Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell ragasztani (26 db)

7 hetes Yorkie kutyusomnak most készülök a fülét ragasztani . Tudom, hogy kell ragasztani, egy dolgot nem tudok csak. A szőrt hogy nyirjam le neki kivül + belül?

Borotvával,vagy ollóval ??? Nem fog verg?dni ?? Elég rugalmas egy kutya,és bevan pörögve mindig. Állatorvos itt nincsa közelbe,ugyhogy megszeretném én csinálni. Bklül ki kell tépkedni a sz?rt ?? levágni nem lehet valahogy ??

Legjobb válasz: Elsõ! Mivel már 7 hetesen nála van a kutya ezért nem tenyésztõtõl vette, hanem szaporítótól! Az meg pont [email protected], hogy mi van az eladott kutyával. Kérdezõ! Ne sufnituningolj, hanem holnap vidd el kozmetikába és ott meg is tudják mutatni, mielõtt otthon elcseszed a fülét.

Elsõ! Mivel már 7 hetesen nála van a kutya ezért nem tenyésztõtõl vette, hanem szaporítótól! Az meg pont [email protected], hogy mi van az eladott kutyával. Kérdezõ! Ne sufnituningolj, hanem holnap vidd el kozmetikába és ott meg is tudják mutatni, mielõtt otthon elcseszed a fülét.
Célszerûbb lenne a tenyésztõt megkérdezni, vagy holnapig nem bírnád ki fülragasztgatás nélkül? Bármelyik kutyakozmetikában szakszerûen segítenek pár forintért, vagy tán pénzt sem kérnek.Akkor a kutya is jobban brná, meg látnád, hogyan kell.
Nem tudom a választ, de mi ez a fül ragasztás?
Elég tompa ollóval rövidre nyírni.
igen, inkább vigyétek el egy közeli kozmetikába, ne kísérletezz otthon, plán úgy, hogy azt sem tudod, hogyan kezdj hozzá. Hozzáteszem én sem tudnám, ezért elvinném egy szakemberhez, az a biztos:)
elõzõnek van igaza. 7 hetesen még nem szabadna elválasztani az anyjától!
Egyáltalán már állnia kell a fülnek ebben a korban? Én bullterrieres vagyok, nem értek a yorkiekhoz.

Amstaff fülét hogy kell ragasztani hogy később szép rózsa füle legyen?

Eleinte szépen álltak a fülei ,de most el konyul mint egy bocinak, tud valaki segiteni hogy ragasszam neki? mi a technikája ennek?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy a ragasztással rózsafüle lesz. Nekem ezt egy orvos mondta amikor hasonló gonddal kerestem fel még az amstaffom kölyökkorában. Levágatni nem akartam, pénz se volt rá, de azért mégis egy amstaffos fültartást szerettem volna elérni.Volt aki azt mondta morzsolgassam a porcot akkor beáll, de ez is butaság. Ha elmész egy állatorvoshoz az jobban elmondja neked mit kell, ha egyáltalán kell. Mert nehogy még rosszabbul nézzen majd kimint most.

Nem biztos hogy a ragasztással rózsafüle lesz. Nekem ezt egy orvos mondta amikor hasonló gonddal kerestem fel még az amstaffom kölyökkorában. Levágatni nem akartam, pénz se volt rá, de azért mégis egy amstaffos fültartást szerettem volna elérni.Volt aki azt mondta morzsolgassam a porcot akkor beáll, de ez is butaság. Ha elmész egy állatorvoshoz az jobban elmondja neked mit kell, ha egyáltalán kell. Mert nehogy még rosszabbul nézzen majd kimint most.
Egy jó tenyésztõtõl származó, fajtatiszta kutyának magától szép lesz a füle, vagy ha mégsem, akkor el kell menni a tenyésztõhöz és az megcsinálja neki. De egy papírok nélkül, ki tudja ki fia borja kutyának lehet az életben nem fog úgy állni a füle, ahogy kéne, akkor meg felesleges ragasztgatással küszködni.
http://www.amstafftalk.com/viewtopic.php?f=19&t=3235&start=15 én annak idején így csináltam, szépen meg is állt, arra viszont nem emlékszem mennyi ideig ragasztgattam :/
A kérdező hozzászólása: Akkor tisztázzuk , õ törzskönyves igen komoly felmenõkkel és ennek semmi köze ahhoz hogy áll a füle :) nem is értem az összefüggést
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm :) megpróbálom igy :)

Ha a doktornő azt mondta, hogy a kisfiam köldökét már nem kell ragasztani (köldöksérv), akkor miért fordul ki még mindig?

7 hónapos koráig ragasztottuk a kisfiam köldökét,mert nagyon kidudorodott, de a múltkori tanácsadáson a doktorn? megvizsgálta és azt mondta, hogy nem szükséges tovább ragasztani. Már többnyire szépen bent van, de még sokszor kifordul. Miért?

Legjobb válasz: Nekem három orvos is azt mondta, hogy nem kell ragasztani és nem is tettem. Azt mondták, hogy a ragasztást régen javasolták, most pedig az az álláspont, hogy ha ragasztják akkor nehezebben húzódik vissza. Az én kisfiamnak 4 hónapos korára szépen magától viszamemnt. A doki egyébként azt mondta, hogy ennek 1 éves koráig kell megtörténnie, amikorra megesrõsödik és összenõl a hasfal.

Nekem három orvos is azt mondta, hogy nem kell ragasztani és nem is tettem. Azt mondták, hogy a ragasztást régen javasolták, most pedig az az álláspont, hogy ha ragasztják akkor nehezebben húzódik vissza. Az én kisfiamnak 4 hónapos korára szépen magától viszamemnt. A doki egyébként azt mondta, hogy ennek 1 éves koráig kell megtörténnie, amikorra megesrõsödik és összenõl a hasfal.
Szia! Mi is ragasztgattuk az orvosunk tanacsara, de nem igazan fordult befele, foleg furdetesnel ujra kidudorodott. Aztan mas okbol voltunk egy masik gyerekorvosnal, es amint vizsgalgatta, egyszercsak a huvelykujjaval benyomta neki a koldoket, azt hittem elajulok amikor lattam mit csinalt...azt se tudtam sirjak vagy nevessek vagy kuldjem el melegebb helyre a dokit! De a koldoke azota is bent van...
A kérdező hozzászólása: Akkor talán most már magától rendezõdni fog, ragasztás nélkül is.... Mi már pár hetes korától ragasztottuk, ezt mondta a doki. Ezek szerint mindenki mást mond. Csak aggódom, hogy biztosan helyre jöjjön. Köszönöm a válaszokat! Várok további tapasztalatokat!


Soha nem kell ragasztani a fülét, feleslegesen ne kínozd egy keverék kutyánál nem mindegy?
Elsõvel egyet értek. Pláne, hogy nem csak azért nem kell, mert keverék... hanem neki sem jó. gondolj bele, ha neked ragasztgatnák a füled... Még a fajtiszta kutyusoknál sem értek ezzel egyet.

Ha tagja vagyok a libero klubnak, mikorra várhatom, hogy küldik a papírt amire a figurákat kell ragasztani és beküldeni?

lassan 3hónaposak vagyunk és ekkorra lenne a virág,de azon kívül,hogy vissza igazoltak,hogy majd küldik amire gy?jteni kell semmi...mennyi id? alatt küldik meg?

Legjobb válasz: Nem kell ragasztani sehová tedd boritékba a a bélyegeket kérdõivvel együtt és küld vissza kb 1 hónap mulva küldik a virágot.

Nem kell ragasztani sehová tedd boritékba a a bélyegeket kérdõivvel együtt és küld vissza kb 1 hónap mulva küldik a virágot.
A kérdező hozzászólása: De még a kérdõívet sem kaptam meg...csak a posztert meg a kis könyvet amiért a baba születése elõtt regisztráltam..azóta semmi, pedig már 3hónap lassan eltelt..
Most változott a libero klub. Elvileg már nem a figurákat kell gyûjteni, ha jól olvastam, hanem a vonalkódokat (bár lehet, ez egy plusz szolgáltatás). Mi 4 hónapos korában kaptuk meg a kérdõívet (most fél éves). 3 hónapos korában hívtam fel õket, és akkor derült ki, hogy nem is rögzítették a mi regisztrációnkat, így újra kellett küldenem az adatokat. Hívd fel õket szerintem, és kérdezz rá.
sziasztok, mi is a liberót használjuk, de errõl még nem hallottam hol lehet regisztrálni? köszönöm!!!
Szia! Én már 4x regisztráltam de eddig még csak a belépési kódot sem kaptam meg hogy a klubba be tudjak lépni, de még csak visszaigazolást sem hogy regisztráltam. Szerintem elég trehányak.
E-mail címet kell megadni regisztráláskor? Ha igen, akkor lehetséges, hogy azért nem kapod meg a kódot, mert citromail-t használsz vagy valami ehhez hasonlót. Be lehet állítani, hogy minden levelet megkapj, mert ha rendszer spamnak tekinti, akkor az ilyen jelegû címeken csak beállítás után kapod meg:(

Az akváriumi posztert belülre vagy kívülre kell ragasztani? Milyen ragasztó kell hozzá hogy a halaknak ne legyen baja?

Legjobb válasz: Kívülre, és nem kell ragasztó. Csak egy nedves ronggyal végigtörlöd, és fennmarad az üvegen.

Kívülre, és nem kell ragasztó. Csak egy nedves ronggyal végigtörlöd, és fennmarad az üvegen.
Ha nedves ronggyal viszed fel, ronda marad. Csíkozott, ha légmentesen fel is simítanád, idõvel foltos. Szárazon tedd fel, a széleit meg ragaszd fel valamivel, akár ragasztószalaggal.
Csak vizesen lehet felrakni, méghozzá csurom vizesen, és kipréselni alóla a levegõ buborékot. Szárazon teljesen értelmetlen odarakni, mert egy hányadfék végeredményt kapsz, alig látni belõle valamit, akkor már inkább oda se rakd.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem ANNO volt szárazon és "nedvesen" is, sõt az egyik nevelõn még most is ott van minden gond nélkül -olajjal... Szárazon az a baj sokszor, hogy nem simul rendesen az üveghez és ettõl nem adja ki teljesen a színeket... Lehet ügyesen és szorosabban simítani az üveghez, de ez nem szokott tetszeni az embereknek... Vizesen tényleg csíkos tud maradni + a víz kiszárad(hat) és foltosodik... Utoljára a neten olvasottak szerint tettem fel, méghozzá úgy, hogy kevés étolajat kentem a poszterre és az akvárium hátlapjára is, majd így tettem rá a posztert. Ebbõl kifolyólag a 2 olajos felületet tudtad igazgatni egymáson + az ottmaradt levegõt vonalzóval kiterelgettem... Így teljesen (légmentesen) az üveghez simul és jobban kiadja a színeket is! Sokan attól tartanak, hogy az olaj megavasodik, de nem érezném h büdös lenne, pedig már hosszú évek óta úgy van... Eldöntöd neked melyik tetszik, sokat nem vesztesz vele, mert hipp-hopp kitudod cserélni ha nem tetszene... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Nem ismeri fel az új patront az epson sx 218-as nyomtatóm. Resetelni kéne. Hogyan kell megcsinálni? Valahol olvastam, hogy le kell ragasztani valami csatlakozási pontot ez igaz?

Folyamata?

Legjobb válasz: Az Epson nyomtatóknak, van egy olyan csodálatos dolga, hogy nem mindegyik után gyártott patront fogadja el. Ha nem ismerte fel, utána nem is nagyon akarja majd, de egy eredeti patronnal tudod azt resetelni. Ha pedig eredeti volt a patronod (de akkor nem lenne ilyen hiba), szerviz. Én is próbáltam a leragasztós módszert, amíg rá nem jöttem az elõzõben leírtakra, nekem nem mûködött.

Az Epson nyomtatóknak, van egy olyan csodálatos dolga, hogy nem mindegyik után gyártott patront fogadja el. Ha nem ismerte fel, utána nem is nagyon akarja majd, de egy eredeti patronnal tudod azt resetelni. Ha pedig eredeti volt a patronod (de akkor nem lenne ilyen hiba), szerviz. Én is próbáltam a leragasztós módszert, amíg rá nem jöttem az elõzõben leírtakra, nekem nem mûködött.
A kérdező hozzászólása: Hogy reseteljem az eredetivel?
Hát veszel egyet ami tele van. Megnyitod a tintapatron cserélõt, és kicseréled, azután mûködnie kell!
A kérdező hozzászólása: Tintapatron cserélõ? bocs, de az nem tudom hol van pontosan
A kérdező hozzászólása: Csak a fekete fogyott ki és beraktam ez eredetit utána meg az újat és most se jó.
de eredeti fekete volt és full tele?:D
A kérdező hozzászólása: Ja nem, , de azt már resetelték.Szóval akkor most ha veszek 1 eredeti feketét akkor már utána vehetek bármilyet, és tudom vele resetelni a többit?

Vettem Simsonra egy matrica készletet.7 db matrica van benne. Egy S51-re mennyi kell ebbõl? Mert 4-rõl tudom, hogy hova kell ragasztani, a többirõl nem tudok semmit.

Legjobb válasz: Tank két oldalán Simson felirat. Oldal dekni mindkét oldalán pedig a típusnak megfelelõ S51-es matrica. Ennyi! Ez összesen 4 db! Biztos S51-es matricákat szereztél be?

Tank két oldalán Simson felirat. Oldal dekni mindkét oldalán pedig a típusnak megfelelõ S51-es matrica. Ennyi! Ez összesen 4 db! Biztos S51-es matricákat szereztél be?
A kérdező hozzászólása: Igen, ezeket tudtam, hogy fel kell tenni, de van még 2 IFA Simson felirat meg egy S betûs matrica is.
Szia S betûs matrica a sárvédõre. (Elsõ sárvédõ) A két ifa meg a két teleszkóp szárra szokták (én oda tettem) :)
A kérdés az volt, hogy "mennyi kell rá" és nem az hogy hova ragasszak még. Amúgy 4 kell!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, igazából azt is megakartam tudni, hogy hova kell õket ragasztani, úgyhogy azt az infót külön köszönöm. :)

Hogy kell álmennyezetet ragasztani?

Pontosan hol kell kezdeni a ragasztást? Gondolom van valami szabálya.

Legjobb válasz: milyen menyezet? van függõ ami fel kell furni összekapcsolni. meg van ragasztot lapok plafonra ...hungarocel mind 2 néll 1szerû burkoló trukk ajtó egyenesen be nyitsz majd 1 sor 2 oldalra , a végében teli lapokkal. ha vágás van végében akkor is telisort teszed ki....végén vágsz.

milyen menyezet? van függõ ami fel kell furni összekapcsolni. meg van ragasztot lapok plafonra ...hungarocel mind 2 néll 1szerû burkoló trukk ajtó egyenesen be nyitsz majd 1 sor 2 oldalra , a végében teli lapokkal. ha vágás van végében akkor is telisort teszed ki....végén vágsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!