Találatok a következő kifejezésre: Hogyan keltsem a párom érdeklődését (3 db)

Hogy keltsem fel a párom érdeklődését?

Mostanában nagyon sokat veszekszünk, és úgy érzem, már nem talál jó nőnek. Egy rendes csókot sem ad, szexről meg kb szó sem lehet. Próbálok közeledni, néha működik a dolog, de szeretném, ha ő is kezdeményezne, hogy "provokálhatnám" ezt ki? Pár dolog ami nem működött: behívtam magammal zuhanyozni, szexi fehérneműben előtte parádézni, mindig ápolt és szépe felöltözött vagyok. Átlagos a testalkatom, az utóbbi időben nem híztam, és ő is azt állítja hogy tetszem még neki, de a tettei nem ezt mutatják. Segítsetek légyszi :/

Legjobb válasz: fel kell dobni vmivel, ami nem szexuális eredetû, olyannal ami érdekli õt, hobbija siekrélmény kell neki az életben

fel kell dobni vmivel, ami nem szexuális eredetû, olyannal ami érdekli õt, hobbija siekrélmény kell neki az életben
Kérdezz rá , hogy mi veled a baja. Mindenképp beszéljétek meg:) sok sikert.
Úgyis akkor fogsz kelleni neki úgy, amikor te épp nem akarod
A kérdező hozzászólása: akkor játsszam el, hogy nem érdekel? ha kicsit hanyagolom a dolgot, talán kezdeményezni fog?
xard le az piszkálni fogja a lelki világát
Te ismered õt, hogy hogyan viselkedne ilyen helyzetben. Próbáld meg valami csak lesz.
Te ismered. Neked kell tudni mi hat rá. De én szerintem ilyen szintû zárkózottságnál már az olcsó trükkök és a féltékennyé tétel vajmi keveset segít, csak tovább rontja a helyzetet. Ülj le vele, és beszéljétek meg, hogy ez így nem jó, hogy alig ér hozzád stb, és ez neked rosszul esik. Mi az oka, stb?
A kérdező hozzászólása: Már többször próbáltam vele megbeszélni, de mindig elzárkózik a problémától. ez már a kapcsolatunk végét jelenti?

Hogyan keltsem fel a párom érdeklődését újra?

8 hónapja vagyunk együtt de mostanára már igencsak apadtak az érzelmek a párom részér?l úgyveszem észre.Már közelsem olyan figyelmes mint régen és nem kapok olyan sok szeretetet(kedves sms néhanapján ,ölelés spontán puszi)Mit tegyek?Legyek határozottabb mennyünk el több helyre együt?

Legjobb válasz: Mi 1 éve vagyunk együtt.. sztem minden fiucskának csökken a lelkesedése egy bizonyos idö után. szeretjük egymást,de mégse olyan mint régen. sztem ez természetes.

Mi 1 éve vagyunk együtt.. sztem minden fiucskának csökken a lelkesedése egy bizonyos idö után. szeretjük egymást, de mégse olyan mint régen. sztem ez természetes.
Én is ugyanilyen cipõben járok. Ha kitalálok valamit ami hasznos lehet, vagy eseteleg hatásos is volt, akkor közlöm veled, hátha segít. De szerintem is egy idõ után már nem lesz ugyanolyan mint a kapcsolat elején, mert a férfi úgy érzi, hogy már nem kell "harcolni, küzdeni" a nõért tovább. És ilyenkor szokott kicsit elmúlni a varázs. Õ persze lehet hogy ezt nem is sejti, hogy ez így a nõnek nem stimmel, mert õ ugyanúgy szerethet ettõl függetlenül. Én valahogy ötletesen szeretném közölni vele, hogy azért jól esne még a figyelem a gyengédség, ha nem is annyira gyakran, mint az elején, de azrét többet kérnék... Másik módszer amit nekem ajánlottak hogy legyek én is kicsit olyanok mit õ, ha õ nem bújik oda, én se bújjak stb. és akkor lehet hogy leesik neki... könnyû ezt mondani de ha egyszer az ember lánya szerelmes...
A kérdező hozzászólása: ezzel csak az a baj hogy ezeket már én is kipróbáltam ...háát nem jártam sikerrel .Jaja a szerelem....
A szex hormonjainak a hatása hasonlít a kábítószerhez: tehát idõvel csökken... :-( Ha közben kialakult a szeretet, az viszont tovább tart :-) Megpróbálhatod kicsit feldobni: új helyzetek, helyszínek, kezdeményezés... ezek segítenek egy ideig. Kérsz néhány tanácsot? De ne erõltesd. Ilyenkor már a szeretet IS fontos. Ha pedig az megvan, a szex már lehet szolídabb. Olyankor már a bensõséges kapcsolat fontosabb lehet a szenvedélynél.

Hogy keltsem fel az érdeklődését a páromnak?

Már 4 hónapja együt vagyok a barátommal, élünk-halunk egymásért. De néha mégis ugy érzem hogy megunt. Hogy tudnám ujra felkelteni az érdekl?dését hogy annyira oda legyen értem mint régebben??

Legjobb válasz: hát szerintem is fura ha négy honap alatt megunt téged, bár ez lehet, hogy nem is így van, csak beképzeled magadnak mert szeretnéd a maximumot nyujtani neki.és ha nem te vagy mindig a figyelme kozéppontjában akkor már azt hiszed nincs kedve hozzád, megunt.Szerintem ez nem így van.Legalábis ha szeret akkor NEM. Ne parázz ezen, csak továbbra is add magad...ha szeret, akkor olyannak szeret amilyen vagy.

hát szerintem is fura ha négy honap alatt megunt téged, bár ez lehet, hogy nem is így van, csak beképzeled magadnak mert szeretnéd a maximumot nyujtani neki.és ha nem te vagy mindig a figyelme kozéppontjában akkor már azt hiszed nincs kedve hozzád, megunt.Szerintem ez nem így van.Legalábis ha szeret akkor NEM. Ne parázz ezen, csak továbbra is add magad...ha szeret, akkor olyannak szeret amilyen vagy.
Hát, ha 4 hónap alatt megunt, akkor hagyd szerintem...
Már bocsi, de szerintem az elsõ válaszolónak van igaza.Én 6 éve vagyok együtt a párommal, és nekünk is voltak hullámvölgyeink, de nem 4 hónap után.
Én is az elsõnek adnék igazat, mi 4.5 éve vagyunk együtt, nálunk is most jelentkezik az, hogy kezd unalmassá válni a kapcsolat, de nem 4 hónap után.Lépj tovább.
Utálni fogsz de az elsõ írónak van igaza szerintem is!Én lassan 1 éve járok a barátommal, de 1SZER SEM untunk rá egymásra.Ahogy te fogalmaztál:élünk halunk egymásért.De van abban is valami, hogy beképzeled magadnak.Én is ilyen vagyok:és sajna a beképzelt dolgot el is hiszem mélyen magamban...sok szerencsét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!