Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezdjek életet teljesen (3 db)

Szeretném teljes szívvel befogadni az Úrt az életembe, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Mit kell csinálnom? Hogyan imádkozzak?

Legjobb válasz: Például így: http://www.youtube.com/watch?v=T795ZtxaYmw De nem a szavak a fontosak, hanem az, hogy a szívedbõl jöjjön.

Például így: http://www.youtube.com/watch?v=T795ZtxaYmw De nem a szavak a fontosak, hanem az, hogy a szívedbõl jöjjön.
Ha ennyire szeretnéd, akkor már meg is tetted :) Úgy imádkozz, ahogy szeretnél, nincs megszabva.
Az elsõ lépést már megtetted: meghoztad a döntést. Tenned semmit nem kell, idõvel minden jönni fog magától, a bizalom is. Az ima fontos, de kissé más értelemben. Az a lényeg, hogy a szívedbõl fakadjon minden szó. Tartsd észben, hogy az imádság nem kívánságmûsor. Isten megadja, amire szükséged van, csak bíznod kell benne.
Már befogadtad. Örülök Neked:)

Hogyan kezdjek új életet teljesen elkeseredve egy 2 hónapos babával?

Sajnos a férjem szerelmes lett egy n?be.Igazándiból azt akarja, hogy maradjak vele, de nem nagyon tud lemondani a friss szerelemr?l. Én nem szeretném tönkretenni az életemet és a kicsiét sem, hogy nap mint nap azon emésztem amgam, hogy vajon.....!Tanácstalanságomban és teljes elkeseredettségemben már hozzátok fordulok. Mit tehetnék???

Legjobb válasz: Annyira nehéz a helyzeted! Én is el lennék keseredve. Hát szerintem próbáld megbeszélni a férjeddel,hogy melyikõtöket választ de ha egyértelmüen titeket akkor mond meg neki hogy nem akarod megtudni hogy azzal a nõvel van ha pedig a nõt hát akkor nem tudom esetleg kérhetnéd a családod segítségét lehet társat találni babával is:) az én barátnõm interneten ismerkedett meg egy férfival jövõ hónapban házasodnak össze és a barátnömnek is gyere van én ha a helyedbe lennék nem maradnék a férfival akkor sem ha minket választana mert ha egy férfi ennyire nem tiszteli a családját és a párját akkor utjára kell engedni nekem ez a véleményem de én könnyen beszélek.

Annyira nehéz a helyzeted! Én is el lennék keseredve. Hát szerintem próbáld megbeszélni a férjeddel, hogy melyikõtöket választ de ha egyértelmüen titeket akkor mond meg neki hogy nem akarod megtudni hogy azzal a nõvel van ha pedig a nõt hát akkor nem tudom esetleg kérhetnéd a családod segítségét lehet társat találni babával is:) az én barátnõm interneten ismerkedett meg egy férfival jövõ hónapban házasodnak össze és a barátnömnek is gyere van én ha a helyedbe lennék nem maradnék a férfival akkor sem ha minket választana mert ha egy férfi ennyire nem tiszteli a családját és a párját akkor utjára kell engedni nekem ez a véleményem de én könnyen beszélek.
Nagyon rossz lehet most neked. Nagyon sajnalom a tortenteket. Lehet rossz tanacs, de en megis azt mondom, hogy ne maradj a ferjeddel. Nem is tudom elkepzelni milyen apa valik egy olyanbol aki akkor lesz egy masik nobe szerelmes, mikor pici babaja van. Meg csak ket honapos, most kellen az legyen h a leheto legtobb idejet veletek tolti, orul a gyerekenek. Normalis esetben ez igy van. Te meg talalhatsz gyerekkel is egy olyan ferfit aki szeret es megbecsul. Szerintem nem erdemel meg titeket a ferjed. Elkepeszto, pici babaja van es o "szerelmes" mint egy kamasz.

Teljesen szétestem, mit kezdjek magammal, hogy normalizálódjon az életem?

Sziasztok, én egy 21 éves lány vagyok. Néhány hónapja kezdődött ez az egész, mintha depressziós lennék vagy mi a fene:S de mégsem gondolom, hogy ez az. Teljesen rendszertelen az életem. Egyetemista vagyok, de lógok az órákról, nem járok be vizsgázni, persze itthon azt hiszik, hogy igen ergó hazudozom is a szüleimnek, amitől meg lelkileg leszek rosszul. Borzalom az egész. Kicsit azt érzem, mintha nem tudtam volna beilleszkedni,(így nem is mindig érzem jól magam közöttük) pedig a csoporttársaim aranyosak, kedvesek meg minden, egyedül én vagyok ilyen sza* alak:(. Fizetősön vagyok, így méginkább össze kéne szednem magam, de egyre csak lejjebb csúszok...pedig olyan szakra járok ami mindig is...úgymond az álmom volt, most meg ellinkeskedem, sunyizok és emiatt utálom magam. Fogalmam sincs, hogy lesz most meg az előző félévem is, teljesen össze vagyok zavarodva, nem értem miért történik mindez, egyre jobban belegabalyodok.. Pedig mindig is szerettem volna egyetemre járni, én vagyok a családból az első...anyuék is büszkék voltak rám, nem vallhatom be, hogy milyen rossz gyerekük vagyok:( Semmit nem csinálok...csak itthon tümmedek...olvasgatok teszek veszek, egy felesleges semminek érzem magam:S Ha valaki esetleg tud tanácsot adni, hogyan tegyek rendet, azt szívesen fogadom. B.

Legjobb válasz: szerintem járj el rendesen az órákra,gondolj arra hogy ez pozitív dolog hogy oda jársz,mert ez az álomszak,amit szerettél volna.a csoporttársaidra meg gondold azt hogy kedvesek,nem akarnak õk neked ártani,stb.és ha hazudsz az rosszabb,mert tönkreteszed magad.

szerintem járj el rendesen az órákra, gondolj arra hogy ez pozitív dolog hogy oda jársz, mert ez az álomszak, amit szerettél volna.a csoporttársaidra meg gondold azt hogy kedvesek, nem akarnak õk neked ártani, stb.és ha hazudsz az rosszabb, mert tönkreteszed magad.
Menj el valahova, élményfürdõ, szauna, lazíts kicsit, aztán állj fel, és rázd meg magad!!!!! Menni fog!
Szerintem állj neki tanulni! Nincs semmilyen különleges recept, tedd azt, ami a dolgod! Járj be órákra, és becsüld meg, hogy esélyed van tanulni. Téged nem motivál, hogy minél elõbb végezz és dolgozhass???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!