Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell vagy (9691 db)

Le kell tompítani bal kézzel a húrokat.
Magyarul csak hozzáérsz de nem nyomod le a húrt. :)
Hát ha akarsz, akkor kell. Bemásolod.
A kérdező hozzászólása: jó értem de hogyan???
Ha autókat akarsz , akkor Gta Garage Mod Manager , ha módokat akkor San Andreas Mod Installer(SAMI)

Az vele a gond, Hogy minden alkalmazást amit feltelepítek, az az alapmemőriára települ. Hallottam, hogy rootolni vagy az SD kártyát meg kell törni. Hogy kell, vagy mit csináljak hogy SD kártyára rá tudjam telepíneni az alkalmazásokat?

Samsung galaxy mini-ről van szó

Legjobb válasz: Ahhoz hogy memó karira tudd tenni az alkalmazásokat az a legegyszerûbb ha rootolod a telód és felteszel egy erre a célra kitalált programot...

Ahhoz hogy memó karira tudd tenni az alkalmazásokat az a legegyszerûbb ha rootolod a telód és felteszel egy erre a célra kitalált programot...


Szia! Én a freeblogot ismerem, és ott van rá lehetõség, hogy olyan blogot készíts, amit csak te, illetve a meghívottjaid olvashassanak!

Meg van a The Sims 3 és szeretnék hozzá kiegészítőket de nem tudom, hogy hogyan kell vagy honnan kell azokat le tölteni! Valaki segítene?

Legjobb válasz: A sims kiegészítõi egy külön világ, úgyhogy azt szeretnéd megismerni én inkább javasolnék egy egész estén savfürdõt, de ha nagyon szeretnéd: A The Sims 3 kiegészítõit 3 részre tagolnám :Olcsóbb, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db), annyiba kerül, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db) és drágább, mint az alapjáték és semmi újat nem ad a játékhoz (ezt inkább hagyjuk). Kivételt képeznek: Földkörüli utazás esetleg nappalok és éjszakák. (egyébként boltban bármelyiket meg lehet kapni, vagy ha neten rákeresel egy online (pc)játékboltra)

A sims kiegészítõi egy külön világ, úgyhogy azt szeretnéd megismerni én inkább javasolnék egy egész estén savfürdõt, de ha nagyon szeretnéd: A The Sims 3 kiegészítõit 3 részre tagolnám :Olcsóbb, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db), annyiba kerül, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db) és drágább, mint az alapjáték és semmi újat nem ad a játékhoz (ezt inkább hagyjuk). Kivételt képeznek: Földkörüli utazás esetleg nappalok és éjszakák. (egyébként boltban bármelyiket meg lehet kapni, vagy ha neten rákeresel egy online (pc)játékboltra)

VLC playerem van és van egy pár szám amit fel akarok gyorsítani. Hogy kell? Vagy kell letölteni valamit hozzá?

Legjobb válasz: Csak hang, vagy esetleg videó? Ha hangfájl, az Audacity hangszerkesztõvel tág határok között állíthatod mind a sebességet, mind a tempót.

Csak hang, vagy esetleg videó? Ha hangfájl, az Audacity hangszerkesztõvel tág határok között állíthatod mind a sebességet, mind a tempót.

Kéne egy kis segitség, leszedtem egy filmet angolúl és van hozzá magyar feliratom, de nem tudom hogy kell betenni alá. BS player-em van és elvileg oda belehet rakni valahogy. Ezt hogy kell? vagy vki adjon olyan lejátszót ahova csak be kell rakni!?

lécci segitsetek nagyon fontos!!!!

Legjobb válasz: Tedd egy mappába a két fájlt, azonosak legyenek teljesen>>> Xy.avi és Xy.srt...ha elindítod automatikusan megjelenik a felirat.

Tedd egy mappába a két fájlt, azonosak legyenek teljesen>>> Xy.avi és Xy.srt...ha elindítod automatikusan megjelenik a felirat.
A kérdező hozzászólása: köszi, máris próbálom!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!!mûködik!!

Hogyan kell, vagy szokták kiszámolni, hogy hány hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! A www.timmermann.hu oldalon van ilyen számítási kalkulátor, az utolsó mensid elsõ napja kell. De a neten is van még csomó.

Szia! A http://www.timmermann.hu oldalon van ilyen számítási kalkulátor, az utolsó mensid elsõ napja kell. De a neten is van még csomó.
Az utolsó mensid elsõ napjától számítod a terhesség idejét. A babáét pedig két héttel késõbbrõl.
Mondjuk január 1, kedd jött meg az utolsó mensid. Akkor te mindig kedden töltöd a hetedet. Vagyis 8-án 1 hetes, 22-én 3 hetes, és az asztali naptárat forgatva 40-et lapozva, a naptár 41. hetén kedden van a várható szülés ideje.
A http://www.naptarak.com oldalon vannak kalkulátorok, beírod az utolsó mensi napját, és kidobja, hány hetes vagy.
az utolsó menzi elsõ napjától számolják a terhességet, akkoris ha akkor még nem voltál terhes :)

Hogyan kell vagy hogyan lenne a legjobb csoportképet csinálni, mire kell állítani a kamerát?

Holnap reggel kell egy csoportképet készítenem az iskolában az iskola udvarán...De nem tudom, hogy mire állítsam a kamerát.

Legjobb válasz: Ma este már ne akard magad fotómûvésszé kiképezni, hagyd automatán. A zúmot állítsd rövid telére és egy picit messzebbrõl fotózz, ha van hely. Mindenképpen több képet készíts, mert mindig van valami szerencsétlen, aki pislog, eltátja a száját, stb. Az elsõ kép után nézd a hisztogramot, ha van beégés, állíts egy kis negatív korrekciót. És ezt magyarázd is nekik, hogy kussoljanak, amíg gépészkedsz :) Ha lehet, ne a tûzõ napon legyen a csoport, hanem árnyékban, ott egyenletesebbek az árnyalatok.

Ma este már ne akard magad fotómûvésszé kiképezni, hagyd automatán. A zúmot állítsd rövid telére és egy picit messzebbrõl fotózz, ha van hely. Mindenképpen több képet készíts, mert mindig van valami szerencsétlen, aki pislog, eltátja a száját, stb. Az elsõ kép után nézd a hisztogramot, ha van beégés, állíts egy kis negatív korrekciót. És ezt magyarázd is nekik, hogy kussoljanak, amíg gépészkedsz :) Ha lehet, ne a tûzõ napon legyen a csoport, hanem árnyékban, ott egyenletesebbek az árnyalatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megy a zöld kéz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!