Találatok a következő kifejezésre: Hogyan legyek no (270 db)

Hogyan legyek nő?

Két (vagy több) gyerekes anyukák, ti hogy csináljátok? Hogy van energiátok a férjetekre a gyerekek mellett? Nekem a férjem (sajnos) külföldön dolgozik, így mondhatni hogy egyedül nevelem a 2,5 éves illetve a 6 hetes gyermekünket. Havonta egy hetet tölt itthon, és szeretném ha lenne rá időm, energiám, kedvem, de sajnos úgy érzem hogy egyik sincs. Nem vagyok feleség, csak anya (és úgy érzem hogy mostanában abból is a rosszabbik). Alig van energiám, folyton fáradt vagyok, hangulatom gyakran változó, sokszor van bőghetnékem, a lakás van hogy szalad, nem tudom utolérni magam. Az hogy még a férjem kedvére is tegyek, egyszerűen a lista legutolsó utáni helyen szerepel. Pedig csak ritkán van itthon. Az hogy magamra meg már végképp nincs időm, az csak olyankor tűnik fel, amikor meglátok egy tip-top nőt az utcán. Más hogy csinálja? Hogy tudjátok összehangolni az életeteket? Hogy van energiátok? Mit lehet enni, inni, tenni hogy több energiám legyen? Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: Ha nem bírod, kérj segítséget. Néha vigyázzon más a gyerekekre, amíg te egy kicsit magaddal foglalkozol. Ha van például olyan szomszédnéni, aki szereti a gyerekeket,kérd meg, hogy néha egy-egy órára jöjjön át és figyeljen rájuk, addig te tudsz mással foglalkozni. Vagy akár egy bébiszittert is felfogadhattok, ha nem bírod.

Ha nem bírod, kérj segítséget. Néha vigyázzon más a gyerekekre, amíg te egy kicsit magaddal foglalkozol. Ha van például olyan szomszédnéni, aki szereti a gyerekeket, kérd meg, hogy néha egy-egy órára jöjjön át és figyeljen rájuk, addig te tudsz mással foglalkozni. Vagy akár egy bébiszittert is felfogadhattok, ha nem bírod.
Persze a picivél még nehéz, de próbálj meg rendszert kialakítani az életetekben. Legyen rendszere a pakolásnak, a takarításnak, pihenj te is amikor a kicsik alszanak, máskor ha alszanak te tudsz pakolászni, vasalni, fõzni. És ha lehet néha bízd a nagyszülõkre a gyereket.
Kedves Válaszolók! Ha én magam nem látnám, el se hinném, hogy milyen rosszindulatúak vagytok!!! Tisztelet a kivételnek.. Kedves Kérdezõ! Elhiszem, hogy nagyon nehéz rendszerezni a dolgokat! Nincsenek nagyszülõk vagy rokonok akikre néha rábízhatnád a gyerkõcöket? Már látom írták a bébiszittert is ha megengedheted magadnak az is jó ötlet! Esetleg ami még eszembe jutott az alkalmi takarító! Szerintem külsõ segítség nélkül nem könnyû megoldani a helyzetet apa nélkül! Szerintem rád fér már nagyon a kikapcsolódás, barátnõzés!
Igaz nekem csak egy gyerekem van, de én meg dolgozok mellette, és Apa reggeltõl-estig dolgozik. Már akkor ér haza amikor mi alszunk. Akkor pihenek 1órát, amikor alszik a gyerek. Reggel felkelek 7kor elpakolok, mosok, reggelit készítek, gyerek felébred, addigra már kitakarítva. Játszik én dolgozok. Aztán alszik, én is pihenek. Aztán dolgozok kb 5ig még, addig mamával van. Este játszunk, másnapi ebédet fõzök, vacsit készítünk, amíg eszik, elpakolok, rendet teszek..stb. Este fürdetés, altatás. És mire hazaér Apa, beér a délutáni pihenés jótékony hatása :) Mert nem leszek hulla este 9kor :) Szerintem 2 gyerekkel is csak szervezés és rendszer kérdése
EGY F.FI. Talán az a baj hogy kapkodsz, ezért nem haladsz a munkáddal.Este átgondolod a fontossági sorrendet, reggel nekifogsz csinálni.Nincs 10ig alvás, tévézés, pletykálás, ebéd utáni szieszta!Így éred utól magad, sõtt el is hagyod. ÉS MÉG AZ ÉLETKEDVED IS VISSZATÉR.Ennyi!
Úgy csinálják a többiek, hogy nem nyavalyognak hanem cselekednek. Nekem is két gyermekem van és még ráadásul a férjemnek is nap mint nap meg kell felelnem mégsem nyavalygok.
Sehogy nincs rá energiám, csak néha az ágyban! Az apukának azért apuka a neve, mert már elvesztette a csikófogait és megváltozott a szerepe, nem a kéj nyújtása az elsõdleges feladata, azért lett családapa.
Úgy látszik midnenhol másképp van. Igaz, nálunk is be kell iratni elõre a gyereket egy idõvel, de miért is nem iratta be idõben? Oviba meg simán felveszik 2 és fél évesen, bármikor csak legyen szobatiszta. És helyek is vannak, bõven. De mondom, úgy látszik mindenhol másképp van.
A kérdező hozzászólása: Itt a környéken egyik bölcsibe se vették be, mivel úton volt a tesó. Oviba meg szintén nem veszik be, mert még nem teljesen szobatiszta. Netezni kb 20 percet ha szoktam egy nap. (ez gondolom látszik a válaszaim gyakoriságából is) Azért köszönöm a tanácsokat!
15-ös! Én is tudom mit beszélek, helyszûke van bölcsiben is oviban is, hiába lenne ott a gyerek helye, nem veszik fel. Vagy csak délig. bölcsibe meg szinte egy évvel elõre be kell íratni, hogy majd legyen helye, ha meg anyuka otthon van a másikkal, esélytelen! Ez az igazság...!
19. Ennyi idõs a gyerekem, szIvesen beadtam volna, bölcsibe nincs hely, oviba meg még nem veszik fel.
Egyrészt: véleményem szerint nem szabad ("ennyit") netezni - ez rengeteg idõt elrabol és többnyire haszontalanul, inkább szabd meg, hogy reggel 20 perc - este fél óra, de mindenképp szabj idõhatárt, mert kifolyik a kezed közül a drága idõd! Másrészt: míg a kicsik alszanak, nehéz porszívózni pl. - de ugyanígy a mosogatásnál is zöröghetsz annyira, hogy az már zavaró lehet...
15. vagyok, bölcsis óvónô, szóval nem beszélek félre. Egy 2 és fél évesek már bôven bölcsiben, vagy oviban a helye, lefoglalják, közösségben legyen, aktivitásokkal, tanuljon. Legalább délig hagyhatnád, bár nem tudom másol hogy vab, nálunk senkinek nem kötelezô elvinni délben a gyereket, csak ha akarja. Érdeklôdj körben bölcsikben, ovikban a környéken, meglátod mit mondanak. Szerintem az is nagy segítség lenne, ha délig ott lenne, aztán aludna 3ig, azalatt minden teendôdet el tudnád végezni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a segítõszándékot és az ötleteket! Igyekszem majd hasznosítani õket! Még egyszer köszönöm!
15-ös, te valahol másik világon élsz! :) 2, 5 éves gyerek még nem óvódás, max bölcsis, de ha óvódás lesz majd, akkor sem veszik be egész napra, mivel az anyuka otthon van a picivel. és bölcsibe is ugyan ilyen okból nem veszik be a gyereket. De látom te nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal! És igen, két gyerekkel el lehet bírni, de itt vegyétek már figyelembe, hogy a pici még csak 6 hetes, hát így tényleg nehéz. Könnyen beszél az, akinek a férje, ha keveset is, de be tud segíteni. Kérdezõ, hagyd a fenébe a lakást, még ha szalad is :) aludj, amikor csak tudsz, aztán jön a jó idõ majd, menjetek sétálni, elõbb-utóbb túl lesztek a nehezén :)
17 éves vagyok és eléggé elszörnyülködtem, hogy itt a válaszadók 40%-a rettenetesen rosszindulatú. Tudjátok, már az egy gyerekre való vigyázás is megterhelõ tud lenni, fõleg ha valaki egyedül neveli.. Szánalmasok vagytok, ha itt azt gondoljátok, mert nektek minden pörfiktül ment, akkor másnak is így kell mennie. Minden ember és kisbaba más. Egy 2.5 évesnek még nincsen óvodában a helye. Oviban elkap mindent, akkor meg majd az lesz, hogy otthon lesz sokat, a legkisebb meg elkapja.... Én kitartást kívánok csak neked, kedves kérdezõ és ha kell, fordulj szomszédhoz, bébiszitterhez ha szükséges. Szurkolok. :) A férjed pedig gondolom megérti a helyzetet, és az sem elsõdleges, hogy a megélhetésetekért dolgozik külföldön. :)
Nem értem. Gondolom nem dolgozol, ha 6 hetes babád van. A nagy nem jár oviba?? Ott maradhat délutánig, addig te a kicsivel foglakozol, elvégzed a teendõket, azért egy 6 hetes után még nem kell annyit szaladgálni, sokat alszik napközben. Mire a nagy hazajön, rend, kaja megvan, õt elhozod az oviból, játszol vele is, aztán fürdés, fektetés. Mikor elalszanak kifested a körmöd, fürdesz, megnzéel egy filmet, pihensz. A gyerekeidet minél hamarabb próbáld önállóságra szoktatni, az elején nehéz, de aztán megszokják, a kicsi is. Mikor a férjed hazajön benyomsz egy kávét este és indulhat a szórakozás.
Szerintem legyél kicsit türelmesebb.Idö kell neked is ezekhez a dolgokhoz.Barátnömnek 3 gyereke van, és ö is egy kicsit problémázott, de már marha jól csinálja.Csak idö kellett neki.
Honnan írsz egyébként?
Nincs semmi baj veled, a válaszadók többsége nem tudja milyen lehet, drága 2 gyerekes anyuka, a te párod esténként otthon van és kizökkent a monotonságból. Szerintem egy kicsit depis vagy, emiatt se tudod jól végezni a dolgod. Mozogj a friss levegõn, lassan meleg lesz többet lehetsz kint. Kezdj el sminkelni, reggel csináld meg a hajad, sminked, a magad örömére, már jobb kedved lesz.
A kérdező hozzászólása: 10ig alvás? Hmm... köszi ez megmosolyogtatott! Rendszerint 5, fél6 körül kelek! Tvzés? A nagyobbiknak megy a minimax, hogy el tudjam végezni a teendõimet az alatt az idõ alatt még a kicsi alszik. Pletykálkodás, barátnõzés? A barátnõimnek nincs családjuk és a legközelebbi is 180kmre lakik. De azért köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: A kicsi szopizik, és sajnos hasfájós lett. Így ha nem eszik, akkor többet sír mint alszik. Emiatt a nagyobbikkal is türelmetlenebb vagyok, ami végtelenül bánt, mert így is elég nehéz neki pusztán az alaphelyzet is. A nagyobbik már csak ebéd után alszik, akkor nem mindig alszik a kisebb. Rendszert még sajnos nem sikerült kialakítani, mert nem tudjuk tartani azt hogy csak 3 óránként egyen. És nem nyavajgok, hanem segítséget kértem. Könnyû mondani hogy csináld, a kérdésem az hogy hogyan? Tudom hogy másnak is van gyereke, de nekem a 6 hét alatt sajnos még nem sikerült rájönnöm hogy hogy kell ezt jól csinálni!
2, 5 évesen nem is veszik be oviba, még akkor sem ha szobatiszta, csak amikor betölti a 3, évét.

Milyen pasi az akinek mindig kell hogy legyen nője?

Olyan soha sincs hogy ne hülyítsen csajokat. Vagy csak randizgat, de akkor több csajjal is; vagy van neki barátnője akit kb semmire sem becsül csak a szex miatt van vele. De ha pl nem jön össze egy csajjal a dolog, akkor odébb ugrik és pár nap múlva már másik lányt hódítgat. Vagy ha van fix barátnője, attól még más lányokkal is kedves, bejön neki, kb udvarolgat stb. Milyen pasi az ilyen?

Legjobb válasz: macsó, valaki szereti az ilyen "rossz fiúkat"- ha ez annak számít

macsó, valaki szereti az ilyen "rossz fiúkat"- ha ez annak számít
Megbizhatatlan link komolytalan nõcsábász. Van ilyen ismerõsöm arra jó h eljárjak vele buliba ide oda de kapcsolatot sose akarnék tõle mert azt se hiszem el amit kérdez akármennyire próbált udvarolgani a csillagokat is lehozta de miután rájött, hogy sehogysem tud megfektetni feladta és továbbállt más lányt puhit ugyanigy.. :)
nõcsábász, de ehhez a megállapításhoz nem kell sok ész...

Pasi hogyan legyen egy nő/barátnő előtt "menő"? Hogyan érezze magát a nő magát nőnek?

Van barátnőm, és csodálatosan érezzük egymást - csak félek, nem tudom visszaadni. Mire gondolok? Csak egy példa, megyünk az utcán, és ahogy öltözködik, vagy kopog a csizmájával, ahogy megyek mellette, valahogy "férfinak" érzem magam, büszkének, kihúzom magam, úgy érzem magam, mint egy (ne röhögjetek ki) tigris.

Legjobb válasz: Legyél "raj" Gazsikám!

Legyél "raj" Gazsikám!
Ha van barátod/barátnõd õ nem azért szeret mert olyan vagy amilyen?
morogj mint egy tigris
Húzzál te is kopogós csizmát.
nyakörv a nyakadba és pórázt add a kezébe.

Pontosan mit takar hogy egy nőnek legyen tartása?

Kapcsolat végét követ?en: ne könyörögjön,ne fusson a másik után,ne üzengessen hogy így meg úgy szeretlek Cuncimókus.Ez oké.De akkor nem is szabad éreztetni,vagy jelét adni hogy még mindig szereti az ember? És ha pont így veszítjük el a másikat?Mert mondjuk neki nagyobb a büszkesége? Valakinek néha engedni kell,nem?Mi van ha a n? enged,attól ? még nem lesz egy pincsikutya,nem? Nem értem hogy hol van az a határ,amit nem szabad megcsinálni ilyenkor.Minden szitu más,nem lehet sémákat ráhúzni mindenre.Ismertek olyan esetet ahol a n? ezek után elmondta,hogy ?szintén szereti a férfit,és újból összejöttek?Az ilyesmit értékelni kellene,nem?

Legjobb válasz: ácsi ácsi ácsi! Ez azért túl sok lenne amit mondasz! :) akkor értelme sem lenne az egésznek! Akkor olyan lenne, mintha a nõ csak úúgy lenne..... Ez leginkább azt takarja, hogy ne ugráltasson egy pasi, ne ugorj neki állandóan elsõ füttyentésre, ne úgy legyen mindig a szex ahogy mondjuk õ akarja! Legyen szavad a kapcsolatban. Ne csak mindig neki legyen igaza. És ne mindig mindent az õ kénye kedve szerint mondjál és tegyél. Stimmt?

ácsi ácsi ácsi! Ez azért túl sok lenne amit mondasz! :) akkor értelme sem lenne az egésznek! Akkor olyan lenne, mintha a nõ csak úúgy lenne..... Ez leginkább azt takarja, hogy ne ugráltasson egy pasi, ne ugorj neki állandóan elsõ füttyentésre, ne úgy legyen mindig a szex ahogy mondjuk õ akarja! Legyen szavad a kapcsolatban. Ne csak mindig neki legyen igaza. És ne mindig mindent az õ kénye kedve szerint mondjál és tegyél. Stimmt?
A kérdező hozzászólása: Amiket leírtál, pontosan így viselkedtem a kapcsolatban, ez oké:) Na de szakítás után jelen esetben amikor még mindig szereted, akkor hogy kell viselkedni?Ha nem akarom végleg elveszíteni, mert tudom hogy még benne is vannak érzelmek, akkor valamit valakinek tenni kell, nem?:)
biztos vagy abban, hogy õ is akarhat még téged? ha igen, akkor se nyomulj utána mint a törpök hada az egyetlen törpillához! 1x légy határozott beszélj vele légy felnõtt viselkedésû mond el h szereted és lehetne e újra. DE! Ennyi!!! Több nem! Mert az már szánaLMAS ha futsz nyalsz utána. Ha akar majd keres vagy vissza fog menni!

Fiuuuk Segitesetek! Hogyan legyek jó csaj? Mármint az vagyok mások szerint de nekem az egom már nem olyan mint régen. Viselkedésre és külsőre is értem. Ti mikor fordultok meg egy nő után?

Legjobb válasz: Most komolyan nem találtál a régebbi kérdések között csak egy hasonlót sem? A szó szoros értelmében akkor fordulok meg egy nõ után, ha bizonyos domborulatai a helyén vannak. Amúgy meg legyen aranyos, legyen kisugárzása, mosolyogjon, ha már megadatott neki egy viszonylag jó test, akkor kellõképpen használja ki az elõnyeit, de ne legyen semmiképp sem túlzó.

Most komolyan nem találtál a régebbi kérdések között csak egy hasonlót sem? A szó szoros értelmében akkor fordulok meg egy nõ után, ha bizonyos domborulatai a helyén vannak. Amúgy meg legyen aranyos, legyen kisugárzása, mosolyogjon, ha már megadatott neki egy viszonylag jó test, akkor kellõképpen használja ki az elõnyeit, de ne legyen semmiképp sem túlzó.
Add önmagad, ne legyél r*bancos, legyél mosolygós, életvidám, aranyos, csajos. Ne káromkodj, köpködj stb.
Egy jó csajnak van önbizalma, nem kell neki kiló sminkkel elfedni az arcát és maszkban járni. Nem kellenek a divatos "egyenruhák", van saját stílusa. Büszkén jár az utcán, nem mélyen lehajtott fejjel. Vidám, nem depizik ha rosszul áll a haja, stb. Nem lusta, például sportol, nem csak a gép elõtt ül egész nap, nem hanyagolja el magát.
Nekem akkor jó nõ egy jó nõ, ha kövér. Feleségem több mint 140.kg. (amugy majdnem 50et leadott, )
06:36 kor válaszoltam . mesélje el valaki miért is lettem lepontozva!
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom :DDDD bizti jo a dagi nõk.. sok pasi 40 évesen azokra bukik... Hát nem tudom.... XD Amugy találtam, de nem volt kedvem végig keresgélni...
1. 12 évesen NEM vagy nõ 2. Azért nem tudod hogy legyél vonzó egy férfi számára mert még fiatal vagy ahhoz, hogy belülrõl érezd hogyan csábíts! 3.Várj amíg elég érett leszel a férfiakhoz

Csak hölgyek válaszát várom. Mit értenek a nők abban hogy a férfi legyen az ágyban "hogy legyen férfi, hogy tudja mit kell csinálni" egy nővel? Csak hölgyek válaszát várom.

Azt hogy figyelmes legyen meg megért?.Ha van még más is akkor osszátok meg:)

Legjobb válasz: pl. hogy- ne kérdezgesse, hogy te akarod? - legyen határozott és ne tutyimutyi - "döngessen" bele rendesen az ágyba - azt se kérdezgesse folyton, hogy jó így neked?nézzen rám, látnia kellene, jó-e,vagy sem!) Hát ilyesmi! 33/N

pl. hogy- ne kérdezgesse, hogy te akarod? - legyen határozott és ne tutyimutyi - "döngessen" bele rendesen az ágyba - azt se kérdezgesse folyton, hogy jó így neked?nézzen rám, látnia kellene, jó-e, vagy sem!) Hát ilyesmi! 33/N
Hogy irányítson, mi hadd éljük bele magunkat ebbe a félpasszív állapotba. Szóval ismerje fel hogy hol a legjobb az érintése, vegye észre, ha nem jó, amit csinál, és érezzük, hogy õ vezet. Ez távolról sem azt jelenti, hogy a nõ nem csinál semmit, hanem azt jelenti, hogy a férfi a domináns. Nem véletlenül hívják a mai napig családfõnek a férfiakat :) Egyébként nem sok olyan férfi van, akit én most fent jellemeztem, de bármelyik tud ilyenné válni, ha akar.
hat en ezt mashogy ertem... en pl nem szeretem hogyha mindenkepp arra megy ki h nekem ne fajjon:(
Az is igaz, hogy sokan túlzásba viszik a lovagiasságot, csak arra figyelnek, hogy a másiknak jó legyen.Ez már a másik véglet. Mindkét fél ugyanannyira fontos, mindkettõnek jónak kell lennie, nem csak kizárólag a másiknak vagy kizárólag magunknak.
Az utolsóval is maximálisan egyetértek, megõrjítene engem is, ha állandóan kérdezgetné, hogy jó ez neked, meg hogy akarod-e. Nem vagyok szerencsétlen szólok, ha nem tetszik valami.
Bár fiú vagyok, de a kérdésedre a válasz: azt még õk se tudják! Bármit csinálsz úgyse jó, de ez nem csak az ágyban van. Ha nem elégited, ki õket béna vagy. Ha van benned szándék és próbálkozol túlzásba viszed a szexet. Én mindig odafigyelek a csajra, hogy jó legyen neki is nekem is, de fõleg neki. Egyszer azt vettem észre magam, hogy a volt barátnõm már a kezét harapdálja. Megkérdeztem tõle és el van folyva, tisztára mitha élvezne. Megkérdeztem, hogy ennyire élvezi? Azt mondta, hogy nem, ennyire fáj neki. Mondtam neki, hogyha valami nincs rendben, akkor szóljon és másképp csinálom vagy mondja el, hogyan szeretné, mert végül kitalálni nem tudom, mi a jó neki, mert nem mindenkinél válik be ugyanaz a technika. Erre azt mondta, hogy: jó. Legközelebb, ugyanaz a sztori, kérdezem közben, hogy jó-e neki, õ mondja, hogy minden jó csináljam csak, de úgyanúgy fájt neki. Amikor én szerettem volna keményebben, akkor õ nem. És forditva, de soha nem szólt volna, hogy mikor melyik legyen. De utána a fejemhez vágta, hogy miért támadtam le úgy. Meg utóbb megtudtam, hogy ki volt akadva, mert nem találtam a G pontját, de egyszer nem segitett volna megkeresni. De lemerem fogadni, hogy oltott a barátnõi elõtt, milyen béna vagyok, hogy még azt se találom meg. Szóval errõl ennyit.
Nem tudom, nekem soha nem voltak egy kapcsolat kezdetén olyan elvárásaim, hogy az illetõ férfi azonnal pontosan tudja, mi is a jó nekem, mit kell velem csinálni, hiszen lehet az is, hogy elõttem olyan nõkkel volt, akiknek mások voltak az igényei. Szerintem ennél fontosabb az odafigyelés a másikra, a másik igényeinek figyelembevétele. Abból általában rossz nem sülhet ki. :)
Keresse a kegyeimet, elégítse ki a vágyaimat, de legyen egészségesen önzõ, kezdeményezõ.
Tudja tövirõl hegyire a szexuális aktus minden jelenetét megvalósítani ami lejátszódik az agyában.Persze normálisan... Nagyon fontos a jó kezdés szexnél.Elõtte mindenképp kell a kedvesség, az izgalom, az izgatás, a kényeztetés.Ezt csókokkal, érintéssel, simogatással, taperolással, fenékmarkolászással, mellpuszilgatással, óvatos levetkõztetéssel és hosszú csókolózással lehet csak elérni.Ezek után már bármi is történjék, az biztos hogy szuper lesz!

Férfiaknak szol a kérdés: mik azok az alapvetö dolgok, amik meg kell, hogy legyenek a nöben és mik a kizàro tényezök?

Pl., feltétlenül tudjon fözni, legyen diplomàja, beszéljen nyelveket, jöjjön ki a haverokkal stb... Mik azok amik nélkül szoba sem jöhet egy nö egy komoly (!) kapcsolatra?

Legjobb válasz: alapvetõ dolog, hogy szeressen, eltudj vele beszélgetni, tudj vele viccelõdni, szóval jól érezd magad vele. a kizáró okok meg mindenkinél más.. persze az is fontos, hogy jól kijöjjön a barátaiddal, ne legyen féltékeny, és ne balhézzon , ha épp a barátaiddal vagy néha (ettõl agyvérzést tudok kapni). Az, hogy milyen végzettsége van csak külsõség szerintem (persze ne legyen hülye). A fõzést meg idõközbe is megtudja tanulni:D 18/F

alapvetõ dolog, hogy szeressen, eltudj vele beszélgetni, tudj vele viccelõdni, szóval jól érezd magad vele. a kizáró okok meg mindenkinél más.. persze az is fontos, hogy jól kijöjjön a barátaiddal, ne legyen féltékeny, és ne balhézzon , ha épp a barátaiddal vagy néha (ettõl agyvérzést tudok kapni). Az, hogy milyen végzettsége van csak külsõség szerintem (persze ne legyen hülye). A fõzést meg idõközbe is megtudja tanulni:D 18/F
elsõ vagyok, végülis korosztály függõ, én 18 vagyok, és más a nézõpontom mint a másik kollégának:D
Legyen okos, intelligens, legyen saját véleménye és akarata, és nem kell feltétlenül tudnia fõznie. És ami kizáró tényezõ: a csúnya beszéd, bulikba járás (mert oda a nem értelmes emberek járnak) és a lustaság. Mondjuk engem nagyon vonzanak az orvos, mérnök, tudós, jogász stb. nõk. 31/F
- feltétlenül tudjon fõzni --> nálam nem fontos mert szeretek fõzni - diploma --> nem ez számít! Nem ettõl lesz valaki életrevalóbb, és nem ettõl fog tudni valaki érvényesülni a világban és nem ettõl fog tapasztalatot szerezni élet terén. Ergo nem érdekel. - beszél nyelveket..---> nem kötelezõ, de örülök neki mert nem vagyok perfekt - kijöjjön a haverokkal --> ez azért nem árt, de ehhez hozzátartozik h mennyi értelmes a lány mennyire érett gondolkodásu, vagy csak egy kuka valaki aki ha odarakják a sarokba ott marad és csak kussol... Ami kizáró ok: - ne a középkorban éljen se testileg, se külsõleg :) - ne pénzért jólétért legyen a pasijával - túl rövid haj kizáró ok, lehet õ az isten is akkor is. - ne kezdjen el rinyálni meg húzni a száját, ha egy festés után takarítani kell. - ne hazudjon, legyen õszinte. --a külsõbe most nem megyek bele--
-rövid haj-ha csak vállig ér már felejtõs -hájas test -löttyös has -narancsbõr -hízás-azonnal szakítok -nem sportol -lusta -irányítani akar -nem érti a viccet -nem foglalkozik a külsejével -elvár de nem add semmit Ha ezek egyike is van sajnos nálam az a lány felejtõs, azonnal szakítok vagy nem foglalkozok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszaitokat! :) Látom, többen is írjátok a túlsúlyt. Persze ez nem éppen pozitívum, de tényleg kizáró tényezõ, bármilyen klassz belsõ tulajdonságai is vannak a nõnek? (Nem véletlen kérdezem, én is túlsúlyos vagyok és érdekel. :)
Nehéz erre válaszolni... valami plusz kell. Valami ami megfog, egy kislányos mosoly, egy huncut tekintet, valami amibõl talán megsejtem hogy én sem vagyon a hölgy szemében kutyaütõ. Ha fõzni tud, az elõny, de nem feltétel. Diploma, nyelvek, formális dolgok, azért ha vannak barátnõi az nem baj, ha meg az én barátaimmal is ki tud jönni, az már több mint jó. És ha hazaérek, adjon 5 percet, addig ne támadjon le semmivel, mert annyi kell nekem hogy átkapcsoljak a munkáról a magánéletre. Utána nyitott vagyok bármilyen témára, de az is a halálom, ha hazaérek és se át nem öltöztem, se nem pisiltem, de máris valami témákat kell hallgatnom azonnal. Csak 5 percet kérek, nem nagy dolog. Valamint még el kell mondjam, nagyon konzervatív vagyok, ezért leírom mik a kizáró tényezõk : elvált, elvált+gyermek, dohányzás, drogozás(könnyû is), tetoválás, pirszing (bárhol), jelentõs túlsúly(több kg, mint magasság(cm)-80). Lehet, hogy túl igényes vagyok.
Egyszerû: Nem lehet konkrétumokat kiemelni, csak az összhang a lényeg. Látni fogod már az ismerkedés alatt. "Ne olyasvalakit keress akivel letudnád élni az életed, hanem aki nélkül nem" 18/F
Mi kell: - szép legyen, legalábbis nekem :) - igényesség - ambíció - szorgalom - ész Kizáró tényezõ: - buta - plázacica - sznob - nem tud önálló lenni - szórja a pénzt, nem tud spórolni - kellemetlen szagú a lehelete, teste 24/F
Attól, még, hogy egy lány túlsúlyos nem kizáró tényezõ, fõleg, ha sok jó tulajdonsága van :)

Hogyan érje el egy nő a férfinál, hogy a nőnek is legyen orgazmusa?

39 éves n?.Ritka dolog az életemben.Más férfivel is.Kösz.

Legjobb válasz: Ha jól értem kérdésedbõl, te vagy a nõ. Azt neked kell tudnod, hogy mi az, amitõl beindulsz. Ha pedig nem, nem árt, ha kikísérletezed önmagadon. Simogasd magad, nézz pornófilmet, stb., így nem csak arra jöhetsz rá, hogyan okozz magadnak orgazmust, hanem arra is, hogy mik azok a dolgok, amik ingerlõen hatnak rád. Ha pedig ezt tudod, már a párodat is tudod úgy irányítani, hogy neked jót tegyen. Vannak nõk, akiknél a csikló az orgazmus kapuja, másoknál pedig a hüvelyi érintkezés. Neked kell tudnod, hogy te melyik típusba tartozol. Összességében valószínû, hogy hosszabb elõjátékra (ingerlésre) van szükséged ahhoz, hogy teljesen átadhasd magad a vágyaknak és az érzelmeknek, mint amiben amúgy részed van.

Ha jól értem kérdésedbõl, te vagy a nõ. Azt neked kell tudnod, hogy mi az, amitõl beindulsz. Ha pedig nem, nem árt, ha kikísérletezed önmagadon. Simogasd magad, nézz pornófilmet, stb., így nem csak arra jöhetsz rá, hogyan okozz magadnak orgazmust, hanem arra is, hogy mik azok a dolgok, amik ingerlõen hatnak rád. Ha pedig ezt tudod, már a párodat is tudod úgy irányítani, hogy neked jót tegyen. Vannak nõk, akiknél a csikló az orgazmus kapuja, másoknál pedig a hüvelyi érintkezés. Neked kell tudnod, hogy te melyik típusba tartozol. Összességében valószínû, hogy hosszabb elõjátékra (ingerlésre) van szükséged ahhoz, hogy teljesen átadhasd magad a vágyaknak és az érzelmeknek, mint amiben amúgy részed van.
létezik. segíthetsz neki!
Vesz jeleket, de nem tudja, nem meri eldönteni, hogy melyik valós és melyik hamis jel. Tehát ha akarsz tõle valamit, menj oda és mondd meg neki. Tisztán, egyszerûen. Ha nem érti mondd el neki még háromszor. Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Szerintem inkább arról van szó, hogy magát igen alulértékeli, engem pedig túlértékel...teljesen ezt érzem, pedig ezt csak Õ gondolja...nem így van.
Gondolom, ha valóban érdeklõdne irántad akkor õ lépett volna elõször. De mivel nem tette nyilvánvaló nem is szeret annyira.
Elõzõ, hosszú válaszoló, azért ne degradáljál már le annyira. Vesszük a "jeleket". Más kérdés, hogy élünk-e vele. Ez inkább önbizalom kérdés.. Zárkózottabb, nemkezdeményezõ embertõl ne várd, hogy majd ugrani fog :) Nagy jellemhiba, de nem lehet ennyire általánosítani. Vagy buliban akkor hogyan megyek oda bármelyik csajhoz? Igaz, az más tészta ismerkedés, kezdeményezés szempontból.. de azért érted remélem, mit akartam kihozni.
Ez a legrosszabb állapot. De akik meg várnának Rád, ahogyan fogalmaztál, õk nem érdekelnek ennyire, nem? Akkor nem érdemes beletörõdnöd.. Én nagyon bánom, hogy soha nem vallottam be azoknak, akikbe szerelmes voltam, pedig úgy éreztem, lett volna esélyem. Most pedig nem tudok belekezdeni senkivel, mert ha van egy kicsi kétségem, akkor nem megy.. Ne hagyd annyiban! 24/F
Kedves Kérdezõ, Sajnos a férfiak egyszerû lények. Kicsit olyanok, mint a számítógépek (nem véletlenül kedvelik is annyira azokat) : csak a konkrét és egyértelmû utasításokból értenek. A "jelek", amiket emlegetsz, ezzel szemben, abszolút nõi eszközök. Számukra a jelezgetés teljesen természetes, megszokott. Nõk egymás között minden további nélkül képesek akár egész konferenciákat lebonyolítani úgy, hogy egyetlen árva szó sem hangzik el. A férfiak számára azonban ezek a jelek egyszerûen nem léteznek. Éppúgy nem érzékelik õket, mint ahogyan te sem az ultrahangokat. Hiába gondolod te azt tehát, hogy "teljesen egyértelmû jeleket adtál", számára mindez olyan, mintha egyáltalán semmit nem csináltál volna. Az, hogy mint mondtad, egyszer már elhívtad randira, nos, AZ már valóban egy konkrét lépés, ez a helyes irány, ilyesmiben gondolkodj továbbra is, ennek még lehet is eredménye, mert ez már tényleg eljut hozzá is. Ha tehát úgy érzed, hogy megbánta, hogy az elsõ alkalommal visszautasított, akkor adj neki még egy esélyt, és hívd el mégegyszer. Kereken, konkrétan, nyíltan, egyenesen, úgy, ahogy gondolod. Tudod, hogy õ is értse. Legjobbakat és nagyon sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Túl mély érzéseket táplálok iránta, hogy csak így elengedjem...sajnos. Ezen pedig én is gondolkodtam. Nem akarok beképzeld lenni, de várnának rám valóban rajta kívül. Nem tudok rajta túl lépni, megrekedt a lelkem a bizonytalanság szintjén.
Létezik, De gondolom nem, akarsz gyereket nevelni ilyen lúzer mellet az anyukája leszel.
A kérdező hozzászólása: bár én is ilyen viccesen tudnám venni a figurát :)
akkor WoWozik és õt az elégíti ki!
A kérdező hozzászólása: Kimutatott szimpátia??? Korábban elhívtam randira..elutasított, de utána éreztem a megbánást, majd érdeklõdést..egyértelmû jeleket adtam...úgy érzem. Attól tartok túl értékel engem, viszont én is felülértékelem õt, és én is bátortalan vagyok miatta. De azt hiszem küldtem már elég jelet, még sem lép, nem tesz semmit. Elvárja, hogy én fussak...
igen
A kérdező hozzászólása: Hogy? Én is félek sokszor közelíteni felé, mert nem ad jelzéseket, pedig tudom, hogy tetszem neki...de engem is elbizonytalanít, és nagyon fájdalmas , mert nagyon szeretem...de nem enged közel magához...vagyis nagyon elérhetetlen a viselkedése..
mi az a kimutatott szimpátia? mosoly, meg mondod neki hogy aranyos vagy? ez kevés :P
Van, aki tudatosan ignorálja az ilyen "jeleket", abból a meggyõzõdésbõl, hogy ha valaki szeretne valamit, akkor nyissa ki a száját és beszéljen.
Saint Seiya (van belõle egy pár, sorozat, OVA, elõbbi régi, utóbbi modern)
Fairy Tail-hoz bármelyik tömeg shounen. Ha valami jobbat akarsz az átlagnál akkor: One Piece; Claymore; Hunter x Hutner (2011)
Darker than Black, Attack on Titan, Bleach, Soul Eater, Deadman Wonderland,
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi :)
A kérdező hozzászólása: Ja és am a Soul Eatert már láttam csak elfelejtettem leírni ez a én hibám bocsi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!