Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezeljem, a (609 db)

Hogyan kezeljem ezt a fajta viselkedését a férjemnek? Belefáradtam az ilyen szexuális életbe. Tanácsokat szeretnék, hogyan kezeljem a helyzetet? Hogyan szoktassam rá hogy ő teperjen értem és ne én érte?

A kapcsolatunk jó, viszont a szexszel vannak gondok a férjem részéről (34 éves) én 24 vagyok. Azt veszem észre rajta hogy akarja is meg nem is a szexet, mindig azt várja hogy én vegyem rá hogy megkívánja a szexet.Mindig azt mondja ha akarok valamit, érjem el! De mért én érjem el hogy szeretkezzünk? Ez nem is lenne gond néha napján, de folyamatosan azt várja el hogy én teperjek, én vegyem rá a dologra. Természetesen beszéltünk már róla, de semmi változás.

Legjobb válasz: én elhagynám. gratulálok a párválasztáshoz egyébként :)

én elhagynám. gratulálok a párválasztáshoz egyébként :)
"Kedves 3-s! Megkérdezhetem te hány éves vagy? Ja és mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod?" 28 éves férfi vagyok, több mint tíz éve kapcsolatban. "de ugye férfiúi büszkeség, õk ilyenekrõl nem beszélnek." Férfiként kell mindig röhögnöm a "férfi büszkeség" címmel kezdõdõ mondatokon. A férjed lusta és gyáva ahhoz, hogy beszéljen az érzéseirõl. Mindezt büszkeségnek nevezni...
A kérdező hozzászólása: Igen ezt én is mondtam neki hogy ha nem jó a szex, akkor borul minden. De azt mondta h nekem csak ezen jár az agyam, meg számomra csak ebben nyilvánul ki a szeretet. Akkor mit tegyek, amikor van ez az akarom is meg nem is szindróma, amikor azt várja hogy vegyem rá???erre kellene valami okos megoldás.
szerintem teljesen mindegy mit csinálsz. párkapcsolatban mindkét félnek törekednie kell a probléma megoldására. ö nem törekszik. ezért elõször összerugdosnám, aztán elválnék. 24 évesen még ezer palit találsz aki normálisabb. vagyis aki normális.
Arra nem gondoltál, hogy lehet, hogy mással...? :S
Le kellene ülni vele komolyan és megbeszélni a dolgot. Ha nem fog változni te is tudod mi lesz a vége. Nõ vagy neked is vannak szükségleteid. Heti 3 alkalom szerintem alap egy párkapcsolatban heti 1-et keveslem. Próbálj meg neki sok fehérje dús kaját készíteni, ha attól sem indul meg a pali akkor reménytelen.
Ha te kívánod a szexet, megdolgozhatsz érte nyugodtan, nem kell mindig a pasinak. Õ azt mondta, hogy ha te szeretnél szexelni, akkor tegyél érte, ha meg õ akar, akkor majd õ tesz érte, ne várd el, hogy ha kívánod a szexet, akkor is õ kezdeményezzen. Ez önmagában nem is értem, miért lenne gond?! Mármint, ha õ sosem kezdeményez szexet, akkor persze az gáz, de maga az a mondat, hogy ha kívánod a szexet, akkor kezdeményezz te, nem is értem, hogy miért gond. A szex kezdeményezése kizárólagos pasi kötelesség, vagy mi? A szex mennyiségét illetõen meg a legelsõ amit javasolnék, hogy ne engedj a mellébeszélésnek. Az, hogy nem kívánja a szexet, annak oka van. Számára kényelmesebb azt mondani, hogy te egy fehérmájú némber vagy, akinek csak a szexen jár az esze, mint õszintén megnyílni. Persze, mindezt a férfiúi büszkeséggel elfedni. Férfi vagyok én is, hidd el: ha valaki férfiatlannak érzi, hogy a feleségével õszintén beszéljen érzelmekrõl még akkor is, amikor szükséges, annak a büszkeséghez a világon semmi köze nincs. Az említett okok nagyon sokfélék lehetnek: fáradtság, egészségügyi probléma, megingott érzelmek, félrelépés, lelki probléma, és még ezer másik. Ezt az okot meg kell keresni, és megoldást találni rá, nem pedig a szõnyeg alá söpörni, ahogy õ teszi. Nem az a kérdés, hogy miért nem kíván téged, hanem, hogy mi a problémája. Persze mindez csakis akkor áll fenn, ha mondjuk nemrég még nagyobb volt a libidója, mert ha mindig is ilyen volt, akkor el kell fogadnod, hogy õ ilyen, és ennek ismeretében dönteni. A másik dolog, ami érdekelne, hogy hogyan mûködik a házasságotok? Mindketten dolgoztok? Ki mennyit? Csak azért kérdezem, mert ha õ egész nap robotol, akkor nincs abban semmi meglepõ, ha kényeztetésre vágyik. Amikor a nejem munkanélküli volt és egész nap ráért, kétszer akkora volt a libidója, mint amikor minden nap nyomja a robotot. De persze hallgathatsz itt a sok nagymesterre, és kezdj el praktikázni, rugdosd meg, lépj félre és válj el. Mert a felnõtt emberek ugyebár így csinálják...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. Szeretném megoldani a problémát! hát "jó nõnek tart, szokta is mondani, meg mások is mondják h jól nézek ki, adok magamra, sportolok, fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz járok. Nem gondolom h van valakije, semmi jele nincs a megcsalásnak. Nem marad ki éjjelente, nem megy nélkülem sehova, szeretget, átölel, hozzám bújik minden este. Én nem dolgozom, itthon vagyok, õ dolgozik reggeltõl estig.
Nekem egyszer volt egy barátnõm akivel kicsit unalmassá vált a szex számomra, ilyen kis szerény, szégyenlõs lánynak ismertem meg. Azelõtt nem nagyon csináltunk semmi extrém, extra dolgot szex téren. Aztán egy napon azt veszem észre, hogy ülök a TV elõtt, a laptopom babráltam közbe vagy mi, tehát elmélyülten el voltam foglalva mûszaki hülyeségeimmel... :D Egyszer csak hallom hogy mellettem, pontosabban mögöttem (kanapén) furán veszi a levegõt, sóhajtozik de nem megjátszotta, hanem tényleg ott tartott már a dologban hogy nagyokat sóhajtozott. Aztán odafordulok hogy na ez bealudt... Köpni nyelni nem tudtam, végig futott rajtam hideg, meleg! Õ is kicsit megszeppenve mosolyog rám... :D Na, szóval, annyira felhúzott, hogy a többit nem is részletezem... :D A felforgató események után elbeszélgettünk [email protected] vagy reggelig, hajnalig, és megváltozott minden köztünk. Én nem tudtam hogy õ ilyenre is képes, ezért nem is izgatott annyira, bele törõdtem hogy õ kis szerény lány. Én sem akartam õt traktálni a fantáziáimmal, (õ se engem) mert gondoltam hogy neki úgysem férne bele.(elõítélet).. Tehát féltünk attól hogy a másik gázosnak fogja tartani, de végül ebben a példában õ tette meg ezt a lépést a kapcsolatunk érdekében. Ami ebben az esetben jól sült el!!! Ez a történet idestova kb.10 éve történt meg! Még fiatalabb voltam. :D Soha az életemben nem felejtem el! :D Jó kis lecke tud lenni az ilyesmi nõknek/fériaknak egyaránt.
Utolsó, attól kell hasra esni, hogy a barátnõd magához mert nyúlni, vagy micsoda? Nem csodálom hogy sorra unják meg egymást az emberek, ha valakinek ez jeleneti a felpezsdült szexuális életet.
A kérdező hozzászólása: ilyen magamhoz nyúlás volt már :) de ari kis történet :)
Elmeséled? Én is hasonló cipõben járok, csak fordítva.A feleségem nem akarja! A második gyermekünk születése óta (7 éves) semmi szex, de mikor kérdem miért is, csak össze vissza beszél.
Minden rossz szándék nélkül mondom, hogy ilyenkor csak azt nem értem, mi az, hogy össze-vissza beszél. Úgy értem, tipikus, hogy megpróbál kitérni a kínos téma elõl, de én, ha meg akartam tudni valaminek az okát, akkor nem álltam le egy kis mellébeszélés miatt. Mondjuk tény, hogy megkaptam már párszor, hogy olyan vagyok ilyenkor, mint egy gestapos tiszt, de akkor is: egy ilyen fontos dolgot nem szabad elbagatellizálni, és ugyanígy nem szabad engedni sem ugyanezt.
#25 ös hozzászóló: Igen az igaz hogy ez a történet nem nagy valami, de nem is ez a mondanivalóm vele. Nekem ez azért volt nagy valami mert akkor még "gyerek" voltam, tizenéves kis suttyó! :D Én így éltem meg akkor és kész. Sajnálom hogy nem jött át, nem érzõdik a mondanivalóm ezzel kapcsolatban... Bizony vannak olyan kapcsolatok szép számmal, ahol nagyon nagy mennyiségû szexuális gondolat, vágy van elfojtva a párok között... Félünk õszinték lenni, hogy a másik mit gondol rólunk ha kiderül... Nem gondolja majd betegesnek ha elmondom mire vágyom? ilyesmi. Az elfojtott vágyak egyre gyûlnek, az étvágy pedig egyre nõ! Valakinek az ilyen kis játék is elvan fojtva, ez is csak ábránd (tabu)! Egyes kapcsolatokba még ez sem fér bele. Ennyi :)
13! :D tetszik! :DDD Ha egy szexi fehérnemûben járkálsz a hálószobában, és öltözöl, meg vetkõzöl, miközben õ tv-zik, vagy olvas, és nem néz rád, akkor ott bajok vannak. (Vagy te vagy "nem vonzó", vagy õ meleg... :D) A trükkök lényege az, mint a matek órán a leckének. Kiderül, mit tud a gyerek. :D Ha nem reagál a szexi fel-le vetkõzésedre, mondjuk 1 hét múlva sem, akkor (persze a fehérnemûs idiótaság elõtt a beszélgetést megpróbálnám még párszor) jönne az, hogy megnézném a facebook-ját, meg a leveleit, hogy lehet van valaki más a képben.... Jó nõ vagy? (szerinte is? Nem a te véleményed a mérvadó most), Ha igen, akkor nem megcsal, de ha nem vagy jó, akkor a szexuális éhségét vagy elvesztette, vagy mással elégítteti ki... Elveszteni meg nem lehet csak úgy...
Lehet hülyén hangzik , de elégisd ki magadat , és amikor meg õ akar akkor duzzogj .. Ha késöbb rákérdez miért volt mond neki hogy sokszor nem akarja õ és pedig te igen. :)
A kérdező hozzászólása: eszembe jutott már :D de most komolyan, van vagy volt valaki hasonló helyzetben? hogy billentek át ezen? mi lenne a végleges megoldása ennek a dolognak?
Marad a szexmegvonás. Próbáld ki, hogy mi történik. Volt már próbálkozásod fehérnemû meg hasonló?
Gratulálok az elsõ két hozzászólónak. Így is van, ha probléma van, akkor rúgjuk ki az embert a g**ibe, mert megoldani hülyeség. Ha nem, akkor meg mindenféle megvonásos hülyeséggel kezdjünk el manipulálni és játszmázni. Sok sikert a páros életetekhez... Kérdezõ, ez eddig is így volt, vagy csak az utóbbi idõben? Megkérdezted már tõle, miért mondja ezt? Leültetted már megbeszélni, elmondtad neki, hogy ez neked nem jó, és változtatni kellene?
Jaaaj, még ez a fehérnemûs hülyeség is... Miért gondolja mindenki azt, hogy ha a pasi nem kívánja a szexet, akkor azon egy szexi fehérnemû változtat? Nem kellene minden baromságot, amit a nõi magazinok szajkóznak, gondolkodás nélkül dobálni.
A kérdező hozzászólása: Igen, nem túl sok a férfiasság benne. Egyszer akartam szexi fehérnemût, akkor azt mondta nem kell. Kérdeztem h velem van -e baj, rossz -e velem a szex? Azt mondta hogy nem. Kérdeztem a változtatást, azt mondta nem kell, mert nem unalmas neki velem. Azért elhagyni nem akarom, csak változtatni a hozzá állásán, valami trükkökkel, bármivel.
Próbáld ki, mi történik, ha nem tepersz. Mennyi idõ telik el, mire feltûnik neki, hogy nincs szex? És hogy reagál a felismerésre? Sokat leszûrhetsz ebbõl. Én megtenném, ha õ nem, akkor én se. Tõlem nyugodtan játszhatunk "ki bírja tovább"-ot.
Kedves 3-s! Megkérdezhetem te hány éves vagy? Ja és mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: Igen, kérdeztem., leültettem, õszintén próbáltam vele beszélni, de ugye férfiúi büszkeség, õk ilyenekrõl nem beszélnek.
Próbáld ki, mi történik, ha nem tepersz. Mennyi idõ telik el, mire feltûnik neki, hogy nincs szex? És hogy reagál a felismerésre? Sokat leszûrhetsz ebbõl. Én megtenném, ha õ nem, akkor én se. Tõlem nyugodtan játszhatunk "ki bírja tovább"-ot. Mindig ilyen volt a férjed?
A kérdező hozzászólása: Hát õ kibírja szex nélkül 1 hétig is :( Én meg nem nagyon, de ezt már próbáltam h nem "tepertem" és akkor kevesebb szex volt.
Próbálkozz 1 idõ után meg unja
A kérdező hozzászólása: Ok. de mivel próbálkozzak?
én azzal próbálkoznék hogy összerugdosnám.
Mi az, hogy férfiúi büszkeség? A férjed, az isten szerelmére, és a házasság alapját a bizalom kell, hogy képezze. Minden témáról beszélnetek kell, és miután a szexualitás az egyik alappillér, ha ott zavar van, akkor borul minden. Komolyan, kérd meg, hogy ne titkolózzon, mert egyrészt gyerekes, másrészt pedig hogyan fejtsd meg, mi baja van, ha nem nyílik meg? Sok sikert kívánok.
Sajnos a válaszaidból kiderül hogy nem egy forma az igényetek szex terén, te mindennap vágynál rá õ meg elégszik heti eggyel, ez van. Nálunk pont fordítva van a férjem szeretné mindennap én néha havi egy kettõvel is beérném, de vannak idõszakok amikor akár napi többet is szeretnék elég ingadozó a libidóm és amikor pont nem kívánom az ég a földdel össze érhet nem tudok úgy teljesíteni ahogy õ szeretné, ez általában a stresszel tudom magyarázni, túl sok minden jár a fejemben. Õ ezt elfogadta persze van hogy morgás van belõle. Nem tudom régebben hogy állt hozzá, de valószínû akkor sem volt túl sok az igénye de mivel te mindig igényelted így õ próbált teljesíteni, most viszont hogy már házasok vagytok így már nem gondolja hogy elveszíthet ha nem teljesít. Mi ezt megbeszéltük, elmondtam hogy nekem nem mindig kell a sok se.x nem vágyom rá.

Ez normális? Depressziós lettem ettől? Hogyan kezeljem a dolgot? Mit tanácsoltok? Ti hogyan tettétek?

Gimnázium hallgatója vagyok.15 éves lány!Rengeteget kell tanulni,minden dolgozat el?tt félek,félve megyek az iskolába,ithon pedig síró görcs jön rám a tanulástól,kés?n érek haza.a koránkelés is gondot okoz!Minden nap több mint három-négy órát tanulok!Nem tudok meg birkózni a tanulni valókkal,van hogy egy tantárgyat ki kell hagynom a tanulásból mert arra koncentrálok amib?l írunk.Nem bízok magamban és megrögzött tulajdonságom hogy azzal fárasztom anyut hogy anya ugye jó lesz ugye jó lesz a dolgozat?Ti hogyan tanultok úgy hogy mindent meg tudjatok de ne legyen nagyon sok?Én magolok az a baj,másként nem megy sajnos.hA Írok dolgozatot addig izgulok míg ki nem kapom,mindig szomorúan jövök haza és nem is értékelem úgy a világot ahogyan azt egy Tininek ilyenkor kéne!

Legjobb válasz: "Ez normális?" Egyértelmûen NEM. "Depressziós lettem ettõl?" Még nem,de könnyen az lehetsz ha ez így megy tovább. Egyrészt önbizalomhiányos vagy mert nem bízol magadban hogy jól megtudod tanulni és jó dogát írni,másrészt teljesítménykényszered van hogy jó jegyeket szerezz.Ez állandó feszültséget okoz nálad.Ez pedig már önmagában stressz.A sok stressz pedig nem csak depressziót okoz hanem leépíti az immunrendszered is(ami betegségeket idézhet elõ.És ez alatt nemcsak a náthát értem hanem komoly szervi megbetegedéseket,ami halálos is lehet) De ami még a depressziónál is roszabb hogy elérheted a krónikus kimerültség állapotát is.(és akkor lõttek a sulinak is arra az évre) "Hogyan kezeljem a dolgot? Mit tanácsoltok?" -Eleve sokkal lazább életfelfogást javaslok(akkor a tanulás is könyebben fog menni). -Valahogy próbálj több önbizalomra szert tenni a tanulás terén. Pl:Necsak magolj hanem értelmezd is a dolgokat,próbálj logikus szálakat keresni és akkor könyebben eszedbe is jutnak a dolgok a "magolós tantárgyaknál". Matekból,fizbõl meg oldj annyi feladatot meg,amíg 100%-ra nem leszel biztos abban hogy érted. Ha mindent tutira vágni fogsz akkor lesz önbizalmad ezen a téren... -A teljesítménykényszer nem rossz dolog.De ezt is szabályozd.Nem kell mindenbõl kitünõnek lenni.Válaszd ki azokat a tantárgyakat amik érdekelnek és azokra gyúrj rá nagyon.Ami pedig nem érdekel abból elég a 3-4-es is. Mert pl ha jogász akarsz lenni akkor a humán tantárgyakat nyomd meg,mert oda nem kell matek,akkor felesleges abból 5-ös lenni.Vagy ha gépészmérnök akarsz lenni akkor a matek,fizt nyomd meg és pl akkor irodalomból elég a 3-as. Nem muszály mindenbõl 5-ös lenni,azért mert felesleges,nem ésszerû és energiapocsékló. -Az állandó stressz okozta feszültség elkerülésére,levezetésére pedig gyakoribb testmozgást javaslok(pl:futás,edzés..stb) és próbálj társaságba járni vagy több barátot szerezni(akivel,akikkel megoszthatod a problémáidat)mert ez is jelentõsen csökkenti a feszkót. "Ti hogyan tettétek?" Úgy ahogy elõbb leírtam:) 20/F

"Ez normális?" Egyértelmûen NEM. "Depressziós lettem ettõl?" Még nem, de könnyen az lehetsz ha ez így megy tovább. Egyrészt önbizalomhiányos vagy mert nem bízol magadban hogy jól megtudod tanulni és jó dogát írni, másrészt teljesítménykényszered van hogy jó jegyeket szerezz.Ez állandó feszültséget okoz nálad.Ez pedig már önmagában stressz.A sok stressz pedig nem csak depressziót okoz hanem leépíti az immunrendszered is(ami betegségeket idézhet elõ.És ez alatt nemcsak a náthát értem hanem komoly szervi megbetegedéseket, ami halálos is lehet) De ami még a depressziónál is roszabb hogy elérheted a krónikus kimerültség állapotát is.(és akkor lõttek a sulinak is arra az évre) "Hogyan kezeljem a dolgot? Mit tanácsoltok?" -Eleve sokkal lazább életfelfogást javaslok(akkor a tanulás is könyebben fog menni). -Valahogy próbálj több önbizalomra szert tenni a tanulás terén. Pl:Necsak magolj hanem értelmezd is a dolgokat, próbálj logikus szálakat keresni és akkor könyebben eszedbe is jutnak a dolgok a "magolós tantárgyaknál". Matekból, fizbõl meg oldj annyi feladatot meg, amíg 100%-ra nem leszel biztos abban hogy érted. Ha mindent tutira vágni fogsz akkor lesz önbizalmad ezen a téren... -A teljesítménykényszer nem rossz dolog.De ezt is szabályozd.Nem kell mindenbõl kitünõnek lenni.Válaszd ki azokat a tantárgyakat amik érdekelnek és azokra gyúrj rá nagyon.Ami pedig nem érdekel abból elég a 3-4-es is. Mert pl ha jogász akarsz lenni akkor a humán tantárgyakat nyomd meg, mert oda nem kell matek, akkor felesleges abból 5-ös lenni.Vagy ha gépészmérnök akarsz lenni akkor a matek, fizt nyomd meg és pl akkor irodalomból elég a 3-as. Nem muszály mindenbõl 5-ös lenni, azért mert felesleges, nem ésszerû és energiapocsékló. -Az állandó stressz okozta feszültség elkerülésére, levezetésére pedig gyakoribb testmozgást javaslok(pl:futás, edzés..stb) és próbálj társaságba járni vagy több barátot szerezni(akivel, akikkel megoszthatod a problémáidat)mert ez is jelentõsen csökkenti a feszkót. "Ti hogyan tettétek?" Úgy ahogy elõbb leírtam:) 20/F
Szia! Én is így vagyok most:( nem tudom mit csináljak:/ 16/L
A kérdező hozzászólása: Ú nagyon szépen köszönöm:) Még senki sem segített meg engem ilyen jól mint te:) Ezer köszönet és hála:) Nem tudom ki vagy de nagyon szépen köszi:) :)
Szívessen! Örülök ha segíthettem vmit ezzel a pár rövid sorral:)

Mit tegyek? Hogy kezeljem a helyzetet majd?

Versenyre megyünk 4 fõs csapattal. Egyedül én vagyok lány a csapatban. Röpke 80 km-t kell utaznunk a verseny helyszínére, így lesz idõnk beszélgetni is az úton. Az egyik fiú a volt barátom, akivel nem voltunk együtt sokáig, de a szívem még mindig húzna felé (õ szakított velem). Jóban vagyunk, szoktunk beszélgetni, segíteni egymásnak. A másik két fiút nem annyira ismerem, de erõs a gyanúm, hogy egyiknek tetszek és próbálkozik is nálam néha. Miután a volt barátom szakított velem, nyilván jól esik, hogy van, akinek tetszem. (Bár a volt barátomnak is tetszek, nem ez volt a gond) Viszont nem érzem, hogy képes lennék most egy kapcsolatra, legalábbis nem ezzel a fiúval. De amúgy jófej, és bírom õt is, mint havert, meg tényleg jól esik, hogy bejövök neki. Félek, hogy bepróbálkozik majd nálam.. Nem tudom, hogyha így lesz, mit tegyek. Hogyan kezeljem a helyzetet? Tippek, ötletek?

Legjobb válasz: túrkáld az orrodat, reggel ne fésülködj meg, fingjál nagyokat, majd késõbb nyisd ki az ablakot hogy jó hideget kapjanak, szipogj nagyokat és garantált hogy nem akarnak majd semmit.

túrkáld az orrodat, reggel ne fésülködj meg, fingjál nagyokat, majd késõbb nyisd ki az ablakot hogy jó hideget kapjanak, szipogj nagyokat és garantált hogy nem akarnak majd semmit.


Hogyan kezeljem a szüleimmel való viszonyomat?

Egyszerűen mindenbe beleakarnak szólni de már olyan szinten dühít hogy nem tudok mit kezdeni az egésszel hanem inkább elfojtom magamban ami megint nem vezet sehová. Mindenbe beleszólnak, hol voltam, mit csináltam, kivel voltam, ha nem akarok róla beszélni duzzognak meg sértegetnek. Baromira robbanni tudnék. Miért nem lehet egy 25 éves felnőtt embert hagyni hogy éljen? Gyerekkoromban is ezt játszották, amíg otthon vagyok és az ő kenyerüket zabálom azt csinálom amit mondanak, ezt nevelték belém. Most már fordult a kocka, havi 30 ezret haza adok de még mindig nem szállnak le rólam. Egyetlen megoldásnak az elköltözést tartom, de egyenlőre nincs elég pénzem rá. Más hogy oldotta ezt meg?

Legjobb válasz: Szerintem ülj le velük õszintén beszélgetni. Mondd meg nekik, hogy szeretnéd ha nem duzzognának, mint egy 5 éves, ha valamit nem mondasz el nekik. Fogadják el, hogy felnõttél már és azt csinálsz amit akarsz, pláne, ha adsz haza is. Mondd meg nekik, hogy legszívesebben elköltöznél, de egyelõre még nincs rá lehetõséged, hátha ettõl észhez térnek. Sok sikert!

Szerintem ülj le velük õszintén beszélgetni. Mondd meg nekik, hogy szeretnéd ha nem duzzognának, mint egy 5 éves, ha valamit nem mondasz el nekik. Fogadják el, hogy felnõttél már és azt csinálsz amit akarsz, pláne, ha adsz haza is. Mondd meg nekik, hogy legszívesebben elköltöznél, de egyelõre még nincs rá lehetõséged, hátha ettõl észhez térnek. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod, ez így teljesen korrekt! Megfogom tenni!

Hogyan kezeljem a helyzetet?

Tetszik egy lány. Már 2x randiztunk és jòl elvoltunk. Èn nem vagyok az az elsiet?s tehát csak beszélgettünk. Mivel nem lakunk egy városba csak fbon beszélünk de megbeszéltük hogy lesz köv. randi. De addig ugy fb beszélgetès van amivel az a problémám hogy van olyan mikor 10emberrel beszél és mikor 5percet kell várnom egy válaszra az már zavarò.. Mit tegyek? Arra is gondoltam hogy nem megyek fel...hátha pár nap után kicsit hiányzom neki. Vagyis jobban koncentrálna rám..mert eddig mindennap beszélünk és azt sem akarom hogy megunjon. Viszont ha nem beszélek vele lehet ùgy véli hogy nem akarok semmit t?le. Mi lenne a jò megoldàs?

Legjobb válasz: valami indokkal ne beszéljetek egy napig, pl írd, hogy holnap nem érsz rá, mert itt meg itt leszel. ha ezek után azt fogja írni, hogy hiányoztál, akkor jó úton jársz

valami indokkal ne beszéljetek egy napig, pl írd, hogy holnap nem érsz rá, mert itt meg itt leszel. ha ezek után azt fogja írni, hogy hiányoztál, akkor jó úton jársz
Beszéljetek telefonon.Ott csak veled tud beszélni!
A kiéheztetés jó technika. :D Bár nagyon bunkó, én mindig utáltam, de mindig bejött :D 20L
Várd meg míg õ ír rád legközelebb. Ez nem jelenti azt, hogy nem akarnál beszélni vele. Gondolom eddig te írtál neki, tudni fogja hogy most rajta a sor. Legalább majd akkor ír, ha ráér
A kérdező hozzászólása: Ès ha ma nem beszélünk hanem majd hnap mondom neki hogy mért nem voltam?
esténként hivd fel 5 percre telefonon beszélgetni, mondjuk nem kell minden este... elég minden második este :) aztán facebookon úgy beszélges vele hogy kevesebb idõre mész fel, vagy egszer irsz neki egy nap... igazából én sem tudom mit tennék :D
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy nem kértem el a számát. Mert egyrészt nem tudja lemondani a randit :D Másrészt én csak akkor kérem el ha már kicsit komolyabb is a helyzet.

Hogy kezeljem a kislányomat?

3 éves, nem szeret senkit. A játszótéren közli, hogy nem szereti a gyerekeket, csúnyák, a közelébe sem mehet senki, mert arrébb megy, vagy sír.A homokozóba ha bemegy valaki mellé hisztizik.. A boltban közli az eladónak, hogy csúnya néni. Lassan nem merek kilépni vele az utcára.

Legjobb válasz: Ismerek egy kisfiút, ha ránéz egy idegen, és neki nem szimpi, azt mondja jó hangosan, hogy NE NÉZZÉL, HALLOD, NE NÉZZÉL RÁM!!!! Irtó aranyos... Szerintem mindenki tudja, hogy még kicsi, ezért normális felnõtt nem haragszik meg. Egyszerûen nem szereti még az idegeneket. Vidd sokszor olyan helyre, ahol sok ember van, de nem muszáj semmilyen kontaktot teremteni, még köszönni sem. Majd megszokja.

Ismerek egy kisfiút, ha ránéz egy idegen, és neki nem szimpi, azt mondja jó hangosan, hogy NE NÉZZÉL, HALLOD, NE NÉZZÉL RÁM!!!! Irtó aranyos... Szerintem mindenki tudja, hogy még kicsi, ezért normális felnõtt nem haragszik meg. Egyszerûen nem szereti még az idegeneket. Vidd sokszor olyan helyre, ahol sok ember van, de nem muszáj semmilyen kontaktot teremteni, még köszönni sem. Majd megszokja.
Szia! Amikor én kicsi voltam akkor mindenkinek azt mondtam, hogy: ne nézz rám és eltakartam az arcomat! Majd kinövi, belõlem sem lett egy bõ beszédû, nyitott ember, de ez van!
Bölcsibe, oviba jár? Ha nem, valószínûleg ott majd kinövi. Nálunk is volt egy kisfiú, aki így volt, napokig állandóan eltakarta az arcát, sírt ha a közelébe mentünk, de pár hét alatt teljesen megváltozott a gyerekek közt.

Hogyan kezeljem a nagy anyagi különbséget?

a barátomék gazdagok, nagyon. mi pedig átlagon aluli család vagyunk, a szüleim a lelküket is kidolgozzák, én is dolgozok a suli mellett (néha helyett), mégis hónap végén ott van egy halom befizetetlen csekk, nincs pénz kenyérre.. nekik meg sosem volt ilyen gondjuk. meg az ünnepek.. szülinapjára sütni szoktam egy tortát, szépen díszítem fondanttal, õ meg ilyen 70-80 ezres órákat, ékszereket vesz nekem.. és nagyon zavar.. persze, nem tehet róla, hogy gazdag, ahogy mi sem arról, hogy nem vagyunk azok, de nagyon zavar. sokszor veszekedtünk már emiatt, mondtam, hogy nekem nem kellenek ilyen drága dolgok, de nem érti meg..

Legjobb válasz: húzd le amíg tudod, elõbb utóbb úgyis otthagy majd.

húzd le amíg tudod, elõbb utóbb úgyis otthagy majd.
Szerintem aranyosan ülj le vele, és beszéljétek meg. Mond el neki hogy aranyos, és kedves tõle, de mivel te nem tudod ezt viszonozni és emiatt rosszul érzed magad ne halmozzon el minden ilyen dologgal. Ha nagyon akar adni valamit akkor egy szál virágot.
Ha szívesen adja fogadd el, de nem szabad visszaélni vele. Neki az az ékszer olyan mintha Te egy ezer forintos ajándékot veszel neki. ( árban értettem ) A legfontosabb hogy szeressétek egymást.
elõbb utóbb lecsapja a kezedrõl egy csaj aki jobb nálad és imádja a pénzt. addig húzd le amíg tudod én azt mondom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. lehúzni nem akarom õt, mivel engem nem érdekel a pénz! leszarom, ha nincs 70ezres óra a kezemet.. persze, tök jó lenne pénzesnek lenni, de nekem ez nem abban nyilvánulna meg, hogy tetõtõl talpig márkás ruhákban járok! hanem hogy hónap végén nem a 200-asokat számoljuk, hogy tudunk-e valami kaját venni..
én nem fogadnám el tõle az ilyen ajándékokat!!!
nem te kéred, õ adja. neki ez elvi kérdés. azzal fogod elkergetni magadtól, hogy cirkuszolsz azon, amit õ szívesen tesz érted, és még csak nem is megerõltetés a számára. hülye vagy, ha inkább vered a palávert, ahelyett hogy örülnél neki. nem csak rólad szól a kapcsolat. nekem is volt gazdag barátom, õ is mindig magától vett nekem minden drága dolgot, és mikor mondtam az elsõnél hogy nekem ez kellemetlen, akkor közölte, hogy neki viszont örömet okoz hogy olyasmit kapok tõle amit mástól nem, és ne alázzam meg azzal, hogy arra kényszerítem, hogy értéktelen hülyeségeket vegyen nekem, amikor mindketten tudjuk hogy õszintén adja ezeket, és nem érvágás neki egyáltalán. gondolj bele fordítva, a magad szintjéhez mérten a legjobbat akarod adni a másiknak, az meg húzza a száját. ha ekkora vagyoni különbség van köztetek, neked kéne feldolgozni, nem neki alkalmazkodni a csóróságodhoz. a férfiaknak megalázó, ha minden ajándékukra csak cirkuszolsz, lesed az árát és azt hajtogatod, hogy te aztán nem vagy anyagias, nem fogadod el. na ez a gáz.
Irigyellek a problemad miatt...... Amugy ha majd osszehazasodtok utana komolyabb gondokat is okozhat de ha szereted akkor orulj neki h ezt azt kapsz :-)) En is melozok mint a guzu de evek ota nem voltam szorakozni se nyaralni...

Hogyan kezeljem a helyzetet?

Összejöttem egy pasival kb 2 hete, és õ egy hete jár egy másik lánnyal, de errõl csak most szereztem tudomást. Nem izgat egyáltalán, én csak szexet akarok, tudom nem szép dolog, stb, de én voltam vele elõbb... És túl jó a szex ahoz, hogy csak úgy lepattintsam a pasit. Szóval hogyan bánjak vele ezek után, hogy ne érezze úgy, hogy hazudnia kelljen nekem, és továbbra is mûködjön a dolog

Legjobb válasz: zavard el, én meg majd lerendezlek.. :D :P

zavard el, én meg majd lerendezlek.. :D :P
õszinteségnek hívják :)
Gondoltál már édes háromasra?
A kérdező hozzászólása: így nem játszik az édes 3-as

Hogyan kezeljem a csajt? !

A barátom mielõtt mi összejöttünk, összeveszett az egyik csaj haverjával. Mivel én hiszek a fiú-lány barátságban ezért nem is zavart, h vannak lány barátai, fõleg, h ennek a lánynak már pár éve barátja is van. A barátom békülni akart a csajjal, de a lány mindig bunkózott vele, majd mikor úgy döntött a pasim, h nem keresi õt többet, a csajszi ismét úgy játszotta a lapjait, h képbe kerüljön, de a békülésrõl hallani sem akart és ez így ment heteken át. Ekkor már engem is idegesített ez a fajta viselkedés. Bár a csaj (állítólag) engem mindig dicsért (fodrász és a barátom hozzá jár), h milyen szimpatikusnak tart és, h milyen szép vagyok, a közös meccsen ahová együtt mentünk egy szót nem szólt hozzám, pedig én megpróbáltam vele nem egyszer beszélgetni...A csaj folyton hívogatta a barátomat és hirtelen kibékült vele. Elment kirándulni és onnan már csokikat hozott neki, szóval úgy tett mintha semmi sem történt volna. Engem szintén folyamatosan csak dicsért, de a múltheti haveri összejövetelnél külön asztalhoz ült le, egy barátnõjével. Mikor oda jött hozzánk akkor se szólt semmit, a kommunikáció köztünk ismét csak 0 volt. Már nagyon elegem van ebbõl a kétszínûsködésbõl és ezt már a barátom tudtára is adtam, h én már többet nem kérek ebbõl a lányból.. Mire véljem ezt a viselkedést?! Vagy akkor miért tesz úgy mintha kedvelne, ha aztán beszélgetni nem hajlandó?! Kapcsolata van már évek óta ezért nem gondolok arra, h megcsalna a barátommal, de a pakliba benne lehet, h bejön neki... H kezeljem ezt a helyzetet? Már elegem van ahogy teszi magát és kiharcolja, h mindig õ legyen a középpontban! Tippek? :) 22/L

Legjobb válasz: Rendezzétek le iszapbirkózásban.

Rendezzétek le iszapbirkózásban.
a lányoknál sose tudni :D szerintem sehogy se kezeld hagyd rá a barátodra, az õ barátnõje
Nem visszahúzódó? Vagy nincsenek kommunikációs problémái? Régebben én is hasonló voltam, és volt olyan lány, aki nagyon szimpatikus volt, mégsem tudtam vele normálisan beszélni. Valakinek nehéz megnyílnia új környezetben, és nem tudom, te mennyire számítasz neki új környezetnek.
Adj jeleket a baratodnak finoman amikor masrol beszelgettek, hogy az ilyen feltunosegi viszketegseg mennyire gyerekes, eretlen viselkedesre utal. (pl meselj neki egy sztorit egy tavoli ismerosodrol, vagy hogy valaki panaszkodott neked egy ilyen esetrol). Ha a mondandodbol a baratnojere asszocial, akkor egy ido utan o is gyerekesnek fogja tartani ot. Te ne viselkedj ugyanugy ahogy a lany, hanem inkabb eretten, es okosan.

19-éves fiu vagyok. Van egy nemi problémám vagy lehet hogy több is, és nem tudom mivel, hogy kezeljem!? A többi lent.

a makkomon a perem felett ilyen fuggõleges csíkba van több mélly beméllyedés vagyis ilyen pikkelyes szerû az egész a teteén pedig ilyen pici gomba szerü foltok! jelenleg kanesztennel kezelem de nemigazán van hatása. ti mit ajánlotok!! NAGYON FONTOS

Legjobb válasz: egy orvost...

egy orvost...
hát ha a canesten nem hat rá, akkor gondolom ezek szeint nem gomba... Urológusnál voltál már?
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék orvoshoz forduni túl szégyenlõs vagyok :/
Hát, kérem, van/volt valaha nemi kapcsolatod? Szedtél gyógyszert mostanában? Voltál influenzás vagy más betegséged volt ezen tünetek elõtt?
ez gombás fertõzés, ajánlom a terbisilt meg egy urológust, hidd el nekem hogy egy urológusnak nem a te szerszámod lesz az elsõ amit látott, de azért is ajánlott mert az ilyen gombásfertõzésbõl elég könnyen alakul ki fitymaszûkület ami körülmetélést jelent szóval ha szereted a fitymádat akkor ajánlom figyelmedbe hogy ne szégyenlõsködj!
Doki mielõbb... neki ez a munkája, látott a tiedé elõtt kismilliót.
Inkább menjél a bõrgyógyászatra (ugyanott gyógyítják a nemi betegségeket), az urológusnak ehhez vajmi kevés köze van.
Hogy a bánatba volna vajmi kevés köze hozzá? Én lányként is az urológiára járok ilyen panasszal. Nagyon is kompetens ebben az urológia.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!