Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell tölteni (428 db)

A tableteket legelőször hogy kell tölteni? Vagy normálisan feltöltöm és ennyi? Nem igényel az első tültés semmilyen 12 órás töltést?

Legjobb válasz: Még ha akarnád se tudnád annyi ideig tölteni. Mikor feltölt utánna már csak tartja a feszültséget.

Még ha akarnád se tudnád annyi ideig tölteni. Mikor feltölt utánna már csak tartja a feszültséget.
Csak addig kell tölteni amíg fel nem tõlt! Nem kell kisütni, formázni!
A kérdező hozzászólása: oke koszi :)
Van, hogy a leírásában benne van, hogy, amikor kiveszed a dobozból és néhány órán keresztül töltsd. De késõbb, mikor lemerül csak addig töltsd amíg fel nem tölt.

Valaki leírná nekem, hogy kell tölteni a ps3-as joystick-ot?

Aza helyzet, hogy nem rég kaptam és mivel használt volt nem kaptam hozzá papírokat.Valaki leírná, hogy meddig töltsem? A gépet bekapcsolva hagyjam? Mert mikor kikapcsoltam akkor nem világított a joy h. tölt. HELP

Legjobb válasz: akkor tölt amikor villog a 4 led. ha bedugod a számítógépbe akkor az is tölteni fogja.

akkor tölt amikor villog a 4 led. ha bedugod a számítógépbe akkor az is tölteni fogja.

Valaki leírná nekem, hogy kell tölteni a ps3-as joystick-ot?

Aza helyzet, hogy nem rég kaptam és mivel használt volt nem kaptam hozzá papírokat.Valaki leírná, hogy meddig töltsem? A gépet bekapcsolva hagyjam? Mert mikor kikapcsoltam akkor nem világított a joy, hogy tölt. HELP

Legjobb válasz: Ha PS3-ról töltöd akkor természetesen be kell hogy legyen kapcsolva a konzol.Az X360 ebbõl a szempontból jobb,mert ha töltöd a kontrollert és ki kapcsolod az X360-at akkor a konzol lényegében ki kapcsol mindent kivéve a hûtést és addig megy még a joy fel nem tölt és utána ki kapcsol magától..PS3-ban ilyen nincs.Menni kell a PS3-nak ha töltöd a joy-t. A mellékelt USB kábellel rá nyomod a PS3-ra minimum 2 órára és utána kb 30 órát bír..Én néha úgy csináltam hogy amikor filmet néztem a PS3-on akkor töltöttem a joyt.Vagy PC-re dugtam mivel az szinte mindég megy.A Windows sipákol hogy nem tudja mi ez,de tölti és az a lényeg:) Szóval 2 óra használat nélkül,bekapcsolt PS3-ra vagy PC-re dugva.

Ha PS3-ról töltöd akkor természetesen be kell hogy legyen kapcsolva a konzol.Az X360 ebbõl a szempontból jobb, mert ha töltöd a kontrollert és ki kapcsolod az X360-at akkor a konzol lényegében ki kapcsol mindent kivéve a hûtést és addig megy még a joy fel nem tölt és utána ki kapcsol magától..PS3-ban ilyen nincs.Menni kell a PS3-nak ha töltöd a joy-t. A mellékelt USB kábellel rá nyomod a PS3-ra minimum 2 órára és utána kb 30 órát bír..Én néha úgy csináltam hogy amikor filmet néztem a PS3-on akkor töltöttem a joyt.Vagy PC-re dugtam mivel az szinte mindég megy.A Windows sipákol hogy nem tudja mi ez, de tölti és az a lényeg:) Szóval 2 óra használat nélkül, bekapcsolt PS3-ra vagy PC-re dugva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen !!!


Hogy kell tölteni a dohányt vagy mit kell csinálni hogy a vizipipa füstje jóóó sűrű legyen?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy milyen dohányt használsz, mert van amelyik szárazabb annak kevésbé sûrû a füstje, szóval mint nõben:) Minél nedvesebb annál jobb:) Lehet kapni a dohányokhoz glicerint, azzal esetleg még jobban tudod fokozni. Amúgy kb 10gr dohány kell egy tömésbe(normál kerámiánál).

Ez attól is függ, hogy milyen dohányt használsz, mert van amelyik szárazabb annak kevésbé sûrû a füstje, szóval mint nõben:) Minél nedvesebb annál jobb:) Lehet kapni a dohányokhoz glicerint, azzal esetleg még jobban tudod fokozni. Amúgy kb 10gr dohány kell egy tömésbe(normál kerámiánál).
Ha sokáig szívod már nagy füstje van...

Hogyan kell tölteni egy iPod Shuffle A1204-est?

Azért kérdezem, mert édesanyám a táborbqan ahol dolgozik talált egyet, de nincs hozzá semmilyen kábelünk, semmi, és hogy hogyan kell tölteni, lehet-e hozzá kábelt venni, stb érdekelne, ha valaki tudna segíteni!

Legjobb válasz: Az iPod Shuffle-nek van egy ilyen kis állványa, arra kell rádugni az eszközt, és az állványból vezet ki egy kábel, USB-s. http://www.slashgear.com/gallery/data_files/9/6/ipodshuffle_.. De ahogy nézem, van ilyen kisebb változat is. http://images.teamsugar.com/files/usr/1/15111/ip_300a.jpg Hogy külön lehet-e kapni õket, azt nem tudom.

Az iPod Shuffle-nek van egy ilyen kis állványa, arra kell rádugni az eszközt, és az állványból vezet ki egy kábel, USB-s. http://www.slashgear.com/gallery/data_files/9/6/ipodshuffle_.. De ahogy nézem, van ilyen kisebb változat is. http://images.teamsugar.com/files/usr/1/15111/ip_300a.jpg Hogy külön lehet-e kapni õket, azt nem tudom.
menjél el az XMS-be (Budapest, Duna Pláza), szerintem ott tudnak segiteni
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! 2. válaszoló: 180 km-re lakom Budapesttõl xD

A tableteket hogy kell tölteni?

A tabletet is ugyan úgy kell tölteni ,mint a leptopokat?És egy tablet kibír 3 órát töltés nélkül?A tabletekhez van tölt? ,vagy azt külön kel venni?

Legjobb válasz: A saját töltõjével kell uugyanúgy mint egy mobiltelefont. A tablet ugyanis egy felnagyított okostelefon. Nekem Samsung Galaxy Tab-om volt (sajnos) és tapasztalatból mondom.

A saját töltõjével kell uugyanúgy mint egy mobiltelefont. A tablet ugyanis egy felnagyított okostelefon. Nekem Samsung Galaxy Tab-om volt (sajnos) és tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Mért sajnos én is Galaxy 10.1 akarok venni, talán nem jó?Milyet ajánlanál?
Jó az. Nekem 7"-os Galaxy Tabom van. Simán kibírja 3-4 napig, ha nem használom gyakran. Folyamatos használat mellett változó, kisebb megszakításokkal 1 napot kibír, tényleg non-stop használattal olyan 6-8-10 órát kb.

SOS! Segítség, szakácsfáklyát hogy kell tölteni?

jól tartom a töltőt, de az normális ha ömlik ki a jéghideg gáz, miközben tölteném vagy ez azt jelenti, hogy már tele vagy rossz a szelep...?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy töltõnek az adaptere (az a kis piros kütyü, amibõl van egy csomó) egy gagyi fröccsentett mûanyag, ami nem illeszkedik jól. Nem normális, ha kifolyik a gáz. Akkor se, ha megtelt. Keress egy jól passzoló adaptert, illeszd rá, hogy jól illeszkedik e. Aztán ráteszed a töltõre, jól felrázod, és hirtelen, egyenesen, rányomod felülrõl a gázforrasztóra.

Azt jelenti, hogy töltõnek az adaptere (az a kis piros kütyü, amibõl van egy csomó) egy gagyi fröccsentett mûanyag, ami nem illeszkedik jól. Nem normális, ha kifolyik a gáz. Akkor se, ha megtelt. Keress egy jól passzoló adaptert, illeszd rá, hogy jól illeszkedik e. Aztán ráteszed a töltõre, jól felrázod, és hirtelen, egyenesen, rányomod felülrõl a gázforrasztóra.

GreenDream integrált patronos e-cigi patronját hogyan kell tölteni?

A webshopon találtam leírást, de ott csak annyit írnak hogy a lyukon kell betölteni a folyadékot, de melyiken? A menetes résznél vagy ott ahol szívom?

Legjobb válasz: Küldj róla képet, hogy hogy néz ki! De az esetek majdnem 100%-ában onnan töltöd meg, ahonnan szívod, csak eltávolítod a kupakot, szipkát, stb. és a leírásnak megfelelõen belecsepegtetsz/tûvel belefecskendezed, stb.

Küldj róla képet, hogy hogy néz ki! De az esetek majdnem 100%-ában onnan töltöd meg, ahonnan szívod, csak eltávolítod a kupakot, szipkát, stb. és a leírásnak megfelelõen belecsepegtetsz/tûvel belefecskendezed, stb.

A Laptopot hogyan kell tölteni?

Legjobb válasz: Töltõ hálózati részét a konnektorba, másik részét a laptopba és megvárod amig feltöltõdik. Így.....

Töltõ hálózati részét a konnektorba, másik részét a laptopba és megvárod amig feltöltõdik. Így.....
A kérdező hozzászólása: ugy gondoltam folyamatosan töltön vagy nem?
Li-Ion akku van a laptopokban. Annak mindegy, hogy hogyan töltöd. A túlmerítésre, és a 45 foknál melegebbre érzékeny.
Elsõ vagyok, de nem gondolatolvasó. Miért nem azt kérdezed, amire kíváncsi vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!