Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell vegezni (211 db)

Ugy döntöttem kiprobálom tricepszre a szűknyomást. Mi a véleményetek erről a gyakorlatrol és pontosan hogy kell végezni hogy a tricepsz nagyobb részben terhelődjön?

Legjobb válasz: én szeretem alkalmazom is,nagyon jó gyakorlat. egyenes rúddal és franciával egyaránt csinálom. a mutató ujjak közt kb.12-15 cm távolság legyen,nem kell nagyon le engedni a rudat negatív szakasznál pozítív szakaszban pedig teljesen ki kell nyomni. a lényeg hogy minél kevesebb mell izom munkával csináld,tapasztald ki hogy hogy a legjobb neked.

én szeretem alkalmazom is, nagyon jó gyakorlat. egyenes rúddal és franciával egyaránt csinálom. a mutató ujjak közt kb.12-15 cm távolság legyen, nem kell nagyon le engedni a rudat negatív szakasznál pozítív szakaszban pedig teljesen ki kell nyomni. a lényeg hogy minél kevesebb mell izom munkával csináld, tapasztald ki hogy hogy a legjobb neked.

Segítség? Részletesebben el tudná magyarázni hogyan kell végezni ezeket a gyakorlatokat: Bodyrock tv?

http://www.bodyrock.tv/2011/11/12/sexy-time-abs-workout/ Bemásolom az angol szöveget: Instructions: This workout is 12 minutes long full body interval training. Set your timer for 12 rounds of 10/50 seconds intervals. You will go through the circuit of 4 exercises 3 times and your goal is to complete as many reps as possible during each 50 second interval . You will have 10 seconds of rest in between to write down your reps. Check out the workout breakdown to see what equipment you need for this workout. Addig érte, hogy 12 perces egy gyakorlatsor és annyit kell csinálni az egyes gyakorlatokból amennyit csak tudunk, de mikor kell pld az 50 mp szünetet tartani?

Legjobb válasz: Az egész edzés 12 perces. Az idõmérõdet 10/50 másodperces intervallumra kell állítani. 4 különbözõ gyakorlatból áll az edzés, amit összesen 3-szor kell megismételni. Az egyes gyakorlatokat 50 másodperc alatt a lehetõ legnagyobb intenzitással és a lehetõ leggyorsabban kell elvégezni. Tehát 50 másodpercig nyomod, 10 másodpercig pihensz.

Az egész edzés 12 perces. Az idõmérõdet 10/50 másodperces intervallumra kell állítani. 4 különbözõ gyakorlatból áll az edzés, amit összesen 3-szor kell megismételni. Az egyes gyakorlatokat 50 másodperc alatt a lehetõ legnagyobb intenzitással és a lehetõ leggyorsabban kell elvégezni. Tehát 50 másodpercig nyomod, 10 másodpercig pihensz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!
Nos ha érdekel a bodyrock - keresd meg a BodyRock team Hungary-t a facebookon, edzünk együtt ;)
A kérdező hozzászólása: Megkerestelek benneteket, köszi :)

Hogyan kell végezni a hőmérést? Terhességnél gondolom!

Sima h?mér? a hónalj alá és ugy?

Legjobb válasz: Hüvelyben vagy szájban mérve. Én digitálissal mértem és legalább 5 percig bent kell tartani , mert még csipogás után is megy feljebb a hõ.

Hüvelyben vagy szájban mérve. Én digitálissal mértem és legalább 5 percig bent kell tartani , mert még csipogás után is megy feljebb a hõ.
A kérdező hozzászólása: hüvelyben????:O huh ezt még nem hallotam, és azt hogy kell? gondolom nem kell az egészet felhelyezni:S


Hogyan kell végezni a hüvelyöblítést? Ez fájdalmas vagy inkább kellemetlen? És folyás az mindig van, vagy csak nekem, mert nekem minden egyes áldott nap van és fehér, ugye ez nem baj?

Legjobb válasz: Ha csak Fehér Folyásod van és nincs szaga, akkor semmi probléma. A hüvely öblítésre meg vannak kifejezetten ezt a célt szolgáló intim zuhany eszközök. Ezt úgy kell elképzelni, h van egy hosszabb, vékony csõ ami a hüvelybe megy be, ehhez pedig egy pumpálható/összenyomható/ tartály tartozik, amibe az öblítõ folyadék van. Érzésre max kicsit kellemetlen lehet. Itt nézhetsz utána: www.dolhay.hu

Ha csak Fehér Folyásod van és nincs szaga, akkor semmi probléma. A hüvely öblítésre meg vannak kifejezetten ezt a célt szolgáló intim zuhany eszközök. Ezt úgy kell elképzelni, h van egy hosszabb, vékony csõ ami a hüvelybe megy be, ehhez pedig egy pumpálható/összenyomható/ tartály tartozik, amibe az öblítõ folyadék van. Érzésre max kicsit kellemetlen lehet. Itt nézhetsz utána: http://www.dolhay.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de vanegy kis szaga is, a bugyimon meg valamikor sárga foltot hagy.És öblítést intimzuhany nélkül nem lehet végezni?
használj tisztasági betétet.egyénenként változó hogy van e folyás, sok e, meg ilyenek. ha zavar menj el orvoshoz, nem tudom hány éves vagy, de lehet hogy valami más van a háttérben - gyulladás, fertõzés ilyesmi. intimzuhanyt lehet vásárolni patikában drogériában, hipermarketben. de nem szabad sûrûn használni, mert tönkreteheti a hüvely természetes baktériumflóráját, és akkor még könnyebben kapsz el betegségeket. én ezt használtam: http://www.hazipatika.com/store/product?pid=510 üdv
Én teljesen az elõzõ válaszadóhoz csatlakoznék. Nekem is így volt, sok volt a folyásom. Kell hogy legyen, általábana legtöbb mikor peteérésed van, kb ciklus közepe, de az nem normális ha minden áldott nap annyi a folyásod hogy kell tisztasági betét minden nap. Ezzel mentem elõször nõdokihoz, vettek kenetet és bizony valami gomba volt, s én is meg a párom is kapott gyógyszert, mert hogy oda-vissza adhattuk egymásnak. S segített. Pedig addig nem éltem még túl sok nemi életet, oka annak elkezdése is lehetett...
A kérdező hozzászólása: Hajlamos vagyok a hüvelygombára, de most nem érzek égõ, viszketõ érzést , és nem akarok dokihoz menni, mert mindig ugyanazt írja fel és már unom.Most akkor nem keel rendesen , mert mindig van folyásom, vagy nem hat rám?
A barátnõm is szenvedettõl. Õ volt dokinál, de semmit nem talált nála. Együtt kell élnie vele. :(
Hát akkor másik doki
Nálam is hasonló a helyzet, lehet hogy tényleg gombád van.Én canestent használok, az szokott mûködni, de nekem is újra elõ szokott jönni.én is voltam vele dokinál, de ugyan azt mondta mindig, és hiába adott hüvelytabit, nemigazán vált be.

Hogyan kell végezni a Kriston-féle intim tornát? Mivel növelhetném még az esélyét annak, hogy orgazmusom legyen?

Legjobb válasz: Az intim torna részletes leírása egy egész könyv. Nagyon sokféle gyakorlat van, ez nem olyan, hogy három mondatban összefoglalható, szerezd meg a könyvet, érdemes! :)

Az intim torna részletes leírása egy egész könyv. Nagyon sokféle gyakorlat van, ez nem olyan, hogy három mondatban összefoglalható, szerezd meg a könyvet, érdemes! :)
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy itt nálunk nem beszerezhetõ a könyv. :( Pedig nagyon jól jönne.

A hard resetet hogy kell végezni?

Sony Xperia e telóm van. És hol találom a hard resetet?

Legjobb válasz: Kikapcsolod a telefont. Hangerõ fel és bekapcsoló gombot egyserre nyomva tart, amíg nem jön be a recovery. Aztán rámászol a factory resetra a hangerõ le gombbal, és bekapcsológombbal kiválaszt.

Kikapcsolod a telefont. Hangerõ fel és bekapcsoló gombot egyserre nyomva tart, amíg nem jön be a recovery. Aztán rámászol a factory resetra a hangerõ le gombbal, és bekapcsológombbal kiválaszt.
A kérdező hozzászólása: Kikapcsoltam a telót. És utána megnyomtam egyszerre a hangerõ fel és kikapcsoló gombot. De nem történt semmi ugyanúgy bekapcsolt mint eddig. Nincs valami más módszer erre?
Van legalább 5 féle módszer. De ám ne engedd fel a gombokat addig, amíg be nem tölt a recovery. Hosszan nyomtad? Ha így se, akkor marad PC-vel vagy menübõl.
A kérdező hozzászólása: Hosszan nyomtam de semmi . A menübõl ugye úgy kell h rálépek a gyári adatok visszaállítására?
Igen, gyári alapbeállítás. Nem tudom, hogyan fogalmaznak a Sonynál.
A kérdező hozzászólása: Köszöntem a segítségedet! :D

Silent Hill Homecoming játékban hogy kell végezni Scarlettel?

Tökéletesen megy a játék,75 hertz-en viszem(mert hallottam 60-on nem lehet megölni)órákig csak lövöm,szétverem,leszúrom folyamatosan,és feláll.Nem ugrik fel a plafonra,mint ahogy azt kéne.Ez megy már napok óta.Annyira legyengítem,hogy csak hozzá érek és összeesik,és jön a szúrás,de mindig feláll.Mit csináljak?

Legjobb válasz: csináld tovább XD egyszer majd kifullad egyébként: silent hill homecoming how to beat scarlet így keress

csináld tovább XD egyszer majd kifullad egyébként: silent hill homecoming how to beat scarlet így keress
A kérdező hozzászólása: Már nézegettem fórumokat, mindent kipróbáltam amiket ajánlottak, videókat is néztem.Épp ez az hogy a videókban 3-4szúrás, és összeesik, utána felugrik a plafonra, de nálam ez nem történik meg.Azért próbálkozom még.Csak elég durva, minden nap többször is órákon át csak ezt a részt csinálni.
Scarlet egyféleképp. Végtagjai... Elõször tropára egyik lába, mikor négykézláb, másik, majd a két karja... Ezt körbe kell játszani, mert ha nem megy; ezer év a kivégzésig, ha csak a fejét ütöd... Üsd a tagjait. Ha véresek, adj neki kokikat... :)

Hiba számítás hogyan kell végezni?

egy domború lencse fókusztávolságát határoztuk meg órán,úgy hogy egy összeállításban mértük a tárgy és fókusztávolságot? A mérésvezető megadta a k+t összeget,vagyis a tárgy és a vászon távolságát,és ezt a kérdést kaptuk hozzá. a k+t távolság adott volt,de ezeket külön is meg lehet mérni 3 távolságadatunk van ebből 2 független. Van-e jelentősége annak a hiba számításánál hogy hogy a 3 mennyiség közül melyik kettőt használjuk. Nem teljesen értem a kérdést hogy hogyan tudnék mást használni a számításban mint a k és a t-t. A hibát Gauss féle hibaterjedéssel kell számolni. Előre is köszönöm annak aki segít megérteni mire kíváncsi itt a feladat. Kérdés: ha van jelentősége,mi adja a pontosabb eredményt?

Hőmérőzést hogyan kell végezni?

Mit kell figyelni a görbén?Van akinek bevált és terhes maradt a hőmérőzés segítségével?Már nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!