Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kereshetnék pénzt (51 db)

Hogyan kereshetnék pénzt zenével?

Az lenne a kérdés hogy kellene ahhoz hasonló oldal mint az iTunes. Lenne egy album amit szeretnék feltölteni, és az iTunes-ra nem akarom. Úgyhogy küldjetek oldalakat, plz!

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik, hogy te simán feltöltöd egy fizetõs oldalra és aztán küldik neked a pénzt... Elõször egy kiadót kell keresned, aki foglalkozik veled, aztán õk intéznek mindent.

Ez nem így mûködik, hogy te simán feltöltöd egy fizetõs oldalra és aztán küldik neked a pénzt... Elõször egy kiadót kell keresned, aki foglalkozik veled, aztán õk intéznek mindent.
Fogadni mernék rá hogy vannak olyan oldalak ahol nem kell kiadót közbeiktatni. A baj azzal lehet hogy senki se fogja egy nóném elõadó albumát külföldi platformokról, egy rakás pénzért letöltögetni. Inkább rakd fel a jutyúbra és rakj alá gúgl hirdetéseket!
A kérdező hozzászólása: nos az a helyzet hogy nem több ezer forintért gondoltuk hanem 25-50Ft-ért.
kutyasétáltatás, öregeknek bevásárlás, ilyesmik
Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: XIII.Kerület

Hogyan kereshetnék pénzt a Youtube videóimmal?

Van egy youtube csatornám. Naponta 1-2 feliratkozó, és 100-150 megtekintésem van. Egyik barátom mondta hogy kereshetnék ezzel egy kis pénzt, persze ? sem tudta hogy hogy kell. Nos, ez lenne a kérdés. Ha ez számít, még nem múltam el 18 éves.

Legjobb válasz: Szia! Most elküldhetnélek azzal a címmel, h google a barátod, de mivel jó kedvem van és nem azért teszed fel, mert nem próbáltad ezért leírom. 100-150 db megtekintés vagy 100.000-150.000 megtekintés? Youtube partnerség, ez az amivel pénz lehet keresni. Arról szól, h youtuben hírdetnek, és ha a videóidhoz rakhatnak ki hírdetést annak az összegébõl, amennyit a reklámért fizettek a cégek x%-ot kapsz nézõ szám alapján. Nem 100.000 ftre kell gondolni meg stb. 1000 megtekintésért kb 30 ft jobb esetben is, de van olyan kis youtubes, aki 0.1 $t kap 1000 nézõért és õ kb 21 ft-t kap, ami még 100.000 nézõnél se olyan sok 2100 ft. Kortól és nemtõl független, de kell nekik playpay számla szám és azért nem minden 18 éven alulira bíznak rá ilyeneket, de jobbik esetben van sajátod. Nem sok hasznod származna még belõle, de ha jól csinálod és rengeteg idõt beleölsz, akkor keresni lehet vele vmennyit. Herby-t ismered? vmelyik videójában megemlítette, h 65eFt-t keres kb és neki van 20.000 feliratkozója és millió nézõje. Remélem segítettem, vannak jobb partner cégek is, akik 1000 megtekintésért fizethetnek akár 1$-t is de akkor videó elejére is kerül reklám és mellé is, amely elég zavaró

Szia! Most elküldhetnélek azzal a címmel, h google a barátod, de mivel jó kedvem van és nem azért teszed fel, mert nem próbáltad ezért leírom. 100-150 db megtekintés vagy 100.000-150.000 megtekintés? Youtube partnerség, ez az amivel pénz lehet keresni. Arról szól, h youtuben hírdetnek, és ha a videóidhoz rakhatnak ki hírdetést annak az összegébõl, amennyit a reklámért fizettek a cégek x%-ot kapsz nézõ szám alapján. Nem 100.000 ftre kell gondolni meg stb. 1000 megtekintésért kb 30 ft jobb esetben is, de van olyan kis youtubes, aki 0.1 $t kap 1000 nézõért és õ kb 21 ft-t kap, ami még 100.000 nézõnél se olyan sok 2100 ft. Kortól és nemtõl független, de kell nekik playpay számla szám és azért nem minden 18 éven alulira bíznak rá ilyeneket, de jobbik esetben van sajátod. Nem sok hasznod származna még belõle, de ha jól csinálod és rengeteg idõt beleölsz, akkor keresni lehet vele vmennyit. Herby-t ismered? vmelyik videójában megemlítette, h 65eFt-t keres kb és neki van 20.000 feliratkozója és millió nézõje. Remélem segítettem, vannak jobb partner cégek is, akik 1000 megtekintésért fizethetnek akár 1$-t is de akkor videó elejére is kerül reklám és mellé is, amely elég zavaró


Hogyan kereshetek pénzt az interneten?

Annyit szeretnék megtudni hogy tud-e vki közületek olyan oldalt ahol lehet pénzt keresni és fizet is.

Legjobb válasz: Nem lehet internetes oldalon pénzt keresni. Az internetet illetve internetes oldalakat eszközként használva lehet. Ha komoly az érdeklõdésed, írj privátot.

OFF:Menyire biztonságos ez a phantoming?Egybõl elkérik a bankszámlaszámot... :S
Szia! igen, elkérik, mivel oda utalnak! :) Nem szereték senkit becsapni, mert nem szokásom. Én kipróbáltam-nekem bevált. Elég nehéz megbízni bárkiben is az interneten, de ezt tudom ajánlani!
Nem lehet internetes oldalon pénzt keresni. Az internetet illetve internetes oldalakat eszközként használva lehet. Ha komoly az érdeklõdésed, írj privátot.
phantom shopping - azért nem találod, de ez próbavásárlói munka amúgy: teszvesz vatera
Szia! Elsõ vagyok! Itt a link! http://www.phantomshopping.hu/ A teszveszen és a vaterán évek óta fent vagyok, de azokat nem véletlenül nem ajánlom. Idegörlõ és könnyen kifoghatsz csalókat. Akkor inkább az express-de csakis személyes átvétel!
Szia! Nézz utána a fantom shoppingnak! Írd be a google-ba, és menj rá az oldalukra! Hónapok óta náluk vagyok, fizetnek rendesen :) Így hirtelen ennyi! Sok sikert!
Ottvan pl a Sitetalk. Közösségi oldal ahol pontokat lehet szerezni, amit lelehet vásárolni a webshopban, vagy kilehet kérni pénzként. Lehet ingyen sms-t is küldeni+ ingyen telefonálni róla, de aktivnak kell lenni. Akit érdekel: [email protected] -ra irjon és küldök meghivót + válaszolok ha kérdésed van.
Én segíthetek írj privát üzenetet ha érdekel
Igazán nincs mit :) Sok sikert! Ha valami nem világos, írj nyugodtan! Viki
Nagyon szépen köszönöm:)
Szia! Hát, neki álltam írni, de nagyon hosszú lenne :) A lényeg: Beregisztrálsz Õk folyamatosan frissítik a listát, amibõl kiválaszthatod, hol szeretnél vásárolni Elolvasod az arra vonatkozó szituációs leírást, majd kitöltöd a kérdõívet Ezzel jelentkeztél a vásárlásra CSAK akkor a Tiéd a megbízás, ha Õk telefonon felhívnak és belekérdeznek a szituba. Tök egyszerû kérdések, nem kell megijedni! A megadott üzletbe elmész és megcsinálod a vásárlást Blokkot elteszed, majd aznap elküldöd nekik a jegyzõkönyvet /amit írtál a vásárlásról/ és a blokkról a fényképet 10-e körül meg fizetnek Fiatal, szuper csapat! Én szeretem Õket :)
én is próbavásároltam, nem nekem való, de a phantom fizet rendesen
Köszi:) Amúgy milyen?Mesélhetsz róla?
A kérdező hozzászólása: szia eltudnád küldeni a linket lécci mert nem találtam meg
Ezen az oldalon tudsz pénzt keresni beregisztrálsz http://www.linkbucks.com/referral/548473 A munka annyiból áll, hogy az általunk megosztani kívánt dolgot(weboldal, kép, bármilyen link pl hotfile, fileserve) linkjét lerövidítjük, és azon látogatók után pénzt kapunk, akik ezeken a linkeken keresztül látogatják meg az adott dolgot. Használata: 1:Ha van saját weboldalad akkor megéri használni. Nincs vele sok munka és nem kell pénz sem befektetnünk és a link e kihelyezése után már foglalkoznunk sem kell vele. 2:Fórumokon, egyéb közösség oldalakon megoszthatod linkjeidet.

12 évesen hogy kereshetek pénzt? L

Legjobb válasz: en anyum neven feliratkoztam az avonra (mind forgalmazo) az egesz penz nekem jon:)

en anyum neven feliratkoztam az avonra (mind forgalmazo) az egesz penz nekem jon:)
Hivatalosan sehogyan. Nem írtad, hogy mire gyûjtenél, de mond el a szüleidnek, rokonoknak, ismerõseidnek, hogy elvállalnál minden munkát csekélyke díjazásért.pl. fûnyírás, garázstakarítás, felesleges papírhulladék elszállítása, autómosás...stb.Biztosan értékelnék a szándékod, hogy munkával akarsz pénzt keresni, így a "jutalmazás" sem maradna el.
Öregnéninek bevásárlás, takarításban segítség, kutyasétáltatás. Túl nagy összegeket nem lehet összegyûjteni, de kezdetnek talán jó.
14 éves korod után dolgozhatsz diákszövetkezeteknél, de akkor is csak szülõ engedéllyel amíg be nem töltöd a 16-ot!
Ragassz ki cédulát, kutyasétáltatásra. Házon belül, ahol ismernek, hogy kisbabára vigyáznál. Talán anyukád tud szerezni otthon végezhetõ munkát, pl borítékolás. Léptesd be anyut az avonba, s te árulod a cuccot a barátnõidnek. Nyári mezõgazdasági munkát ismerõsnél. pl. gyümölcs szedés, kapálás. Mindenképp kell a szüleid vagy rokonaid segítsége, sajnos egyedül nem tudsz szerezni. Ha van 16 fölötti tesód, rokonod, õ vállalhat diékmunkába szórólapkihordást, és te kihordod. Mondd el a felnõtt ismerõseidnek, hogy munkárt keresel, és kérd a szüleidet hogy õk is próbáljanak szerezni. vagy a nagyszülõk hamarabb. Olyan jó volt mikor én még gyerek voltam, dolgozhattunk még nyáron, és már hat évesen kerestem pénzt ribizliszedéssel, két könyv árát, s késõbb egyre többet, nyaranta. nagyon jó volt. Ismerõs fog segíteni neked.
Utolsó válaszoló: ha a lehetõséget ismerné a fiatalember, nem kérdezte volna meg, hogy hol kereshetne.Esküszöm nem lapoztam fel a Munka Törvénykönyvét, mielõtt válaszoltam. Bocsi!Egyébként igazad van.
Az elsõ válaszolónak: "Hivatalosan sehogyan." A munka törvénykönyve kivételt tesz az elõadó- és színmûvészettel foglalkozó esetekben. Tehát lehet egy hat éves gyermek is színész, elõadómûvész. Vagyis hivatalosan is tud dolgozni, de csak nagyon konkrétan meghatározott munkakörökben.

Hogyan kereshetnék pénzt énekléssel?

Sokan mondják, hogy nagyon jó hangom van, tanultam is zenélni. De nem azt kérdezem, hogyan futhatnék be, tehát ne azt írjátok, hogy menjek el tehetségkutatóba. Azt szeretném tudni, hogy lehetne viszonylag kevés ember elõtt fellépni aránylag jó fizetésért? Mert legalábbis egyelõre jobban szeretek kis közönség elõtt szerepelni. De a lényeg, hogy ne kelljen valami lélekölõ munkát csinálnom, hanem ezt, amit szeretek, és mellette nem haljak éhen. Valakinek ötlete, hol lenne érdemes próbálkoznom?

Legjobb válasz: Kis közönség > kis bevétel Ez nem teljesen evidens összefüggés? Ezzel hogy te majd kiállsz énekelni kis közönségek elé, csak "aprópénzeket" kereshetsz, ha szerencséd van, de egy megélhetéshez szükséges összeget semmiféleképp.

Kis közönség > kis bevétel Ez nem teljesen evidens összefüggés? Ezzel hogy te majd kiállsz énekelni kis közönségek elé, csak "aprópénzeket" kereshetsz, ha szerencséd van, de egy megélhetéshez szükséges összeget semmiféleképp.
Szerinted ki a tököm fog téged hallgatni? Látszik rajtad, h egy rakás szerencsétlen vagy, aki mindent kitalál, csak dolgozni ne kelljen...
Youtube-os videókkal rajongótábort kiépíteni? Egyrészt megfelelõ nézettséggel ez is bevétel, másrészt reklámlehetõség.
Max lagzis, bálosként tudlak elképzelni. Geszti is megmondta, h bármikor szarnak egy Vastag Csabát, szal nem elég a jó hang meg a külsõ. Inkább már a kapcsolatokon meg a szerencsén múlik az egész. Nevenincs klubbok alatt mit értesz??? Ha neve nincs nagyon nem is fizetnek...
A kérdező hozzászólása: Ismerek olyat, akinél ez csodásan bejött, neve nincs kis klubokban kezdett fellépni, mostanra pedig jól fölvitte az Isten a dolgát.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :)
Nézd, meg nem bántásból, de a "tehetõsebb közönség" sem egy helyi neve nincs valaki elõadásáért fogja kiadni a nagy pénzt. Most akár hogy próbálom a fejembe végig pörgetni a lehetõségeidet, egyre csak oda jutok, hogy egy bizonyos szintû "befutottság" nélkül sehol nem fognak neked hatalmas gázsikat adni, sõt talán egy kanyi fillért se.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ: attól függ, mennyire tehetõs az a kis közönség. De inkább az a kérdés, hol? Kiket kellene megkeresni? Mûvelõdési házakat, iskolákat, éttermeket vagy kiket?
A kérdező hozzászólása: Ez ám a stílus, öcsém. Soha életedben nem hallottál énekelni, mégis mi alapján ítélkezel? Szerintem mindenkinek joga van értelmes munkát csinálni. A legtöbb ember halála elõtt ezt szokta megbánni, hogy értelmetlen dolgokra pazarolta el az életét. Hát én nem akarok rabszolgamunkát csinálni, aminek semmi értelme. Azt szeretném, ha amit csinálok, attól jobb lenne a világ. És ha valamihez tehetségem van, akkor evidens, hogy azzal kell foglalkoznom. Mindenki elkezdi valahol, a világsztárok is, sokan felnõttfejjel döntenek úgy, hogy nem állnak be a sorba, hanem azt csinálják, ami a szívükbõl jön.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Hogyan kereshetnék pénzt iskola mellett? 15/F

Még gimibe járok (1. osztály) !

Legjobb válasz: 15 évesen nyári munka szülõi beleegyezéssel. 16 évesen már dolgozhatsz, igaz hogy korlátozottak a lehetõségek mert a legtöbb helyre 18 év a minimum, de lehet találni. A nagyobb gond az hogy suli mellett max hétvégén vagy este melózhatnál, de az esti meló csak 18 évtõl vállalható. Esetleg passzív jövedelem, kevésnek kevés kevés több a semminél.

15 évesen nyári munka szülõi beleegyezéssel. 16 évesen már dolgozhatsz, igaz hogy korlátozottak a lehetõségek mert a legtöbb helyre 18 év a minimum, de lehet találni. A nagyobb gond az hogy suli mellett max hétvégén vagy este melózhatnál, de az esti meló csak 18 évtõl vállalható. Esetleg passzív jövedelem, kevésnek kevés kevés több a semminél.

The sims freeplay!? Hogyan vállalhatok munkát, hogy kereshetek pénzt?

nincs wc a házamban, és nem tudok venni sem, mivel nincs pénzem, és nem jön ki a vásárlás ikon..

Legjobb válasz: az elején vagy?

az elején vagy?

15 évesen mit dolgozhatnék/hogyan kereshetnék pénzt?

Pls. ne írjatok olyan dolgokat, hogy kérjek a szüleimtôl, mert ôk sem tudnak adni, ha tudnának, akkor nem akarnék dolgozni. Olyan 80-100 ezret szeretnék összegyũjteni, és bármilyen fajta/bármilyen nehéz munkát elvállalok érte. Komoly válaszokat várok. Köszi

Legjobb válasz: Vannak diákmunka cégek. Jól lehúznak és vacak a munka, de legalább megkapod, amit ígérnek. Ha máshova mész, lehet az is, hogy semmit nem kapsz - ha meg valami baleset lenne, biztosítás sehol.

Vannak diákmunka cégek. Jól lehúznak és vacak a munka, de legalább megkapod, amit ígérnek. Ha máshova mész, lehet az is, hogy semmit nem kapsz - ha meg valami baleset lenne, biztosítás sehol.

Hogy kereshetek pénzt 13 évesen?

Legjobb válasz: Azért egy kis kisegítõ alkalmai munkát találsz, ha nagyon akarsz. Pld. kutyasétáltatás, bevásárlás valakinek, ház körüli segítség. Ezeket nyugodtan megpróbálhatod, ha az egészségedet és a testi épségedet nem veszélyezteti. Nekem tetszik, hogy dolgozni van kedved. Belõled még lesz valami!

Azért egy kis kisegítõ alkalmai munkát találsz, ha nagyon akarsz. Pld. kutyasétáltatás, bevásárlás valakinek, ház körüli segítség. Ezeket nyugodtan megpróbálhatod, ha az egészségedet és a testi épségedet nem veszélyezteti. Nekem tetszik, hogy dolgozni van kedved. Belõled még lesz valami!
Elsõ válaszolók hol élnek? Nem mindenkinek van a szüleinek pénze... Lehet hogy pont azért akar valahogy pénzt keresni...
Gyûjts papírt, és ha elég sok van már, vidd el a Méhbe (de ott is felnõttre lehet szükséged a kifizetéshez..nem tom ezt biztosan) "Rendesen..pénzt keresni" 13 évesen nem tudsz, nincs rá lehetõséged kiskorúként nem dolgozhatsz a törvény szerint.
18:24 De a törvény akkor is törvény.
utolsónak üzenem hogy nem minden szülõ veszi meg a gyerekének szükséges dolgokat.13 évesen nem tudsz pénzt keresni, esetleg kérj egy kis zsebpénzt.
Ha ezt leírnám, biztos kidobnának innen. Szóval nem tudom! :)
Miért van szükséged pénzre? 15 éves korodtól is csak szülõi beleegyezéssel dolgozhatsz, elõtte meg sehogy. Segíts otthon, vásárolj be, egyezzetek meg, hogy a visszajáróból az apró a tiéd, vagy valami hasonló. Segíts a környékbeli idõseknek, kutyásoknak, sétáltass kutyát, vidéken segíthetsz a kerti munkákban most õsszel biztos sok van. De hivatalosan nem dolgozhatsz még, sajnos akkor se, ha a család annyira rossz helyzetben van (pl. beteg szülõ, vagy bármi), hogy rászorulna.
Megkeresed aput, anyut és kérsz tõle :) Ha arra lettél volna kíváncsi dolgozhatsz-e a válaszom nem :) Sok szerencsét!
Mire kell neked pénz? A szüleidtõl mindent megkapsz, amire szükséged lehet. Neked a TANULÁS a dolgod.
Kiállsz az utcasarokra árulni magad.
Szülõi engedéllyel 13 évesen is vállalhatsz munkát, persze nem nyolcórásat, és nem nehezet. De ne apróhirdetés útján keress, hanem a szüleid /ha van ilyen/ vállalkozó ismerõseit, barátait kérdezd meg, nem tudnak-e valamilyen 1-2 órás munkát adni.
Szerintem mindenképp olyan munkát keress, amihez nem kell szerzõdés, rokonok, szomszédok, ilyesmi, mert hivatalos munkát nem vállalhatsz, még 2 évet várnod kell. Beidézem neked a törvényt is, meg azoknak is, akik tévesen tudják (interneten rajta van): 72. § (1) Munkaviszonyt munkavállalóként az létesíthet, aki tizenhatodik életévét betöltötte. (2) Korlátozottan cselekvõképes személy törvényes képviselõjének hozzájárulása nélkül is létesíthet munkaviszonyt. (3) A munkaviszony szempontjából fiatal munkavállaló az, aki tizennyolcadik életévét még nem töltötte be. (4) Munkaviszonyt létesíthet - az (1) bekezdéstõl eltérõen - a tizenötödik életévét betöltött, általános iskolában, szakiskolában, középiskolában nappali rendszerû képzés keretében tanulmányokat folytató tanuló az iskolai szünet alatt. (5) A tizenhat éven aluli fiatal munkavállaló munkaviszony létesítéséhez törvényes képviselõjének hozzájárulása is szükséges. (6) Az (1)-(5) bekezdésben foglalt rendelkezésektõl érvényesen eltérni nem lehet. (7) A tanköteles fiatal munkavállaló a gyámhatóság engedélye alapján, a külön jogszabályban meghatározott mûvészeti, sport-, modell- vagy hirdetési tevékenység keretében az (1) és a (4) bekezdésben meghatározott feltételektõl eltérõen is foglalkoztatható.
Állj ki a sarokra!
Megvárod, amíg betöltöd a 14-et, és elmehetsz diákmelóra!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!