Találatok a következő kifejezésre: Hogyan legyek anorexiás, hogy ne (4 db)

Igaz hogy az anorexiások vattát esznek azèrt, hogy ne legyenek èhesek?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, nem vagyok anorexiás, de szerintem nem igaz. Fura komplikációkhoz vezetne.

Fogalmam sincs, nem vagyok anorexiás, de szerintem nem igaz. Fura komplikációkhoz vezetne.
Akkor már inkább vattacukrot. :)
Sajnos igaz. A vatta nem ürül ki valami hamar a szervezetbõl. Sokszor csak akkor ha az illetõnek kimossák a gyomrát. De hát, ha nem ürül ki, nem éhes :/
Nem. Az anorexiások üres, ízesítetlen levest esznek pálcikával.
Nem törvényszerû, de biztos van, aki ilyen hülye. Papírt szoktak még. Meg olvastam egy kiscsajról, aki hajat evett. Aztán jól fel is fordult, boncoláskor meg kb olyan valamit szedtek ki a gyomrából, mint amit a mosdó szifonjában találhatsz.
Most döbbentem rá, hogy a nagymamám anorexiás volt. Õ is ilyeneket evett, és most, hogy így belegondolok, nagyon sok más tünet volt igaz rá is. Basszus. Most lefagytam. :S Olyan is rémlik, hogy tûket nyelt le, de ebben nem vagyok biztos. A vatta és a haj tuti. :(
Az anorexiások szögeket is lenyelnek..:S
A kérdező hozzászólása: a szöget nemhiszem, met se étvágyat nem csillapít, és még nehéz is :D
Szerintem csak a nagyon ostobák esznek vattát, vagy az elõbbiekben felsorolt tárgyakat. Inkább csordultig isszák magukat vízzel, vagy kávéznak, azokban úgy sincs semmi kalória.

Hogyan legyek úgy anorexiás, hogy ne maradjon el a menstruációm?

20éves lány vagyok. Anorexiás vagyok 3éve. Tudom, mi a helyzet velem,de nem akarok és nem is tudok egyel?re változtatni ezen. A lényeg, hogy még mindig kövérnek látom magam, 160 cm-hez csak 33kg vok. Járok pszichiáterhez is.

Legjobb válasz: Sehogy. Tedd össze a kezed, hogy csak ennyi a bajod, hogy kevesebb a menstruációd. Örülj inkább, hogy ennyi is van, meg hogy élsz. Talán a vastabletta használna valamennyit bár nagyon kétlem.....

Sehogy. Tedd össze a kezed, hogy csak ennyi a bajod, hogy kevesebb a menstruációd. Örülj inkább, hogy ennyi is van, meg hogy élsz. Talán a vastabletta használna valamennyit bár nagyon kétlem.....
lehet rosszmájú vagyok de jobb is így ahogy csinálod, hogy nem akarsz változtatni, ezt hívják a természetben természetes szelekciónak , a gyengék elhullanak /most az akaraterõd hiányára célzok miszerint nem akarsz változtatni ezen, holott tudod hogy nem valami egészséges, / csak szólok elõre, és már jóelõre lelövöm a poént, hogy késõbb nagyot fogsz emiatt szívni, ha megéled a 50 et , kezetfogok veled!!
Istenem, a bolygo elkezdett faradni...ezek az elso jelek. olyan lenyek elnek rajta akik nem meltoak meg egy 20x20 centis zacskonyi oxigenre sem! az osszes anorexias es bulimiasnak uzenem, hogy soha eletukbe tobbet etel ne erje a szajukat es forrjon be a segguk lyuka! ti vagytok a fold rakosodasai! ja es PS: hatralevo eletetekben minden aldott ejszaka almodjatok kiralyi vacsorakrol!
Szerintem öld meg magad! Menstruáció meg minek? Egy bizonyos testzsírszázalék alatt leáll az ösztrogén és ösztradiol termelõdése. De legalább véletlenül sem szaporodsz, már ha van valakinek gusztusa "megcsinálni" egy 33 kilós zombinõt. Bocs ha durva voltam, ez a véleményem.
Szívbõl együttérzek veled. Azt hiszem, mi egy cipõben járunk vagy legalább is hasonlóban. Csak én a másik oldalon állok, kényszeres evõ vagyok. A maximálisan elért testsúlyom 130 kg volt. Most egy nagy diéta után közelítek a 100-hoz. És igaz, hogy az ember nem hülye, csak belekerül a mókuskerékbe és nem tud kilépni belõle. Szívbõl kívánom, hogy gyógyulást találj te is. Mert ha évfolyamelsõ vagy, akkor te egy értékes ember vagy!! És hatalmas veszteség lenne nekünk, ha elvesztenénk téged. Ez a világ veled együtt kerek!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy nagyon kedves Tõled, hogy átérzed a helyzetem és nem osztod az észt, mint sokan mások, vagy legalábbis emberi módon próbálsz észhez téríteni! :) 8 hónapja járok dokihoz és azt már fel tudom fogni, hogy nem jó ez így, és tudom, hogy sovány vagyok. De mégis, mikor belenézek a tükörbe azt látom, hogy itt-ott még mindig hurkás vagyok... Sajnos gyengének érzem magam, ahhoz, hogy változtatni tudjak, még. De a dokim szerint eygre jobban haladok, mert már tudom, hogy beteg vagyok. Köszi mégegyszer. Ja, és az észtosztóknak, nehogy azt higyjétek, hogy ez egy divat betegség! Egyáltalán nem azért csinálom, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Van eszem, évfolyam elsõ egyetemista vagyok.... Nem olyan könnyû ebbõl kigyógyulni, mint azt sokan képzelik. És attól, hogy százszor elmondjátok, hogy egyél már, sovány vagy... Még nem lesz jobb...
inkább azon kéne gondolkodnod, hogy hogyan NE legyél anorexiás...a tested úgy próbál életben maradni hogy az izomtömegedet emészti fel majd a szerveid sorvadnak el...mi értelme ennek? élvezed? inkább hallgatni kéne a pszichiáterre...amúgy sem hiszem el hogy kövérnek látod magad mert te írtad hogy "csak 33 kg vagyok" tehát tisztában vagy vele, hogy mi van. próbáld meg felfogni hogy az életedbe is kerülhet ez a hülyeség. gondolj arra mennyi finomság van a világon, és ha kövérnek érzed magad, mozogj! csak így érhetõ el hogy a felélt izomtömeg valahogy visszakerüljön a helyére. sok sikert...
33kg????? Édesem, könyörgöm egyél! Legalább 20kg-t kéne híznod az ideális testsúlyodhoz. Szó szerint éhen fogsz halni, teljesen tönkreteszed magad!!!!
Ha van eszed is (ahogy az írásodból látszik), akkor rájössz, hogy tök mindegy, milyennek LÁTOD magad - az csak egy hibás agymûködés eredménye. Ha mégis élni akarsz, akkor nagyon sürgõsen elmész egy orvoshoz, hogy írjon elõ neked diétát, amivel visszanyerhetsz valamennyit a súlyodból. És azt nem tömöd magadba (mert attól rosszul lehetsz) - hanem óvatosan, sok részletben eszed meg. A menstruáció elmaradása kb. az utolsó jelzés, ahol még fordítani lehet.
Jezusom... A menstruacid legyen a legkisebb gondod. 14 eves vagyok, egy picivel magasabb nalad, de van koztunk 30 kilo.. A pszichiater jo, de irany soksok orvos, akik rendbe hoznak. Ha igy haladsz nem csak a menstruaciddal lesz problemad.
Csoda hogy még élsz! Ne vitaminokat szedj, hanem egyél!!!
A kérdésedre a válasz:HA ÉLETBEN AKARSZ MARADNI, NE LEGYÉL ANOREXIÁS!!!!!!Ezek szerint azzal is tisztában vagy, mi a helyzet, akkor ideje lenne változtatnod.Szerintem pszichiátert kéne váltanod, mert ezek szerint ez nem nagyon segít.Mondjuk úgy elég nehéz is segíteni, ha nem akarsz változtatni.Mérlegelned kéne, mert lassan az életed a tét.
a menstruáció az alacsony testzsír arány miatt áll le. Egyszerûen fogalmazva a tested úgy gondolja, hogy nem lennél képes kihordani egy gyereket tápanyag hiány miatt. Akkor meg minek menstruáljon teszi fel a jogos kérdést. a vitaminok ezen gyarolatilag semmit nem változtatnak, mert a zsír az, ami kellene. ez van.
íme az elsõ jel, amiért enni kell. késõbb sokkal súlyosabb gondjaid lesznek.
Örülj neki, hogy csak ennyi bajod van belõle (most). Eljön majd az idõ, amikor az agysejtjeidet kezdi ki az éhezés. De akkor már nem fog zavarni és akkor is azt fogod gondolni, hogy a körülötted élõk nem tudják, hogy mit érzel. Meg az, hogy TE látod magad tök meztelenül és TÉNYLEG kövér vagy, ill itt- ott van mibõl leadni. Tapasztalat. Komoly meló lesz visszaállni a normális életre, amiben gyereket szülhetsz, családot alapíthatsz és EGÉSZSÉGESEN, KIEGYENSÚLYOZOTTAN élhetsz. (tapasztalat:( ) Amúgy a vas talán tényleg segíthet, de ebben az esetben teljesen mindegy, hogy menstruálsz- e vagy nem. És hidd el, nemsokára elmarad majd.
bocs, de én nem értek egy csomó dolgot... engem is anorexiával kezelnek jelenleg, de az én testtömegindexem kettõvel magasabb, mint a tied, nekem mégsincs menstruációm. már a hajadnak és a fogadnak rég hullania kéne... hogy vagy te 33 kilósan ilyen jó állapotban, mert így én is szívesen lefogynék? tudtommal amúgy hogy "hivatalosan" anoroxiás legyél, az egyik feltétel, hogy ne legyen menstruációd. és mi az, hogy nem akarsz kigyógyulni? akkor minek jársz pszihiháterhez? senki nem fog kigyógyítani belõle, ha TE nem akarod... és nem szenvedsz iszonyatosan? egyszerûen nem értem, ha 3 éve ez a gondod, hogyhogy nem AKARSZ belõle kilábalni??? tudom, hogy nehéz... de én gyûlölöm a betegségem, és mindent megteszek érte, hogy meggyógyuljak, mielõtt még késõ...

Anorexiás fú vagyok.190 cm.57 kiló. Amikor visszaszedem a súlyom az milyen gyors legyen mennyi mozgással és milyen kaóriabevitellel, hogy ne csak hájasodjak? Bocs a hülye kérdésért.

Főleg olyanok legyenek szívesek írni, akik meggyógyultak anorexiából, de mindenki kommentjén nagyon várom.

Legjobb válasz: Anorexiától nem így kell megszabadulni, hanem fejben. A cél az, hogy ne érdekeljen ilyen betegesen, hogy mégis milyen a súlyod.

Anorexiától nem így kell megszabadulni, hanem fejben. A cél az, hogy ne érdekeljen ilyen betegesen, hogy mégis milyen a súlyod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon igaz, köszönöm a kommentet. Csakhát úgy tudom, van a hízásnak egy határa, ami fölött már megterheli a szívet, nem is beszélve arról, hogy az már csak háj, ami ugye nem csak az anrexiások legnagyobb mumusa, hanem normális emberek sem szeretik túlzottan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Ennek a lánynak éppen nem szépek a combjai, hanem borzasttó soványak.
Szerintem sem szép, nagyon vékony, és nem csak a combja, mindene.
Milyen combjai? Nincsenek is neki. Nem is szép, ahogy írták, nagyon sovány, és valóban úgy néz ki, mint egy csontváz.
Ne akarj így kinézni, láthatod az eddigi hozzászólásokból is, hogy a nagy többségnek nem ez tetszik. A lányok biztos irigyelnének (a rossz beidegzõdés miatt), de a fiúknak nem tetszenél. Döntsd el, hogy melyiket akarod.
OMG..farokfelvágva menekülnék az ilyen combnak nem nevezhetõ valamik közül.. Egyébként meg mi a baja a jobb könyökének??
Az elsõnek undorító a lába, hányinger ahogy kinéz, ha meg nem vagy lusta és képes vagy tornázni lehet gyönyörû az alakod, attól hogy edzel nem feltétlenül leszel izmos, amúgy a hasa sem szép, simán vékony de teljesen formátlan, .
most néztem, tényleg nagyon durva a könyökeO_O
5-ös válaszoló vagyok, lány és én is leszóltam ezt az alakot, egy nõ nem nézhet ki így, annyira nõies az alakja mint egy deszkának...
Tökéletes az alakja? Hát mindenkinek más a tökéletes, de ez sehogy sem az...
A kérdező hozzászólása: de pl itt van Nina Dobrev akinek tökéletes az alakja és gyönyörû vékony combjai vannak. http://3.bp.blogspot.com/-GkgJbo_Xaz4/T6VpDXMSV2I/AAAAAAAABH.. és nem tudom hogy fogyhatnék le olyanra hogy ne legyek csontsovány de ilyen combjaim legyenek:(
Hol a dereka? Hol a csipõje? Hol a combja? Hol van belõle az, amitõl NÕ a NÕ ???
Nem tudom mikori kép ez róla, de ezen sokkal jobban néz ki https://www.google.hu/search?gs_rn=15&gs_ri=psy-ab&tok=rIOlz.. Ha egy kicsit izmosabb lenne a hasa tökéletesen nézne ki.
Ez a lány nagyon vékony. Egy kiadós photoshop után bárki kinézhet így. Ami a könyökét illeti, nem kímélte a kép korrigálása azt sem. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!