Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell tölteni a (269 db)

Valaki leírná nekem, hogy kell tölteni a ps3-as joystick-ot?

Aza helyzet, hogy nem rég kaptam és mivel használt volt nem kaptam hozzá papírokat.Valaki leírná, hogy meddig töltsem? A gépet bekapcsolva hagyjam? Mert mikor kikapcsoltam akkor nem világított a joy h. tölt. HELP

Legjobb válasz: akkor tölt amikor villog a 4 led. ha bedugod a számítógépbe akkor az is tölteni fogja.

akkor tölt amikor villog a 4 led. ha bedugod a számítógépbe akkor az is tölteni fogja.

Hogy kell tölteni a dohányt vagy mit kell csinálni hogy a vizipipa füstje jóóó sűrű legyen?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy milyen dohányt használsz, mert van amelyik szárazabb annak kevésbé sûrû a füstje, szóval mint nõben:) Minél nedvesebb annál jobb:) Lehet kapni a dohányokhoz glicerint, azzal esetleg még jobban tudod fokozni. Amúgy kb 10gr dohány kell egy tömésbe(normál kerámiánál).

Ez attól is függ, hogy milyen dohányt használsz, mert van amelyik szárazabb annak kevésbé sûrû a füstje, szóval mint nõben:) Minél nedvesebb annál jobb:) Lehet kapni a dohányokhoz glicerint, azzal esetleg még jobban tudod fokozni. Amúgy kb 10gr dohány kell egy tömésbe(normál kerámiánál).
Ha sokáig szívod már nagy füstje van...

Hogyan kell tölteni a csőtollat?

Életemben nem volt még cs?toll a kezemben, és most azzal kéne a házimat csinálni. A mellékelt képeken és az angol leíráson nem igazodok ki. Legyen szíves segítsen valaki rajtam. Köszi


Hogyan kell töltenem a mobilomban az akksit, ha azt akarom, hogy sokáig jó legyen?

A mobilomban új li-pol os akksi van, hogyan célszerű tölteni? Csak akkor, ha lemerül, és teljesen tele, vagy lehet össze-vissza is, nem árt neki?

Legjobb válasz: " vagy lehet össze-vissza is, nem árt neki? " nem,nem árt neki

" vagy lehet össze-vissza is, nem árt neki? " nem, nem árt neki
A lényeg az hogy figyelj arra hogy ne merüljön le teljesen.
Én amikor egy egység van akkor kikapcsolom és úgy töltöm, , de nem felejtem rajta...Most így 1 hétig bírja.Amúgy nem bírta 4-5 napig csak , , úgy tûnik bevált a tõltési módszer, , nekem is úgy mondták :)

Valaki leírná nekem, hogy kell tölteni a ps3-as joystick-ot?

Aza helyzet, hogy nem rég kaptam és mivel használt volt nem kaptam hozzá papírokat.Valaki leírná, hogy meddig töltsem? A gépet bekapcsolva hagyjam? Mert mikor kikapcsoltam akkor nem világított a joy, hogy tölt. HELP

Legjobb válasz: Ha PS3-ról töltöd akkor természetesen be kell hogy legyen kapcsolva a konzol.Az X360 ebbõl a szempontból jobb,mert ha töltöd a kontrollert és ki kapcsolod az X360-at akkor a konzol lényegében ki kapcsol mindent kivéve a hûtést és addig megy még a joy fel nem tölt és utána ki kapcsol magától..PS3-ban ilyen nincs.Menni kell a PS3-nak ha töltöd a joy-t. A mellékelt USB kábellel rá nyomod a PS3-ra minimum 2 órára és utána kb 30 órát bír..Én néha úgy csináltam hogy amikor filmet néztem a PS3-on akkor töltöttem a joyt.Vagy PC-re dugtam mivel az szinte mindég megy.A Windows sipákol hogy nem tudja mi ez,de tölti és az a lényeg:) Szóval 2 óra használat nélkül,bekapcsolt PS3-ra vagy PC-re dugva.

Ha PS3-ról töltöd akkor természetesen be kell hogy legyen kapcsolva a konzol.Az X360 ebbõl a szempontból jobb, mert ha töltöd a kontrollert és ki kapcsolod az X360-at akkor a konzol lényegében ki kapcsol mindent kivéve a hûtést és addig megy még a joy fel nem tölt és utána ki kapcsol magától..PS3-ban ilyen nincs.Menni kell a PS3-nak ha töltöd a joy-t. A mellékelt USB kábellel rá nyomod a PS3-ra minimum 2 órára és utána kb 30 órát bír..Én néha úgy csináltam hogy amikor filmet néztem a PS3-on akkor töltöttem a joyt.Vagy PC-re dugtam mivel az szinte mindég megy.A Windows sipákol hogy nem tudja mi ez, de tölti és az a lényeg:) Szóval 2 óra használat nélkül, bekapcsolt PS3-ra vagy PC-re dugva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen !!!

Egy letöltõ oldalon az mit jelent, hogy vissza kell tölteni a filmet?

És azt hogy kell?

Legjobb válasz: Torrent (illetve egyéb fájlcsere programok) esetén értelmezhetõ ez. Ezek általában úgy mûködnek, hogy te közvetlenül más felhasználóktól töltesz, ergo ahhoz, hogy te le tudd tölteni, valakinek fel is kell töltenie. Ebben az esetben illik neked is feltöltened, hogy más is hozzáférjen. Ha fájlmegosztó (pl rapidshare) oldalról szedted be, akkor nincs értelme visszatöltésrõl beszélni.

Torrent (illetve egyéb fájlcsere programok) esetén értelmezhetõ ez. Ezek általában úgy mûködnek, hogy te közvetlenül más felhasználóktól töltesz, ergo ahhoz, hogy te le tudd tölteni, valakinek fel is kell töltenie. Ebben az esetben illik neked is feltöltened, hogy más is hozzáférjen. Ha fájlmegosztó (pl rapidshare) oldalról szedted be, akkor nincs értelme visszatöltésrõl beszélni.
A kérdező hozzászólása: Jo de hogy kell
Írd le elõször azt, hogy milyen letöltõ oldalt használsz. Ha torrentrõl beszélünk, egyszerûen csak hagyod, hogy fusson az alkalmazás azután is, hogy letöltötted az adott fájlt. Ha az arányos 1 fölé növekszik, visszatöltötted.
A kérdező hozzászólása: Diablo t.
Vagy megnézed a szabályzatot, hogy 0.8-ig, 0.9-ig, vagy éppen 1.0-ig kell visszatölteni, vagy sok helyen van olyan is, hogy idõben (letöltöd, hagyod futni a programot x ideig) korlátozzák, hogy nem kell 1.0-ig, de pl 20 órát seed-ben kell lenni.

Galaxy s2-nél az van írva, hogy a akkumulátor élettartama érdekében 3*16 órán keresztül kell tölteni a készüléket, ha nem csinálom meg előbb tönkremegy?

Legjobb válasz: Hova van írva? Esetleg lefotóznád? Akarok egy jót röhögni. :D Nem kell sehányszor x órát tölteni.

Hova van írva? Esetleg lefotóznád? Akarok egy jót röhögni. :D Nem kell sehányszor x órát tölteni.
Telefonos boltokban az eladónak csinosnak, fiatalnak, jó rábeszélõ képességûnek kell lennie. Kész. Ahogy bármilyen szakboltban sem a szakirányú végzettség az elsõdleges az eladónál, hanem minél fiatalabb legyen, mert annak kevesebbet kell fizetni munkabért. talán kapnak munkába állás elõtt egy gyorstalpaló képzést és bele a sûrûjébe.
Am én nekem is ezt mondták a telefonomhoz, a Voadafone Westendben lévõ MÁRKAKÉPVISELETÉBEN - nem viszonteladó, szóval ott érteni kéne a dolgokhoz-, de hát kész szerencsétlenség az egész brigád. Akkor még a ZTE Blade-ek 256 Mb ramot kezeltek, mondom az eladónak, hogy hallotam, gyárilag hibás a telefon, de nem baj. Erre jön az okos válaszával, hogy itt egy készlék sem szoftverhibás, szakemberek ellenõrzik az ilyesmit.. mondom oké -.- Természetesen nem kezelt 512 RAMot. :)
ne foglalkozz ezzel! tök hülyék! meg má hogyan lenne jó az akksinak amikor maxon van akkor automatice leállítja a töltést a telefon!
Én 3 év alatt a 3. telefonom vettem a T-Mobileba és mindig mondta a csaj, hogy "Ki kell sütni az akksiját, hazaértél rakd töltõre 16 órán keresztül." én meg mindig kioktattam hogy "A Li-ion akksikat nem kell kisütni, hazaérek felrakom töltõre és ha feltöltõdött maxra akkor leveszem." és így szépen mosolyogtam mellé, a csaj meg mind a 3. alkalommal csúnyán nézett, hogy dek*csög, beszól :D
2. vagyok amikor én vettem telefont nekem azt mondák hogy 12 óra én is mondtam hogy ezt nem kell de nem engedett :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hát a sima s-nél is amikor nem így töltöttem az akkuval semmi baj sem lett, pedig 1 éve már megvan
Nekem is ilyen hosszú ideig kellett volna tölteni egy lap szerint, amit a telefonhoz (szintén SGS2) kaptam a GSM-ben; csak az 1x16 órát javasolt. Mondom a csávesznek, hogy ezek lítium akksik, nem igényelnek formázást; amirõl ön beszél azok a nikkel akksik. Erre meg mondja, hogy deee; hááát; csak jó az neki. Ledöbbentem hogy mekkora balfszok dolgoznak ilyen helyeket. Nem tudom hogy kerülnek ilyen pozíciókba, de az biztos, hogy kb csak 10-bõl 1-nek van "mérhetõ" tudása a mobiltelefonokat/tartozékokat/kütyüket/a különbözõ technológiákat illetõen...
Töltsed. 24 órát is akár. csak az a bibi, hogyan beszéled meg a telefonnal, hogy ne kapcsolja le a töltést, amikor feltöltõdött. Szégyen, hogy ennyire nem figyelnek oda a használati utasításokra. Amerikában már egy jó kis pert a nyakukba akasztanának hamis információért, vagy félrevezetésért.
A kérdező hozzászólása: Hát, a gsmline.hu a dobozban még küldött egy ilyen papírt, hogy fontos figyelmeztetés és arra van írva
A li-ion os aksikat nem kell kisütni
ez hülyeség hogy 16 óra

A tableteket legelőször hogy kell tölteni? Vagy normálisan feltöltöm és ennyi? Nem igényel az első tültés semmilyen 12 órás töltést?

Legjobb válasz: Még ha akarnád se tudnád annyi ideig tölteni. Mikor feltölt utánna már csak tartja a feszültséget.

Még ha akarnád se tudnád annyi ideig tölteni. Mikor feltölt utánna már csak tartja a feszültséget.
Csak addig kell tölteni amíg fel nem tõlt! Nem kell kisütni, formázni!
A kérdező hozzászólása: oke koszi :)
Van, hogy a leírásában benne van, hogy, amikor kiveszed a dobozból és néhány órán keresztül töltsd. De késõbb, mikor lemerül csak addig töltsd amíg fel nem tölt.

Le kell töltenem a filmet ahhoz hogy megtudjam írni a DVd-t? Tudom hogy hülye kérdésnek tűnik de én nem értek ehhez és egy kis segítségre lenne szükségem.

Legjobb válasz: A dvd-író a gépen lévõ állományokat tudja egy lemezre felírni. Ahhoz hogy egy film a gépre kerüljön, le kell tölteni. A letöltésen nincs mit magyarázni, http-letöltés esetén a forráson (szerver) van egy elérési útvonal, amelyre kattintva felugrik a mentést kérõ ablak. Azt leokézva elindul a letöltés. Torrent letöltés esetén egy klienst használva történik a letöltés (egy másik felhasználó gépérõl).

A dvd-író a gépen lévõ állományokat tudja egy lemezre felírni. Ahhoz hogy egy film a gépre kerüljön, le kell tölteni. A letöltésen nincs mit magyarázni, http-letöltés esetén a forráson (szerver) van egy elérési útvonal, amelyre kattintva felugrik a mentést kérõ ablak. Azt leokézva elindul a letöltés. Torrent letöltés esetén egy klienst használva történik a letöltés (egy másik felhasználó gépérõl).
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:) Nagyon sokat segítettél! :) )

Ha megvettem eredetiben, DVD-n a Counter Strike:Source-ot akkor ahhoz hogy mindent tudjak rajta használni le kell tölteni a Steamet?

Legjobb válasz: Igen,le kell. És aktiválnod kell az ativációs kóddal amit kaptál!

Igen, le kell. És aktiválnod kell az ativációs kóddal amit kaptál!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!