Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell valamilyen (389 db)

Digitális technika feladat. Hogy kell valamilyen tárolóval 3 bites szinkron számláncot csinálni, ami Gray kódban számlál?

Az lenne a kérdésem, hogy a működési táblázatban hogy lesz a sorrend?

Legjobb válasz: Te melyik suliban tanulsz iyleneket?

Te melyik suliban tanulsz iyleneket?
A kérdező hozzászólása: Nem fogom elmondani, de mibõl gondolod, hogy középiskola?
Én egy szóval nem írtam, hogy középiskola. a "suli" szót használtam ami általános szleng szava az oktatási intézményeknek. Amúgy miért ekkora titok? Miért nem az sg fórumon kérdezed? Ott tuti profibbak a bloggerek.
A kérdező hozzászólása: Azért is gondoltam, mert nem szokták megkérdezni más kérdéseknél, hogy hol tanulják. Így azt hittem valami különlegesre gondolsz. De már sikerült megcsinálni, szóval mindegy.

Igaz hogy kell valamilyen engedéj ha meg akarom venni a Red Dead Redemption játékot?

Legjobb válasz: Egy játékhoz minek kéne engedély? Elég nagy hülyeség.

Egy játékhoz minek kéne engedély? Elég nagy hülyeség.
A kérdező hozzászólása: akkor csak simán meg lehet venni nem azért kérdem mert nekem azt mondták csak kíváncsi voltam
Lol! Miért kellene engedély egy szoftver megvásárlásához?
nem kell.


Hogyan kell valamilyen testrészt nagyobbítani a photoshoppal?

mert az egyik bn?m ,azt mondta hogy még mellett is tud azzal nagyobbítani ,de csak kíváncsi vagyok hogy igazat mondott e !!!

Legjobb válasz: Filter--> Liquify ezzel csak fogod az adott részt és elhuzod vmilyen irányba. Szerintem erre gondolt a barátnõd.

Filter--> Liquify ezzel csak fogod az adott részt és elhuzod vmilyen irányba. Szerintem erre gondolt a barátnõd.

Sony Ericcson w220as telefon. Ha csatlakoztatom a géphez kiirja, hogy kell valamilyen cd a telepítéshez. Telepíités nélkül nem tudom valahogy használni? Vagy le lehet tölteni valamit, ami segít?

Póttelefont kaptam, amíg javítják az enyémet..

Legjobb válasz: Ha a telefonon van miniUSB bemenet , és még miniUSB kábeled is van akkor tudod használni a telefont, de csak és kizárólag adattárolóként.

Ha a telefonon van miniUSB bemenet , és még miniUSB kábeled is van akkor tudod használni a telefont, de csak és kizárólag adattárolóként.

Lehet valaki úgy FBI ügynök, hogy nem rendőrtisztit végzett? Mi kell ahhoz hogy FBI ügynök lehessen egy magyar állampolgár? Az akadémia előtt kell valamilyen rendtisztit végezni, vagy valamilyen főiskolát?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy kell hozzá rendõri elõképzettség vagy pedig valamilyen diploma. Ráadásul gondolom amerikai állampolgárnak is kell lenned. De az egész képzés nagyon húzós. A végletekig terhelik a hallgatókat tanulásban is meg fizikailag is. Ez azért kell, hogy majd ügynökként is bírják a strapát.

Én úgy tudom, hogy kell hozzá rendõri elõképzettség vagy pedig valamilyen diploma. Ráadásul gondolom amerikai állampolgárnak is kell lenned. De az egész képzés nagyon húzós. A végletekig terhelik a hallgatókat tanulásban is meg fizikailag is. Ez azért kell, hogy majd ügynökként is bírják a strapát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat.!:)
Hát nem tudom, mivel az FBI csak 3 Európai országgal ál szoros kapcsolatban, amibe mi is bele tartozunk, talán lehetsz FBI-os de angol nyelv szerintem tuti közelezõ, és nem olyan húzos mint ahogy mondják, kb kiképzésben azt kapod mint egy rendõr, feltéve ha nem vagy nagyon okos mert akkor úgy tudom ohgy ezeket elnézik, teszem fel van olyan ember aki olyan betegségben szenved hogy amit egyszer elolvas azt simán vissza tudja mondani, tehát rettentõen jó a memórája annak nem kell.De kézdezd meg az FBI-t mert szokott itt lenni Magyarországon :D Még az igazgató is el szokott jönni.

A Sony Vegas 10 pro (X64) mellé kell valamilyen codec pakkot telepíteni hogy kezelje a videófájlokat?

A Sony Vegas 10 pro (X64) mellé kell valamilyen codec pakkot telepíteni hogy kezelje a videófájlokat? Vagy pedig elég csak feltenni magát a sony vegas-t és minden viófájlt fel fog ismerni és kezelni fog?

Legjobb válasz: Mindenképpen kell valamilyen video codec pack, ha nem is Vegashoz de lejátszáshoz stb. Általába a K-Lite Mega packot ajánlja mindenki de létezik azonkívûl sok más is. (pl. ffdshow, divx pack, stb)

Mindenképpen kell valamilyen video codec pack, ha nem is Vegashoz de lejátszáshoz stb. Általába a K-Lite Mega packot ajánlja mindenki de létezik azonkívûl sok más is. (pl. ffdshow, divx pack, stb)
A kérdező hozzászólása: értem! köszi a választ! :) Én valójában csak a videó vágásra és szerkesztésre gondoltam, hogy ahhoz kell -e valami plusz codec. Lejátszáshoz a legújabb CoreCodec-et használom. Nagyon bevált! Tehát elvileg ez elég ahhoz hogy videókat tudjak szerkeszteni? (Mivel gondolom hogy a Sony Vegas is ezt fogja használni szerkesztés közben.)
Attól függ milyen formátumot használsz, ha betudod helyezni a sávba a videót, nem kell aggódni, hagyd ahogy van. Ha sok codec packet raksz fel, azzal összezavarod a gépet és rosszabb lesz mint volt (tapasztalat).
A kérdező hozzászólása: *izomcsoportot 21/F És természetesen edzenék a többi testrészekre is
tárogatás
az izom tapadási pontja fix és nem lehet edzéssel arrébb rakni, tehát nem lehet, nincs ilyen gyakorlat
Én a kérdést sem értem....hogy a tüdejét akarja tágítani, vagy az izommal akar valamit csinálni?
Nekemis hasonló testfelépítésem van mint a képeken. Az edzésemnek mindig alaprésze volt a tárogatás sose hagytam ki lehet ennek köze van hozzá vagy csak szimpla genetika. De én a genetikára tippelnék.
xD Nemár. Azért "széles" mert tömege van és "odafolyik"(értsétek jól), ennyi. Nincs ebben nagy titok.

Mi kell ahhoz hogy gázpisztolyt tarthassak magamnál? Kell valamilyen oktatáson részt vennem? Vagy minden jött-mentnek adnak rá engedélyt? Aki tudja a menetét, legyen szíves pontról pontra elmondani mindent.

Legjobb válasz: Ha csak gázpisztolyt akarsz tehát nem éleset akkor ahhoz nem kellenek ilyen szigorú feltételek. Amirõl tudok az az hogy nagykorú magyar állampolgárnak kell lenned, büntetlen elõélettel. És ugye vásárlásnál x összegért kell venned tanúsítványt az adott fegyverre, és persze a rendszerbe is bekerülnek az adataid mert ha valaki visszaél a fegyvereddel és lenyomozzák a sorozatszámát akkor téged vesznek elõ, még ha nem is éles akkor is. Szóval ez ügyben észnél kell hogy legyél.

Ha csak gázpisztolyt akarsz tehát nem éleset akkor ahhoz nem kellenek ilyen szigorú feltételek. Amirõl tudok az az hogy nagykorú magyar állampolgárnak kell lenned, büntetlen elõélettel. És ugye vásárlásnál x összegért kell venned tanúsítványt az adott fegyverre, és persze a rendszerbe is bekerülnek az adataid mert ha valaki visszaél a fegyvereddel és lenyomozzák a sorozatszámát akkor téged vesznek elõ, még ha nem is éles akkor is. Szóval ez ügyben észnél kell hogy legyél.
Kell. A feltételek: Magyar állampolgárság Betöltött 18. életév Büntetlen elõélet Fegyvervizsga Orvosi alkalmasság Alapos indoklás
Konkrétan a feltételek melyik része nem ennyire szigorú? :D
Nincs fegyvervizsga, legalábbis azt nem vizsgálják meg, hogy szakszerûen tudod e használni. Bár lehet, hogy úgy értetted, hogy be kell vizsgáltatni a fegyvert?
Minden jött mentnek adnak rá engedélyt. 1. Elmész a boltba megveszed a gáz riasztó fegyvert. 2. A rendõrségnél kérsz idõpontot az ügyintézõnél 3. Elmész oda, be kell fizetni az illetéket (most ne kérdezd hogy mennyi 4000-6000 körül lehet), meg kell indokolni hogy miért szeretnél viselési engedély. 4. 60-90 napon belül elküldik a kis plasztik kártyát, ami a viselési engedélyed az adott gázfegyverre. Ha jól tudom kell hozzá tiszta erkölcsi is.
13:45 vagyok Ja és még annyit hogy a rendõrségre ha jól tudom a fegyvert is be kell vinned + még azt a kártyát amit adnak hozzá
Utolsó elõtti jól írta. De egyszerûbb: Megveszed, berakod a zsebbe, vagy a kesztyûtartóba. Ha kell használod, ennek az esélye 1: nagyon sokhoz. Ha használtad, akkor a helyszínrõl azonnal tipli.(ha tudsz)
Az elsõ az ÉLES fegyvert írta le! Erre az engedélyre az esély annyi mint... nulla!

Ahhoz hogy saját kisboltot nyissunk kell valamilyen képzést elvégezni? PL: kereskedő boltvezető, eladó?

terveink szerint családi vállalkozás lenne. A tőke megvan hozzá de nem tudom hogy szükséges e valami végzettség hozzá? Eladó lennék én illetve még egy alkalmazott. ilyen esetben kell szakvégzettség? Bocsi ha túl banális a kérdés de még csak az infókat gyűjtsük össze..

Legjobb válasz: Az alkalmazottnak vagy neked kereskedelmi szakképesítéssel kell rendelkeznetek. A lényeg, hogy a vállalkozásban egy valakinek legyen meg. Nem kell semmiféle boltvezetõ képesítés. Nálunk úgy van, hogy apa a cégtulajdonos õ hentes( ez le is fedi a kereskedelmi dolgot), anya a cégvezetõ és õ is pultozik, neki a szakmája bõrdíszmûves és van egy alkalmazottunk õ pedig varrónõ. De nagy átlagban a kutyát nem érdekli, hogy van-e ilyen személy a vállalkozáson belül.

Az alkalmazottnak vagy neked kereskedelmi szakképesítéssel kell rendelkeznetek. A lényeg, hogy a vállalkozásban egy valakinek legyen meg. Nem kell semmiféle boltvezetõ képesítés. Nálunk úgy van, hogy apa a cégtulajdonos õ hentes( ez le is fedi a kereskedelmi dolgot), anya a cégvezetõ és õ is pultozik, neki a szakmája bõrdíszmûves és van egy alkalmazottunk õ pedig varrónõ. De nagy átlagban a kutyát nem érdekli, hogy van-e ilyen személy a vállalkozáson belül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!