Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kenjem a kezem (8 db)

A pattanás hogy tud elterjedni? mer nekem van sokk mostanában és szinte egymás mellet van akkor az elvan terjedve? szoktam krémmel kenni és be kenek 1 pattanást akkor mossam meg a kezem és utána kenjem a többit?

Legjobb válasz: A pattanás több féle képpen is terjedhet!Ha koszos kézzel nyomkodod vagy nem tisztitod rendszeresen reggel és este!Meg alapból is kijöhet ha olyan tipisú vagy!

A pattanás több féle képpen is terjedhet!Ha koszos kézzel nyomkodod vagy nem tisztitod rendszeresen reggel és este!Meg alapból is kijöhet ha olyan tipisú vagy!
Ha kinyomsz egy pattanást megsértheted a környezõ szöveteket amire átterjed a gyulladás.Ezért mondj a kozetikus, hogy össze-vissza nem szabad nyomkodni.Van egy bizonyos lobgát ami védi és elhatárolja a gyulladást.

A testvajat hogyan kell használni? Kézzel nyúljak bele, húzzak ki egy darabot és kenjem szét?

A fent leírt módszerrel próbáltam, de nem nagyon sikerült megfelel? mennyiséget kiszedni, illetve akaratlanul is belekerültek szöszök.


Ha versenyekre megyek és barnítót akarok kenni magamra akkor hogy kenjem fel hogy ne látszodjon a lábamon kezem arcomon. Stb hogy foltos mert mindig le kell mosnom mivel vmiért foltos lesz mitcsinájak?

Legjobb válasz: Szió! Nem akarlak elkeseriteni de ezt a önbarnitós krémeket inkább hagyd ki lehet akár a legdrágább is aza tipikus sárgás foltos lesz tõle a bõröd! Inkább használd ki,hogy nyár van amikor tudsz napozál vagy esetleg párszor menjél szoliba!:)

Szió! Nem akarlak elkeseriteni de ezt a önbarnitós krémeket inkább hagyd ki lehet akár a legdrágább is aza tipikus sárgás foltos lesz tõle a bõröd! Inkább használd ki, hogy nyár van amikor tudsz napozál vagy esetleg párszor menjél szoliba!:)
Elõtte alaposan radírozd le a bõröd. akk egyenletesebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy melyikektõl lehet sárga foltos a böröm anyájék mondták de ez nem olyan ez teljesen másmilyen nem az amelyikre gondolsz :) de azért köszi
A kérdező hozzászólása: És egyébként 12 éves vok szóval szolib a még nem mehetek xD :D de nem baj :)

Hogyan kenjem be a kezem önbarnító krémmel, hogy ne legyen csúnya és sárga? Hogyan kell szép egyenletesen megoldani, hogy a kézfejem se üssön el a karomtól? Na meg a körmök se sárguljanak...

Krémezés után kezetmosok, hogy a tenyerem ne legyen sárga, aztán a testemr?l próbálok rávinni egy kicsit a kézfejemre, de így sem jó.

Legjobb válasz: napozz többet

napozz többet
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem ez volt a kérdés. Ha nem tudod, ne írj, ennyi.
én is önbarnítóztam magam de rájöttem h nem barna leszek hanem sárga:S ugyhogy inkább szoli vagy nyáron napocska
a legkárosabb a szolárium utána pedig a nap tönkre teheted tõle a bõröd. Legjobb a barnuláshoz az önbarnito én is azt használok és szép tõle a bõröm. Nem mindegy milyen önbarnitot használsz. és hogy ne foltokban barnulj le elotte le kell radiroznod az arcod és a tested ahol akarod magad barnitani.
én is csak sárgulok az önbarnítótól:S több félét is próbáltam söt szinte mindet de ugyan az mind:S am meg a szoli akkor nagyon káros ha mértéktelenül jársz...
Én gyönyörü szép barna leszek töle!Csak egy gond van:S Ahol összeér a böröm pl: kezem belsö fele combom ott meg nem!Pedig szoktam várni!
Hát én tegnap este használtam elõször ilyen krémet, és azt a tanácsot kaptam, hogy ne mossak kezet utána, hanem egy vizes törlõvel töröljem meg a tenyerem, és akkor a kézfejem is szép barna lesz. Ennek ellenére ma reggel tiszta sárga kézzel ébredtem. Halál ciki ahogy kinéz, nem is merek emberek közé menni. Szóval azt nem javaslom, hogy csak töröld át krémezés után, mert bizony rajta marad.

Mit kenjek a babám kezére és lábára, hogy lenyomatot csinálhassak?

Legjobb válasz: Rúzst. Az adja ki legszebben a rajzolatot. Már bánom, hogy a lábáról nem csináltam, csak a tenyerérõl. :) Utána szépen le lehet mosni szappannal.

Rúzst. Az adja ki legszebben a rajzolatot. Már bánom, hogy a lábáról nem csináltam, csak a tenyerérõl. :) Utána szépen le lehet mosni szappannal.
Én vettem hõre keményedõ gyurmát, csináltam belõle 4 db kör lapot, és ebbe nyomtam a kislányom kezeit, lábait. Mikor ez kész volt, belekarcoltam a nevét, korát. Ez a rúzsos dolog is jól hangzik:)
Céklalé :)
Én is céklalével csináltam:)
Vízfesték.
ahogy elõttem írták, azok jó praktikák! én temperával csináltam :)

2éve leforráztam magam (2 kezem) olajjal. Még mindig látszik a heg. Nagyon zavar, főleg nyáron. Mivel kenjem be, hogy teljesen elmúljon?

Legjobb válasz: Hogy gondolod hogy az égett roncsolt bõr teljesen visszaáll eredeti állapotára.

Hogy gondolod hogy az égett roncsolt bõr teljesen visszaáll eredeti állapotára.
Ilyen súlyos égésnél mindig megfog ez látszani
A Contrabutex gélt próbáltad már?Patikában kapható, különféle hegekre való.Ezen kívül nagyon tudom ajánlani a svédcseppet is.Ha minden nap svédcseppes vattával lemosod a hegeket, talán el is tûnnek egy idõ után.De minél hamarabb el kell kezdeni a kezelést, annál hatásosaab, minél régebbi a heg, annál nehezebben tüntethetõ el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsot, gélt ki fogom probálni. 2éve történt ez, remélem, azért 1 kis javulás lesz(pl világosabb)

A kislányom 3, 5hónapos rettenetesen nyálzik, a kis keze folyton a szájában van. Ez már a fogától lehet, és ilyen hamar? Mivel kenjem, vagy mit adjak neki, hogy ne fájjon?

Anyatejes..

Legjobb válasz: Igen az én fiacskám is kb ekkor kezdte...és még most sincs fogunk,pedig már lassan 5 hónapos

Igen az én fiacskám is kb ekkor kezdte...és még most sincs fogunk, pedig már lassan 5 hónapos
Nálunk is ekkor kezdõdött. Megijedtem akkor nagyon, hogy már jön a foga, de megnézte az orvos és a védõnõ is, akkor még nem indult el. Szimplán most jött rá, hogy van keze, szája és a kettõ egymásba is passzol :) Ne aggódj! Most 5, 5 hós a picim és most indult meg igazán a foga, már nagyon duzzadt az ínye. Sztem addig ne adj neki semmit, amíg nem mondta az orvos. Felesleges lenne. Ha tényleg jön a foga, akkor próbáld ki, hogy masszírozod, attól jobb lesz, és lehet használni homeos szereket, vagy pl. dologélt (patikában segítenek). Jó babázást!
Nálunk is így volt, aztán már majdnem 6 hós volt, mikor az elsõ két foga kibújt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor egyelõre még nem kenem be neki semmivel, remélem enyhülni fog neki, mert kicsit még korainak tartom...
Addig, ameddig nem látod, hogy nyûgösebb is, addig fölösleges kenni. Az én nagyobb lányom is kb. 3 hónapos kora körül talált bele a szájába a kezével, állandóan csupa nyál volt mindene. Az 1. foga meg csak 11 hónaposan bújt ki. A pici keze is állandóan a szájában volt egészen addig, ameddig nem talált mást, amit beledughatott (most már mindent bekap, ami a keze ügyébe kerül) mindene csupa nyál, de a foga még biztosan nem jön, még nagyon lent vannak. Elõkét adok rá és így legalább a ruhája nem lesz vizes:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!