Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezdjek tanulni autóvezetést (1 db)

Hogyan kezdjek el tanulni autóvezetést?

nagyon szeretném majd letenni a jogsit autóra de még nemvolt alkalmam autot vezetni ,nemsokára indulhatok tanfolyamon el?tte hogyan tudnék gyakorolni ,van valamilyen oldal erre vagy program? pl kuplunghoz és váltóhoz sem értek

Legjobb válasz: Kérd meg valamelyik ismerõsöd, rokonod :) Én már 11 évesen gyûrtem a fater kocsiját:)

Kérd meg valamelyik ismerõsöd, rokonod :) Én már 11 évesen gyûrtem a fater kocsiját:)
biciklizni sem tudsz ha csak hallasz róla szerezz kocsit valamelyik ismerõstõl , keressetek alkalma helyet és gyakoroljatok gyakorlás a kulcs barátkozz meg a kocsival, mûködésével, aztán lehet bonyolítani, több megállás indulás, tolatás y on emelkedõn indulás stb
Azért van az oktató, hogy megtanítson, ezen nem kell parázni, nem sokan mennek úgy oda, hogy már tudnak vezetni. Különben is az oktatók nem szeretik ha nem õk taníthatják meg a dolgokat.
egy pár torrent oldalon vagy warez oldalon fent szokott lenni egy olyan nevü program hogy "Driving school 3 vagy 5"! ez egy 3D-s vezetésoktató program. a kresz betartását jól lehet vele tanulni, meg sokmindent amit a vezetéshez jó tudni. és nem csak autóval lehet menni, ha motor jogsit csinálsz, ahoz is jó! csak tölsd le egy torrent oldalról!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

WestEnd, Mammut és Aréna Plaza mélygarázsa mennyire biztonságos nagy (obb) értékű autóval, hosszabb ideig?

Eddig csak olcsóbb kocsival, és motorral voltam, semmi negatívumot nem tapasztaltam. De ezzel nem szívesen állok meg csak úgy. Úgy hallottam hogy a mélygarázsokban direkt nagy értékű autókra mennek, mert ott szinte észrevétlenül ki lehet rámolni, meg lehet rongálni, vagy ellopni. Ez igaz, vagy félelmem alaptalan?

10

Mit csináljak, hogy helikopter pilóta lehessek?

15 éves lány vagyok. Nagy álmom, hogy helikopter pilóta lehessek. Az a baj, hogy szegény családban élek és nem tudom hogy tudnám rá előteremteni azt a pénzt. Itt olyan 4,5 millióról lenne szó. Valami tipp? Vagy le kell mondanom az álmomról? :(

7

Esküvőre taxival?

Abban kérnék segítséget, véleményt, hogy hogy működik a taxisok tarifája. Ha taxival megyek (jelen esetben esküvőre), akkor a vissza fele utat is ki kell fizetnem.
Magyarul ha 15 km-re van a lakásomtól a helyszín, akkor 30 km-t fog felszámolni?Vagy az benne van a 240 Ft/km-es díjban?
Azért nem mindegy, hogy fizetek érte 3600 Ft-ot, vagy 7200-őt!
Bocsi a tudatlanságért, csak nem szoktam taxizni!
Busszal ide nem akarunk menni, mivel 3szor kellene átszállni, s ilyen melegbe nem a legjobb ötlet.:)

Köszi előre is a segítségetek.:)

6

Mit kell vinni KRESZ vizsgára?

Holnap lesz az elméleti vizsgám. Milyen papírokat kell ott felmutatni?

3

Párhuzamos közlekedésre alkalmas úton, mitől függ, h melyik sávban kell közlekedned, ha például 3 sáv van?

6

M1-es autópályán 100km/h helyett 120 km/h-val mentem. A fix sebességmérő közelébe értem, akkor villant egyet, de a doboz a másik oldalra mutatott. Számíthatok büntetésre?

3

Budapesten milyen busszal lehet átjutni Zuglóból a Keleti Pályaudvarra?

Debrecenből megyek Sopronba!

2

A szegedi vasútállomáson hol van Posta?

Jártam már egy párszor a városban, elvileg van az állomás épületében is egy posta de még nem láttam soha. Holnap átutazok a városon és fel kellene adnom egy levelet de nem akarok ezért bemenni a központba.

3

Hajót építeni a Balatonra?

Egy hajót szeretnék építeni a Balatonra egyenlőre, de később a tengerre is kivinném. Egy 17 méteres üvegszál - epoxi kompozit testtel, két árboccal, jó sok vitorlával. Valaki segítene irodalmat keresni vagy tervezni a hajót?

1

Mennyibe kerül egy megbízható navi? És hol tudom megvenni?

Legális, Eu országok rendszeresen frissített térképével. Csak autóban használnám.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!