Találatok a következő kifejezésre: Hogyan keltsem a (101 db)

Hogyan keltsek a lányba olyan érzéseket, amitől biztosan belém szeret?

Van egy lány, akit igazából már régóta ismerek és az els? pillanattól ketdve szerelmes vagyok belé... DE nem tudom hopgy valjam be neki. Attól félek hogy túl jó hozzám és nemet mondana. Éppen ezért nem is nagyon merek hozzá szólni. Kérlek írjatok nekem tanácsokat, mit csináljak, mit mondjak neki.

Legjobb válasz: http://images.fanpop.com/images/image_uploads/FERRARI-F430-S.. amugy csak nezz ra szep szemekkel, egybol beledhabarodik ;)

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/FERRARI-F430-S.. amugy csak nezz ra szep szemekkel, egybol beledhabarodik ;)
ne azonnal a kerdesre koncentralj... a beszelgetes csodkra kepes. hidd el. es egy lanynak nagyon bejon ha valaki azonnal megszereti es melyen lávolja. ugyhogy menj oda hozzá, dicserd meg, beszelgessetek... drukkolooook 15/L
fingj elötte egy nagyot, biztos tetszést aratsz.... -.-

Hogyan keltsem fel a fiú figyelmét? Bõvebben lent.

Osztálytársam.Már több hónapja tetszik.Mögöttem ül.Okos,jó humora van.De mintha észre sem venne.Szerintetek ez azért van mert szemüveges vagyok? Mit csináljak hogy végre észrevegyen?

Legjobb válasz: Ha olyan okos, akkor kérdezz meg tõle valamit, amit nem értesz (ha érted akkor is tégy úgy mintha nem értenéd), magyarázza el neked, vagy kérd fel hogy kicsit korrepetáljon valamibõl. Aztán itt már lesz beszélgetés, humorizálás, közeledés. Az ilyen fiúk általában nem mernek kezdeményezni.

Ha olyan okos, akkor kérdezz meg tõle valamit, amit nem értesz (ha érted akkor is tégy úgy mintha nem értenéd), magyarázza el neked, vagy kérd fel hogy kicsit korrepetáljon valamibõl. Aztán itt már lesz beszélgetés, humorizálás, közeledés. Az ilyen fiúk általában nem mernek kezdeményezni.
Vedd le a szemüveged.
tedd a fejére a szemüveged...
Esetleg lecserélhetnéd a szemüveged... Nem ismerlek se belülrõl se kívülrõl de szerintem a manapság divatossá vált retro szemüveg nagyon jól áll fekete kerettel a szõkéknek...legalábbis nekem bejön.
Tudod mit, vegyél kontaktlencsét, és vágd hozzá a szemüveged :)

Hogyan keltsem fel a fiúk figyelmét? Hogy viselkedjek? Fiúk közelében teljesen megnémulok, szégyenlõs leszek .

hahó én is itt vagyok nem csak a nagy mellû barinõm akin már húszan végig mentek .....

Legjobb válasz: Igy :D

Igy :D
Ne félj és kész, ne legyél szégyenlõs, nincs mit szégyelned. Ugyan úgy ember vagy mint a barátnõd.
Érd el, hogy rajtad 30-an menjenek végig, mindjárt elõrelendül a reputációd.
majd kinovod...
korod?


Mit tegyek hogy észre vegyen az aki nekem tetszik? Hogy keltsem fel magamra a figyelmét? L/17 éves

Van egy fiú aki tetszik nekem és szeretném megismerni hogy kezdeményezzek nála ? mit tegyek ?

Legjobb válasz: táncolj

táncolj
smárold le
Egy klasszikus, ebben a témában szinte mindig elhangzó tanácsot írok neked: mosolyogj rá. Ha látod, hogy feléd néz, mosolyogj, ugyanis a fiúk szeretik, ha egy lány rájuk mosolyog. Ha pedig tetszel neki akkor egyenesen imádni fogja, és kezdeményezni is hamarabb/ nagyobb eséllyel fog, ha gyakran látja a mosolyod... Illetve keresd a társaságát. Ha esetleg halmi olyanról beszél a barátainak, amihez te is hozzá tudsz szólni, nyugodtan szólj hozzá... Ha van értelme annak, amit mondtál(márpedig miért ne lenne), értékelni fogja...
Néha az is beválik (velem igen!) ha feltûnõen kerülöd és mikor közeledni próbál hozzád nézd levegõnek. De néha távolról nézz rá. Feltûnik majd neki és jobban érdeklõdni fog utánad.

Hogyan keltsem fel a figyelmét?

Eléggé visszahuzodó tipus,keveset beszél,néha érdeklödik felölem aztán megy darabig megint semmi beszélgetés. Egy ilyen fiu figyelmét mivel tudnám felkelteni esetleg mit kérdezhetek töle??Valami ötlet?

Legjobb válasz: Ha nem hív el sehova hívd el te ! Beszéljetek sokat hozd fel hogy jó fej.XD Ebbõl minden fiúnak leesik hogy bejön neked.

Ha nem hív el sehova hívd el te ! Beszéljetek sokat hozd fel hogy jó fej.XD Ebbõl minden fiúnak leesik hogy bejön neked.
Beszélgess vele, derítsd ki mitõl lett ilyen...Ha rossz kedve van légy mellette...Ha valaki bántsa állj ki érte...És ha ezt õ is fogja látni felkelted az érdeklõdését...Ha nem válik be jönnek a miniszoknyák comb villantás és a mély dekoltázs:)
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy még nem sokat beszélgettünk de mikor kellett segitség ö segitett nekem aztán utána mindig kérdezösködött hogy dolgozom e meg ilyenek. Kicsit elkezdett érdekelni de nem tudom mit kérdezzek töle mondjuk nem sokat tudok rola nem tudom hogy szolitsam meg vagyis hogy milyen ürüggyel:S Jah miniszoknyára gondoltam én is már :D
Az nálam is bevált:) )Ha sulis vagy és idõsebb nálad mindig jó ürügy a házi én legalábbis eleinte azt csináltam:PUtánna kihivtam persze miniszoknya és mély dekoltázs volt és azután egyre többet beszélünk:P

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

Hogy keltsem fel a figyelmét?

van egy lány 8ikas és én is.Nagyon tetszik de nem igazán beszélünk csak néha msnen.Légysz iírjatok tippeket ÉLÕ HELYZETRE és MSNRE is hogy hogyan keltsem fel a figyelmét h. nagyon tetszik

Legjobb válasz: msnen irj rá hogy mizujs,milyen napja volt stb. élõ helyzetben meg köszönj rá. aztán odamehetsz hozzá, inkább ha egyedül van, és ugyan ezeket.

msnen irj rá hogy mizujs, milyen napja volt stb. élõ helyzetben meg köszönj rá. aztán odamehetsz hozzá, inkább ha egyedül van, és ugyan ezeket.
A kérdező hozzászólása: köszi :D de igazából olyan válaszokat szeretnék amitõl jobban tetszenék neki ( mert tetszem neki ) csak h. elkezd jobban.Szóval értitek
a mizujsot meg ne kérdezd, mert azt elintézi egy "semmivel" és kezdõdik a punnyadás. Olyat kérdezz, amire válaszolnia kell, és nem rendezheti le egy szóval. Kérdezgesd errõl-arról.

Hogy keltsem fel a figyelmét, hogy tetszek neki?

Van egy fiú aki nagyon tetszik, de nem tom hogy mit csináljak hogy én is tetszek neki??

Legjobb válasz: Beszélgess vele sokat és add magadat elõtte

Beszélgess vele sokat és add magadat elõtte
A kérdező hozzászólása: még annyit szeretnék írni hogy lécci segítsetek, írjatok tippeket meg bármit ami hasznos!!! thx!!
én is így voltam és levélben kérdeztem meg töle (Msn-en). és ott válaszolt, és már együtt vagyunk!! ugy hogy probálkozz be nála, nem szégyen ha egy pasit egy csaj szed fel sok pasinak nagyon is tetszik!
egy csomó ilyen kérdés van ezen az oldalon....de ha engem kérdezel légy szexi ;) nézz mindig mélyen a szemébe, érj hozzá, flörtölj (bár hány éves vagy?) legyetek barátok , abból sok minden kisülhet !:-)

Hogy keltsem fel a figyelmét?

Van egy közösségi oldal (külföldi). Szeretnék barátokat szerezni. Írtam egy francia fiúnak, s vissza is írt. Kicsit beszélgettünk, egyszer vissza kérdezett. Most viszont már nem tudok mit kitalálni, mirõl tudnék beszélni, s ráadásul akkor meg lehet hogy nyomulósnak néz ha állandóan kérdezgetem. Vagy nem tudom... Azért is szeretnék vele barátkozni, mert kb. Ugyan olyanok vagyunk. Nagyon sok mindenben hasonlítunk, fõleg az érdeklõdési köreink. Szóval. A kérdésem, hogy hogyan keltsem fel a figyelmét? Kérdezzek e vagy ne?

Legjobb válasz: Kérdezz.

Kérdezz.
Kérdezõ. "Meg mindig azonnal válaszol az üzeneteimre. " Mert a francia nagyon udvarias , azért válaszol "azonnal" Ezt én is megtapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: igen! Szeretném ha sok választ kapnék!
A kérdező hozzászólása: Tudom... De mivan hogy ha õ nem élvezi? És én már nem tudok mit kérdezni tõle. :( pedig minden vágyam h barátok legyünk.
ne izgulj már rajta ennyit... beszélgessetek amíg mind a 2en élvezitek... nem kell túl kombinálni... :)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, *furcsa
A kérdező hozzászólása: Nos, remélem akkor nem fogja félre érteni :) de a belsõm... Olyan furcsa érzésem van. Teljesen azt érzem hogy nem akar velem beszélgetni.. Vagy a kisugárzását érzem? Pedig... Nem hinném, hogy nem akar velem beszélgetni.. De ... Valahogy... Olyan furcs ez az egész. Ti is ezt írnátok a helyemben?
4es vagyok. hát ha nem írtad neki akkor mibõl hinné? :) addig amíg nem úgy írsz meg nem olyanokat addig sztem csak arra gondolhat h egy kedves lány vagy aki szeret vele beszélgetni :)
A kérdező hozzászólása: De akkor nem hiszi azt hogy tetszik nekem?
A kérdező hozzászólása: De egyszer vissza kérdezett, s most ahogy látom, egy "saját" kérdést tett fel számomra. Meg mindig azonnal válaszol az üzeneteimre. Nem hiszem h nem érdekelném.. Max egy picit, mert ha egyáltalán nem érdekelném, akkor már rég nem írt volna vissza. Vagy a franciák ilyenek? Nálluk ez a szokás?
ha kb ugyan olyanok vagytok, akkor sok mindenrõl lehet beszélgetni, nem kifaggatni kell, hanem beszélgetni vele, el is mondhatod neki h szerinted sok bennetek a közös és szeretsz vele dumálni, a reakcióból sok minden leszûrhetõ, érezni fogod ha nem akar veled társalogni...
Akkor ha nem kérdezõsködik hagyd a fenébe. Egyszerûen nem érdekled ennyi.
A kérdező hozzászólása: De ha mindig kérdezek, nem lesz egy idõ után idegesítõ? Azt szeretném elérni, hogy szeressen vissza írni, nem azt hogy "jajj.. Mar megint"
"már franciául sem tudom, mit lehetne kérdezni tõle."... Hát elég fárasztó (kimerítõ) csaj vagy... A net átka, hogy százával kezdenek "beszélgetni" az emberek, aztán már azt sem tudják ki ír éppen nekik, kivel mirõl beszélgettek már... :((

Hogyan keltsem életre hibernálásból a Linux rendszert?

Hibernáltam a Linux rendszeremet(Peppermint) majd bekapcsoltam és nem történik semmi csak dolgozik a processzor.Több mint 10 percet vártam de nem éledt fel. Hogyan orvosoljam ezt a hibát?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!