Találatok a következő kifejezésre: Hogyan legyek Kedvesebb (8 db)

Hogyan legyek kedvesebb?

Tudom, ez egy nagyon furcsa kérdés, de teljesen kétségbe vagyok esve. Nincsenek barátaim, és még a szüleim szerint sem vagyok kedves. Igazából én próbálkozom, de nem nagyon megy... Nem tudok mindenhez jóképet vágni, csak úgy mosolyogni sem, mert nincs miért! Mit tegyek? Mi számít kedves gesztusnak? 14/L

Legjobb válasz: Rendben, nagyon szívesen. :) Nekem is kétféle oldalam van. Ha itthon vagyok, akkor általában nem olyan optimistán látom a dolgokat, hanem reálisan, sokszor elkeserít, hogy milyen társadalomban élünk, hogyan befolyásolnak, tesznek tönkre minket, stb. Szóval itthon tele vagyok keserû gondolatokkal, sok kérdést felteszek magamnak és meg is válaszolok, szeretek értelmes vitákba is belefolyni, stb. Ha így viselkednék mindig, akkor egyetlen barátom sem lenne, mert senki sem akarna egy olyan emberrel barátkozni, aki az élettõl is elveszi a kedvét a fájdalmas igazságokkal az életrõl. Tehát kell egy másik oldal, ami ellensúlyozza ezt a sok keserûséget. Szóval ha a barátaimmal vagyok, esetleg ismerkedem, stb., akkor viszont viccelõdök, kedveskedek, stb. Jól esik mások pozitív visszajelzése, ez az oldalam õszintén élvezi ezt a fajta boldogságot. Ha majd felnõtt leszel és bekerülsz egy munkahelyre, ott már nehezedni fognak a dolgok, úgyhogy arra még ne térjünk ki részletesen, az ráér. :) Ott már számításba kell venni azt is, hogy olyan emberek közé kerülhetsz, akiket gyûlölni fogsz, de nem adhatod ki magadból, ha megakarod tartani az állásodat és el akarod kerülni, hogy kiutáljanak vagy kirúgjanak. Úgyhogy akkor majd szintén ki kell építeni egy másik oldalt, amivel ellensúlyozni tudod a benned felgyülemlett lelki fájdalmat, stresszt. Neked is szükség van most egy másik oldal kiépítésére, amiben keresed a boldogságot. Ezt gyakorolni kell. Ha valaki mondjuk azt mondja, hogy otthon hagyta például a bérletét véletlenül, akkor ne arra gondolj elsõnek, hogy meg fogják büntetni, hanem arra, hogy szurkolsz neki és nem lesz semmi baj, minden rendben lesz. És ezt mondd neki. Próbálj örömet szerezni másoknak. Mondj szép szavakat azoknak, akik fontosak neked. Dicsérj másokat, stb. Mivel nincsenek barátaid, ezért elõször is gyakorold az ismerkedést. Ha úgy érzed, hogy élõben még nem menne, akkor gyakorolj elõször itt az interneten. Rengeteg oldal van, ahol akár teljesen névtelenül ismerkedhetsz akár, mint például itt is. A lényeg, hogy meg tudd építeni egy kapcsolat alapjait elsõnek. Elõször csak kérdezgess róla, tudj meg a másikról minél többet, mesélj Te is magadról, de az a fontos, hogy jókat mondj, pozitív oldalról közelíts meg mindent. Erre elsõre nagyon oda kell figyelned, de késõbb már ösztönösen a jó dolog jut eszedbe elsõre. Szóval elõször így gyakorolgass. :) Rendben? :)

Rendben, nagyon szívesen. :) Nekem is kétféle oldalam van. Ha itthon vagyok, akkor általában nem olyan optimistán látom a dolgokat, hanem reálisan, sokszor elkeserít, hogy milyen társadalomban élünk, hogyan befolyásolnak, tesznek tönkre minket, stb. Szóval itthon tele vagyok keserû gondolatokkal, sok kérdést felteszek magamnak és meg is válaszolok, szeretek értelmes vitákba is belefolyni, stb. Ha így viselkednék mindig, akkor egyetlen barátom sem lenne, mert senki sem akarna egy olyan emberrel barátkozni, aki az élettõl is elveszi a kedvét a fájdalmas igazságokkal az életrõl. Tehát kell egy másik oldal, ami ellensúlyozza ezt a sok keserûséget. Szóval ha a barátaimmal vagyok, esetleg ismerkedem, stb., akkor viszont viccelõdök, kedveskedek, stb. Jól esik mások pozitív visszajelzése, ez az oldalam õszintén élvezi ezt a fajta boldogságot. Ha majd felnõtt leszel és bekerülsz egy munkahelyre, ott már nehezedni fognak a dolgok, úgyhogy arra még ne térjünk ki részletesen, az ráér. :) Ott már számításba kell venni azt is, hogy olyan emberek közé kerülhetsz, akiket gyûlölni fogsz, de nem adhatod ki magadból, ha megakarod tartani az állásodat és el akarod kerülni, hogy kiutáljanak vagy kirúgjanak. Úgyhogy akkor majd szintén ki kell építeni egy másik oldalt, amivel ellensúlyozni tudod a benned felgyülemlett lelki fájdalmat, stresszt. Neked is szükség van most egy másik oldal kiépítésére, amiben keresed a boldogságot. Ezt gyakorolni kell. Ha valaki mondjuk azt mondja, hogy otthon hagyta például a bérletét véletlenül, akkor ne arra gondolj elsõnek, hogy meg fogják büntetni, hanem arra, hogy szurkolsz neki és nem lesz semmi baj, minden rendben lesz. És ezt mondd neki. Próbálj örömet szerezni másoknak. Mondj szép szavakat azoknak, akik fontosak neked. Dicsérj másokat, stb. Mivel nincsenek barátaid, ezért elõször is gyakorold az ismerkedést. Ha úgy érzed, hogy élõben még nem menne, akkor gyakorolj elõször itt az interneten. Rengeteg oldal van, ahol akár teljesen névtelenül ismerkedhetsz akár, mint például itt is. A lényeg, hogy meg tudd építeni egy kapcsolat alapjait elsõnek. Elõször csak kérdezgess róla, tudj meg a másikról minél többet, mesélj Te is magadról, de az a fontos, hogy jókat mondj, pozitív oldalról közelíts meg mindent. Erre elsõre nagyon oda kell figyelned, de késõbb már ösztönösen a jó dolog jut eszedbe elsõre. Szóval elõször így gyakorolgass. :) Rendben? :)
Nem vagy egyedül :D Én sem vagyok az a kedves típus mindenkivel, bár nekem vannak barátaim. Egyébként nem jóm dolog változni szerintem (persze vannak kivételek), mert ha így tetszel magadnak akkor így vagy jó és kész :) 16f
Egyáltalán nem furcsa kérdés. Majd este segítek neked, most nincs idõm leírni.
Most már ráérek. :) Úgyhogy ha szeretnéd, hogy elmondjam, akkor nyugodtan szólj, csak fölöslegesen nem szeretném leírni, azért. :)
A kérdező hozzászólása: Kérlek írd le, igazán szükségem lenne rá. :(
A kérdező hozzászólása: Uh, hát nagyon szépen köszönöm, most már látom a problémát. Arra jöttem rá, hogy nekem csak egy oldalam volt eddig, pontosan olyan, mint a te otthonid. Fõleg azért nincsenek barátaim, mert sokkal érettebb vagyok, ráfadásul szeretek vitázni (nem veszekedni!), és a racionális érveimmel mindig nyerek, ez a többieknek valószínûleg nem szimpatikus. Meg az sem, ha olyan dolgokról próbálok csevegni, amit õk nem ismernek. Igazából gyûlölöm az iskolámat, mert tele van idegesítõ, buta emberekkel, de tényleg ki kell építenem a kedves oldalam, hogy ne legyek még 4 évig teljesen egyedül. Köszönöm, hogy leírtad, nagyon hasznos volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenképpen. :)

Hogyan legyek kedvesebb?

Tudom h ez nagyon hülye kérdés de engem tényleg érdekel. Elörre is köszönöm az értelmes válaszokat. :)

Legjobb válasz: pl kérdezd meg tõlünk, hogy hogy vagyunk! :)

pl kérdezd meg tõlünk, hogy hogy vagyunk! :)
A kérdező hozzászólása: Hogy vagytok? :D
Nagyon köszönjük kedvességedet, jól vagyunk, soha jobban! :)
A kérdező hozzászólása: Annak örülök. :)
Na látod, már kedves is vagy! :)
A kérdező hozzászólása: Ó de jó nekem. :D.köszönöm, hogy megtanítottatok :D
Hát ez csak természete! Nem tartozol semmivel! :D De ha esetleg azon törnéd a fejedet, hogy mivel jutalmazhatnál meg az online tanításért cserébe, akkor a készpénzt mindig elfogadom:D Amúgy én sem mindig vagyok kedves. Van mikor gyilkos tekintettel szemlélem a világot és a környezetemet. Van mikor kicsit kedvesebb vagyok és nyugodtabb. és van mikor teljesen letojok mindenkit nagyívbõl:D Az utóbbi a leggyakoribb. :)
természetes lett volna :D

Hogyan legyek kedvesebb vele?

A párom múltkor azzal állt el?, hogy nagyon zavarja, hogy annyit veszekszek vele és mindig kiabálok, megsért?dök. Valóban az utóbbi id?ben ez jellemz? rám. Azt mondta nem akar egy zsörtöl?d? sárkány feleséget változzak meg. Én sem akarok olyan lenni, ezért most igyekszem jóvátenni a dolgokat. Már szépen kitakarítottam a lakást, mondtam neki, hogy nagyon szeretem és kedves vagyok vele. Mit tehetnék még, mivel, hogyan lepjem meg?

Legjobb válasz: Ha már eleve feszült vagyok, akkor elõre jelzem neki. Megmondom, hogy mire számíthat, így õ is tapintatosabb, mert tudja, hogy könnyebben ugrok. Plusz én is elszámolok magamban 10-ig, és átgondolom, tényleg zavar-e amit csinált/mondott vagy csak azért, mert most éppen rossz napom van. Inkább nem szólalok meg.Plusz próbálok kicsit félrevonulni, relaxálni.

Ha már eleve feszült vagyok, akkor elõre jelzem neki. Megmondom, hogy mire számíthat, így õ is tapintatosabb, mert tudja, hogy könnyebben ugrok. Plusz én is elszámolok magamban 10-ig, és átgondolom, tényleg zavar-e amit csinált/mondott vagy csak azért, mert most éppen rossz napom van. Inkább nem szólalok meg.Plusz próbálok kicsit félrevonulni, relaxálni.
Nagyon nagyon szeretnék ajánlani neked egy filmet, ez valóban nagyon tanulságos, fõleg házasság terén. Sokat segíthet ha megnézed. Utána várom a reakciót. Szerelempróba a címe és youtube-on is meg tudod nézni.
Szex. Legnyûgösebb kedvembõl is ki lehet szexxel zökkenteni. Csak egy nagy levegõ, megcsókolom "úgy", onnantól gondoskodik róla hogy megjöjjön a kedvem.Egy orgazmus után már franc se zsörtölõdik semmin. (15 éve mûködik, ha csak rossz kedvem van akkor finom szeretkezés, ha felbosszant akkor kicsit másabb...) 38/N
Igazából az a baj, hogy vissza kell fognod magad. Ha folyton veszekszel vele, annak valami oka van, azon kellene elgondolkodnod, hogy mi lehet az. Vagy csak mielõtt elkezdenéd lecseszni valamiért, gondold át, hgy jogos-e egyáltalán. Szerintem rossz napja bárkinek lehet, ezzel semmi baj nincs, de itt valószínûleg nem 1-2 napról van szó. Az okát kéne megtalálnod, hogy mitõl vagy feszült és azon segíteni...
A kérdező hozzászólása: Attól vagyok feszült, hogy egyetemre járok, nagyon sokat kell tanulnom, sok a számonkérés és a házi. Szóval ezt nem tudom elkerülni, míg nincs meg a diplomám.
Ugyan már, az egyetem miatt felesleges feszültnek lenni, erre igazán nem foghatod! 2 diplomám van, tudom mirõl beszélek, a másodiplomám csak most szereztem. A védésem elõtti 1 hónapban valóban feszült voltam, de a többi az azért nem olyasmi, amin idegeskedni érdemes, ezel azért szakemberhez kellene fordulnod, mert ez nem ok. Ez egy kicsit olyan, mintha az ebédelésen, meg a buszok menetrendjén, vagy más baromságon idegeskednél. Persze, aztán meg ha majd dolgozol, akkor azért terrorizálod a környezeted, ha gyereked lesz azért..stb, mindig meg lesz az ok. Szóval ha ilyen pitiáner dolog van a háttérben, akkor egyszerûen csak fejezd be a hisztit, szedj vitamint, aludj eleget és kész!
A kérdező hozzászólása: Nekem azért sok napi 8 óra a suliban, mellette 4-6 óra tanulás és heti 2 ZH. Neked nem volt az?
ilyen miatt felesleges a stressz, második mérnöki diplomám csinálom, most már teljes állás mellett, de elsõ mellett is dolgoztam heti min 30 órát. Igen, heti 2, de inkább 4-5 zh-val, beadandóval, nyelvvizsga, mellette meló mert fenn kellett magamat tartanom. De ez nem veszekedésre ok. szerencsétlen pasi nem is tehet róla , te meg veszekszel. gondolkozz már, és ne rajta vezesd le a feszülstséget.


Hogyan legyek elnézöbb? Kedvesebb? hogyan legyek egyszerü nő?

Sokat veszekedtem,mert nem tudtam kifejezni, ami fájt nekem, a barátom meg zárkozott tipus, megijedt, és majdnem ráment a kapcsolatunk.

Legjobb válasz: Szia! Az én párom is sokat hazudott, füllentett nekem mikor megismerkedtünk, fontosabbak voltak neki a barátok, vagyis inkább haveroknak nevezném õket. Aztán engedtem egyedül, bár mikor elment jól kibõgtem magam. Azóta teljesen megváltozott azt hiszem kiélte magát, már nem akar egyedül menni sehova, ha én nem megyek akkor õ sem. Nyáron volt az esküvõnk, már most a picibabával próbálkozunk, bár sajna egyelõre nem sok sikerrel, de hátha a hét végén + tesztem lesz. És nem egészen 3 évnek a leforgása alatt történt, monogatja is a párom hogy sokat tûrtem neki annak idején, más nem viselte volna el. Bíztam benne és 360 fokos fordulatot tett de csak jó irányba.

Szia! Az én párom is sokat hazudott, füllentett nekem mikor megismerkedtünk, fontosabbak voltak neki a barátok, vagyis inkább haveroknak nevezném õket. Aztán engedtem egyedül, bár mikor elment jól kibõgtem magam. Azóta teljesen megváltozott azt hiszem kiélte magát, már nem akar egyedül menni sehova, ha én nem megyek akkor õ sem. Nyáron volt az esküvõnk, már most a picibabával próbálkozunk, bár sajna egyelõre nem sok sikerrel, de hátha a hét végén + tesztem lesz. És nem egészen 3 évnek a leforgása alatt történt, monogatja is a párom hogy sokat tûrtem neki annak idején, más nem viselte volna el. Bíztam benne és 360 fokos fordulatot tett de csak jó irányba.
Az már elõrelépés, hogy megértetted a barátodat és elfogadtad hogy gond van!:) Itt most sok kérdés egyszerûen egy DÖNTÉSEN múlik: mostantól több szabadidõt engedek neki, mostantól nem leszek morcos, meglátom a szépet, a jót feltételezem. Azt is lehet, hogy mindennap reggel, este elgondolkozol rajta, hogy viselkedtél, miket gondoltál, és újra megfogadod ezeket. Naplót is írhatnál, nagyon hasznos tud lenni. A bizalmat olyan könnyû elveszíteni és olyan nehéz valaha is visszanyerni... Sok minden múlik azon, hogy szerelmes vagy-e a barátodba. Ha igen, akkor bízol benne feltétlenül. És ami még fontosabb: önmagadban bízz. És higyj, hiszen a jóban, a szépben, a boldogságban való hit nélkül, mit ér az életünk? Hova tartunk anélkül? Egy kapcsolat nem attól tökéletes, hogy minden nap békésen telik, egész álló nap mosolyogtok egymásra, mindenben megegyeztek, egyetértetek, tökéletesen hasonlóak vagytok stb, mert egy idõ után halálosan unalmas lenne az élet. Az igaz, hogyha nem érzitek jól magatokat a kapcsolatban, az nem jó kapcsolat. De ne könyveld el elveszettnek, sokmindent tehetsz! Persze, ha a barátod egy kedves lányra vágyik, a te természeted pedig nem kedves, akkor sokat kell magadon dolgoznod, hogy megváltozz, mert valaki vagy eredendõen kedves, vagy nem. Azt nem tudom mit értett azon, hogy "egyszerû", de nekem a kiszámíthatóság, az önfeláldozás, nyíltság és õszinteség, és a megbízhatóság jutott az eszembe, az igazi TÁRS, aki nem csak "velem él", hanem tényleg a TÁRSAM az életemben, nem olyan lány, akin mindig csak gondolkozni kell, hogy most vajon megint mi baja, és magyarázni a dolgokat, újra és újra, nem hagy békén stb... Remélem segítettem egy kicsit! Szedd össze magad, és tegyél a kapcsolatodért, és magadért!:)
A kérdező hozzászólása: igen, nagyon szeretem a baratom, es ezert is szeretnek valtozni.
én is ilyen voltam mint te.Rá is ment egy kapcsolatom.Aztán összejöttem egy sráccal aki ugyan olyan volt csak kicsit durvábban. nem volt jó ha dolgoztam, féltékeny volt a barátnõimre.Egyszer elmentem nélküle bulizni hozzá teszem osztálytalálkozóm volt. sorban jöttek az sms-ek hogy öngyilkos lesz, mert nem mondom meg hol vagyok.oda akart jönni.kikapcsoltam a telóm és eldöntöttem hogy vége.Akkor arra gondoltam ha csak fele ennyire voltam bolond már elviselhetetlen lehetett.Azóta tudom hol a határ... Gondolj arra hogy neked hogy esne hosszú távon ha valaki így viszonyulna hozzád.Ideig- óráig jól esik , de aztán....Azóta ezt bevetem a mostani páromnál is. ha nem tetszik ahogy viselkedik velem, elkezdem én is vele. Pl ha flegma én is az leszek. Hamar rájön mennyire rossz, és veszekedés nélül meg van oldva a probléma. Türelem és bizalom! Sok sikert!!!

Hogyan legyek elbűvölőbb? Kedvesebb? :. (

Egyszer?en nemtudom, mi van velem.. Állandóan csúnyán beszélek, és csak kevés embernek mutatom azt a jókislány, aranyos énemet, egyépként mindig próbálok kemény lenni. Buszon fiúkkal RÖHÖGÖK (nem nevetek,röhögök!) a mocskos vicceken, csúnyán beszélek, és sokat vagyok flegba. Msnen összebarátkoztam egy fiúval és megbeszéltünk egy randit. És elkergettem! Mert mikor jókedvem van csunya vagyok mert nem gigyelek a mimikámra.. És vigyorgok, kilóg minden fogam.. A nevetésemet rossz hallani.. Hogyan lehetnék bájosabb, érdekesebb, csöndesebb? Olyan kis kedves..

Legjobb válasz: *flegma bocsi

jah és ismerj meg új embereket, nekik már az "új", vagyis igazi éneddel mutatkozz be. Sokat segít, hidd el.
A kérdező hozzászólása: *flegma bocsi
Elõször is, ne beszélj csúnyán. Engem nagyon tud az ilyen taszítani, mikor egy féloldalnyi szövegelésben kb 15, ha nem több "b**d meg" van, hogy a többi szépséget ne is említsem. Ha elegendõ akaratod van, képes vagy befolyásolni, és inkább a nyelvedre harapsz, minthogy kimond. Ne csak kevés embernek mutass jókislányos formát. Ha azt mondod, jólelkû vagy, akkor szerintem nem olyan nehéz levetkõzni a gyermekded tulajdonságokat (mint az ész nélküli röhögés, ami lány hangon tapasztaltan dobhártyát szaggat). Amúgy ha a fogaid nagyon kilógnak és zavarnak, akkor amennyiben lehetõséged van rá, menj dokihoz és fogszabályzó, mert csodákat képes mûvelni (alig egy év alatt rendbehozta a fogaimat). Egyéb esetben pedig visszafogottabb nevetés vagy mosolygás, ezt ugyancsak tudod szabályozni. Nagyon fontos, hogy önmagadat add, azt aki vagy, mert láthatóan nem vagy elégedett a jelenlegi viselkedéseddel. Szóval a változtatás csak rajtad áll, akarat kérdése. 21L
Egyszerûen legyél érzékeny(persze nem kell túlzásba vinni a fiútól függ). Ne add be a keményet, gyertek össze és ha majd valami balhé van akkor mutasd meg neki hogy téged nem lehet csak így beszopatni vagy akármi. Próbálj meg kevesebbet káromkodni vagy legalább csak a "g*ci" szót hanyagold, az olyan csúnya egy lánytól. A nevetésedet meg gyakorold a tükör elõtt:D de most komolyan. Öltözz nõiesen, szexisen azzal is mutasd meg hogy igenis egy "elbûvölõ" lány vagy:D Ne beszélj sokat! hagyd a srácot kibontakozni különben is ha nem sokat mondasz el magadról nem sztorizol túl sokat csak még jobban fog érdeklõdni utánad:) Legyél kedves, ne agresszív ha mondjuk felidegesít valaki és akarsz egy jó nagyot káromkodni akkor azt ne neki mond hanem valami haverodnak aki már megszokta. Fejleszd a szókincsed mondjuk olvass sokat és a végén már annyira szépen kitudod fejezni a dühödet vagy csak a szimpla indulatot anélkül hogy egy ronda szó ki ne essen a szádon hogy teljesen magabiztos leszel:) nem tudom segítettem e minden esetre sok sikert!:)
Az elõzõhöz annyit tennék hozzá, hogy nem baj ha sokat beszélsz, ha azt egy fajta kedves, barátságos hangnemben tedd. Egy lánynak valóban nem állj jól ha keménykedik, oda mondogat, agresszív stb a káromkodás még a kisebb baj. Maga a stílus a ciki. úgy tûnik óriási szakadék van a között a amilyen vagy valójában, meg a között ahogy viselkedsz. Ismerem ezt az érzést, én is így vagyok néha. Van, hogy úgy érzem szinte senki se ismer igazán. Mert nincs erõm és bátorságom olyannak mutatni magam aki valójában vagyok. Szörnyû helyzet... Emlékszem azokkal éreztem jól magam igazán akik elõtt sikerül másképp bemutatkoznom. Régi ismerõsök elõtt nehéz újra bizonyítani :S Azt tanácsolom figyelj oda jobban mikor mit mondasz vagy teszel. Elõbb gondolkozz, vajon ezt csak megszokásból teszed, vagy tényleg ezt akarod? De ne akarj görcsösen megfelelni másoknak. Egyszerûen csak légy önmagad, egy jólelkû lány, és érezd jól magad a bõrödben :) Remélem sikerült segítenem 16/f
Nem viccböl mondtam a szexet! Egy idõ után azok a nõk akik nem szexelnek, és még nem is elégítik ki magukat egy idõ után, zavartak leszenek , és borzalmasan idegesek kapkodóak, vagy minden rossz nekik vagy minden jó.....tudod kb mint a klimax csak az középkoruaknál jön...
Egy dugással, hogy végre jól kielégítsenek, és végre lenyugodj!
A kérdező hozzászólása: Épp most jöttem át új iskolába.. És rögtön a kemény csaj lettem mer mindenki ellenséges volt velem. hát beadtam a vagányt mert õk is azt csinálják, így most mindenki utál. Mostmár csöndesebb vagyok, segítek nekik ahol kell, lassan engednek.. Egyépként 14 éves vagyok és a szex nekem.. Nekem nem vágyam jelenleg. Nemtudok csinos lenni, mert nagyon magas vagyok és formátlan. Mindegy mit veszek fel..Köszi a segítségeket.
Én megválaszoltam a gondod privátban még most is törölgetem a könnyeimet!
A kérdező hozzászólása: köszi.. egyépként tényleg a baz*meg amit sokat mondok.. nemtudom h szoktam rá.. de mostmár jólesik..de azon vagyok h errõl leszokjak!
Egyik barátnõm egy idõben rászokott a "dik"-ezésre. Az õ érdekében, amint kimondta a szót, mindig jó erõsen belecsíptem a karjába. Ez is egy megoldás.
próbálj ki csajos dolgokat pl balett vagy vmilyen tánc probálj olyan csajokkal barátkozni akik segítenek a nõessében..

Meg fogok változni, kedvesebb kéne hogy legyek, ilyesmit tudtok?

-Jó munkát

Legjobb válasz: lol, mondjatok kedves dolgokat amiket mondhatok az embereknek.... érted? pl mint az a kettõ... bazz ennél egyszerüben nem birom elmagyarázni :S

A kérdező hozzászólása: lol, mondjatok kedves dolgokat amiket mondhatok az embereknek.... érted? pl mint az a kettõ... bazz ennél egyszerüben nem birom elmagyarázni :S
nem pontosan értem a kérdést... szóval most olyasmiket szeretnél kérni, amik által kedves emberré lehetnél? amiket írtál, azok valóban kedves dolgok, csak oda kell figyelni másokra, hogy mi eshet jól nekik (valószínüleg, amik neked is jól esnének...) ha nem adtam jó választ bocsi...
mi van????
bocsi, most már értem. sztem bókolhatsz is, a nõk imádják, ha megdícséred a ruhát, frizurát. vagy ha valóban érdekel valaki, azzal beszélgess a gyerekeirõl - mindenki arra a legbüszkébb:) + , , kellemes hétévégét", , , Jó pihenést", meg , , hogy telt a hétévégéd?" csak készülj fel, hogy van, aki hosszan válaszol is rá:) )))))
A kérdező hozzászólása: :D kössz
Álmodj szépeket, jó éjszakát, aludj jól! Jó reggelt, kérsz kávét? Milyen csinos vagy!!!!! Segíthetek? Átsegíthetem az úton?

Mit kéne tennem, hogy a párom kedvesebb legyen velem?

A napokban leszünk 3 évesek a barátommal, de ugyanakkor én mégsem vagyok felhőtlenül boldog. Néha úgy érzem, hogy nem is szeret már, csak a megszokás köti hozzám. Én viszont nagyon szeretem, minden erőmmel azon voltam, hogy kedveskedtem neki, elmondtam neki minden nap, hogy mennyire szeretem stb. De ő már majdnem hogy úgy beszél velem, mint a haverjaival... Mondtam neki,hogy néha jól esne, ha esetleg mondaná, hogy mennyire szeret stb... Erre tegnap az volt a válasza, hogy fáradt.... Teljesen szomorú vagyok, sokat sírok is emiatt is meg sokat veszekedtünk mostanság(ő hibájából kifolyólag-hazudott én meg rájöttem).... Nem tudom mit kéne tennem. Azt mondta, hogy elege van már abból, hogy folyton kérdezgetem, hogy szeretsz-e. Valami tippetek van esetleg van mit lehet ilyen helyzetben tenni?? Sokan azt tanácsolták, hogy hagyjam, teperjen csak ő, ne keressem, legyek vele kicsit "bunkóbb" ez a taktika már be is vált párszor.... ezt kéne újra csinálnom? Azt szeretném, hogy ő kezdeményezzen és törődjön velem, ne pedig én erőltessem. Érezze, hogy elveszíthet engem. (mert szerintem túlságosan is természetesnek veszi, hogy én mellette vagyok)Valami trükk esetleg?:D köszönöm a válaszokat! 19L

Legjobb válasz: Nem tudom mire számítottál. 16 évesen jöttél össze vele, azért az elég valószínû, hogy nem vele éled le az életed. Tudom-tudom, erre is van példa, de legyünk már kicsit realisták.

Nem tudom mire számítottál. 16 évesen jöttél össze vele, azért az elég valószínû, hogy nem vele éled le az életed. Tudom-tudom, erre is van példa, de legyünk már kicsit realisták.
Ha kedvesebb lenne veled, elhagynád.
Milyen hazugságon kaptad rajta? Mert lehet ha elmondod, akkor valamiféle képet kapunk, h tényleg h viselkedhet...
Szerintem meg ki ilyen ki olyan, lényeg, hogy õ nem való hozzád, és a pasiknak is másra - másra van igényük.
#8 Ez hülyeség. Nem tudom, mibõl gondolod ezt, de én pl. örülnék, ha sokat hallanám a barátnõmtõl, h szeret (már ha õszintén mondja). Inkább ti nõk vagytok azok, akik nem értékelitek az ilyesmit, a kedvességet és a romantikát. Mi férfiak átlagban sokkal érzelmesebbek vagyunk nálatok, csak nem mutatjuk ki, mert attól gyengének tartanak.
Szerintem meg a szünet hülyeség. Ebben az esetben nem fog megoldást jelenteni. Annyit fog elérni vele hogy tényleg vége lesz a kapcsolatnak. Abban meg egyet értek, hogy a szeretleket nem kell állandóan hangsúlyozni. 19 éves vagy. Nem jó ez a kapcsolat, ahogy írták már kínlódsz csak benne. Dehát van egy örök mondás: "Kell a jó? Nem...Kell a rossz? Kell" 26/L
Hát én úgy látom, hogy a fiúkat valamilyen más gyurmából gyúrták. Azt szeretik, ha szeretjük õket, de nekik ez természetes dolog. Nehezen viselik el, ha mindig azt hallják, hogy szeretsz? Hát tudod, nem? Egy idõ után természetes dolognak veszik és nem szeretik, ha hangoztatják nekik. Teremts néha olyan hangulatot, körülményt, amikor képtelen kikerülni , hogy kimondja azt, hogy szeret. Valamilyen alkalomból egy elcsépelt gyertyafényes vacsora, vagy egy közös kádba bújás, vagy valami, ami a fantáziádból kitelik. És akkor lehet részed a szeretetben. De hidd el, hogy a fiúk zöme nem nagyon szereti az ajnározást, meg a szeretsz? kérdéseket. Nekik ez természetes, bármennyire is vágyunk rá, hogy kimondják. Kényszerítsed rá a kialakított helyzetekkel.
Itt már nincs értelme trükközni. Mást kell keresni. Amit te csinálsz ideig óráig eltart. De ebben meg az a szörnyû, hogy nem tudhatod, hogy azért kap utánad, mert nem akarja elengedni egy odaadó csajt, egy ingyen anyukát és guminõt vagy azért mert szeret. Bár ezt is ellehet dönteni hamar: mert ha visszazuhan az eredeti állapotába minden. Akkor te már csak az éetének a kényelmi része vagy és nem több. Meg talán egy jó csajhaver, aki meg lehet trütykölni.
3. vagyok: NA PONTOSAN ITT RONTOTTAD EL!!! Találkozott vele és te még ezek után vele maradtál?! Akkor el is hiszem, h így bánik veled hisz abban a tudatban van, h ha ezt elnézted neki és vele maradtál, akkor bármit képes vagy érte a szõnyeg alá söpörni... Történt köztük valami? Hát szerintem nyilvánvaló, h igen! Szerintem állíts neki, h te így nem bírod, tartsatok szünetet, ne is keressen téged úgy 1 hónapig... Nehéz lesz, de ki kell bírnod! És ha keres téged, akkor valószínû, h szeret, ha nem akkor....
A kérdező hozzászólása: elutaztam pár napra, õ rögtön találkozott egy másik csajjal... akivel ráadásul tudom, hogy a csajnak bejön a barátom. :/
Annak, hogy az ember elmondja minden áldott nap hogy jajj így meg jajj úgy szeretlek nincs sok értelme, annál jobban értékét veszti. És szerintem neki már úgy jött le ez a szó mintha már nyalizás képen mondanád. Sorry de ez van. Szenvedsz miatta, sírsz miatta. Ez inkább m, ár megszokás mintsem húdenagy szeretet felé. Túlzottan ragaszkodsz ahhoz amirõl tudod jól hogy nem jó. De kell mert egyedül rosszabb. Nem jó! Ezt abba kell hagyni. Neki se jó neked sem.
Én úgy látom sok jövõtök nincs együtt, de arra felhívnám a figyelmed, hogy ezt "szeretlek" dumát ne erõltesd. Szerintem más a szeretetnyelvetek is. Én pl. nem szeretem a nyálas dumákat és utálom mindig hangoztatni a "szeretlek" szót, nekem egy érintés, ölelés, tettek többet ér mint az üres szavak. Túl sok magát megjátszó emberrel volt dolgok akik üres dumákat puffogtatnak, belül meg teljesen mást gondolnak. 26F

Milyen apróbb változtatásokat kéne végezzek a beszédtechnikámban, hogy kedvesebb legyek?

Legjobb válasz: 1. ne kopkodj 2. ne kàromkodj 3. ne ordìts

1. ne kopkodj 2. ne kàromkodj 3. ne ordìts
Ne parancsolgass, hanem légyszíves. Köszönj meg mindent, és esetleg a hangnemeden változtass. :D
Nem a beszédtechnikától lesz valaki kedvesebb, hanem a viselkedésétõl. Két totál külön dolog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!