Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezdjek tanulni autóvezetést (1 db)

Hogyan kezdjek el tanulni autóvezetést?

nagyon szeretném majd letenni a jogsit autóra de még nemvolt alkalmam autot vezetni ,nemsokára indulhatok tanfolyamon el?tte hogyan tudnék gyakorolni ,van valamilyen oldal erre vagy program? pl kuplunghoz és váltóhoz sem értek

Legjobb válasz: Kérd meg valamelyik ismerõsöd, rokonod :) Én már 11 évesen gyûrtem a fater kocsiját:)

Kérd meg valamelyik ismerõsöd, rokonod :) Én már 11 évesen gyûrtem a fater kocsiját:)
biciklizni sem tudsz ha csak hallasz róla szerezz kocsit valamelyik ismerõstõl , keressetek alkalma helyet és gyakoroljatok gyakorlás a kulcs barátkozz meg a kocsival, mûködésével, aztán lehet bonyolítani, több megállás indulás, tolatás y on emelkedõn indulás stb
Azért van az oktató, hogy megtanítson, ezen nem kell parázni, nem sokan mennek úgy oda, hogy már tudnak vezetni. Különben is az oktatók nem szeretik ha nem õk taníthatják meg a dolgokat.
egy pár torrent oldalon vagy warez oldalon fent szokott lenni egy olyan nevü program hogy "Driving school 3 vagy 5"! ez egy 3D-s vezetésoktató program. a kresz betartását jól lehet vele tanulni, meg sokmindent amit a vezetéshez jó tudni. és nem csak autóval lehet menni, ha motor jogsit csinálsz, ahoz is jó! csak tölsd le egy torrent oldalról!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyibe kerül egy kresz vizsga?

Segédmotorra szeretnék kresz vizsgát tenni.

3

Városi vizsga, kivéve célforgalom?

ilyen utcában meg lehet fordulni vagy bukásnak számít? pl: megyek az úton és bal oldalon van ez az utca ezzel a táblával én ott megfordulhatok vagy tovább kell mennem?

5

Hol találom meg, h egyes járműveknek mennyi a megengedett sebessége lakott területen belül, kívül, autóút, autópálya, stb?

1

Ti hallgattok vezetés közben zenét? Ha igen, akkor rádión vagy CD/Kazettán? Illetve szoktatok-e énekelni közben?

6

Vonatnak jó a 15 perc késés?

pálya épités miatt

3

Milyen új korlátozás jön létre akik október után szeretnék megszerezni a jogosítvány? Asszem 560 km kell vezetni? Az a lényeg hogy addig meg sem kapom a jogsit ameddig le nem vezettem? És az oktatónak kell fizessem a pénzeket ameddig meg nem lesz?

1

Melyik a jobb? KTM ULTRA FUN 29" VAGY GIANT REVEL 29"?

0

Erre ki tud válaszolni?

Egy évnél fiatalabb romániai jogositványom van és az autón használom az itteni megkülönböztető felkiáltó jeleket. Ha Mo-n vezetek, köteles vagyok-e bármilyen más jelet használni??????

2

AN-2-es pilóta?

Mit kell tennem, meddig kell eljutnom, és milyen vizsgát kell letennem ahhoz, hogy egy Andropov AN-2-es repülőgépen szállíthassak utasokat, vagy használjak fel egy ilyet magán célokra? Esetleg van köztetek pilóta, nem csak az Ancsára, hanem bármilyen más gépre?

8

Külföldről behozott autóra miket kell befizetni?

Mire teljesen az én nevemen lesz és forgalomba használhatom

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!