Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezdjem méregtelenítést (4 db)

Hogyan kezdjek hozzá a méregtelenítéshez?

Van néhány kiló fölöslegem és mivel a közérzetem sem a legjobb,így gondoltam a méregtelenítésre.A beleimet is szeretném "kipucoltatni",hiszen annyi mindent hallottam mostanában a colonix készítményekr?l,hogy "kedvet"kaptam hozzá.

Legjobb válasz: Köszönöm a választ!Elgondolkodtató. Tény és való,hogy sokat idegeskedem,mert sajnos zûrös az életem.Megbocsájtani tudok,de már nem mindenkinek,viszont ezt okkal teszem. Elkezdek sportolni,sok folyadékot iszom majd,a többit meglátom. Még egyszer köszönöm,hogy írtál!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Elgondolkodtató. Tény és való, hogy sokat idegeskedem, mert sajnos zûrös az életem.Megbocsájtani tudok, de már nem mindenkinek, viszont ezt okkal teszem. Elkezdek sportolni, sok folyadékot iszom majd, a többit meglátom. Még egyszer köszönöm, hogy írtál!
Nagyon sok írást találhatsz szerintem a neten a méregtelenítésrõl és böjtölésrõl, de ahogy a vicc is mondja, "vigyázz mert egy sajtóhiba ez életedbe kerülhet" :D Jól gondold meg mielõtt veszel valamit, mert jó üzlet most méregtelenítõ "termékekkel" kuruzsolni. Szerintem ezt olcsón meg lehet úszni, ja és ott van a beöntés, hogy a drasztikusabb dolgokat említsem.. az majdnem ingyen van :DD Ha valami 2-3 naposnál hosszabb kúrát tervezel, beszélj orvossal azért.
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm a választ!

Hogyan kezdjek neki a méregtelenítésnek, mik a teendők?

Borzalmasan pattanásos és ronda az arcom, sajnos öröklött, de talán méregtelenítéssel tudnék tenni ellene. Hogyan kezdhetnék bele, mit kellene tennem? 14/L

Legjobb válasz: ja, ami kimaradt, igen, 10 napig méregtelenítettem, de utána nem tértem vissza a rossz étrendemhez, hanem csak természetes alapanyagokból készült ételeket fogyasztottam. Ami késõbb még hozzájött, az a teljeskiõrlésû ételek- barna rizs, teljeskiõrlésû tészta, én sütöttem teljeskiõrlésû kenyér, és minden nem agyondolgozott egyéb élelmiszer.

ja, ami kimaradt, igen, 10 napig méregtelenítettem, de utána nem tértem vissza a rossz étrendemhez, hanem csak természetes alapanyagokból készült ételeket fogyasztottam. Ami késõbb még hozzájött, az a teljeskiõrlésû ételek- barna rizs, teljeskiõrlésû tészta, én sütöttem teljeskiõrlésû kenyér, és minden nem agyondolgozott egyéb élelmiszer.
Sokféle méregtelenítés van, nézz utána neten, de ami mindegyikben közös, hogy nagyon sok folyadékot kell inni közben. Anélkül akár többet árthat, mint használ. Némelyikhez hashajtózást is ajánlanak, de én ezt (a háziorvosom tanácsának kikérése után) nem vállalnám, az már nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hosszú tömör választ =) Elhanyagolom a lisztes, gluténes tejes dolgokat. A tejet nagyon szeretem, bár nem kellene innom valószínû tejérzékeny vagyok. mégegyszer köszi =)
upsza.. a tejérzékenység bõrproblémákat okoz.. ennek utána kellett néznem, mert én ekcémás lettem, bár nekem szerintem valamelyik rejtetten van meg, sosincs erõs tünetem.. szóval ha nem bírod a tejet, akkor azt hagyd el elsõnek és már akkor fellélegzik a szervezeted. Nem jó, ha kinyírod a bélbolyhaidat.. veszélyes játék ez.

Hogy kezdjek neki a méregtelenitésnek?

Szeretném szervezetem megtisztótani a lerakodott méreganyagoktól stb.De nem tudom hogy kezdjek hozzá mennyi ideig tartson stb.A tvben multkor láttam hogy ilyen hinárhoz hasonló dolgok jönnek ki az emberböl.

Legjobb válasz: Lehet kapni bioboltokban kínai méregtelenítõ teát!Nagyon hatásos!És semmilyen hínár nem fog kijönni belõled!

Lehet kapni bioboltokban kínai méregtelenítõ teát!Nagyon hatásos!És semmilyen hínár nem fog kijönni belõled!

Hogyan kezdjem a méregtelenítést és salaktalanítást?

21 éves lány vagyok. Már egy jó pár hete hullik a hajam, 2 hónapja rendszertelen a menstruációm, egyre több pattanásom van és nagyon fáradékony vagyok. Segíthet ezen a méregtelenítés, ha igen hol kezdejem? Vagy oroshoz kellene fordulnom? Aki tud kérem segítsen. Köszönöm.

Legjobb válasz: elõször háziorvostól kérjél beutalót vér és vizelet vizsgálathoz.

elõször háziorvostól kérjél beutalót vér és vizelet vizsgálathoz.
Egyetértek az elõttem szólóval. A tünetek alapján vashiányos lehetsz. Nem ártana vitamint szedned vagy vasat magnéziumot. Beszélj dokival vizsgáltasd ki magad a méregtelenítés elõtt! egy ápolónõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!