Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell télen születendő (1 db)

Hogyan kell egy télen születendő babát öltöztetni?

Novemberre vagyok kiírva de már el?re félek, hogy nem tudom majd felmérni, hogy mikor fázik vagy mikor van melege. Hogy vannak ezek a dolgok?

Legjobb válasz: Szia! Én is novemberre vagyok kiírva, és engem is foglalkoztat ez a kérdés. Én úgy gondolom, hogy hosszú újjú rugi, bundazsák, és így be a hordozóba. Autóval visszük haza, sokat nem lessz kint, és az sem jó szerintem ha túl melegen öltöztetjük fel.Azért remélem írnak tapasztaltabb anyukák is, én is kíváncsi vagyok. Szép babavárást, és könnyû szülést Neked!

Szia! Én is novemberre vagyok kiírva, és engem is foglalkoztat ez a kérdés. Én úgy gondolom, hogy hosszú újjú rugi, bundazsák, és így be a hordozóba. Autóval visszük haza, sokat nem lessz kint, és az sem jó szerintem ha túl melegen öltöztetjük fel.Azért remélem írnak tapasztaltabb anyukák is, én is kíváncsi vagyok. Szép babavárást, és könnyû szülést Neked!
Az elsõ gyermekem télen született.Sõt, a mostani is decemberre érkezik. Akkor anyukám is a védõnõ is azt tanácsolták, hogy egy réteggel legyen csak több a ruha rajta, mint rajtam. Viszont gondoskodjak takaróról, ami meleg, de nem nehéz és esõvédõrõl a babakocsira. Nekem ez bevált. Sosem volt beteg a csöppség. Azt mondják, a baba tarkójánál meglehet nézni, hogy fázik, vagy melege van, vagy jól érzi magát. Ha forró, nedves a tarkója, akkor melege van, ha hideg, akkor fázik. Boldog baba várárst! 20 hetes mami
én az egyiket január 3án szültem a másikat március 1 szoval hideg volt rendesen még én ugyanugy öltöztetem mint magam öket annyi csak hogy vastag bundazsák vagy takaro kell azért kintre télen rájuk bent meg ha fázik ugyis be takarod, most meg febr 14re vagyok kiirva
Én január 27-ére várom a kicsit, szóval szintén téli baba lesz. Ne aggódj az öltöztetés miatt, a kicsikre csak 1 réteggel több ruhát kell ráadni, mint amit te magad is felvennél, hogy ne fázzál. A legfontosabb az, hogy szerezz be neki hosszú ujjú bodykat, rugdalódzókat, vagy kisnacikat, zoknit, pulcsikat, lemeg pulcsit, meleg nacit, a babakocsiba zsákot, meleg plédet, sapeszokat (vékonyat, vastagot), kesztyût, ha a babazsák nem kesztyûs. Én kaptam egy kis listát, ha gondolod átküldhetem.
Szia! A hazahozatalra a védõnõ össze fogja írni mit kell bevinned. Legalábbis az enyém adott egy listát, igaz én jõvõ hónapban szülök. Mi is úgy terveztük, hogy mózeskosárban teszi meg az elsõ utat a kisfiunk, de a vn mondta, hogy kötelezõ autóban a babahordozó. Kresz elõírás. A mózeskosárért állítólag büntetnek. Sok sikert!!!
Az utolsó hozzászóláshoz szólnék. Állítólag a mózes kosár az autó két ülése között a földön (elsõ, hátsó ) szállítható. Nekem legalábbis az egyik helyi rendõr ismerõsöm ezt mondta. A hordozó még nem a piciknek való tartós utazásra végképp nem. még akkor sem, ha van fekvõs poziciója.
A kérdező hozzászólása: De olyan mózeskosár is van, amit be lehet kötni a kocsiba! Akkor csak hazalehet abba hozni, ha nem akkor meg minek csináltak volna olyat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!:) Akkor +1 réteg mint ami rajtam van, meg a tarkóját nézegetem majd!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kecskeméten ügyeletes orvosnál szülni?

Vélemények és tapasztalatok!

3

Valaki ájult már el a terhesség korai szakaszában?

Persze pár másodpercig tartott.És ezt mi okozza?

10

Tippeltek? :D Szerintetek hány hetes pocak?

Szerintem bőven többet fogtok mondani, mint amennyi :)

11

Ugye bizakodhatok, lesz baba? Teszt többször pozi, uh még semmi? !

http://kepfeltoltes.hu/131011/Messenger_5794146024281384488_..


Ezek az első tesztjeim keddről,azóta sokkal erősebbek.Ma voltam dokinál,de még nem mondott jó híreket csak annyit gyanus....Méhszáj zárva,uterus 36x36mm(eddig 27x32 mm volt) és nyálkahártya 13mm(eddig 5mm) Szombaton volt a nem vártam,de már kedden pozi volt...Túl korán mentem biztos,de remélem bíztató jel,hogy ilyen adatok vannak és erősödött meg,hogy akármikor tesztelek ugyanolyan pozi és erősségű...

4

5 hetesen ma megyek orvoshoz (korábbi vetélés miatt) szerintetek fog már látszani valami kis apróság?

14

Jelenthetik a szülés közeledtét az alábbi tünetek?

Betöltöttem a 36 hetet, vagyis beléptem a 37-ikbe és néhány napja nagyon sok minden alakúlt ki. Szombat reggelre bedagadt a bokám, az ujjaim, "kipofásodtam". Eddig egyszer sem vizesedtem, 10 kg-ot hiztam. A vérnyomásom végig magas volt, ezért is lesz császármetszásem (az időpont még nincs kitűzve), de szombat óta szinte alig megy 150/100 alá, pedig szedem a Dopegytet. Zsibbadnak a lábaim, majd leszakad a derekam és a hasam (mintha lejjebb is ment volna). Lihegek egész nap és alig találok kényelmes testhelyzetet, sem űlve, sem fekve nem jó.
A gyomorsavamról nem is beszélek, mindegy mit eszek és hányszor, nem használ semmi, a torkomig feljön, éjjel még roszabb.
Szerdán megyek orvoshoz, kiváncsi vagyok mit fog mondani.
Ti mit gondoltok?

13

Pénteken lesz terhességi cukorterhelésem. Mit szabad ilyenkor?

Az lenne a kérdésem, hogy pénteken lesz a terhességi cukorterhelésem. Inni mit ihatok? És enni egyáltalán nem lehet? Félek, hogy nem fogom kibírni evés nélkül, mert többször volt már olyan hogyha nem ettem elszédültem.

7

Ti is túlhordtátok a fiatokat?

Kisfiam lesz,26+5 hetes.A környezetemben szinte mindenki,akinek kisfia van pár nappal a kiírt időpont után szült.

17

3 gyermekem van, úgy néz ki megint terhes vagyok, de a dokim külföldre ment dolgozni. A Margitba szeretnék menni, de eddig nem oda jártam. Fogadnak így is? Amúgy területileg oda tartozok.

4

Milyen teendők vannak terhesen amivel felkészülhetünk a gyerek várására?

kezdő vagyok, enm értek a babákhoz, kislányt várok, segítsetek!

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!