Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell tölteni (446 db)

A tableteket legelőször hogy kell tölteni? Vagy normálisan feltöltöm és ennyi? Nem igényel az első tültés semmilyen 12 órás töltést?

Legjobb válasz: Még ha akarnád se tudnád annyi ideig tölteni. Mikor feltölt utánna már csak tartja a feszültséget.

Még ha akarnád se tudnád annyi ideig tölteni. Mikor feltölt utánna már csak tartja a feszültséget.
Csak addig kell tölteni amíg fel nem tõlt! Nem kell kisütni, formázni!
A kérdező hozzászólása: oke koszi :)
Van, hogy a leírásában benne van, hogy, amikor kiveszed a dobozból és néhány órán keresztül töltsd. De késõbb, mikor lemerül csak addig töltsd amíg fel nem tölt.

Valaki leírná nekem, hogy kell tölteni a ps3-as joystick-ot?

Aza helyzet, hogy nem rég kaptam és mivel használt volt nem kaptam hozzá papírokat.Valaki leírná, hogy meddig töltsem? A gépet bekapcsolva hagyjam? Mert mikor kikapcsoltam akkor nem világított a joy h. tölt. HELP

Legjobb válasz: akkor tölt amikor villog a 4 led. ha bedugod a számítógépbe akkor az is tölteni fogja.

akkor tölt amikor villog a 4 led. ha bedugod a számítógépbe akkor az is tölteni fogja.

NiCd Akkumulátort hogy kell tölteni, Mire kell vigyázni?

Pl. túltermelésre érzékeny-e?

Legjobb válasz:
Ha a töltõ áramkört nem módosítod, akkor az akkumulátor névelges kapacitása és jellege ne változzon. További nagyon fontos dolog, hogy az akkumulátorok mellé hõérzékelõ ellenállást tesznek, ennek paraméterei se változzanak, különben a töltés vezérlõ áramkör határoló funkciója nem fog jól mûködni, megfõzi az akkumulátort. Az inteligens töltés úgy mûködik, hogy amikor az akkumulátor kapocsfeszültsége eléri azt az értéket, ami feltöltött értéknek felel meg ( és ezt az egész akku csomagra kell érteni, mert lehet, több cella van sorba kapcsolva) ezt is figyelembe kell venni) utána már csak cspptölt a töltõ áramkör bontásáig. Szóval ahoz hogy konkrét tanácsot tudjak adni nagyon kéne ismerni a töltõt. általánosságban el lehet mondani hogy cellánként 1.5 V ig lehet gyorstölteni (az amperóra kapacitás mérõszámával egyezõ áramerõsséggel (1500 mAh - 1500 mA) utána 1.55 volt cellafeszültségig ennek 10%ával. De a modern töltõk ezt tudják maguktól, de a mögötte levõ akku kapacitást nem, ezért azon ne változtass a gyárihoz képest. A feszültségek akkumulátor gyártónként és fajtánként változhat némileg, de elsõ körben ökölszabályként szerintem használható.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha a töltõ áramkört nem módosítod, akkor az akkumulátor névelges kapacitása és jellege ne változzon. További nagyon fontos dolog, hogy az akkumulátorok mellé hõérzékelõ ellenállást tesznek, ennek paraméterei se változzanak, különben a töltés vezérlõ áramkör határoló funkciója nem fog jól mûködni, megfõzi az akkumulátort. Az inteligens töltés úgy mûködik, hogy amikor az akkumulátor kapocsfeszültsége eléri azt az értéket, ami feltöltött értéknek felel meg ( és ezt az egész akku csomagra kell érteni, mert lehet, több cella van sorba kapcsolva) ezt is figyelembe kell venni) utána már csak cspptölt a töltõ áramkör bontásáig. Szóval ahoz hogy konkrét tanácsot tudjak adni nagyon kéne ismerni a töltõt. általánosságban el lehet mondani hogy cellánként 1.5 V ig lehet gyorstölteni (az amperóra kapacitás mérõszámával egyezõ áramerõsséggel (1500 mAh - 1500 mA) utána 1.55 volt cellafeszültségig ennek 10%ával. De a modern töltõk ezt tudják maguktól, de a mögötte levõ akku kapacitást nem, ezért azon ne változtass a gyárihoz képest. A feszültségek akkumulátor gyártónként és fajtánként változhat némileg, de elsõ körben ökölszabályként szerintem használható.
A túltermelés az mi? Érzékeny a túltöltésre és van memóriajelenség is. Vagyis teljesen ki kell meríteni, és csak akkor töltsd. Feltöltve érdemes tárolni.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); eredetileg 1500 as aksi volt benne, ezt cseréltem ki, mert régi volt már és használhatatlan, és 2000-est tette bele egy felújítónál vettem azt nem tudom, mennyi ideig kell tölteni. [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
A kérdező hozzászólása: az elsõ link nem az õ töltõja, az más, a második az övé
A kérdező hozzászólása: szóval a töltõ adott és az akkupakk ezidáig 1500 volt, most 2000es

Valaki leírná nekem, hogy kell tölteni a ps3-as joystick-ot?

Aza helyzet, hogy nem rég kaptam és mivel használt volt nem kaptam hozzá papírokat.Valaki leírná, hogy meddig töltsem? A gépet bekapcsolva hagyjam? Mert mikor kikapcsoltam akkor nem világított a joy, hogy tölt. HELP

Legjobb válasz: Ha PS3-ról töltöd akkor természetesen be kell hogy legyen kapcsolva a konzol.Az X360 ebbõl a szempontból jobb,mert ha töltöd a kontrollert és ki kapcsolod az X360-at akkor a konzol lényegében ki kapcsol mindent kivéve a hûtést és addig megy még a joy fel nem tölt és utána ki kapcsol magától..PS3-ban ilyen nincs.Menni kell a PS3-nak ha töltöd a joy-t. A mellékelt USB kábellel rá nyomod a PS3-ra minimum 2 órára és utána kb 30 órát bír..Én néha úgy csináltam hogy amikor filmet néztem a PS3-on akkor töltöttem a joyt.Vagy PC-re dugtam mivel az szinte mindég megy.A Windows sipákol hogy nem tudja mi ez,de tölti és az a lényeg:) Szóval 2 óra használat nélkül,bekapcsolt PS3-ra vagy PC-re dugva.

Ha PS3-ról töltöd akkor természetesen be kell hogy legyen kapcsolva a konzol.Az X360 ebbõl a szempontból jobb, mert ha töltöd a kontrollert és ki kapcsolod az X360-at akkor a konzol lényegében ki kapcsol mindent kivéve a hûtést és addig megy még a joy fel nem tölt és utána ki kapcsol magától..PS3-ban ilyen nincs.Menni kell a PS3-nak ha töltöd a joy-t. A mellékelt USB kábellel rá nyomod a PS3-ra minimum 2 órára és utána kb 30 órát bír..Én néha úgy csináltam hogy amikor filmet néztem a PS3-on akkor töltöttem a joyt.Vagy PC-re dugtam mivel az szinte mindég megy.A Windows sipákol hogy nem tudja mi ez, de tölti és az a lényeg:) Szóval 2 óra használat nélkül, bekapcsolt PS3-ra vagy PC-re dugva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen !!!

Hogy kell tölteni a dohányt vagy mit kell csinálni hogy a vizipipa füstje jóóó sűrű legyen?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy milyen dohányt használsz, mert van amelyik szárazabb annak kevésbé sûrû a füstje, szóval mint nõben:) Minél nedvesebb annál jobb:) Lehet kapni a dohányokhoz glicerint, azzal esetleg még jobban tudod fokozni. Amúgy kb 10gr dohány kell egy tömésbe(normál kerámiánál).

Ez attól is függ, hogy milyen dohányt használsz, mert van amelyik szárazabb annak kevésbé sûrû a füstje, szóval mint nõben:) Minél nedvesebb annál jobb:) Lehet kapni a dohányokhoz glicerint, azzal esetleg még jobban tudod fokozni. Amúgy kb 10gr dohány kell egy tömésbe(normál kerámiánál).
Ha sokáig szívod már nagy füstje van...

Hogy kell tölteni?

Kaptam külföldrõl egy új laptopot. Bekapcsoltam egy pillanatra,h mûködik e, aztán ki. Az utasítás szerint elsõre be kellett volna dugnom rögtön töltõre... Most elszúrhattam valamit? És akkor igaz ,h 12 órát kell tölteni elõször? mert ezzel nem találkoztam a leírásban...

Legjobb válasz: Ez az akku kisütés, de ilyet a mai modern akkuk, eszközök nem ígényelnek!járj el az utasításnak megfelelõen, de ezzel hogy megnézted hogy mûködik azzal semmi rosszat nem tettél. Az akumlátoroknak akkor "jó", ha fel vannak töltve. Még tárolni is így kell. töltsd fel és használd!

Ez az akku kisütés, de ilyet a mai modern akkuk, eszközök nem ígényelnek!járj el az utasításnak megfelelõen, de ezzel hogy megnézted hogy mûködik azzal semmi rosszat nem tettél. Az akumlátoroknak akkor "jó", ha fel vannak töltve. Még tárolni is így kell. töltsd fel és használd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Hogyan kell tölteni egy iPod Shuffle A1204-est?

Azért kérdezem, mert édesanyám a táborbqan ahol dolgozik talált egyet, de nincs hozzá semmilyen kábelünk, semmi, és hogy hogyan kell tölteni, lehet-e hozzá kábelt venni, stb érdekelne, ha valaki tudna segíteni!

Legjobb válasz: Az iPod Shuffle-nek van egy ilyen kis állványa, arra kell rádugni az eszközt, és az állványból vezet ki egy kábel, USB-s. http://www.slashgear.com/gallery/data_files/9/6/ipodshuffle_.. De ahogy nézem, van ilyen kisebb változat is. http://images.teamsugar.com/files/usr/1/15111/ip_300a.jpg Hogy külön lehet-e kapni õket, azt nem tudom.

Az iPod Shuffle-nek van egy ilyen kis állványa, arra kell rádugni az eszközt, és az állványból vezet ki egy kábel, USB-s. http://www.slashgear.com/gallery/data_files/9/6/ipodshuffle_.. De ahogy nézem, van ilyen kisebb változat is. http://images.teamsugar.com/files/usr/1/15111/ip_300a.jpg Hogy külön lehet-e kapni õket, azt nem tudom.
menjél el az XMS-be (Budapest, Duna Pláza), szerintem ott tudnak segiteni
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! 2. válaszoló: 180 km-re lakom Budapesttõl xD

A tableteket hogy kell tölteni?

A tabletet is ugyan úgy kell tölteni ,mint a leptopokat?És egy tablet kibír 3 órát töltés nélkül?A tabletekhez van tölt? ,vagy azt külön kel venni?

Legjobb válasz: A saját töltõjével kell uugyanúgy mint egy mobiltelefont. A tablet ugyanis egy felnagyított okostelefon. Nekem Samsung Galaxy Tab-om volt (sajnos) és tapasztalatból mondom.

A saját töltõjével kell uugyanúgy mint egy mobiltelefont. A tablet ugyanis egy felnagyított okostelefon. Nekem Samsung Galaxy Tab-om volt (sajnos) és tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Mért sajnos én is Galaxy 10.1 akarok venni, talán nem jó?Milyet ajánlanál?
Jó az. Nekem 7"-os Galaxy Tabom van. Simán kibírja 3-4 napig, ha nem használom gyakran. Folyamatos használat mellett változó, kisebb megszakításokkal 1 napot kibír, tényleg non-stop használattal olyan 6-8-10 órát kb.

SOS! Segítség, szakácsfáklyát hogy kell tölteni?

jól tartom a töltőt, de az normális ha ömlik ki a jéghideg gáz, miközben tölteném vagy ez azt jelenti, hogy már tele vagy rossz a szelep...?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy töltõnek az adaptere (az a kis piros kütyü, amibõl van egy csomó) egy gagyi fröccsentett mûanyag, ami nem illeszkedik jól. Nem normális, ha kifolyik a gáz. Akkor se, ha megtelt. Keress egy jól passzoló adaptert, illeszd rá, hogy jól illeszkedik e. Aztán ráteszed a töltõre, jól felrázod, és hirtelen, egyenesen, rányomod felülrõl a gázforrasztóra.

Azt jelenti, hogy töltõnek az adaptere (az a kis piros kütyü, amibõl van egy csomó) egy gagyi fröccsentett mûanyag, ami nem illeszkedik jól. Nem normális, ha kifolyik a gáz. Akkor se, ha megtelt. Keress egy jól passzoló adaptert, illeszd rá, hogy jól illeszkedik e. Aztán ráteszed a töltõre, jól felrázod, és hirtelen, egyenesen, rányomod felülrõl a gázforrasztóra.

GreenDream integrált patronos e-cigi patronját hogyan kell tölteni?

A webshopon találtam leírást, de ott csak annyit írnak hogy a lyukon kell betölteni a folyadékot, de melyiken? A menetes résznél vagy ott ahol szívom?

Legjobb válasz: Küldj róla képet, hogy hogy néz ki! De az esetek majdnem 100%-ában onnan töltöd meg, ahonnan szívod, csak eltávolítod a kupakot, szipkát, stb. és a leírásnak megfelelõen belecsepegtetsz/tûvel belefecskendezed, stb.

Küldj róla képet, hogy hogy néz ki! De az esetek majdnem 100%-ában onnan töltöd meg, ahonnan szívod, csak eltávolítod a kupakot, szipkát, stb. és a leírásnak megfelelõen belecsepegtetsz/tûvel belefecskendezed, stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!