Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell mosást csinálni (4 db)

Hogyan kell hüvely mosást csinálni?

Legjobb válasz: kell venned egy ilyen hüvelymosót és hozzá löty´t, vagy tablettát. na most a legolcsobb is 4000 Ft. nekem a dokim javasolta és elmentem a patikában és ott kértem. 4000 Ft-nál kezdödött.

kell venned egy ilyen hüvelymosót és hozzá löty´t, vagy tablettát. na most a legolcsobb is 4000 Ft. nekem a dokim javasolta és elmentem a patikában és ott kértem. 4000 Ft-nál kezdödött.
szia! Patikában lehet vásárolni Colpo Clener intim zuhanyt és kérsz hozzá pezsgõtablettát. Van hozzá utmutató.
Mondjuk nekem még megvan a hüvelymosó, de tabim már nincs hozzá. Én fertõtleníteni szoktam az irrigátoromat és langyos vizzel szoktam kimosni a hüvelyemet. De a patikában kérdezdd meg.
van a colpo cleaner-nek jódos pezsgõtablettája, az pl nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Mit kell ilyenkor csinálni, hogy elinduljon a mosás?

Beko mosógépem van, és 40° szerettem volna beindítani egy mosást. Mivel az ajtaja nem mindig kattan be, sokszor kell próbálkozni a becsukással, hogy hátha elindul. Úgy gondoltam, hogy kikapcsolom a gépet aztán kitörlöm a programot (hosszan nyomtam a bekapcs gombot) és azóta semmit sem csinál. Ég rajta a bekapcs gomb (kis háromszög) és az öblítőstopp. Mit tegyek, hogy elinduljon a mosás? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!

Legjobb válasz: Sajnos nem ilyen mosógépem van, de a kérdésed olvasásakor az merült fel, hogy nincs e mosáskésleltetés a start gomb hosszú lenyomásánál? Próbáld meg áramtalanítani pár percre, hogy elfelejtse a programot, majd ismét áram alá helyezni és beprogramozva ismét megpróbálni elindítani.

Sajnos nem ilyen mosógépem van, de a kérdésed olvasásakor az merült fel, hogy nincs e mosáskésleltetés a start gomb hosszú lenyomásánál? Próbáld meg áramtalanítani pár percre, hogy elfelejtse a programot, majd ismét áram alá helyezni és beprogramozva ismét megpróbálni elindítani.
A kérdező hozzászólása: Már megpróbáltam, csak sajnos olyan a gép, hogy menti a programot, áramtalanítás esetén is! :( De jó ötlet, és akkor vajon mennyi ideig késlelteti? Mert olyat nem tudom, hogy be tudok-e állítani! :)
Nekem is volt olyan mosógépem, ami a világ minden kincséért sem akarta elfelejteni a programot. Írd meg, pontosan milyen típusú, keresek hozzá használati utasítást a neten. Ha neked nincs meg.
Használati útmutatóban keress rá... Nekünk Ariston gépünk van, és szerencsére nagyon logikus minden, szóval más a programja. Csak ez a késleltetés dolog jutott eszembe, mert ha jelzi, hogy ok, indulni fog, de mégsem, arra én más magyarázatot nem tudok :( Remélem sikerül valahogy megoldanod!

Van olyan festék vagy haj színező ami pár mosás után ki kopik? Ombre hajat hogy kell csinálni? Milyen teremék vált már be nektek?

Ombre hajat szeretnék csinálni, még nem csináltam és fogalmam sincs hogy kezdjek bele! Mi előtt bárki elkezdené én szeretném megcsinálni! Hosszú sötét barna hajam van, esetleg van olyan termék ami be vált nektek? Köszönöm előre a válaszokat!

Legjobb válasz: DM-ben lehet kapni Préférence wild ombre hajfestéket. Nem olcsó kategória 2390.- ft. Én pár napja csináltam meg a sötétbarna-világosbarna kombót és nagyon tetszik :) http://vitrinblog.hu/ombre-hajfestes-hazilag-igen/

DM-ben lehet kapni Préférence wild ombre hajfestéket. Nem olcsó kategória 2390.- ft. Én pár napja csináltam meg a sötétbarna-világosbarna kombót és nagyon tetszik :) http://vitrinblog.hu/ombre-hajfestes-hazilag-igen/
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!