Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezdeményezzen a barátnőmnek hogy végre (1 db)

Hogyan kezdeményezzen azt a barátnőmnek hogy végre lefeküdjön velem?

sokszor szoktunk játszadozni, tapizni egymást , vagy csikizni, de sose alakul ki bel?le semmi..

Legjobb válasz: Ne legyél erõszakos!!!Türelmesen ki kell várni,míg õ is úgy érzi,hogy eljött az idõ.Ne legyél bunkó,tapintatlan,mert szakíthat veled s akkor várhatod,hogy lefeküdjön veled.Fél év az még nem a világ vége,igaz én már az elsõ hónapban lefeküdtem a barátommal,de nem sürgetett!!!!!!Szal. finoman vezesd rá,mutasd meg,hogy mit tudsz az ágyban stb...

Ne legyél erõszakos!!!Türelmesen ki kell várni, míg õ is úgy érzi, hogy eljött az idõ.Ne legyél bunkó, tapintatlan, mert szakíthat veled s akkor várhatod, hogy lefeküdjön veled.Fél év az még nem a világ vége, igaz én már az elsõ hónapban lefeküdtem a barátommal, de nem sürgetett!!!!!!Szal. finoman vezesd rá, mutasd meg, hogy mit tudsz az ágyban stb...
szerintem ha ennyi ideje együtt vagytok nyugodtan kérdezz rá, hogy õ mit gondol errõl a továbblépésrõl, persze csak tapintatosan és ha nem akarja, legyél megértõ! vagy ha nem akarsz beszélgetni, csak kezdd el vetkõztetni, szal érzékelje, hogy többet akarsz, de ne erõltesd semmiképp! soksikert:)
TE tudod mennyire tudjatok megbeszelni az effele dolgokat. szerintem ha nem jon magatol ne eroltesd a dolgot, akkor lesz az igazi ha meg sem beszelitek, de erzitek h a masik mit akar... szerintem eleg serto ha a tag felajanja a csaj meg nem akarja...amugy sem ugy kell h "holnap delutan itt es itt" meglesz a varazsa ha keszen lesztek ra...sok sikert es turelmet addig
Sehogy. Amíg mindketten túl fiatalok vagytok, jobb ha nem is történik semmi. Majd érzitek mindketten, ha itt az ideje. Erõltetni kár. ihv
légy erõszakos..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Barátom elhagyott mit tudnék tenni? 17/l

Nagyon sokszor hazudtam neki. A legjobb fiú barátommal sokszor mentem fürdőbe, de őt nem hívtuk el. Ha találkoztunk ott volt a fiú barátom és a pasim is. És még nagyon sok dologban átvertem. Előtte ismerkedte egy fiúval. Nagyon megbántotta azt hitte nem elég jó nekem és más kell. Nem nagyon tudok változtatni. Tegnap a barátnőmmel és a fiúkkal mentem bulizni, nem szóltam neki és 1 órával előtte írt nekem egy sms-t, hogy ha elmegyek elhagy és nem fog keresni. Letiltott mindenhonnan, nem válaszol semmire. Szomszéd városban él. Mit tegyek??:'(( Van még remény?

12

Ha 7 hónap alatt egyszer sem vitt haza hozzájuk akkor nem gondolja komolyan?

Õ már mindenkit ismer, az egész családomat, keresztszülőket is én meg még sosem voltam náluk. Ismeri a barátaimat, én viszont csak futólag találkoztam 1-2 haverral. Szégyell engem vagy mi lehet az oka? Tudja, hogy ez zavar engem..

13

Barátom nem akar szakítani, de én igen. És ő nem fogadja el a szakításom. Milegyen?

Nos, szakítottam a barátommal, de leállt könyörögni, hogy ne tegyem mert meg akar változni. Oké meg is változott kb 5 napra, majd megint jött a sok vergődése meg az, hogy én nem csinálok semmit a kapcsolatunkért. Tegnap megint megmondtam neki, hogy nem akarok tőle semmit mert már nem érzem azt a lángot erre megint elkezdett könyörögni, hogy ne tegyem mert ő szeret.
(azért akarok vele szakítani mert bábúnak használ. A múltba sokszor volt olyan, hogy azt hitte, hogy megcsalom. De sose csaltam meg és most főleg nem jönnék össze rögtön egy másik pasival. Idegesítette, hogy más fiúkkal is beszéltem és minden fiút el kellett kerülnöm vagy nem lehetett visszaírni neki. Sokszor volt olyan, hogy megsértett és sírtam. Sokszor volt olyan, hogy fel akartam menni bulizni, de ő nem ért rá (csajosbuli lett volna) de ő nem értette meg és azt mondta, ha elmegyek nagy gondok lesznek. Szóval nem engedett sehova. Csak úgy ha ő is jött. Sokszor veszekedtünk nagyon sokszor és mindig rám fogta, hogy én vagyok a hibás mert gyerekes vagyok és mindig magának adott igazat engem semmibe nézve)

Én már ezt nem bírom tovább és kimondtam, hogy vége. Mire ő elkezdte mondani, hogy ő nem akar elhagyni mert szeret. Azt nem nézi, hogy én nem érzem már ugyan azt.
Most is mondta, hogy beszéljük meg ne hagyjam ott őt.
Valakivel volt ilyen? Tanácsok?

7

Törvényileg kis korú meg rontása csak 14 év alatt van? Halottam arról ha betölti valaki a 16-ot akkor az ő beleegyezésével létesíthet párkapcsolatot egy nagykorúval. Igaz ez?

12

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de szó se lehetne arról hogy összejöjjünk. Mit tehetnék?

Fél évvel ezelőtt figyeltem fel rá. Kellett egy kis idő hozzá, de teljesen beleestem. Úgy tűnt, hogy én is bejövök neki. De azt el kell mondanom, hogy ő volt az első akibe beleszerettem. Valamiféle kapcsolataim voltak eddig, de az nem szerelem volt, tudom. Õ más nekem. Õ keltett először ilyen érzéseket bennem, és tudtam, és még most is tudom, hogy nagyon szeretem... Ezután kiderült, hogy barátnője van.. Nem tudom ki, azt sem, hogy mióta. Sosem láttam rajta, sose mutatta ki, szóval nem hiszem, hogy régóta van. De ez számomra olyan volt, mintha belém szúrtak volna egy kést. Azóta sem tettem magam túl rajta. Szeretem és nagyon vonzódok hozzá. Próbáltam átterelni ezt az érzést más fiúra, de minden dologról ő jut az eszembe, és nem szeretnék mást kihasználni azért, hogy őt keressem benne. Teljesen üresnek érzem magam, állandóan sírok... Szerintetek mit tegyek?

4

Honnan tugyuk mi lanyok ha meg csalnak?

7

Ha valaki azt mondja a másiknak hogy nem tudja szereti-e annak az lehet az oka hogy van egy harmadik személy vagy más oka is lehet?

szerelem, párkapcsolat

3

Merre érdemes mozdulni? Hol van több nő/több pasi (fiatal korosztályban) pl. Miskolc férfiváros, Szeged nőtöbblet. Ilyenek érdekelnek

3

Elmentem a barátnőimmel tegnap este bulizni, lefeküdtem egy sráccal és ma a barátom letiltott és le kurv'zott mit tegyek?

21

Fiúk mennyire fontos nektek az hogy egy nő talpra esett és életre való legyen ha párkapcsolatról van szó?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!