Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezdjek tanulni autóvezetést (1 db)

Hogyan kezdjek el tanulni autóvezetést?

nagyon szeretném majd letenni a jogsit autóra de még nemvolt alkalmam autot vezetni ,nemsokára indulhatok tanfolyamon el?tte hogyan tudnék gyakorolni ,van valamilyen oldal erre vagy program? pl kuplunghoz és váltóhoz sem értek

Legjobb válasz: Kérd meg valamelyik ismerõsöd, rokonod :) Én már 11 évesen gyûrtem a fater kocsiját:)

Kérd meg valamelyik ismerõsöd, rokonod :) Én már 11 évesen gyûrtem a fater kocsiját:)
biciklizni sem tudsz ha csak hallasz róla szerezz kocsit valamelyik ismerõstõl , keressetek alkalma helyet és gyakoroljatok gyakorlás a kulcs barátkozz meg a kocsival, mûködésével, aztán lehet bonyolítani, több megállás indulás, tolatás y on emelkedõn indulás stb
Azért van az oktató, hogy megtanítson, ezen nem kell parázni, nem sokan mennek úgy oda, hogy már tudnak vezetni. Különben is az oktatók nem szeretik ha nem õk taníthatják meg a dolgokat.
egy pár torrent oldalon vagy warez oldalon fent szokott lenni egy olyan nevü program hogy "Driving school 3 vagy 5"! ez egy 3D-s vezetésoktató program. a kresz betartását jól lehet vele tanulni, meg sokmindent amit a vezetéshez jó tudni. és nem csak autóval lehet menni, ha motor jogsit csinálsz, ahoz is jó! csak tölsd le egy torrent oldalról!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A híradóban mutattak egy román férfit aki nálunk száguldott, szerintem ez az a videó, láttad?

http://www.youtube.com/watch?v=RJRUn62VCAg

5

Mi számít jobban? A végsebesség vagy a gyorsulás?

Én az 1.-re tippelnék!

8

12kor már vezethetek ennyi alkohol után?

kb 1,5L bort ittam ami 9%-os volt. hajnali 3kor ittam meg az utolsò kortyot. 9 òra elég lesz h ne mutasson ki semmit a szonda? 85kg vagyok... néztem véralkohol szint kalkulátort de nem bìzom meg benne teljsen. az ront vagy javìt a helyzeten ha rágòzok?

4

Most akkor komoly büntetés jár a túlsúlyos kisteherkocsinak, vagy sem?

Úgy hallottam, hogy a 3.5t-s kisteherkocsikat ha megfogja pl. a KPM, és megállapítják, hogy túlsúllyal mentünk, akkor nem több százezres büntetést kapunk, hanem 5000Ft-al megússzuk, amit 'saját' önkormányzatunknál kell befizetni!
Igaz ez?!

3

1 Hektáros tó géppel való kiásása mennyibe kerül és meddig tart?

1

Ma felhajtottam Debrecennél véletlenül az autópályára, a következő kb.2 km után sikerült, lejönnöm, de nem volt autopálya matricám. Ha most utólag veszek egyet, azzal megoldom, hogy ne büntessenek meg?

8

Kétpón belül hol lesz az " Alföldi Betyárétel Főző Fesztivál"?

1

Hogy folytathatom a jogsit ha lejárt a KRESZ vizsgám és néhány gyakorlati órát is vezettem már? (részletek lent)

2011-ben sikeres rutin vizsgát tettem, majd 8 gyakorlati órán is részt vettem. Ezt követően viszont lejárt a KRESZ vizsgám érvényességi ideje, mert ezt 2 évvel ezek előtt tettem le. Ezt sajnos akkor és azóta sem újítottam meg, tettem le újból.

A kérdésem az, hogy ha újból sikeres KRESZ vizsgát teszek folytathatom-e ugyanonnan ahol abbahagytam?
Ezek alapján a jelenlegi rendszerben (sikeres KRESZ vizsga után) 12 gyakorlati órán kell még részt vennem, hogy gyakorlati vizsgára mehessek?

5

Budapestről megy repülőgép Asztanába? (Kazahsztán fővárosa)

És ha igen, mennyi a csak-oda jegy?

Vagy olcsóbb vonattal? (Bp.-Kijev-Moszkva, onnan nem tom megy-e vonat)

2

Ha kidöntök egy stop táblát milyen büntetésre számíthatok?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!