Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell weboldal cimét (4 db)

Hogyan kell egy weboldal cimét átmásolni egy másik weboldal, pl. fórum hozzászólásába?

Legjobb válasz: A böngészõd címsorábol bal klikkel kijelölöd,majd jobb klikk,másolás,aztán ahová szeretnéf beilleszted szintén jobb klikkel.

A böngészõd címsorábol bal klikkel kijelölöd, majd jobb klikk, másolás, aztán ahová szeretnéf beilleszted szintén jobb klikkel.

Megjelent egy kereső a tálcámon, amibe weboldal címet kell beírni és úgy nyitja meg. Hogy kell eltüntetni?

Kép:

Legjobb válasz: Próbáld meg a felsõ sorban a "Nézet"-re kattintva -> Eszköztárban megkeresni és a pipát kivenni elõle.

Próbáld meg a felsõ sorban a "Nézet"-re kattintva -> Eszköztárban megkeresni és a pipát kivenni elõle.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem ment :/ nincs is nézet... vagyis ott nincs tálca :/ más ötlet?
Amikor megjelent a tálcán, elõtte töltöttél le valamit a Net-rõl? Ha igen, akkor annak a programnak a része lehet, magától -csak úgy- nem kerülhetett oda.
A kérdező hozzászólása: nem töltöttem :/ unokaöcsém ült itt és csak verte a billentyûzetet, utána meg akartam nyitni a Firefox-ot és kiadta ott azt a csíkot

Ebay-re szeretnék regisztrálni. A postai címet, hogyan kell megadni (külföldi weboldalon)?

Ha pl. ezek az adatok:

Legjobb válasz: Külön mezõk vannak minden adatnak. Az addresshez megy a Zsák utca 52 (két mezõ van, de mehet egy sorba), a cityhez Debrecen, a state-be beírhatod a megyét, de tök fölösleges, de sajnos ha üresen hagyod, akkor beleírja, hogy "default", és lesz olyan észlény boltos, aki ezt ráírja majd a borítékra. Aztán az irányítószám, majd a legördülõ menübõl kiválasztod az országot.

Külön mezõk vannak minden adatnak. Az addresshez megy a Zsák utca 52 (két mezõ van, de mehet egy sorba), a cityhez Debrecen, a state-be beírhatod a megyét, de tök fölösleges, de sajnos ha üresen hagyod, akkor beleírja, hogy "default", és lesz olyan észlény boltos, aki ezt ráírja majd a borítékra. Aztán az irányítószám, majd a legördülõ menübõl kiválasztod az országot.
Ha más oldalon regisztrálnál, ahol nincsenek külön mezõk az adatoknak, akkor én így szoktam: Anna Kovács Debrecen, Zsák utca 54 4035 Hungary
Ha már a tapasztalatokat említjük, én ebben a formában használom a címet: Cserép Virág Zsák utca 1 Debrecen, 4035 Hungary A külföldi postások számára kizárólag az ország neve számít. A többi az belföldi információ. Van aki abba hiába esik, hogy a közterület elnevezését is lefordítja (street) ami totál felesleges.
aha, én is láttam olyat, vicces :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)


Hogyan tudom visszacsinálni azt ahova a weboldal címét kell írni?

Legjobb válasz: Klikkelj jobb egérgombbal és pipáld a Navigácios eszköztárat http://img263.imageshack.us/img263/8857/nvtelenl.jpg

Klikkelj jobb egérgombbal és pipáld a Navigácios eszköztárat http://img263.imageshack.us/img263/8857/nvtelenl.jpg
Mivan?
Abba a sorba, ahol van a Fájl, Szerkesztés... a sor végén üres területre jobb klikk: Böngészõ eszköztár bepipál.
én értem. nyomj egy frissítést.
A kérdező hozzászólása: elsõnek: ha én jobbkilkk oda akkor az jön ki hogy szokásos gombok címsor hivatkozások ezköztárak rögzítése goolge toobar bs player toobar mit csináljak??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!