Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell olyan (2530 db)

Tudnatok nehany tanacsot adni, hogy hogyan kell olyan emberekkel egyuttmukodni akiket nem birunk vagy erezzuk, hogy nem vagyunk nekik szimpatikusak?

22 eves lany vagyok, jelenleg kulfoldon elek,de eddig minden munkahelyemen (Mo.n is) volt 1-2 ember, akik meg abban is hibat lattak, ha levegot vettem.En olyan ember vagyok aki nem szeret senkivel rosszban lenni (ami nem egyenlo azzal, hogy mindenki a haverom/baratom!)sot ha latom, hogy azoknak kell segitseg akikkel nem a legfelhotlenebb a viszony ezt altalaban egy utnak latom ami esetleg egy jobb kapcsolat kialakulasahoz vezethet.Viszont, ha valaki beszol egy veloset vagy bunkon viselkedik, akkor hosszu honapokig "emlekszem ra", tehat nem tudok csak ugy hamar tuljutni rajta.

Legjobb válasz: Olyan emberek mindig, mindenki számára lesznek, akikkel nehéz kijönni. Én azt mondom: szerencsére. Mert olyan feladat ez - leküzdeni az egymás közötti távolságokat - ami építõ, erõsítõ és a legszebb, legnemesebb életfeladatok egyike. Persze nehéz.. Folyamatos figyelmet igényel és ráadásul teljesen nem megoldható az egyik oldalról. Van egy határ ahonnan már a másiknak kell hozzátenni a dologhoz, egy határ ami túl már nem tehetsz semmit, mert nem tudsz a másik helyett akarni. "Kétszemélyes játék" ahogy mondani szokták. Én úgy gondolom, a dolog lényege az, hogy amikor odafigyelünk a másikra akkor teljesen el kell tudnunk felejteni a saját világképünket mert az a zavaró ha a másiké nagyon különbözik a miénktõl. Ezt a figyelmet a másik is érezni fogja és nagyobb bizalommal fordul hozzád. Ha pedig valaki sértõ szavakat mond neked akkor két eset lehetséges: 1. Lehet, hogy igaza van és akkor nincs miért aggódni sõt meg is köszönheted, hogy rávilágított egy eddig nem látott problémára. 2. A másik eset, hogy nincs igaza, ekkor sincs miért aggódni (mert nincs igaza:))

Olyan emberek mindig, mindenki számára lesznek, akikkel nehéz kijönni. Én azt mondom: szerencsére. Mert olyan feladat ez - leküzdeni az egymás közötti távolságokat - ami építõ, erõsítõ és a legszebb, legnemesebb életfeladatok egyike. Persze nehéz.. Folyamatos figyelmet igényel és ráadásul teljesen nem megoldható az egyik oldalról. Van egy határ ahonnan már a másiknak kell hozzátenni a dologhoz, egy határ ami túl már nem tehetsz semmit, mert nem tudsz a másik helyett akarni. "Kétszemélyes játék" ahogy mondani szokták. Én úgy gondolom, a dolog lényege az, hogy amikor odafigyelünk a másikra akkor teljesen el kell tudnunk felejteni a saját világképünket mert az a zavaró ha a másiké nagyon különbözik a miénktõl. Ezt a figyelmet a másik is érezni fogja és nagyobb bizalommal fordul hozzád. Ha pedig valaki sértõ szavakat mond neked akkor két eset lehetséges: 1. Lehet, hogy igaza van és akkor nincs miért aggódni sõt meg is köszönheted, hogy rávilágított egy eddig nem látott problémára. 2. A másik eset, hogy nincs igaza, ekkor sincs miért aggódni (mert nincs igaza:) )

Tumblr-ön hogy kell képet beállítani háttérnek és hogy kell olyan egeret rakni, hogy valami kis forever vagy más legyen mellette?

1. Ilyen egyéni hátteret szeretnék beállítani, és a "customize"-nál csak színt tudok választani.

Legjobb válasz: Az egérre válaszolva: A kurzort ugyanúgy le kell tölteni, mint a témát. Nem tudom, hogy olyan van-e amilyet szeretnél de ha beírod a keresõbe, hogy tumblr cursor, akkor egy csomó oldalt ki ad, amin van többszáz féle kurzor található. A háttére válaszolva: Van olyan téma ami nem enged hátteret cserélni. Ha igen, akkor a "Background" gomb melleg ott van az "upload" arra menj rá. Ha nincs ilyen, változtass témát

Az egérre válaszolva: A kurzort ugyanúgy le kell tölteni, mint a témát. Nem tudom, hogy olyan van-e amilyet szeretnél de ha beírod a keresõbe, hogy tumblr cursor, akkor egy csomó oldalt ki ad, amin van többszáz féle kurzor található. A háttére válaszolva: Van olyan téma ami nem enged hátteret cserélni. Ha igen, akkor a "Background" gomb melleg ott van az "upload" arra menj rá. Ha nincs ilyen, változtass témát
A kérdező hozzászólása: Köszi sokat segítettél :)

Hogyan kell olyan dombornyomott bankkártyát rendelni, amivel tudok sportfogadni, pókerezni stb. a neten?

Melyek a f?bb típusai, hol stb.

Legjobb válasz: nem kell dombornyomott kártya, olyan kell, aminek a hátoldalán van 3 jegyû érvényesítõ kód, kb minden kártya ilyen ma...de inkább olyat rendelj, amihez jár internetkártya

nem kell dombornyomott kártya, olyan kell, aminek a hátoldalán van 3 jegyû érvényesítõ kód, kb minden kártya ilyen ma...de inkább olyat rendelj, amihez jár internetkártya
Kedves Kérdezõ! Ha még 26 év alatti vagy, akkor nagyon ajánlom neked a CIB Bank "Cibezz"-számlacsomagját!!! Ehhez kapsz bankkártyát (nem dombornyomott!), de adnak az interneten használható INTERNETKÁRTYÁT is (díjmentesen), ezzel biztonságosan tudsz vásárolni a neten! Ez egy 'MasterCard' bankkártyának felel meg. (A bankszámládról mindig csak annyit teszel a internetkártyádra, amennyit a weboldalon akarsz költeni, a többi pénzed biztonságban van!) Amúgy ez egy díjmentes számlacsomag, a NetBankos tranzakciók is díjmentesek... ====== Ha elmúltál 18 éves, bárhol igényelhetsz a bankszámlád mellé dombornyomott bankkártyát, de a bankok különbözõ feltételeket szabnak... Itt tájékozódhatsz : http://www.bankkartya.hu/ ====== Én tegnap nyitottam a Raiffeisen banknál "Lendület"-számlacsomagot (699 Ft/hó), ehhez dombornyomott VISA Classic bankkártyát igényeltem... A számlanyitáshoz és a bankkártya igényléshez elegendõ 2-3ezer Ft-ot a számlára tenni! (Én 5000 Ft-ot tettem a friss számlámra.) ====== A K&H Banknál tavaly nyitottam "Emeltszintû elektronikus számlacsomag"-ot, ez kb. 600 Ft/hó számlavezetési díjú, minden NetBankos tranzakció díjmentes benne... Ehhez dombornyomott MasterCard kártyát igényeltem (itt sem kellett sem fizetést átutaltatni, sem többszázezres betéttel nyitni, elég volt 5000 Ft a nyitáshoz és a kártyaigényléshez.) ====== Vannak bankok, ahol a NEM DOMBORNYOMOTT 'Visa Electron' bankkártyát is használhatod a neten fizetésre (ezt a bankok saját hatáskörükben határozzák meg). Ezzel csak az a baj, hogy nem mindegyik weboldalon fogadják el a Visa Electron bankkártyákat, hiába a bank engedélyezte a használatát! Ilyen pl. az OTP Junior Visa Electron vagy más nem dombornyomott kártyák... :-[ ====== Ha mindenütt könnyen használható bankkártyát szeretnél, akkor kétféle jöhet szóba : - dombornyomott MasterCard... - dombornyomott VISA Classic... http://www.bankkartya.hu/?oldal=tanacs_csop_10
A kérdező hozzászólása: utolsó köszönöm is meg nem is:D "amivel tudok sportfogadni, pókerezni stb. a neten" ez nem vásárlást jelent és már néztem a bankartya.hu-t! ott nem kaptam jó választ, ezért tettem fel itt!
Kedves Kérdezõ! Ahol az interneten online fizetned kell, az net-vásárlásnak számít!!! Igaz, én nem szoktam a neten pókerezni, sportfogadást végezni, de rendszeresen vásárolok és a fiam több weboldalon online játékokra szokott elõfizetni : itt is dombornyomott kártyára van szükség és ez is NET-VÁSÁRLÁS! Neked olyan bankkártyára van szükséged, ami interneten is használható ==>> dombornyomott bankkártyára!

Régen a menzás kaják közül a sóskamártás főtt krumplival, meg husival volt a kedvencem! Hogyan kell olyat csinálni? Olyan jó édes volt a sóskamártás! Lehet egyáltalán fagyasztott sóskát kapni vagy valami?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet kapni szinte minden nagy áruházban.(kocka alakú mint a spenót) Sajna nem naon tudom hogy kell csinálni de cukor bizti kell bele meg asszem tejföl!

Persze hogy lehet kapni szinte minden nagy áruházban.(kocka alakú mint a spenót) Sajna nem naon tudom hogy kell csinálni de cukor bizti kell bele meg asszem tejföl!
a felengedett sóskát lecsepegteted (a leve nagyon savanyú, az nem kell) olajon vagy margarinon megfuttatod (kb 5-6 percig) aztán fölöntöd kevés vízzel, mikor megfõtt, mehet bele só és cukor valamint egy doboz tejfölbe 1-2 ek liszt elkeverve - ez is megy bele, majd összerottyantod ennyi az egész, nagyon finom, mellé a húslevesben fõtt husit szokták adni, fõtt krumplit és tükörtojást
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!

Hogy kell olyan csillagot (tüzijáték) csinálni ami csak szinesen ég és nem húz maga után csóvát?

Legjobb válasz: Úgy kell kezdeni, hogy levizsgázol pirotechnikából, gyártástechnológiából, aztán engedélyeztetsz és felhúzol egy gyárat, újra engedélyezteted, majd begépesíted, újra engedélyezteted, képzett dolgozókkal telerakod és újra engedélyezteted, a próbagyártást engedélyezteted...... Ne akarjál olyat csinálni otthon, ami profi gyárban készítve is veszélyes.

Úgy kell kezdeni, hogy levizsgázol pirotechnikából, gyártástechnológiából, aztán engedélyeztetsz és felhúzol egy gyárat, újra engedélyezteted, majd begépesíted, újra engedélyezteted, képzett dolgozókkal telerakod és újra engedélyezteted, a próbagyártást engedélyezteted...... Ne akarjál olyat csinálni otthon, ami profi gyárban készítve is veszélyes.
Ááá, így már összeállt a kép. A rakéta építõs, robbanószeres, lángfestõs project akkor mind ezért volt :D
A kérdező hozzászólása: 2. kérdezõ nem tudom mire célzol. Ez most egy kérdés lesz. Ha csinálog egy piromaster.org oldalon leirt szinesen égõ csillagot és ha kilõném akkor húzna magaután csóvát?
Ha elfelejted elengedni, akkor biztosan.

Hogyan kell olyan palacsintát csinálni amit a strandon is csinálnak ilyen nyeszlettebbet?

Több víz kell bele vagy mi a titok? (nekem az a kedvencem)

Legjobb válasz: Arra gondolsz, hogy olyan vékony? Hígabbra kell csinálni, és keveset rakni a serpenyõbe, és jól szétfolyatni.

Arra gondolsz, hogy olyan vékony? Hígabbra kell csinálni, és keveset rakni a serpenyõbe, és jól szétfolyatni.
Sok víz kell bele! Keveset önteni a serpenyõbe, hogy vékony legyen!
Az a hajszálvékony sok ásványvízzel készül, jó híg legyen, persze ilyenkor jól ki kell olajozni a palacsintasütõt, hogy ne ragadjon le.
Miért tennének a strandi büfések sok tojást meg sok olajat a tésztájába? Nem éri meg nekik, ezért csinálják rengeteg szódával, ez a titka
Jó kérdés. :D én is azt szeretem. Talán a sok olaj, vastag tészta. Nem?
Tej helyett csak szódát használj. vékony, szinte átlátszó lesz a palacsinta. a páromnak is ez a kedvence. igaz, minden palacsinta elõtt teszek egy cseppnyi olajat a serpenyõbe, máskülönben leragadna.de így is meg tudom fordítani feldobva :)
Én tejet és ásványvizet is teszek bele. Szerintem a titok a sok tojásban van, de arra is vigyázni kell, hogy ne legyen a tészta sem túl híg, sem túl sûrû. Elsõ esetben szakad, a másodikban nem lesz vékony.

Cigivel hogy kell olyan fustot fujni, amitol olyan karika lesz? Vagy hogy van:DD

Legjobb válasz: úgy kell hogy amikor kifújod hirtelen visszaszívod a füstöt.a külseje kiszáll a szádból, a belseje meg nem mert azt vissza lehet szívni

úgy kell hogy amikor kifújod hirtelen visszaszívod a füstöt.a külseje kiszáll a szádból, a belseje meg nem mert azt vissza lehet szívni
A kérdező hozzászólása: oo, köszi
Szerintem meg pont hogy nem.. Hanem kiengeded a füstöt a szádból lassan, majd úgy, hogy összeszûkíted hirtelen kisebb "o"-ra a szád, úgy a következõ adag füst gyorsabban átfut a már kieresztett részen, így lesz karika.. A másik lehetõség, hogy a szádat nem mozgatva, hanem "o"-ra tartva a nyelveddel úgy csinálsz, mintha "l" betûket ejtenél ki.. A harmadik lehetõség, hogy szintén a szokásos szájtartással az arcod apró pici mozdulatokkal ütögeted az ujjad segítségével. :)

Hogyan kell olyan édes-savanyú szószt csinálni, ami a Mcdonald's-ban kapható?

Legjobb válasz: Szia. Azt nem tudom,hogy otthon,hogy kell,de van az univernek is édes-savanyú szósza,ami ízre pont olyan mint a mcdonald's-os:)

Szia. Azt nem tudom, hogy otthon, hogy kell, de van az univernek is édes-savanyú szósza, ami ízre pont olyan mint a mcdonald's-os:)
DEJÓVAGY!! A MC DONALD'S BAN ESZED A MÛKAJÁÁT!!!
A kérdező hozzászólása: és?:) ki kérte hogy kövezz meg? néha jólesik...gondolom te színtiszta biokaját eszel.
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. A McDonald's beszállítója szószok terén a kecskeméti UNIVER. Pontosan ugyanazokat a salátaönteteket és az édes-savanyú szószt is meg tudod venni az üzletekben. Én pl a tecsóban láttam. :)
Szia! Én sem vagyok fanatikus mekis, de az a szósz nagyon be jön, és megpróbáltam reprodukálni sztem elég jól sikerült. Barack lekvár, pici ecet, só, bors. - a mennyiségeket sajnos nem tudom, kóstolgatni kell közben, ha nem elég édes a lekvár akkor egy kis cukor is mehet bele. - ha bizarnak hangzik, akkor megjegyezném, hogy a mekis összetevõit el olvastam, abba mondjuk néhány E betüvel több van, de a lényege ez.
Elég primitíven hangzik, de én ketchupot kevertem össze mézzel és teljesen olyan ìze van mint a mekis édes-savanyú szòsznak csak el kell találni az arányokat:)

Sebestyén Balázsnak jó haja van? Hogy kell olyat csinálni?

Legjobb válasz: szerintem k.rva jó haja van :) Én is olyat akarnék, de nem tudom megcsinálni úgy. Egyébként a frufrut úgy kell féloldalasra(oldalfrufru) levágni.

A kérdező hozzászólása: szerintem k.rva jó haja van :) Én is olyat akarnék, de nem tudom megcsinálni úgy. Egyébként a frufrut úgy kell féloldalasra(oldalfrufru) levágni.
A kérdező hozzászólása: ?
egyszerû. kinyomtatsz róla egy képet, elviszed a fodrászhoz, megmondod, hogy olyan kell, levágja, kifizeted, hazamész, pózerkedsz egyet tükör elõtt, aztán felcsapod a fészbúkra azt rajoskodsz vele. jó szórakozást.:D

Facebook-on hogyan kell olyan képet szerkeszteni, ahol pl. felsorolod, hogy kiket szeretsz stb? Láttam már egy csomó hasonlót.

Legjobb válasz: Én nem vagyok régóta facebook-os de azt hiszem ez úgy van hogy a gép magától rak hozzá képet.Van olyan is amikor nem talál semmit.

Én nem vagyok régóta facebook-os de azt hiszem ez úgy van hogy a gép magától rak hozzá képet.Van olyan is amikor nem talál semmit.
A kérdező hozzászólása: De amikor nincsen rajta személy, csak írás vagy éppen rajz... Melyik alkalmazással lehet ezt, és hol?
Ha még érdekel ! Rákattintasz a képre ott jobb oldalon van hogy megjelölés arra rákattintasz és bejelölöd az emberkéket akit akarsz.. És ha befejezted akkor rákattintasz Megjelölés befejezése. :) :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!