Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell nevemet (1164 db)

Hogy kell nevet változtatni facebook-on?

Legjobb válasz: Ha arra a névre érted, amin beregisztráltál, akkor sztem úgy, hogy rámész arra, h fiókbeállítások, aztán ott kiad mindenféle ilyet: Név, felhasználónév, e-mail cím, stb... Szerintem, így meg tudod változtatni, csak várni kell, míg a rendszer végrehajtja. Írja is ott, h a "a neved megváltoztatásának megerõsítése 24 órát vesz igénybe". Én már kipróbáltam, csak nem bírtam kivárni, utána meg mikor elhatároztam, h kivárom, akkor meg nem akart mûködni. Próbáld meg. :) Remélem, segítettem.

Ha arra a névre érted, amin beregisztráltál, akkor sztem úgy, hogy rámész arra, h fiókbeállítások, aztán ott kiad mindenféle ilyet: Név, felhasználónév, e-mail cím, stb... Szerintem, így meg tudod változtatni, csak várni kell, míg a rendszer végrehajtja. Írja is ott, h a "a neved megváltoztatásának megerõsítése 24 órát vesz igénybe". Én már kipróbáltam, csak nem bírtam kivárni, utána meg mikor elhatároztam, h kivárom, akkor meg nem akart mûködni. Próbáld meg. :) Remélem, segítettem.

Hogy "kell" nevet választani egy születendő gyermeknek? Ti hogy tettétek ezt? Milyen szempontok alapján döntöttetek? Hány nevet adtatok neki? Mi lett a neve? Megbántátok vagy sem, hogy ezt adtátok Neki?

Legjobb válasz: Mi addig lapoztuk a naptárat, míg mindkettõnknek "elsõ látásra szerelem" nevet nem találtunk. :) Sokaknak mondtam már, mielõtt ilyen Hubertusz meg ilyen neveket adnak a gyereknek képzeljék el a nevét egy Dr.-el :)

Mi addig lapoztuk a naptárat, míg mindkettõnknek "elsõ látásra szerelem" nevet nem találtunk. :) Sokaknak mondtam már, mielõtt ilyen Hubertusz meg ilyen neveket adnak a gyereknek képzeljék el a nevét egy Dr.-el :)
9 év után fogant a lányunk, azt mondták, hogy soha nem lehet egyikõnknek sem gyereke.Tehát mindketten meddõk vagyunk.De CSODA történt, vagy csak a dokik tévedtek :) ! MIRA lett a neve, ami CSODÁT jelent:) Annyiban bántam meg , hogy tucatnév lett.Bár felénk nagyon kevés van!
Nekem az Anna mindig nagyon tetszett. Mivel vezetékneve is nagyon gyakori, így kerestem hozzá egy különlegesebbet az utónévkönyvben. Mivel mind a név, mind a jelentése nagyon tetszett, így a gyerekem neve Anna Míra lett. Nem bántam meg. Nem egy extra név, nem is mindennapi, nekem nagyon különleges és õ is szereti.
Nekem elsõ szempont volt, hogy a családba és baráti körünkbe ne legyen ilyen név. Nagyon sokáig gondolkoztunk. Volt ami nekem tetszett, páromnak viszont nem. Vagy fordítva. :) Szinte az egész terhességem alatt ezen gondolkoztam. Minden héten másik neve volt :) ) Aztán szülés elõtt 1 hónappal eldöntöttük. Én néztem ki, tetszett páromnak is. Noémi lett kislányunk. Jelentése pedig "gyönyörûségem". És tényleg olyan gyönyörû :) )
"Nekem elsõ szempont volt, hogy a családba és baráti körünkbe ne legyen ilyen név." Nekem is! Én mindig személyeket kötök a névhez és volt, hogy tetszett, de nem akartam, hogy arra az ismerõsre emlékeztessen. Én Dominikot szerettem volna, de egy ismerõs velem egy idõs terhes volt és így elvetettem az ötletet, hogy a gyerekeinket egyformán hívják. Így lett Dorián a kisfiunk, nekem nagyon megtetszett a hangzása a névnek és nem utolsó sorban akár külföldön is könnyen használható, ha úgy hozná a sorsa. Talán jó lett volna egy második név, de ezt is elég nehéz volt megtalálni, mert a párom vezetékneve elég fura és ritka.
A mi vezetéknevünk elég gyakori, úgyhogy különlegesebb nevet kerestünk. Valamint azt is néztük, hogy magánhangzóra végzõdõ nevünkhöz mássalhangzóval kezdõdõ keresztnevet adjunk. És hogy ne csak egyforma magánhangzókból álljon az egész neve. Mert az elég fura tud lenni. Így lett a kislányunk Gvendolin. Jelentése: fehér. Nem bántuk meg. :)
Apa Emesének akart hívni - a vezetéknevem miatt, inkább jó, h nem az lettem :) . Anya Rebekát gondolt, de aztán mégsem az lettem, hanem Éva. Mit ne mondjak, néha nem szeretem, mert nagyon komoly, de ha Évizik, úgy okés.
Egyszerû szép nevet szerettem volna.Sokáig gondolkoztam.Egyszer egy ujság cikkben találtam rá a kislányom nevére.Jó választás volt, örülök, hogy így hívják.
Én nem igazán néztem semmit. Kristófnak akartam, az apja nem engedte. Ment a harc h legalább második neve hagy legyen ez. Nem. Na végül Kevin Dorián lett. Kevint használja, azóta felfedeztem h tucatnév is. Imádom a kisfiam, de néha úgy elcsodálkozok rajta, hogy õ a Kevin. Nem nagyon szoktam még meg.
Nálunk nagyon rövid a vezetéknév és ezért hosszabb keresztnevet szerettünk volna választani.Fontosnak tartottuk még, hogy magyar név legyen és jól csengjen a vezetéknévvel. A Levente mellett döntöttünk.A családban nincs ilyen név, sõt a faluban is csak egy embernek ez a neve. Nem bántam meg, szerintem nagyon szép név.
Mi a párommal közösen döntöttünk, és szerencsére mindkettõnknek ugyan az a név tetszett, így a kislányunkat Stefániának hívják, a következõ kislányunk pedig Emili lesz!
nekünk is nagyon fontos volt, hogy ne legyen a közeli ismerõsök, rokonok között ilyen nevû. Ne legyen tucat név, ne legyen közel a szülinap a névnaphoz, mivel télen született elég, hogy a Karácsony közel van. Volt nagyon sok nevünk, nem találtuk meg az igazit, rá jöttünk, hogy 2. névnek mindig ugyan azt hagytuk, így az utolsó héten eldöntöttük, hogy az lesz az igazi és másodiknak kerestünk egyet :)
Nem akartunk "tucat"nevet(bár sok tetszik közülük).Megbeszéltük apával ha fiú akkor õ keres nevet ha lány akkor én.Fiunk lett.Kiírta a netrõl ami neki tetszett én átnéztem , -kihúztuk ami tucatnév -ami megtalálható a rokonok stb.között -ami nem passzolt a kettõnk vezetéknevéhez(mind a kettõt megkapta) -legyen rövid, magyar és fontos Ne lehessen a -ka, -ke kicsinyitõ képzõvel használni.Én utáltam ha Krisztikének hivtak. Megmaradt a minden szempontnak megfelelõ.Csege.Imádom .
Nálunk a férjem nagyon Noémit szeretett volna, és még a Fanni tetszett neki, de utóbbit elvetette késõbb. Viszont apósom felesége szólt, hogy hivatalosan Noémi névnap a körül van, amikor a pici születik, április 22-ei lett végül. Így elvetettük. Felmerült aztán a Lilla, Andrea és még egy harmadik név, már nem is rémlik mi volt. Körbekérdezett a párom ismerõsök között, hogy kinek mi tetszik, és mindenki egytõl egyig Lillára voksolt, nekem is ez a név tetszett jobban, így Lilla lett. Aztán pár héttel a születése elõtt újra felmerült a Fanni név, tehát a végeredmény Lilla Fanni. Szép dallamos, és mivel mindkét név rövid, így összesen sem túl hosszú a neve. :)
Már kislányként tudtam, hogy ha lesz egy fiam az Ádám lesz.És lett!Szerencsére illett is a vezetéknévhez:)
Érzitek. Csöndben figyelni, lapozgatni, olvasgatni, s be fog ugrani! Azrért nem árt, ha jól hangzik az elsõ névvel, és a jelentését is érdemes megkeresni. Sokszor a mély hangrendû vezetéknevet "könnyíti" a magas hangrendû utónév, és viszont, Molnár Csenge Éri Daniella Erika Stajhonirovszki Demeter Barnabás: Férjen be az ûrlapok rublikájába, , ha nem akarod egy életen át kínozni!
Mindenképpen régi magyar szerettünk volna, olyant ami ritka, mégis egyszerû.A nagyfiam így lett Cseke-nagyon sokat keresgéltünk és egyeztettünk apával.:) (Tulajdonképpen Gárdonyi Láthatatlan emberében van egy Csege nevû szereplõ akinek nagyon tetszett a neve, és amikor utánanéztünk, megláttuk mellette a Csekét, és az lett a nyerõ.:) )A második fiú szintén hasonló elképzelések alapján lett Csoma-Kõrösi Csoma Sándor után, h majd egyszer õ is olyan nagy utazó legyen.:) )Aztán jöttek az ikerlányok, akiknél az egyik név már régóta a tarsolyban volt, mert gyerekkoromban olvastam az Édua nevet, és már akkor eldöntöttem, h a lányomat így fogják hívni.A másik lány pedig Rege lett, mert nagyon szépnek találtam amikor elõször hallottam. Sosem bántuk meg ezeket a neveket, a gyerekek sem, szeretik.Sosem csúfolták õket, sõt, tetszeni szokott az embereknek.
ja az lemaradt, hogy olyan nevet ami családban, rokonságban, baráti társaságunkban szerepel, nem kaphatott.igy jó sok név ki volt lõve ami tetszett volna.de ez nekem volt a fõ kívánságom.
sokáig nem tudtuk a nemét(32 hetes uh-n mutatta magát meg elõször rendesen), és addig is jobban a lány felé hajlott a doki, igy a lánynevek között keresgéltünk inkább.aztán mikor kiderült h fiú lesz, akkor beharangoztuk h nekünk kis Bendegúzunk lesz.na gondolhatjátok milyen hurrogás, leszólogatás lett belõle, hogy ez meg milyen név.pár hétig még elhallgattuk a férjemmel, majd egyik nap besokaltunk.elõvettem a naptárat és olvastam sorba a fiuneveket.kiválasztottunk 7 nevet és felirtuk lapa, majd mint a kisiskolások kisorsoltuk.az utolsó az Ákos lett, de nekem az nem tetszett.megnéztem h mi van a kezemben lévõ papíron és a Patrik név szerepelt rajta.igy az lett a fiunk neve.egyeltalán nem bántuk meg h Patrik lett és hogy igy kapott nevet.majd ha nagyobb lesz akkor majd elmesélem neki hogy miért ezt a nevet kapta.egyébbként a Bendegúz nagyon illett volna rá.kis ördögfióka angyalbõrben.
Mi évekig vártunk a csemeténkre. Tudat alatt tudtam, hogy fiam lesz, továbbá mindenki azt is jósolta nekem. Én egy nem átlagos, de nem is túl különleges magyar nevet szerettem volna. Az Ármin név (mondjuk ez latin) nagyon tetszett a terhességem elején, de mindenki ki volt akadva a családomban és leszavazták. Állandóan bújtam az utónévkönyvet és írtam egy listát az összes tetszõ névrõl. Minden nap kihúztam belõlük valamennyit és leszûkült a kör. A döntés végül a férjemé lett és az Ákos nevet kapta a fiam, mert ez tetszett neki. Ha lányunk lett volna akkor Vanda lenne, de nekem az Izabella név is nagyon tetsztett, de ezt is leszavazta a családom. Szóval nálunk a család elég nagy beleszólással bírt a névválasztásba. Egy nevet adtuk neki és nem bántuk meg a névválasztást. Egy embert ismerek akinek ez a neve és ez is mérvadó volt.
Magyarosított német vezetékneve van a Páromnak, ami bl-lel végzõdik, de az l betût nem kell kiejteni.De alig találtunk olyan nevet, ami magánhangzóval végzõdik és amit találtunk is az volt a családunkban, így maradtunk a Rékánál.Nem bántuk meg és nagyon illik a lányunkhoz.Ha a második fiú lesz (jövõhéten talán kiderül), akkor az apja után Lajos lesz, ebbe beleszólásom nincs, de ha lány lesz, akkor Nóra. Nálam is szempont volt, hogy ne legyen a családban olyan név amit választani akarok.Így is sok az egyforma.

A Farmerama fórumon hogy kell nevet változtatni?

Megváltoztattam a felhasználó nevemet, de a fórumon ugyanazt írja ki ami volt.

Legjobb válasz: nemlehet csak ha megváltoztatod az egész felhasználó nevedet azt meg a beállításoknál kell elsõnek küdesz egy új email címet aztán meg a felhasználó nevet és a jelszót csa így tudod sok szerencsét! :)

nemlehet csak ha megváltoztatod az egész felhasználó nevedet azt meg a beállításoknál kell elsõnek küdesz egy új email címet aztán meg a felhasználó nevet és a jelszót csa így tudod sok szerencsét! :)


Hogy kell nevet változtatni youtubon?

Legjobb válasz: 1 lehetõség van erre, ez pedig az, hogy összevonod a fiókodat a Google +- al, és az ott kiválasztott "Új" név fog megjelenni a továbbiakban a YouTube-on is.

1 lehetõség van erre, ez pedig az, hogy összevonod a fiókodat a Google +- al, és az ott kiválasztott "Új" név fog megjelenni a továbbiakban a YouTube-on is.

Facebookon (idővonalas) hogy kell nevet változtatni? :'o

A régi fészen még megtaláltam, de most már nem xdd valaki tud segíteni? :/

Legjobb válasz: Ugyan ott ahol régen. Fiókbeállítások Név szerkesztése :)

Ugyan ott ahol régen. Fiókbeállítások Név szerkesztése :)

Youtube-on hogyan kell nevet, születési időt változtatni?

Legjobb válasz: Jobb fent katt a nevedre, beállítások, profilbeállítások.

Jobb fent katt a nevedre, beállítások, profilbeállítások.
hát... mivel a profilbeállításokba nem látom, szerintem nem lehet utólag változtatni. ha akarsz vmit, akkor regisztrálj egy másik felhasználót.
Jobb fent katt a nevedre, beállítások, profilbeállítások. Nekem lehet. Akkor neked is.
13:43: Nézd meg jobban, csak a nevet lehet, a korodat nem. Azt csak ki- és bekapcsolni tudod.

Érettségin elmondják majd, hogy mit, hogyan kell? (név felírás hova kell, ilyenek)

A tanárunk elhadarta gyorsan,de abból nem sok maradt meg. Olyasmit is mondott hogy amihez nem írok semmit át kell húzni meg ilyenek...szóval ilyen alapvető dolgokat elmondanak még ott,tisztán,érthetően?

Legjobb válasz: Igen. És alá is íratják, hogy meghallgattad a tájékoztatót.

Igen. És alá is íratják, hogy meghallgattad a tájékoztatót.
reméljük. :D de amúgy minden bele van nyomtatva az érettségibe is
Persze Mindent elmondanak
Legyen nálad kék (vagy fekete) színû toll Papírt adnak
A papíron bélyegzõ lenyomat van Tehát csak olyanra szabad írni amit ott osztanak

Hogyan kell nevet változtatni? Hivatalosan az leszek, aminek változtatom magam?

A helyzet az, hogy a 2. keresztnevemet szeretném eltörölni, mindegy hogy miért. Mi ennek a menete? Hova kell elmennem? Kérnek indokot? Minden iratomat újra kell "gyártani" vagy elég csak a fontosabbakat, mint személyigazolvány és lakcímkártya?

Legjobb válasz: Okmányiroda, 10 ezer forint illeték, indoklás, elbírálják, és minden papírodat újra kell csináltatni (persze nem ingyen), aztán jelentened is kell a változtatást pl a bankodnak, a munkahelyeden, mindenhol.

Okmányiroda, 10 ezer forint illeték, indoklás, elbírálják, és minden papírodat újra kell csináltatni (persze nem ingyen), aztán jelentened is kell a változtatást pl a bankodnak, a munkahelyeden, mindenhol.
A kérdező hozzászólása: Gondolom akkor annyi indok édes kevés, hogy túl hosszúnak tartom a nevemet. Na de akkor milyen egyéb indokokkal lehet nevet változtatni?
Nem kevés. El fogják fogadni.
Azzal is indokolhatod, hogy nem tetszik. A nevünket a szüleink választották, ha nem tetszik, erre hivatkozással megváltoztathatod.
Változz szuper-csillagharcossá! :D

Tudom hogy gáz, de hogy kell nevet változtatni fb-n?

???

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Beállítások (jobb felsõ sarok) Account settings (fentrõl a második), és ott van hogy Name.

Miért lenne gáz? Beállítások (jobb felsõ sarok) Account settings (fentrõl a második), és ott van hogy Name.

Club Penguin-ban hogy kell nevet változtatni?

Már régóta az a nevem hogy pingu95635. Már le akarom cserélni. Lehet olyat ?

Legjobb válasz: Nem lehet

Nem lehet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!