Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lépjek, tetszik egy fiú, (9 db)

Hogyan lépjek, ha tetszik egy fiú, de már barátok vagyunk és én többet szeretnék tőle, meg szeretném tudni, hogy mit érez? Hogyan kerülhetek hozzá még közelebb?

Legjobb válasz: Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.

Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.
mondjuk ez a meccs dolog azért elég kellemetlen, ha a lány nem kedveli sem azt a sportágat, vagy azt a csapatot, és csak miattad teszi meg, közben marhára unja magát. bár ebbõl meg az derül ki, hogy azzal a lánnyal nem is illenél össze, akivel nincs közös pont, vagy csak azért tenné meg ezt neked, hogy imponáljon (beetetés címén, te meg elmondásod alapján jól bele is zúgnál). különben milyen meccsre szeretnél elmenni? ;)))

Tetszik egy fiú, mostanában minden este ír, smsezünk. Sztem bejövök neki, de hogyan lépjek tovább?

vagyis kijárunk együtt, ketten, beszélgetünk, de több még nem volt.

Legjobb válasz: Célozgass, utalj rá, hogy neked is tetszik õ. Ne csak szavakkal, hanem tettekkel is, pl. érj hozzá, simítsd végig, vagy tedd a kezed az övére. Lehet hogy nem biztos a szándékaidban és nem mer továbblépni, vagy pedig nyuszi egy kicsit :)

Célozgass, utalj rá, hogy neked is tetszik õ. Ne csak szavakkal, hanem tettekkel is, pl. érj hozzá, simítsd végig, vagy tedd a kezed az övére. Lehet hogy nem biztos a szándékaidban és nem mer továbblépni, vagy pedig nyuszi egy kicsit :)
próbáld kicsit ráhangolni persze csak akkor ha neked is bejön
A kérdező hozzászólása: perszehogy bejön... hogyan hangoljam rá?
Nagyon egyszerû! Kérdezd meg hogy lenne e kedve veled együtt sétálni kettesben?
Ja bocs, azt szoktatok, akkor ahogy az elõzõ válaszadó írta az tuti tipp!
A "ribanc" szeressen bele a fiúba, aki téged szeret, és kész a körmagyar. :D Lépj túl.
Hozd össze a ribancot a fiúval így a szerelem Rád kacsinthat!
A kérdező hozzászólása: Bárcsak összehozhatnám õket de tuddjátok a fiúúú egy elég stréber és ronda srác a ribanc pedig egy diva aki elött az összes pasi térdre borul! Nem jönne össze sajnos! Lehet hogy túl kéne lépnem!!! :(((
Óhh de ismerõs ez a helyzet...szerintem is érdemes túllépni.
A kérdező hozzászólása: Oké túllépek! Ahh..nehéz de megkell tennem! :) Köszi a tancsikat :)

A lányok miért nem szeretik megmondani egy fiúnak ha az tetszik neki? Elvárják-e hogy a fiú lépjen előszőr?

Téves megállapítás? Mert szerintem ?k ritkábban vallanak szerelmet.

Legjobb válasz: Csak akkor várják el ha tetsziknekik a fiú. De ha nagyon tetszik nekik akkor õk is szoktak kezdeményezni.

Csak akkor várják el ha tetsziknekik a fiú. De ha nagyon tetszik nekik akkor õk is szoktak kezdeményezni.
A kérdező hozzászólása: Már értem, miért küldött ma el nyíltan melegebb éghalylatra. Nagyon fáj neki, hogy nem léptem. Te jó ég... Õ 2 hónapig(ami azt illeti, 16 vagyok és tizedikes, elsõ óta jóban voltunk EDDIG) csak arra várt, hogy egyszer csak azt mondjam hogy: "Szia, szeretnél eljöni velem valahova?" vagy hogy "Szeretlek téged!". A 2 hónap azért fontos, mert EDDIG nagyon jól összemelegedtünk, ekkor kaptam a becenevet meg szívet. És én csak(képletesen) csak álltam és álltam, de nem vettem észre hogy szeret. Pfff... Mennyire utálhat most! :(
A kérdező hozzászólása: Te jó ég... Erre csak most döbbenek rá??? Ez a lány SZERELMES VOLT belém! :, ( Elszalasztottam egy nagy lehetõséget. Nekem kellett vólna a NYILVÁNVALÓ jeleire lépnem. SZÍVRAJZ A HÁTAMON! (ez elõzõ hét szerdán volt) BAKKER, ez NYILVÁNVALÓ JEL VOLT! Ennél már csak az lenne brutálisabb ha egy olyan pólóval jönne be hogy: Szeretlek, nem létod! Vedd már észre! Egy hülye vagyok... :, (
A kérdező hozzászólása: Hülye vagyok? Nos, így visszanézve talán az is voltam... Egyszer krétával egy szivecskét rajzólt a hátamra és gyakran és mindig csak velem beszélt az osztályból a fiúk közûl valamint kaptam tõle egy frankó becenevet is.
igen, valszeg azt várta h lépj, mert akár hiszed, akár nem, rengeteg olyan láûny van még, akik azt szeretik, ha a pasi hódítja meg. a csak küldhet jeleket, de arra vár h fiú tegye meg az elsõ lépést. ez nem konzervatizmus, csak azért, mert a régebbi idõkbõl való. hanem eccerûen csakegy kellemes, jólesõ érzés a lánynak, amikor a fiú lép oda hozzá. sztem az a csaj is adott neked jeleket, csakte arra vártál h õ menjen oda hozzád, és egyértelmûen vázolja a helyzetet. aztkell mondanom h ezzel a viselkedéssel, amikor egy pasi képtelen felfogni h a lány mit szeretne, pedig küldi a jeleket, az eccerûen hülye :D bocs. és rengeteg lehetõséget tud így a pasi is elszalasztani.
16:46 Félre írtam bocsánat.
A16:56 os annyira igaz. én meg véletlenül félre nyomtam a félig hasznosra. Bocsánat. Amúgy két hónap alatti barátságba szerintem már csak mondta volna ha többet akar. Én az elõb azokról beszéltem akik a megismerkedésnél tartanak.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez a "lépj Te, fiú!" dolog egy(részben) konzervatív butaság. Olyasmi, mint hogy a fiúnak magasabbnak kell lennie mint a lány, mert jaj, hogy néz ki ha egy alacsony fiúval csókolózik egy magas lány és hogy a magas fiú biztonság érzetet ad, blablabla... Egyébként azért tettem fel a kérdést, mert egy lány 2 hónapig nagyon rendes volt velem, sokszor tök jól elbeszélgettünk és egy igazi barát volt nekem. De szerintem õ többet akart tõlem, csak ezt nem akarta bevallani. Mert most ma meg iszonyat bunkó volt Velem, sok hülyeséget a felyemhez vágott, szóval már az a kedves lány volt ma mint eddig. Gyanítom, azt várta eddig hogy lépjek.
Ez teljesen személyiségtõl függ!Vannak lányok, akik SOHA nem hajlandóak lépni, így néha még olyan alkalmakat is elszalasztanak, amik soha többé nem térnek vissza.Vannak olyanok is, akik szinte rátukmálják magukat a fiúra.Ez a másik véglet.Valahol az arany középutat kéne megtalálni szerintem, és csak akkor és úgy kezdeményezni, amikor tényleg úgy tûnik:megéri és tényleg félénk a srác.Akkor viszont tényleg KELL.Amúgy én nem az a típus vagyok, aki asrác lábai elé veti magát, és nem szoktam könyörögni meg akaszkodni sem, de általában elérem, amit akarok.Elõször felhívom magamra a figyelmet, feladom a labdát, aztán várom, leütik-e.
De vannak olyan nõk is akik direkt úgy öltöznek meg úgy viselkednek hogy kihívó hogy aztán azon élvezkedjenek ahogy a sok szánalmas próbálkozik. Aztán pár év mulva meg majd öregasszonyként összetennék a kezüket ha bárki akár csak rájuk nézne.
mert a nõnek azesik jól, mégmindig, ha a fiú elcsábítja, meghódítja. ez régebben is ígyvolt h a pasi hódított, a nõ meg hagyta magát. és még mostis ígyvasn, igaz már kezd elszaporodni az olyan h a csaj odamegy és megmondja h szevasz, tetszel, úgyviselkedik mint egy férfi. vannak férfiak akiknek nez bejön, de a nagyrészük mégmindig inkább szereti õ meghódítani a lányt.
van még megoldás, mond el neki hogy mit érzel és ha tényleg anyira szeret akkor megérti!

17-20 éves lányok! Ha tetszik nektek egy srác, mennyi időt adtok neki, hogy lépjen? Hogyan flörtöltök a kiszemelt fiúval? Mennyire vagytok sikeresek a flörtölésben?

Bármit mesélhettek ebben a témában. Jómagam egy 18 éves lány vagyok, nem rendelkezem sok tapasztalattal e téren és eléggé bizonytalan vagyok. Tetszik egy srác, de még csak 1 hónapja ismerem. Próbálok vele szemezni, szoktunk beszélgetni, mosolygok rá. Sokszor nevetünk, hülyéskedünk, de segíteni is szoktunk egymásnak, ha kell. Szóval jól el vagyunk, de nem tudom, hogy ő mit gondol.Benne van a pakliban, hogy tetszem neki, de az is lehet, hogy csak barátként tekint rám. Nem merek kezdeményezni nála. Tippeket, tanácsokat és saját történeteteket is szívesen olvasok, de csak normális, kulturált válasz érdekel!

Legjobb válasz: Hát, ha jól nézel ki és intelligens is vagy, akkor 100% hogy nem barátként tekint rád, ha a fiú kicsit félénkebb, akkor biztos szeretne végre egy barátnõt. Remélem nem gond, ha nem lány vagyok, de mégis írtam ide.

Hát, ha jól nézel ki és intelligens is vagy, akkor 100% hogy nem barátként tekint rád, ha a fiú kicsit félénkebb, akkor biztos szeretne végre egy barátnõt. Remélem nem gond, ha nem lány vagyok, de mégis írtam ide.
A kérdező hozzászólása: Dehogy gond, sõt! Örülök is neki! Hogy mennyire vagyok szép, azt nem tudom, ez elég relatív dolog. Azt hiszem, az önértékelésem nagyjából jó, tehát tudom, hogy mi szép és mi kevésbé szép rajtam. E szerint próbálok öltözködni, sminkelni, frizurát választani stb. Az intelligencia meg megint jó kérdés.
Úr isted :D lány vagy:D dobd be magad:) villantsd ami egy fiúnak kell:)
szerintem add õnmagad beszélges vele és bízz benne hogy ennyi elég neki hogy beléd essen.
Nem tudom te milyen csaj vagy, de azért mi eléggé félénkek vagyunk ezekhez a dolgokhoz (vagyis magamból indulok ki), de azért tényleg ha te nem vagy félénk típus akkor kezdj el vele beszélgetni élõbe vagy pl chaten és kifog derülni, hogy õ is mit érez valójában és szeretne e veled pl randizni!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat ^^
Vagy menj át hozzá és súgd a fülébe : -a testem a tiéd xd
A kérdező hozzászólása: xdddd jah.. de én nem birnám ezt mentenni :P
fogd meg a kezét, vagy simogasd a combját

Ha a mai világban egy lány szeretne egy fiút aki tetszik neki akkor várjon hogy a fiú kezdeményezzen vagy lépjen ő maga? 18L

A helyzet az hogy én eddig mindig csak vártam türelmesen, de sosem lett semmi eredménye az egésznek... :,( És már kezd b?ntudatom is lenni... Magamat okolom emiatt. Úgy érzem, hogy nemi szerepkörök ide vagy oda, szerintem téves meglátás hogy a párkapcsolat keresésb?l egy "játékot" kéne csinálni. Filmvásznon, romantikus regényben elismerem, nagyon izgalmas dolog, de szerintem az életben ez nem így m?ködik... :S Apukám egyszer ezt mondta és szerintem teljesen igaza van: "Az érzésekkel sosem szabad játszani, egymás hitegetése pedig nagy b?n." És én "macska az egérrel harc" helyett inkább ezt az egészet nagyon is komolyan szeretném venni, nem pedig álmokból egy nagyon ingatag várat építeni. De ugyanakkor ott van bennem a mély vágy is, a vágy, hogy a fiú megteszi a feladatát, leszólít, elhív engem randevúra és kedves lesz hozzám. Nem tudom, mit tegyek... :,( Nagy bennem ez a harc. :S :,( Teljesen meg vagyok zavarodva... Tanácstalan vagyok... Mit tegyek?

Legjobb válasz: nehéz megvárni, de szerintem megéri 20 évesen lett az elsõ barátom (bár nem õ próbálkozott be elõször, de elõtte egyik próbálkozó sem tetszett teljesen), de azóta is vele vagyok és boldog, és tisztára mint egy álom, teljesen tökéletes, jobbat nem kívánhatnék :D amúgy meg a pasik nem becsülik úgy meg a nyomulós lányokat, akikért nem kell megküzdeniük, ezt sose feledd, nagyon igaz, sokat láttam már

nehéz megvárni, de szerintem megéri 20 évesen lett az elsõ barátom (bár nem õ próbálkozott be elõször, de elõtte egyik próbálkozó sem tetszett teljesen), de azóta is vele vagyok és boldog, és tisztára mint egy álom, teljesen tökéletes, jobbat nem kívánhatnék :D amúgy meg a pasik nem becsülik úgy meg a nyomulós lányokat, akikért nem kell megküzdeniük, ezt sose feledd, nagyon igaz, sokat láttam már
Én fordítva látom: Ha valaki nemtõl függetlenül nem teszi bele a kapcsolatba a saját részét, akkor alsóbrendû lesz, és a bizalomnak lõttek. Ne nyomulj, legyél határozott: Mondjuk elsõre takarítsd el a többi pasit, ha van, mert te eldöntötted, hogy csak neki hagyod, és ebben légy kitartó, ez a leglényegesebb! Aztán beszélj vele sokat, hívd meg valahova, vagy legalább hagyd magad meghívni bárhova, ne kéresd magad... és hidd el, meg fogja tenni a dolgát, ha a te teszed a tiédet! Erre épül egy kapcsolat is, nem arra, hogy húzzuk a másik agyát! És ha véletlen elrontottál valamit, mert kéretted magad, mondjuk visszautasítottál egy meghívást, mert nem tetszett, akkor pedig persze hogy neked kell kijavítani: Ajánlj jobbat!
Legyél türelmes, csak idõ kérdése, és hozzád is eljön majd a szõke kék szemû herceg fehér lovon ;p
Én is olyan vagyok, hogy szeretném ha a srác kezdeményezzen..de most annyira tetszik valaki, már egy éve körülbelül, hogy ott tartok, hogy én fogok lépni és ne érdekel...:D lefogják csapni a kezemrõl ha sokat várok :) ) 18/L
gyorsan írtam, bocsi a hibákért...

Suliba van egy fiú aki nagyon tetszik sokat szemezünk! Ez azt jelenti hogy tetszenék neki? Lépjek vagy várjak?

Legjobb válasz: Szia babám! Örülök neki h ebben a helyzetben vagy! mert év elején a suliban én is ugyan így voltam. és én léptem. úgy volt h õ is nézett engem, és meg figyeltem a baráti körét h ismerek-e valakit! és mázlim volt mert ismertem így meg kerestem a myvip-en, és fel vettem msn-re majd direkt más képet tettem be h ne engem lásson, és kédezõsködtem h van-e barátnõje, majd amikor már nagyon érdekelte h ki is vok. meg mutiztam neki, és így ez után a suliban köszöntem neki ö is nekem, és el kezdtünk dumálni hazakísért rá pár nappal és utána másnap megint, és csoda történt kezdeményezett. megcsókolt, én utána egésznap örültem magamnak mint majom a farkának, és már egy hónapja vagyunk együtt. még nem ismerem annyira sajna fiatalabb nálam amihez nem vok hozzá szokva de imádom, és szerintem KEDEMÉNNYEZZ . hiszem õ meg tette az elsõ lépést, NÉZETT... úgy h kezgy a nézésével valamit!! Sok sikert vedd az én példámat remélem segit!! cija

Szia babám! Örülök neki h ebben a helyzetben vagy! mert év elején a suliban én is ugyan így voltam. és én léptem. úgy volt h õ is nézett engem, és meg figyeltem a baráti körét h ismerek-e valakit! és mázlim volt mert ismertem így meg kerestem a myvip-en, és fel vettem msn-re majd direkt más képet tettem be h ne engem lásson, és kédezõsködtem h van-e barátnõje, majd amikor már nagyon érdekelte h ki is vok. meg mutiztam neki, és így ez után a suliban köszöntem neki ö is nekem, és el kezdtünk dumálni hazakísért rá pár nappal és utána másnap megint, és csoda történt kezdeményezett. megcsókolt, én utána egésznap örültem magamnak mint majom a farkának, és már egy hónapja vagyunk együtt. még nem ismerem annyira sajna fiatalabb nálam amihez nem vok hozzá szokva de imádom, és szerintem KEDEMÉNNYEZZ . hiszem õ meg tette az elsõ lépést, NÉZETT... úgy h kezgy a nézésével valamit!! Sok sikert vedd az én példámat remélem segit!! cija
Lehet jobb lenne lépned szerintem vedd fel msn-re és ott már nyomul ha kicsit gyáva volt, a suliba jobban közeledni Sok sikert! Talán várj de jobb lesz ha te is közeledsz hogy biztassad öt
Szentem neten nem jo ismerkedni.De hát töntsd el te h mit is akarsz.De nekem egy barátnõm igen csalodott a netes kapcsolata miatt.De lehet h neked sikerül :) Sok sikert ... Ja és még vlm én olyanokkal akiket ismerek személyesen is nemtudok beszélgetni (chatelni) mert mindig csak veszexünk, és már tudjuk h maradunk a személyes beszélgetésnél. Na szal sok sikert :)
Mond azt hogy Nyáregyházán laksz!
A kérdező hozzászólása: nem :s
Beszéltél már vele? Valahogy bõvebben mond el, úgy tudok talán segíteni
A kérdező hozzászólása: Nem igazán merek vele beszélni, csak köszönõ viszonyban vagyunk. Az egyik barátnõm kicsit jobban ismeri és õ szokott az õ társaságukban lenni, de úgy érzem nem mond el nekem mindent az a lány. :/ Amikor az a lány megmondta neki, hogy engem érdekel, nem reagált rá semmit csak mosolygott, késõbb amikor rákérdezett, azt mondta, hogy nem akar tõlem semmit, de egy ideje elkezdett feltûnõen nézni, meg a barátai is és fogalmam sincs, hogy mért, odamenni se merek hozzá, mert mindig van vele valaki. :(
Egyszerû a megoldás, hívd el a haverjaitól és kérdezd meg hogy akar-e valamit. Nem olyan nehéz. A legjobb út az egyenes út. Ha bunkó, akkor egyébként sem érdemelt volna meg.
A kérdező hozzászólása: Eléggé félénk vagyok és a viselkedésén sem tudok kiigazodni, de köszönöm a segítséged. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!