Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell vagy honnan (183 db)

Meg van a The Sims 3 és szeretnék hozzá kiegészítőket de nem tudom, hogy hogyan kell vagy honnan kell azokat le tölteni! Valaki segítene?

Legjobb válasz: A sims kiegészítõi egy külön világ, úgyhogy azt szeretnéd megismerni én inkább javasolnék egy egész estén savfürdõt, de ha nagyon szeretnéd: A The Sims 3 kiegészítõit 3 részre tagolnám :Olcsóbb, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db), annyiba kerül, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db) és drágább, mint az alapjáték és semmi újat nem ad a játékhoz (ezt inkább hagyjuk). Kivételt képeznek: Földkörüli utazás esetleg nappalok és éjszakák. (egyébként boltban bármelyiket meg lehet kapni, vagy ha neten rákeresel egy online (pc)játékboltra)

A sims kiegészítõi egy külön világ, úgyhogy azt szeretnéd megismerni én inkább javasolnék egy egész estén savfürdõt, de ha nagyon szeretnéd: A The Sims 3 kiegészítõit 3 részre tagolnám :Olcsóbb, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db), annyiba kerül, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db) és drágább, mint az alapjáték és semmi újat nem ad a játékhoz (ezt inkább hagyjuk). Kivételt képeznek: Földkörüli utazás esetleg nappalok és éjszakák. (egyébként boltban bármelyiket meg lehet kapni, vagy ha neten rákeresel egy online (pc)játékboltra)

Hogyan kell, vagy honnan kell megcrackelni a Landwirschaft/Farming simulator 2011-et?

Sziasztok! mikor elindítom a játékot azt mondja angolul h helyezzem be a compact lemezt a meghajtóba..de kerestem erre cracket kb már mindenhol de nem találtam..lécci segítsetek ha találtok linkeljetek pls. fontos lenne.:S

Legjobb válasz: Keress rá itt: http://www.gamecopyworld.com/

Hüvelygolyót hogy kell használni? Honnan lehet rendelni? Hatalamas élvezetet ad? Vagy a vibrátor ami tuti?

Legjobb válasz: hm..kisebb farokhiányod lehet, szerintem inkább pasizz be. :D az ad igazi élvezetett... :)

hm..kisebb farokhiányod lehet, szerintem inkább pasizz be. :D az ad igazi élvezetett... :)
Igen, szerezz egy kant :) 20/F
Véletlenül nem a gésa golyóra gondolsz? egyébként feldugod magadnak, ugyan hogy kéne használni... -.-'' sexshopokban keresd, vagy internetes szexshopokban http://www.szexxxshop.hu/index.php?mod=category&id=9 http://www.amina.hu/static/gesa-golyo.html UI.: ezt a két linket, kemény 30 másodpercembe került megtalálni -.-
A kérdező hozzászólása: Épp a pasimmal akarom használni. Mig õ dolgozza az egyik nyilásom a másikban mozgatjuk ezt. nagyon izgató, és oltári kielégülést ad azt mesélték. Néztem pornó filmben és tényleg nagyon felemelõ látványnak is. neki is szeretnék ezzel egy kis élményt szerezni!
A kérdező hozzászólása: És persze az extázis a legfontosabb!
A gésagolyók tudtommal az intim izmok erõsítésére szolgálnak, nem közvetlenül az örömszerzésre.
A kérdező hozzászólása: Én nem írtam azt hogy a Gésa golyóra gondolok. Hanem az ilyen 2-5db golyóra ami együttálló.van amelyik rezeg is.
-.- talán végig kéne olvasni amit linkeltem. Valóban NEM CSAK örömszerzésre szolgál. viszont, azt elfelejtettem írni, hogy a gésa golyó és a hüvelygolyó ugyan az, csak egyes helyeken másképp hívják...

Honnan tudom meg hogy depresszios vagyok-e? Es honnan tudjam milyen tunetekkel kell mar orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Ja és még annyi, hogy a pszichiátertõl se várd, hogy majd õ megoldja helyetted. Õk csak támpontot adnak ahhoz, hogy te rágyere hol van a kiút. Nekem ez is egy pont volt, amikor ez leesett. Azt hittem odamegyek, és majd õk megmondják hogy ezt meg ezt kell tenned ahhoz, hogy meggyógyulj. A fenét! Nem mondanak õk semmit. Ezzel nem õket akarom lekicsinyíteni, hanem csak azt akarom mondani, hogy magadnak kell megoldanod a problémádat, magadnak kell rájönnöd, hogy mi minek az oka, mi minek a következménye, és hogy hol van az a gócpont, amit ha kicsomózol, és túlteszed magad rajta, akkor van esélyed arra, hogy a jövõben másképp gondolkodj, másképp állj a dolgokhoz. ezt egy orvos nem fogja megmondani neked, de segít rátalálni. Ezért kell az õ szaktudásuk és segítségük, de végül te fogod kigobozni a szálakat. Komolyabb pszichoterápiás kezelések esetén alá kell írnod egy papírt is, hogy vállalod a pszichoterápia negatív hatásait,és tisztában vagy vele, és saját felelõsségre mész bele saját döntésed alapján. Ez csak annyi, hogy amikor elkezdik feltépkedni a sebeket, akkor az sokszor még rosszabb lesz, és még mélyebbre kerülhet az ember, de be kell járni ezt a szakadékot a gyógyuláshoz. Én ezekre jöttem rá eddig.

Ja és még annyi, hogy a pszichiátertõl se várd, hogy majd õ megoldja helyetted. Õk csak támpontot adnak ahhoz, hogy te rágyere hol van a kiút. Nekem ez is egy pont volt, amikor ez leesett. Azt hittem odamegyek, és majd õk megmondják hogy ezt meg ezt kell tenned ahhoz, hogy meggyógyulj. A fenét! Nem mondanak õk semmit. Ezzel nem õket akarom lekicsinyíteni, hanem csak azt akarom mondani, hogy magadnak kell megoldanod a problémádat, magadnak kell rájönnöd, hogy mi minek az oka, mi minek a következménye, és hogy hol van az a gócpont, amit ha kicsomózol, és túlteszed magad rajta, akkor van esélyed arra, hogy a jövõben másképp gondolkodj, másképp állj a dolgokhoz. ezt egy orvos nem fogja megmondani neked, de segít rátalálni. Ezért kell az õ szaktudásuk és segítségük, de végül te fogod kigobozni a szálakat. Komolyabb pszichoterápiás kezelések esetén alá kell írnod egy papírt is, hogy vállalod a pszichoterápia negatív hatásait, és tisztában vagy vele, és saját felelõsségre mész bele saját döntésed alapján. Ez csak annyi, hogy amikor elkezdik feltépkedni a sebeket, akkor az sokszor még rosszabb lesz, és még mélyebbre kerülhet az ember, de be kell járni ezt a szakadékot a gyógyuláshoz. Én ezekre jöttem rá eddig.
A kérdésed nagyon jó, vannak erre tesztek, itt van nálam papíron kettõ is, csak neten nem találom õket, de ez egy hasonló: http://bura.hu/szakmai-informaciok/psziches-betegsegek-a-dsm..
Szia.A depresszió egyik legfontosabb tünete, hogy az embernek fogalma sincs hogy mi baja lehet!Írnak itt filmletöltésrõl, gondolataidról stb, de aki igazán depressziós az nem néz filmet, nehezére esik nég a gondolkodás is!Ha elmész egy pszihiáterhez nem vesztesz semmit.lehet hogy õ sem tud segíteni, de lehet hogy igen! Rajtam nem nagyon segitett, de van egy gyógyszer amivel elvagyok!
http://www.webbeteg.hu/aloldal/depresszio Kicsit nehezen töltõdött be, de azért olvasd el... és ha a gyanúd megerõsödött, akkor orvos! Van kiút!
hát lehet hogy akkor én még nem voltam igazán depressziós. az a szint nagyon rossz lehet, de szerintem az már nem kérdez aki így van, az már tudja magáról nem?
"A depresszió egyik legfontosabb tünete, hogy az embernek fogalma sincs hogy mi baja lehet!" Ez így azért nagyon nem igaz, általánosítva semmiképpen sem.
igen, meg ahogy írtam, én pl. mániás vagyok, és az is egy fajta depó. Amikor lent vagyok én is motiválatlan vagyok, és semmihez nincs kedvem, itt név nélkül bevallom, hogy még fürödni is alig bírok napokig, mindent lesz*arok, hogy milyen ruha van rajtam stb. De nekem vannak mániás szakaszaim, amikor meg nagyon ki akarok törni ebbõl és a mániám része az, hogy terveket szövök hogy hogy fogom magam megmenteni, és mindent kitalálok. Én ilyenkor nézek filmeket, próbálom fejleszteni a személyiségemet, változtatni az életemen. De aki nem mániás fajta, az valószínûleg mindig abban a motiválatlan "szakaszban" van. Én azt nem ismerem, de ettõl függetlenül elmondhatom, hogy ez a mániás depó is rossz, és az ember ugyanúgy szenved, és ugyanúgy gondol néha arra, hogy nem bírja tovább. A pörgõs részek jobbak, de annak is megvannak a hátrányai.
Örülök neki, hogy magad felismerted a cikk segítségével, hogy nem vagy depis.

Jézus mondta valahol, hogy imádni kell, és, hogy a kereszthalálával másokat váltott meg, vagy honnan veszik a keresztények ezeket?

Legjobb válasz: Szia. a kérdésed elsõ felére nem a válasz. Jézus nem mondta, hogy Õt kell imádni, mert erre kizárólag az Atya jogosult, viszont Jézus halálában hitet kell gyakorolni, vagy is el kell ismerni, hogy Jézus váltság halála az emberiség egyedüli reménysége arra, hogy az utódok vissza kapják az örök élet lehetõségét. Honnan veszik a keresztények? Mivel a biblia Isten gondolatait, és üzeneteit tartalmazza az emberek felé, ebben a könyvben tudatja velünk ezt. aki nem fogadja el Isten elrendezését, hogy Jézus halt meg mindenkiért arra nem vonatkozik ez. Katy Weaver

Szia. a kérdésed elsõ felére nem a válasz. Jézus nem mondta, hogy Õt kell imádni, mert erre kizárólag az Atya jogosult, viszont Jézus halálában hitet kell gyakorolni, vagy is el kell ismerni, hogy Jézus váltság halála az emberiség egyedüli reménysége arra, hogy az utódok vissza kapják az örök élet lehetõségét. Honnan veszik a keresztények? Mivel a biblia Isten gondolatait, és üzeneteit tartalmazza az emberek felé, ebben a könyvben tudatja velünk ezt. aki nem fogadja el Isten elrendezését, hogy Jézus halt meg mindenkiért arra nem vonatkozik ez. Katy Weaver
Te összekötsz valamit, aminek semmi köze egymáshoz... Hol látsz magad körül állandóságot? A csillagok is ettek az almából? Csak azért, mert azok is a megsemmisülés és átalakulás felé haladnak az idõben, csak nem évek, hanem évmilliárdok alatt. De ennek csak elvi jelentõsége van...mondjál egy örökkévalót, azon kívül, hogy az ember megalkotta a szó elvi jelentését tartalom nélkül.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); :( Jaj de nehéz megérteni... Az agynak nincsenek korlátai.” Ezek az elsöprõ erejû tények nem egyeznek az evolúciós modellel. Miért „teremtett” volna az evolúció az egyszerû barlanglakóknak vagy egyáltalán napjaink igen mûvelt embereinek is egy szervet azzal a képességgel, hogy egymillió vagy még egymilliárd életidõn keresztül is szolgálatban álljon? A Csillagoknak is van egy szerepük, és mindennek amit létrehozott a Teremtõ, persze van hogy nem tudjuk hogy melyiknek mi a dolga és miért, de kutatással rálehet jönni. Ha Isten csak néhány évre szánta volna az embert, akkor az agy kapacitása is kisebb lenne, s azt Te is tudod, hogy sokszor nem használjuk ki teljesen ezt a lehetõséget, az idõhiány és az öregedés, és a halál miatt. Ne keverjük már ide más dolgok létezését, egy csillag nem gondolkodik, és nincs agya. Egy forrásmû szerint az emberi agy hosszú távú memóriája „gyakorlatilag korlátlan” (The Encyclopedia of the Brain and Brain Disorders). A tudósoknak csupán sejtésük van arról, hogy mi mindenre képes az emberi agy. Ezeknek a képességeknek a nagy részét az öregedéssel sem veszítjük el. Az idegkutatók nemrég rájöttek, hogy a legtöbb agyi funkció sértetlen marad az öregedés során. A Franklin Intézet tudományos felfedezésekkel foglalkozó központja ezt nyilatkozta: „Az emberi agy képes arra, hogy folyamatosan alkalmazkodjon és megújítsa önmagát. Még idõskorban is képes új idegsejteket termelni. Az elme súlyos leépülését általában valamilyen betegség okozza, de a legtöbb, korral összefüggõ memória- vagy mozgásképesség-romlás egyszerûen azért következik be, mert az idõsek nem mozognak eleget, és nem serkentik gondolkodásra az elméjüket.” Más szavakkal, ha az agyunkat folyamatosan gondolkodásra tudnánk ösztönözni és meg tudnánk óvni a betegségektõl, korlátlan ideig képes lenne mûködni. Logikusnak tûnik, hogy ilyen képességekkel megáldva csupán néhány évtizedet éljünk? Ez éppolyan ésszerûtlen lenne, mint az, ha egy hosszú tehervonatot erõs mozdonnyal és sok-sok vagonnal arra használnának, hogy egy homokszemet néhány centiméterrel arrébb szállítsanak. Az evolúcióelmélet — mely szerint a legrátermettebb élõlények maradnak fenn — nem ad logikus választ a kérdésre; a gondolkodó emberek ugyanis nem értik, hogy ebben az esetben miért fejlõdött ilyen magas szintre az emberi agy kapacitása. Szemléltetésként: minek az embernek egy hatalmas teherautó, ha egy lapát homoknál többet soha nem fog szállítani vele? Egy tudós úgy becsülte meg, hogy az agyunk annyi információt képes tárolni, hogy az „körülbelül húszmillió kötetet töltene meg, ahány kötet a világ legnagyobb könyvtáraiban található”. Az agy mintegy 1, 5 kilogrammot nyom, és 10—100 milliárd idegsejtet tartalmaz, melyekrõl azt mondják, hogy közülük kettõ sem pontosan egyforma. Minden egyes idegsejt közel 200 000 más idegsejttel képes kapcsolatot létesíteni, s ezzel az agyban lévõ körök, vagyis pályák száma csillagászati számértéket ér el. És ha még ez sem volna elég, önmagában véve „minden egyes idegsejt igen bonyolult számítógép” — állítja a Scientific American. Katy Weaver
Kedves Katy! Azért a kérdésemre nem válaszoltál. Ha Te lettél volna Pilátus helyében, halálra ítélted volna Jézust?
Mindez írva vagyon. A Bibliában benne van, hogy angyalok imádják, és Jézus nem utasítja vissza az imádatukat, hogy az csak az Atyát illeti. (Jelenések könyve). Jézus mondta: Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam. Vagy olvasd el az utolsó vacsorát, hogy mit mondott Jézus.
20-as válaszolónak Erre nem tudok válaszolni, mert ahhoz ott kellett volna lennem. Tudod, sokan mondják, hogy ha Ádám helyébe lettek volna, ezt meg azt nem tették volna.... Vagy Péter helyébe Te megtagadtad volna, vagy sem... Honnan tudja? ezt akkor és ott ha az ember benne van lehet tudni, Katy Weaver
21-es válaszolónak. Jézusnak nem az Istennek járó imádatot mutatják be, mert az csak az atyát illeti, és ezt maga Jézus is kijelentette. Biztosan nagyon jól tudod, hogy Jézust Jehova magán kívül, mindenki más fölé való címmel ajándékozta meg egy idõre, tehát engedelmeskedéssel tartoznak az emberek is és az angyalok is neki De ez nem egyenlõ az Istennek járó imádattal. Katy Weaver
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Mivel az utódok , vagy is mi nem tehetünk errõl, ezért kellett valaki aki a Bûnbe esése elõtti Ádám életével egyenértékû embernek kellett meghalnia, úgy hogy nem vét semmilyen hibát addig, s ez az utódokra vonatkozóan váltság, De Ádámnak és Évának nem mert Õk a tökéletességüket vesztették el, mi pedig tökéletlenséget örököltünk. ez jogilag más kép nem lehetett megoldani." Jogilag.... Szóval, ha mi nem tehetünk róla, miért vagyunk bûnösnek címkézve? "(Róma 5:12) 12 Ezért van, hogy amiképpen e g y ember által jött be a világba a bûn, és a bûn által a halál, s így a halál minden emberre átterjedt, mivel mindnyájan vétkeztek . . . 18 Így hát, amint e g y vétség következménye mindenfajta ember számára elítélés volt, ugyanúgy e g y megigazulást hozó cselekedet eredménye is mindenfajta ember számára az õ igazságossá nyilvánításuk az életre. (Róma 5:19) 19 Mert mint ahogy az egy ember engedetlensége által sokan bûnösökké lettek, ugyanúgy az egynek engedelmessége által is sokan igazságossá fognak válni." Ez nekem nem egészen tiszta.A "bûn" nem egy, hanem két ember által jött be.Akkor "jogilag" miért egy ember váltja ki a kettõt? "(János 3:16) 16 Mert az Isten annyira szerette a világot, hogy az õ egyszülött Fiát adta, hogy mindaz, aki hitet gyakorol benne, el ne pusztuljon, hanem örök élete legyen." Ha hitet gyakorolsz benne, akkor te váltod meg saját magad. "A hited megmentett"
A kérdező hozzászólása: "Mindez írva vagyon. A Bibliában benne van, hogy angyalok imádják, és Jézus nem utasítja vissza az imádatukat, hogy az csak az Atyát illeti. (Jelenések könyve)." A jelenések könyve 22;8-ál azt olvashatjuk, hogy János leborul egy angyal elõtt, aki figyelmezteti, hogy ne õt imádja hanem Istent, mert õ csak szolgatársa Jánosnak, testvéreinek, a prófétáknak(Jézus is próféta volt)és mindazoknak, akik megtartják a könyv igéit.Tehát, ha az angyalok is szolgatársak, akkor ugyanúgy õk sem imádhatják Jézust, csak az Atyát. "Jézus mondta: Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam." Ez nem foglalja magában, hogy õt kellene imádni, sem azt, hogy a kereszthalála megváltott minket konkrétan, hanem csak azt, hogy az õ útja az, ami az Atyához visz.Mivel a szeretet, békesség vezet az Atyához.Nincs más út. Az utolsó vacsoránál szavai a közvetlen tanítványainak szólnak, akik akkor mellette voltak mindvégig.És ez is leginkább példamutatás, hogy nem a halálé az utolsó szó, és, hogy átlássák, mi volt az õ életének útja.Jézus tudta, hogy a porhüvelye bevégezte feladatát, már nincs rá szüksége itt a földön.Ezért felajánlotta nekik tanításul(ezt is)mivel tanító volt."ti érettetek ontatik ki"(hogy megértsétek.Hogy tudjátok, hogy ti is képesek vagytok rá.Hogy nincs mitõl félnetek, mert bebizonyítom nektek)ezt jelenti az új szövetség.Persze ezt egyúttal nekünk is bebizonyította.
A kérdező hozzászólása: "Miért hiszik el? Had kérdezzem meg tõled, hogy Neked a halál fogalma milyen érzést vált ki belõled?" Általában nem jót.Természetesen mindenki úgy segít magán ahogy tud, csak nem látom túl értelmes dolognak ebben hinni, hogy másvalaki hal meg értünk.Ha beteg vagyok, a szomszéd nem fog tudni meggyógyulni helyettem.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); # 21 «A Bibliában benne van, hogy angyalok imádják, és Jézus nem utasítja vissza az imádatukat, hogy az csak az Atyát illeti. (Jelenések könyve).» A Biblia nagyon türelmes könyv, sok olyan dolgot írtak bele ami nem úgy történt ahogy ott írva van, és mégis máig a könyvek könyve. A Jelenések könyve a mai embernek alig érthetõ, érthetjük a szavakat, a mondatokat, de jelentõségük nem éri el tudatunkat. Nagyképûség lenne azt bárhogyan is értelmezni. Egy nagyszerû példa erre az, mikor Jézust a sátán megkísérti a sivatagban. Nem voltak ott angyalok se sátán, se más emberek akik tanúskodhattak volna, de Jézus belátta hogy képességeivel akár az egész világot uralma alá hajthatja, de belátta azt is hogy azzal az emberiséget a teljes, végleges pusztulásba, kárhozatba vinné. Jézus ezt, hogy tanítványai megérthessék, valószínû úgy mondta el, ahogy mi még most is olvashatjuk. Ez nem félrevezetés, de mi a mai ismereteinkkel lehetnénk egy kissé józanabbak. «Jézus mondta: Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam.» Ezzel Jézus az ember isteni kilétérõl beszélt, nem saját személérõl, az Én Vagyok -ról, az Isten egyszülött Fiáról, Leányáról, a Krisztusról minden emberben. Saját személyérõl beszélve Jézus az „ember fia” kifejezést használta. A keresztények egyik súlyos tévedése az, hogy imádják Jézust mint egy bálványt, ez nem az õ szándéka volt. Ugyanis mi más lenne mint bálványimádás imádni azok személyiségét akik a legszentebb eszményeinket hozzák kifejezésre.
Meglep, hogy milyen bátran nyilatkoznak egyesek a bibliáról biztosat úgy, hogy csak részeket ismernek belõle, mondjuk inkább, hogy töredékeket, más ismeretük hallomásból van és még több mendemondából. Ennyi erõvel a Koránról is nyilatkozhatnátok biztosat. A Bibliát ne keverjük össze mondjuk a Gyûrûk Urával. A Bibliát lehet tudományosan vizsgálni és biztosat megállapítani róla. A Jelenések könyvét is lehet értelmezni. Vannak tudósok, akik értik a nyelvezetet, ismerik a kulturális milliõjét, társadalmi, történelmi hátterét, szimbolikáját és még sorolhatnám. Nyelvészek, jogászok, teológusok, történészek.. Az egyiptomi hieroglifákat is értelmezik és a levéltárak anyagait is. Szerintem hagyatkozzunk a Biblia esetén is arra, amit a hozzáértõk mondanak és megállapítanak róla... A kérdéshez: Jézus a Szentháromság tana szerint egylényegû az Atyával. Sõt: az Isten: Atya és Fiú és Szentlélek. Az utolsó vacsorán pedig elhangzott: ez az én testem/vérem, mely értetek adatik. A Bibliát laikusként annyiféle módon lehetne értelmezni, ahány ember él a földön. A keresztény felekezetek azt a értelmezést követik, amit a felekezetük hirdet. A bibliával kapcsolatos összeesküvés elmélet már magában is egy vicc.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "„Ez az én szeretett Fiam, akiben kedvem telik, õt hallgassátok!"Ez Isten akarata. Jézus a megváltó s eljött hogy benne bízzunk : " 20Atyáink ezen a hegyen imádták az Istent, ti meg azt mondjátok, hogy Jeruzsálemben kell imádni.” 21„Hidd el nekem, asszony – mondta Jézus –, elérkezik az óra, amikor sem ezen a hegyen, sem Jeruzsálemben nem fogják imádni az Atyát. 22Ti azt imádjátok, akit nem ismertek, mi azt, akit ismerünk, mert az üdvösség a zsidóktól ered. 23De elérkezik az óra, s már itt is van, amikor igazi imádói lélekben és igazságban imádják az Atyát. Mert az Atya ilyen imádókat akar. 24Az ISTEN LÉLEK ezért akik imádják, azoknak lélekben és igazságban kell imádniuk.” " "Én és az Atyám egyek vagyunk"Ján 10, 30 Nem választhatóak külön.A farizeusok ezért feszíttették keresztre mert Istennel egyenrangúvá tette magát.
"A farizeusok ezért feszíttették keresztre mert Istennel egyenrangúvá tette magát." Akkor megcsókolhatod a fatizeusok lábnyomát, mert különben nem lenne megváltás, már ugye ha nem feszíttetik keresztre a Jézusod.
Akkor te is, mert a megváltás egyetemes, mindenkire kiterjed. Másrészrõl az emberek kiabálták Pilátusnak, hogy "keresztre", tehát az Ember nem fogadta el õt. Ha a tömeg nem kiabálja, akkor Pilátus megkegyelmez neki, hiszen mondta, hogy semmi rosszat nem lát ebben az emberben. És milyen az Ember? Isten Jézusban eljött, Isten csodákat tett, Isten adta nekünk a keresztséget, békét kötött. Mi volt az Ember válasza? Nekünk Isten (Jézus) nem kell, keresztre vele. Magára ismer itt valaki? Nem csodálom, hogy Isten egy "rejtõzködõ" Isten, ahogy mondani szokták.
Szia Filoszmen Barátom Az emberi agyat örök életre tervezte, és hozta létre, nem 70-80 évre, ahogy a test többi részét sem. A Tervében a teremtéskor eszébe sem volt a halál, így a DNS-es be ez az információ nincs is belekódolva a génjeink sem tuják a halált megemészteni, vagy természetesnek venni, Mert akkor nem gyászolnánk, és érzenénk ûrt magunk körül amikor meghal valaki akit szerettünk. Katy Weaver Katy Weaver
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia Jézusnak ezért kellett Ádámmal egyenértékû emberként megszületnie, s jó lehet nem emberi ondóból származott, mert tökéletlen ember nem tud tökéletes ember nemzeni, ezért Isten szelleme Fizikai, emberi testtel ajándékozta meg. s amikor meghalt emberként halt meg, mert egy ember nem halhatatlan, még ha tökéletes is. Viszont feltámadni már abban a testben támadt fel amivel az elõtt rendelkezett amivel a földre jövetele elõtt volt. S ahhoz, hogy a Tanítványival még az égbe menetele elõtt tudjon beszélni, néha fizikai testet öltött, hogy láthassák Õt és tudjanak beszélni vele, s még adott némi útmutatást nekik. Mivel egy ember vétkezett, embernek kellett meghalnia, "istenként" semmiféle képen nem halhatott volna meg, és angyalként sem, mert ember követett el bûnt, ezért a megváltónak is ugyan olyan rendeltetésûnek kellett lennie mint Ádám volt. Katy Weaver
A kérdező hozzászólása: De akkor honnan veszik? és miért hiszik el? A kérdés második részére pedig hol van leírva a válasz a biblián belül?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia. az egész biblia errõl szól ezért íródott. Mert ha Ádám nem tett volna butaságot, ez a könyv sem íródott volna meg. Nem szeretnék liturgiát írni, javaslom, hogy olvasd el a szent írást az elejétõl, mert ott képet kapsz, hogy mi miért van és történt. Persze írok neked idézeteket, hogy kapj egy kis képet errõl (1Mózes 2:16, 17) . . .„A kert minden fájáról ehetsz megelégedésig. 17 De ami a jó és rossz tudásának a fáját illeti, arról ne egyél, mert azon a napon, amelyen eszel róla, bizony meghalsz.” (1Mózes 3:6) 6 Az asszony pedig látta, hogy a fa termése evésre jó, olyan, ami vonzó a szemnek, igen, a fa ránézésre kívánatos volt. Így hát szakított a gyümölcsébõl, és evett belõle. Majd adott belõle a férjének is, amikor az vele volt, és õ is evett. 17 Ádámhoz pedig így szólt: „Mivel hallgattál feleséged szavára, és ettél a fáról, amelyrõl azt parancsoltam: »arról ne egyél«, átkozott legyen a föld miattad. Gyötrelmes fáradozással fogod enni termését életed minden napján. 18 Tövist és bogáncskórót fog neked teremni, és mezei növényeket kell enned. 19 Arcod verítékével eszed a kenyered, míg vissza nem térsz a földbe, mert abból vétettél. Mert por vagy, és a porba térsz vissza.” Mivel az utódok , vagy is mi nem tehetünk errõl, ezért kellett valaki aki a Bûnbe esése elõtti Ádám életével egyenértékû embernek kellett meghalnia, úgy hogy nem vét semmilyen hibát addig, s ez az utódokra vonatkozóan váltság, De Ádámnak és Évának nem mert Õk a tökéletességüket vesztették el, mi pedig tökéletlenséget örököltünk. ez jogilag más kép nem lehetett megoldani. (Róma 5:12) 12 Ezért van, hogy amiképpen e g y ember által jött be a világba a bûn, és a bûn által a halál, s így a halál minden emberre átterjedt, mivel mindnyájan vétkeztek . . . 18 Így hát, amint e g y vétség következménye mindenfajta ember számára elítélés volt, ugyanúgy e g y megigazulást hozó cselekedet eredménye is mindenfajta ember számára az õ igazságossá nyilvánításuk az életre. (Róma 5:19) 19 Mert mint ahogy az egy ember engedetlensége által sokan bûnösökké lettek, ugyanúgy az egynek engedelmessége által is sokan igazságossá fognak válni. (János 3:16) 16 Mert az Isten annyira szerette a világot, hogy az õ egyszülött Fiát adta, hogy mindaz, aki hitet gyakorol benne, el ne pusztuljon, hanem örök élete legyen. Katy Weaver
Miért hiszik el? Had kérdezzem meg tõled, hogy Neked a halál fogalma milyen érzést vált ki belõled? Ezen felül az agy olyan hatalmas információ tárolására alkalmas, hogy érthetetlen, miért csak 70, 80 évig él az ember, és nem tudja kihasználnia az agyának a teljes kapacitását. s miért kell meghalni, amikor az embernek a halál bánatot okoz, és félelmet? Mert amikor eljön az idõ, nehezen dolgozzuk fel, viszont ha természetes volna, miért nem tudunk beletörõdni? Miért fáj az ami "természetes"? Vagy még sincsenek a génjeinkbe ezek beleprogramozva? Ha pedig nincsenek belénk programozva, az azt jelenti, hogy hosszabb életre terveztek minket. Katy Weaver
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gondolkodj el ezeken az ígéken alul! Nem kellett volna soha lemészárolni Jézust. Nem a halála volt a lényeg, hanem a tanítása és viselkedése. Az életét adta nekünk (nekünk szentelte a szeretetével), (istennek való engedelmességével). Akkor is, ha tudta, hogy lesznek akik megkínozzák, megalázzák, megölik. Nem tagadott meg bennünket, nem élt vissza a hatalmával! Egy dolgot tanított, hogy önzetlenül szeressük egymást, ahogy õ szeretett bennünket. Hogy ne érdekbõl szeressük egymást, hanem testvérként (egyenrangú felekként). János Evangéliuma:15:13 "Nincsen senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja az õ barátaiért." A Máté írása szerint való Szent Evangéliom » 21. fejezet 33 Más példázatot halljatok: Vala egy házigazda, aki szõlõt plántála, és azt gyepûvel körülvevé, sajtót ása le benne, és tornyot építe, és kiadá azt munkásoknak, és elutazék. 34 Mikor pedig a gyümölcs ideje elérkezett vala, elküldé szolgáit a munkásokhoz, hogy vegyék át az õ gyümölcsét. 35 És a munkások megfogván az õ szolgáit, az egyiket megverék, a másikat megölék, a harmadikat pedig megkövezék. 36 Ismét külde más szolgákat, többet mint elõbb; és azokkal is úgy cselekedének. 37 Utoljára pedig elküldé azokhoz a maga fiát, ezt mondván: A fiamat meg fogják becsülni. 38 De a munkások, meglátván a fiút, mondának magok közt: Ez az örökös; jertek, öljük meg õt, és foglaljuk el az õ örökségét. 39 És megfogván õt, kiveték a szõlõn kívül és megölék. 40 Mikor azért megjõ a szõlõnek ura, mit cselekszik ezekkel a munkásokkal? 41 Mondának néki: Mint gonoszokat gonoszul elveszti õket; a szõlõt pedig kiadja más munkásoknak, akik beadják majd néki a gyümölcsöt annak idejében. 42 Monda nékik Jézus: Sohasem olvastátok-é az írásokban: amely követ az építõk megvetettek, az lett a szegletnek feje; az Úrtól lett ez, és csodálatos a mi szemeink elõtt. 43 Annakokáért mondom néktek, hogy elvétetik tõletek az Istennek országa, és oly népnek adatik, amely megtermi annak gyümölcsét. A János írása szerint való Szent Evangéliom » 15. fejezet 22 Ha nem jöttem volna és nem beszéltem volna nékik, nem volna bûnük: de most nincs mivel menteniök az õ bûnöket. 23 Aki engem gyûlöl, gyûlöli az én Atyámat is. 24 Ha ama cselekedeteket nem cselekedtem volna közöttük, amelyeket senki más nem cselekedett, nem volna bûnük; de most láttak is, gyûlöltek is, mind engem, mind az én Atyámat. 25 De azért lõn így, hogy beteljesedjék a mondás, amely megiratott az õ törvényökben: Ok nélkül gyûlöltek engem. 26 Mikor pedig eljõ majd a Vígasztaló, akit én küldök néktek az Atyától, az igazságnak Lelke, aki az Atyától származik, az tesz majd én rólam bizonyságot. János Apostolnak közönséges elsõ levele » 4. fejezet 20 Ha azt mondja valaki, hogy: Szeretem az Istent, és gyûlöli a maga atyjafiát, hazug az: mert aki nem szereti a maga atyjafiát, akit lát, hogyan szeretheti az Istent, akit nem lát? 21 Az a parancsolatunk is van õ tõle, hogy aki szereti az Istent, szeresse a maga atyjafiát is. Pál Apostolnak Korinthusbeliekhez írt elsõ levele » 2. fejezet 8 Melyet e világ fejedelmei közül senki sem ismert, mert ha megismerték volna, nem feszítették volna meg a dicsõség Urát
Dehogy váltotta meg más bûneit! A saját bûnei miatt feszítették keresztre. Jézus nem olyan volt, ahogy azt a kiszínezett története mutatja a bibliában. Az egy máz, amit ha leveszel, akkor ismered meg az igazi Jézust, aki ördögûzéssel foglakozott és téves jövendöléseket hirdetett, mint pl isten országa, ami sosem jött el. Ahogy maga Jézus sem jött el újra, és nem is fog, hiszen halott. Nem, nem támadt fel. Ez is a mese részre. Az igaz történetében meghalt, végleg, véglegesen, ahogy mindenki más is.
ezt írták oda a könyvben, csak azt kifelejtik, hogy kb a felét kivették a bibliából, mert az az újonnann alakult egyháznak nem tetszett, amiben egy kicsit más kép van ám lefestve, mint amit a sok pap tanít. ezen kéne elgondolkodni.
#7: Elgondolkodtam, de ma sem azt tanítják ami benne van a könyvben, sõt... Azt miért nem vették ki? #6: Ugye te nem vagy zsidó?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Melyet e világ fejedelmei közül senki sem ismert, mert ha megismerték volna, nem feszítették volna meg a dicsõség Urát" Dehogyis, éppen ellenkezõleg. Valójában véletlenül lett megfeszítve, vagy az is lehet, hogy Jézus öngyilkos lett, hiszen szándékosan megölette magát. Mindent elõre tudott, azt is, hogy Júdás elárulja, azt is, hogy Péter háromszor megtagadja, vagyis Õ intézte úgy, hogy minden meglegyen, a szenvedést sem kivéve. Ha tudták volna róla, valójában kicsoda, akkor muszáj lett volna megfeszíteni, hogy ne maradjon el a megváltás. Jézusnak egyébként is smafu az egész, hiszen ha akar, feltámad és különben sem halt meg tõle, hiszen akkor nem lehetne késõbb király belõle, úgyhogy aki megfeszítette, csak neki tett jót, azzal, hogy nem akadályozta a terveit. Az mondjuk már kitolás lett volna, ha nem feszítik meg, akkor törhette volna a fejét, hogyan adja az életét az emberekért, akiket mindenképpen meg akart váltani, hiszen ez volt a feladata, amelyet maga Isten bízott rá. Ha mondjuk Pilátus szabadon engedi, amint azt szerette is volna, akkor almás a menyország, prolongálva a bûnbeesés, minden marad a régiben, nincs kereszténység, el van az egész baltázva.
Pont ez az, hogy a halála nem lett volna megváltás. Egyáltalán nem kellett volna feláldozni. Nem törölt el semmit a halála.
Na most gondolj bele, de õszintén. Ott állsz abban a pillanatban és Neked kell döntened Jézus életérõl, vagy haláláról. Ha nem feszítteted meg, akkor nincs megváltás, nincs miben higgyenek az emberek, nem alakul ki a keresztény hit, elbukott ez egész. Nincs mit tenned, ítélned kell!
Kedves 6-os válaszoló. Javaslom, hogy vedd kezedbe a szentírást, és imával kísérve gondolkodj el a Dániel könyvén. Ugyan is ott van leírva, hogy a messiási király mikor foglalja el a trónját. ez pedig a nemzetek meghatározott ideje végén, más fordítás szerint a pogányok idejének lejártakor, ami i.e 607-ben kezdõdött és 1914-ben ért véget, és Dániel azt is megmondta, Isten által, hogy ezt a vég idején fogják megérteni, Õ maga sem értette. Mindennek rendelt ideje van, sorban teljesednek a próféciák, s egyik sem elõzi meg a másikat. Isten királysága az égben már létre jött, a földre pedig hamarosan várható, a jelek szerint már csak 4-5 prófécia van ami még nem történt meg. Katy Weaver
Kedves Katy! Elmagyaráznád ezt a megváltást? Ha ugye Jézus halála kell hozzá valamiért, akkor hogyan támadhatott fel? Nem sztornózta vele az egészet? Azt sem értem, ha eleve halhatatlan, akkor miképpen halhatott meg, ha meg mégiscsak sikerült neki, akkor hogyan uralkodhat majd abban a mennyei királyságban ezer évig, ami nem túl nagy idõ, legalább is az örökkévalósághoz képest. Szerintem úgy néhány billió év múlva már nem is fog rá emlékezni senki. Szóval most meghalt, vagy nem? Vagyis lesz megváltás, vagy mégsem, ha Jézus valójában él? Aztán szerinted õngyilkos lett e, vagy csak legyilkoltatta magát, illetve mi lett volna, ha nem feszítik keresztre?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem voltam jelen, nem tudhatom, de nem is hiszem hogy valaha mondta volna, hogy õt kell imádni. Azt azonban elhiszem hogy értünk halt meg, és ha jól emlékszem az evangélium szövegére, az utolsó vacsora alkalmával mondott is ilyet (Mt 26.28; Mk 14.24; Lk 22.19-20;). De a kereszthalálával nem váltott meg senkit a bûneitõl, hanem annál inkább az (ön-)tudat szánalmas állapotából azokat akik hajlandók tanítását komolyan venni. Õ ugyanis az emberiség tudatának javítását, felemelését látta feladatának, és feladata sikerének érdekében hajlandó volt a legnagyobb áldozatot hozni amit egy ember végbevihet. Képzeljük csak el a tanítványok lelkiállapotát, mikor az elsõ alkalommal találkoztak a Mesterrel, akit néhány nappal korábban a kereszten láttak meghalni ! (Ön-)tudatuk akkor a 'magasba szökkent' egy ember lehetõségeinek láttára, aki isteni kilétére ébredve a Krisztust hozta kifejezésre.
Kedves Katy! "Ezen felül az agy olyan hatalmas információ tárolására alkalmas, hogy érthetetlen, miért csak 70, 80 évig él az ember, és nem tudja kihasználnia az agyának a teljes kapacitását. " Elmagyaráznád, az információ tárolásának mi köze van az életkorhoz?
Talán ezért kezdenek el sokan csak a bajban Istenre gondolni, mert nekik a tanító, a jámbor Isten (Jézus) nem Isten. Talán ha egy kegyetlenkedõ, erõszakos Isten jelenne meg, csak annak hinnék el, hogy õ valóban Isten lehet. Érdemes ezen elgondolkodni.

A netbook-omon újra szeretném rakni az xpét. Utána a hang, videó, bluetooth és többbi sok rengeteg Drivert. Honnan tudom hogy melyik kell vagy éppen honnan szerezzem meg és hogy kell őket telepíteni h ténleg rendesen működjön a gépem?

Asus eee pc 1000hd

Legjobb válasz: Jó esetben kellett, hogy kapjál hozzá egy CD-t a driverekkel. Ha nem, akkor a Google-nál jobbat nem hiszem, hogy lehet mondani: http://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Asus+..

Jó esetben kellett, hogy kapjál hozzá egy CD-t a driverekkel. Ha nem, akkor a Google-nál jobbat nem hiszem, hogy lehet mondani: http://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Asus+..
A kérdező hozzászólása: Köszi! És elég ha csak Cén egy mappába telepítem....vagy megvan szabva hova kell?
nincs megszabva, de jo lenne, ha a program files-ba telepitened, a windows melle. Ez altalaban a c-n van. Amugy csak siman telepitsd.Akaarmit felajanl fogadd el es kesz is.

Vettem egy autot és van a keréken kerékőr, hogyan lehetne leszedni, vagy honnan lehetne szerezni ill. venni leszedőt? állítolag gyári a másik, hogy polírozni szeretném a kocsit, van gépem, mi kell még? (lámpa polírázoshoz? )

Előre köszönöm a NORMÁLIS válaszokat :)

Legjobb válasz: Nem adták vele a kerékõrt? Szólni kell az eladónak, hogy a föld alól is kerítse elõ. Mondd neki, ha nem lesz meg a kerékõr, akkor roncsolásos megoldással kell leszedned és akkor ha már ilyen trehány volt, fizesse ki neked egy kerékõr szett árát, mert azt neked pótolni kell. Ha ez nem megy, akkor a márkakereskedésben kell próbálkozni. Ha ejtenek a fejedre, akkor egy másiknál. Ha sehogyan nem jársz sikerrel, akkor elõször is vegyél egy kerékõr szettet, a trehány extulaj pénzébõl. Azután kerékõrtõl függ, hogy a régit hogyan lehet leszedni. Lehet, hogy bele kell fúrni a közepébe és törtcsavarkiszedõvel kell kiügyeskedni. Meglazítani elég nehéz lesz. Vagy készíts róla fotót, mérd le a méreteit és keress a zinterneten egy olyan fórumot, ahol márkatársak tanyáznak, talán van még valaki, akinek ugyanolyan kerékõr lazítja a csavarjait.

Nem adták vele a kerékõrt? Szólni kell az eladónak, hogy a föld alól is kerítse elõ. Mondd neki, ha nem lesz meg a kerékõr, akkor roncsolásos megoldással kell leszedned és akkor ha már ilyen trehány volt, fizesse ki neked egy kerékõr szett árát, mert azt neked pótolni kell. Ha ez nem megy, akkor a márkakereskedésben kell próbálkozni. Ha ejtenek a fejedre, akkor egy másiknál. Ha sehogyan nem jársz sikerrel, akkor elõször is vegyél egy kerékõr szettet, a trehány extulaj pénzébõl. Azután kerékõrtõl függ, hogy a régit hogyan lehet leszedni. Lehet, hogy bele kell fúrni a közepébe és törtcsavarkiszedõvel kell kiügyeskedni. Meglazítani elég nehéz lesz. Vagy készíts róla fotót, mérd le a méreteit és keress a zinterneten egy olyan fórumot, ahol márkatársak tanyáznak, talán van még valaki, akinek ugyanolyan kerékõr lazítja a csavarjait.
A lámpa polírozáshoz venni kell polírozó folyadékot és fúrógépbe fogható polírozó fejet. A lámpát alaposan lemosni, körbemaszkolni, majd rákenni a polírozó folyadékot és polírozni. Ezt addig ismételgetni, amíg elégedettség nem lesz úrrá rajtad.
Kerékõrös csavart leszedni elég necces, ha nem adták hozzá a rá való rátétet... ha nem boldogulsz vele házilag, vidd el egy karosszérialakatoshoz, valószínûleg talál rá valami megoldást (pl a kerékõr csavar fejét valamivel megfogja és így kitekeri, vagy ráhegeszt valamilyen szerszámot és így tekeri ki, vagy valami roncsolásos eljárással)... Azután ha kerékõrt veszel, fényképezd le, van rajta egy szám, ez alapján szerintem lehet hozzá szerezni a forgalmazóktól rátétet.
Patent fogóval megfogod jó erõsen és azzal le szokott jönni, elõtte a csavar fejére rakj 1 kalapácsot , és 1 másik kalapáccsal üss neki oda 3 jó nagyot, és ezután fogd meg a patent fogóval.
Hát a fogó sem mindig jó, nekem kerékõr van és az alufelnim olyan, hogy jó mélyen bele van süllyesztve a kerékcsavar, tehát esélytelen fogóval belenyúlni... Tehát ezt mindig az adott felnit látva tudja eldönteni szakember (szerintem karosszérialakatos a megfelelõ ember erre).

Mi a különbség a hűtőben vagy melegben kelt tésztában? Honnan tudom, hogy melyiket hogy kell keleszteni? Melyik gyorsabb, ha esetleg lényegtelen, hogy melyik módot választom?

Legjobb válasz: HA a recept nem írja külön, hogy a hûtõben keleszd, akkor nyilván norm. hõmérsékleten kell keleszteni. Van olyan recept, ami azt írja, este elkészítve, hûtõbe kell tenni, ott kel, másnap reggel pedig lehet sütni (pl. pogácsa recept, vagy van olyan lángosrecept, amit elkészítve hûtõbe kell tenni, és akár egész héten át, mindig csak annyit kell belõle kivenni-megsütni, ami éppen elfogy, és nincs a hûtõben semmi baja a tésztának)

HA a recept nem írja külön, hogy a hûtõben keleszd, akkor nyilván norm. hõmérsékleten kell keleszteni. Van olyan recept, ami azt írja, este elkészítve, hûtõbe kell tenni, ott kel, másnap reggel pedig lehet sütni (pl. pogácsa recept, vagy van olyan lángosrecept, amit elkészítve hûtõbe kell tenni, és akár egész héten át, mindig csak annyit kell belõle kivenni-megsütni, ami éppen elfogy, és nincs a hûtõben semmi baja a tésztának)

Letöltöttem a GTA San Andreas játékot. Ha elakarom indítani, akkor automatikusan egy gta_sa. Exe fájlt kér. Honnan tudnám leszedni? Hogyan kell crackelni vagy elindítani vele a gamet?

Legjobb válasz: A telepítõlemezen lévõ crack nevû vagy releaser nevével jelzett mappában lévõ állományt vagy állományokat át kell másolni a telepítési mappába. A legtöbbször a gyökerébe, de ha egy almappába is kell, onnan tudod hogy jó helyen van, hogy az azonos név és kiterjesztés miatt a rendszer rákérdez a felülírásra, és ott igen-t kell nyomni, engedélyezni.

A telepítõlemezen lévõ crack nevû vagy releaser nevével jelzett mappában lévõ állományt vagy állományokat át kell másolni a telepítési mappába. A legtöbbször a gyökerébe, de ha egy almappába is kell, onnan tudod hogy jó helyen van, hogy az azonos név és kiterjesztés miatt a rendszer rákérdez a felülírásra, és ott igen-t kell nyomni, engedélyezni.
A kérdező hozzászólása: te most vicces voltál? :D
kérd meg apukádat :D
A kérdező hozzászólása: feladom, nemértek hozzá ._.
1 db fájlra van szükséged, de igen.
A kérdező hozzászólása: itt csak külön tudom õket letölteni?
Ha már nincs meg a lemez - és hozzá a crack -, akkor itt tudsz letölteni egy no-dvd cracket. http://www.gamecopyworld.com/
A kérdező hozzászólása: ilyet még nem csináltam, a GTA játék cd-n volt meg kölcsönbe, de mivel újralett rakva a gép így elveszett :| Nem értek ehhez :/
Ha ezt nem tudod, akkor te még túl fiatal vagy, hogy egy ilyen játékkal játssz.
Játék: nem engedte a linket betenni de akinek kell privátba küldök! Egyszerûbben nem lehet... Ami kell hozzá: -uTorrent http://download.utorrent.com/3.1.2/uTorrent.exe -power iso ezt se engedte mert:Válaszodban egy olyan linket próbáltál elhelyezni, amely esetleg sértheti harmadik fél szerzõi jogait, így nem tudjuk azt megjeleníteni a honlapunkon. ezt is mellékelem privátba! ebben a sorrendben! uTorrent:katt a linkre , ment , megnyit , telepít Játék: get this torrent , kiválasztod hova mented, vagy magától tudja power iso: megnyitod a letöltött fájlt , azon belül setup (vagy ami ezt a szót tartalmazza :) ) , telepíted Játék: c/program files/"a játék készítõjének neve"/"játék neve" és ami ha megnyitottad a letöltött játékot (power iso val) (álltalában a crack mappán belül) az exe ami a játék nevével van ellátva (jelen esetben gtasa.exe)... na ezt másolod ide((crack exe-t oda ahova a játék telepítve lett)) , és fölülírod mert a neve egyezik az eredetivel így az asztalra tett ikonnal elindíthatod , kész(!) jó játékot! Ha nem menne csak kérdezz nem szégyen! (bár ennél részletesebben nem tudom leírni) ehhez van aszt hiszem "mp" multi player de ez nem kell neked (szerintem nem is jó, de ha neked kell írok használatit)

Kisfiús anyukák! Most tudtam meg, hogy kisfiam lesz! Meg vagyok ijedve. Honnan tudom majd, hogy hogy kell vele bánni?

Nem könnyebb egy lánnyal,hiszen mi is lányok vagyunk...(Ne értsetek félre, nagyon boldog vagyok!!)

Legjobb válasz: Szia. Ne ijedj meg. Én is így voltam vele, világ életemben lányt szerettem volna, aztán kiderült, hogy kisfiú. Kivoltam, hogy úr isten, hogy fogom pelenkázni, azt se tudom mit kell vele csinálni. Aztán mikor megszületett, rájöttem, ezerszer könnyebb egy kisfiút tisztába tenni, mint egy kislányt. Most 6 hónapos, nõvérem 1 hónapja szült egy kicsilányt, mikor elõször tisztába tettem, szenvedtem vagy fél órát vele, hogy mit meg hogy töröljek, hisz a kislánynál nagyon figyelni kell, nem mindegy melyik irányba törlöd, ha nagyot csinál belefolyik a nunijába, egy fiúnál ilyen nincs, akár mekkorát csinált eddig, a kukaca mindig tiszta maradt. Sok sikert és könnyû szülést kívánok. Biztos menni fog a dolog a kisfiúval.

Szia. Ne ijedj meg. Én is így voltam vele, világ életemben lányt szerettem volna, aztán kiderült, hogy kisfiú. Kivoltam, hogy úr isten, hogy fogom pelenkázni, azt se tudom mit kell vele csinálni. Aztán mikor megszületett, rájöttem, ezerszer könnyebb egy kisfiút tisztába tenni, mint egy kislányt. Most 6 hónapos, nõvérem 1 hónapja szült egy kicsilányt, mikor elõször tisztába tettem, szenvedtem vagy fél órát vele, hogy mit meg hogy töröljek, hisz a kislánynál nagyon figyelni kell, nem mindegy melyik irányba törlöd, ha nagyot csinál belefolyik a nunijába, egy fiúnál ilyen nincs, akár mekkorát csinált eddig, a kukaca mindig tiszta maradt. Sok sikert és könnyû szülést kívánok. Biztos menni fog a dolog a kisfiúval.
szia! Én is így voltam, hogy nagyon kislányt akartam. Én megéreztem a 13. héten, hogy kisfiú és a 19. héten ezt a doki is igazolta. Onnantól kezdve már nagyon büsze voltam, hogy fiam lesz. Két hét múlva 1 éves lesz a tündérkém, és nagyon örülök, hogy fiú lett. Imádnivaló, és annyira ragaszkodik hozzánk. Hidd el, nagyon jó lesz, pár hetes korában már el se tudod képzelni, hogy lányod legyen.
Ugyanigy erzek en is, de mar azert hozzaszoktam a gondolathoz, a baba egy honap mulva szuletik meg, sokat beszelek hozza, neha gondolatban, este pedig csak ugy kettesben :-) Nekem noverem van, es mindenkinek kislanya szuletett a rokonsagban is, o az egyeduli fiu, mindenki nagyon varja, mar most regisztraltattam magam a gyerekorvosnal es megkerdeztem, hogy a pici futyijet hogy kell apolni, mert gozom sem volt :-) Beleszoksz es nagyon megszereted majd!
Én is kislányt vártam 6 éve, és amikor közölték, hogy kisfiú, nagyon kiakadtam, hogy ez hogy lehet:) )Most újra babát várok, 14.héten elmentem 4D-re, hogy megtudjam a nemét, erre az szonográfus nagy nehezen meglátta...hát Õ is kisfiú lesz:) Ezt meg végképp nem gondoltam volna, mellesleg nagyon örülök!Nem nehezebb szerintem egy fiúval, inkább könnyebb a mai világban szerintem.
Nekem is kisfiam lesz.Persze hogy kislányt akartam de ugyvan ahogy mondtäk már elöttem.Egy lányra sokkal jobban kell figyelni föleg ha nagyobb..Viszont nem szeretnék abba a hibába esni hogy lányosan neveljem a fiamat.Sok ilyet láttam biztos nem tudatosan nevelték ugy az anyukák de akkor is lányos kisfiu nem szép.....(nem öltözködésre gondolok itt) hanem a nyavajgó kényeskedö..kisfiukra.Persze amig baba vagy picur addig ez is természetes 21 hetes
Két nagy lány után, 15 év elteltével most kisfiút várok. Azt hiszem, nekem is újra kell tanulni mindent. Én a pelenkacserétõl aggódok egy kicsit, de szerintem meg fogjuk tudni oldani a problémákat. Én pozitív vagyok. Boldog babavárást. 30 km.
Én mindig kislányt szerettem volna, most várjuk a 2.srácot...A bátyus egy tünemény, nagyon jól kijövünk, egy percig sem bánom.Van egy könyv, a címe:Miért mások a fiúk és hogyan hozhatjuk ki belõlük a legjobbat?-sok hasznos infó és ötlet van benne szerintem.Még könyvtárban is láttam. 36hetes km.
én eleve fiút szerettem volna, és fiú is lett. lehet mert nekem 2 fiú testvérem is van és , mert a fiúkkal hamarabb szót értettem, mint a lányokkal. ki tudja. egyébként tényleg könnyebb. na meg ha nagy lesz nem kell attól reszketni, hogy valami suhanc teherbe ejti... ha lányom lenne tuti beszereznék már most egy jó nagy , , bézból"-ütõt :D
Szia. Na milyen érzés kisfiús anyukának lenni? Ugye, hogy könnyû?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!