Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezdjünk az (788 db)

Hogyan kezdjem az edzést?

17/173/56 Segítsetek mivel kellene kezdenem esetleg itthon, vagy már most menjek kondiba? vagy mit tegyek? Milyen edzés programmal kezdjem?

Legjobb válasz: 173 centi és 56 kiló? hát szerintem tömeg növeléssel kezdj mert nincs valami sok zsír a testedben nassolj falj édességeket és 65kg ig minimum hizz fel

173 centi és 56 kiló? hát szerintem tömeg növeléssel kezdj mert nincs valami sok zsír a testedben nassolj falj édességeket és 65kg ig minimum hizz fel
A kérdező hozzászólása: Addig ne is kezdjek el edzeni amíg nem szedek fel pár kg-ot?
Menj le konditerembe nyugodtan. Tömegnövelõ étrended legyen és ezeket olvasd el:http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
bemelegítéssel.

Egy saját vállalkozáson töröm a fejem. Mégpedig valamiféle pecsenyesütõt, lángossütõt vagy büfét szeretnék nyitni. A helyszín szerintem tökéletes, de mivel eddigi életem folyamán csak alkalmazott voltam ezért nem tudom, hogyan kezdjek az egészhez!?

Legjobb válasz:
1. járj utána, milyen engedélyeket kell beszerezned. 2. készíts költségvetést: - induló költségek - havonta rendszeresen felmerülõ költségek (adók, bérleti díj, fizetés stb) 3. számold ki, hogy a költségek és kötelezettségek kifizetéséhez mekkora árréstömeget kell kitermelned havonta, ezt visszaosztva egy hamburger árával, hány hamburgert kell eladnod egy hónapban. A hamburger árát úgy határozd meg, hogy az még piacképes legyen. Természetesen a "hamburgeren" az általad forgalmazott dolgokat értsd, azt is mondhattam volna, hogy hál kólát kell eladnod ha egy üveg 350Ft - gondolom érted. 4. Gondold azt is végig, hogy tudsz vevõket, forgalmat generálni. Milyen eszközeid, ötletek állnak a rendelkezésedre. 5. Azt is futtasd végig, ha nem jönne be a bolt, vissza tudod-e fizetni az induló költségre fordított hitelt- amennyiben kölcsönt veszel igénybe. 6. Személyi kérdéseken és idõbeosztáson is gondolkodj. Ha megvan mindenre a frappáns megoldás, és valóban megalapozott a pénzügyi terv, akkor hajrá!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1. járj utána, milyen engedélyeket kell beszerezned. 2. készíts költségvetést: - induló költségek - havonta rendszeresen felmerülõ költségek (adók, bérleti díj, fizetés stb) 3. számold ki, hogy a költségek és kötelezettségek kifizetéséhez mekkora árréstömeget kell kitermelned havonta, ezt visszaosztva egy hamburger árával, hány hamburgert kell eladnod egy hónapban. A hamburger árát úgy határozd meg, hogy az még piacképes legyen. Természetesen a "hamburgeren" az általad forgalmazott dolgokat értsd, azt is mondhattam volna, hogy hál kólát kell eladnod ha egy üveg 350Ft - gondolom érted. 4. Gondold azt is végig, hogy tudsz vevõket, forgalmat generálni. Milyen eszközeid, ötletek állnak a rendelkezésedre. 5. Azt is futtasd végig, ha nem jönne be a bolt, vissza tudod-e fizetni az induló költségre fordított hitelt- amennyiben kölcsönt veszel igénybe. 6. Személyi kérdéseken és idõbeosztáson is gondolkodj. Ha megvan mindenre a frappáns megoldás, és valóban megalapozott a pénzügyi terv, akkor hajrá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Egy kérdésem még lenne: az 1. pontban említed az engedélyek beszerzését... ezt hol tudom megszerezni, vagy hol tudnak benne segíteni?
Pontosan nem tudom, nem vág a profilomba, de én így próbálkoznék: - egy büféstõl megkérdezném - kormányablak - internet (nem a gyakorikérdések.hu hanem hivatali honlapok) - antsz ügyfélszolgálat - valamelyik iparkamarát felhívnám
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utána járok!

SOS! Hogy kezdjem az évet pozitív kisugárzással?

Els? 2 évben olyan ember voltam, aki nem sok vizet zavart, de nem is volt közkedvelt. Olyan "átlag". Ez az én hibám, mert nem vagyok egy pozitív ember, eléggé pesszimista vagyok, alig szoktam mosolyogni az osztályban. Szerdán évnyitó lesz, szeretnék bemenni úgy, hogy kedves legyek a többiekkel, pozitív kisugárzással szeretném kezdeni az els? napot, nem úgy, mint valami depressziós, életunt emberke. Tudom, "adjam önmagam", de az a helyzet, hogy mikor egyedül vagyok, akkor minden jó és elhatározom, hogy ha társaságba kerülök, nem leszek negatív. Mit gondoltok, mit tegyek? Tényleg szeretnék ötleteket. Felveszek egy szép magassarkút, a hajamat szépen megcsinálom stb, így magabiztosabb leszek, de szeretnék a többiek szemében kedves lenni, elégedett, egy pozitív ember. Segítenétek? Nagyon megköszönném!:)

Legjobb válasz: én úgy vagyok jelenleg pozitív, hogy nem foglalkozok másokkal, mert miattuk lettem depressziós, nem is érdemlik meg az osztálytársaim, hogy kedves legyek velük ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, ha te jól érzed magad akkor pozitív is leszel, ne rontsa el semmi a kedved, gondolj jó dolgokra, tervezz, hogy na most veszek 1-2 felsõt, takarítok, megtudom, hogy kit mi érdekel és kérdezek néhány dolgok ha valamit nem tudok, ne félj másoktól, õk is csak emberek egyszer annyira rájöttem, hogy mindenki ugyan olyan, mint én ugyan azokkal a problémákkal, jó volt rájönni, hogy semmiben sem különböznek tõlem, valakinek még több problémája is van, mint nekem és igazán nem kell aggódnom akkor nem kell feltûnõ jelenségnek lenned csak mindig mondj valamit, valami szép és jó dolgot, lehet azt gondolják, hogy dilis vagy, de hidd el jobb, mint az ellenkezõje és nem is olyan rossz tulajdonság az

én úgy vagyok jelenleg pozitív, hogy nem foglalkozok másokkal, mert miattuk lettem depressziós, nem is érdemlik meg az osztálytársaim, hogy kedves legyek velük ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, ha te jól érzed magad akkor pozitív is leszel, ne rontsa el semmi a kedved, gondolj jó dolgokra, tervezz, hogy na most veszek 1-2 felsõt, takarítok, megtudom, hogy kit mi érdekel és kérdezek néhány dolgok ha valamit nem tudok, ne félj másoktól, õk is csak emberek egyszer annyira rájöttem, hogy mindenki ugyan olyan, mint én ugyan azokkal a problémákkal, jó volt rájönni, hogy semmiben sem különböznek tõlem, valakinek még több problémája is van, mint nekem és igazán nem kell aggódnom akkor nem kell feltûnõ jelenségnek lenned csak mindig mondj valamit, valami szép és jó dolgot, lehet azt gondolják, hogy dilis vagy, de hidd el jobb, mint az ellenkezõje és nem is olyan rossz tulajdonság az
Ez sajnos tipikusan nem megy így hogy 1-2 nap alatt pozitívra változik az ember kisugárzása. De vannak ellenpéldák, kívánom hogy Te is legyél egy közülük :) Amit ajánlok, hogy legyél hálás és sikerorientált. Amikor futnak a gondolataid, sose gondolj olyanra ami rossz érzést kelt benned. Soha. Amint ezt észreveszed, egybõl válts valami szépre, valami olyanra aminek nagyon örültél, egy kellemes emlékre. VAGY gondolj arra amit el szeretnél érni. Ennyi a titok. Csak persze ezt elég keveseknek sikerül elsajátítaniuk a dolog egyszerûsége ellenére. Tehát a lényeg, hogy vagy az járjon a fejedben amiért hálás vagy, vagy az amit el szeretnél érni. Talán az utóbbit gyakrabban lásd képzeletedben, de ez már részletkérdés... 22F
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És mit gondoltok arról, hogy olyanokhoz is legyen 1-2 jó szavam elsõ nap, akikkel eddig nem beszéltem? Az pl. egy dolog, hogy megdicsérek egy csajt, hogy csini, de most pl. egy fiúnak mit mondjak? Mellesleg mosolyogjak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos választ adtál:)
De akár kedveskedhetsz is az osztálytársaidnak azzal, hogy viszel valamilyen saját készítésû sütit, megkínálsz mindenkit kedvesen, mosolyogva. Nem kell lefizetésnek venni, valahogy el kell kezdeni, hogy hozzájuk tudj szólni. A fiúkhoz ebben a korban még nem kell feltétlenül közeledni és erölködni, a fiúk és lányok úgyis külön szoktak lenni. Tanácsok: Ne legyél túlérzékeny sértõdõs, a gyengeség jelének veszik. Legyél mindig vidám, ne vidd be a suliba a bánatod, úgysem együttérzést fogsz kapni. Tényleg igaz, hogy ha te jól érzed magad akár egyedül is, akkor bátran legyél egyedül, a titokzatosság megrémiszti a másikat és tartani fognak tõled.
ha mindig idegeskedsz, hogy na most mit mondjak azzal nem jutsz elõbbre, legyél mindig nyugodt és határozott vannak nyugtató teák, orbáncfû tea, citromfû tea az elõbbi nyugtató a második nyugtató és kicsit álmosító hatása is van


Hogy kezdjem az elválasztást 18hós lányomnál? Hogy szoktassam le a ciciről?

F?ként csak elalvásnál kéri, és sajnos este is.Ha nem adok neki éktelen ordításba kezd.Képes 1 órát is üvölteni, és ha vigasztalom csak annál rosszabb.Januártól mennék vissza dolgozni, Õ meg bölcsibe, ezért szeretném már leszokatni.

Legjobb válasz: Keress fel egy laktácios tanácsadot telefonon, sokat segit! Egyébként ugy mukodik, hogy elobb a nappali szopikat lehet elhagyni sikerrel még pedig ugy, hogy eltereled a figyelmét valamivel, abban az idopontban játszatok vmi érdekeset , olvassatok, menjetek vhova.Egyszerre csak 1 szopit hagyj ki! Próbáld vele kerulni azt a szitut h cicizzen, pl.:ha mondjuk mindig lefekszetek az ágyra hozzá, akkor keruljétek az ágyat vagy a fekvést, menjetek át másik szobába stb.Ezt csak szépen fokozatosan lehet.A lényege, hogy ne érezze hárányát, simogasd, dédelgesd sokat, ilyenkor felerosodhet bennuk a testkozelségre valo vágy.Bocs a hibákért, itt alszik mellettem a picurum és sotétben gépelek:)

Keress fel egy laktácios tanácsadot telefonon, sokat segit! Egyébként ugy mukodik, hogy elobb a nappali szopikat lehet elhagyni sikerrel még pedig ugy, hogy eltereled a figyelmét valamivel, abban az idopontban játszatok vmi érdekeset , olvassatok, menjetek vhova.Egyszerre csak 1 szopit hagyj ki! Próbáld vele kerulni azt a szitut h cicizzen, pl.:ha mondjuk mindig lefekszetek az ágyra hozzá, akkor keruljétek az ágyat vagy a fekvést, menjetek át másik szobába stb.Ezt csak szépen fokozatosan lehet.A lényege, hogy ne érezze hárányát, simogasd, dédelgesd sokat, ilyenkor felerosodhet bennuk a testkozelségre valo vágy.Bocs a hibákért, itt alszik mellettem a picurum és sotétben gépelek:)
Fiam 21 hónaposan ment bölcsibe és akkor választotta el magát.Lehet a tied is leszokik magától. Az esti szoptatást meg akor is tudod csinlni ha dologozol.
Januarig meg nagyon sok ido van.Addig meg csokken magatol is a szopis igenye. De ha most egyszer adod neki a cicit egyszer meg hagyod orditani nagyon nehezen fogod elvalasztani, ra fog stresszelni a gyerkoc. http://www.lll.hu/szfuzet/hozzataplalas

Ez egyáltalán megvalósítható időben? Hogyan kezdjem az összepakolást? Hogyan kell költözni? Van rá 2napunk.

A párom dolgozik és nekem kellene összeszednem a cuccokat,de azt sem tudom hol kezdjem el.Ráadásul van egy 3éves kislányunk is aki mellett elég nehéz bármit is csinálni.Egyszer?en bepánikoltam,nem tudok nekikezdeni ennek teljesen egyedül.Itt állok a temérdek holmi el?tt a kislányom meg játszani akarna velem,és én meg csak fogom a fejemet,hogyan álljak neki.A párom le fogja harapni a fejemet,amikor hazajön a munkából és nem lesz összepakolva.Amikor ideköltöztünk akkor együtt csináltuk,de most én egyedül nem tudom ezt véghez vinni.Mit tegyek?

Legjobb válasz: - Ruhanemût nagyméretû fekete szemetes zsákokba, és a száját bekötni. - Papírboltból, multikból nagy doboz: konyha edényeknek, szorosan összekötve, de legalább széles ragasztóval alaposan leragasztva. A dobozra piros filccel írd rá, hogy törékeny! - Ugyanilyen dobozokba rakhatod, a cserepes virágokat, ill. a fürdõszobából, konyhából a tisztító-szereket - Könyveket kisebb méretû papírdobozokba, vagy kisebb méretû fekete zsákokba és alaposan átkötve, a rakodók bele tudnak kapaszkodni. Ebbõl sokat egy kupacba ne rakj, mert oltári súlya van, nehéz lesz cipelni. - Ágynemût, amibõl reggel kibújtatok, hajtsd bele egy nagy plédbe, benne a hálóing, pizsama, plusz esti fürdéshez összerakva egy neylon-zsákba a törölközõ, fürdõsampon, szivacs. Ezt alaposan összeközöd, és amikor este az új helyen kibontod, már a fürdési kellékek is ott vannak a kezedben.

- Ruhanemût nagyméretû fekete szemetes zsákokba, és a száját bekötni. - Papírboltból, multikból nagy doboz: konyha edényeknek, szorosan összekötve, de legalább széles ragasztóval alaposan leragasztva. A dobozra piros filccel írd rá, hogy törékeny! - Ugyanilyen dobozokba rakhatod, a cserepes virágokat, ill. a fürdõszobából, konyhából a tisztító-szereket - Könyveket kisebb méretû papírdobozokba, vagy kisebb méretû fekete zsákokba és alaposan átkötve, a rakodók bele tudnak kapaszkodni. Ebbõl sokat egy kupacba ne rakj, mert oltári súlya van, nehéz lesz cipelni. - Ágynemût, amibõl reggel kibújtatok, hajtsd bele egy nagy plédbe, benne a hálóing, pizsama, plusz esti fürdéshez összerakva egy neylon-zsákba a törölközõ, fürdõsampon, szivacs. Ezt alaposan összeközöd, és amikor este az új helyen kibontod, már a fürdési kellékek is ott vannak a kezedben.
Vond be a kislányod! Játsszatok olyat, hogy átköltöztetitek a ruhákat zsákokba, vond be a pakolásba õt is. Amikor üvegeket pakolsz, adj neki újságokat, és õ azokat adogassa neked, te meg így tudsz csomagolni. Az a lényeg, hogy ne aggódj! Legrosszabb esetben utolsó éjszaka sokáig pakoltok, de meg lehet oldani. Álljatok neki és csináljátok, estére majd látni fogod, ahogy fogynak a holmik, akkor te is nyugodtabb leszel.
most láttam a kérdésedet sikerült összepakolni? eléggé butus a párod -finoman szólva, hogy otthagy egy 3 éves gyerekkel ezzel a feladattal. (3 éves gyerek adogasson üvegeket ???!!!)
én is kicsi voltam, amikor költöztünk (3-4) anyu megkért, hogy a szemétlapáton lévõ szemetet tegyem a szemetesbe. Ami már nem volt a helyén a konyhában. Azt meg nem vettem észre, hogy az elõszoba közepén van. Szépen kikerültem, és levittem az udvarra a nagykukához (a lakást nem hagyhattam el egyedül), majd bele estem, mert nem értem föl, egy bácsi segített belelökni a szemetet. mentem haza nyakig porosan, anyu meg frászt kapott, hogy hol a csudában jártam ??!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.:) Sikerült a költözködés.Jó ötlet volt a gyerekkád a hûtõs kajáknak, és vettem zsákokat is a ruháknak.A kislányom teljesen fel volt dobódva, nagyon tetszett neki ez a csomagolgatás.A poharakat adogatta én meg újságpapírba csomagoltam õket.Kicsit féltem nehogy összetörjön valamit, de óvatosan adogadta nekem.Hajnali 2-kor is pakoltunk , persze akkor már a férjemmel, de kissebb hiányosságokkal elkészültünk mire jöttek a költöztetõk.Eddig azért nem jelentkeztem, mert a kipakolás sem volt túl egyszerû.Most már rendezõdnek a dolgok, minden szépen a helyére kerül.Köszönöm a sok jó ötletet!

Van egy srác akit fb-on láttam és nagyon megtetszett bejelöltem ismerősnek. Visszaigazolt. Meg is bökött. Felvenném msnre hogyan kezdjem az ismerkedést? Miket mondjak neki?

Legjobb válasz: írd meg neki hogy tetszik neked és szorgalmazz személyes találkozást. amíg élõbe nem látod addig az egész nem ér semmit se.

írd meg neki hogy tetszik neked és szorgalmazz személyes találkozást. amíg élõbe nem látod addig az egész nem ér semmit se.
A kérdező hozzászólása: az a helyzet h én budapesti vagyok õ meg debreceni...soha nem találkoztunk még..ezért döntöttem úgy h msnen keresztül probálom megismerni amennyire lehet
...
Bökd vissza.

Végre van saját kiskertem, milyen növényeket ültessek, hogyan kezdjek az egésznek neki?

Az utcára néz? részt szeretném szépen növényekkel kialakítani. De még soha nem csináltam. Segítenétek?

Legjobb válasz: Ez idáig jó... De mit szeretnél bele ültetni? Virágokat? Rózsát? Vagy parkosítani szeretnéd(Füvesíteni,dízsfüveket bele és tujákat) Sok lehetõség van,de akármit is szeretnél,várd meg,hogy ne legyenek ekkora fagyok(felénk még éjszaka -7 fok volt). Meg ültetés után locsolgatni kell,ennek se tesz jót a fagy. Vannak olyan "fajok" amiket õsszel ajánlanak ültetni,de nekem minden megfogta eddig tavasszal is. remélem segíthettem kicsit.

Ez idáig jó... De mit szeretnél bele ültetni? Virágokat? Rózsát? Vagy parkosítani szeretnéd(Füvesíteni, dízsfüveket bele és tujákat) Sok lehetõség van, de akármit is szeretnél, várd meg, hogy ne legyenek ekkora fagyok(felénk még éjszaka -7 fok volt). Meg ültetés után locsolgatni kell, ennek se tesz jót a fagy. Vannak olyan "fajok" amiket õsszel ajánlanak ültetni, de nekem minden megfogta eddig tavasszal is. remélem segíthettem kicsit.
Kezdésnek jó gondolat, csak kicsit korainak tartom. Hétvégén szerintem még egy kicsit lehet fagyos a talaj, másrészt lehet, hogy meg kellene az ásással várni, hogy kiengedés után még egy kicsit szikkadjon. Könnyebb lesz ásni. El kell dönteni, hogy: örökzöld bokrok + pázsit, vagy szálas virágok. Ha bemégy egy vetõmag-boltba, és ott elkezdesz szétnézni a zacskós virágmagok között, biztosan találsz olyat, amely megtetszik, és még dönteni is segít, hogy milyen legyen. Minden zacskón rajta van, hogy mikor, milyen mélyen kell ültetni, hogyan kell kezelni.
Azt is kalkuláld be, hogy ha igazán szépet akarsz, a gondozása többszöröse a veteményeskertnek. Amíg a roti nem amortizálta le, sokszor mondták, hogy könnyû neked, csak lenyírod a gyepet és kész. Ja! Minden héten. Utána öntöz, hengerez, idegenel, szellõztet, tápanyagot pótol. És ez csak a gyep. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a segítségeteket!! Virágokat és rózsákat szeretnék majd, de a tanácsotokra még várok akkor az ásással:-) Addig pedig utánaolvasgatok, hogy milyen virágok legyenek. Köszönöm még egyszer!!
Én azt ajánlom, hogy vegyél elõ egy papírt és tervezd meg az egészet. Olvass utána a virágoknak, hogy mennyi törõdést vizet, napfényt, talajt kedvelnek. Nézd meg hogy mekkorára nõnek, mennyire árnyékolnak. Ültetésnél figyelembe kell venni hogy 10-15 év múlva mekkorák lesznek a növények, mert ami most sok helynek tûnik, már nem lesz az pár év múlva. Ezután már elindulhatsz növényeket vásárolni és ültetni. A gondozásukkal kapcsolatban az eladó segíteni fog.

Hogyan kezdjem az akvarisztikát?

Amerikában vagyok és láttam egy kb 30 literes akváriumot 45$

Legjobb válasz: Természetesen élõnövényt tegyél az aksiba, valamiféle alacsonyabb igényût, mint pl. anubias nana mivel az a legkisebb, sép is. Tehetsz még bele hólyagos vízikelyhet, valamint hínárfélét (annak már vmivel magasabb az igénye) pl. valisneriát. Vasfát, szõlõtõkét, spiderwood-ot, fûzfaágat tehetsz bele természetesen elõtte megfelelõen elõkészítve. Én azt ajánlom, hogy mielõtt ténylegesen belevágsz, olvass sokat mert innen a netrõl is lehet infót szerezni de mindenki mást mond, össze fognak zavarni, a könyv a legbiztosabb. (Horn-Zsilinszky) Üdv!

Természetesen élõnövényt tegyél az aksiba, valamiféle alacsonyabb igényût, mint pl. anubias nana mivel az a legkisebb, sép is. Tehetsz még bele hólyagos vízikelyhet, valamint hínárfélét (annak már vmivel magasabb az igénye) pl. valisneriát. Vasfát, szõlõtõkét, spiderwood-ot, fûzfaágat tehetsz bele természetesen elõtte megfelelõen elõkészítve. Én azt ajánlom, hogy mielõtt ténylegesen belevágsz, olvass sokat mert innen a netrõl is lehet infót szerezni de mindenki mást mond, össze fognak zavarni, a könyv a legbiztosabb. (Horn-Zsilinszky) Üdv!
Szia! Szerintem jávai mohát és finom levelû amazonasi kardfüvet telepíts az akváriumodba. A jávai mohát egyszerû kezelni, csak valamelyik tereptárgyhoz lazán odakötözöd damillal, de ez sem fontos. Néha kell átmosni csap alatt, mert beleragad a kosz. A kardfû gyorsan elterjed és ritkítani is kell néha, valamint a halak is szeretik. A kardfüvek közül ez a legkisebb. Finom homokos talajba ültesd. Ha valami fa darabot is szeretnél bele, javaslom a vasfát, szerintem az nagyon jól mutat. Egy hibája van, hogy színezi a vizet, ezért forró vízben ki kell áztatni a színét. 2-3 napos áztatás után már nem nagyon engedi a színét, de azért a sûrûbb vízcsere nem árt. Lehet más típusú fákat is kapni, de szerintem a vasfa a legjobb. Remélem hasznos lesz.
Csak ne felejtsd el, hogy egy rendes akváriumot beindítani nem 2 nap. Elõbb tervezd meg a lehetõségeid által. Mennyit szánsz rá, milyen körülmények lennének (víz, hõmérséklet, elrendezés stb). Elõbb olvass, mert ha bizonyos szabályokat nem tartasz be hamar elalgásodhat az akvárium. Ajánlom még a szõlõtõkét és a fûzfa gyökerét, vastagabb ágát. Ne felejtsd el ezeket kifõzni. Különbözõ Cryptocorine fajokat is tarthatsz. Elpusztíthatatlanok, akár csak a hólyagos vizikehely.
A hólyagos vízikehely érdekesen mutatna 30 literben, méter fölötti leveleket hoz. Az Anubias nana és a gömbalga jobb választás ebbe a méretbe, ezek a legstrapabíróbb növények. Ha van legalább 15w világítás, akkor a mohák és a kisebb Cryptocoryne fajok is jól mutatnak, például a Cryptocoryne nevillii. A halas boltokban árulnak fákat, olyat válassz, ami neked tetszik színében és formájában. Felénk a választék a következõkbõl áll, szerintem ezek arrafelé is kaphatók: vasfa, mopani fa, red moor gyökér, szavanna gyökér, mangrove. Ha megvannak a növények, rendezd be az akváriumot, kapcsold be a szûrõt és a világítást, és várj a halakkal legalább 2-3 hetet. Válassz inkább endler guppit, ez a faj kisebb, jobban elfér 30 literben.

Hogy kezdjem az ismerkedést msn-en?

Legjobb válasz: Na jó, mindenkinek szíve joga, hogy hol ismerkedik.Ne 500 ember írja be, hogy hol ismerkedjen, max 1.A szia mizu és társai idegesítõek.Tudd meg ismerõsétõl miket szeret csinálni, és amit te is szeretnél, arról olvasgass, kezdd el, és kérdezd róla a pasit/lányt.Vagy ha kiírja az msn milyen zenét hallgat, ha tetszik kérd meg, átküldené-e neked...De csak ha tetszik a zene...Mert hülyén venné ki magát, ha olyan zenét kérnél el tõle és olyan hobbyval foglalkoznál, ami nemis érdekel...Mert késõbb jobban megismernétek egymást =]

A lényeg, h ne légy bunkó, és kérdezz meg sok dolgot, h el tudd dönteni, h összeilletek-e. A kétkedõknek mondom, h igenis meg lehet találni az igazit gépen keresztül (igaz nagyon ritkán, tudom) és van olyan helyzet, h nincs más lehetõség. Én pl. barátnõmmel elõször msn-en beszéltem, 4 nap után találkoztunk (a kérdezõnek javaslom, ha életképesnek tartja a dolgot, találkozzanak minél hamarabb, azért az az igazi:D) és fél éve vagyunk együtt a legnagyobb boldogságban. Egyszerûen imádom, és õ is engem. Én sem gondoltam, h ilyen lehetséges azok után, h 4 napig úgy beszéltünk, h nem is találkoztunk, de csalódtam, nagyon pozitívan. Hasonló sikert kívánok a próbálkozáshoz, és csak ésszel, nem ajtóstól rontani a házba!:D
Na jó, mindenkinek szíve joga, hogy hol ismerkedik.Ne 500 ember írja be, hogy hol ismerkedjen, max 1.A szia mizu és társai idegesítõek.Tudd meg ismerõsétõl miket szeret csinálni, és amit te is szeretnél, arról olvasgass, kezdd el, és kérdezd róla a pasit/lányt.Vagy ha kiírja az msn milyen zenét hallgat, ha tetszik kérd meg, átküldené-e neked...De csak ha tetszik a zene...Mert hülyén venné ki magát, ha olyan zenét kérnél el tõle és olyan hobbyval foglalkoznál, ami nemis érdekel...Mert késõbb jobban megismernétek egymást =]
Hello. Mizujs? :D
de ha in medias res-szel akarod elintézni akkor lehet úgyis hogy: HyHy Jössz [email protected] vagy [email protected] jönni? Amúgy élõben több értelme van:) Fõleg az elsõ testi kapcsolatoknak... (nem nem a sex) egymás kezének megfogása STB. Pííísz
ne msnen ismerkedj :S de ha nincs más.kezd kérdezõsködni, h miket szeret. te is mond el neki.aztán tessék randit kérni ne msn járás legyen :)
A kijelentkezéssel, aztán ismerkedj élõben.
13:32 esnél van a pont!!!
ha így kérded, sehogy^^
Szexelni is msn-en akarsz majd? Miért emesenen??? Miért nem élõben?
Szia!!Háát, ha párkapcsolatot, meg igazi ismerkedést szeretnél, akkor ne msn-ezz, mert ott ilyet nem lehet.(lehetni lehet, csak éppenséggel nem fog bejönni, ill. hosszútávon nem fog mûködni a dolog...) Viszont "barátokat" szerezni könnyen lehet, a lényeg, hogy érdekes legyél, és szinte mindíg írj neki, mikor fönntvan, de vigyázz, ne tapadj rá, vagyis:ha hetente minden nap fenntvan, akkor hetente csak pl. 5 napon írj neki. Kül. a legtöbben csak unalomból keresnek haverokat a neten, azért én 2 fiúval(lány vok)is jó baráti kapcsolatot tudtam kiépíteni msn-en, csak az egyik az nem írt nekem, és úgy eltávolodtunk egymástól, a másikkal viszont nagyon jóban vagyok, ha taliznék vele, biztos eldumálnánk!:) )
Ja, am a Fanka idézet ott van ;)
ne! msn-en ne. szépen fogod magad és odamész, most nemá itt betüsexeljetek
""Msn-en randizni szakítani sms-ben.""
Szerintem hülyeség msn-en próbálkozni. Régen csináltam, egyszer bejött, de akkoris hülyeség. Ha felveszel egy csajt, kb az elsõ beszélgetés jó szokott lenni, ha ügyi vagy, a második talit már élõben érdemes megejteni. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy egy ideig megy a dolog, de msn-en könnyû leblokkolni, élõben viszont hidd el, az ember automatikusan aktívabb. Nem mondom azt, hogy én nem szoktam lányokat felvenni msn-re, de abban a tudatban, hogy ebbõl szar se lesz...ha meg igen, akkor mázli. Van egykét csaj msn-emen, akiket még régebben vettem fel(Chat.hu-rol), de mind tõlem fényévnyi távolságra van, nem direkt, csak ez mindig utólag derült ki:P Szóval nem is találkoztunk, ettõl függetlenül lehet velük jókat dumálni:-) Ha csajozni akarsz, akkor azt inkább élõben, úgy azért jóval több eséllyel indulsz, hidd el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!