Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezdjem beszelgetest (56 db)

Hogyan kezdjek beszélgetésbe egy lánnyal? Internetes beszélgetés.

Sziasztok. Van egy lány akivel ask.fm-en (ilyen névtelenül kérdezgetõs oldal, de tudta hogy én vagyok)beszéltem pár szót, párszor találkoztunk élõben szia-szia, ennyi. Szeretnék vele jobban megismerkedni és úgy érzem talán õ is. Mivel kezdjem a beszélgetés? Van egy olyan sejtésem a miujságra a semmi különös lesz a válasza és ott meg is állna a dolog.

Legjobb válasz: Honnan ismered? Ha sehonnan, akkor gáz, mert nem tudsz mivel beszélgetést kezdeményezni. De am a mi újság a suliba jó kezdés

Honnan ismered? Ha sehonnan, akkor gáz, mert nem tudsz mivel beszélgetést kezdeményezni. De am a mi újság a suliba jó kezdés
Élõben. Ne a szaros fészbúkon. Vagy találj ki valami jó indokot, de az instant randira hívás béna
A kérdező hozzászólása: Esetleg ha húsvétkor ráírnék kellemes ünnepeket kívánva, utána rákérdeznék, hogy telik a szünet? Akkor már el indul valamerre a beszélgetés.
A kérdező hozzászólása: Hát nem lesz könnyû, mert ugye nem ismerem, de majd valahogy :)
Utolsó vagyok. Nagyon szívesen! :) Egyébként keress valami kifogást, hogy rá tudj írni, bármit :)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nem egy iskolába járunk, de ez is egy lehetõség. Köszönöm.
Hát nem tudom, én sem ismertem a kiszemeltemet csak látásról és én abból az okból írtam rá, hogy mikor lesz ez és ez, mert pont akkor valami bál volt a sulinkban... Jól elbeszélgettünk viszont az én szándékom nem jött össze mivel neki más tetszett akkor, de remélem, hogy neked tudtam segíteni. Sok sikert a csajhoz :) 16/F.
A kérdező hozzászólása: Van aki látja értelmét számomra inkább idõtöltés vannak értelmesebbek is nekik szívesen olvasom az írásaikat. Javarészt fiatalok vannak. Regisztrálni a regisztráció fül alatt lehet, de valamelyik nagyobb közösségi oldalon át is be tudsz lépni. de térjünk vissza a kérdésemre mert elég tanácstalan vagyok.... Tudom nem könnyû ahelyzet de valahol el kell kezdni...
Az ask.fm-re, hogy lehet regisztrálni? és milyen korúak vannak ott? értelmesek is vannak?:D
Megnéztem, de nem jövök rá, hogy mi az oldal értelme, miért kell kérdéseket feltenni, és válaszolni rá?
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy nem ismerjük egymást.... Csak látásból, tudjuk egymás nevét tudjuk, hogy ki kicsoda köszönünk egymásnak ha találkozunk de ennyi... Szóval nem is tudom mi érdekli stbstb. tudom nehéz így, de jó lenne megismerni...
A kérdező hozzászólása: Jó persze nem neten kell ismerkedni, de mégsem írhatok neki annyit ekkor akkor legyél itt ott... úgy hogy sose bezséltünk még nem is ismer szinte

Hogy kezdjek beszélgetést egy lánnyal?

Mivel csak látásból ismerjük egymást ezért facebookon szeretnék írni neki csak nem tudom a kezdõ szöveg mi legyen. Mivel nem hülye gondolom egybõl levagja miért írok rá csak úgy a semmibõl(egyébként likeolgatjuk egymás képeit). Azt hallottam hogy mindegy mit írok ha tetszek neki. Most írjam neki hogy bejön nekem és hogy találkozhatnánk vagy kezdjek egy sima Szia szeretnélek megismerni... sablonnal? Én 16 õ 14.

Legjobb válasz: A sablon szöveg jó lesz. Ha tetszel neki tök mindegy, hogy szólítod le.

A sablon szöveg jó lesz. Ha tetszel neki tök mindegy, hogy szólítod le.
Alapvetõen igen, azt írsz amit akarsz. De elgondolkodhatsz néhány kérdésen is, hogy mit szeretnél róla megtudni, és azokat felteheted neki. Találj a fb oldalán valami közöset, és kezdj el arról beszélni.
Szerintem kezd azzal, h szia . :)
Ha nem tudsz neki mit írni, akkor ne is írj inkább semmit! Tutira beégsz...
"Szia!"
Vannak, akik a legjobb pasik / csajok láttán lefagynak, nem tudnak, mit mondjanak nekik, hogyan viselkedjenek. Ezek nagyon komoly gondok egy fiatal életében, hiszen ott az álom pasi / nõ elõtte. A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni. Legyen önbizalmad! Ha önbizalom hiány miatt idegesek leszünk, amikor beszélni kell valakivel, aki tetszik. Néhány pont, amiben magabiztosságot lelhetsz: - Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Õ is ember és õ is kíváncsi lehet rád. - Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat. - Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (ez a Pygmalion-hatás) - Ez nyálas, de beválik: öltözz kényelmesen. Ha van valami, ami önbizalmat ad, szerencse fehér nemûd, vagy kedvenc cipõ, akkor azt vedd fel :) - Vegyél mély levegõt, az megnyugtat. Egy kezdeti kedves köszönés után jó, ha a beszélgetés nem áll meg rögtön, ezért kérdezz valamit. Minél kevesebbet kell neked beszélni, annál kevésbé leszel izgatott. Néhány témát tervelj ki elõre. Ezek vagy számodra közömbös, vagy számodra jól ismert témák kényelmesek lehetnek. Ez lehet: - Közös tanóra, amit együtt tanultok. - Suli körüli történések. - Közös barátok - Közelgõ suli programok … Tartsd szóval különbözõ kérdésekkel, de ne legyen belõle interjú. A beszélgetés közben, ha kicsit ideges leszel, mosolyogj és vegyél mély levegõt. Nem gond, ha lelépsz, mielõtt nagyon kínos lenne a szituáció, de mindenképpen valami kellemes dologgal és egy mosollyal köszönj el tõle: - Örültem, további szép napot! - Szép estét! - Jó órát! Ez egy kellemes kiinduló pontot adhat a következõ beszélgetéshez. Ha nagyon izgulsz, miközben vele beszélsz, picit pihentesd. Ha már szívesen elhívnád randira, elõtte elhívhatod egy csoportos tevékenységre. - Van kedve lejönni többiekkel, megnézni a suli sport eseményt? - Van kedve lejönni többiekkel, biliárdozni? - Többiekkel kinézünk a sétányra, van kedved ott lógni? ... Amíg a többiekkel vagytok, rájuk is figyelj picit, bár nem csak miattuk vagy ott, de ha túl sokat foglalkozol a sráccal / lánnyal, picit fura, kellemetlen lehet. Ezért jó, ha többiekkel is beszélsz. Ne feledd, nem baj ha picit izgulsz. Mindenki izgul. Lehet Õ is. Néhányan aranyosnak és emberinek tartják ilyenkor az izgulást. Ha valami kínosat teszel, mosolyogj, rántsd meg a vállad. De ne add a hülyét! (és ne vidd túlzásba!) Azt sem feledd, hogy amit belül érzel, nem mindig leolvasható az arcodról. Még akkor sem, ha a szíved a nyakadban kalapál, más azt nem hallja. Szánd rá az idõd és szerezz gyakorlatot. Minden cikis döntésedet bocsásd meg magadnak. Mindenkinek vannak botlásai. És mindennél fontosabb: Érezd jól magad! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, fõleg az utolsót! :)
Hali Én 29 vagyok, de az utolsó válaszoló még engem is kioktatott részben. Gratulálok a leíráshoz és megfogalmazáshoz!!!!! Szép munka :) )
A kérdező hozzászólása: Igen, részben ennek köszönhetem az elsõ komoly 1, 5 éves kapcsolatom, amelynek nemrég lett vége... (a kérdésben lévõbõl persze nem lett semmi) Úgyhogy tényleg hasznos válasz volt. Le a kalappal! :)

Egy lány, hogy kezdjen beszélgetést?

Ha pl. ismeritek a srácot de nem nagyon beszéltek de tudjátok a másikról, hogy ki. Hogy ismerhetem meg jobban? Segítsetek légyszi mert gőzöm sincs mit csináljak! :/ Köszi előre is! :)

Legjobb válasz: "-te is láttad a baglyot? -milyen baglyot? -nem tudom. csak beszélgetni szeretnék és fogalmam sincs, hogy mirõl... :$"

"-te is láttad a baglyot? -milyen baglyot? -nem tudom. csak beszélgetni szeretnék és fogalmam sincs, hogy mirõl... :$"
"Szia! Mi újság? Hogy vagy?"
szia mizu
A kérdező hozzászólása: De ha odamegyek egy olyanhoz akivel nem beszélek annyit, hogy "hello mizu?" az fura... Vmi téma amitõl beszélgetésbe lehet lendülni? :)
A kérdező hozzászólása: 19:50 ez nagyon vicces és aranyos is :) ) :D
én így is csinálnám ;)


Szia. Te is ezen a buszon utazol?
Szia Erre mibõl jöttél rá?
Milyen bolond papa? HARASOOOOOO!!! úgybiza, Da möster.
Kérdezd meg, hogy hallotta-e a möster legújabb tanítását. http://www.youtube.com/watch?v=qk9iwKsaBeE&feature=relmfu
szerintem állj oda elé , barátságosan csulázz a szeme közé , utána húzgáld a bal fülcimpáját ( ezalatt nem árt skót népdalokat énekelni és breakdance-lj , aztán állj meg , mosolyogj kedvesen , és okádd nyakon ! remélem segítettem . :)
A kérdező hozzászólása: ...
ha õ most fog érettségizni, akkor szerintem kérdezhetsz vmit ezzel kapcsolatban is
Az elsõ válasz állati jó :DDDDDD
Én nem értem lányok, hogy miért bonyolítjátok túl ... ha már régebb amúgy is beszélgettetek és szemezgettek manapság (ehhez nyilván két ember kell, tehát õ is partner ebben), akkor nyugodtan odamehetsz, ráköszönsz és elmondod, hogy tetszik/bejön neked és szeretnél ismerkedni vele!
Ne szidd a Möstert!!! NÁZDÁROVJE!!! DA!
A kérdező hozzászólása: Légyszi normális válaszokat!:)
Bocs mindenkitõl, a márciusi nem a legújabb, hanem van már április tanítása is a mösternek. Dá, szpszibá! http://www.youtube.com/watch?v=-laoJykVdiA&feature=relmfu
Õ a möster.
A kérdező hozzászólása: valami bogaras fószer:D így jobb? de jöhetnek még a válaszok:)
A kérdező hozzászólása: 4# nem tudom ki ez a bolond papa, de nem nálam gyalázásnak minõsül, ha valaki a sírokon ül és ott bohóckodik.... és mirõl beszélgessünk?:$ most fog érettségizni.mit kérdezhetek róla?
ja, odaülsz mellé és lehet õ fogja kezdeményezni a beszélgetést, ha meg nem, akkor rajtad sor :D
A kérdező hozzászólása: De csak úgy üljek mellé és kérdezgessem, hogy miújság van mostanában?
Aztán ha már alakulnak a dolgok, akkor közösen is elfogyaszthattok néhány bartosista zsíros kenyeret. http://www.youtube.com/watch?v=zqSuzEN_7ns

Chaten hogy kezdjek beszélgetést szia/korod/hol laksz nélkül?

Legjobb válasz: Mondd azt, hogy GEPZSIIRRR!!!

Mondd azt, hogy GEPZSIIRRR!!!
Így, hogy: "Szia! Hogy vagy?" Esetleg: "Hogy érzed magad?"
A kérdező hozzászólása: a hülye válaszokat tartsd meg magadnak! Kb. az agyad helyén is gépzsír van sztem.
Halimizuhányévesvagymerrelaksz?! Mindig legyen vágólapon!
kérdezd meg "mit csináltatok ma?"Erre válaszolják pl.dolgoztam, suliban voltam, buliztam, ezzekkel kapcsolatban kérdezd õket tovább.
"szia/korod/hol laksz"...ezeket akkor is megkérdezik ha a korom 2 helyre is ki van írva, ráadásul a nevembõl a lakhely is kiolvasható...pl.: Bivalyölõ22BP! Kezdj el beszélgetni vele a chaten található idiótákról. A téma végtelennek tünik :)

Hogy kezdjek ell egy beszélgetést? úgy hogya csaj folytasa a beszélgetést és folyamatosan válaszoljon lehetölg példák is jók lennének vagy valami csak szeretnénk egy hosszab beszélgetést egy lánnyal .

nem szeretnénk úgy beszélni veele hogy 10 percenként mond valamit vagy hogy a beszélés megakadjon

Legjobb válasz: Ne eldöntendõ kérdéseket tegyél fel neki(ne olyat, amire igen/nem a válasz). Ha érdekled, akkor hosszabb választ ad rá. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy figyelj arra, amit mond. Ha elkezd valami témáról beszélni, kérdezz bele. Mutass érdeklõdést. Te is hozzáfûzhetsz olyan dolgokat, amik témába vágnak és veled történtek. Kínos csend esetére készülj tartalék témákkal. 25/F

Ne eldöntendõ kérdéseket tegyél fel neki(ne olyat, amire igen/nem a válasz). Ha érdekled, akkor hosszabb választ ad rá. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy figyelj arra, amit mond. Ha elkezd valami témáról beszélni, kérdezz bele. Mutass érdeklõdést. Te is hozzáfûzhetsz olyan dolgokat, amik témába vágnak és veled történtek. Kínos csend esetére készülj tartalék témákkal. 25/F
engem is érdekelne, hogy akkor milyet?hogy ne eldöntendõ legyen
Ilyesmit, amit most is feltettél :D A lényeg, hogy jól kell feltenni a kérdést. Pl.: nem azt kell kérdezni, hogy "szereted a rockzenét?", hanem hogy "Milyen zenéket hallgatsz?" Meg ha pl olyasmit mond, hogy ezt meg azt a könyvet olvasta, akkor ne csak azt kérdezd meg, hogy tetszett-e neki, hanem hogy mi tetszett konkrétan benne és miért. Ilyesmire gondoltam.

Hogy kezdjem el a beszelgetest?

Csütörtökön találkozok egy lánnyal (facebookon szoktunk dumálni) és nemtudom mit csináljak HELP !!

Legjobb válasz: Elõször is rögtönözzél valamit jót, amitõl mosolyt csalsz az arcára! Mondjad neki hogy mennyire örülsz hogy végre élõben találkoztok, mert már nagyon kíváncsi voltál rá, és hogy élõben jobban tetszik. Ezután visszakérdezel hogy õ is kíváncsi volt-e rád... Aztán pedig jön minden magától... Megkérdezed mihez volna kedve ezen a szép napon, meginni egy üdítõt valahol, vagy sétálni, tudsz mutatni neki egy jó helyet pl. Aztán rátérhetsz hogy merre járt már, barátai, stb... Ha már elindult a beszélgetés nincs megállás. A lényeg abban van, hogy elõzd meg a problémákat, és beszélj arról egy 3. személy nevében, amirõl te nem mersz :)

Elõször is rögtönözzél valamit jót, amitõl mosolyt csalsz az arcára! Mondjad neki hogy mennyire örülsz hogy végre élõben találkoztok, mert már nagyon kíváncsi voltál rá, és hogy élõben jobban tetszik. Ezután visszakérdezel hogy õ is kíváncsi volt-e rád... Aztán pedig jön minden magától... Megkérdezed mihez volna kedve ezen a szép napon, meginni egy üdítõt valahol, vagy sétálni, tudsz mutatni neki egy jó helyet pl. Aztán rátérhetsz hogy merre járt már, barátai, stb... Ha már elindult a beszélgetés nincs megállás. A lényeg abban van, hogy elõzd meg a problémákat, és beszélj arról egy 3. személy nevében, amirõl te nem mersz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)
mióta ismered a lányt?:)

Hogyan szólítsak le vagy kezdjek beszélgetést egy lánnyal reggel a buszon akivel még sose beszéltem és nem is ismer, csak egy buszon járunk?

Tanácsokat, szövegeket létszíves.. Sokszor barátn?ivel van.. Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Ha van mellette hely, akkor ülj mellé... Aztán mondd neki, hogy jó sokan vannak már megint... és neked sajnos mindig ezzel a busszal kell bejárnod, mert csak így érsz be a suliba... blabla... aztán erre tuti fog valamit mondani, vagy megkérdezi, hova jársz... vagy ha netalántán esik az esõ, akkor mondd azt, hogy miért pont ilyenkor, kibírhatta volna, ameddig beértek a suliba... :D ilyenekkel lehet elkezdeni egy beszélgetést, ha nem ismeritek egymást... utána megy minden magától... :) Én is használtam már ezeket a dolgokat... :D 20/L

Ha van mellette hely, akkor ülj mellé... Aztán mondd neki, hogy jó sokan vannak már megint... és neked sajnos mindig ezzel a busszal kell bejárnod, mert csak így érsz be a suliba... blabla... aztán erre tuti fog valamit mondani, vagy megkérdezi, hova jársz... vagy ha netalántán esik az esõ, akkor mondd azt, hogy miért pont ilyenkor, kibírhatta volna, ameddig beértek a suliba... :D ilyenekkel lehet elkezdeni egy beszélgetést, ha nem ismeritek egymást... utána megy minden magától... :) Én is használtam már ezeket a dolgokat... :D 20/L
hát elõször szemezz vele szerintem, mosolyogj rá, ezeket ha viszonozza legalább látod azt is, h érdeklõdik-e õ is irántad. ha igen, akkor menj oda, kérdezd meg, köszönj, kérdezd meg, h hova jár suliba, a nevét... ilyesmi. ja, és inkább olyankor menj oda, ha nincsenek körülötte a barátnõi, bár ha szimpi vagy neki akkor az se baj, ha ott vannak, csak mégis egyszerûbb a dolgotok ha kettesben vagytok :) jaa, de ha már szemezel vele egy ideje, akkor MENJ ODA, mert ha nem mész, szegény nem fogja érteni, h most akkor mi van?! ez tapasztalat =) [18/l]
Azt észre lehet venni, ha nem vagy neki annyira szimpi, akkor csak éppen, hogy fog válaszolni (udvariasságból) a kérdésedre és õ nem érdeklõdik majd irántad... Viszont ha bejössz neki, akkor õ is kérdezgetni fog... Látod te az majd rajta! ;)
A kérdező hozzászólása: És hogy reagáljátok ezt le ha nem szimpatizáltok a fiúval?
Szemezésrõl hallottál jóember? :D és ha az már megvolt, sima utad lesz :D hajrá 19/F

Hogyan kezdjem el a beszélgetést?

Van egy csaj akit a suliból látásból ismerem és szeretnék vele többet de nem tom h kezdjek hozzà. Rà akarok irni de de nem tudom mit beszéljek vele..

Legjobb válasz: Menj neki a suliban "véletlen" és mondd neki hogy bocsi és akkor kezdj el vele errõl beszélgetni, hogy ó tényleg bocsánat nem láttalak.. Milyen órád lesz?.. stb.stb. A lányok szeretik ha érdeklõdnek utána vagy ilyesmi.!

Menj neki a suliban "véletlen" és mondd neki hogy bocsi és akkor kezdj el vele errõl beszélgetni, hogy ó tényleg bocsánat nem láttalak.. Milyen órád lesz?.. stb.stb. A lányok szeretik ha érdeklõdnek utána vagy ilyesmi.!
Mindegy bro, mivel csak a külsõ számít...

Ha egy szórakozóhelyen rámegyek egy csajra, hogyan kezdjem el vele a beszélgetést, mit kezdjek mondani?

tudnátok pár tanácsot adni?

Legjobb válasz: elõször is: ne "menj rá", senki szeret egy úthenger alatt feküdni... indítasz egy frappáns megjegyzéssel, ami rá vonatkozik, vagy az adott szitura, ami lehet egy bók, vagy akár egy kérdés. spontán legyen és ne nyomulós. ha normális a lány, és legalább kicsit bejössz neki, ad esélyt.

elõször is: ne "menj rá", senki szeret egy úthenger alatt feküdni... indítasz egy frappáns megjegyzéssel, ami rá vonatkozik, vagy az adott szitura, ami lehet egy bók, vagy akár egy kérdés. spontán legyen és ne nyomulós. ha normális a lány, és legalább kicsit bejössz neki, ad esélyt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!