Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kereshetnék pénzt (55 db)

Ennyi idõsen sehogy
Hivatalosan csak tizenhat éves kortól lehet munkát vállalni
Talán inkább a sprórolásban tudnál neki segíteni
hello:) sztem te nem tudsz segíteni neki.., és még nem is kell, remélhetõleg nem is várja el hogy segíts neki, az anyagi részben. by: Józsi :)

13 évesen hogyan kereshetnék pénzt?

Mivel csak 13 éves vagyok, legálisan nem dolgozhatok. Anyukám nevel engem és az öcsémet, sajnos elég rossz anyagi helyzetbe kerültünk, a számlákat és az ételt tudja kifizetni (több , mint 8 órát dolgozik + hétvége). Néha már a tisztálkodási eszközöket se tudjuk megvenni. De most itt a jó idõ, és nekem és a testvéremnek is csak meleg ruháink (hosszú ujjú felsõ, kardigán, vastag farmer,bakancs)vannak. Anya felajánlotta, hogy vesz nekünk pár ruhát, de nem akarom ezzel terhelni, mert akkor olyan dolgokat nélkülözne mint: a betegsége elleni gyógyszer, samponja stb. Nincsenek cuccaim, amit el tudnék adni. A környéken, amerre élek, nem sok mindenkit ismerek, a ,,munkába'' (ha van valami , amit így is lehet csinálni), a legjobb barátnõm is tudna segíteni. Szóval van valami lehetõségem, hogy pénzt keressek?

Legjobb válasz: Tegnap adott fel egy hirdetést egy lány egy helyi facebookos csoportban, hogy bevásárol, kutyát sétáltat, takarít, gyerekre vigyáz, füvet nyír stb. õ is pénzt akar keresni, mert ezzel segítene otthon. 13 éves szintén. ezzel szerintem probálkozhatsz

Tegnap adott fel egy hirdetést egy lány egy helyi facebookos csoportban, hogy bevásárol, kutyát sétáltat, takarít, gyerekre vigyáz, füvet nyír stb. õ is pénzt akar keresni, mert ezzel segítene otthon. 13 éves szintén. ezzel szerintem probálkozhatsz
Nem szégyen felvállalni a körülményeket, sajnos sokan vannak így. Kérdezd körbe a szomszédokat, hogy tudnának-e valami munkát adni, mert szükséged lenne a pénzre. Mondod hogy tudsz mosogatni, takarítani, besegíteni a ház körül, stb... Sokan értékelik a kezdeményezést, és vagy munkát vagy egy kis pénzt adnak támogatásként!
Szia! Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek. Esetleg megírnád milyen méretû ruhákat, cipõket hordasz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én szórólapot hordtam úgy hogy anya nevén futott a dolog, de én csináltam, persze nem diákszövetkezeteknél, nézd meg a neten keres-e most valaki ilyet.
Csak nehogy átverjenek!Erre mindig figyelj oda!
Most nem tudnék mondani, de vannak olyan honlapok, ahol lehet ruhákat cserélni. Elcserélsz egy hosszú ujjút egy ujjatlanra, vagy egy hosszú gatyát egy szoknyára. Ilyesmi. :) Ezt meg lehet csinálni ismerõsökkel is. Vagy segíts be a szomszédoknak ruháért, tisztálkodószerekért cserébe és ne pénzért. De ahogy jobb neked. Sok sikert!!!!
kutyasétáltatás, öregeknek bevásárlás, ilyesmik
Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: XIII.Kerület

Hogyan kereshetnék pénzt zenével?

Az lenne a kérdés hogy kellene ahhoz hasonló oldal mint az iTunes. Lenne egy album amit szeretnék feltölteni, és az iTunes-ra nem akarom. Úgyhogy küldjetek oldalakat, plz!

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik, hogy te simán feltöltöd egy fizetõs oldalra és aztán küldik neked a pénzt... Elõször egy kiadót kell keresned, aki foglalkozik veled, aztán õk intéznek mindent.

Ez nem így mûködik, hogy te simán feltöltöd egy fizetõs oldalra és aztán küldik neked a pénzt... Elõször egy kiadót kell keresned, aki foglalkozik veled, aztán õk intéznek mindent.
Fogadni mernék rá hogy vannak olyan oldalak ahol nem kell kiadót közbeiktatni. A baj azzal lehet hogy senki se fogja egy nóném elõadó albumát külföldi platformokról, egy rakás pénzért letöltögetni. Inkább rakd fel a jutyúbra és rakj alá gúgl hirdetéseket!
A kérdező hozzászólása: nos az a helyzet hogy nem több ezer forintért gondoltuk hanem 25-50Ft-ért.

Hogyan kereshetnék pénzt a Youtube videóimmal?

Van egy youtube csatornám. Naponta 1-2 feliratkozó, és 100-150 megtekintésem van. Egyik barátom mondta hogy kereshetnék ezzel egy kis pénzt, persze ? sem tudta hogy hogy kell. Nos, ez lenne a kérdés. Ha ez számít, még nem múltam el 18 éves.

Legjobb válasz: Szia! Most elküldhetnélek azzal a címmel, h google a barátod, de mivel jó kedvem van és nem azért teszed fel, mert nem próbáltad ezért leírom. 100-150 db megtekintés vagy 100.000-150.000 megtekintés? Youtube partnerség, ez az amivel pénz lehet keresni. Arról szól, h youtuben hírdetnek, és ha a videóidhoz rakhatnak ki hírdetést annak az összegébõl, amennyit a reklámért fizettek a cégek x%-ot kapsz nézõ szám alapján. Nem 100.000 ftre kell gondolni meg stb. 1000 megtekintésért kb 30 ft jobb esetben is, de van olyan kis youtubes, aki 0.1 $t kap 1000 nézõért és õ kb 21 ft-t kap, ami még 100.000 nézõnél se olyan sok 2100 ft. Kortól és nemtõl független, de kell nekik playpay számla szám és azért nem minden 18 éven alulira bíznak rá ilyeneket, de jobbik esetben van sajátod. Nem sok hasznod származna még belõle, de ha jól csinálod és rengeteg idõt beleölsz, akkor keresni lehet vele vmennyit. Herby-t ismered? vmelyik videójában megemlítette, h 65eFt-t keres kb és neki van 20.000 feliratkozója és millió nézõje. Remélem segítettem, vannak jobb partner cégek is, akik 1000 megtekintésért fizethetnek akár 1$-t is de akkor videó elejére is kerül reklám és mellé is, amely elég zavaró

Szia! Most elküldhetnélek azzal a címmel, h google a barátod, de mivel jó kedvem van és nem azért teszed fel, mert nem próbáltad ezért leírom. 100-150 db megtekintés vagy 100.000-150.000 megtekintés? Youtube partnerség, ez az amivel pénz lehet keresni. Arról szól, h youtuben hírdetnek, és ha a videóidhoz rakhatnak ki hírdetést annak az összegébõl, amennyit a reklámért fizettek a cégek x%-ot kapsz nézõ szám alapján. Nem 100.000 ftre kell gondolni meg stb. 1000 megtekintésért kb 30 ft jobb esetben is, de van olyan kis youtubes, aki 0.1 $t kap 1000 nézõért és õ kb 21 ft-t kap, ami még 100.000 nézõnél se olyan sok 2100 ft. Kortól és nemtõl független, de kell nekik playpay számla szám és azért nem minden 18 éven alulira bíznak rá ilyeneket, de jobbik esetben van sajátod. Nem sok hasznod származna még belõle, de ha jól csinálod és rengeteg idõt beleölsz, akkor keresni lehet vele vmennyit. Herby-t ismered? vmelyik videójában megemlítette, h 65eFt-t keres kb és neki van 20.000 feliratkozója és millió nézõje. Remélem segítettem, vannak jobb partner cégek is, akik 1000 megtekintésért fizethetnek akár 1$-t is de akkor videó elejére is kerül reklám és mellé is, amely elég zavaró

Hogyan kereshetek pénzt az interneten?

Annyit szeretnék megtudni hogy tud-e vki közületek olyan oldalt ahol lehet pénzt keresni és fizet is.

Legjobb válasz: Nem lehet internetes oldalon pénzt keresni. Az internetet illetve internetes oldalakat eszközként használva lehet. Ha komoly az érdeklõdésed, írj privátot.

OFF:Menyire biztonságos ez a phantoming?Egybõl elkérik a bankszámlaszámot... :S
Szia! igen, elkérik, mivel oda utalnak! :) Nem szereték senkit becsapni, mert nem szokásom. Én kipróbáltam-nekem bevált. Elég nehéz megbízni bárkiben is az interneten, de ezt tudom ajánlani!
Nem lehet internetes oldalon pénzt keresni. Az internetet illetve internetes oldalakat eszközként használva lehet. Ha komoly az érdeklõdésed, írj privátot.
phantom shopping - azért nem találod, de ez próbavásárlói munka amúgy: teszvesz vatera
Szia! Elsõ vagyok! Itt a link! http://www.phantomshopping.hu/ A teszveszen és a vaterán évek óta fent vagyok, de azokat nem véletlenül nem ajánlom. Idegörlõ és könnyen kifoghatsz csalókat. Akkor inkább az express-de csakis személyes átvétel!
Szia! Nézz utána a fantom shoppingnak! Írd be a google-ba, és menj rá az oldalukra! Hónapok óta náluk vagyok, fizetnek rendesen :) Így hirtelen ennyi! Sok sikert!
Ottvan pl a Sitetalk. Közösségi oldal ahol pontokat lehet szerezni, amit lelehet vásárolni a webshopban, vagy kilehet kérni pénzként. Lehet ingyen sms-t is küldeni+ ingyen telefonálni róla, de aktivnak kell lenni. Akit érdekel: [email protected] -ra irjon és küldök meghivót + válaszolok ha kérdésed van.
Én segíthetek írj privát üzenetet ha érdekel
Igazán nincs mit :) Sok sikert! Ha valami nem világos, írj nyugodtan! Viki
Nagyon szépen köszönöm:)
Szia! Hát, neki álltam írni, de nagyon hosszú lenne :) A lényeg: Beregisztrálsz Õk folyamatosan frissítik a listát, amibõl kiválaszthatod, hol szeretnél vásárolni Elolvasod az arra vonatkozó szituációs leírást, majd kitöltöd a kérdõívet Ezzel jelentkeztél a vásárlásra CSAK akkor a Tiéd a megbízás, ha Õk telefonon felhívnak és belekérdeznek a szituba. Tök egyszerû kérdések, nem kell megijedni! A megadott üzletbe elmész és megcsinálod a vásárlást Blokkot elteszed, majd aznap elküldöd nekik a jegyzõkönyvet /amit írtál a vásárlásról/ és a blokkról a fényképet 10-e körül meg fizetnek Fiatal, szuper csapat! Én szeretem Õket :)
én is próbavásároltam, nem nekem való, de a phantom fizet rendesen
Köszi:) Amúgy milyen?Mesélhetsz róla?
A kérdező hozzászólása: szia eltudnád küldeni a linket lécci mert nem találtam meg
Ezen az oldalon tudsz pénzt keresni beregisztrálsz http://www.linkbucks.com/referral/548473 A munka annyiból áll, hogy az általunk megosztani kívánt dolgot(weboldal, kép, bármilyen link pl hotfile, fileserve) linkjét lerövidítjük, és azon látogatók után pénzt kapunk, akik ezeken a linkeken keresztül látogatják meg az adott dolgot. Használata: 1:Ha van saját weboldalad akkor megéri használni. Nincs vele sok munka és nem kell pénz sem befektetnünk és a link e kihelyezése után már foglalkoznunk sem kell vele. 2:Fórumokon, egyéb közösség oldalakon megoszthatod linkjeidet.

12 évesen hogy kereshetek pénzt? L

Legjobb válasz: en anyum neven feliratkoztam az avonra (mind forgalmazo) az egesz penz nekem jon:)

en anyum neven feliratkoztam az avonra (mind forgalmazo) az egesz penz nekem jon:)
Hivatalosan sehogyan. Nem írtad, hogy mire gyûjtenél, de mond el a szüleidnek, rokonoknak, ismerõseidnek, hogy elvállalnál minden munkát csekélyke díjazásért.pl. fûnyírás, garázstakarítás, felesleges papírhulladék elszállítása, autómosás...stb.Biztosan értékelnék a szándékod, hogy munkával akarsz pénzt keresni, így a "jutalmazás" sem maradna el.
Öregnéninek bevásárlás, takarításban segítség, kutyasétáltatás. Túl nagy összegeket nem lehet összegyûjteni, de kezdetnek talán jó.
14 éves korod után dolgozhatsz diákszövetkezeteknél, de akkor is csak szülõ engedéllyel amíg be nem töltöd a 16-ot!
Ragassz ki cédulát, kutyasétáltatásra. Házon belül, ahol ismernek, hogy kisbabára vigyáznál. Talán anyukád tud szerezni otthon végezhetõ munkát, pl borítékolás. Léptesd be anyut az avonba, s te árulod a cuccot a barátnõidnek. Nyári mezõgazdasági munkát ismerõsnél. pl. gyümölcs szedés, kapálás. Mindenképp kell a szüleid vagy rokonaid segítsége, sajnos egyedül nem tudsz szerezni. Ha van 16 fölötti tesód, rokonod, õ vállalhat diékmunkába szórólapkihordást, és te kihordod. Mondd el a felnõtt ismerõseidnek, hogy munkárt keresel, és kérd a szüleidet hogy õk is próbáljanak szerezni. vagy a nagyszülõk hamarabb. Olyan jó volt mikor én még gyerek voltam, dolgozhattunk még nyáron, és már hat évesen kerestem pénzt ribizliszedéssel, két könyv árát, s késõbb egyre többet, nyaranta. nagyon jó volt. Ismerõs fog segíteni neked.
Utolsó válaszoló: ha a lehetõséget ismerné a fiatalember, nem kérdezte volna meg, hogy hol kereshetne.Esküszöm nem lapoztam fel a Munka Törvénykönyvét, mielõtt válaszoltam. Bocsi!Egyébként igazad van.
Az elsõ válaszolónak: "Hivatalosan sehogyan." A munka törvénykönyve kivételt tesz az elõadó- és színmûvészettel foglalkozó esetekben. Tehát lehet egy hat éves gyermek is színész, elõadómûvész. Vagyis hivatalosan is tud dolgozni, de csak nagyon konkrétan meghatározott munkakörökben.

Hogyan kereshetnék pénzt iskola mellett? 15/F

Még gimibe járok (1. osztály) !

Legjobb válasz: 15 évesen nyári munka szülõi beleegyezéssel. 16 évesen már dolgozhatsz, igaz hogy korlátozottak a lehetõségek mert a legtöbb helyre 18 év a minimum, de lehet találni. A nagyobb gond az hogy suli mellett max hétvégén vagy este melózhatnál, de az esti meló csak 18 évtõl vállalható. Esetleg passzív jövedelem, kevésnek kevés kevés több a semminél.

15 évesen nyári munka szülõi beleegyezéssel. 16 évesen már dolgozhatsz, igaz hogy korlátozottak a lehetõségek mert a legtöbb helyre 18 év a minimum, de lehet találni. A nagyobb gond az hogy suli mellett max hétvégén vagy este melózhatnál, de az esti meló csak 18 évtõl vállalható. Esetleg passzív jövedelem, kevésnek kevés kevés több a semminél.
Fotózás?
Tanulj szexuálpszichológiát. Õk jól keresnek.
orvosi egyetem- szexológus, aztán magánpraxis és money

Magánszemélyként hogyan kereshetek pénzt weboldalammal?

Legjobb válasz: ha kiváltasz egy egyéni vállalkozóit (bár valahol hallottam, de abba nem vagyok 100%-ig biztos, hogy teljesen helytálló infó, de elvileg 300.000 Ft-os éves jövedelemig nem kell adózni)

ha kiváltasz egy egyéni vállalkozóit (bár valahol hallottam, de abba nem vagyok 100%-ig biztos, hogy teljesen helytálló infó, de elvileg 300.000 Ft-os éves jövedelemig nem kell adózni)
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez nem így van. Szívesen kiváltanék egyéni vállalkozóit, de az havi szinten kb. 50000-ba kerülne. Az adómentesség, amire gondolsz, az az, hogy magánszemélyek saját megunt tárgyuk eladása után havi 600 000 ft-ig nem kell adóznia, de az nem jön ide.
Szellemi szabadfoglalkozásúként tudsz némi összeget összehozni, és valószínûleg még nagyon alacsony, vagy adómentes kategóriába esnél.
A kérdező hozzászólása: Ez egyéni vállalkozói? Iparûzési adót, Kata-t is kell fizetni?
A pénzkeresést a honlapodon hogy érted? Szolgáltatnál vagy termelnél valamit? Mert akkor hivatalosan kell intézned, adót kell fizetni. Ha hirdetéseket tennél ki, akkor nézz körbe egy Adwords fórumon, ott már biztos megválaszolták ezt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!