Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell myspace-en valami penge (1 db)

Hogyan kell a myspace-en valami penge profilt készíteni?

Nem vagyok nagy profi a HTML-ben, de azért elszórakozgatok vele, de valamiért a myspace-en még a bet?színt sem tudom átállítani. Én vagyok nagyon béna, vagy itt valamit tényleg máshogy kéne csinálni?

Legjobb válasz: gugliba beirod: Myspace Editor. Kidob kismillió myspace téma generáló oldalt. vannak egyszerübbek és vannak komolyabbak is. sok sikert!

gugliba beirod: Myspace Editor. Kidob kismillió myspace téma generáló oldalt. vannak egyszerübbek és vannak komolyabbak is. sok sikert!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek melyik a legprofibb ingyenes weblapkészítős oldal?

6

Weboldalból adat kinyerése?

Az lenne a gondom, hogy azt szeretném megoldani hogy egy text input-ba beírok egy URL címet, és a rendszer erről az oldalról szedjen le adatokat, képeket, stb, általam megadott helyről ha megoldható ... ilyen van igaz a Facebookba hogy az odlalról szöveget nyer ki illetve egy képet.
Hogy lehet megoldani?

4

Mért van az hogy csináltam egy honlapot a HUPONT-os weplapkészítőn és azért nem tudom csinálni mert amikor rá kattintok az egyik menü pontra, nem kapcsol át rá és egész végig tölt?

http://wwwkutyafajtak.hupont.hu/4/regen-a-kutyafajtak ezt az oldalt akaenám szerkeszteni de nem tudom mert baszakszik ezzel a tőltéssel ://////

3

Vélemény?

http://cassandracharlottegoth.blogspot.hu/

7

Hogy lehet egy neveldét készíteni?

Légysz úgy írd le mint egy hülyenk egy szerűen.

6

Melyik weblap készítőbe lehet belerakni a html formátumban felrakni fájlt?

8

Ha van egy blogom, akkor hogyan érhetném el, hogy látható, megtalálható is legyen?

Csak akkor adja nekem elő, hogyha az URL-t írom be fentre. A Google keresővel sehogy sem tudom elérni, hogy megtalálja, kiadja a találatoknál. Mit tegyek?

2

Hogyan tudnék elindítani egy saját honlapot?

Ingyenesen létrehozható?

6

Mailto:emailcíim? Body= után a szövegbe hogyan tudok új sorokat csinálni? Milyen jellel?

7

Webshop-ot szeretnék bérelni. Milyen paraméterekre érdemes figyelni a választásnál?

Főleg a SEO szempontjából, de bármi más is érdekel. Elég sok magyar szolgáltató van már, s nem tudom, hogy mi alapján válasszak közülük.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!