Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell vagy (9341 db)

Le kell tompítani bal kézzel a húrokat.
Magyarul csak hozzáérsz de nem nyomod le a húrt. :)
Hát ha akarsz, akkor kell. Bemásolod.
A kérdező hozzászólása: jó értem de hogyan???
Ha autókat akarsz , akkor Gta Garage Mod Manager , ha módokat akkor San Andreas Mod Installer(SAMI)

Az vele a gond, Hogy minden alkalmazást amit feltelepítek, az az alapmemőriára települ. Hallottam, hogy rootolni vagy az SD kártyát meg kell törni. Hogy kell, vagy mit csináljak hogy SD kártyára rá tudjam telepíneni az alkalmazásokat?

Samsung galaxy mini-ről van szó

Legjobb válasz: Ahhoz hogy memó karira tudd tenni az alkalmazásokat az a legegyszerûbb ha rootolod a telód és felteszel egy erre a célra kitalált programot...

Ahhoz hogy memó karira tudd tenni az alkalmazásokat az a legegyszerûbb ha rootolod a telód és felteszel egy erre a célra kitalált programot...


Szia! Én a freeblogot ismerem, és ott van rá lehetõség, hogy olyan blogot készíts, amit csak te, illetve a meghívottjaid olvashassanak!

Meg van a The Sims 3 és szeretnék hozzá kiegészítőket de nem tudom, hogy hogyan kell vagy honnan kell azokat le tölteni! Valaki segítene?

Legjobb válasz: A sims kiegészítõi egy külön világ, úgyhogy azt szeretnéd megismerni én inkább javasolnék egy egész estén savfürdõt, de ha nagyon szeretnéd: A The Sims 3 kiegészítõit 3 részre tagolnám :Olcsóbb, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db), annyiba kerül, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db) és drágább, mint az alapjáték és semmi újat nem ad a játékhoz (ezt inkább hagyjuk). Kivételt képeznek: Földkörüli utazás esetleg nappalok és éjszakák. (egyébként boltban bármelyiket meg lehet kapni, vagy ha neten rákeresel egy online (pc)játékboltra)

A sims kiegészítõi egy külön világ, úgyhogy azt szeretnéd megismerni én inkább javasolnék egy egész estén savfürdõt, de ha nagyon szeretnéd: A The Sims 3 kiegészítõit 3 részre tagolnám :Olcsóbb, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db), annyiba kerül, mint az alapjáték és értelmetlen (5-6 db) és drágább, mint az alapjáték és semmi újat nem ad a játékhoz (ezt inkább hagyjuk). Kivételt képeznek: Földkörüli utazás esetleg nappalok és éjszakák. (egyébként boltban bármelyiket meg lehet kapni, vagy ha neten rákeresel egy online (pc)játékboltra)

VLC playerem van és van egy pár szám amit fel akarok gyorsítani. Hogy kell? Vagy kell letölteni valamit hozzá?

Legjobb válasz: Csak hang, vagy esetleg videó? Ha hangfájl, az Audacity hangszerkesztõvel tág határok között állíthatod mind a sebességet, mind a tempót.

Csak hang, vagy esetleg videó? Ha hangfájl, az Audacity hangszerkesztõvel tág határok között állíthatod mind a sebességet, mind a tempót.

Kéne egy kis segitség, leszedtem egy filmet angolúl és van hozzá magyar feliratom, de nem tudom hogy kell betenni alá. BS player-em van és elvileg oda belehet rakni valahogy. Ezt hogy kell? vagy vki adjon olyan lejátszót ahova csak be kell rakni!?

lécci segitsetek nagyon fontos!!!!

Legjobb válasz: Tedd egy mappába a két fájlt, azonosak legyenek teljesen>>> Xy.avi és Xy.srt...ha elindítod automatikusan megjelenik a felirat.

Tedd egy mappába a két fájlt, azonosak legyenek teljesen>>> Xy.avi és Xy.srt...ha elindítod automatikusan megjelenik a felirat.
A kérdező hozzászólása: köszi, máris próbálom!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!!mûködik!!

Hogyan kell, vagy szokták kiszámolni, hogy hány hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! A www.timmermann.hu oldalon van ilyen számítási kalkulátor, az utolsó mensid elsõ napja kell. De a neten is van még csomó.

Szia! A http://www.timmermann.hu oldalon van ilyen számítási kalkulátor, az utolsó mensid elsõ napja kell. De a neten is van még csomó.
Az utolsó mensid elsõ napjától számítod a terhesség idejét. A babáét pedig két héttel késõbbrõl.
Mondjuk január 1, kedd jött meg az utolsó mensid. Akkor te mindig kedden töltöd a hetedet. Vagyis 8-án 1 hetes, 22-én 3 hetes, és az asztali naptárat forgatva 40-et lapozva, a naptár 41. hetén kedden van a várható szülés ideje.
A http://www.naptarak.com oldalon vannak kalkulátorok, beírod az utolsó mensi napját, és kidobja, hány hetes vagy.
az utolsó menzi elsõ napjától számolják a terhességet, akkoris ha akkor még nem voltál terhes :)

Munkahelyen hogy kell vagy szokás bejelenteni a nagy hírt?

Jövő héten lesz a karácsonyi, év záró céges buli. Nagyjából mindenki ott lesz, aki számít, arra gondoltam ott mondanám el, mindenkinek egyszerre. Vagy inkább külön külön kellene?

Legjobb válasz: A közvetlen felettesen kívül másnak nem kell bejelenteni, majd észreveszik. Ez nem családi kör, ahol nagy közönség elõtt kellene elújságolni. Könnyen nevetség tárgyává válhatsz így, szóval inkább diszkrétebben intézd.

A közvetlen felettesen kívül másnak nem kell bejelenteni, majd észreveszik. Ez nem családi kör, ahol nagy közönség elõtt kellene elújságolni. Könnyen nevetség tárgyává válhatsz így, szóval inkább diszkrétebben intézd.
Ja, és akármilyen családias egy cég, ne felejtsük el, hogy a munkahelyi etikettet illik mindig betartani. A fõnök is haverkodhat, de tessék belegondolni, hogy mennyire lenne barátságos egy "ááá, nincs kedvem ma dolgozni, ne nyaggass ma" - addig tartan a jópofizás. Hidd el, a tényleges becsület kitelhet, ha nagyon bizalmaskodóra veszi valaki. Ne kockáztass.
Nézd, azért jobb, ha inkább egyenként, négyszemközt tájékoztatod õket, mert ez feltûnési viszketegségnek tûnhet. Ha valakivel nem felhõtlen a viszonyod és fogást akar találni rajtad, kiváló alkalom lesz. Egyszerûen ez nem való egy céges bulira, akármennyire családias a cég. A "most, hogy mindannyian egybegyûltünk, szertném bejelenteni, hogy..." családi asztalhoz való. Ne mutasd magad komolytalannak, nyugodtan mondd el ott, de ne pohárköszöntõ keretében, amikor magadra kényszeríted a figyelmet. Maximum, ha alkohollal kínálnak, akkor az jó szituáció a közlésre - köszönöm, nem kérek, mert... Utána hadd döntse el a társaság, hogy egy asztalnál akarják megvitatni, vagy csak annak kell odamennie témázni, akit tényleg érdekel.
Kedves Kérdezõ, a válaszolók elfelejtik, hogy nem mindenki multinál dolgozik egy halom ismeretlen emberrel... Én továbbra is két dolgot emelnék ki: a fõnököddel elõtte, négyszemközt közöld. A bulin pedig ha tényleg csak olyan emberek lesznek, akikkel ezt szeretnéd megosztani, akkor nyugodtan! Errõl még akár ott is dönthetsz, a hangulat függvényében :)
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm a sok választ, igazából totál elbizonytalanítottatok, mert így magamban ez jó ötletnek tûnt, de lehet akkor mégsem. Nem nagy cég, mi a területünk 15 ember dolgozik, velük napi kapcsolatban és egy részükkel baráti kapcsolatban vagyok, õk lesznek a bulin, és persze a fõnökök. A 12. épp jövõ héten töltöm, ezért is bátorkodtam ezt gondolni.
Én a fõnöknek mondtam el elõször, nehogy máshonnan tudja meg, a 13. héten, utána meg annak a néhány embernek, akikkel baráti a viszony, kivel mikor találkoztam, aztán hagytam elterjedni a hírt, akihez meg nem jutott el, az észrevette egy idõ után. Szerintem is gáz külön bejelenteni.
Ne. A karácsonyi buli a cég eredményeirõl szól, a sikeres évzárásról, ezt ünneplitek Tényleg nevetségessé válhatsz, ha te hirtelen elõhozakodsz egy tök magánjellegû dologgal, h te babát vársz. Nem oda való és nem rájuk tartozik. Akivel olyan viszonyban vagy, majd megtudja tõled személyesen. A fõnöködnek muszáj csak elmondanod, de nem a karácsonyi bulin, hanem szóban is és hivatalosan írásban is, mert számára ez hivatalos ügy, csak neked érzelmi dolog.
Szia Én kb. 6 hetesen mondtam el, mert olyan munkahelyen dolgoztam, ahol szükségem volt egy kis kíméletre. Ha a tiéd nem ilyen, és nem is akarsz hamar elmenni táppénzre, akkor ráérsz a 12. hétig. Én a közvetlen fõnökömnek mondtam el elõször, aztán a nagyfõnöknek (vagyunk olyan viszonyban, hogy személyesen szerettem volna közölni). A kollégáknak egy értekezleten, amikor a szabadságokról volt szó, gondoltam itt az alkalom... Mindenki örült. Ha olyan kollégáid lesznek ezen a karácsonyi partin, akikkel mind szívesen megosztanád, szerintem mondd el nyugodtan. Te ismered õket, szerintem nagyjából ki tudod számítani a reakciójukat. Viszont azt javaslom, hogy a feletteseddel mindenképpen ez elõtt, négyszemközt közöld.
Nálunk úgy szokás, hogy a közvetlen felettesünket behívjuk a tárgyalóba és közöljük vele a hìrt. Elmondjuk mennyit szeretnénk még dolgozni és megbeszéljük a továbbiakat. Õ majd szól a feletteseinek is errõl. Ez már nem a mi dolgunk. Az meg, hogy a felettesünkön kìvül kinek mondjuk el, csak ránk tartozik. Szerintem mindenkinek nem kell szétkürtölni, hogy terhesek vagyunk, hisz elõbb-utóbb, de mindenki észreveszi. Jah és aranyszabály, hogy csak a 12.hét után mondjuk el, kivétel, ha hamarabb veszélyeztetett leszel, mint például én.
Egy rendezvényen rosszul lettem és be kellett menjünk az ügyeletre, ekkor szóltam a közvetlen felettesemnek. Õ pedig elmondta az igazgatónak. A pénzüggyel egy épületben vagyok, mivel fenyegetõ vetélés miatt otthon voltam két hetet a táppénzes papírról elég hamar kiderült. Ha rajtam múlik, a két felettesen kívül másnak nem szólok, majd feltûnik nekik.
Ne haragudj, de én sem hiszem, hogy - amennyiben ez egy nagyobb cég - a fõnöködön (és persze barátaidon kívül, de nekik gondolom úgyis külön mondod el) - ez bárkit is érdekelne. A fõnöködet is csak a munkajogi dolgok miatt. Nyilván ez neked meg a családodnak (és közeli barátaidnak talán) "nagy hír", de idegeneket miért érdekelne?
Hát nem tudom, akkor én vagyok az ellenpélda. Én nagy multinál dolgozok, de az osztály ahol vagyok családias, és nálunk MINDEN kismama a közös meetingeken és huddlékon jelentette be, én is :) Szerintem ez egy jófej, kedves húzás tõled, ha így jelented be, és nem egyenként félrehívva, suttogva mondod el. Nálunk nem szégyen babát várni, mint mondtam családias a hangulat, és kifejezetten rosszul vennék a kollegák ha pletykából értesülnének róla... Te ismered a munkahelyed, nálunk ez a szokás ahogy Te szeretted volna, ha tudod hogy jól fognak reagálni akkor bátran jelentsd be. Ha meg olyanok hogy rosszul reagálnának akkor csak ismered õket ennyire, akkor ne így tégy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!