Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell télen születendő (1 db)

Hogyan kell egy télen születendő babát öltöztetni?

Novemberre vagyok kiírva de már el?re félek, hogy nem tudom majd felmérni, hogy mikor fázik vagy mikor van melege. Hogy vannak ezek a dolgok?

Legjobb válasz: Szia! Én is novemberre vagyok kiírva, és engem is foglalkoztat ez a kérdés. Én úgy gondolom, hogy hosszú újjú rugi, bundazsák, és így be a hordozóba. Autóval visszük haza, sokat nem lessz kint, és az sem jó szerintem ha túl melegen öltöztetjük fel.Azért remélem írnak tapasztaltabb anyukák is, én is kíváncsi vagyok. Szép babavárást, és könnyû szülést Neked!

Szia! Én is novemberre vagyok kiírva, és engem is foglalkoztat ez a kérdés. Én úgy gondolom, hogy hosszú újjú rugi, bundazsák, és így be a hordozóba. Autóval visszük haza, sokat nem lessz kint, és az sem jó szerintem ha túl melegen öltöztetjük fel.Azért remélem írnak tapasztaltabb anyukák is, én is kíváncsi vagyok. Szép babavárást, és könnyû szülést Neked!
Az elsõ gyermekem télen született.Sõt, a mostani is decemberre érkezik. Akkor anyukám is a védõnõ is azt tanácsolták, hogy egy réteggel legyen csak több a ruha rajta, mint rajtam. Viszont gondoskodjak takaróról, ami meleg, de nem nehéz és esõvédõrõl a babakocsira. Nekem ez bevált. Sosem volt beteg a csöppség. Azt mondják, a baba tarkójánál meglehet nézni, hogy fázik, vagy melege van, vagy jól érzi magát. Ha forró, nedves a tarkója, akkor melege van, ha hideg, akkor fázik. Boldog baba várárst! 20 hetes mami
én az egyiket január 3án szültem a másikat március 1 szoval hideg volt rendesen még én ugyanugy öltöztetem mint magam öket annyi csak hogy vastag bundazsák vagy takaro kell azért kintre télen rájuk bent meg ha fázik ugyis be takarod, most meg febr 14re vagyok kiirva
Én január 27-ére várom a kicsit, szóval szintén téli baba lesz. Ne aggódj az öltöztetés miatt, a kicsikre csak 1 réteggel több ruhát kell ráadni, mint amit te magad is felvennél, hogy ne fázzál. A legfontosabb az, hogy szerezz be neki hosszú ujjú bodykat, rugdalódzókat, vagy kisnacikat, zoknit, pulcsikat, lemeg pulcsit, meleg nacit, a babakocsiba zsákot, meleg plédet, sapeszokat (vékonyat, vastagot), kesztyût, ha a babazsák nem kesztyûs. Én kaptam egy kis listát, ha gondolod átküldhetem.
Szia! A hazahozatalra a védõnõ össze fogja írni mit kell bevinned. Legalábbis az enyém adott egy listát, igaz én jõvõ hónapban szülök. Mi is úgy terveztük, hogy mózeskosárban teszi meg az elsõ utat a kisfiunk, de a vn mondta, hogy kötelezõ autóban a babahordozó. Kresz elõírás. A mózeskosárért állítólag büntetnek. Sok sikert!!!
Az utolsó hozzászóláshoz szólnék. Állítólag a mózes kosár az autó két ülése között a földön (elsõ, hátsó ) szállítható. Nekem legalábbis az egyik helyi rendõr ismerõsöm ezt mondta. A hordozó még nem a piciknek való tartós utazásra végképp nem. még akkor sem, ha van fekvõs poziciója.
A kérdező hozzászólása: De olyan mózeskosár is van, amit be lehet kötni a kocsiba! Akkor csak hazalehet abba hozni, ha nem akkor meg minek csináltak volna olyat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!:) Akkor +1 réteg mint ami rajtam van, meg a tarkóját nézegetem majd!:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy egy nő menstruálhat a terhesség 3. hónapjáig?

3

18 héten csak genetikai uh van? Képet ott is lehet kérni?

Nyíregyházán a kórházba járok nem magánorvoshoz. Mindenhol 1000Ft-ot kérnek el egy képért?

1

Candida gombám van 8 hetes terhesen?

Nagyon félek, 8 hetes terhes vagyok és candida gombát mutatott ki a tenyésztésem. Egyébként semmi tünetem nincs, nem fáj, nem viszket, nincs folyásom sem. Nem fáj ha pisilek stb.

Félek, hogy mi lehet ez? Dokim azt mondta ha nincs tünetem, akkor nem kell izgulnom, állítólag a babára nem hat.

6

17. hétben lévő kismamák, jól vagytok? "Nagyobbak" is írhatnának tapasztalatokat, köszi!

Első terhességem, most vagyok a 17. hétben, és engem eléggé aggódóssá tesz ez a " már nem hányok még nem mozog" állapot... Nézegetem a hasam, hogy tényleg ott van-e, jó volna már, ha érezném a mozgást. Mellső fali lepénynél, és első babánál ez tényleg kitolódhat a 20. hét környékére is?
És most egy hülye kérdés, de bevállalom: sokat görcsölök, szedek rá magnéziumot. Legutóbb zárt volt a méhszáj. Nyithatja a méhszájat az, ha mindig törökülésben ülök, amikor ülök?

5

Tippelős? Hétre-nemre lennék kíváncsi!

http://kepfeltoltes.hu/view/131029/20131029_090846_www.kepfe..

Köszi :)

10

Ti is kihasználjátok néha a "terhes vagyok" kártyát?

Tegnap voltam fogorvosnál és tényleg a több napos fájdalom után teljesen szétestem, kivoltam, csak végezni akartam minél hamarabb, de előttem 25 ember volt. Amikor kijött a nővérke, hogy új embert hívjon be, odamentem hozzá, hogy kismama vagyok, veszélyeztetett és rosszul érzem magam, be szeretnék menni az orvoshoz minél hamarabb. Azonnal be is vitt, 20 percen belül végeztem. Persze kinn nem néztek rám jó szemmel, de nem érdekelt, mert arra gondoltam csak, hogy végre ledőlhessek az ágyamba és tudjak aludni úgy, hogy a kisfiam is a pocakomban végre nyugodt lehessen. Öt is megviselték ezek a napok, mert sokkal többet mocorgott. Önző voltam szerintetek?

37

Most néztem a leletet meg alaposabban és rá van írva, hogy Grav. S.38. St. Post sect. Caes. Akkor ezt azt jelenti hogy császár lesz?

A lányom 26 hónapja császárral született!

4

Van itt olyan kismama, aki tudja, hogy a kisbabája egy héttel később fogant, tehát az utolsó ciklusnaptól számítva három hétre?

Hogyan számoltátok a heteket? Én elméletileg ma vagyok 5 hetes, gyakorlatilag 4. Igazából kettõ. :)

Nem akarom, hogy rám hozzák a frászt, ha azt latják; nem 'elég' fejlett a korához képest.

9

Kismamák! Minden válaszra egy zöld kéz, mit szóltok? Többi lent.

Ki hányadik hétben van? Mikorra vagytok kiírva? Mi a terhességetek sztorija? (Mikor tudtátok meg, hogy pocaklakótok van, hogy jött össze, stb. :) )
Nagyon érdekel!
9 hkm

9

Volt valaki hasonló helyzetben? Menstruáció esedékességekor barnás folyás 2-3 napig vérzés nélkül és a tesztek negatívak mégis terhes tünetek?

Nem figyeltem oda a részletekre, meg mivel úgy gondoltam kizárva a terhesség, nem is gondoltam rá az eset után. De 3 nap múlva elkezdtek fájni a melleim, érzékenyek lettek, sűrűn pisilok, és nyilalásokat érzek a hüvelyemben, hasam aljában. 4 napja hányingerem van, fáradékony vagyok. Mai napig 36,5-7 között van a hőmérsékletem. Múlt héten, illetve ma is csináltam tesztet, de mind negatív. Létezhet ennek ellenére hogy baba van? 8 napja lett volna esedékes a menstruációm. Volt valakinek hasonló esete? Mennyi idő múlva kellene kimutatnia tesztnek a terhességet?
Köszönöm a válaszokat!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!