Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell pl rólam (23 db)

Ne használd. Normális karbantartó program kell. Ilyen pl. a CCleaner.

A kérdésem hogy hogy legyünk pl GTA samp-ban egy Role Play szerón hogy legyünk jó adminok és leaderek? Azt tudom hogy érteni kell hozzá az megvan. RP-ésnek kell lenni, helyesen írni hát bőven ez is megvan. És még mi kell?

Legjobb válasz: tudni az rp fogalmakat...Sok ember PG-zik mivel olyanokat tesz amit a valo életbe nem tenni...vagyis neki esik a rablonak ha kirabolják...beszol a Yakuzásoknak...elhanyagolja a /ME-t és sorolhatnám...figyelj oda minden részletre és kezeld a helyzetet...ne huzd fel magad ha vki ic vagy ooc kötekedik mivel nincs értelme mert olyan irsz akkor meg megy nyafizni az adminhoz és téged büntetnek meg...de ha irsz privit akkor adok egy skype nevet és elmagyarázom még a dolgokat ha akarod :)

tudni az rp fogalmakat...Sok ember PG-zik mivel olyanokat tesz amit a valo életbe nem tenni...vagyis neki esik a rablonak ha kirabolják...beszol a Yakuzásoknak...elhanyagolja a /ME-t és sorolhatnám...figyelj oda minden részletre és kezeld a helyzetet...ne huzd fel magad ha vki ic vagy ooc kötekedik mivel nincs értelme mert olyan irsz akkor meg megy nyafizni az adminhoz és téged büntetnek meg...de ha irsz privit akkor adok egy skype nevet és elmagyarázom még a dolgokat ha akarod :)


Van egy 2012 februári PS3 Slim-em.320GB-os. A kér. Dés a következő: Letöltök pl. : nCore-ról egy játékot, azt rárakom pendrivera, és utána be kell dugni a ps-be? Hogy kell elindítani? A fájlokat hogy rakjam rá a pendrivera? Csak simán rámásolom?

Soha nem csináltam még ilyet. Olyanok írjanak, akik csináltak már ilyen. El?re is nagyon köszönöm!! :D

Legjobb válasz: Röviden: nem tudsz letöltött játékkal játszani PS-en.

Röviden: nem tudsz letöltött játékkal játszani PS-en.
A kérdező hozzászólása: dehogynem :DDDD
Amit PS store-ból tölt le azzal tud...
Nah kicsit hosszú lesz de felvilágosítalak vannak régebbi ps 3 ak amiket lehet flashelni azért drágábbak mint amit te vettél 3, 55 a neve itt lehet sok játékkal játszani bizonyos játékokra várni kell mert idõ míg megfejtik a kulcsokat de ez hosszú a te géped túl uj és nem lehet viszabutítani a torernt oldalakról hiába szeded le a játékokat csak 3, 55 vagy az adott hack módszerrel tudsz játszani sok dolog van programok stb stb hosszú ps hack.húúúúúú ott tudnak segíteni és elolvasgathatod a dolgokat
Igen, muszáj, hogy ott készüljön a kép, de elég ha csak az egyik szülõ van ott.

Ha letöltök a mobile9.com-ról akkor nem kell internet a telcsimre, hogy "aktiváljam" pl. a játékot?

*****

Legjobb válasz: még oda se kell regelned.. egyszerüen letölöd a játékot aztán összekapcsolod vagy bluetoothon átküldöd a játékot és kész is.

még oda se kell regelned.. egyszerüen letölöd a játékot aztán összekapcsolod vagy bluetoothon átküldöd a játékot és kész is.

Hogyan kell Windowsphone ra rakni olyan játékot amit pl ncore-ról töltöttem le?

Letöltöttem windowsphonos játékot ncore ról den mtudom hogy kell rá rakni a telómra.Úgy mint androidnál csak áthúzom ?

Legjobb válasz: nem tudod áthúzni, mert nem érhetõ el a filerendszer, emiatt nincs is filekezelõ rá.Developer unlock szükséges a külsõ forrásból származó alkalmazások telepítéséhez

nem tudod áthúzni, mert nem érhetõ el a filerendszer, emiatt nincs is filekezelõ rá.Developer unlock szükséges a külsõ forrásból származó alkalmazások telepítéséhez

Hogyha pl pirateculb-ról töltök le filmet van amelyik több részbe van fent utánna hogy kell összetömöríteni a rar fájlokat 1-é?

Legjobb válasz: Kijelölöd az összeset, majd jobbklikk -> winrar -> hozzáadás archívumhoz. De kb. semmi értelme ilyet csinálni. Ha meg akarod nézni, akkor inkább kicsomagolni kéne, nem még egyszer betömöríteni.

Kijelölöd az összeset, majd jobbklikk -> winrar -> hozzáadás archívumhoz. De kb. semmi értelme ilyet csinálni. Ha meg akarod nézni, akkor inkább kicsomagolni kéne, nem még egyszer betömöríteni.
Jobb klikk/kibontás kell, ennél a darabokon végigmegy a program és megkapod az eredeti 1 db fájlt.
A kérdező hozzászólása: jó oké persze elõször énis úgy gondoltam hogy kicsomagolom egyenként és utánna össze kéne rakni 1-é és megin kicsomagolni.
Nem kell egyenként kicsomagolni. Ha elindítod az elsõt, a többit meg fogja találni automatikusan.
A kérdező hozzászólása: tehátha 2 db van sé az elsõt lejátszom végigér akkor egybõl jön a második is?(tv-n nézem)
Nem. Az elsõ rart kell csak kicsomagolnod, abban van egy script, ami kicsomagolja a többit is és összefûzi egy fájlba. Tehát akkor is egy fájlod lesz, ha 32, 64, 128, 256 stb rarban van a film.

Hogy kell eltüntetni a Facebook-ról az adott témát? Pl. "Sör téma"

Legjobb válasz: Idd meg vagy csinálj beöntést vele.

Idd meg vagy csinálj beöntést vele.
A kérdező hozzászólása: vicces vagy, csicska
Ha Mozillád van akkor: Ott fent: Eszközök ---> Kiegészítõk, ott megkeresed pl. a sör témát, és letiltod vagy törlöd a Greasemonkey bõvítményt.
csak a csicskázás miatt nem adok értelmes választ, de abban igazad van, hogy ha nem tudja az illetõ(1.) akkor ne írjon, de ezzel a szintjére kerültél. Gratulálok... Amúgy meg ha ilyen "csicska" voltál és témát raktál a facera akkor old is meg.
A kérdező hozzászólása: nem én voltam hanem a tesóm, CSICSKA

Mik kellenek ahhoz, hogy a tv-ről a számítógépre tudjak lementeni pl. egy filmet?

A tv-t tudom használni monitorként, az a kábel jó? Vagy kell másmilyen? Milyen program illetve más egyéb kell még? Valaki le tudná írni nekem? A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Semmilyen fogalmam sincs errõl a témáról, úgyhogy bármilyen hozzáértõ válasz érdekel. Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Semmilyen fogalmam sincs errõl a témáról, úgyhogy bármilyen hozzáértõ válasz érdekel. Köszönöm!
Tv tuner kártya kell hozzá hogy fel tudjál venni tv-rõl.
létezik USB-s verzió is már nem nekk a gépházba se bedugni kártyát hozzá http://www.arukereso.hu/tv-tuner-c4027/?gclid=CKft_ODara4CFQ.. http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/videodigitalizalo_k.. de ha mégis kártyást akarsz az is van rengeteg féle így keress terméket hogy TV tuner
*nekk a gépházba helyesen nem csak a gépházba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!