Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kozelitsek srachoz (10 db)

Nagyon tetszik a szomszéd srác, hogyan közelítsek hozzá?

Egy elég hosszú sorházban élünk, úgy szomszédom, hogy mi az egyik végében, ő a másikban, tehát távol, de mégsem annyira... :D Úgy kontaktus még nem is volt köztünk, ha az utcán látjuk egymást, nem is köszönünk, annyira. Viszont nekem külsőre bejön, többször láttam már nyilván azért... Jelenleg nincs barátnője. Hogyan közelítsek, hogy ne égessem be magam, ha mégsem jövök be neki? Õ 28 éves, én 22.

Legjobb válasz: Szép, egyenletes, határozott léptekkel közelítsd meg.

Szép, egyenletes, határozott léptekkel közelítsd meg.
Úthengerrel
Ahogy én 2 éve:D Szemeztem vele, majd amikor láttam hogy nem vagyok neki közömbös rákérdeztem..Lesz---lak..? ennyi.
A kérdező hozzászólása: Természetesen lány :o
Még azt nem irtad, hogy milyen nemü vagy?
A kérdező hozzászólása: az anyukáját sem ismerem csak anyukám és õ mondta mikor valamilyen témában felmerült, fészbukra nem volt kiírva a kora
hát ha az anyjától tudod, akkor mondd meg az anyjának h tetszik, és h beugranál ebédre ;)
A kérdező hozzászólása: Az anyjától D:
Honnan tudod hány éves ha még csak nem is beszéltek, se köszöntök soha?
én tuti fognék egy-két nekem érkezõ levelet és bedobnám a postaládájába ;)

Hogyan közelitsek meg egy srácot?

Nem tudom hogyan álljak elé mi legyen a téma stb...

Legjobb válasz: Figyeld meg a napi rutinját, majd válaszd ki azt a helyet, ahol a legvédtelenebb. esetleg próbáld valahogy számára ismeretlen terepre csalogatni, de õ semmiképpen se vegyen észre téged. A szél irányával szemben közelítsd meg, majd ha lõtávolon belülre érsz, akkor tûz!

Figyeld meg a napi rutinját, majd válaszd ki azt a helyet, ahol a legvédtelenebb. esetleg próbáld valahogy számára ismeretlen terepre csalogatni, de õ semmiképpen se vegyen észre téged. A szél irányával szemben közelítsd meg, majd ha lõtávolon belülre érsz, akkor tûz!
Mért kell minden választ törölni??
Ne lacafacázz, menj oda hozzá! :-) Szerinted a srácok mit szólnak ahhoz, ha odamegy hozzájuk egy jó csaj? :-) Általában örülnek neki!

Hogy közelítsek a srác felé?

Nem olyan régen nézegettem a neten az egyik szórakozóhely partyfotóit és az egyik képnél megálltam. Egy nagyon jó kép? srác volt a képen. Pont nekem való, magas, barna haj, barna szem, szép vastag száj, igéz? kék szemek. Olyan volt mint az els? látásra szerelem. Nagyon megtetszett, valami megfogott benne, pedig csak képen láttam. Sokáig aztán nem is foglalkoztam vele, de a minap láttam az utcán sétálni, és hát él?be se rossz! :P 19-20 év körüli lehet. Mit gondoltok, hogyan kellene közelednem felé? Végülis számomra idegen, és én is neki, még a nevét se tudom. Nagyon hülyén jönne ki ha vmi ürüggyel leszólítanám és kérdeznék t?le vmit? Pl. felmérést végzek arra vonatkozóan, hogy...és meg tudnád mondani, hogy mi a neved? vagy ez nagyon gáz? Fiúk ti örülnétek neki ha egy lány leszólítana titeket az utcán? Véleményeket kérek, els?sorban fiúkét, hogy mit kellene tennem. Köszi 20/L

Legjobb válasz: Igen, ez így gáz. Oda kellett volna menned és mondanod, hogy láttad valahol... és már beszélt is volna magáról. Ha meg nagyon hülyén reagál, akkor "nem jössz rá", hogy hol láttad és mész tovább. Történet: Lakott a közelemben egy lány, akivel sportot ûzünk. Tudtam, hogy valahol a közelben lakik és a nevét is tudtam. Egyszer edzés közben találkoztam egy sráccal és mesélte, hogy nemrég balesete volt a lánynak. Másnap reggel láttam bicegni. Megkérdeztem, hogy mi történt vele. Furán nézett rám, de mondtam, hogy mi már rég ismerhetnénk is egymást. Nekem akkor felségem volt, tehát többet nem is akartam, de lényeg, hogy meg kell szólítani és ha normális, akkor minimum megismersz egy értékes embert.

Igen, ez így gáz. Oda kellett volna menned és mondanod, hogy láttad valahol... és már beszélt is volna magáról. Ha meg nagyon hülyén reagál, akkor "nem jössz rá", hogy hol láttad és mész tovább. Történet: Lakott a közelemben egy lány, akivel sportot ûzünk. Tudtam, hogy valahol a közelben lakik és a nevét is tudtam. Egyszer edzés közben találkoztam egy sráccal és mesélte, hogy nemrég balesete volt a lánynak. Másnap reggel láttam bicegni. Megkérdeztem, hogy mi történt vele. Furán nézett rám, de mondtam, hogy mi már rég ismerhetnénk is egymást. Nekem akkor felségem volt, tehát többet nem is akartam, de lényeg, hogy meg kell szólítani és ha normális, akkor minimum megismersz egy értékes embert.
most barna, vagy kék szemei vannak? :D Amugy attól függ, hogy hol láttad. Ha olyan helyen ahol máskor is láthatod, akkor kérdezz ismerõsöket, hátha ismerik
Persze, hogy ürülnék és nem zavarna, hogy mi célból vagy hogy mit kérdezne vagy ha egyböl mondaná, hogy tetszem neki és meg akar ismerni, nincs ebben semmi rossz.
A kérdező hozzászólása: öhh kék szemek...bocsi :D
Vagy egyszerûen köszönj neki s nézz a szemébe. Ha olyan szép fiú, akkor vennie kell lapot, s onnan már õ vezeti az ismerkedés fonalát. Neked csak hátra kell dõlnöd és válaszolni. :D:D
ha nem mész oda akkor nem fogod megismerni. a múltkor a vonaton szólítottam le egy csajt és beszélgettünk vagy háromnegyed órát. persze kiderült hogy van palija, de attól még nem hagytam ott, amíg együtt utaztunk addig elvoltunk, aztán elköszöntünk és ennyi volt. meg kell adni az esélyt, hogy valami lehessen belõle.


Hogyan közelítsek egy 14 éves srác úgy hogy ne "ijesszem" meg azzal hogy 3 évvel idősebb vagyok nála?

Nem várok t?le sokat hisz még csak 14 de azért megpróbálnám :D De attól tartok hogy valami perverz zaklatónak hinne,vagy nem gondolná komolynak a szándékaimat...

Legjobb válasz: szerintem pedig minden 14 éves álma egy 17 éves perverz zaklató lány, aki csinos :D

szerintem pedig minden 14 éves álma egy 17 éves perverz zaklató lány, aki csinos :D
Szívembõl szóltatok.14/F
szerintem reggelj wowba és ott támad le, ott sokkal nyitottabbak a kissrácok
pedig te komolyan meglovagolnád?
most teljesen õszintén mit akarsz egy 14 évestõl?:D értékrendetek úgy sem közös és szexuálisan se fog tudni kielégíteni:D

Hogyan közelítsek meg egy srácot, aki nekem bejön?

vagyis szeretem, de én nem tudom mit érez irántam... viszont érzem, hogy nyit felém gépközelbe nem nagyon szokott lenni, szóval msn, fb-chat nem igazán jó ötlet..:\ szoktunk találkozni kb. hetente 2-3szor, de akkor társasággal.. mit tehetnék?

Legjobb válasz: Talán adj neki egyértelmû jeleket, hogy szabad a pálya.

Talán adj neki egyértelmû jeleket, hogy szabad a pálya.
ülj mellé, és beszélgessetek. :P :)
menj oda, és már közel vagy, hehe
Jaja kezdjetek beszélgetni hobbi, suli, meg ami éppen jön, ami könynenmegy.
Attól függ milyen a srác. Ha félénkebb típus akkor pl. az a változat, hogy keresed a társaságát beszélgetsz vele és/vagy mellé ülsz nem fog eredményhez vezetni, ott neked kéne nagyon egyértelmûnek lenni :P szal félénktõl ne várd, hogy leessen neki. Ha pedig ellenkezõ esetben vagyunk akkor pedig egy idõ után ha bejössz neki és látja, hogy lehetõség az van akkor úgyis élni fog vele. De mindezek után, ha ez számodra nem gond és te mindenképpen akarod õt akkor akár kézbe is veheted a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: És hogy "vegyem kézbe a dolgokat"?:D mármint hogy kezdeményezzek?
Elõzõ vagyok, Ha az elsõ típus, szóval félénk és visszahúzódó akkor ha ez számodra nem gond akár még te is meghívhatod egy randira (persze nem muszáj kimondani, hogy ez randi) ez még egy ilyen típusnak is egyértelmû jel lesz rá, hogy ha ti ketten elmentek valahova akkor te már valamit akarhatsz tõle.

Mi a teendő? Hogy közelítsek a srác felé v felejtsem el? (15/l)

Van egy fiú aki tetszik.Úgy figyeltem fel rá,hogy mindig nézett..de van amikor direkt nem néz rám és van amikor pedig körbe körbe járkál körülöttem...nem értem mi ez az egész!!! Help!

Legjobb válasz: Szia! Õ hány éves? Ha érdekled, elõbb utóbb lépni fog, de ha néz, és feltünõen kerül, akkor egyértelmûen bejössz neki. :) Küldj neki jeleket, pl mosolyogj rá, vagy gyakran nézz a szemébe, akkor lehet hogy õ is levágja mi a szitu, és mer kezdeményezni. Ha viszont nem így történik, te is megteheted az elsõ lépést, hisz semmi vesztenivalód nincs. Sok sikert nektek!

Szia! Õ hány éves? Ha érdekled, elõbb utóbb lépni fog, de ha néz, és feltünõen kerül, akkor egyértelmûen bejössz neki. :) Küldj neki jeleket, pl mosolyogj rá, vagy gyakran nézz a szemébe, akkor lehet hogy õ is levágja mi a szitu, és mer kezdeményezni. Ha viszont nem így történik, te is megteheted az elsõ lépést, hisz semmi vesztenivalód nincs. Sok sikert nektek!
14/L :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok lezbi bocsika :d Am elsõ köszi a tippet...:P
A kérdező hozzászólása: Vagy azt még az elsõhöz írtad? :o xd
mosolyogj rá, vedd fel vele a szemkontaktust, ha nem vagy neki semleges, akkor biztosan válaszolni fog :) sok sikert.. 15/F

Hogyan kozelitsek egy srachoz akirol tudom h tetszem neki?

Tudom h tetszem a sracnak hisz o kezdett el flirtolni velem es elhivott vacsira, meg megneztunk ket filmet. egy bucsu olelesen kivul meg kis erinteseken kivul nem tortent semmi. Nem akarom lerohanni. Probalom keresni a tarsasagat de nem akarom tulzasba vinni sem. Ha lehetoseget ad igyekszem bokolni. mi mast tudok meg tenni h felbatoritsam???? pl kerdezte mit csinalok hetvegen de nem volt batorsaga elhivni? hivjam el en??? nem cikis ez???? mar ketszer en szerveztem le a talakat az otelet alapjan. Velemeny????

Legjobb válasz: Nos, elsõsorban javaslom, hogy próbáld meg felkelteni a érdeklõdését...most hogy itt a jó idõ, el is hívhatnád fagyizni,vagy csak sétálgatni.Semmiképp ne hívd fel telefonon...nem lehetsz teljesen biztos az érzéseiben.Lehet,hogy õ csak barátként kezel téged,de nem szeretne semmi többet.Azért szorítok neked,sok sikert és kitartást.. ;)

Nos, elsõsorban javaslom, hogy próbáld meg felkelteni a érdeklõdését...most hogy itt a jó idõ, el is hívhatnád fagyizni, vagy csak sétálgatni.Semmiképp ne hívd fel telefonon...nem lehetsz teljesen biztos az érzéseiben.Lehet, hogy õ csak barátként kezel téged, de nem szeretne semmi többet.Azért szorítok neked, sok sikert és kitartást.. ;)
én 2 lábon gyalog közelítenék hozzá!
A kérdező hozzászólása: elso valaszadonak: azt mondatd ne hivjam telefonon akkor megis csak hogyan hivjam el????? sms, email.... nem egy helyen dolgozunk tehat nem latom napkozben, hacsak nem a munkahelyere bemegyek de az mar hulyen jon ki szerintem... varjak hatha o lep?????? de akkor meg az is lehet h azt gondolja h hideg vagyok es nem erdeklem ot. ha meg keresem akkor meg nyomulos vagyok...
szerintem nem ciki ha egy lány szervez programot :) szte hivd fel ha teccel neki akkor csak nem kuld el picsába :D
Ha cikinek érzed, akkor hívd el valami nagyobb buliba, ahol többen is vagytok. Egyébként meg nyugodtan hívhatod egyedül is - bármilyen szolidabb helyre, ahol nem csak egymással tudtok foglalkozni (enni, moziba, stb). A mai nõk már nyugodtan mernek kezdeményezni. Persze ebben benne van az esetleges visszautasítás is... de kicsi az esélye.

Van egy srac aki nagyon tetszik es szerintem en is neki minden jel erre mutat, de nem tudom hogyan kozelitsek, hogyan adjam a tudtara h nekem is tetszik. Mit csinaljak?

Kulonben is o kezdett el flirtolgetni velem. Viszont nagyon felenk es nem mer kezdemenyezni latom rajta h kuzd a gatlasaival es en is pont ilyen gatlasos vagyok. Nem tudom h jo otlet e nekem kezdemenyezni. Elhivott ugyan vacsira meg moziba. De utana en adtam a szajaba h akkor ma jo lesz? Igaz atjott nem huzta magat ki a randi alol de nem tortent semmi tobb egy olelesnel. Vegig neztunk ket filmet meg megittunk masfel liter bort es nem kezdemenyezett. Szerintetek h oldjam a feszultseget???

Legjobb válasz: Húha, jó bonyolult lett mire végigolvastam. :) Szerintem próbálj vele még többet beszélgetni, a gátlásaidat is próbáld meg legyõzni minél jobban. (Tudom, hogy nehéz, nekem sem mindig sikerül teljesen.) Nyílj meg neki jobban, beszélgessetek olyan dolgokról is, amikrõl eddig nem mertetek vagy nem akartátok szóba hozni Ez lehet bármi... Továbbá, küldhetsz felé véletlen jeleket, megérinted a vállát, közben a mélyen a szemébe nézel és mosolyogsz. Bár lehet, hogy ti ezen már túl vagytok. :) Minél többet vagytok együtt, annál jobb és könnyebb lesz "félreérthetõ" helyzetekbe kerülni. ;) Ha tényleg 100%-ra tudod, hogy tetszel neki (márpedig szerintem is ez a helyzet), akkor ne félj elhívni valahová, még ha az csak egy séta is. Sok sikert, és majd íj, hogy mi lett! ;)

Húha, jó bonyolult lett mire végigolvastam. :) Szerintem próbálj vele még többet beszélgetni, a gátlásaidat is próbáld meg legyõzni minél jobban. (Tudom, hogy nehéz, nekem sem mindig sikerül teljesen.) Nyílj meg neki jobban, beszélgessetek olyan dolgokról is, amikrõl eddig nem mertetek vagy nem akartátok szóba hozni Ez lehet bármi... Továbbá, küldhetsz felé véletlen jeleket, megérinted a vállát, közben a mélyen a szemébe nézel és mosolyogsz. Bár lehet, hogy ti ezen már túl vagytok. :) Minél többet vagytok együtt, annál jobb és könnyebb lesz "félreérthetõ" helyzetekbe kerülni. ;) Ha tényleg 100%-ra tudod, hogy tetszel neki (márpedig szerintem is ez a helyzet), akkor ne félj elhívni valahová, még ha az csak egy séta is. Sok sikert, és majd íj, hogy mi lett! ;)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt!!!! Mama minden letezo batorsagomat osszeszedve - miutan jol megbeszeltuk h en csutortokonkent odajarok tanfolyamra, ahol o epp mama be lett osztva este dolgozni - hazafelemenet bekoszontem hozzaja. eloszor lattam h zavarban volt majd mosolyogva beengedett a shop-ba, nem egesz egy orat dumaltunk, megkerdeztem tole ugye nem banja h beugrottam, mire o a vallamra rakta a kezet dehogy. Mielott a kocsi fele indultam magatol ma mar biztosabban adott egy puszit es at is olelt. Remelem ez mar neki eleg biztatas!!!! meg azt hozza tette nem tudja mi lesz hetvegen de majd biztos keres. Remelm igy is lesz!!! Meg egyszer koszi!!!
Na látod menni fog ez, csak a srácnak több idõre van szüksége, hogy összegyûjtse a bátorságát. :) Szerintem minden rendben lesz! ;) Amúgy mennyi idõsek vagytok? :)
A kérdező hozzászólása: na most ez k..va hulyen fog hangzani de remelem nem lesz nagy nevetes belole. En 33 o 36, tehat jo nehany rossz tapasztalattal a hatunk mogott. az illeto nem magyar szarmazasu, ausztral es en is itt elek mar jo egy ideje. sajnos itt eleg hulye jogszabalyok vannak, nem mernek a feriak nagyon kezdemenyezni mert ha no felre erti a dolgokat akkor beperelheti zaklatasert meg miegyebek. ezert munkahelyeken nagyon ritkan alakul ki kapcsolat mert, de meg olyan szinten is h elhivni egy kavera, mert ha a masik nem akarja es olyanja van akkor a fonoknek szol sexualis zaklatas es az illeto repult a munkahelyerol. parkapcsolat eseten 3 honap egyutteles utan a vagyon felezodik de ugy h meg a magannyugdijpenztar amit addig begyujtottel annak is a felet viszi a masik. ez durva de sajna ez van. nem egy ismerosom van aki padlora lett igy kuldve a kapcsolat szetmenese utan (4-6 eve) meg mindig az adossagot nyogi. neki is volt egy valasa mibol van ket kislany. godnolom most mar megfontoltabb es ezert nem akar elsietni semmit. Remelem ez van az ugyben. kosz meg egyszer a biztatast!
Azt hittem, hogy csak az amerikaiak ilyen "zaklatott" hülyék :-( ...én viszont remélem, hogy nagy nevetés lesz belõle! Mármint együtt, amikor majd visszaemlékeztek rá :-)

Van egy srác aki tetszik. Hogy közelítsek felé?

Szoktunk beszélgetni,barátok vagyunk és nekem tetszik .Tapasztalt lányok tanácsát várom akik tudnak adni pár jó tanácsot

Legjobb válasz: Gyalog. tapasztalatból mondom.

Gyalog. tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: XD Ok értem de akkor mondom máshogy hogyan érjem el hogy tetszek neki

Tetszik nekem a kórházban egy (azt hiszem) beteg hordó srác. Hogyan közelitsem meg?

Már csak 1 hétig leszek ot,nem én fekszek bent,de látogatóban vagyok ott minden nap és sokszor látom.

Legjobb válasz: Kérdezgesd õt a beteged állapotáról :D

Kérdezgesd õt a beteged állapotáról :D
Beteg hordó? Azokat nem hinném hogy kórházba viszik.
hány éves vagy? És melyik osztályon tartózkodsz?
Hagyd a beteghordó srácot.
Szerintem 10 évesen még ne csinálj ilyet. Elõször végezd el az általános iskolát, tanulj meg rendesen magyarul - és majd valamikor a gimnáziumban kezdjél ismerkedni.
Törd el a lábad! Mindkettõt! Meg a kezedet is és kérd meg, hogy fürdessen is meg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!