Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lépjek, tetszik (37 db)

Hogyan lépjek? Tetszem egy lánynak

Van egy 9.-es lány, nagyon aranyos, kis picike, tényleg nagyon pici hosszú barna hajú... én 13. most vagyok végz?s, és már kaptam "jelet" hogy tetszem neki,:) még sose m"csajoztam" x) mit tegyek?

Legjobb válasz: huhh most kedvem van erre pár hülyeséget írni! elõször a jobbal majd a ballal majd a jobbal újra a ballal és csak így tovább. ludlábbal kimenc bokával 51.00007179 cmeseket mezitláb gombás lábbal kézenjárva telirüsztel mint egy majom(ez amugy is meglenne.)

huhh most kedvem van erre pár hülyeséget írni! elõször a jobbal majd a ballal majd a jobbal újra a ballal és csak így tovább. ludlábbal kimenc bokával 51.00007179 cmeseket mezitláb gombás lábbal kézenjárva telirüsztel mint egy majom(ez amugy is meglenne.)
Gondolom, ha tetszik akkor hívd el randira, ha nem akkor meg semmit.
Odalépsz , köszönsz, bemutatkozol, megkérded hogy hívják, mik a kedvenc filmjei, zenéi, könyvei...beszélteted! A lányok rajonganak az érdeklõdõ fiúkért és imádnak beszélni. Tudj meg róla minél többe hisz ÉRDEKEL téged vagy nem? Apuciék mit csinálnak, tesója van-e...stb...stb....STB
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Fõleg az utolsónak!:) Bár még gondolkodom rajta...

Tudtok-e olyan idézetet melynek "témája" az hogy ha tetszek neki akkor célozzon egyértelműen és lépjen felém mert ebböl nem értem?

Legjobb válasz: "Ha tetszem neked, akkor célozz egyértelmûen és lépj felém, mert ebbõl nem értem."

"Ha tetszem neked, akkor célozz egyértelmûen és lépj felém, mert ebbõl nem értem."
"Ha tetszem neked, célozz egyértelmûen, lépjél felém, mert ebbõl nem értem."
xxd jaaaj az elõzõ kettõõnek: ti hülyék (xd) ennyit még õ is tudna összerakni. Amúgy meg szerintem dalszöveget keressél, :)
Ha kedvelsz, mondjad! Ha hiányzom, éreztesd! Ha szeretsz, bizonyítsd!

Tetszik egy fiú, mostanában minden este ír, smsezünk. Sztem bejövök neki, de hogyan lépjek tovább?

vagyis kijárunk együtt, ketten, beszélgetünk, de több még nem volt.

Legjobb válasz: Célozgass, utalj rá, hogy neked is tetszik õ. Ne csak szavakkal, hanem tettekkel is, pl. érj hozzá, simítsd végig, vagy tedd a kezed az övére. Lehet hogy nem biztos a szándékaidban és nem mer továbblépni, vagy pedig nyuszi egy kicsit :)

Célozgass, utalj rá, hogy neked is tetszik õ. Ne csak szavakkal, hanem tettekkel is, pl. érj hozzá, simítsd végig, vagy tedd a kezed az övére. Lehet hogy nem biztos a szándékaidban és nem mer továbblépni, vagy pedig nyuszi egy kicsit :)
próbáld kicsit ráhangolni persze csak akkor ha neked is bejön
A kérdező hozzászólása: perszehogy bejön... hogyan hangoljam rá?
Nagyon egyszerû! Kérdezd meg hogy lenne e kedve veled együtt sétálni kettesben?
Ja bocs, azt szoktatok, akkor ahogy az elõzõ válaszadó írta az tuti tipp!


Hogyan lépjek, ha tetszik egy fiú, de már barátok vagyunk és én többet szeretnék tőle, meg szeretném tudni, hogy mit érez? Hogyan kerülhetek hozzá még közelebb?

Legjobb válasz: Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.

Talán hívd el egy jó helyre, én pl díjaznám ha valaki elhívna mondjuk a kedvenc csapatom meccsére és ráadásul épp egy csaj lenne az! Asszem rögtön beleesnék az ilyen lányba egybõl látnám hogy épp ilyen talpraesett és jóízléssel megáldott lny kell! És ráadásul ez eredetibb mint bambit szürcsölni és közben baromságokról beszélgetni egy asztal mellett, mert pl egy mérkõzésre is ki lehet sétálni, miközben dumáltok! De ez csak egy ötlet volt, fogalmam sincs hogy másnak épp mi tetszik.
mondjuk ez a meccs dolog azért elég kellemetlen, ha a lány nem kedveli sem azt a sportágat, vagy azt a csapatot, és csak miattad teszi meg, közben marhára unja magát. bár ebbõl meg az derül ki, hogy azzal a lánnyal nem is illenél össze, akivel nincs közös pont, vagy csak azért tenné meg ezt neked, hogy imponáljon (beetetés címén, te meg elmondásod alapján jól bele is zúgnál). különben milyen meccsre szeretnél elmenni? ;)))

Én (21/L) szeretnék összejönni egy 18 éves pasival. Látom, hogy tetszem neki. Hogyan érjem el, hogy lépjen? Részletek lent!

Pasiról azt kell tudni, hogy félénk, és szerinte még nem volt barátnõje. Egy helyen dolgozunk diákmunkán és sokat hülyéskedünk, piszkálódunk. Amikor csak tudunk beszélgetünk. Ha egymásra nézünk mosolygunk egymásra és õ mindig elpirul és zavarban van közben. Ha megállunk egymás mellett és beszélgetünk mindig közel áll hozzám, és ha egymáshoz érünk nem húzódik el. Meg annyi minden ehhez hasonló dolog történik köztünk. Ez megy már 2 hónapja és nem lép... mit tegyek, hogy végre lépjen? (interneten nem nagyon aktív. szóval ott ritkán tudunk beszélni)

Legjobb válasz: Ez aranyos :D

Ez aranyos :D
Hívd ki az ebédlõbe mikor nincs ott más, mire odaér feküdj fel meztelenül az asztalra, ahogy belép, fogd meg a farkát, tépd le a nadrágját és Orál Orsi a barátod. Viccet félretéve az elõttem válaszolóknak igazuk van.
Minden jel arra utal hogy nagyon kedvel, csak õ is fél az elutasításról. Vegyél egy nagy levegõt és hívd el valahova :)
A kérdező hozzászólása: hát ha nem lép, az lesz elõbb-utóbb, hogy én fogok. csak az a helyzet, hogy én olyan "régimódi" vagyok, hogy a pasi lépjen. és nekem sem a legjobb az önbizalmam, szóval félek nagyon a visszautasítástól.
Célozgass rá, hogy egyszer valamit megihatnátok kettesben is vagy óvatosan érdeklõdj mit szokott csinálni munka után vagy szabadidejében, csak leesik neki. Ha pedig nem akkor egyszerûen hívd randira, ne legyetek már ennyire önérzetesek.
Miért nem te lépsz?... Vannak ilyenek akik bármennyire is akarnak nem mernek, mert félnek, persze lehet, hogy õ más miatt nem lép. Azért ez a 21. század, már a lányok is szoktak lépni vazze...
A kérdező hozzászólása: én a tapasztalatlanságára fogom, hogy nem lép. meg nekem is az az érzésem, hogy zavarja, hogy idõsebb vagyok. hogy tudnám mégis elérni, hogy õ lépjen?
A kérdező hozzászólása: inkább kissé frusztráló a helyzet, és tényleg szeretnék egy szinttel feljebb lépni a sráccal.
3 évvel vagy idõsebb nála, valószínû azért nem lép mert nagyon idegen neki a szituáció hiszen ez nem megszokott. Úgy tûnik neked kell lépned.
A kérdező hozzászólása: ilyen esetben mi az egyértelmû jel a részérõl, hogy tudjam léphetek?

Hívtak az ORGANO GOLD-hoz, hogy lépjek be. Nagyon tetszik a dolog csak az a baj. Hogy a legkisebb induló csomag 80000. -ft, én pedig minimál bért keresek. Nem tudom tényleg lehet vele pénzt keresni?

Legjobb válasz: Csak egy kérdés: Te adnál 7.000 Ft-ot 20 db instant kávéért, így elsõ hallásra? Akkor kb. tudod mi lesz a minimálbéres kollégáid válasza is az ajánlatodra, szerintem. Hacsak nem más körökben tervezed azt értékesíteni...

Csak egy kérdés: Te adnál 7.000 Ft-ot 20 db instant kávéért, így elsõ hallásra? Akkor kb. tudod mi lesz a minimálbéres kollégáid válasza is az ajánlatodra, szerintem. Hacsak nem más körökben tervezed azt értékesíteni...
Szakmán kívüliek nem szoktak ilyen témában értelmeset hozzászólni, de most a válaszoló kitett magáért. Ha szerinted megéri a termék az árát, akkor jó helyen vagy, valószínûleg fogsz tudni vele pénzt keresni. Ha viszont úgy gondolod, hogy ha a jövõben senki nem fog regisztrálni hozzád, akkor már inkább neked sem éri meg csatlakoznod, akkor rossz hírem van... Bukni fogsz az ügylettel. Erkölcsileg és/vagy anyagilag.
önbizalom vezessen utadon ifjüú padavan!
Hívd el fagyizni.
Légy merész, hívd el randira a többi majd alakul. :)

17-20 éves lányok! Ha tetszik nektek egy srác, mennyi időt adtok neki, hogy lépjen? Hogyan flörtöltök a kiszemelt fiúval? Mennyire vagytok sikeresek a flörtölésben?

Bármit mesélhettek ebben a témában. Jómagam egy 18 éves lány vagyok, nem rendelkezem sok tapasztalattal e téren és eléggé bizonytalan vagyok. Tetszik egy srác, de még csak 1 hónapja ismerem. Próbálok vele szemezni, szoktunk beszélgetni, mosolygok rá. Sokszor nevetünk, hülyéskedünk, de segíteni is szoktunk egymásnak, ha kell. Szóval jól el vagyunk, de nem tudom, hogy ő mit gondol.Benne van a pakliban, hogy tetszem neki, de az is lehet, hogy csak barátként tekint rám. Nem merek kezdeményezni nála. Tippeket, tanácsokat és saját történeteteket is szívesen olvasok, de csak normális, kulturált válasz érdekel!

Legjobb válasz: Hát, ha jól nézel ki és intelligens is vagy, akkor 100% hogy nem barátként tekint rád, ha a fiú kicsit félénkebb, akkor biztos szeretne végre egy barátnõt. Remélem nem gond, ha nem lány vagyok, de mégis írtam ide.

Hát, ha jól nézel ki és intelligens is vagy, akkor 100% hogy nem barátként tekint rád, ha a fiú kicsit félénkebb, akkor biztos szeretne végre egy barátnõt. Remélem nem gond, ha nem lány vagyok, de mégis írtam ide.
A kérdező hozzászólása: Dehogy gond, sõt! Örülök is neki! Hogy mennyire vagyok szép, azt nem tudom, ez elég relatív dolog. Azt hiszem, az önértékelésem nagyjából jó, tehát tudom, hogy mi szép és mi kevésbé szép rajtam. E szerint próbálok öltözködni, sminkelni, frizurát választani stb. Az intelligencia meg megint jó kérdés.

Tetszik egy srác de zavarnak ez ex barátnői. Hogy lépjek túl rajtuk?

Tetszik nekem egy srác, de 3 volt barátn?jét is ismerem. És hozzájuk viszonyítom magam, meg az jár a fejemben hogy nekik miért nem volt ? jó. De hogy lépjek túl azokon a lányokon, hogy ne foglalkozzak velük?

Legjobb válasz: Nõj fel. ez az elsõ dolog. Elég silány önbizalmas lehet hogy másokhoz hasonlítod magad. Ne legyél gyerekes... Másoknak miért nem volt jó, komolyan ilyeneken gondolkodsz?

Nõj fel. ez az elsõ dolog. Elég silány önbizalmas lehet hogy másokhoz hasonlítod magad. Ne legyél gyerekes... Másoknak miért nem volt jó, komolyan ilyeneken gondolkodsz?
hívd el randira :)
Mondd el neki
A kérdező hozzászólása: ezen gondolkoztam, :/ egy lány szereti ha róla van szó?
A kérdező hozzászólása: elmondani még ráér, mert önbizalom kell még... :/
A kérdező hozzászólása: még 16 éves vagyok, õ 15
Hivd el randizni :) Es majd kiderul. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: ok. :D
Szerintem az lesz a legjobb ha suliba kiállsz az ablakba és szerelmet vallasz. Aztán minden hétfõ délutánonként sulipszihológushoz kell járnod. És amikor õ kijön olvasó körröl akkor te ott várod az aulába és beszáltok a színû sötétkék kocsidba és hazaviszed és amíg õ megcsinálj a házit addig te körbe nézel a szobájában és kiröhögöd a Beatles albumait és mosolyogsz a mangán ami a tükre fölött van amit az egyik rajzõrült barátnõje csinált 9.-ben !!! Aztán elviszed az Egri várba és veszel neki kürtõs kalácsot és leültök egy padra egyik lábatokat a pad másik oldalára rakva így pont egymással szembe kerültök, csak a csaj Baetles táskája lesz közöttetek aztán a telótkon elkezditek nézegetni egymás képét és õ észreveszi hogy nem õ a héáttered és akkor megkérdezi és te erre rá megkéred hogy hívjon fel és az a kép fog megjelenni amikor elsõnek csókolóztatok. És akkor a csaj elkezd majd fázni és megkérdezi: -Ez az a pillanat amikor a srác odaadja a csajnak a pulcsiját? -Nem ez az amikor a beszálnak a kocsiba és felnyomja a srác a kocsiba a fûtést. És beszáltok a kocsiba és még egy kicsit beszélegttek és akkor mondja a csaj: -Az a kép amúgy nekem is megvan. -Igen tudom de egy csomó mád embernekis mert a hülye Dave feltette twitterre. És akkor ezen jót röhögtök és Happy end !!! Na jó viccbõl félretérve ... szerintem hívd el. A csajok bírják a náluk idõsebb pasikat. Bár mondjuk ha bûn ronda vagy akkor a kor nem elõny. !!! Küldj egy képet ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!