Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lépjek, tetszik egy (28 db)

Hogyan lépjek? Tetszem egy lánynak

Van egy 9.-es lány, nagyon aranyos, kis picike, tényleg nagyon pici hosszú barna hajú... én 13. most vagyok végz?s, és már kaptam "jelet" hogy tetszem neki,:) még sose m"csajoztam" x) mit tegyek?

Legjobb válasz: huhh most kedvem van erre pár hülyeséget írni! elõször a jobbal majd a ballal majd a jobbal újra a ballal és csak így tovább. ludlábbal kimenc bokával 51.00007179 cmeseket mezitláb gombás lábbal kézenjárva telirüsztel mint egy majom(ez amugy is meglenne.)

huhh most kedvem van erre pár hülyeséget írni! elõször a jobbal majd a ballal majd a jobbal újra a ballal és csak így tovább. ludlábbal kimenc bokával 51.00007179 cmeseket mezitláb gombás lábbal kézenjárva telirüsztel mint egy majom(ez amugy is meglenne.)
Gondolom, ha tetszik akkor hívd el randira, ha nem akkor meg semmit.
Odalépsz , köszönsz, bemutatkozol, megkérded hogy hívják, mik a kedvenc filmjei, zenéi, könyvei...beszélteted! A lányok rajonganak az érdeklõdõ fiúkért és imádnak beszélni. Tudj meg róla minél többe hisz ÉRDEKEL téged vagy nem? Apuciék mit csinálnak, tesója van-e...stb...stb....STB
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Fõleg az utolsónak!:) Bár még gondolkodom rajta...

Hogyan lépjek kapcsba egy sráccal aki tetszik? Bövebben lent!

Soha nem beszéltem vele konkrétan,nincs meg fészen. de hogy kezdjek el vele dumcsizni??

Legjobb válasz: szia?:D

szia?:D
mondd meg neki hogy tetszik...
gyereket akarsz már tõle?
hát igen ... kicsivel könnyebb lenne, ha a kifejtés részben leírtál volna dolgokat még a kettõtök "kapcsolatáról" , gondolok itt ilyenekre pl. szoktam látni buszon/utcán/suliban/szórakozó- /munka helyen/boltban/fényképen, vagy egyik ismerõsöm ismerõse . ezek olyan kis primitív információ, amik alapján mondjuk valahol el lehet indulni ;) ezek nélkül max. egy jósdát tudok javasolni , ahol ha sikerül megidézhetitek vagy mi .... na mindegy szóval írjáááá már valamit még ! :D

Hogyan lépjek, ha tetszik egy fiú, de már barátok vagyunk és én többet szeretnék tőle, meg szeretném tudni, hogy mit érez? Hogyan kerülhetek hozzá még közelebb?

Legjobb válasz: Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.

Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.
mondjuk ez a meccs dolog azért elég kellemetlen, ha a lány nem kedveli sem azt a sportágat, vagy azt a csapatot, és csak miattad teszi meg, közben marhára unja magát. bár ebbõl meg az derül ki, hogy azzal a lánnyal nem is illenél össze, akivel nincs közös pont, vagy csak azért tenné meg ezt neked, hogy imponáljon (beetetés címén, te meg elmondásod alapján jól bele is zúgnál). különben milyen meccsre szeretnél elmenni? ;)))


Tetszik egy fiú, mostanában minden este ír, smsezünk. Sztem bejövök neki, de hogyan lépjek tovább?

vagyis kijárunk együtt, ketten, beszélgetünk, de több még nem volt.

Legjobb válasz: Célozgass, utalj rá, hogy neked is tetszik õ. Ne csak szavakkal, hanem tettekkel is, pl. érj hozzá, simítsd végig, vagy tedd a kezed az övére. Lehet hogy nem biztos a szándékaidban és nem mer továbblépni, vagy pedig nyuszi egy kicsit :)

Célozgass, utalj rá, hogy neked is tetszik õ. Ne csak szavakkal, hanem tettekkel is, pl. érj hozzá, simítsd végig, vagy tedd a kezed az övére. Lehet hogy nem biztos a szándékaidban és nem mer továbblépni, vagy pedig nyuszi egy kicsit :)
próbáld kicsit ráhangolni persze csak akkor ha neked is bejön
A kérdező hozzászólása: perszehogy bejön... hogyan hangoljam rá?
Nagyon egyszerû! Kérdezd meg hogy lenne e kedve veled együtt sétálni kettesben?
Ja bocs, azt szoktatok, akkor ahogy az elõzõ válaszadó írta az tuti tipp!
ha szereted a férjed és nem akarsz félre dugni akkor utasítsd el
Ha ezt itt meg kell kérdezned, van egy rossz hírem, r..banc vagy.
Igen, ez ennyire pofonegyszerû! Ha szereted nem csalod meg! Ha meg nem akkor meg minek mentél hozzá?
es még, hogy krvááából lesz jo feleség...
hat az tuti, hogy nem kellenel felesegnek...
Na ezért nem vennék el soha egy 25 év alatti csajt, mert szinte 100% hogy nem élte ki magát, és minden szó nélkül félrekúrna bármikor.
Szereted a férjed?
Szereted egyáltalán a férjed? Hogy merülhet fel egy ilyen kérdés?
Férjnél vagy és randizni akarsz? Eeeeejnye-bejnye Ez nincsen rendben remélem te is érzed. (egyértelmûen nem találkozgatunk mással titokban!)
Te kislány vagy nem nõ! Õ meg dugásra gondol!
"nõ"...igen...álmodj királylány.
Biztos õ is abban a cipõbe van hogy még nem élte ki magát.nem kell egybõl elitélni.gondolkodj el azon hogy megérie hogy a tûzzel játsz kockára tedd a kapcsolatodat.
önbizalom vezessen utadon ifjüú padavan!
Hívd el fagyizni.
Légy merész, hívd el randira a többi majd alakul. :)

17-20 éves lányok! Ha tetszik nektek egy srác, mennyi időt adtok neki, hogy lépjen? Hogyan flörtöltök a kiszemelt fiúval? Mennyire vagytok sikeresek a flörtölésben?

Bármit mesélhettek ebben a témában. Jómagam egy 18 éves lány vagyok, nem rendelkezem sok tapasztalattal e téren és eléggé bizonytalan vagyok. Tetszik egy srác, de még csak 1 hónapja ismerem. Próbálok vele szemezni, szoktunk beszélgetni, mosolygok rá. Sokszor nevetünk, hülyéskedünk, de segíteni is szoktunk egymásnak, ha kell. Szóval jól el vagyunk, de nem tudom, hogy ő mit gondol.Benne van a pakliban, hogy tetszem neki, de az is lehet, hogy csak barátként tekint rám. Nem merek kezdeményezni nála. Tippeket, tanácsokat és saját történeteteket is szívesen olvasok, de csak normális, kulturált válasz érdekel!

Legjobb válasz: Hát, ha jól nézel ki és intelligens is vagy, akkor 100% hogy nem barátként tekint rád, ha a fiú kicsit félénkebb, akkor biztos szeretne végre egy barátnõt. Remélem nem gond, ha nem lány vagyok, de mégis írtam ide.

Hát, ha jól nézel ki és intelligens is vagy, akkor 100% hogy nem barátként tekint rád, ha a fiú kicsit félénkebb, akkor biztos szeretne végre egy barátnõt. Remélem nem gond, ha nem lány vagyok, de mégis írtam ide.
A kérdező hozzászólása: Dehogy gond, sõt! Örülök is neki! Hogy mennyire vagyok szép, azt nem tudom, ez elég relatív dolog. Azt hiszem, az önértékelésem nagyjából jó, tehát tudom, hogy mi szép és mi kevésbé szép rajtam. E szerint próbálok öltözködni, sminkelni, frizurát választani stb. Az intelligencia meg megint jó kérdés.
Úr isted :D lány vagy:D dobd be magad:) villantsd ami egy fiúnak kell:)
szerintem add õnmagad beszélges vele és bízz benne hogy ennyi elég neki hogy beléd essen.
Nem tudom te milyen csaj vagy, de azért mi eléggé félénkek vagyunk ezekhez a dolgokhoz (vagyis magamból indulok ki), de azért tényleg ha te nem vagy félénk típus akkor kezdj el vele beszélgetni élõbe vagy pl chaten és kifog derülni, hogy õ is mit érez valójában és szeretne e veled pl randizni!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat ^^
Vagy menj át hozzá és súgd a fülébe : -a testem a tiéd xd
A kérdező hozzászólása: xdddd jah.. de én nem birnám ezt mentenni :P
fogd meg a kezét, vagy simogasd a combját

Tetszem egy lánynak, nekem is bejön, de hogyan lépjek felé?

Tudom kicsit fair kérdés, de osztálytárs, így nem minden. :/

Legjobb válasz: Szia! Hát, elsõ sorban mosolyogj rá, kezdeményezz beszélgetést, de ne nyomulj rá minden szünetben! Esetleg megkérhetnéd, hogy segítsen valamelyik tantárgyban a suli után, ha belemegy, köszönetképpen elhívhatod valahova. Nem romantikus vacsorára gondolok, de a melegben mondjuk egy shake azért jól esik a toroknak, meg amúgy is. Szép idõ van, tudtok sétálgatni is, elszakadni a suli témától. A lényeg az, hogy érd el, hogy érdeklõdjön irántad. Ezekkel szerintem simán menni fog, de vigyázz; ha úgy látod, vonakodik, akkor hagyd.

Szia! Hát, elsõ sorban mosolyogj rá, kezdeményezz beszélgetést, de ne nyomulj rá minden szünetben! Esetleg megkérhetnéd, hogy segítsen valamelyik tantárgyban a suli után, ha belemegy, köszönetképpen elhívhatod valahova. Nem romantikus vacsorára gondolok, de a melegben mondjuk egy shake azért jól esik a toroknak, meg amúgy is. Szép idõ van, tudtok sétálgatni is, elszakadni a suli témától. A lényeg az, hogy érd el, hogy érdeklõdjön irántad. Ezekkel szerintem simán menni fog, de vigyázz; ha úgy látod, vonakodik, akkor hagyd.
hali, elsõ vagyok. oké, most látom , hogy te is bejössz neki. akkor csak nem fog vonakodni, nem igaz? :D:D Szóval, amiket elõbb felsoroltam, még mindig érvényesek. Ha úgy érzed, kicsit félénkebb típus, akkor elhívhatod valahova úgy, hogy többen is ott vannak. Pl. baráti biliárdozásra, és akár hozhatja a barátnõjét is, ha úgy jobban érzi magát. Ha már ott vagytok, akkor meg tudod hívni valamire, és ugyanúgy beszélgetni, mint már elõbb kifejtettem. :) Hajrá!
Hát te hülye vagy, már megbocsáss, tudod hogy tetszel neki... Hol a probléma, óra után odamész hozzá mittom nem figyeltél blablabla aztán ott felejted magad, és hazakíséred.
Nálam is ugyanez a helyzet csak lány vagyok.Én pl. imádom mikor a közelemben van és beszélgethetek vele.Beszélgess vele nagyon nagyon sokat(bokólj neki, dicsérd hogy mennyire jó vele beszélni, stb):) Hidd el értékelni fogja és ha már úgy érzed eleget beszélgetetek hivd el sétálni vagy ahová szeretnéd:) Amugy te hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak az a baj, hogy én elég félénk vagyok. :( Viszont õ nem annyira, nem egy dumagép, de néha odamegy a fiúkhoz.
A kérdező hozzászólása: "Amugy te hol laksz?" Barany megye.

Én (21/L) szeretnék összejönni egy 18 éves pasival. Látom, hogy tetszem neki. Hogyan érjem el, hogy lépjen? Részletek lent!

Pasiról azt kell tudni, hogy félénk, és szerinte még nem volt barátnõje. Egy helyen dolgozunk diákmunkán és sokat hülyéskedünk, piszkálódunk. Amikor csak tudunk beszélgetünk. Ha egymásra nézünk mosolygunk egymásra és õ mindig elpirul és zavarban van közben. Ha megállunk egymás mellett és beszélgetünk mindig közel áll hozzám, és ha egymáshoz érünk nem húzódik el. Meg annyi minden ehhez hasonló dolog történik köztünk. Ez megy már 2 hónapja és nem lép... mit tegyek, hogy végre lépjen? (interneten nem nagyon aktív. szóval ott ritkán tudunk beszélni)

Legjobb válasz: Ez aranyos :D

Ez aranyos :D
Hívd ki az ebédlõbe mikor nincs ott más, mire odaér feküdj fel meztelenül az asztalra, ahogy belép, fogd meg a farkát, tépd le a nadrágját és Orál Orsi a barátod. Viccet félretéve az elõttem válaszolóknak igazuk van.
Minden jel arra utal hogy nagyon kedvel, csak õ is fél az elutasításról. Vegyél egy nagy levegõt és hívd el valahova :)
A kérdező hozzászólása: hát ha nem lép, az lesz elõbb-utóbb, hogy én fogok. csak az a helyzet, hogy én olyan "régimódi" vagyok, hogy a pasi lépjen. és nekem sem a legjobb az önbizalmam, szóval félek nagyon a visszautasítástól.
Célozgass rá, hogy egyszer valamit megihatnátok kettesben is vagy óvatosan érdeklõdj mit szokott csinálni munka után vagy szabadidejében, csak leesik neki. Ha pedig nem akkor egyszerûen hívd randira, ne legyetek már ennyire önérzetesek.
Miért nem te lépsz?... Vannak ilyenek akik bármennyire is akarnak nem mernek, mert félnek, persze lehet, hogy õ más miatt nem lép. Azért ez a 21. század, már a lányok is szoktak lépni vazze...
A kérdező hozzászólása: én a tapasztalatlanságára fogom, hogy nem lép. meg nekem is az az érzésem, hogy zavarja, hogy idõsebb vagyok. hogy tudnám mégis elérni, hogy õ lépjen?
A kérdező hozzászólása: inkább kissé frusztráló a helyzet, és tényleg szeretnék egy szinttel feljebb lépni a sráccal.
3 évvel vagy idõsebb nála, valószínû azért nem lép mert nagyon idegen neki a szituáció hiszen ez nem megszokott. Úgy tûnik neked kell lépned.
A kérdező hozzászólása: ilyen esetben mi az egyértelmû jel a részérõl, hogy tudjam léphetek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!