Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezeljem, a (590 db)

Hogyan kezeljem ezt a fajta viselkedését a férjemnek? Belefáradtam az ilyen szexuális életbe. Tanácsokat szeretnék, hogyan kezeljem a helyzetet? Hogyan szoktassam rá hogy ő teperjen értem és ne én érte?

A kapcsolatunk jó, viszont a szexszel vannak gondok a férjem részéről (34 éves) én 24 vagyok. Azt veszem észre rajta hogy akarja is meg nem is a szexet, mindig azt várja hogy én vegyem rá hogy megkívánja a szexet.Mindig azt mondja ha akarok valamit, érjem el! De mért én érjem el hogy szeretkezzünk? Ez nem is lenne gond néha napján, de folyamatosan azt várja el hogy én teperjek, én vegyem rá a dologra. Természetesen beszéltünk már róla, de semmi változás.

Legjobb válasz: én elhagynám. gratulálok a párválasztáshoz egyébként :)

én elhagynám. gratulálok a párválasztáshoz egyébként :)
"Kedves 3-s! Megkérdezhetem te hány éves vagy? Ja és mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod?" 28 éves férfi vagyok, több mint tíz éve kapcsolatban. "de ugye férfiúi büszkeség, õk ilyenekrõl nem beszélnek." Férfiként kell mindig röhögnöm a "férfi büszkeség" címmel kezdõdõ mondatokon. A férjed lusta és gyáva ahhoz, hogy beszéljen az érzéseirõl. Mindezt büszkeségnek nevezni...
A kérdező hozzászólása: Igen ezt én is mondtam neki hogy ha nem jó a szex, akkor borul minden. De azt mondta h nekem csak ezen jár az agyam, meg számomra csak ebben nyilvánul ki a szeretet. Akkor mit tegyek, amikor van ez az akarom is meg nem is szindróma, amikor azt várja hogy vegyem rá???erre kellene valami okos megoldás.
szerintem teljesen mindegy mit csinálsz. párkapcsolatban mindkét félnek törekednie kell a probléma megoldására. ö nem törekszik. ezért elõször összerugdosnám, aztán elválnék. 24 évesen még ezer palit találsz aki normálisabb. vagyis aki normális.
Arra nem gondoltál, hogy lehet, hogy mással...? :S
Le kellene ülni vele komolyan és megbeszélni a dolgot. Ha nem fog változni te is tudod mi lesz a vége. Nõ vagy neked is vannak szükségleteid. Heti 3 alkalom szerintem alap egy párkapcsolatban heti 1-et keveslem. Próbálj meg neki sok fehérje dús kaját készíteni, ha attól sem indul meg a pali akkor reménytelen.
Ha te kívánod a szexet, megdolgozhatsz érte nyugodtan, nem kell mindig a pasinak. Õ azt mondta, hogy ha te szeretnél szexelni, akkor tegyél érte, ha meg õ akar, akkor majd õ tesz érte, ne várd el, hogy ha kívánod a szexet, akkor is õ kezdeményezzen. Ez önmagában nem is értem, miért lenne gond?! Mármint, ha õ sosem kezdeményez szexet, akkor persze az gáz, de maga az a mondat, hogy ha kívánod a szexet, akkor kezdeményezz te, nem is értem, hogy miért gond. A szex kezdeményezése kizárólagos pasi kötelesség, vagy mi? A szex mennyiségét illetõen meg a legelsõ amit javasolnék, hogy ne engedj a mellébeszélésnek. Az, hogy nem kívánja a szexet, annak oka van. Számára kényelmesebb azt mondani, hogy te egy fehérmájú némber vagy, akinek csak a szexen jár az esze, mint õszintén megnyílni. Persze, mindezt a férfiúi büszkeséggel elfedni. Férfi vagyok én is, hidd el: ha valaki férfiatlannak érzi, hogy a feleségével õszintén beszéljen érzelmekrõl még akkor is, amikor szükséges, annak a büszkeséghez a világon semmi köze nincs. Az említett okok nagyon sokfélék lehetnek: fáradtság, egészségügyi probléma, megingott érzelmek, félrelépés, lelki probléma, és még ezer másik. Ezt az okot meg kell keresni, és megoldást találni rá, nem pedig a szõnyeg alá söpörni, ahogy õ teszi. Nem az a kérdés, hogy miért nem kíván téged, hanem, hogy mi a problémája. Persze mindez csakis akkor áll fenn, ha mondjuk nemrég még nagyobb volt a libidója, mert ha mindig is ilyen volt, akkor el kell fogadnod, hogy õ ilyen, és ennek ismeretében dönteni. A másik dolog, ami érdekelne, hogy hogyan mûködik a házasságotok? Mindketten dolgoztok? Ki mennyit? Csak azért kérdezem, mert ha õ egész nap robotol, akkor nincs abban semmi meglepõ, ha kényeztetésre vágyik. Amikor a nejem munkanélküli volt és egész nap ráért, kétszer akkora volt a libidója, mint amikor minden nap nyomja a robotot. De persze hallgathatsz itt a sok nagymesterre, és kezdj el praktikázni, rugdosd meg, lépj félre és válj el. Mert a felnõtt emberek ugyebár így csinálják...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. Szeretném megoldani a problémát! hát "jó nõnek tart, szokta is mondani, meg mások is mondják h jól nézek ki, adok magamra, sportolok, fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz járok. Nem gondolom h van valakije, semmi jele nincs a megcsalásnak. Nem marad ki éjjelente, nem megy nélkülem sehova, szeretget, átölel, hozzám bújik minden este. Én nem dolgozom, itthon vagyok, õ dolgozik reggeltõl estig.
Nekem egyszer volt egy barátnõm akivel kicsit unalmassá vált a szex számomra, ilyen kis szerény, szégyenlõs lánynak ismertem meg. Azelõtt nem nagyon csináltunk semmi extrém, extra dolgot szex téren. Aztán egy napon azt veszem észre, hogy ülök a TV elõtt, a laptopom babráltam közbe vagy mi, tehát elmélyülten el voltam foglalva mûszaki hülyeségeimmel... :D Egyszer csak hallom hogy mellettem, pontosabban mögöttem (kanapén) furán veszi a levegõt, sóhajtozik de nem megjátszotta, hanem tényleg ott tartott már a dologban hogy nagyokat sóhajtozott. Aztán odafordulok hogy na ez bealudt... Köpni nyelni nem tudtam, végig futott rajtam hideg, meleg! Õ is kicsit megszeppenve mosolyog rám... :D Na, szóval, annyira felhúzott, hogy a többit nem is részletezem... :D A felforgató események után elbeszélgettünk [email protected] vagy reggelig, hajnalig, és megváltozott minden köztünk. Én nem tudtam hogy õ ilyenre is képes, ezért nem is izgatott annyira, bele törõdtem hogy õ kis szerény lány. Én sem akartam õt traktálni a fantáziáimmal, (õ se engem) mert gondoltam hogy neki úgysem férne bele.(elõítélet).. Tehát féltünk attól hogy a másik gázosnak fogja tartani, de végül ebben a példában õ tette meg ezt a lépést a kapcsolatunk érdekében. Ami ebben az esetben jól sült el!!! Ez a történet idestova kb.10 éve történt meg! Még fiatalabb voltam. :D Soha az életemben nem felejtem el! :D Jó kis lecke tud lenni az ilyesmi nõknek/fériaknak egyaránt.
Utolsó, attól kell hasra esni, hogy a barátnõd magához mert nyúlni, vagy micsoda? Nem csodálom hogy sorra unják meg egymást az emberek, ha valakinek ez jeleneti a felpezsdült szexuális életet.
A kérdező hozzászólása: ilyen magamhoz nyúlás volt már :) de ari kis történet :)
Elmeséled? Én is hasonló cipõben járok, csak fordítva.A feleségem nem akarja! A második gyermekünk születése óta (7 éves) semmi szex, de mikor kérdem miért is, csak össze vissza beszél.
Minden rossz szándék nélkül mondom, hogy ilyenkor csak azt nem értem, mi az, hogy össze-vissza beszél. Úgy értem, tipikus, hogy megpróbál kitérni a kínos téma elõl, de én, ha meg akartam tudni valaminek az okát, akkor nem álltam le egy kis mellébeszélés miatt. Mondjuk tény, hogy megkaptam már párszor, hogy olyan vagyok ilyenkor, mint egy gestapos tiszt, de akkor is: egy ilyen fontos dolgot nem szabad elbagatellizálni, és ugyanígy nem szabad engedni sem ugyanezt.
#25 ös hozzászóló: Igen az igaz hogy ez a történet nem nagy valami, de nem is ez a mondanivalóm vele. Nekem ez azért volt nagy valami mert akkor még "gyerek" voltam, tizenéves kis suttyó! :D Én így éltem meg akkor és kész. Sajnálom hogy nem jött át, nem érzõdik a mondanivalóm ezzel kapcsolatban... Bizony vannak olyan kapcsolatok szép számmal, ahol nagyon nagy mennyiségû szexuális gondolat, vágy van elfojtva a párok között... Félünk õszinték lenni, hogy a másik mit gondol rólunk ha kiderül... Nem gondolja majd betegesnek ha elmondom mire vágyom? ilyesmi. Az elfojtott vágyak egyre gyûlnek, az étvágy pedig egyre nõ! Valakinek az ilyen kis játék is elvan fojtva, ez is csak ábránd (tabu)! Egyes kapcsolatokba még ez sem fér bele. Ennyi :)
13! :D tetszik! :DDD Ha egy szexi fehérnemûben járkálsz a hálószobában, és öltözöl, meg vetkõzöl, miközben õ tv-zik, vagy olvas, és nem néz rád, akkor ott bajok vannak. (Vagy te vagy "nem vonzó", vagy õ meleg... :D) A trükkök lényege az, mint a matek órán a leckének. Kiderül, mit tud a gyerek. :D Ha nem reagál a szexi fel-le vetkõzésedre, mondjuk 1 hét múlva sem, akkor (persze a fehérnemûs idiótaság elõtt a beszélgetést megpróbálnám még párszor) jönne az, hogy megnézném a facebook-ját, meg a leveleit, hogy lehet van valaki más a képben.... Jó nõ vagy? (szerinte is? Nem a te véleményed a mérvadó most), Ha igen, akkor nem megcsal, de ha nem vagy jó, akkor a szexuális éhségét vagy elvesztette, vagy mással elégítteti ki... Elveszteni meg nem lehet csak úgy...
Lehet hülyén hangzik , de elégisd ki magadat , és amikor meg õ akar akkor duzzogj .. Ha késöbb rákérdez miért volt mond neki hogy sokszor nem akarja õ és pedig te igen. :)
A kérdező hozzászólása: eszembe jutott már :D de most komolyan, van vagy volt valaki hasonló helyzetben? hogy billentek át ezen? mi lenne a végleges megoldása ennek a dolognak?
Marad a szexmegvonás. Próbáld ki, hogy mi történik. Volt már próbálkozásod fehérnemû meg hasonló?
Gratulálok az elsõ két hozzászólónak. Így is van, ha probléma van, akkor rúgjuk ki az embert a g**ibe, mert megoldani hülyeség. Ha nem, akkor meg mindenféle megvonásos hülyeséggel kezdjünk el manipulálni és játszmázni. Sok sikert a páros életetekhez... Kérdezõ, ez eddig is így volt, vagy csak az utóbbi idõben? Megkérdezted már tõle, miért mondja ezt? Leültetted már megbeszélni, elmondtad neki, hogy ez neked nem jó, és változtatni kellene?
Jaaaj, még ez a fehérnemûs hülyeség is... Miért gondolja mindenki azt, hogy ha a pasi nem kívánja a szexet, akkor azon egy szexi fehérnemû változtat? Nem kellene minden baromságot, amit a nõi magazinok szajkóznak, gondolkodás nélkül dobálni.
A kérdező hozzászólása: Igen, nem túl sok a férfiasság benne. Egyszer akartam szexi fehérnemût, akkor azt mondta nem kell. Kérdeztem h velem van -e baj, rossz -e velem a szex? Azt mondta hogy nem. Kérdeztem a változtatást, azt mondta nem kell, mert nem unalmas neki velem. Azért elhagyni nem akarom, csak változtatni a hozzá állásán, valami trükkökkel, bármivel.
Próbáld ki, mi történik, ha nem tepersz. Mennyi idõ telik el, mire feltûnik neki, hogy nincs szex? És hogy reagál a felismerésre? Sokat leszûrhetsz ebbõl. Én megtenném, ha õ nem, akkor én se. Tõlem nyugodtan játszhatunk "ki bírja tovább"-ot.
Kedves 3-s! Megkérdezhetem te hány éves vagy? Ja és mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: Igen, kérdeztem., leültettem, õszintén próbáltam vele beszélni, de ugye férfiúi büszkeség, õk ilyenekrõl nem beszélnek.
Próbáld ki, mi történik, ha nem tepersz. Mennyi idõ telik el, mire feltûnik neki, hogy nincs szex? És hogy reagál a felismerésre? Sokat leszûrhetsz ebbõl. Én megtenném, ha õ nem, akkor én se. Tõlem nyugodtan játszhatunk "ki bírja tovább"-ot. Mindig ilyen volt a férjed?
A kérdező hozzászólása: Hát õ kibírja szex nélkül 1 hétig is :( Én meg nem nagyon, de ezt már próbáltam h nem "tepertem" és akkor kevesebb szex volt.
Próbálkozz 1 idõ után meg unja
A kérdező hozzászólása: Ok. de mivel próbálkozzak?
én azzal próbálkoznék hogy összerugdosnám.
Mi az, hogy férfiúi büszkeség? A férjed, az isten szerelmére, és a házasság alapját a bizalom kell, hogy képezze. Minden témáról beszélnetek kell, és miután a szexualitás az egyik alappillér, ha ott zavar van, akkor borul minden. Komolyan, kérd meg, hogy ne titkolózzon, mert egyrészt gyerekes, másrészt pedig hogyan fejtsd meg, mi baja van, ha nem nyílik meg? Sok sikert kívánok.
Sajnos a válaszaidból kiderül hogy nem egy forma az igényetek szex terén, te mindennap vágynál rá õ meg elégszik heti eggyel, ez van. Nálunk pont fordítva van a férjem szeretné mindennap én néha havi egy kettõvel is beérném, de vannak idõszakok amikor akár napi többet is szeretnék elég ingadozó a libidóm és amikor pont nem kívánom az ég a földdel össze érhet nem tudok úgy teljesíteni ahogy õ szeretné, ez általában a stresszel tudom magyarázni, túl sok minden jár a fejemben. Õ ezt elfogadta persze van hogy morgás van belõle. Nem tudom régebben hogy állt hozzá, de valószínû akkor sem volt túl sok az igénye de mivel te mindig igényelted így õ próbált teljesíteni, most viszont hogy már házasok vagytok így már nem gondolja hogy elveszíthet ha nem teljesít. Mi ezt megbeszéltük, elmondtam hogy nekem nem mindig kell a sok se.x nem vágyom rá.

Ez normális? Depressziós lettem ettől? Hogyan kezeljem a dolgot? Mit tanácsoltok? Ti hogyan tettétek?

Gimnázium hallgatója vagyok.15 éves lány!Rengeteget kell tanulni,minden dolgozat el?tt félek,félve megyek az iskolába,ithon pedig síró görcs jön rám a tanulástól,kés?n érek haza.a koránkelés is gondot okoz!Minden nap több mint három-négy órát tanulok!Nem tudok meg birkózni a tanulni valókkal,van hogy egy tantárgyat ki kell hagynom a tanulásból mert arra koncentrálok amib?l írunk.Nem bízok magamban és megrögzött tulajdonságom hogy azzal fárasztom anyut hogy anya ugye jó lesz ugye jó lesz a dolgozat?Ti hogyan tanultok úgy hogy mindent meg tudjatok de ne legyen nagyon sok?Én magolok az a baj,másként nem megy sajnos.hA Írok dolgozatot addig izgulok míg ki nem kapom,mindig szomorúan jövök haza és nem is értékelem úgy a világot ahogyan azt egy Tininek ilyenkor kéne!

Legjobb válasz: "Ez normális?" Egyértelmûen NEM. "Depressziós lettem ettõl?" Még nem,de könnyen az lehetsz ha ez így megy tovább. Egyrészt önbizalomhiányos vagy mert nem bízol magadban hogy jól megtudod tanulni és jó dogát írni,másrészt teljesítménykényszered van hogy jó jegyeket szerezz.Ez állandó feszültséget okoz nálad.Ez pedig már önmagában stressz.A sok stressz pedig nem csak depressziót okoz hanem leépíti az immunrendszered is(ami betegségeket idézhet elõ.És ez alatt nemcsak a náthát értem hanem komoly szervi megbetegedéseket,ami halálos is lehet) De ami még a depressziónál is roszabb hogy elérheted a krónikus kimerültség állapotát is.(és akkor lõttek a sulinak is arra az évre) "Hogyan kezeljem a dolgot? Mit tanácsoltok?" -Eleve sokkal lazább életfelfogást javaslok(akkor a tanulás is könyebben fog menni). -Valahogy próbálj több önbizalomra szert tenni a tanulás terén. Pl:Necsak magolj hanem értelmezd is a dolgokat,próbálj logikus szálakat keresni és akkor könyebben eszedbe is jutnak a dolgok a "magolós tantárgyaknál". Matekból,fizbõl meg oldj annyi feladatot meg,amíg 100%-ra nem leszel biztos abban hogy érted. Ha mindent tutira vágni fogsz akkor lesz önbizalmad ezen a téren... -A teljesítménykényszer nem rossz dolog.De ezt is szabályozd.Nem kell mindenbõl kitünõnek lenni.Válaszd ki azokat a tantárgyakat amik érdekelnek és azokra gyúrj rá nagyon.Ami pedig nem érdekel abból elég a 3-4-es is. Mert pl ha jogász akarsz lenni akkor a humán tantárgyakat nyomd meg,mert oda nem kell matek,akkor felesleges abból 5-ös lenni.Vagy ha gépészmérnök akarsz lenni akkor a matek,fizt nyomd meg és pl akkor irodalomból elég a 3-as. Nem muszály mindenbõl 5-ös lenni,azért mert felesleges,nem ésszerû és energiapocsékló. -Az állandó stressz okozta feszültség elkerülésére,levezetésére pedig gyakoribb testmozgást javaslok(pl:futás,edzés..stb) és próbálj társaságba járni vagy több barátot szerezni(akivel,akikkel megoszthatod a problémáidat)mert ez is jelentõsen csökkenti a feszkót. "Ti hogyan tettétek?" Úgy ahogy elõbb leírtam:) 20/F

"Ez normális?" Egyértelmûen NEM. "Depressziós lettem ettõl?" Még nem, de könnyen az lehetsz ha ez így megy tovább. Egyrészt önbizalomhiányos vagy mert nem bízol magadban hogy jól megtudod tanulni és jó dogát írni, másrészt teljesítménykényszered van hogy jó jegyeket szerezz.Ez állandó feszültséget okoz nálad.Ez pedig már önmagában stressz.A sok stressz pedig nem csak depressziót okoz hanem leépíti az immunrendszered is(ami betegségeket idézhet elõ.És ez alatt nemcsak a náthát értem hanem komoly szervi megbetegedéseket, ami halálos is lehet) De ami még a depressziónál is roszabb hogy elérheted a krónikus kimerültség állapotát is.(és akkor lõttek a sulinak is arra az évre) "Hogyan kezeljem a dolgot? Mit tanácsoltok?" -Eleve sokkal lazább életfelfogást javaslok(akkor a tanulás is könyebben fog menni). -Valahogy próbálj több önbizalomra szert tenni a tanulás terén. Pl:Necsak magolj hanem értelmezd is a dolgokat, próbálj logikus szálakat keresni és akkor könyebben eszedbe is jutnak a dolgok a "magolós tantárgyaknál". Matekból, fizbõl meg oldj annyi feladatot meg, amíg 100%-ra nem leszel biztos abban hogy érted. Ha mindent tutira vágni fogsz akkor lesz önbizalmad ezen a téren... -A teljesítménykényszer nem rossz dolog.De ezt is szabályozd.Nem kell mindenbõl kitünõnek lenni.Válaszd ki azokat a tantárgyakat amik érdekelnek és azokra gyúrj rá nagyon.Ami pedig nem érdekel abból elég a 3-4-es is. Mert pl ha jogász akarsz lenni akkor a humán tantárgyakat nyomd meg, mert oda nem kell matek, akkor felesleges abból 5-ös lenni.Vagy ha gépészmérnök akarsz lenni akkor a matek, fizt nyomd meg és pl akkor irodalomból elég a 3-as. Nem muszály mindenbõl 5-ös lenni, azért mert felesleges, nem ésszerû és energiapocsékló. -Az állandó stressz okozta feszültség elkerülésére, levezetésére pedig gyakoribb testmozgást javaslok(pl:futás, edzés..stb) és próbálj társaságba járni vagy több barátot szerezni(akivel, akikkel megoszthatod a problémáidat)mert ez is jelentõsen csökkenti a feszkót. "Ti hogyan tettétek?" Úgy ahogy elõbb leírtam:) 20/F
Szia! Én is így vagyok most:( nem tudom mit csináljak:/ 16/L
A kérdező hozzászólása: Ú nagyon szépen köszönöm:) Még senki sem segített meg engem ilyen jól mint te:) Ezer köszönet és hála:) Nem tudom ki vagy de nagyon szépen köszi:) :)
Szívessen! Örülök ha segíthettem vmit ezzel a pár rövid sorral:)

Hogyan kezeljem a szüleimmel való viszonyomat?

Egyszerűen mindenbe beleakarnak szólni de már olyan szinten dühít hogy nem tudok mit kezdeni az egésszel hanem inkább elfojtom magamban ami megint nem vezet sehová. Mindenbe beleszólnak, hol voltam, mit csináltam, kivel voltam, ha nem akarok róla beszélni duzzognak meg sértegetnek. Baromira robbanni tudnék. Miért nem lehet egy 25 éves felnőtt embert hagyni hogy éljen? Gyerekkoromban is ezt játszották, amíg otthon vagyok és az ő kenyerüket zabálom azt csinálom amit mondanak, ezt nevelték belém. Most már fordult a kocka, havi 30 ezret haza adok de még mindig nem szállnak le rólam. Egyetlen megoldásnak az elköltözést tartom, de egyenlőre nincs elég pénzem rá. Más hogy oldotta ezt meg?

Legjobb válasz: Szerintem ülj le velük õszintén beszélgetni. Mondd meg nekik, hogy szeretnéd ha nem duzzognának, mint egy 5 éves, ha valamit nem mondasz el nekik. Fogadják el, hogy felnõttél már és azt csinálsz amit akarsz, pláne, ha adsz haza is. Mondd meg nekik, hogy legszívesebben elköltöznél, de egyelõre még nincs rá lehetõséged, hátha ettõl észhez térnek. Sok sikert!

Szerintem ülj le velük õszintén beszélgetni. Mondd meg nekik, hogy szeretnéd ha nem duzzognának, mint egy 5 éves, ha valamit nem mondasz el nekik. Fogadják el, hogy felnõttél már és azt csinálsz amit akarsz, pláne, ha adsz haza is. Mondd meg nekik, hogy legszívesebben elköltöznél, de egyelõre még nincs rá lehetõséged, hátha ettõl észhez térnek. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod, ez így teljesen korrekt! Megfogom tenni!


Hogyan kezeljem a dícséretet?

25 éves fiú vagyok és nagyon jó kerámiákat csinálok. szerintem is és mindenki szerint is.

Legjobb válasz: Köszönöm, és örülök hogy tetszik.

Köszönöm, és örülök hogy tetszik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Ha például tanultad valakitöl, mondhatod, hogy: "Köszönöm, jó volt a tanárom!" Vagy: "Köszönöm, igyekszem!"
A kérdező hozzászólása: ez is jó ötlet :)
Eképpen: "Vazzeee, te komoan bóókóóósz nekem, ho kutturátt vajok? :) "
A kérdező hozzászólása: :)

Mit tegyek? Hogy kezeljem a helyzetet majd?

Versenyre megyünk 4 fõs csapattal. Egyedül én vagyok lány a csapatban. Röpke 80 km-t kell utaznunk a verseny helyszínére, így lesz idõnk beszélgetni is az úton. Az egyik fiú a volt barátom, akivel nem voltunk együtt sokáig, de a szívem még mindig húzna felé (õ szakított velem). Jóban vagyunk, szoktunk beszélgetni, segíteni egymásnak. A másik két fiút nem annyira ismerem, de erõs a gyanúm, hogy egyiknek tetszek és próbálkozik is nálam néha. Miután a volt barátom szakított velem, nyilván jól esik, hogy van, akinek tetszem. (Bár a volt barátomnak is tetszek, nem ez volt a gond) Viszont nem érzem, hogy képes lennék most egy kapcsolatra, legalábbis nem ezzel a fiúval. De amúgy jófej, és bírom õt is, mint havert, meg tényleg jól esik, hogy bejövök neki. Félek, hogy bepróbálkozik majd nálam.. Nem tudom, hogyha így lesz, mit tegyek. Hogyan kezeljem a helyzetet? Tippek, ötletek?

Legjobb válasz: túrkáld az orrodat, reggel ne fésülködj meg, fingjál nagyokat, majd késõbb nyisd ki az ablakot hogy jó hideget kapjanak, szipogj nagyokat és garantált hogy nem akarnak majd semmit.

túrkáld az orrodat, reggel ne fésülködj meg, fingjál nagyokat, majd késõbb nyisd ki az ablakot hogy jó hideget kapjanak, szipogj nagyokat és garantált hogy nem akarnak majd semmit.

Hogyan kezeljem a nézeteltéréseket, ha nem merem megemlíteni?

Kicsit hosszú lesz, de kérlek segítsetek, mert elég bonyodalmas egy helyzet.:) 18 éves vagyok, a barátom 17, és lassan 2 éve vagyunk együtt. Mielőtt összejöttem vele, nagyon a mélyponton voltam lelkileg, sok minden nyomasztott, így mikor közeledett, örömmel fogadtam és összejöttem vele. A találkozásokból mindig adódtak gondok; 20 percre lakunk egymástól, ennek ellenére alig találkoztunk-minden szünetben együtt voltunegy iskolába járunk), mert ő igényelte, ugyanakkor alig maradtunk suli után(kb. heti 1-2x), illetve hétvégén találkoztunk egy napra. Sétálni nem szeret, a kifogások mindig jöttek, hogy fáradt, stb. Én folyton hisztiztem a találkozások miatt(pl nem vette észre, hogy iskolában vagyok), így kb minden héten volt valami, ami miatt kellemetlenséget okoztam neki. A vége az lett, hogy félt nekem elmondani a véleményét, és majdnem szakított velem. (csak pár napra változott, utána mindig visszatért erre). Rájöttem, hogy hisztivel nem érek el semmit, így változtam; ugyanakkor Õ is. Nem ölel, nem bókol annyit, elkezdett megalázni, olyan fura lett. Én viszont visszavonultam a hisztitől, mindenre bólogattam, igyekeztem azt mutatni, hogy minden rendben. Ennek a hatására közölte, hogy imád, szeret, viszont nagyon megváltozott. Olyan, mintha elmúlt volna benne a szerelem. HIGGADTAN többször is ebszéltem vele, de mindig azt mondja, hogy ugyanúgy szeret, és én is változtam, de nem olyan, mint régen. Pl. egyik este nem lettem volna, aztán kiderült, hogy leszek(esténként beszélünk), és közölte, hogy somorú, hogy leszek, mert ő bekészült azzal, hogy alszik emg kaját csinál magának. Meg ha megakarom csókolni, nem ad hosszú csókot, mert a suliban mások látják(régen nem zavarta), nem öellget annyit, mert izgatott állapotba kerülne...ha ketten vagyunk, akkor addig nagyon fogdos, amíg ki nem elégül, utána meg nem. Ennek ellenére tesz olyan dolgokat, amik kimutatják a szeretetét(direkt megveszi a kedvenc csokimat, stb). Õ "így" szeret. Viszont rengetegszer érzek fájdalmat, és aláz meg, de nem mutathatom ki. Szakítani nem tudok, nem bírnám ki(pániktüneteim vannak, ha az elvesztése felmerül, akárhányszor próbáltam szakítani, azt hittem vége az életemnek, nincs tovább). Amikor minden jó, akkor nagyon kedves, de az ilyen helyzetekben hogyan kellene viselkednem?

Legjobb válasz: Éreztesd vele, hogy nélküle is boldog lennél!!

Éreztesd vele, hogy nélküle is boldog lennél!!
A kérdező hozzászólása: Szoktam, és olyankor veszi a lapot, de amint kedvesebb leszek, vissza jön ez az állapot, és ez így nehéz, hogy nem merek önmagam lenni. Vagyis merek, inkább amikor megaláz, akkor nem tudok mit csinálni. Hiszen ha hisztizek, beelegel, ha elmondom, hogy rosszul esett= a hisztivel a szemében(én így érzem), ha nem mondom el, fáj.

Baj hogy egy nap 7szer recsizek ha igen akkor hogy kezeljem a problémát? 13-éves vok

Legjobb válasz: Ne egyé annyi babot, és akkor nem fogsz ennyit recsizni.

Ne egyé annyi babot, és akkor nem fogsz ennyit recsizni.
Ja, persze csak ha nem izgulsz fel a zselés cukrokra, meg a mély férfihangra, ami megszólal néha, hogy SWEEET!
Kezdj el játszani a facebookon a Candy Crash Saga-val, egy idõ után garantáltan nem akarsz majd mást csinálni egész nap. :)
Próbálj más idõtöltést találni magadnak. menj el valahova például. amíg úton vagy, nem tudod csinálni. menj el akárhova - csak el ne menj! :D
höhöhö érted... "kezeli" a problémát höhöhö
Amúgy meg csináld annyiszor ahányszor igényed van rá. Amíg nem zavarja az életviteledet addig nincs vele baj. Már mint a számával.
Valamilyen ragasztóval kend be a kezedet és úgy csináld... Ezzel nagyon jól kezelhetõ ez a probléma!
Nem baj! Kutatások bizonyítják, hogy heti 5 -nél több megelõzi a prosztatarákot :)
ffuffuuuuuu
kamu az egész kérdés , tuti
anyád tudja?
Kontakrspré megszünteti a recsegést !
Nem baj, mert az is az élet része, de ne csodálkozz hogyha fél év múlva nem lessz.semmi [email protected]
*lesz

Hogyan kezeljem a lentebbi problémát?

Nem is tudom, hogy tudnám néhány mondatban leírni a problémámat. Az a bajom, hogy bármikor az életben olyan férfit érdekeltem, aki vitte valamire, okos, normális, egyéniség szóval egy rakás jó dolog, állandóan kisebbségi komplexusom volt, teljesen leértékelem magam, ha valakire felnézek ilyen vagyok, és teljesen hideggé válok, bezárkózom, és minél jobban kapar a srác, én annál jobban visszahúzodóm. Egy nagy szerelmemet is ezzel szúrtam el, aztán 12 évig meg visszavártam és sírtam. Most, hogy eljött ismét egy hasonló kaliberű srác, kezdem ismét a hibákat keresni, hogy mi miért nem illünk össze, összehasonlítom, hogy ő mivel jobb, és miben jobb, mint én stb., de mivel azoktól a dolgoktól, amitől kisebbségi komplexusom van "szégyenlem", ezért elmondani sem tudom a problémámat neki. De félek, hogy ezt a srácot is el fogom baltázni. Szerintetek mit tegyek, hogyan kezeljem saját magamat?

Legjobb válasz: Ott akadtam fenn hogy 12 évig visszavártad. Szerintem egy pszichológust kellene felkeresned, õ tudna jobban segíteni

Ott akadtam fenn hogy 12 évig visszavártad. Szerintem egy pszichológust kellene felkeresned, õ tudna jobban segíteni
A kérdező hozzászólása: Igen, de közben voltak kapcsolataim, ne akadj fent ezen, nagyon sokan vannak így, csak vannak akik férjhez mennek, megnõsülnek, aztán elválnak. Nem egy ilyen ismerõsöm van. Gondolod jobb lett volna nekem is így?
Igen, 12 éve tudatában vagy ennek és nem változtál: irány a pszichológus. Nincs más esélyed.
A kérdező hozzászólása: Voltam, gyógyszert adott erre... Hát, ezért nem fogok 8000Ft/órát kifizetni.
Keress egy jobbat, lehet, hogy egy agyonmarketingezett kontárnál voltál. Sajnos sokan kihasználják, hogy az egyszerûbb megoldást akarod választani, és ezzel keresnek pénzt.

Hogyan kezeljem a helyzetet?

Tetszik egy lány. Már 2x randiztunk és jòl elvoltunk. Èn nem vagyok az az elsiet?s tehát csak beszélgettünk. Mivel nem lakunk egy városba csak fbon beszélünk de megbeszéltük hogy lesz köv. randi. De addig ugy fb beszélgetès van amivel az a problémám hogy van olyan mikor 10emberrel beszél és mikor 5percet kell várnom egy válaszra az már zavarò.. Mit tegyek? Arra is gondoltam hogy nem megyek fel...hátha pár nap után kicsit hiányzom neki. Vagyis jobban koncentrálna rám..mert eddig mindennap beszélünk és azt sem akarom hogy megunjon. Viszont ha nem beszélek vele lehet ùgy véli hogy nem akarok semmit t?le. Mi lenne a jò megoldàs?

Legjobb válasz: valami indokkal ne beszéljetek egy napig, pl írd, hogy holnap nem érsz rá, mert itt meg itt leszel. ha ezek után azt fogja írni, hogy hiányoztál, akkor jó úton jársz

valami indokkal ne beszéljetek egy napig, pl írd, hogy holnap nem érsz rá, mert itt meg itt leszel. ha ezek után azt fogja írni, hogy hiányoztál, akkor jó úton jársz
Beszéljetek telefonon.Ott csak veled tud beszélni!
A kiéheztetés jó technika. :D Bár nagyon bunkó, én mindig utáltam, de mindig bejött :D 20L
Várd meg míg õ ír rád legközelebb. Ez nem jelenti azt, hogy nem akarnál beszélni vele. Gondolom eddig te írtál neki, tudni fogja hogy most rajta a sor. Legalább majd akkor ír, ha ráér
A kérdező hozzászólása: Ès ha ma nem beszélünk hanem majd hnap mondom neki hogy mért nem voltam?
esténként hivd fel 5 percre telefonon beszélgetni, mondjuk nem kell minden este... elég minden második este :) aztán facebookon úgy beszélges vele hogy kevesebb idõre mész fel, vagy egszer irsz neki egy nap... igazából én sem tudom mit tennék :D
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy nem kértem el a számát. Mert egyrészt nem tudja lemondani a randit :D Másrészt én csak akkor kérem el ha már kicsit komolyabb is a helyzet.

Mit kéne csinálnom, hogy állítsam le őket hogy kezeljem a helyzetet stb? Többi lent.

A lényeg hogy vannak páran akik beszólogatnak néha de tényleg semmi okuk nem lehet rá mert nem ártottam nekik. Konkrétan az osztályomról van szó. Igazából alig van akit birok, mert mindenki kétszín?, hazug, nyalizós stb... Lehet amúgy az a baj hogy nem nagyon nyílok meg meg bunkónak t?nhetek mert szinte sose mosolygok a társaságukba mert nincs miért.. pedig ha akárki hozzám szól mindig rendes vagyok. Amúgy régen tökre más voltam.. Kb rá se ismerek magamra. Nyitott, mindenkivel haverkodtam csak annyi piszkálás ért és csalódás meg alig van önbizalmam már hogy emiatt szinte teljesen magamba fordultam. Ja és nem vagyok csúnya, se beképzelt, semmi olyat nem csinálok, nem szólogatok be senkinek, jófej vagyok... Akik ismernek közelr?l azok tudják és nagyon is szeretnek de nekem id? kell hogy meg tudjak nyílni idegenek el?tt mert nagyon nehezen bízok meg valakibe és nyílok meg valaki el?tt és pl ilyen társaságba mint mondjuk az osztályom egyszer?en képtelen vagyok megnyílni meg jól érezni magam ahol azt látom hogy mindenki kétszín?, hazudozik, kibeszéli a másikat aztán nyalizik neki. Lehetnék olyan hogy ugyan ezt csináljam biztos az ilyen embereknek egyb?l szimpatikus lennék, de nem akarok ilyen lennei mert nem vagyok ilyen alapból és csak azért hogy jófejnek látszódjak nem fogok olyan lenni. Meg az hogy pl tök jófej valaki velem, utána meg hallom hogy kibeszél, másokkal kiröhög stb.. ? és utána hogy álljak hozzá? nemtudok vele bunkó lenni, de volt már hogy nem szóltam hozzá és utána megint kedves volt, azt hittem megint hogy jófej, utána megint kibeszélt stb.. és így ment tovább.. És annyira rosszul esik hogy nem tudom miért nem vagyok szimpatikus másoknak.. Pl egy lány akivel barátn?k vagyunk már régen mondta hogy mikor el?sször látott azt hitte bunkó vagyok meg nem voltam neki szimpatikus de mostmár tökre szeret szóval ebb?l látszik hogy kb az emberek csak nem ismernek és els?re ítélnek mondjuk van aki mikor megismer és látja hogy jófej vagyok utána is belém köt, mikor egyszer jófej velem.. Pl vannak akiken látom hogy alig várják hogy összevesszek a legjobb barátn?mmel vagy valami alkalmat hogy kiröhöghessen vagy beszólhassanak, ellenemfordulhassanak.. Pl máskor is nem is csináltam semmit csak belém kötött valaki, az a lány aki amúgy meg nyalja a seggem ott röhögött meg ellenem volt meg mikor barátn?mmel össze vesztem akkor is már ment barátn?mhöz mikor nem is tudta min vesztünk össze és egyb?l már haverkodott vele stb... és annyira rosszul esik hogy ilyenek hogy tudom hogy ha csak 1 emberrel összeveszek csomóan ellenem fordulnak mintha valaha is ártottam volna nekik.. Olyankor meg annyira rossz úgy érzem mindenki ellenem van ami amúgy nem igaz de ilyenkor pl nem tudok kedves lenni akik kedvesek velem persze normális vagyok csak gondolom látják rajtam a kedvetlenséget ilyenkor úgy érzem ?k se bírnak már meg ilyenkor sose gondolok arra pl akit szeretek mert úgy érzem ? is csak szégyellne.. meg ilyeneket érzek olyankor.. anyával, a tesómmal is ellenséges vagyok és annyira rossz. És ez hogy azok a lányok akik beszólogatnak meg kiröhögnek pár napja még jópofiztak meg szóval látom rajtuk hogy amúgy meg bírnak... meg hívtak bulizni.. Szóval tényleg nemtudom hogy hogy kezeljem ezt az egészet, mért van ez, mással is ilyenek néha hallom hogy megjegyzéseket tesznek másra lehet mást nem érdekel, engem azkár csak 1 beszólás nagyon rosszul érint. Mostanába emiatt egyszer többet lógok a suliból is :( Elegem van már hogy nem tudok ön magam lenni meg önmagamat adni meg azt csinálni ami jólesik pl órán jelentkezni mert lehet beszólnak.. annyira rossz ez.. és tényleg hogy semmit nem csinálok egyszer?en csak elvagyok és kapom a beszólásokat... Meg a másik hogy még értelmesen se lehet velük vitatkozni mert csak úgy kemények ha többen vannak amúgy meg ha egyedül akkor nem nagy a szájuk, meg ez hogy már azért nem merek visszaszólni mert akkor mégjobban beszólnak mert ugye fájna nekik ha megmondanám az igazságot, meg máskor is beszóltam és kb rám uszítottak mindenkit meg hazugságokat mondtak rólam.. Mit csináljak? Légyszi értelmes válaszokat írjatok és olvassátok végig. Nagyon el vagyok keseredve emiatt jó lenne valaki adna tanácsot :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!