Találatok a következő kifejezésre: Hogyan keltsem a párom érdeklődését újra (1 db)

Hogyan keltsem fel a párom érdeklődését újra?

8 hónapja vagyunk együtt de mostanára már igencsak apadtak az érzelmek a párom részér?l úgyveszem észre.Már közelsem olyan figyelmes mint régen és nem kapok olyan sok szeretetet(kedves sms néhanapján ,ölelés spontán puszi)Mit tegyek?Legyek határozottabb mennyünk el több helyre együt?

Legjobb válasz: Mi 1 éve vagyunk együtt.. sztem minden fiucskának csökken a lelkesedése egy bizonyos idö után. szeretjük egymást,de mégse olyan mint régen. sztem ez természetes.

Mi 1 éve vagyunk együtt.. sztem minden fiucskának csökken a lelkesedése egy bizonyos idö után. szeretjük egymást, de mégse olyan mint régen. sztem ez természetes.
Én is ugyanilyen cipõben járok. Ha kitalálok valamit ami hasznos lehet, vagy eseteleg hatásos is volt, akkor közlöm veled, hátha segít. De szerintem is egy idõ után már nem lesz ugyanolyan mint a kapcsolat elején, mert a férfi úgy érzi, hogy már nem kell "harcolni, küzdeni" a nõért tovább. És ilyenkor szokott kicsit elmúlni a varázs. Õ persze lehet hogy ezt nem is sejti, hogy ez így a nõnek nem stimmel, mert õ ugyanúgy szerethet ettõl függetlenül. Én valahogy ötletesen szeretném közölni vele, hogy azért jól esne még a figyelem a gyengédség, ha nem is annyira gyakran, mint az elején, de azrét többet kérnék... Másik módszer amit nekem ajánlottak hogy legyek én is kicsit olyanok mit õ, ha õ nem bújik oda, én se bújjak stb. és akkor lehet hogy leesik neki... könnyû ezt mondani de ha egyszer az ember lánya szerelmes...
A kérdező hozzászólása: ezzel csak az a baj hogy ezeket már én is kipróbáltam ...háát nem jártam sikerrel .Jaja a szerelem....
A szex hormonjainak a hatása hasonlít a kábítószerhez: tehát idõvel csökken... :-( Ha közben kialakult a szeretet, az viszont tovább tart :-) Megpróbálhatod kicsit feldobni: új helyzetek, helyszínek, kezdeményezés... ezek segítenek egy ideig. Kérsz néhány tanácsot? De ne erõltesd. Ilyenkor már a szeretet IS fontos. Ha pedig az megvan, a szex már lehet szolídabb. Olyankor már a bensõséges kapcsolat fontosabb lehet a szenvedélynél.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen nőre vágynak a férfiak?

11

Milyen nevet adnátok nekem?

Van egy lány akivel tegnap jöttem össze. Mindig mondja milyen sép szemem van . Ti milyen becenevet adnátok nekem ? lányok a pasitokat hogy becézitek ?

17/f

17

Ha egy 26 éves pasi dolgozik, de még mindig a szülei lakásában él, mert nincs pénz saját lakásra, attól még lehet párkapcsolata?

8

Valamivel szeretnem meglepni a baratnomet egy kis romantikus estet szeretnek neki mire hazajon kulfoldrol, fel eve ismerem valami ami tuti tip kelene a gyertyafenyes vacsora mar megvolt valami masal szeretnem meglepni?

1

Hiperszenzitív vagyok, folyton veszekedést generálok?

19N vagyok, jelenleg a második komoly kapcsolatomban vagyok, 1 éve vagyunk együtt. Az első kapcsolatom épp 1 évig tartott. Illetve volt néhány rövidebb kapcsolatom is, de azok nem hagytak mély nyomot, nem volt szerelem.
A problémám az, hogy bárkivel voltam eddig együtt, rendszeresen ment a veszekedés...miattam. Egyszerűen generálom a balhét. Egyik oka talán az lehet, hogy hiperszenzitív vagyok.. Így mindent sokkal "mélyebben" élek meg, illetve borzasztóan érzékeny vagyok, sértődékeny, és féltékeny is.
A barátom nagyon szeret, tudom. De ha valami olyat mond, vagy csinál ami engem érzékenyen érint (akár egy szó, egy hangsúly, egy gesztus) annak ellenére, hogy neki általában fel sem tűnik, s főleg nem is akar megbántani, én felhúzom magam és olyankor indul a balhé és megállíthatatlan vagyok. Sokan azt mondják, hogy hisztis vagyok.. De én nem így érzem, hiszen minden nap harcot vívok saját magammal, és már egyre nehezebbnek érzem az egész életet. Olyan, mintha két énem lenne.. Egy jó és egy rossz.
Mikor higgadt vagyok, átlátom a problémát, tudom mi lenne helyes és mit kéne másképp tennem, de mikor elkap a gépszíj, egyszerűen senki és semmi nem tud visszaforgatni (vagy legalább is még nem találtam meg a módszert).
Az első kapcsolatom erre ment rá, mert a srác is elég labilis volt, és kikészítettük egymást a heti 2-3 veszekedéssel.
A mostani párom úgy gondolom azért nem adta még fel, mert ő sokkal kevésbé lelkis. De tudom, nagyon sok butaságommal meggyötörtem őt is.. Sokkal jobbat érdemel nálam. Nem is értem miért van még velem.
Alkalmatlan vagyok párkapcsolatra.

Ti mit tennétek? Vagy mit tanácsoltok?

4

Hogyan sza. Am le hogy van valakije?

A barátomnak van valakije, ez biztos. Folyton ezen agyalok. Hogyan lehetnék érzéketlenebb, és hogyan sza..jam le ezt az egészet? (bocs a durva szóhasználatért de már magamat készítem ki azzal hogy folyton sírok emiatt meg nincs egy nyugodt èjszakám. Változtatni akarok a dologhoz való hozzáállásomon de nem tudom hogyan lehetnék érzéketlenebb, hogy végre ne ezen agyaljak.)

5

22 éves nő 38 éves férfi? Tudja komolyan gondolni a férfi a nőt vagy csak kislányként tekint rá?

4

Szerintetek ez normális?

Van egy 13 éves barátnőm és máris azon aggódik hogy neki nincsen pasija....mondom neki hogy ez még egy kicsit nem túl korai azt mondja nem..és most tiszta depi...hogy segíthetnék neki?

7

A munkamániás férfiak sosem akarnak családot? Miért vannak gyakran a 30-as évei végén is egyedül?

11

Van itt olyan férfi, aki az elfoglalt életmódja, karrierépítés miatt nem tud elképzelni tartós párkapcsolatot?

Esetleg alkalmi kapcsolatokat, de arra is "sajnálja" sokszor az időt. Ha van itt ilyen férfi, néhány dolgot kérdeznék!

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!