott a Countinue Career és ott jobbra és balra is tudsz változtatni, betöltés illeve új Career kezdést is azokkal a gombokkal amikkel cselezni tudsz. Ez lehet Numerális billentyûk illetve a jobb kar is lehet ha kontrollerel tolod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
tegálrá erös fékeket egy prifibb dört bmx kibirja de inkább downhill bicoval csináld kényelmesebb
Hát könnyû pályákon lehet, de egy nagyobb szikán vagy gyökéren fenn akadsz vele és mivel merev a váz és a villa nagyon ráznák és dobálnák is a bicót.
A kérdező hozzászólása: köcce szépen, ez legalább értelmes válasz, de amm is csinálok/ VESZEK DH SAT CSAK ÚGY KÉRDEZTEM,

Õszinte válaszokat várok. Van-e olyan akinek az anális koitusz jobban bejön mintha rendes helyre tennék? Lehet-e egyáltalán ilyen? Mert én lehet, hogy arra jobban kíváncsi vagyok, hogy milyen popsiba.

Jah és egy másik teljesen különálló kérdés ugyanebben a témában:Gáz ha egy lány először a "hátsó bejáratát" mondhatja felavatottnak? (tehát először popsiba dugták és csak később a rendes helyre)

Legjobb válasz: az bizony olyan, mint a fluor G Á Z!!!

az bizony olyan, mint a fluor G Á Z!!!
attól nem kell aggódni, felfogja õ hozni:D:D és hidd el hogy vannak ilyen nõk, akik jobban élvezik ott, meg ha nem is arra lett kitalálva:D ismerek párat
Nagyon sok lány van, aki csak análisan tud eljutni a csúcsra szóval igen lehetséges, hogy ott bizony jobban élvezik:) Az én bnõm mindegyiket élvezi, de õ is azt mondja hogy popsiorgazmus nagyobb és másabb mint a hüvelyi vagy a csiklói :)
Sziasztok! Lehet, hogy fura, amit mondok, de én az anális közösülést pontosan ugyanannyira szeretem, mint a vaginálisat, mindkettõvel többször is el tudok menni egymás után. De szerintem elõször mindenképpen a rendes szex örömeivel kellene megismerkedni, nekem az anális egy kicsit bizalmasabb, és sok türelem, összhang kell hozzá, sokszor ezért nem élvezi a lányok többsége. 21/L
Azt tudom taqnácsolni, hogy ismerkedj a popsiddal te is:) Vazelin krémmel, babaolajjal, egy ujjat bedugni stb.
A kérdező hozzászólása: Igen, igen ezeket tudom.Én is úgy gondolom. hogy elõször normálisan...és csak utána jönne az anál ha már teljesen megismertem a párom és bízok benne... Meg azon is gondolkodtam, hogyha majd lesz barátom, hogy hozzam fel neki?:D
Az a vicc, hogy prüdek, és ha nem azt írod, amit õk, lepontoznak... persze ha azt írod amit õk gondolnak, akkor meg nem kattintanak rá a jó pontra... mert az természetes :P Egyébként engem nem zavar, a pont nem jelent semmit. az a lényeg, hogy segítsünk azoknak, akiknek szüksége van rá.
Kérdezõ, ha van még kérdésed, inkább privátba, nem vagyok kíváncsi a sok prûd kielégítetlen p-ra.
Lány vagyok! Mellesleg pontozzátok le a JÓ ÉDES.. (cenzúrázott sor helye)! Válaszoltam egy kérdésre. Ennyik vagytok! Törõdjetek a saját dolgotokkal lelki szegény emberek, és ne azzal, hogy én hogy elégülök ki, mert százszor több orgazmusom van bármelyik lepontozó vadbaromnál. Kérdezõ, az anális szex örömeit nyugodtan próbáld ki, nem lesz tõle semmi bajod, egy tapasztalattal leszel gazdagabb. 21/L
Van olyan, amint itt is olvashattad + én is ismerek ilyen nõket. A második kérdés... nem gáz, de szerintem is (ahogy valaki már fenn is írta) nem árt azért elõbb a sima szexet kipróbálni, abban jónak lenni , és utána jöhet a többi.
A kérdező hozzászólása: jólvan:) és te fiú vagy lány vagy?
Nyugodtan csináld mélyen, én szoktam úgy masztizni.
A kérdező hozzászólása: azt már csináltam :P de nem mertem mélyen :O
A kérdező hozzászólása: -.- ezt normálisan is le lehet írni... am sztem se vmi szép dolog...
A kérdező hozzászólása: jólvan, akkor elhiszem:) )) és majd meg is tapasztalom:P
A kérdező hozzászólása: gondolom h másabb...csak nemtudom elképzelni h ott valaki jobban élvezi.mert ugye az nem arra lett "kitalálva"
Látom, nagyon érdekel ez az anális téma. :) Ami mondjuk nem baj egyáltalán. Ha tényleg ennyire izgat a dolog, te kb. attól el fogsz élvezni rögtön, amikor a fiú elõször a fenekedbe hatol. :) Szokták mondani, hogy az orgazmus a fejben dõl el. Szerintem kizárt, hogy ilyen hozzáállás mellett neked ne legyen majd orgazmusod az anális szextõl. ;)

Ki tudja, hogy itthon lehet-e valahol automata autóval levizsgázni és egyáltalán oktatnak-e automata váltós autóval? Amerikában ha jól tudom, ez alap.

Legjobb válasz: Nem egészen alap, hiszen az autók alapvetõen sima váltósan (stick shift) jönnek ki, FELTÉVE HA a delikvens nem kéri bele extraként az automatát. És kéri, mert olcsó. DE! Ha a vizsgája csak automatára van megcsinálva, NEM VEZETHET stick shiftes autót!!! Ahoz kiegészítõ vizsga kell, vagy alapon stick shiftes autón kell megtanulni vezetni, és akkor nincs semmilyen probléma. Magyarországon az automata elég drága kiegészítõ extra, ezért szerintem nincs is ilyen lehetõség, hogy ilyen autón vizsgázz. Ha egyébként attól parázol, hogy sosem tanulod meg, hogyan kell használni, akkor azt mondom, hogy ne félj tõle, nem akadály!!!!! Plusz szerintem ha azon vizsgáznál, akkor itthon is benne lenne a jogosítványod adatai között.

Nem egészen alap, hiszen az autók alapvetõen sima váltósan (stick shift) jönnek ki, FELTÉVE HA a delikvens nem kéri bele extraként az automatát. És kéri, mert olcsó. DE! Ha a vizsgája csak automatára van megcsinálva, NEM VEZETHET stick shiftes autót!!! Ahoz kiegészítõ vizsga kell, vagy alapon stick shiftes autón kell megtanulni vezetni, és akkor nincs semmilyen probléma. Magyarországon az automata elég drága kiegészítõ extra, ezért szerintem nincs is ilyen lehetõség, hogy ilyen autón vizsgázz. Ha egyébként attól parázol, hogy sosem tanulod meg, hogyan kell használni, akkor azt mondom, hogy ne félj tõle, nem akadály!!!!! Plusz szerintem ha azon vizsgáznál, akkor itthon is benne lenne a jogosítványod adatai között.
A kérdező hozzászólása: Igen én valóban okkal parázom, mert egyszerûen nem érzem, hogy mikor kell váltani. Az automatát simán használom, de már szerettem volna jogsit szerezni, csak én eddig úgy tudtam, hogy itthon csak és kizárólag kéziváltóson szabad vizsgázni.Az meg nem érdekel, hogy beírják a jogsimba, hogy csak automatát vezethetek, mikor tényleg CSAK azt!
Nem éreztem én sem, és más sem, mikor tanultunk...sõt, mondok egy érdekeset. Én az USAban vezettem nagyon nagyon sokat, hivatásos voltam, és több km-t mentem, mint egy magyar autós egész életében. Mégis, most hogy hazajöttem, vettem egy dízel autót, és egész máskor kell elváltani a fordulatszámokat mint benzines autókban. Ezért egyelõre "nem érzem" mikor kell elváltani, és mindig pörgetném fel az autót egy normál benzines fordulatig, mert a dízel sokkal alacsonyabb tartományban pörög.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, de nem akarok sokszor megbukni, ezért kérdeztem, hogy lehet-e itthon automatán VIZSGÁZNI?
Szia! Természetesen lehet automata váltós autón vizsgázni, de ez bekerül a jogosítványba is, és a továbbiakban korlátozásként szerepel és csak ilyen autót vezethetsz.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, ez hasznos volt! Most már csak azt szeretném megtudni, hogy HOL van ez az autósiskola? Vagy esetleg tudnád a nevét vagy címét is?
Az autóvezetés mûszaki önbizalom kérdése is. Ha egy sima sebességváltáson aggódsz, egyszerûen ne is szerezz jogosítványt. Nem neked való az egész dolog.

A vihar miatt a fészkéből kiesett egy cinkefióka. Nagyon fázott szegény. Féltünk, hogy elkapja valami macska. A lakásban élénk lett és egészségesnek tűnik. Mivel tápláljuk? Fel lehet e egyáltalán nevelni lakásban?

Legjobb válasz: Nem tudom lehet-e lakésban felnevelni, állatorvost kéne megkérdezned. A cinke bogarakkal eteti a fiókáját. Amíg kicsi félig megemésztett formában begyváladékkal, kébõbb egészben adja nekik. Megpróbálhatnátok apró kukacokat, vagy ilyesmit. Parizert inkább ne a benne lévõ só és tartósítószer miatt. Ha végképp nincs mit adni, akkor inkább fõtt tojást.

Nem tudom lehet-e lakésban felnevelni, állatorvost kéne megkérdezned. A cinke bogarakkal eteti a fiókáját. Amíg kicsi félig megemésztett formában begyváladékkal, kébõbb egészben adja nekik. Megpróbálhatnátok apró kukacokat, vagy ilyesmit. Parizert inkább ne a benne lévõ só és tartósítószer miatt. Ha végképp nincs mit adni, akkor inkább fõtt tojást.
A kérdező hozzászólása: Már nagyon sokat segítettél. A tojás azt hiszem tényleg jó ötlet. Gondolkodtam, hogy a kishalaknak való szárított bolhát, nedvesen. Valamint levesben fõtt és fokhagymanyomón áttört csirkehúst adni neki. A begyváladékot nem hiszem, hogy tudjuk pótolni.Szerinted?
Azt sajnos tényleg nem tudjátok pótolni, de úgyis hamar kiderül, hogy õ maga is képes-e megemészteni, amit adtok neki. Legjobb, ha elõször tényleg mindent szétnyomkodva adtok, úgy könnyebb lesz neki az emésztés. Sok sikert! :)
Keményre fõtt tojás sárgája, kis vizzel szétnyomkodva, de arra számíts, hogy állandóan enni akar. Cinkéknél éhesebb kismadár nincs. Én egy kis légykapót nevelgettem két hétig, elõször tojással, aztán apró csíkokra vágott sovány marhahússal. Elõször nyitnod kell óvatosan a csõrét, aztán már tátogni fog. Ha nagyobb, jöhet a lisztkukac (ha túl nagy, vágd ketté). Nem gusztusos, de ezt így kell.
Tedd vattával vagy papírzsepivel kibélelt dobozba, ne fázzon.
Lehet.
A kérdező hozzászólása: és leirnád hogy?
Google.
A kérdező hozzászólása: és honnan?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!