Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell weboldal (128 db)

Hogy kell weboldalt készíteni? PLS!

Legjobb válasz: Egy weblapszerkeztõ programmal pl.:NVU-KOMPOZER De van nagyon sok a google a barátod.Ezeknél a programoknál csak!? méreteket kell megadni jól a programozáshoz nem is kell értened mert maga a progi elkészíti neked. De több lehetõséged van ha egy kicsit konyítasz hozzá HTML,CSS.Jawa-skriptekHa ez így van akkor elegendõ a Notpad++ progi és a határ a csillagos ég.

Egy weblapszerkeztõ programmal pl.:NVU-KOMPOZER De van nagyon sok a google a barátod.Ezeknél a programoknál csak!? méreteket kell megadni jól a programozáshoz nem is kell értened mert maga a progi elkészíti neked. De több lehetõséged van ha egy kicsit konyítasz hozzá HTML, CSS.Jawa-skriptekHa ez így van akkor elegendõ a Notpad++ progi és a határ a csillagos ég.
Egyszerûen kezelhetõ például a Web Page Maker nevû program. Ezzel könnyen tudsz létrehozni oldalakat. Hamar bele lehet jönni.
Szerintem meg semmit sem ért a weblapszerkesztéshez a kérdezõ, tehát én inkább egy mlap.hu-t ajánlanék.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokta ! igen nem nagyon értek hozzá :D
Hát ha tényleg semmit nem értesz hozzá akkor az is kérdés hogy mennyit szánsz az elsajátítására. Ha gyorsan akarsz tanulni akkor meg oktatóvideókat tudok ajánlani, ha dobsz egy privát üzenetet tudok oldalakat ajánlani :)

Hogy kell weboldalt készíteni a Hollywood.com-on?

Legjobb válasz: Az olyan oldalakra gondolsz, amiknek Hollywood.com-os toolbar van a tetején? A StarsZZ.com-on le van írva minden, hogy kiknek adnak domaint és tárhelyet. Angoltudás kell hozzá.

Az olyan oldalakra gondolsz, amiknek Hollywood.com-os toolbar van a tetején? A StarsZZ.com-on le van írva minden, hogy kiknek adnak domaint és tárhelyet. Angoltudás kell hozzá.

Hogyan kell weboldalra olyan menüt csinálni, ami nem csak php-re mutat?

Legjobb válasz: "keresõbarát url" Szerintem ezt kell beütnöd a Google-be. .htaccess fájlban megadott néhány rule-lal könnyen megvalósítható, amit szeretnél.

"keresõbarát url" Szerintem ezt kell beütnöd a Google-be. .htaccess fájlban megadott néhány rule-lal könnyen megvalósítható, amit szeretnél.
Hello. Nem teljesen értem amit írtál, de megpróbálok segíteni. Egyébként a galériákat manapság inkább javascripttel oldják meg, vagy ezt leegyszerûsítve jquery-vel. Addig jutottam, hogy azt szeretnéd, ha nem külön fájlokra ugrana, hanem betöltené egy új ablakba a tartalmat. (elõször úgy értettem, hogy van egy div a lap közepén amibe betölti a php a cuccot, de ugye arra a php képtelen... :D) Azt nem értem, hogy mi alapján kap értéket a kepek és a videok? külön menüpont lesz vagy lesz egy option input amivel lehet állítani? Légyszi egy részletet a kódból, vagy választ erre, mert így nem tudok segíteni :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. bocsánat, de mostanában nem nagyon jutok a géphez. Amint tudok majd többet lenni, leírom részletesen, hogy mi a problémám. Ha még itt lesztek, akkor szívesen fogadom a válaszotokat, és köszi, hogy idõt szántok rám, bocs, hogy most nem válaszolok, de sajnos sok egyéb dolog jött közbe. Sry és köszi elõre is.
Rendben, nekem ráér... :D

Hogy kell weboldalt készíteni?

szeretnék egy saját weboldalt de nem tudom hogy kell...kérlek titeket segítsetek ha tudtok el?re is köszi

Legjobb válasz: mindenkilapja .hu nagyon könyü csak regisztrálnod kell

mindenkilapja .hu nagyon könyü csak regisztrálnod kell

Hogyan kell weboldalt irni html ben?

mint magan wallalkozo szretnek sajat webolldalt keesziteni ha lehet 0 as kiadassal van egy dualos gep ubuntuval es van egy p 3 as szerver gep amire szeretnek weboldalt kesziteni letoltesi linkkel es bejelentkezesi cuccal ha valaki tud segiteni legyen mar oly szives milyen op rendszert es mi minden kell h a p3 asbol webolda es sszerver legyek elore is koszi

Legjobb válasz: Ha ez komoly, akkor felejtsd el nagyon gyorsan ezt a "tervedet"...

Ha ez komoly, akkor felejtsd el nagyon gyorsan ezt a "tervedet"...
Persze, én meg remegõ kézzel agysebész akarok lenni. Írni sem tudsz, öreg. Elõbb ezt fejleszd ki. Például az írásjelek használatát, illetve az igényességet arra, hogy kijavítsd az elgépeléseidet, mielõtt kihánysz valamit a világhálóra. (Mindjárt beírja, hogy "mobilroo irta mkocsog!!44". :D) Amúgy meg: Ubuntu, LAMP, HTML tutorial, PHP tutorial kell neked.
A kérdező hozzászólása: Nem azt kértem, hogy kioktassatok, már egyszer csináltam windows 2000 szerveren, saját weboldal volt és letöltési linkek is voltak, igaz a letöltési linkek FTP formátumban. Ugyanezt szeretném ubuntu szerveren létrehozni. Segítetek okoskodó dumák nélkül vagy szarjatok le
https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-confi.. ne is várd hogy itt bárki leírja neked lépésrõl lépésre. Nézz róla videót youtube-on az a legegyszerûbb. És google a barátod.
Minden egyben az alapoktól kezdve: http://www.w3schools.com/
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen maskul azert irok ilyen furam mert szlovak vagyok szlovaakiaban elek hiaba az anya nyelvem magyar de hivatalos nyelv a szlovakiaban a szlovak.
Megbocsájtva ;)

Hogy kell weboldalt csinálni?

nincs az ovodánknak weboldala és szeretnék csinláni csak nem tudom hogy kell!köszi előre is

Legjobb válasz: Megtanulod a weblapszerkesztést, vagy fizetsz egy profinak aki ebbõl és és megcsinálja. Vagy regisztrálsz egy ingyenes webtárhely sablon oldalra, és lesz egy gagyi oldala az óvodának.

Megtanulod a weblapszerkesztést, vagy fizetsz egy profinak aki ebbõl és és megcsinálja. Vagy regisztrálsz egy ingyenes webtárhely sablon oldalra, és lesz egy gagyi oldala az óvodának.
1. megtervezed mit hova helyezel el, és hogyan is nézzen ki... 2. elkészíted a grafikai vázlatok alapján az oldal külsejét egy arra alkalmas programba (pl. PhotoShop) 3. A grafikát webre alkalmassá össze vágod, és HTML + CSS -el egy statikus oldal vázat készítesz. (ehhez használhatod pl. a dreamweavert) 4. A statikus vázból dinamikus oldalt készítesz, vagy PHP -t tanulsz és megírod hozzá a saját kis webmotorod pl. notepad++ -ban, vagy átalakítod egy ingyenes CMS -hez mint megjelenítési stílus. 5. Feltöltöd egy alkalmas ingyenes, vagy fizetett tárhelyre. 6. Feltöltitek a tartalmat, de ehhez kel az óvoda is, mert nem fogsz tudni mindent pontosan a mûködésérõl. (kb. mire kezdi az iskolát a gyerek, eljutsz talán az utolsó ponthoz) Vagy megbízol egy weblapfejlesztéssel foglalkozó céget, akiknek van jártasságuk belõle, és meg csináltatod velük.
Eszembe jutott egy story ezzel... xÐ Egyik budapesti óvodának csináltuk az oldalát. Kérése az volt hogy a grafika legyen olyan mint ha óvodások rajzolták volna. (Olyan rajzstílusú) Elkészül a grafikai vázlatok elõzetese, megmutatjuk majd kapjuk a kritikait: "Ez olyan mint, ha az 5 éves gyerekem rajzolta volna..."
Úgy, hogyha ilyen magas szakértelemmel rendelkezel, akkor felfogadsz egy ezzel foglalkozó embert és õ bizonyos anyagi ellenszolgáltatásért cserébe megcsinálja.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget

Hogy kell weboldalt készíteni?

Az a helyzet,hogy még kezdő vagyok és HTML nyelvet szeretnék tanulni.Van ilyen az interneten? HTML kódokat hol találok?

Legjobb válasz: Ne HTML kódokat keress, hanem HTML tutorialokat (van belõle bõven).

Ne HTML kódokat keress, hanem HTML tutorialokat (van belõle bõven).
Miért kell megkérdezni ezt 3218328173821x ? Mikor ki akarod írni a kérdésed felajánlja neked, UGYAN EZT! Nem fogsz itt jobb választ kapni, sõt aki ért hozzá és itt a Gyakorikérdéseken próbál segíteni szerintem már herótja van abból, hogy képtelen a 12 éves ( mert kb annyi lehetsz ) keresni.. Ha már keresni sem tudsz, találni se fogsz az biztos..
Megtervezed a külsejét, kinézetett. (Grafika pl. PSD) => Jéghegy csúcsának felszíne. Le kódolod a statikus elemeket, HTML + CSS + JS => Jég hegy csúcsa. (10%) Leprogramozod a weboldal szerver oldali feldolgozó szkriptjeit. PHP + MySQL => Jéghegy víz alatt lévõ része. (90%)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hogy kell weboldalra órát tenni?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/search?hl=hu&safe=off&biw=1087&bih=610&.. http://www.google.hu/search?hl=hu&safe=off&biw=1087&bih=610&..

Hogyan kell weboldalt készíteni a legkönnyebben, és mi kellene hozzá (vmilyen program)?

Legjobb válasz: a weboldalkészítés nem olyan egyszerû dolog, némi elõképzettség nélkül nem megy. ugyanúgy, ahogy házépítésnek, vagy az autónk javításának sem fogunk neki csak úgy. vannak a neten oldalak, ahol elõre elkészített elemekbõl pár perc alatt összedobhatsz valamit, de azok elég kommersz szemetek, és mindenkié tök egyformán néz ki. ha komolyan gondolod, tanuld meg a HTML nyelvet, esetleg egy kis JavaScriptet, PHP-t. programok közül egyszerûen beszerezhetõ a frontpage expres, note tab light, esetleg php designer is megfelel a célnak. végsõ esetben a word is tud html formátumban menteni. ha valami komolyabbat szeretnél, próbáld ki a macromedia dreamweavert, ingyenesen letölthatõ a próbaverzió a macromedia honlapjáról. találhatsz hozzá egyszerû példákat, mintákat is. a fórumokon pedig profiktól is kérhetsz tanácsot

a weboldalkészítés nem olyan egyszerû dolog, némi elõképzettség nélkül nem megy. ugyanúgy, ahogy házépítésnek, vagy az autónk javításának sem fogunk neki csak úgy. vannak a neten oldalak, ahol elõre elkészített elemekbõl pár perc alatt összedobhatsz valamit, de azok elég kommersz szemetek, és mindenkié tök egyformán néz ki. ha komolyan gondolod, tanuld meg a HTML nyelvet, esetleg egy kis JavaScriptet, PHP-t. programok közül egyszerûen beszerezhetõ a frontpage expres, note tab light, esetleg php designer is megfelel a célnak. végsõ esetben a word is tud html formátumban menteni. ha valami komolyabbat szeretnél, próbáld ki a macromedia dreamweavert, ingyenesen letölthatõ a próbaverzió a macromedia honlapjáról. találhatsz hozzá egyszerû példákat, mintákat is. a fórumokon pedig profiktól is kérhetsz tanácsot
http://www.gportal.hu Addig, amíg valamennyire nem tájékozódsz; például a gportalnak a html szerkesztõje elég jó kezdetnek, tanuláshoz. Utána pl NVU progi is jó, ingyenes és amgyar nyelvû ;)
Én a Microsoft FrontPage programmal kezdtem és és már komolyabb oldalakat is tudok csinálni...:) Microsoft: FrontPage -t ugyan úgy kell kezelni mint egy word-öt:) vagy legalábbis nagyon hasonló a kezelése...
Tegyél fel wordpresst, azt bármelyik kezdõ tudja alkalmazni nagyon minimális tudással is, sablon meg több millió van neten.

Freeweb.hu-ra hogyan kell feltölteni a weboldalt?

Egyszerüen sehol sem találom hol lehet bármit is feltölteni... És ha már feltöltésröl van szó, akkor bármit fel lehet tölteni? (mármint weboldalt)

Legjobb válasz: Regisztrációkor kapsz egy elérést, belépési adatokat a szerverre, ahová FTP-n keresztül kell az elkészült weboldalt, és minden hozzá tartozó fájlt feltölteni. Total Commander erre a praktikus program, mert beépített ftp-kezelõje van. Feltöltéskor, és az oldal létrehozáskor arra figyelsz, hogy az index a szerver/tárhely gyökerébe kerüljön, és ahhoz viszonyítva legyenek a hivatkozások és mappaszerkezet kialakítva. A bármi kategóriába az tartozik, amit a szolgáltató megfogalmaz a felhasználási szabályzatban. Warez-t, letöltõoldalakat, jogvédett anyag megosztását tartalmazó oldalakat figyelmeztetés nélkül szoktak felfüggeszteni, törölni.

Regisztrációkor kapsz egy elérést, belépési adatokat a szerverre, ahová FTP-n keresztül kell az elkészült weboldalt, és minden hozzá tartozó fájlt feltölteni. Total Commander erre a praktikus program, mert beépített ftp-kezelõje van. Feltöltéskor, és az oldal létrehozáskor arra figyelsz, hogy az index a szerver/tárhely gyökerébe kerüljön, és ahhoz viszonyítva legyenek a hivatkozások és mappaszerkezet kialakítva. A bármi kategóriába az tartozik, amit a szolgáltató megfogalmaz a felhasználási szabályzatban. Warez-t, letöltõoldalakat, jogvédett anyag megosztását tartalmazó oldalakat figyelmeztetés nélkül szoktak felfüggeszteni, törölni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!