Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lépjek, tetszik egy fiú, de (5 db)

Hogyan lépjek, ha tetszik egy fiú, de már barátok vagyunk és én többet szeretnék tőle, meg szeretném tudni, hogy mit érez? Hogyan kerülhetek hozzá még közelebb?

Legjobb válasz: Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.

Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.
mondjuk ez a meccs dolog azért elég kellemetlen, ha a lány nem kedveli sem azt a sportágat, vagy azt a csapatot, és csak miattad teszi meg, közben marhára unja magát. bár ebbõl meg az derül ki, hogy azzal a lánnyal nem is illenél össze, akivel nincs közös pont, vagy csak azért tenné meg ezt neked, hogy imponáljon (beetetés címén, te meg elmondásod alapján jól bele is zúgnál). különben milyen meccsre szeretnél elmenni? ;)))

Tetszik egy fiú, mostanában minden este ír, smsezünk. Sztem bejövök neki, de hogyan lépjek tovább?

vagyis kijárunk együtt, ketten, beszélgetünk, de több még nem volt.

Legjobb válasz: Célozgass, utalj rá, hogy neked is tetszik õ. Ne csak szavakkal, hanem tettekkel is, pl. érj hozzá, simítsd végig, vagy tedd a kezed az övére. Lehet hogy nem biztos a szándékaidban és nem mer továbblépni, vagy pedig nyuszi egy kicsit :)

Célozgass, utalj rá, hogy neked is tetszik õ. Ne csak szavakkal, hanem tettekkel is, pl. érj hozzá, simítsd végig, vagy tedd a kezed az övére. Lehet hogy nem biztos a szándékaidban és nem mer továbblépni, vagy pedig nyuszi egy kicsit :)
próbáld kicsit ráhangolni persze csak akkor ha neked is bejön
A kérdező hozzászólása: perszehogy bejön... hogyan hangoljam rá?
Nagyon egyszerû! Kérdezd meg hogy lenne e kedve veled együtt sétálni kettesben?
Ja bocs, azt szoktatok, akkor ahogy az elõzõ válaszadó írta az tuti tipp!
A "ribanc" szeressen bele a fiúba, aki téged szeret, és kész a körmagyar. :D Lépj túl.
Hozd össze a ribancot a fiúval így a szerelem Rád kacsinthat!
A kérdező hozzászólása: Bárcsak összehozhatnám õket de tuddjátok a fiúúú egy elég stréber és ronda srác a ribanc pedig egy diva aki elött az összes pasi térdre borul! Nem jönne össze sajnos! Lehet hogy túl kéne lépnem!!! :(((
Óhh de ismerõs ez a helyzet...szerintem is érdemes túllépni.
A kérdező hozzászólása: Oké túllépek! Ahh..nehéz de megkell tennem! :) Köszi a tancsikat :)
Úr isted :D lány vagy:D dobd be magad:) villantsd ami egy fiúnak kell:)
szerintem add õnmagad beszélges vele és bízz benne hogy ennyi elég neki hogy beléd essen.
Nem tudom te milyen csaj vagy, de azért mi eléggé félénkek vagyunk ezekhez a dolgokhoz (vagyis magamból indulok ki), de azért tényleg ha te nem vagy félénk típus akkor kezdj el vele beszélgetni élõbe vagy pl chaten és kifog derülni, hogy õ is mit érez valójában és szeretne e veled pl randizni!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat ^^
Vagy menj át hozzá és súgd a fülébe : -a testem a tiéd xd
A kérdező hozzászólása: xdddd jah.. de én nem birnám ezt mentenni :P
fogd meg a kezét, vagy simogasd a combját
Mond azt hogy Nyáregyházán laksz!
A kérdező hozzászólása: nem :s
Beszéltél már vele? Valahogy bõvebben mond el, úgy tudok talán segíteni
A kérdező hozzászólása: Nem igazán merek vele beszélni, csak köszönõ viszonyban vagyunk. Az egyik barátnõm kicsit jobban ismeri és õ szokott az õ társaságukban lenni, de úgy érzem nem mond el nekem mindent az a lány. :/ Amikor az a lány megmondta neki, hogy engem érdekel, nem reagált rá semmit csak mosolygott, késõbb amikor rákérdezett, azt mondta, hogy nem akar tõlem semmit, de egy ideje elkezdett feltûnõen nézni, meg a barátai is és fogalmam sincs, hogy mért, odamenni se merek hozzá, mert mindig van vele valaki. :(
Egyszerû a megoldás, hívd el a haverjaitól és kérdezd meg hogy akar-e valamit. Nem olyan nehéz. A legjobb út az egyenes út. Ha bunkó, akkor egyébként sem érdemelt volna meg.
A kérdező hozzászólása: Eléggé félénk vagyok és a viselkedésén sem tudok kiigazodni, de köszönöm a segítséged. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!