Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kereshetnék pénzt gyorsan (1 db)

Hogyan kereshetnék sok pénzt gyorsan?

17 éves vagyok!

Legjobb válasz: Nyomd oda az oldaladat a munkához aranyapám és dolgozzál. Becsületesen. Nem erre tanítottak a szüleid?

Nyomd oda az oldaladat a munkához aranyapám és dolgozzál. Becsületesen. Nem erre tanítottak a szüleid?
Én nem mondhatom neked hogy ide tedd vagy oda tedd a pénzedet , inkább leirom hogy én hová tettem 250 dollárt, és kamatoztattam olyan formában ahogyan sehol se tehettem volna meg, ezalatt azt értem hogy, nem mindig a jól kitaposott ösvény visz a legjóbb eredményhez , én már ezt megtapasztaltam, az én , , tikom, , a TVI, -kockázat nélkûli magass hozamú befektetés, ha érdekel irok bövebb infót Merthogy ugye mindig onnan jönnek a a jó ötletek és eredmények ha valamit másképp csinálunk a megszokottnál
szénsavmentes ásványvíz ??? :) és erre a pincér gerjed? vagy a kávénénikék ??? vagy a pasik ????!!!!!! Régi történet, hogy ha egy bizonyos kávézóban valaki 7 cukorral itta a kávét, akkor hozták neki a fotóalbumot a "munkavállaló" kikapós menyecskékrõl. Az egyik menyecskének az volt a peche, hogy a férje tényleg 7 cukorral szerette ....
Még fiatal vagy a melóhoz, de ha nagyon muszály akkor iskolaszövetkezetek ajánlom, de amugy az se egy rossz megoldás ha szüleiddel meg egyezel a heti zsebpénzrõl, vagy hogy bizonyos dolgokat meg csinálsz otthon(felmosás)akkor adnak érte X ft-ot
ha lány vagy, akkor egyértelmû hova kell kiállnod. ha fiú vagy, akkor menj be a Gerbeaud-ba, és kérj egy szénsavmentes ásványvizet. és várd a hatást! ennyit tudtam tenni az érdekedben.
bankrablással
tarhálj(koldulj) egy forgalmas helyen... xD Pár ismimnek néha bejön..:P
Dolgozzál
17 evesen meg nincs szakkepesitesed sem. Ha csak nem tudsz felmutatni valamilyen kulonleges kepesseget amit a munkaadod esetleg ertekelni tud, ha szamara felhasznalhato. Meg abban a korban vagy, amikor az ismereteidet kellene boviteni.Tanulj, (ne feledkezz meg a nyelvtanulasrol sem) es ha elvegaztet az egyetemet biztos talasz egy jolfizeto munkahelyet! Sok sikert.
Nem tudom, de ha megtudod, kérlek oszd meg velem is!
Dolgozz!!
Én tudom otthon a gép elõtt is tudsz:D Ha érdekel lépj velem kapcsolatba MSN-en: [email protected]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok az ilyen munkákról?

Jelenleg munkát keresek és az egyik nap behívtak egy állásínterjúra. Konkrétabban semmit nem árultak el, csak hogy részben adminisztratív szervezői munka. Kiderült, hogy egy jutalékos rendszerű dologról van szó, persze nem magyar a cég és természetesen rengeteget lehet vele keresni úgy, hogy közben alig kell tenned érte. Szervezzünk be embereket "vásárlókat" és minden személy után kapjuk a bizonyos %-os jutalékot. 1 hónapos próba időt adnak, után fizetnünk kell látszólag jelentéktelen összeget. Van olyan aki volt már hasonlóban, vagy ismer olyat akinek ez bejött? Egyelőre egyáltalán nem bízok az egészben, túl szép kategória szerintem, de azért kiváncsi vagyok volt-e már akinek bejött ilyesmi, vagy csak simán hasznosabb vélemények is érdekelnek. Válaszokat előre is köszönöm.

11

Nekem jár műszakpótlék?

http://www.kontroport.hu/cikkek/muszakpotlek-fizetese
Havi szinten 20-21 napot dolgozok, reggel 06:00-14:30ig és 13:30-22:00ig. Tehát havi szinten van kb. 10 délelőttöm, illetve 10 délutánom. A délutáni műszakra, este 18:00tól 22:00ig nem járna nekem műszakpótlék? Vagy csak akkor, ha 3 műszakos munkarendben dolgoznék?

1

Mi a véleményetek a Jobb kezek iskolaszövetkezetről?

0

Mennyi egy pályakezdő egészségügyi asszisztens ( általános orvosi asszisztens ) nettó/bruttó fizetése, illetve kap e: kajajegyet/étkezési csekket, bármilyen bónuszokat, stb?

1

Alkalmi munkavállalóival több helyen is dolgozhatok. De helyenként él a 15 nap vagy összesen?

2

Milyen nyári munkát csináltál már?

16 évesen szeretnék nyáron munkát vállalni. Én árufeltöltő munkára gondoltam. Milyen személyes tapasztalatok van? Bánásmód, munkaidő, fizetés? 15/F

3

Szeretném ha válaszolnátok nekem, hogy mennyit keres Budapesten a Takkóban egy 8 órás eladó?

2

Mennyit keres a rendőr szakközépbe végzett és egyetemen végzett nyomozó?

a szakközép 2éves +nyomozó tanfolyam.az egyetem 3.megéri az egyetemet választani persze nem csak a pénz számít de fontos szempont.tehát ha mondjuk 10-20ezer a különbség a fizetések közt maradnék a szakközépnél.Viszont ha magasabb jóval a fizetés az már más.Szóval kb.mennyi a különbség?

0

Van olyan nektek, hogy "álommeló"? Van valaki aki elégedett az állásával?

Tapasztalatom szerint nincs ilyen, csak ha valaki saját business-t csinál.

9

A munkavállaló ezt a munkaviszonyát megelőzően az egészség biztosítási hozzájárulást saját maga fizette be csekken.4-órás munkaviszonya alatt továbbra is saját magának kell az egészségbiztosítási hozzájárulást csekken befizetni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!