Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kerülhetnék vagy (26 db)

Kártyajóslás után: önbeteljesítő jóslat? Hogyan kerülhető vagy éppen érhető ez el? Kíváncsi vagyok, hogyan kellene ezt kezelni.

Legjobb válasz: Igen, mert az orvosok is olyan szavahihetõk ma már...egy szinten vannak a jósnõkkel...

Igen, mert az orvosok is olyan szavahihetõk ma már...egy szinten vannak a jósnõkkel...
Nem önbeteljesítés hanem vonás. HA megtudsz valamit és az késõbb bekövetkezik az nem azért van mert megmondták, hanem mert annyit agyaltál rajta tudatosan és tudat alatt, hogy bevonzottad. Nézd meg A Titok címû dok.filmet, nagyon nagyon letaglóz és jó. Nem mellesleg be is válik...
*vonzás nem vonás :)
Aki jósnõhöz fordul, az hiszékeny. Ha hiszékeny, elfogadja a "banya" prognózisát is. Ha elfogadja, annak megfelelõen él.Ha annak megfelelõen él, a baj bekövetkezik Õ legalább azt tudja, hogy milyen szavakkal árthat és segíthet Neked. Ez nem csekélység!!!! Ezt egy orvos mondja Neked!
Kedves kérdezõ! Gondolom jövõvel kapcsolatos jóslatról van szó. De a jövõ NINCS elõre megírva! Így nem lehet megjósolni sem. A valódi jóslás nem errõl szól, hanem egy kérdésfeltáró, elemzõ, problémamegoldó folyamat. Mivel a jövõ még nem történt meg, és minden döntésünk befolyásolja a lehetséges kimenetelt, így legjobb esetben is csupán lehetõségere mutathat rá a jóslás, hogy mi várható akkor ha egyik vagy másik utat választjuk, vagy merre tart éppen az életünk. Azonban egy ilyen válasz csak addig igaz amíg semmin nem változtatunk, és egyenesen megyünk tovább ugyanazon az úton. Hozzáértõ jós nem mond jövendõt mert tudja hogy nincs megírva elõre. Egy csaló által mondott tejesen légbõl kapott jóslat is válhat önbeteljesítõvé, ha elég erõsen hiszünk benne. De ami még rosszabb, az a kontár jós aki valóban látja merre tart az élete valakinek, de ahelyett hogy tanácsot adna azon hogy változtassa meg a lehetséges kimenetelt, tényként közli azt. A valódi, hozzáértõ jós ilyen esetben felvázolja a lehetõségeket, és tanácsot ad hogy miként vihetjük az eseményeket egy nekünk kedvezõ irányba. A jós nagyon nagy felelõsséget vállal, felelõsséggel tartozik azért hogy a kérdezõnek segítsen, hogy amit mondd, azzal ne ártson neki, vagy ne korlátozza a lehetõségeit, hanem ellenkezõleg, segítsen neki az élete irányításában. Üdvözlettel, Ezalor
kíváncsi vagyok hogy hogy nézel ki:) felraksz egy képet?:)
De lehetséges, én is ilyen vagyok!:D De egy magasabb lány akkor is jobban mutat a képeken. Am meg a playmatek kivétel nélkül mocskos k*rvák. Am no name lányok nem nagyon kerülnek címlapra, elõbb nevet kell szerezned.
A kérdező hozzászólása: Nekem pl. Christina Aguilera (aki alacsonyabb, mint én) jobban tetszik képeken, mint mondjuk a magas vékony modellek. Lehet ezzel csak én vagyok így, de a "pöttöm" nõk szerintem szexibbek. :) Persze ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nincsenek magasak, akik ne lennének olyan szép, mint az alacsony termetûek, csak úgy általában mondtam ezt. :)
Szia, nekem is küldenél képet? Nagyon kíváncsi vagyok. Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, mint ahogy már elõttem említették elõször csak ilyen kisebb mûsorokba jelentkezz, felfigyelnek rád, és akkor elindulhatz. De azért azt kalkuláld bele, hogy szinte 0 az esélyed arra, hogy a tengerentúlon is sikeres legyél. Persze ez nem jelenti azt, hogy szerény országunkban nem érhetnél el sikereket.
Nekem is küldesz képet? Van egy ismerõsöm aki tudna segíteni, priviben leírom a számát, ha gondolod.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó elõtti, neked nem lehet privát üzenetet küldeni... Utolsó: elment a kép meg minden...és köszi, aranyos vagy! :)
Nem lehet? :O Megpróbálnád még egyszer?
A kérdező hozzászólása: Nem lehet. Nem jelenik meg nálad az a Privát e-mail blab la...
nekem is küldenél?
A kérdező hozzászólása: elment neked is :)
Küldenél nekem is egy képet?
A kérdező hozzászólása: ment :D
küldenél nekem is, utána mondok véleményt(:
hhmm??
A kérdező hozzászólása: elküldtem a facebookomat :)
rendben köszönöm, de a profilképedbõl nem igazán látszik az arcod, de bejelöltelek, hátha ott vannak még képek.
A kérdező hozzászólása: Elment :)
szia.nekem is küldesz képet?:)
A kérdező hozzászólása: :) jaj nem rakok ki képet, tudom milyenek az emberek... :)
163 ku.rva alacsony
ezt jol megmondtad hazai nem magyarországi hahha:D
A kérdező hozzászólása: Számomra hazai, de nem akartam kiírni az ország nevét. Mivel ezen az oldalon többségben vannak a magyarországiak, ezért fejeztem ki magam ilyen h.lyén. :) ) A playboy lányoknál is fontos a magasság? Azt hittem csak a külsõ, az összhang, vagyis a megjelenés számít úgy egyben, nem pedig a centiméterek. :)
már boccs, de elég gáz, hogy egy olyan újságra kiraknád a meztelen s*ggeded, ahol 100 000 ember nézné nap mint nap, de ilyen helyre meg nem mered fel rakni a képedet.Az újságon vagy 1 000 000-an látják itt pedig csak 20 kb.Na mind1.Amugy kizárt dolog hogy valaha magyar csak felkerülne oda, de ha minden híres öregembert megd*gsz, talán felfigyel rád heffner úr XD
csak helyett csaj
Miért nem mentél a CKM címlaplányra (viva tv)? Vagy valami ilyesmi kaliberû mûsorba kéne menned és hátha felfigyelnek rád. :) Jobb ötletem nincs.
Menj el valami valóságshow-ba, beszélj hülyeségeket, kezdj ki mindenkivel, mindegy, csak gáz legyen. Onnantól kezdve akár kiszavaznak, akár nem, nyert ügyed van. Mert ha tényleg ilyen szép vagy, akkor kizárt hogy nem kapnál felkérést valamelyik férfimagazintól... Vagy ha éppen nem inditanak valóságshow-t, akkor jelentkezz valami tehetségkutatóba, égesd le magad mint Bikicsunáj, és akkor is nyert ügyed van, mert már fel is figyeltek rád, és jönnek is az ajánlatok. Sajnos Hefnert nem ismerem, nem tudok neki szólni az érdekedben. Amúgy Kendra is 163 centi, mégis celeb lett. Hajrá!
Gondolom ott is van mindig év playmateje verseny...? jelentkezz, m aztán kiderül, õk is ennyit gondolnak-e rólad.
De tényleg, rakj már fel egy képet. Ide nem mersz egy sima mezei ruhás képet kitenni, de a playboyban mernél meztelenkedni?Meg legalább idegen emberek is elmondhatják, hogy tényleg playmatenek való vagy e.
A kérdező hozzászólása: priviben küldök neked mindjárt, aztán véleményezd légyszi. :)
Megkaptam, köszi. Az arcodról nem tudok véleményt mondani, mert nem látszik jól, de az alakod nagyon jó és a hajad is gyönyörû. Igazi?
A kérdező hozzászólása: Igen, a sajátom. :) Köszi szépen a véleményt!
Õszinte leszek, jó helyen kell sz*pni. De valóban nem vagy egy modell alkat a leírtak alapján. Túl alacsony vagy, rövid végtagokkal. A címlaplányoknál 170 körüli az ideális. Amúgy lehetsz szép ha nem vagy fotogén, ahogy lehetsz csúnya is, ha jól mutatsz a képeken.
A kérdező hozzászólása: :) Lehet igazad van. :) De az nem állhat fenn, hogy valaki élõben és képeken is jól nézhet ki??? :)
Ha gondolod nekem is küldj képet, leírom a véleményem, hogy szerintem mennyi esélyed lenne erre:)

Van egy munkatársam aki 26 éves de én csak 20 vagyok és tetszik nagyon. Van egy (barátja) is elvileg de ő nincs itthon. Szóval ha a csaj bírja a fejem mert látom rajta akkor hogyan kerülhetnék hozzá közelebb, hogy járjunk vagy vmi?

Legjobb válasz: hajts rá. ha a nõ viszonozza akkor nincs is "barátja",de ha veled kezd akkor mással is fog. szóval legyen csak barát vagy keres más nõt aki komolyabb. te se tudod hogy kerülj hozzá akkor nem is akarod igazán.

hajts rá. ha a nõ viszonozza akkor nincs is "barátja", de ha veled kezd akkor mással is fog. szóval legyen csak barát vagy keres más nõt aki komolyabb. te se tudod hogy kerülj hozzá akkor nem is akarod igazán.
Szerintem nincs sok esélyed. Mondom ezt úgy, hogy az én párom 7 évvel fiatalabb nálam. A kérdésed stílusa alapján még 20-sem vagy agyilag. Ha mégis összegabajodnátok az csak azért van, mert a nõ úgy gondolja, hogy könnyedén ejt majd ha a pasija visszajön. Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak: viselkedj férfiasan, és hívd meg valahová. Merd felvállalni magad és az esetleges visszautasítást és kérj tõle egy randit. Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Am kössz hogy bealáztok. Nem erre számítottam de mind1. Azt hittem segít vki. Egyébként hogy lehet egy kérdésbõl leírni valakit. Kössz szépen. lehet agyilag komolyabban fogom fel az életet mint egyesek de mind egy nem ismertek , hagyjuk csá


Hogyan kerülhetnék címlapra vagy hogyan lehetnék "modell"?

Sziasztok!Olvastam a Cosmopolitan-ba, hogy modellt keresnek.Legalábbis az a lényege az egésznek, hogy valaki címlapra kerüljön.Szóval akk inkább címlaplányt.De ahhoz legalább 18-nak kell lenni.Tudom, hogy borzasztó idiótán hangzik, hogy még van rajtam plusz kg is,de szeretnék címlapra kerülni.Persze oka is van.Egy pasi miatt aki gyakran jár a benzinkútra...És ha meglátna, hogy címlapon vagyok...olyan jó érzés lenne!Aki volt már szerelmes tudja,hogy milyen érzés ez!Szerintetek mit csináljak, hogy ezt az álmom valóra váltsam?

Legjobb válasz: Nevetséges vagy! A pasit amúgy se érdekelné, ha egy nõi magazin címlapján vagy, észre se venné, hacsak nem nyomod az orra alá, az meg olyan egyértelmû... Tényleg azt hiszed, csak mert felkerülsz egy címlapra már belédszeret? Úgy csinálsz mint egy 13 éves kis csitri...

Nevetséges vagy! A pasit amúgy se érdekelné, ha egy nõi magazin címlapján vagy, észre se venné, hacsak nem nyomod az orra alá, az meg olyan egyértelmû... Tényleg azt hiszed, csak mert felkerülsz egy címlapra már belédszeret? Úgy csinálsz mint egy 13 éves kis csitri...
inkabb probald meghoditani a pasit, ha nem megy akkor hagyd. Talalsz magadnak mast. Egyebkent hany eves vagy? Es a mereteid?
A kérdező hozzászólása: És nehogy azt hidd, hogy felhúztál vele.Nem jött össze.És légyszíves ne hasonlítgass egy 13éveshez!Ha ismernél, meg tudnád min megyek keresztül nap mint nap biztosan nem mondanál ilyeneket.De ha ettõl boldog vagy akkor csak csináld.Hajrá!Szólj le mindenkit!
A kérdező hozzászólása: oh..köszi...pedig nem vagyok 13 nekem elhiheted.De ha te mondod...De azért nem kell egybõl kioktatni!Akkor is megértem ha finomabban mondod!Mindegy...legalább írtál valamit...
A kérdező hozzászólása: Jó értem én, meg tudom is ezt.De azt hiszem valamit nagyon rosszul írhattam, hogy mindeni arra gondol, hogy modell szeretnék lenni.Én nem úgy gondoltam a modellkedésre, hogy az akarok lenni.Ezért is tettem idézõjelbe.Én csak egyszer szeretnék Címlapon szerepelni.Így értettem a modellkedést...De azért köszi, hogy írtatok.:)
hallottál már ezekrõl a számokról: 90-60-90? sajna most ezek a menõk...amúgy hogy akarsz modell lenni, ha semmit nem tudsz errõl a munkáról? én is inkább a telefonszámos megoldást javaslom!
A kérdező hozzászólása: 171cm magas vagyok, és 67kg.Más méretet is írjak még?:-)
Menj el modellsuliba, készítess magadról portfóliót meg ilyenek. De ez tök hosszú folyamat és nem biztos, hogy összejön. Ha meg összejön a modellkedés, még nem jelenti azt, hogy címlapra is kerülsz. Címlaplányokat meg nem nagyon keresnek. Sokkal egyszerûbb, ha a srácot elhívod valahova, elkéred a számát. Van egy csomó praktika, amivel közelebb tudsz kerülni hozzá. És gyorsabb is.
Elso hozzaszolo vagyok. Azert fontosak a mereteid mert irtad, hogy modell akarsz lenni es cimlapra kerulni.
Ha nem árulsz el semmit magadról, mégis hogy segítsünk hmm?!
A kérdező hozzászólása: Jah..probálom..próbálom..csak nem olyan egyszerû...A szerelem meg nagy úr...A korom az a titkom marad. De miért fontosak neked a méreteim?:-)
67kg kicsit sok(k) modellkedéshez...

Mit csináljak ha örülten szerelmes vagyok egy fiúba aki kb 3 v.2.5 évvel idösebb nálam hogyan kerülhetek közelebb hozzá? Mit tegyek hogy eltünjön a félelme? SOS!

Egyszer beszéltünk és akkor is én írtam rá. Azt veszem észre ,hogy nem túl észrevehetöen néha nem mer rámnézni. Mit csináljak hogy hogy ne legyen félénk vagy honnan tudhatom hogy tetszem neki? Mit és hogyan csináljak hogy elkezdjek vele kommunikálni és köszönjön nekem úgy hogu ne vegye tolakodásnak? Nagyon szeretnék vele beszélgetni de lehet higy kicsit fél!

Legjobb válasz: és te mennyi vagy? 14,2 éves

és te mennyi vagy? 14, 2 éves
Szerintem nem fél, hanem nem érdekled. Sajnálom.. ilyenek a tinisrácok. :)

Megvannak az ideiglenes sorrendek a középiskolákhoz, és most lehet változtatni az iskolák sorrendjén 4 napig. Lehetséges hogy így hátrébb kerülhetek vagy az már kizárt?

Legjobb válasz: Hátrébb nem, csak elõrébb. Az, hogy valaki más változtat a sorrendjén, nem változtat a helyén az ideiglenes felvételi jegyzékben. Ha éppen bennevagy a keretben, vagy 1-2 jelentkezõ van elõtted, és pont kilógsz, simán megvan az esély, hogy bekerülsz.

Hátrébb nem, csak elõrébb. Az, hogy valaki más változtat a sorrendjén, nem változtat a helyén az ideiglenes felvételi jegyzékben. Ha éppen bennevagy a keretben, vagy 1-2 jelentkezõ van elõtted, és pont kilógsz, simán megvan az esély, hogy bekerülsz.
Hátrébb is kerülhetsz, ha valaki felvesz plusz szakot adott iskolán belül és jobb pontszáma van- eléd kerül.
Ez igaz? :O Ha én 13. vagyok, és 16-ot vesznek fel, akkor lehet, hogy be se kerülök? :O

Szerintetek normális ha egy 22 éves csajba szerelmes vagyok 15 évesen? Meg még az hogy hogy kerülhetek közelebb hozzá?

nem tudom mi van velem mikor vele vagyok,de csak őt nézem és ha nagyon elmerülök meg se tudok szólalni és szerintem észre vette már h valami nincs rendbe olyankor ha vele vagyok,de szerintem valamit ő is érez irántam mer több órákat/napokat eltudnánk beszélgetni meg hülyülni,de ez nem biztos :/ ja és nagyon jó csaj

Legjobb válasz: csak kanos vagy.. nem tudod még mi az a szerelem..

csak kanos vagy.. nem tudod még mi az a szerelem..
Akkó mutass egy képet róla.
hagyd a fenébe, nem fog veled összejönni
hát ja eléggé furcsa lenne összejönne veled
Szerintem ne add fel! :) 21/l
1 Az is normális ha egy érett 40-eshez vonzódsz! 2 Legyél érett felnõtt, és ne kis hülyegyerek! Ha meg tudod õt gyõzni, és mondjuk 18-nak hazudod magad, akkor talán mûködhet.
semmi gond, gerontofil vagy :-) Félre a tréfával, egyszerûen dúlnak benned a hormonok.
A kérdező hozzászólása: De ez nem vicc ez téll igaz :S és már nem vagyok olyan hülyegyerek csak, ha van társaság, de vele más szoktam hülyéskedni mint másokkal..

Hogy kerülhetek be az LSE Oxbridge vagy valamelyik hasonló híres egyetem economics szakára?

Magyar érettségi eredményeim: magyar- 4 matek- 4 angol- 5 töri- 3 biológia-5 20 éves vagyok most. Bármit megtennék, hogy bekerüljek egy top iskolába.

Legjobb válasz: Szerintem nem lehetetlen. Mi van akkor, ha újraérettségizek Angliában vagy valami ilyesmi és mindenból A-t szerzek. Biztos, hogy van valami módja, lehet, hogy 1-2 év kemény munkába telik, de kell, hogy legyen valami módja. Nos? Persze, hogy tudom, hogy az Oxford és a Cambridge két külön intézmény... Érdekes, hogy az LSE sokadik a ranglistán, mégis nagyon híres és befolyásos emberek jártak oda ( Soros, Kennedy ).

A kérdező hozzászólása: Szerintem nem lehetetlen. Mi van akkor, ha újraérettségizek Angliában vagy valami ilyesmi és mindenból A-t szerzek. Biztos, hogy van valami módja, lehet, hogy 1-2 év kemény munkába telik, de kell, hogy legyen valami módja. Nos? Persze, hogy tudom, hogy az Oxford és a Cambridge két külön intézmény... Érdekes, hogy az LSE sokadik a ranglistán, mégis nagyon híres és befolyásos emberek jártak oda ( Soros, Kennedy ).
A kérdező hozzászólása: Írnál egy picit magadról? Te mennyire vagy sikeres?
Lekopogom :) Annyih ozzatennek, hogy nemzetkozi erettsegit csinaltam, magyarral nem kockaztattam meg. Tanulmanyi versenyek, irasok, stb stimmeltek. De ez igy is lutri volt, az interjukon, amikre szerencsere egyaltalan behivtak, nyilvan jol szerepeltem. nemi osztondijat is kaptam, igaz az EU miatt a Brit allami kolcson amugy is igen kellemes opcio, kulonosebb kozkazat nelkul. Az amerikai grad. school-ba mar kellett a teljes osztondij, de ezt alapbol meg is adtak, 5 evre. Igaz meg is dolgoztatlan erte, dehat valamit valamiert... Egy normalis egyetemen nagyon jo eredmenyt elerve tenyleg nem elerhetetlen Oxbridge-ben, vagy eppen az LSE-n mesterdiplomat csinalni. tapasztalatom szerint a postgrad. diakok nagy resze, ha brit, akkor mas egyetemrol jott, nem Cambridge-bol vagy Oxfordrol. Ez mindket helyen igy van.

Szét vagyok esve! Ebből, hogyan kerülhetek ki?

Pár hónapja elköltöztünk Magyarországról, egészen Kanadáig úgy , hogy egy szót se tudok angolul mert 1.t?l 8.ig csak németet tanultam, otthon hagyva a barátaimat akikkel persze tartom a kapcsolatot de kiderült , hogy mégse olyan jó barátok és csak egyik?jüknek vagyok fontos (aminek örülök , hogy érek neki valamit) Itt még nincsenek barátaim mert mint mondtam nem beszélek angolul (van akivel köszönünk egymásnak , meg próbálnak velem beszélni , de senkinek se tudom igazán kiönteni a szívem, szeretnék már egy nagyot dumálni valakivel szemt?l szembe de így nem tudok.) A szüleimmel nagyon keveset vagyok, elmegyek suliba hazajövök eszek és , hogy elteljen a nap így befizettem, egy fitneszterembe ,( így legalább leadok pár kilót vagy csak fitten tartom magam) így hazaérek 10-re fürdök és alszok ennyi a napom, semmiizgalom, felkelek ki-be szivom a friss leveg?t és elkezd?dik a színtelen napom. Egy hónappal ezel?tt kipróbáltam a füvet. vagy 6-7 alkalommal úgy betéptem mint az állat és egy nap hazaérve , bementem a mosdóba szétszívott fejjel és rájöttem ez csupa önsajnálat ett?l nem lesz jobb ezért azóta nem szívok, de nem változik semmi. van egy öcsém nagyon szeretem és örülök , hogy ? van a családomnak mert én mintha nem is léteznék. megnézek egy filmet és abból táplálom magam , hogy vannak még pasik és beleképzelem magam a n? szerepébe , hogy engem csókol meg az a fiú és ezzel boldogítom magam. Volt otthon egy barátom háromnegyed éve voltunk együtt, szerintem szeretett és én még mindig szeretem, de hiába... sosem jön ki hozzám. sokszor mikor lefekszem elgondolkozok azon , hogy milyen lenne ha nem kelnék fel, ha elt?nnék, ha meghalnék... A n?vérem aki mindent jelentette nekem nem jött ki mert ? otthon érzi jól magát... mit tegyek , hogy végre ne mindenr?l a sírás, az önsajnálat és a halál jusson eszembe?

Legjobb válasz: Elõször is mennyi idõs vagy? Nõvéred ha idehaza maradt,akkor nincsen rá lehetõség,hogy idiglenesen odaköltözz hozzá? :S

Elõször is mennyi idõs vagy? Nõvéred ha idehaza maradt, akkor nincsen rá lehetõség, hogy idiglenesen odaköltözz hozzá? :S
Igyekezz megtanulni a nyelvet, járj sokat fiatalok közé!
Most még minden új és furcsa..persze h úgy érzed magányos vagy, és igen még jól érzed.Tanulj meg minnél hamarabb angolul, ha az adott országban vagy könnyen elsajátítod!Gondolj bele, hogy ez egy hatalmas lehetõség, h kijutottál az államokba..sokkal több lehetõség és karrier vár rád, mint itthon...elhiheted. Eleinte nehéz lesz, de egyenlõre csak az alapokat teremtsd meg számodra, h tudj kommunikálni..a többi már jön magától, ne aggódj!
De hogy jársz be a suliba ha nincs angoltudásod?Mit csinálsz tul.képp a suliban?Ülsz a padban, úgy, hogy semmit nem értesz?A többieknek adják le az órát, és te meg gubbasztasz magadban, és SEMMIT nem értesz belõle?Azért a szüleid igazán taníttathattak volna angolra, ha esetleg már elõtte valamennyivel tudták, hogy ki fogtok menni angol nyelvterületre nem? Hú ez így nehéz, ha tényleg nulla a nyelvtudásod.Akkor még messze lehetsz attól, hogy valakivel egy jót beszélgess. Szüleid mennyit tudnak angolul?Gondolom a munka miatt mentetek ki ugye?
Ha találtál volna valami, az egyéneden túlmutató célját az életednek, akkor nem lennének ilyen problémáid. Van akinek ilyen a hit, van akinek a hazaszeretet. Egy biztos, a fû, meg hasonlók nem ilyenek.
"elmegyek suliba" Itt magyarul beszélnek? Sántít.
Ügyes vagy, ha meg tudod hánykor van magyar nyelvü mise, utána a templom elött álva maradnak beszélgetni a magyarok. Simán oda csapodhatsz hozzájuk, és gyüjthetsz pár ismeröst, infót...
A kérdező hozzászólása: a válaszo sokat segítenek és ez nem rossz ötlet , hogy keressek vegy magyar vendégkõt! utánanéztem a neten és találtam egy magyar éttermet , meg egy magyar templomot! :D ez is több mint a semmi! ^^
Szedd össze magad.Magyart mindenhol találsz! Bocs , hogy igy mondom, de tapasztalat.Èn pont igy jöttem ki Németországba nyelvsuliba mentem rögtön volt 3 magyar barátnöm.Figyelj, vedd kezedbe a sorsod, ne siránkozz az nem fog elöre vinni.Sok sikert, nyomozd ki, hol egy magyar vendéglö, ...stb
És minden adósságotokat itthon meghagytátok és kimenekültetek? ilyet lehet?
Szerintem menj, haza költözz valami rokonodhoz, kérd meg a szüleidet, hogy azt a pénzt amit rád költenek most adják oda neked havonta, hogy abból meg tudj otthon élni.
A kérdező hozzászólása: hozzáteszem ez nem minden! ezért még nem mentünk volna el! hanem elköltözünk egy kisebb házba! csak volt anyumnak egy régi férje! tõle van a nõvérem. és nem nézte jó szemmel mikor a nõvérem hoznák költözött addig nem hagyott minket békén míg a nõvérem el nem költözött tõlünk! édesapámmal összeverekedett egy áruház elõtt. engem majdnem elütött a kocsijával és emeltet megfenyegetett ha még egyszer meglát megszurkál a bicskájával, és az utolsó csepp az volt mikor a kutyáját beengedte a kertünkbe! az ablakból néztem végig ahogy széttépi a macskámat és utána azt ordította , hogy legközelebb puskával jövök! a rendõrség azt mondta addig nem tud mit tenni míg vér nem folyik!
A kérdező hozzászólása: látod. ez az! miért nem maradtam otthon? azért mert a nõvérem magára alig tud kaját csinálni , mosni, meg minden. mondta , hogy maradjak vele otthon, de azért , hogy még többet dolgozzon, meg neki van egy barátja, õ meg egy szobás és konyhás lakásban alszik , így nem tudott volna a barátja ott aludni, engem meg szerintem nem hagyott volna egyedül az üres házba. A nagymama meg azért nem lett volna jó ötlet , mert õ csak nyugdíj az sem valami sok. 67 évesen az ember nem bírna el egy tinédzser lánnyal! :D meg õ már 20 éve üres, beteg, és mentehetlen, elveszítette a férjét, õ is nagyon beteg folyton mindenféle kezelésekre jár. én csak púp lettem volna a hátán. A másik mama kizárt!!! Undok nagynéni és az undok nagynéni macskája! szívbõl utál engem , tuti 2 évvel ezelõtt ráléptem a lábára , hozzáteszem véletlen volt, fekete macska sötét volt, és hulla fáradt voltam. azóta nem mehetek a közelébe és mikor meglát elszabadul a pokol, volt mikor ott voltam ültem az ágyon és õ felugrott az ölembe elkezdett karmolni és harapni! kész rémálom lenn azzal a macskával egy körzetben lenni!
mennyi idõs vagy és miért nem tudtál volna te is itthon marardni? azt várod hogy a barátod kiutazzon? akkor mentetek szét mikor kiderült hogy ki kell költöznöd kanadába?
Eszembe jutott, hogy magyar orvosokat is találsz.

Erdélyi 23 éves fiu vagyok. Hogy kerülhetek be a rendőrséghez, vagy fizetéses katonának?

Legjobb válasz: A rendõrségre feltétel, hogy magyar állampolgár legyél. Addig sajnos nem vesznek fel. Katonaságot nem tudom.

A rendõrségre feltétel, hogy magyar állampolgár legyél. Addig sajnos nem vesznek fel. Katonaságot nem tudom.
Honvédség ugyanez! De a magyar honvédség honlapján megtalálod!
Miert akarsz MO ra menni katonanak vagy rendornek? hol laksz itt erdlyben ? en is innen vagyok de en ha katonga lenenk akkor itt maradnek nem mennek Mo-ra.
Hát nem tudom, én magyarországi magyar vagyok, de ha erdélyi magyar lennék, akkor biztos hogy nem állnék be a románokhoz katonának, mert még fennáll a lehetõség hogy háborúba keverednek Magyarországgal. Bár ha így jobban belegondolok, lehet mégiscsak lenne értelme, kettõs ügynök lehetnék. :D De hogy a kérdésedre válaszoljak, hát ha nagyon akarod, valahogy meg kell szerezned a magyar állampolgárságot.
A kérdező hozzászólása: És hogyan lehet legkönnyebben megszerezni a magyar állampolgárságot? Mik a feltételei?
Magyarországon kell letelepedni (letelepedési engedéllyel). Magyarországi megélhetés és lakóhely szükséges. Büntetlen elõélet, magyar nyelvismeret. Állampolgársági vizsga, ha nem Magyar nyelvû iskolában végeztél. Ha igazolni tudod a magyar származásod, akkor a letelepedési után rögtön beadható az állampolgársági, innen minimum egy év az eljárás, de ha hiányzik valami papír, akkor ennél több.
Én se jönnék magyarországra a helyedben. Van nálatok is katonaság inkább oda.
Unde vrei sã pleci tovarãșule?! A Romániai Hadsereg szoros kapcsolatban áll a NATO-val, mivel Románia földrajzi helyzete statégiai fontosságú. Ergó: nagyobb fizetés, szebb jõvõ. Könnyebb nemzetközi szervezetekhez átmászkálni. :) Un cetãțean...:P
...și nu avem nici o problemã cu alți naționalitãți... Persz lesznek buktatok, szívatások, ha erdélyi magyar vagy a román hadseregben, de MO-n is ugyanez a helyzet a "romániai magyarral". Szóval mindenképpen szívatni fognak. Más: A ro. rendõrség keres magyarokat, székelyfõldre rendõrnek, hisz törvény van rá, hogy legyen. Erre mi megyünk în Ungaria, pt. cã nu NEM ÉREZZÜK OTTHON MAGUNKAT SAJÁT HAZÁNKBAN. :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!