Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kezdeményezzen a (163 db)

Hogyan kezdeményezzek a barátom felé?

A barátommal nem rég jöttünk össze. Õ szeret engem. Én is õt nagyon, csak nagyon zavarban vagyunk 2-esben,3-asban és sosem ölel meg, nem mondja hogy szeret és semmi ilyesmik. Szerintem azt várja hogy én kezdeményezzek, mert én vagyok a lány. De én nem tudok kezdeményezni mert az is csoda ha egy értelmes mondatot is kinyögök mellette :D a baràtaink (amikor persze ottvannak) és látják hogy mit szenvedünk, akkor elkezdik a beszélgetést, de nem ülhetnek ott minden 1-es randinál. Ha már õ nem lép akkor én, de.nem akarok.nyomulni! Help! Ez így nem állapot!

Legjobb válasz: Kezdeményezz te nyugodtan... ha szeretitek egymást, akkro ez nem nyomulás...

Kezdeményezz te nyugodtan... ha szeretitek egymást, akkro ez nem nyomulás...
simogasd mondjuk...
A kérdező hozzászólása: :)

Mi a fenének várja el sok csaj, hogy kezdeményezzenek a pasik, amikor a kapcsolatok 90%-a úgy alakul ki, hogy a csaj teszi meg az első lépést, ha tetszik neki egy pasi?

Ezt a 90%-os adatot statisztikai felmérésben olvastam egy könyvben. És tényleg így van, nekem életemben összesen 8 bnőm volt, mind átlagon felüliek, köztük 2 10/10-es bombázó. De mindegyik engem szedett fel, vagy leszólított, vagy facebook-on rámnyomult stb. Soha az életben nem tudtam felszedni én magam egy csajt csak úgy. Ha én kezdeményeztem, akkor rendre kudarc lett az egész (pedig eljátszottam ezt vagy 30-40szer). És ezzel nem csak én vagyok így, az összes ismerősöm akiknek bnőjük van és némelyik veri a mellét, hogy felszedte ezt meg azt, utólag kiderült, hogy valójában a csaj nyomult rá, ő meg csak elfogadta. Akkor most hogy is van ez? (23/F)

Legjobb válasz: Jó, akkor te ne kezdeményezz, én meg várom. Aztán majd meglátjuk kinek hogy sikerül. Köszi. Szerintem mindenki azt vár el, amit akar.

Jó, akkor te ne kezdeményezz, én meg várom. Aztán majd meglátjuk kinek hogy sikerül. Köszi. Szerintem mindenki azt vár el, amit akar.
Szerintem ez a dolog emberfüggõ. Én el nem tudnám képzelni, hogy egy csaj szedjen fel engem. Nekem ezt még kimondani (leírni) is furcsa. Ha kezdeményezéseid mind kudarcot vallottak, akkor valami hiba van játékodban. Ezt ennyibõl nem lehet megállapítani, hogy te miért jártál mindig így. Lehet, hogy nem vagy az a domináns fajta, ezért vonzod azokat a nõket, akik szeretnek irányítani. Szóval szerintem nõk joggal várják el, hogy a férfiak kezdeményezzenek, szerintem ez így természetes. Én vagyok a férfi, én akarom irányítani a helyzetet. De mondom, ez csak az én véleményem. Minden ember más, minden ember mást igényel.
Mindig a nõ választ, ha te ha õ kezdeményez akkor is õ fog dönteni :)
Vannak, akik a legjobb pasik / csajok láttán lefagynak, nem tudnak, mit mondjanak nekik, hogyan viselkedjenek. Ezek nagyon komoly gondok egy fiatal életében, hiszen ott az álom pasi / nõ elõtte. A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni. Ha okos vagy, tudsz úgy irányítani, hogy a másik azt hiszi õ kezdeményezett. Nem ez a lényeg! Ha te nem akarod a kapcsolatot, akkor itt vége a történetnek. Ha akarod a kapcsolatot, akkor meg menj oda. Egy egyszerû "Szia!" számtalan dologhoz vezethet.
Szerintem azok a csajok már megunták a sok lúzer pasi bénázását... Egyébként ha egy kicsit kreatívabbak lennétek, akkor több esélyetek lenne rendesen felszedni egy csajt. De ez csak az én egyéni véleményem, nem várom el hogy mindenki egyet értsen vele.
Azért ne általánosítsunk ennyire, hogy nem normálisak. Vannak dominánsabb nõk, akik rámenõsebbek és szeretnek irányítani. Az ilyen nõket vonzzák a félénkebb srácok, akik nem nagyon szeretnek kezdeményezni vagy nem tudják, hogy hogyan tegyék. Egy domináns férfivel lehet, hogy ütnék egymást. Végül úgyis mindenki megtalálja azt, aki neki való.
Annak kell kezdeményezni, aki kapcsolatot akar. Nem létezik semmilyen szabály, hogy ki kezdeményezhet. Ez egy baromság! Tetszik egy lány? Odamész: Szia! Tetszik egy fiú? Odamész: Szia! Nem akarsz foglalkozni egy lánnyal? Szerinted észre fog venni? Nem akarsz foglalkozni egy pasival? Szerinted észre fog venni? Ha sosem beszélsz senkivel, nem várhatod el, hogy társra találj. Aki így gondolkodik, annak le kéne állnia a tévével, és olvasni néhány normális könyvet.

Ha oldalt fekszek egy fiuval hogy kezdemenyezzem a szexet?

Barátok vagyunk csak,még sosem feküdtünk le,de tetszünk egymásnak viszont õ ugysem fog kezdeményezni.

Legjobb válasz: ??? HA ennyit nem tudsz, totálisan egyértelmû, hogy nem kellene szexelned. KOMOLYAN.

??? HA ennyit nem tudsz, totálisan egyértelmû, hogy nem kellene szexelned. KOMOLYAN.
Na megyek aludni. UI: Szerintem te is inkább ezt csináld, amikor így fekszetek, csak menj át a másik szobába ehhez, mert olyan életképtelen vagy, hogy csodálkozom, apád spermái hogy nem fáradtak el fogantatásod idején...
Szerintem csak szimplán kezdj el furulyázni mikor alszik...
Sz.rjal rá a hasára, ha te vagy a kiskifli.
Fordul oda hozzá és simogasd neki a hasát majd egyre lejebb ami a faszához nem ér aztán verd ki aztán a továbbiakban ráérzel
Ha ezt kérdezed, akkor még szûz vagy, és a fiú is. Szerintem ezen az állapoton még ne változtass. Egyébként odatolod a hátsódat a micsodájához, és érezni fogod a bátorítást, vagy megfordulsz, és elkezdesz vele csókolózni, utána pedig már megy minden magától. Gumi legyen a közelben, de szerintem még várjatok pár évet.


Hogy "vegyem rá" hogy Õ kezdeményezze a csókot?

Már régóta ismerem a srácot és egy ideje tudjuk egymásról azt hogy nekem tetszik ő és neki pedig én.de hogy vezessem rá arra hogy csókoljon meg? :$ előre is köszi a választ! :)

Legjobb válasz: Mondd neki hogy csókoljon meg! Azta...fúúúú.....nemár...

Mondd neki hogy csókoljon meg! Azta...fúúúú.....nemár...
csókold meg te-.-
Állj elé, vagy amikor beszélgettek nézz mélyen a szemébe, és nézd és 1 perc után közeledj a fejeddel a fejéhez, és tedd a kezed ahátára amásikkal meg simogasd a haját hátul vagy az arcát, és ha akar onnantol megcsokol ;D
Áll hozzá közel, agyon közel, még közelebb. Ha nem kap az alkalmon akkor felesleges erõltetni.
Pl. Szopol-e kekszér? Nekem sose jött be, de neked hátha.
Furgyéé le
én 20 vagyok még sincsenek csaj ismerõseim csak 1 igaz de azt szeretem
LOL, te szolga. Ez nagyon beadta :D.
am vszeg a csodás stílusod miatt nincsenek ismerõseid... így már értem. te szolga;)
A kérdező hozzászólása: mjd holnap reggel
A kérdező hozzászólása: jó és micsináljak te szolga?
lol... hát ha nincsenek ismerõsöd, akkor azért te vagy a hibás:D ismerkedj. én sem vagyok egy nagy pasifaló, mégis csomó fiú ismerõsöm van. am meg 16 évesen nemtom hova sietsz.
Már 16 évet évet elpazaroltál, mit számít az a 4?
A kérdező hozzászólása: nahát nekem nincs 4 év elpazarolandóm
te cseléd:D:D

Hogyan kezdeményezzem a szexet?

Õ az első barátom, nemrég kezdtünk el szexelni egymással, imádom, tök cukin kezdi el a "dolgot" :D de szeretnék most már én is kezdeményezni, de nem tudom, hogy mondjam vagy mit csináljak, amiből egyértelmű lenne, hogy mit akarok ...

Legjobb válasz: te 16 éves vagy?

te 16 éves vagy?
Spontán. Ne játszd meg magad, kezdd el azt csinálni, amire vágysz.
Térdelj elé és szeresd!
nem olyan nehéz, csak levetkõzteted, magadra húzod és mondasz valami perverz dolgot amitõl elborúl az agya.
Fektesd le az ágyra, lovaglópózba mássz rá, csókolgasd a nyakát, simogasd a mellkasát (póló alá is benyúlhatsz), indulj el lefelé, ha szereti, csókolgasd a hasát, aztán gombold ki a nadrágát és kezdd el orálisan kielégíteni. Szerintem venni fogja a lapot...
A kérdező hozzászólása: Nem, ne 16 vagyok, de még tapasztalatlan. Õ nekem az elsõ, vártunk fél évet, mire én úgy éreztem, hogy most már 100 %-ig biztos vagyok magamban. Köszi a válaszokat. :D

Hogyan kezdeményezzek a fagyis srácnál?

Sziasztok! Tudom, viccesen hangzik a kérdés... :) Ma egy nagyon helyes srác ült a fagyis bódéban. Hogyan kezdeményezzek azonkívül, hogy kérek tőle fagyit? :D (Mert vettem tőle).

Legjobb válasz: Szia, adsz egy nyalást?

Szia, adsz egy nyalást?
Vegyél egy fagyit, majd kérdezd meg: -Kérsz egy nyalást a fagyimból? If you know what I mean :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, köszönöm szépen!! :) Nagyon rendes tõled! Az a neves tetszik a legjobban. Lehet, hogy kipróbálom majd, csak merszem legyen hozzá... :)
Összeírtam pár ötletet. Az elején kezdõdnek a merész tippek, a vége felé pedig már egész használhatóak :P. Menj oda valami kihívó ruhában... "pff de meleg van... jól esne egy nyalás" :D vagy "véletlenül" csöppentsd a ruhád kivágásába a fagyit... "van egy zsebkendõd?... brr... nem is esik rosszul ez a hideg"... ebben az esetben legyen teli mind a két kezed, hogy neki kelljen letörölni :P. De ha ezeket MELLõzni akarod, akkor csak mosolyogj szépen rá és kérdezd meg, hogy "van neved is, vagy csak simán te vagy a fagyisfiú?" Egy bódé mellett nem ácsoroghatsz sokáig, ahol mindig jön a következõ vásárló. Ha ez a probléma és nem vagy elég merész, írd fel egy cetlire a telefonszámodat és a keresztnevedet, és amikor nem nagyon van ott más, nyomd a kezébe. Most ennyi jut eszembe :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Igen, lány vagyok... :)
mondjuk a fagyiban található mesterséges összetevõkrõl... Miért olyan nehéz ezt elkezdeni... Vásárolsz tõle, majd: -Még nem láttalak itt, honnan jöttél? -Nagyon meleg van, hogy bírod ezt a munkát itt kint? -Hogy megy a bolt?+Sok helyes lánnyal találkozhatsz legalább.Szoktál itt ismerkedni? -A fagyi nagyon hízlal, de nem tudok neki soha ellenállni. Viszel sok aprót, tele 10, 20, 50-esekkel és azzal fizetsz, +"bocsi hogy ennyi apróval szórlak meg, de mostanában már túl súlyos lett a pénztárcám tõlük." A lényeg, ha elég talpraesett a fickó kikerekedik ezekbõl egy csevej.
Amúgy lány vagy, kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 19:18 Ezen jót mosolyogtam... :) Na, a kérdés komoly! Mirõl kezdhetnék el vele beszélni?
Meghívhatlak egy fagyira? :D
Ha már az Isten a kezedbe adott egy ilyen lehetõséget, akkor mindenképp mondanod kell egy szóviccet a nyalással kapcsolatban.
3-as te beteg vagy :D
szimplán megállsz vele beszélgetni ha nincs ott senki.
Kérj tõle pisztáciát, remélhetõleg még nem fogyott ki... http://www.youtube.com/watch?v=3M2lSX0nRlc (Bocs, ezt nem tudtam kihagyni.) Sok sikert!

Hogyan kezdeményezzen a lány?

csak köszön? viszonyban vagyok egy szomszéd fiúval. hogyan kezdeményezzek?

Legjobb válasz: Mondjuk köszönésen kívül valami mást is mondhatnál neki.

Mondjuk köszönésen kívül valami mást is mondhatnál neki.
Még egyetemista koromban a koliban, ha a csajok ismerkedni akartak, átjöttek egy befõttel, hogy nem tudják kinyitni, aztán mehetett a bájolgás. Megpróbálhatnád. Vagy süss sütit, és vigyél át hozzá. Az még a komor 21 században is belefér, hogy az ember megismerkedik a szomszédaival.
Ki menne már átcsengetni? Ember??! 30 éves férfi létemre nem mernék csak úgy becsengetni egy csajhoz. ((Mi a francot mondasz neki)) Akkor egy csaj hogy menne már át a szomszédba csengetõzni embeeer?? Amúgy a kislánynak azt üzenem hogy mikor látja a srácot akkor azonfelül hogy köszön valami kérdése közlése is legyen. Kezdetbe pár mondat is elég. Késõbb meg valami segítséget is kérhetne tõle. Addig is míg csinálja beszélgethetsz vele és legközelebb is biztosítottál témát magadnak mert rá fog kérdezni jó e az az izé? és onnastól kezdve megint meglehet kezdeni a beszélgetést amitõl már nem vagytok idegenek annyira egymás számára.. Sajnos éntõlem nem túl sok lány kér semmit :( legutóbb is 2 csaj állított meg hétvégén este az utcán azok is csak buszra kértek egy százast , mert elbulizták az összes pénzüket. Mégis csalódottan adtam nekik egy százast , pedig azt hittem legalább olyat szeretnének ami ingyen van. :P
A kérdező hozzászólása: azóta már járunk:) még karacsonykor jöttünk össze
utolsó.. xdd kismacskát.. ezen behaltam. :"D át [email protected] a kutyát a szomszédhoz, és becsöngetek, hogy: bocsiii, átesett! xd /on Szóval. Szerintem is jó ötlet ez a "dobjunk át valamit, aztán add vissza" tipp. Reggelente kimehetsz az udvarra tornázni, vagy mittudomén. Figyeld meg, hogy mikor van otthon, és akkor menj ki az udvarra, pl kirázni a szõnyeget, vagy játszani a "kismacskával"(xdd), barátnõddel sétálni. Ekkor jó hangosan köszönj oda neki. :) Szerintem jó ötlet. :) Vagy kérj segítséget télen, hogy nem tudod egyedül ellapátolni a havat, vagy befagyott a kapu stb. Biztos szívesen segít. Az a lényeg, hogy mindig mosolyogj rá. :) Remélem tudtam segíteni. L/15
ma 16:23 Gondolom a hûledezést nekem szántad, EMBER. Ha figyelmesen olvastál, akkor leírtam, hogy dobjon át valamit a kertbe. Mondjuk egy labdát, frizbit, kismacskát...akármit, ami "véletlenül" áteshetett hozzájuk. Ezután pedig a lány becsenget, hogy nagy elnézések közepette visszakérje az elvesztett tárgyat. Látom, bonyolult voltam.
Mikor kint van leguggolsz vele szemben szoknyában bugyi nélkül!Nekem bejönne
Hát ha szembe szomszéd, akkor inkább ne dobálj semmit. :D
A kérdező hozzászólása: 4# mit dobjak át? szembe szomszéd, szóval messze van
Én sajnos beszari vagyok az ilyesmihez, de ha melléki szomszéd, akkor tuti kilesném, hogy mikor van otthon, és bedobnék valamit a kertbe. Aztán nagy mosollyal átcsengetnék. Így már könnyebb a beszédbe elegyedés.
Ott a pont 1. :)
Köszönés után mondj neki 2-3 mondatot...
Na és hogy csináltad?

Hogy kezdeményezzek a lánnyal?

Vezetéskor egy jó csajjal vagyok eggyütt hogy kelle kezdeményeznem?

Legjobb válasz: #1 azt indulásnál lefullad...:DD bukta is :)))

#1 azt indulásnál lefullad...:DD bukta is :) ))
„Nemsokára úgy meghajtom ezt a kocsit, mint ma este téged…” Így rögtön nem lesz problémád a csajjal… XD
Kérdezd meg, hogy lenne-e kedve vezetés után elmenni inni valamit ebben a nagy melegben... ilyen egyszerû.

Bejönnék neki? És hogyan kezdeményezzek a suli végeztével?

Ha meglát akkor mindig nagyon mosolyog. Most lett vége a sulinak. Õ 20 km-re lakik. Hogyan találkozhatnék vele, vagy hogyan futhatnék össze vele ? ? egy kis faluban lakik és egy kis városban. keresném az alkalmat amikor egyedül lenne, de mindig a bn?jével van. ui: van jogosítványom

Legjobb válasz: facebook :) jelöld be, írj neki üzenetet. beszélgessetek. ismerjétek meg egymást. és beszéljetek meg talit :)

facebook :) jelöld be, írj neki üzenetet. beszélgessetek. ismerjétek meg egymást. és beszéljetek meg talit :)
nem biztos, hogy van facebookja, esetleg bármilyen elérhetõségét tudod, keresd fel ott és írd meg neki, vagy mondd el mit szeretnél. én is így csináltam és bejött.
A kérdező hozzászólása: van facebookja
írj ráxD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!