Találatok a következő kifejezésre: Hogyan keressek szobát (3 db)

Hogyan keressek kiadó szobát magamnak?

Most fogom kezdeni az egyetemet és kéne találnom egy jó kis albit. Nézegettem már szobákat a neten,meg is beszéltem párat h megnézek,de végül nem mertem egyedül elmenni...:( azt sem tudom,miket kell ilyenkor kérdezni,mire kell figyelni stb.Totál le fogják venni,hogy kezd? vagyok és lehet hogy átvágnak.? Nem akarok lányként valami kéjenc állat f?bérl?t,annyit hallani ilyenekr?l...:( Hogyan kezdjek hozzá?

Legjobb válasz: Menj el bátran, a lényeg, hogy megnézz minnél több albit, legyen mibõl választani. Amiatt ne aggódj hogy átvágnak, ha nem tetszik akkor költözhetsz szabadon késõbb. Vagy B megoldás, hogy elmész gólyatáborba, ott megismersz pár embert és velükegyütt keresel albit, de ennek a hátránya, hogy kisebb lesz a választék merrt a jó helyeket már elfoglalják akkorra.

Menj el bátran, a lényeg, hogy megnézz minnél több albit, legyen mibõl választani. Amiatt ne aggódj hogy átvágnak, ha nem tetszik akkor költözhetsz szabadon késõbb. Vagy B megoldás, hogy elmész gólyatáborba, ott megismersz pár embert és velükegyütt keresel albit, de ennek a hátránya, hogy kisebb lesz a választék merrt a jó helyeket már elfoglalják akkorra.
Nézelõdj továbbra is a neten, nézz újságokat, hirdetéseket. Esetleg te is feladhatsz hirdetést, hogy albérletet keresel. Nyugodtan menj el és nézd meg õket! Megkérdezheted esetleg, hogy mennyi idõs a ház stb. Hogyha valami probléma van ( pl. törött asztal ) nyugodtan kérdezz rá a hibára. Nézd meg a falakat, a minõséget stb. Ne a médiának higyj, hanem a valóságnak! Nyugodtan nézd meg, elõször kicsit izgulni fogsz, de amint megszólalsz elmúlik. Hogyha nem szimpatikus a fõbérlõ azonnal a ház nézés után távozhatsz. Nem kell ettõl annyit parázni ;)
Ne félj, nem lesz gond. Menj el nyugodtan nézelõdni. Nehogy addig húzd a dolgot, míg elfogy az idõd, aztán nem találsz majd lakást. Nézd meg, hogy mennyire tiszta a szoba... falak, padló, aztán a konyhát és a wc-t. Nézd meg a csapokat, kapcsolókat, hogy minden rendben van-e. Ha semmivel sincs gond, akkor foglald is le a lakást. Persze nézz meg egy párat mielõtt döntesz. Fontos az is, hogy a fõbérlõ normális legyen. Na meg hirdetnek olyanok is, akik albérlõtársat keresnek. Ilyen helyekre is elmehetsz, a már ott lakó rendesebb, jobban elmondja, ha valami nincs rendben.

Merre felé és hogyan keressek olyan falfirkást vagy mûvészetis tagot, aki kipingálja valami ábrával a szobám egy részét?

Még a hely sem lenne rossz, mert budapesten vagyok, de tényleg nem tudom h ezt hogy kezdjem el keresni a célnak megfelelõ embert.

S. O. S a gőtém a szobámban mászkál és nem találom, hogyan keressem meg?

Hogyan tudok magamhoz csalni egy g?tét?????? S.o.s

Legjobb válasz: Tegyél ki kaját egy tálra, és ülj csendben. Figyelj minden motoszkálásra, és ha hallod, indulj a zaj irányába, majd pásztázd át a terepet, és a nem találod, akkor állj lesben, amíg olyan helyzetbe nem kerül hogy meg tudd fogni.

Tegyél ki kaját egy tálra, és ülj csendben. Figyelj minden motoszkálásra, és ha hallod, indulj a zaj irányába, majd pásztázd át a terepet, és a nem találod, akkor állj lesben, amíg olyan helyzetbe nem kerül hogy meg tudd fogni.
az keresi a legnyirkosabb részt a szobádban... ha nincs olyan, rövid idõn belül ki fog száradni... pár nap, és ha nem találod, nem is lesz meg...
A kérdező hozzászólása: vpégülis meglett.a 110 kilós szekrényem (az egész falat beteríti)legbelsõ sarkba bújt be, és mivel nagyon értékes példány, elkezdtük vízzel spriccelni(amitöl a padló felhólyafosodik) hogy talán az elindulásra legyen képes.kivánszorgott szegény vérzö hassal, mert a padló felhasította de él.Azt mondták próbáljuk betekerni valamibe a hasát hogy ne vérezzen, így szerintetek tuléli?
a gõtéknek nagyon jó regenerációs tulajdonságaik vannak, nem csak a farkuk, de végtagjaik is vissza tudnak nõni, így szerintem elég jó esélyei vannak az életben maradásra...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:D Kicsit még sebes a hasa és valószín eltört egy lába, de jól van, megmaradt.:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!