Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kereshetnék pénzt gyorsan (1 db)

Hogyan kereshetnék sok pénzt gyorsan?

17 éves vagyok!

Legjobb válasz: Nyomd oda az oldaladat a munkához aranyapám és dolgozzál. Becsületesen. Nem erre tanítottak a szüleid?

Nyomd oda az oldaladat a munkához aranyapám és dolgozzál. Becsületesen. Nem erre tanítottak a szüleid?
Én nem mondhatom neked hogy ide tedd vagy oda tedd a pénzedet , inkább leirom hogy én hová tettem 250 dollárt, és kamatoztattam olyan formában ahogyan sehol se tehettem volna meg, ezalatt azt értem hogy, nem mindig a jól kitaposott ösvény visz a legjóbb eredményhez , én már ezt megtapasztaltam, az én , , tikom, , a TVI, -kockázat nélkûli magass hozamú befektetés, ha érdekel irok bövebb infót Merthogy ugye mindig onnan jönnek a a jó ötletek és eredmények ha valamit másképp csinálunk a megszokottnál
szénsavmentes ásványvíz ??? :) és erre a pincér gerjed? vagy a kávénénikék ??? vagy a pasik ????!!!!!! Régi történet, hogy ha egy bizonyos kávézóban valaki 7 cukorral itta a kávét, akkor hozták neki a fotóalbumot a "munkavállaló" kikapós menyecskékrõl. Az egyik menyecskének az volt a peche, hogy a férje tényleg 7 cukorral szerette ....
Még fiatal vagy a melóhoz, de ha nagyon muszály akkor iskolaszövetkezetek ajánlom, de amugy az se egy rossz megoldás ha szüleiddel meg egyezel a heti zsebpénzrõl, vagy hogy bizonyos dolgokat meg csinálsz otthon(felmosás)akkor adnak érte X ft-ot
ha lány vagy, akkor egyértelmû hova kell kiállnod. ha fiú vagy, akkor menj be a Gerbeaud-ba, és kérj egy szénsavmentes ásványvizet. és várd a hatást! ennyit tudtam tenni az érdekedben.
bankrablással
tarhálj(koldulj) egy forgalmas helyen... xD Pár ismimnek néha bejön..:P
Dolgozzál
17 evesen meg nincs szakkepesitesed sem. Ha csak nem tudsz felmutatni valamilyen kulonleges kepesseget amit a munkaadod esetleg ertekelni tud, ha szamara felhasznalhato. Meg abban a korban vagy, amikor az ismereteidet kellene boviteni.Tanulj, (ne feledkezz meg a nyelvtanulasrol sem) es ha elvegaztet az egyetemet biztos talasz egy jolfizeto munkahelyet! Sok sikert.
Nem tudom, de ha megtudod, kérlek oszd meg velem is!
Dolgozz!!
Én tudom otthon a gép elõtt is tudsz:D Ha érdekel lépj velem kapcsolatba MSN-en: [email protected]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A munkahelyemen belül kaptam egy magasabb pozícióra ajánlatot, de függ a főnökömtől is. Õ nem akar át engedni. Ilyenkor mit lehet tenni?

1

Változott valamit a taxisok havi keresete az új szeptemberi törvények miatt?

Aki benne van a szakmában az is irhat:) !Azt hallottam,sokan abbahagyják a taxizást emiatt.

2

Gödi Samsung gyári összeszerelő munka (nőnek), vélemények? Nehéz?

Ha valaki dolgozik ott írja le, hogy milyen ott a légkör, ott is "rabszolga hajcsár" munka folyik?

0

Állás interjú előtt felhívják az előző munkahelyi cégeket? Állást szeretnék váltani, és nem akarom, hogy a cég megtudja, hogy állást keresek.

Az önéletrajzomban benne szerepel a jelenlegi munkahelyem a tapasztalat miatt, de ha leírom, hogy mostani munkahely, akkor lehet, inkább olyat vesznek fel, akinek nincs munkája, ha meg nem írom le, akkor lehet, felhívják a céget referencia okán, vagy ilyesmi. Van ilyen?

Mert ha igen, lehet, kirúgnak, mielőtt új munkát találnék, ezt akarom elkerülni.

7

Szerintetek átverés ez a munka?

erről lenne szó :

2

A táppénz bérezett napnak minősül?

Érdekelne, hogy a táppénz bérezett napnak számít-e. A Tgyásom kiszámolásánál az a kérdés, hogy megvolt-e ebben az évben a 180 nap bérezett napom. Én szülésig szabadságon, majd táppénzen voltam. A szabadság egyértelmű, de a táppénzt is a bérezett napokhoz sorolják?

0

Az emberek körülbelül hány százaléka talált munkát protekcióval?

11

Mennyit kap manapság egy kezdő közalkalmazott? Mennyit a köztisztviselő?

Főiskolai végzettséggel, középfokú szóbeli nyelvvizsgával. Kiszámolná nekem valaki?

1

Szerintetek mit tegyek?

2 állásra is pályáztam és mindkettőre behívtak. Az egyik úgy volt, hogy múlt hét péntek, szombat bent voltam tanulónapon és most hétfőn is egy hotelben. Kérdezték, hogy tetszik-e a munka, de végül mondtam, hogy nem biztos, hogy elvállalom, mert más állást is megpályáztam és, ha esetleg oda behívnak, akkor a másik helyen meg ez cikin jön ki, hogy betanítottak azt mondom maradok, de mikor meg behívnak a másik helyről, akkor meg lelépek és nekik megint új embert kell találniuk. Most a hotelbe nem mentem tegnap meg ma sem. Õk már elkezdtek elvilefg más embert keresni, de még szerintem nem találtak. A másik állásra, amit megpályáztam oda most pénteken hívnak be tesztírásra, csak ettől meg félek, hogy nem fogok megfelelni. Word, Excel és Power Pointból kell tesztet írnom. Már régen használtam őket és nem tudom milyen mélységig kérik őket egy adminisztrációs pozíció betöltésére. Szóval addig a hotelt sem tudom felhívni, hogy mennék, mert akkor meg erre a tesztre nem tudnék elmenni. Nem tudom mit kellene csinálnom....

2

Fizetni kell a munka elvégzése elött, de ez valós munka lehet? Merjek regisztráció után fizetni?

http://tavmunka.net

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!