Találatok a következő kifejezésre: Hogyan legyek kapus (19 db)

PES 2010-ben hogy legyek kapus (ps2)?

http://www.youtube.com/watch?v=C-tTDqAYARs

Hogyan legyek jó kapus?

Az a helyzet, hogy szeretek játszani, de nem igazán tudok, edzésre nemjárok, mert félek hogy kiröhögnek... Szóval milyen gyakorlatokat, vagy mit kell csinálnom?

Legjobb válasz: Járj edzésre, próbáld a legtöbbet teljesíteni. Mást nem tudsz tenni, hogy jó kapus legyen belõlled.

Járj edzésre, próbáld a legtöbbet teljesíteni. Mást nem tudsz tenni, hogy jó kapus legyen belõlled.
Mi is SZoktunk ökörködni meg minden röhögnia másikon, de tisztába avgyunk vele h edzésre azért járunk hogy ott tnauljunk! Senki sem születik profinak!ha van érzéked hozzzá akkor nyomás edzésre!!!
Én 1, 5 éve vagyok kapus iskolai csapatba.A fõ hogy szeresd amit csinálsz, és minden edszésen játssz ugy mintha az utolsó lenne.Nálunk beton placc van... ne félj videókról nézz utána hogyan lehet biztonságosan vetõdni.Ha kicsit félsz használj védõfelszerelést!
Én már 2 éve kapus vagyok, és én úgy kezdtem, hogy haverokkal rugdostunk kapura.Egyenlõre kapuskesztyû nélkül csináltam.Sztem te is így kezd mint én.
Szerintem is próbálj meg keresni valami edzõt, és ha kiröhögnek nem kell vele foglalkozni, a nagyok voltak mindig profik.(Cech, Cassillas, Buffon) De próbáld meg, hogy valakivel füves pályán gyakorolsz. Én a magam részérõl néha szeretek kapus lenni, imádom a vetõdéseket, amikor sikerül megfognom egy-egy nehéz labdát, hülye szögekbõl. És amit mások is mondtak, figyeld meg hogy csinálják a jó kapusok, nekem a legutóbbi meccsen jól jöttek, ezek az ellesett mozdulatok. Nem tudatosan, de alkalmaztam ezeket. Sok szerencsét, és kitartást!
Hát én is ugyanebben a cipõben jártam ameddig a keresztapám (aki focista) azt nem mondta hogy ügyes kapus vagyok.Szóval én azt mondom hogy járj edzésekre és ne érdekeljen ha egyszer-kétszer kiröhögnek!
Ez csak tõled függ! Hát gyakorolnod kell a vetõdést...fejlesztened kell a labda kezelésed...! És az a legjobb ha negyon jó a reflekszed!
na képzeld, velem is ez volt ahelyzet elõször. tök bénának éreztem magam, ezért nem mertem elõször egy rendes csapathoz csatlakozni. ezért fogtam magam, kerestem neten egy kapusedzõt, és lejártam a fiúk közé edzeni. aztán följavultam, és be is vettek az mTK nõi csapatába. mondjuk nekem nem tetszettek az ottani edzések, ezért klubot váltottam. azt is ajánlhatom h menj ki vmelyik haveroddal egy parkba. õlõ neked, te pedig védesz. nézd h tv-ben h hogyan vetõdneka jó kapusok, tudsz tõlük mozdulatokat tanulni ill. a helyes földhözérkezést vetõdéskor.
Hol laksz mert? én kapus vok bácsalmáson a kicsiknél 12-szeres válogatott gyere le ha akarsz ingyen tanítlak hívj a06305860222-õn ok?
1...2...3...KAPUS LESZEL!!!
A terved már meg van!!!!!!Kapus akarsz lenni!!!!!!Király Gábor nevét biztos ismered!Sajnos nincs önbizalmad.Én 20 év foci után edzõ akarok lenni és kimondom!!!Mond ki te is!!!!!!Én edzõ leszek!!!!!!Te is kapus!Mond ki!
A kérdező hozzászólása: végülis jahh, az eddzésen se profi mindenki... ha meg haverokkal megyünk, akkor senki se veszi komolyan és teljes hülyéskedés van belõle. Szóval csak tesióra végén, vagy egy-egy tesiórán van alkalmam játszani...
menj valamelyik haveroddal, ketten rohogtok egy jot. :D Amugy nem is biztos, hogy nem jatszol jol. Es szted az edzesen mindenki profi..?
A kérdező hozzászólása: igaziból az a baj, hogy edzésre nem akarok, azt mondják sokat kell futni meg ilyesmi, meg félek, hoghy kiröhögnek:S
Ha tényleg akarod a dolgot, akkor összejöhet.:D Én is kapus vagyok, már egy éve.:D Az elõtt soha nem játszottam, bénának éreztem magam..nem is szerettem a focit.:D Suliban, tesiórán viszont rávettek a srácok, hogy álljak már be, mert kevesen vannak. mondtam nekik, hogy akkor tuti vesztenek, mert soha nem fociztam még..:D azt mondták nem gáz, álljak be a kapuba, nem lesz semmi, ha bemegy a labda. és csodák csodájára kiderült, hogy elég jó vagyok.:D azóta, ha focizunk mindig engem választanak elsõre, mert azt mondják 'csodakapus vagyok' :D...voltunk egy hónappal ezelõtt meccsen (iskolák focicsapatai versenyeztek) mi nyertünk, és én kaptam a legjobb kapus díjat.:D nagyon örültem neki, az edzõ külön meg is dicsért.:D és ne foglalkozz vele, hogy kik nevetnek ki. gyakorlat teszi a mestert:D 14./L
Kispálya, vagy nagypálya?
A kérdező hozzászólása: nagy
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én kapus vagyok, 2 éve se védek, 1 évet csak úgy védtem hogy edzésekre jártam, semmi más. Utána leigazoltak, 10hónapja védek nagypályás mérkõzéseken úgy hogy csere voltam, és 20percekre álltam be. A szezon végére utolsó 5 meccsre megkaptam amit akartam, kezdõ lettem. Csak ugye nincs annyi tapasztalatom mert nem nagyon állítottak be meccseken stb... és a kellemetlen helyzeteket nem tudtam elkerülni (haza adások, szögletnél vagy beadásnál kijövetel stb stb) zavarba jövök akkor és félek hogy elrontom. Régebben ilyen voltam de megtanultam hogy nyugodtan kell, a haza adásokat jobban oldom meg, ha jönnek rám is nálam vana labda simán betolok egy lövõcselt és lepasszolom a védõnek stb. Megtanultam csak merni kell és semmi más. Na meg még kint is kell tapasztalatod, labdakezelés kondi, stb... Szóval csak az a lényeg hogy szorgalmas legyél és türelmes. Amúgy ha jársz valahova csapatba akkor miért kérdezed hogy, hogy edzél? ott nincsen kapus edzõ?


Szerintetek, hogy kell rúgni a szabadrúgásokat úgy, hogy a kapusnak esélye se legyen?

Legjobb válasz: Itt az alkalom: nézzed a Foci VB-t! A tv napi 3-at közvetít még 3 hétig...

Itt az alkalom: nézzed a Foci VB-t! A tv napi 3-at közvetít még 3 hétig...
Erõsen és jól helyezve.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondoltam pl.hány lépésrõl.
A kérdező hozzászólása: Vagy akár sorfal mellett vagy fölött?

Hogyan tudnám magam képezni, hogy jobb kapus legyek?

Kapus vagyok a suli csapatban mindenki azt mondja jó vagyok,de szeretném magam képezni,hogy jobb legyek.Tudtok valami edzéstervet kifejezetten kapusoknak? Neten kerestem,de nem találtam.

Hogyan legyek aránylag jó kapus?

Szóval szoktunk néha focizni (hetente 3x) és kapuba állok mindig.Mert ehhez úgy aránylag értek.Aztán az alapokkal nincs gond, tehát mondjuk jön a labda távolról vagy félpályáról simán megfogom, de ha mondjuk jönnek 1v1 be azt se tudom merre mozduljak mert ha jobbra megyek balra rúgja ha balra akkor jobbra rúgja.Meg hát vannak rossz pillanataim is amikor későn reagálok a labdára.Volt olyan hogy a labda már 5-6másodperce bent volt a kapuba mikor védeni akartam... Vetődés tabu, mivel védőfelszerelés nincs, és vagy teremben vagy betonon (általában betonon) focizunk..Érdekes hogy deszkáról meg BMX-ről akkorákat szoktam esni hogy a föld is beleremeg, ott meg sem érzem, de itt meg félek.1v1-ben pedig tehetetlen vagyok. Tudnátok esetleg tippeket adni?

Legjobb válasz: a reflexet kell fejleszteni, és ez mind csak gyakorlás kérdése. 1v1-ben ha jönnek rád,azt nehéz kivédeni, ott az a megoldás, hogy kifutsz a kapuból, rámész az emberre és megpróbálsz belerúgni a lövésébe. amikor elindulsz rá, akkor megijed (ha nem profi az illetõ) és egybõl elrúgja, ezért jó a kifutásos módszer

a reflexet kell fejleszteni, és ez mind csak gyakorlás kérdése. 1v1-ben ha jönnek rád, azt nehéz kivédeni, ott az a megoldás, hogy kifutsz a kapuból, rámész az emberre és megpróbálsz belerúgni a lövésébe. amikor elindulsz rá, akkor megijed (ha nem profi az illetõ) és egybõl elrúgja, ezért jó a kifutásos módszer
A kérdező hozzászólása: Hát.Elég jól focizik a gyerek, sulicsapatban benne van.Városi focicsapatban játszik , folyamatosan jár edzésre, U13-ban is játszik.Szóval nem rossz a srác.A másik aki veszélyes az csak tud egy kicsit, de nem olyan profi.Vele nincs gond mert kiszámítható a rúgása.Meg hát van még egy de az nem is céloz legtöbbször csak rábombázza azt lesz ami lesz.õ csak nagyon ritkán rúg pontosan. Szóval inkább az elsõvel van gond

Fontos az, hogy egy kapusnak a kesztyűjében legyen merevítő?

Legjobb válasz: fontos mert nekem is volt olyan sérülésem, hogy az egyik ujjam hátrahajlott. Nem kellemes érzés ez se, de ha eltörik akkor sokat is kell kihagynod. de ha csak amatõr szinten, haverokkal játszol akkor maradj az olcsóbb kesztyûknél.

fontos mert nekem is volt olyan sérülésem, hogy az egyik ujjam hátrahajlott. Nem kellemes érzés ez se, de ha eltörik akkor sokat is kell kihagynod. de ha csak amatõr szinten, haverokkal játszol akkor maradj az olcsóbb kesztyûknél.
Nem árt, mert nekem-sima, ujjmerevítõ nélküli kesztyûben-védtem, amikor még csak elkezdtem focizni, és ahogy nyúltam fel a labdáért, ami a kapufára ment, csak épp ott maradt az ujjam, és azóta látszik is rajta, hogy valami baja történt.
A kérdező hozzászólása: köszi... biztos fájhatott mert a csapattársammal is ez történt.

Hogyan tudom egyedül fejleszteni a reflexeimet hogy jobb kapus legyek?

Néha összejárunk haverokkal kicsit focizni és rájöttem hogy igazán csak a kapuban vagyok jó. A löv?technikám ugyan nem olyan rossz (egész pontos csavarás is megyeget) de a cselezés nem az én világom. Még dekázni se tudod hiába próbáltam hónapokig. Szóval kapusként legtöbbször egész jól teljesítek, de szeretnék jobb lenni. Hogyan fejleszthetném magam egyedül. Gondoltam a különböz? szgépes reflex játékokra, azok mennyire jók?

Legjobb válasz: Rúgdosd/ dobáld a lasztit valami olyan helyre ami nem sima(pl. egy facsonk) és ugrálj a lepattanó labdákra.

Rúgdosd/ dobáld a lasztit valami olyan helyre ami nem sima(pl. egy facsonk) és ugrálj a lepattanó labdákra.
Mond a haverjaidnad h rugjanak neked kapura! :)
En is kapus vagyok! Én úgy csinálom hogy felrúgom magam nak és a leesõ labdára úgy teszem rá a kezem hogy ne pattanjon fel :) ha felrúgtad lefelé figyelj es mikor lefelé jon térdelj le és tedd rá a kezed! Ha nem tudod egyenesen felrúgni dobd!!! :) remélem segítettem!
1. NEUER <3 2.casillas 3.buffon 4.chech 5.valdés
David James Casillas Neuer Buffon CSECS
Casillas Cech Neuer Buffon Chek (nem ismerem)
Ez kérdés? Amit Cech mutat minden meccsen .. a felsoroltak közül szerintem senki sem ér a nyomába. ( 1 Barca szurkoló)
1. Reina 2. Cech 3. Casillas 4. Buffon 5. Neuer
1.Casillas 2.Valdes 3.Neuer 4. Buffon 5. Chek
Nem Petro CECH-re akartál gondolni? Nekem a sorrend: 1. Casillas 2. Buffon 3. Valdes 4. Neuer (nem attól függ hogy valaki miylen jóképû, hanem hogy miylen jól tud védeni) 5. legyen mondjuk Julio Ceasar
oh petr ceh-et kifelejtettem õ a 3. valdes a 4. és neuer az 5.
1) Casillas 2)Neuer 3)Buffon 4


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!