Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kerüljek a párom (6 db)

Jelenlegi párommal épp szétköltözőben vagyunk, mert szakítottunk. Mindenben megtudtunk egyezni, csak azt nem, kihez kerüljön a 3 év közösen vásárolt kutyusunk. Egyikünk sem hajlandó lemondani róla, hogy oldjuk meg?

Legjobb válasz: Én is azt mondom, hogy azé legyen elsõsorban akihez a kutya jobban kötõdik. Ha ezt nem lehet eldönteni akkor pedig beszéljétek meg melyikõtök milyen életkörülményeket tudna biztosítani a kutyának és ahhoz kerüljön akinél jobb helye lenne. Nagyon nehéz lehet ez a helyzet, de próbáljatok a saját érzelmektõl elvonatkoztatni kissé és a kutya érdekeit helyezni elõtérbe.

Én is azt mondom, hogy azé legyen elsõsorban akihez a kutya jobban kötõdik. Ha ezt nem lehet eldönteni akkor pedig beszéljétek meg melyikõtök milyen életkörülményeket tudna biztosítani a kutyának és ahhoz kerüljön akinél jobb helye lenne. Nagyon nehéz lehet ez a helyzet, de próbáljatok a saját érzelmektõl elvonatkoztatni kissé és a kutya érdekeit helyezni elõtérbe.
Sajnálom a kapcsolatotokat. Hát én már mondtam páromnak egyszer szakítanánk neadjisten, Lüszi nálam marad errõl nincs vita, hozzám kötõdik a legjobban hiába imádja a páromat is :)
Kihez kötõdik jobban a kutya? Bár ha egyikõtök sem hajlandó engedni, akkor mindegy is. Bíróságra gondoltatok már? :)
Egy kutya miatt bíróság az kicsit durva, bár ha ennyire nem tudtok megegyezni, akkor ez lesz a vége. Vagy az egyikötöknél lakjon, de a másik is akkor vihesse el sétálni, amikor akarja és néha nála is maradhasson néhány napig.
Az utolso valaszolonak jo otlete van.Egyiknel lakjon, de a masik latogassa amikor akarja:) Sajnalom a kapcsolatotokat:(
Szerintem aki etette, itatta, fürösztötte, foglalkozott vele azé legyen. Ha mind2-õtök akkor akihez jobban ragaszkodik, ne legyetek önzõk nem õ tehet hogy szakítottatok akihez ragaszkodik ott legyen.

Spermavizsgálatra megyünk a párommal. Ha segítenék neki a mintát produkálni, figyelni kell arra, h nyál ne kerüljön bele? Értitek ugye? Akik már átestek ilyenen, hogy csinálták?

Vagy mondjam neki,hogy inkább ? intézze egyedül?köszi a válaszokat el?re is

Legjobb válasz: Azt akartam írni, hogy egyedül kellett elintéznie és elõtte 5 napig nem lehetett szex

Azt akartam írni, hogy egyedül kellett elintéznie és elõtte 5 napig nem lehetett szex
Ahol mi voltunk oda nem mehetett be senki csak a pasi egyedül és kellett intéznie
Szia. Nekünk is öt nap megtartóztatás után kellett mintát produlkálni.De nekünk otthon, tíz perc kocsival a kórház, és addig melegen kellett tartani, én a hónomalatt vittem be, így mondták.Reggel nyolcra volt megbeszélve, és már vizsgálták is, sõt mi is bemehettünk végén, és láttuk a mikroszkóp alatt a kis virgoncokat. Szóval mi úgy csináltuk hogy megszakítással, és akkor egy üvegbe(már nem emlékszem pontosan milyenbe), ügyeskeddtük a kisfickókat, és már indultunk is. Szerintem lehet neked rásegíteni, nem gondolom hogy befolyásoja, legalábbis nem mondták, de azért kérdezz rá a dikidtól, hogy lehet e úgy. Remélem rendben lesz vele minden.
Vicces volt. Férjem hallani sem akart róla, hogy bemenjen ABBA a szobába, merthogy MINDENKI ÕT fogja nézni..hhaaahaha. Szóval õ a wc-ben intézte, nem tudom, hogy tudott rágerjedni, de mindenesetre sikerült. A röhejes csak az volt, hogy amikor jött ki a nadrágja tiszta "víz" volt elõl, le se tagadhatta volna...hogy mi volt a nacin a mai napig nem tudom, de a mennyiséggel nem volt gond :) Persze ez csak a legelsõ alkalom volt. Aztán beállt õ is a sorba :D. Hidd el, el tudja intézni a dolgot egyedül is :)
:) Nekem a férjem egyedül intézte 5 nap megtartóztatás után! Nem engedtek be hozzá! De letudta és egy óra múlva már megvolt az eredmény, és ütötte a donorszintet :) Azért hozzáteszem nem volt könnyû neki ilyen környezetbe egydül :) :P
lehet segíteni a párodnak a csinálásban. mi mondjuk, vittük a mintát otthonról és segítettem a páromnak, de nem mondták, hogy van benne nyál :)
Mi reggel 8 ra voltunk beírva. Vidékiek vagyunk, tehát ott kellett megoldani a dogot. Tél volt, nem nagyon volt hangulatom bemenni a szobába, mert "várólista" volt. Beálltunk egy gyér forgalmú helyre és a feleségem segített elintézni a dolgot. Még élveztem is. :) Anyag be az edénybe, 5 perc múlva leadtuk, másnap megvolt az eredmény.
Hello! Nekünk is 5 nap önmegtartoztatás után kellett vinni az anyagot... :) De én a kezemmel segítettem neki.
sztem a nyállal nem foglalkoznak ha belekerül, legfeljebb ha sok lesz benne akkor a mennyiséggel lesz tévedés, tehát nem 5 ml lesz hanem 6 ml.. ne nyálazz:) inkább kézzel segits, amugy meg ha ugy nézzük a szájüreg egyálltalán nem steril, és ha találnak benne bacit az ondoban akkor lehet még gyogyszereket is szedetnek vele. auz én párom már 3 x volt ilyenen mert kevés aszáma de minig itthon egyedül elintézte jközel va a korház, honalatt kocsival és délután volt eredméyn. Kaposvár

Hogyan kerüljek közelebb a párom barátaihoz?

a barátomnak sok jo barátja van de átlagban 10évvel idosebbek,mint én vagyok.ugy érzem nem nagyon van kozos téma,meg hát nem is nagyon ismerem oket,csak ugy felszinesen.párszor és csak pár sráccal beszeltem idáig.viszont a barátom szeretné,ha jobban megismerném oket,de nemtudom,hogyan nyithanék feléjuk.nem vagyok annyira kozvetlen,nyitott tipus,akinek nem akadály ismerkedni.inkább olyan akihez kozel kell férkozni,ahhoz,hogy onmagát adja.volt már valaki hasonlo helyzetben? tudnátok nekem valami tippet adni,hogyan érezzem jol magam kozottuk én is amikor a barátommal kimegyunk hozzájuk?

Legjobb válasz: sztem legyél türelmes és toleráns is az"idösebbekkel":):)de mindenképpem ismerd meg jol a baratait ha hosszu tavra tervezel,késöbb sok mindenben hasznodra lehetnek és egyébként is baratbol sosem elég:)

sztem legyél türelmes és toleráns is az"idösebbekkel":) :) de mindenképpem ismerd meg jol a baratait ha hosszu tavra tervezel, késöbb sok mindenben hasznodra lehetnek és egyébként is baratbol sosem elég:)
Elösször proálj meg csak mindig egy mondatot hozzáfûzni az õ általuk mondott dolgokhoz. Nem te leszel a társaság középpontja, de menni fog. Vagy pl. ha beszélgetnek vagy mesélnek vmit probáld magad bevonni a beszélgetésbe. Kövesd a történéseket az arcoddal tehát ha vmi rosszatt mesélnek vágj szomorú arcokat, vagy épp szörnyûlködöt vagy vidámat a lényeg h lássák h te is beletartozol a beszélgetésbe és a végén meg már neked fogják mesélni a storykat. A lényeg ha nem tudsz megnyilni, elejinte mindig csak 1-2 mondatot tegyél hozzá az épp aktuális témárol, vagy az is jo amúgy ha beszélsz a párodról (elvégre akikkel összeakarsz barátkozni azoknak a barátjuk a te párod) mesélj vicces sztorykat magatokról, vagy h tegnap épp mit csinált a lényeg h nevessenek. Sok sikert kivánok neked ezekhez!


Amikor valaki még házas mikor teherbe esik, de közben elválik, és a gyermeke az új párjától van, elég apasági nyilatkozatot tenni, hogy az új párja nevére kerüljön a gyerek?

Egyik ismerősöm van ebben a cipőben, és már csak 4 hét van a szülésig. Azt mondták, lehet így is volt férj nevére kerül a gyerek. Mit tehetnének?

Legjobb válasz: Ha szülésig összeházasodnak, akkor az új férj, az apuka nevére kerül. Ha nem házasodnak össze, akkor a volt férj nevére

Ha szülésig összeházasodnak, akkor az új férj, az apuka nevére kerül. Ha nem házasodnak össze, akkor a volt férj nevére
Én is anyám volt férjének a nevét kaptam meg, úgy hogy nem õ az apám. Soha életemben semmi közöm nem volt hozzá. Ja, és útlevelet nem is tudtam csináltatni, csak 18 éves koromban, mert kellett volna az ürge aláírása... Ilyen baromságot... Na mindegy! Ezt azért írtam le, mert tényleg van ez a 300 napos hülyeség a mai napig...
Mekkora nagy baromságot írt a kettes. Ha a szülés és a válás közt kevesebb mint 300 nap telt el, akkor automatikusan a volt férj nevére kerül.
Mekkora nagy baromságot írt a kettes. Ha a szülés és a válás közt kevesebb mint 300 nap telt el, akkor automatikusan a volt férj nevére kerül. Kivétel, ha apukaval összeházasodnak
Honnan szedtek ekkora baromságot? 6 hónapos terhesen mondták ki a válást. Apasági nem volt elég, a volt férj nevére került volna, emiatt kellett összeházasodnunk, hogy ne a volt férjem nevét kapja. A kérdezõ esetében ha nem házasodnak össze, akkor a volt férj nevére kerül és utána lehet az Apaság vélelmének meg döntése iránti pert indítani olvasnivaló nektek : https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410006/420015/43000..
Oké, én úgy tudtam, hogy a szülés napján érvényes állapot a lényeg, nem tudtam errõl a 300 napról. Bocs a félrevezetésért.
Ha a szülés napján már nem házas akkor az új párja (apasági ellenében) nevét kapja, viszont ha még nincs kimondva a válás a szülés napján vihetnek bármilyen papírt, az elõzõ férje nevét fogja kapni.
Ha elválltak a férjével, akkor nem kerül az õ nevére a baba!! A lényeg az, hogy ha megy szülni legyen nála az új párja apasági nyilatkozata, mert ha nincs nála akkor az anyuka nevére kerül a baba! De ha szülésig elválnak, akkor nincs semmi probléma!
Én is Anyukám volt férjének a nevét kaptam. Két nappal elõbb születtem meg, mint hogy letelt volna a 300 nap a válásuk után. Másfél éves koromig maradt az a nevem, aztán megkaptam az Apukámét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor mondom majd nekik, hogy születés után tudnak csak intézkedni. És azt tudjátok, hogy akkor ha születés után majd sikerül az igazi apa nevére venni a gyermeket, akkor majd az lesz a hivatalos születési anyakönyve, amiben az apukája neve van, vagy megmarad az amit születéskor a volt férj nevét kapta? Szegények azért nem léptek eddig, mert azt hitték, elég ha elválnak, nem akartak csak ezért össze házasodni, most meg már valószínû nincs meg a 4 hét már a szülésig.

A párommal (nem a férjem) árverésen közösen vettünk egy lakást. Az ott intézkedő, ügyvédnő RÁBESZÉLT, hogy csak egyikünk nevére kerüljön a lakás, pedig mi fele-fele arányban szerettük volna, miért ágállt ellene?

A hölgy rábeszélésére, amit még most sem értek, a párom nevére került. Szeretnénk ezt mégis, a saját elképzelésünk szerint,1/2-1/2 arányra módosítani. Mi az eljárás módja? Milyen, mennyi anyagi vonzattal jár???

Legjobb válasz: te most is tulajdonos vagy, csak nem vagy benne a nyilvántartásban. Közös szerzemény. Le kéne papírozni és közjegyzõnél hitelesíteni. Vagy meg kéne venned papíron, de annak költségei lesznek.

te most is tulajdonos vagy, csak nem vagy benne a nyilvántartásban. Közös szerzemény. Le kéne papírozni és közjegyzõnél hitelesíteni. Vagy meg kéne venned papíron, de annak költségei lesznek.

Párom nem vált el a férjétől de 2 éve külön élnek. Én lassan 1 éve együtt vagyok vele, és márciusban születik meg a babánk. A válást addig nem biztos, hogy sikerül elintézni. Hogyan lehet megoldani hogy a gyerek a nevemre kerüljön mikor megszületik?

Legjobb válasz: Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.

Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.
Mivel még nem váltak el a féje nevére fogják anyakönyvezni.Te teszel apasági nyilatkozatot, õ egy lemondó nyilatkozatot, és utána a nevedre veheted.
sehogyan. a férje nevére fog kerülni a baba.
Elsõ vagyok.Válás esetén is el kell telnie 300 napnak. A válás kimondása, és a baba születés között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
Nem nagyon értek hozzá, de az nem lehet hogy marad az anya nevén?? És majd ha elválnak akkor ráiratja a nevedre? Vagy ha házas valaki, nem maradhat az anya nevén a gyerek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!