Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell milyen pózba (23 db)

Kislányt hogy kell, milyen pózban nyilvános wc-n pisiltetni? Hogy érjem el hogy hajlandó legyen?

Legjobb válasz: Ha még kisfiút kérdeztél volna, akkor azt mondom, lehet állva is, de lánynál egyértelmûen ülve. Ha zavar az esetleges fertõzésveszély, akkor vegyél fertõtlenítõ törlõkendõt és az legyen nálad mindig és elõtte töröld le a wc ülõkét. És hogy hajlandó is legyen máshol pisilni, ez egy olyan dolog, hogy nem tudom mennyi idõs a lányod, vagy mennyi ideje szobatiszta, de nálunk a fiam, aki most 3 és fél éves, õ sem akart egybõl nyilvános helyen pisilni, egyszerûen feszélyezte a helyzet, aztán felkeltette egyszer csak a figyelmét az a fajta wc, ami tartályos és nem lehúzni kell, hanem gombbal lenyomni és az annyira tetszett neki, hogy vizsgálgatta a szemével, közben magyaráztam, hogy mi az, miért olyan és egyszer csak közben megindult a pisi is és õ azóta bátran pisil nyilvános helyen is, õ wc-nél állva pisil, itthon a bilibe pisil ülve.

Ha még kisfiút kérdeztél volna, akkor azt mondom, lehet állva is, de lánynál egyértelmûen ülve. Ha zavar az esetleges fertõzésveszély, akkor vegyél fertõtlenítõ törlõkendõt és az legyen nálad mindig és elõtte töröld le a wc ülõkét. És hogy hajlandó is legyen máshol pisilni, ez egy olyan dolog, hogy nem tudom mennyi idõs a lányod, vagy mennyi ideje szobatiszta, de nálunk a fiam, aki most 3 és fél éves, õ sem akart egybõl nyilvános helyen pisilni, egyszerûen feszélyezte a helyzet, aztán felkeltette egyszer csak a figyelmét az a fajta wc, ami tartályos és nem lehúzni kell, hanem gombbal lenyomni és az annyira tetszett neki, hogy vizsgálgatta a szemével, közben magyaráztam, hogy mi az, miért olyan és egyszer csak közben megindult a pisi is és õ azóta bátran pisil nyilvános helyen is, õ wc-nél állva pisil, itthon a bilibe pisil ülve.
En ugy csinalom a 4 eves kislanyommal hogy ha nem otthon vagyunk akkor van a taskamba pelenka es ha szol hogy kell neki akkor raadom es belepisil, utana kidobom. O meg ugy sem mer raulni ha fogom es meg sajnos a guggolast sem tudja vagy nem akarja pedig mar otthon is mutattam neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 2 év 2 hónapos a lányom és 2 hete szobatiszta. Akkor tartani kellene a wc felett. Majd megpróbálom. Múltkor szólt a tescoban hogy kell pisilni, de mikor meglátta a wc-t, akkor nem nagyon akarta megközelíteni... Biztos idegenkedett tõle, még az otthonihoz van szokva.
Én nem merném akkor sem nyilvános wc-re ráültetni, akárhogy is áttörölgetem elõtte, papírra meg fõleg nem, mert az mindig csúszkál. Na meg csak jobb a kis bõrének is, ha nem fertõtlenítõ kendõre ül, hanem akkor inkább tartom.
Ahogy otthon.... Fertõtlenítõ kendovel letorlod az ülõket es meg van oldva.
Én vettem papír wc ülõke takarót, leterítem a wc-re aztán kész! Második babát várom, így nem tudom a wc fölé tartani a lányom, ezért jött ez a megoldás.
Én letörölgetek elõtte, és körberakom papírral az ülõkét, a lányomnak szólok, hogy nem nyúlhat semmihez, belém kapaszkodik, és ilyenkor én törlöm meg. ( 4 éves lesz)...volt már példa, hogy kint kellett pisiltetnem , bár az ritka, inkább ha kocsival megyünk vhova, és meg kellett állni az út szélén, olyankor pedig tartom teljesen.Egyik kezemmel a hóna alatt körbe, másikkal a lábát hogy le ne pisilje.Ennyi.
Ja igen, arra kell vigyázni, hogy a kis combja ne legyen összezárva, mert akkor szokott mindenfelé fröcskölni a pisi :) picit legyen kinyitva, tehát úgy, mintha wc-n vagy bilin ülne.
Szia, az én kislányom alapból nem is hajlandó idegen wc-re ráülni, úgyhogy nálunk mindig gond nélkül megy a pisilés, felemelem ülõ pózba, fogom a hóna alatt és a kis hátát egy karral + a másik karommal meg a térdhajlatát és gond nélkül tud így pisilni. Amikor kisebb volt és az utcán jött rá a pisilhetnék, viszont guggolni még nem tudott, akkor kísérleteztem ki ezt a pózt és nálunk nagyon bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tegnap sikerült, nyilvános wc-n pisilt a lányom, de nem ült rá, hanem a férjem tartotta :-))

Mi az a francia komornyik? Ez milyen póz? Hogyan kell elképzelni?

Legjobb válasz: Az egy hihetetlen perverz póz. Kell hozzá egy kecske, egy gitár, 3 liter tej, 4 gombóc fagyi, 1 bödön méz és egy véletlenszerûen elrabolt francia ember.

Az egy hihetetlen perverz póz. Kell hozzá egy kecske, egy gitár, 3 liter tej, 4 gombóc fagyi, 1 bödön méz és egy véletlenszerûen elrabolt francia ember.
Elõzõ bocsi hogy kijavítalak de én mintha úgy hallottam volna hogy az alábbiakhoz még egy makadám csirkenyakprökölt és egy konzerv juhsajt is kelll .
Elõzõ: semmibaj Az utóbbiak csak ízlés kérdése ki hogy szereti. Egyes kultúrákban viszont pókembernek is beöltöznek hozzá.
:D Lököttek.
:D Ez epic WIN! Amúgy szerintem ez a kettõ marad. esetleg még a francia.
kutyapóz?
Fordított lovagló?:D
Legyen egy jó napja a pasinak:DD 3-as voltam:D
öreges póz, vagymi, szóval oldalt fekve
PROSZTATAMASSZÁ!
kiflipóz
Voltam már ilyen helyzetben, igaz törésem nem volt, csak szakadás, de a fekvõgipsz stimmel. Csak orál volt, meg lovagló, ellenben k*rva jó volt :D
69

Kinek visszahajlik a méhszája, hogyan sikerült teherbeesnetek? Milyen pózt kell alkalmazni?

El?z? babám nehezen jött össze. Most letelt a 6 hónap amit javasoltak, és mihamarabb megszeretnénk próbálni újra.

Legjobb válasz: Az elsõre egy évet vártunk a másodikra kettõt, de a doki azt mondta ehhez nincs köze a hátrahajló méhemhez, viszont azt tudom, hogy mindkét gyerek kutya pózba sikerült:)

Az elsõre egy évet vártunk a másodikra kettõt, de a doki azt mondta ehhez nincs köze a hátrahajló méhemhez, viszont azt tudom, hogy mindkét gyerek kutya pózba sikerült:)
Nem a méhszájad hajlik hátra hanem a méhed. És ez az elsõ gyerek után sokszor változik.Nekem hátrahajló volt, de simán teherbeestem a tabletta abbahagyása utáni második hónapban.A terhesség után már nem volt hátrahajló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nekem is kutyapózban jött össze az angyalkám :(
A hátrahajló méh genetikai adottság, nem változik a helyzete..ezt találtam neked a wikipédián, de gogglézd meg a hátra hajló méhet , rengeteg infó van róla neten. Mély behatolást biztosító pozíció, ha a nõ a hátán fekszik, a férfi pedig rajta. Ilyenkor a kényelmesebb behatolásért a nõ dereka esetlegesen alátámasztható (pl. párnával). A nõ lába a férfi nyakában is pihenhet. A figura lehetõvé teszi a hímvesszõ mély bevezetését. Ez hátrahajló méh esetében elõnyös. Kedvezõ azon nõk számára, akik a hüvely hátsó falának ingerlését igénylik. A nõ izmainak feszült állapota miatt jó kondíciót igényel számára. Ebben a pozícióban az aktus viszonylag rövid idejû. A megtermékenyítés szempontjából azonban elõnyõs e póz. Ebben a helyzetben a nõ nemi szerve teljesen szabad utat enged az ondósejtek méhbe való áramlásának. A „mély” nõk illetve rövid hímvesszõ esetén kedvezõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot!
Szia, nekem is hátrahajló méhem van.Az elõzõ terhességem 8 év tabi után a harmadik hónapban sikerült, a mostani babám pedig a második hónapban.Mi úgy szeretkeztünk ahogy kedvünk volt, egy együttlét alatt többféle pózban de utána mindig tettem párnát a fenekem alá és kb félórát igy feküdtem és csak utána tusoltam le. 18hkm
A kérdező hozzászólása: Mi is így próbálkozunk. Köszönöm, hogy írtad. Drukkoljatok, hogy sikerüljön és ez a babám megmaradjon.
Nagyon drukkolok és meg fog maradni a babád!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást. Rám fér.

Milyen vibrátort vegyek, hogy kielégítsen? Kinek melyik jött be? Ha lehet képpel kérem, hogy lássam. Hogy kell használni? Milyen pózben, hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Attol fugg,h mit szeretsz jobban, a csiklodat izgatni,vagy a behatolast. Nekem olyanom van,ami akkora mint egy ferfi ujj, van rajta egy szilikon nyuszi es alatta egy szilikon gyuru. A nyuszinak a fuleivel izgatom a csiklom es az szilikon gyurube bebujtatom az ujjam es igy ujjazom magam. De a nyuszi leveheto es akkor egy mini vibrator lesz belole, amivel be tudsz hatolni. Innen van : www.annsummers.com

Attol fugg, h mit szeretsz jobban, a csiklodat izgatni, vagy a behatolast. Nekem olyanom van, ami akkora mint egy ferfi ujj, van rajta egy szilikon nyuszi es alatta egy szilikon gyuru. A nyuszinak a fuleivel izgatom a csiklom es az szilikon gyurube bebujtatom az ujjam es igy ujjazom magam. De a nyuszi leveheto es akkor egy mini vibrator lesz belole, amivel be tudsz hatolni. Innen van : http://www.annsummers.com
Nekem a G-pontos semmivel nem jobb, mint a sima. Egy sima vibrivel uúgy elérheted a G-pontod, ha megfelelõ szögben tartod. Nekem zselés van, de õrülten tapad rá mindenféle szösz, szõr, por, ezért nem csípem. Én legközelebb egy sima rúd vibribe fektetek be. Jó a mûanyag is. Amit nagyon tudok ajánlani, az egyfajta mini vibrátor. Csiklóizgatásra való, de eszméletlenül erõs rezgése van és szuperjó :) http://www.diamondsexshop.hu/index.php?show=ter&cat=49&tid=1..
Lehet h kicsit sznobnak tûnök, de nekem (a funkcióján túl) a vibrátor esztétikája is nagyon fontos.Inkább legyen 'szép', gusztusos, ízléses mint nagy, eres, durung... Most szeretnék venni, de teljesen tanácstalan vagyok..az elõttem hozzászolók segítségemre voltak, írjatok még, légy szíves! Félek hogy olyat veszek, ami esetleg nem jön be, vagy nem kapom azt a fajta élvezetet, amit várok. Írjatok még!(nem ciki egy eladót megkérdezni, de azért szexuális szokásaimat nem kötném az orrára face to face.)

Milyen pózban kell lennem hogy egyáltalán ne fájjon az első tampon felhelyezése?

Legjobb válasz: Ezt Neked kell kitapasztalnod,mindenkinek más testhelyzet kényelmes.Leginkább arra figyelj,hogy megfelelõ méretû tampont válassz (elsõ alkalommal a legjobb a mini),próbálj meg ellazulni,ne legyél görcsös,és ne egyenesen,hanem egy kicsit ferdén hátrafelé told a tampont.Ha ellenállásba ütközöl,ne ijedj meg,változtass picit az irányon.Ne idegeskedj,ha nem sikerül elsõre,az sem baj,majd sikerül másodszorra :) Nekem sem sikerült elsõre,"túlizgultam",aztán megpróbáltam újra,és ma már néhány másodpercet vesz igénybe csak az egész. Sok sikert! :)

Ezt Neked kell kitapasztalnod, mindenkinek más testhelyzet kényelmes.Leginkább arra figyelj, hogy megfelelõ méretû tampont válassz (elsõ alkalommal a legjobb a mini), próbálj meg ellazulni, ne legyél görcsös, és ne egyenesen, hanem egy kicsit ferdén hátrafelé told a tampont.Ha ellenállásba ütközöl, ne ijedj meg, változtass picit az irányon.Ne idegeskedj, ha nem sikerül elsõre, az sem baj, majd sikerül másodszorra :) Nekem sem sikerült elsõre, "túlizgultam", aztán megpróbáltam újra, és ma már néhány másodpercet vesz igénybe csak az egész. Sok sikert! :)
Legjobb, ha hanyattfekszel és felhúzod a lábad. Így könnyen a helyére csusszan.
Általában a wc-n ülve szokták felrakni.Én az uncsitesómat kérdeztem elõször a tamponról és hogy kell fölrakni és azt tanácsolta hogy a wc-n könnyebb.
neked kell kitapasztalni, én régen próbáltam úgy, hogy egyik lábam kád szélére tettem, másikat lenn hagytam, de nekem nem vált be. nekem bejött: állva teszem fel, kicsit meghajlítom a térdem, mintha le akarnék guggolni, de mégis állok. selyemborítású tamponnal próbálkozz az elején.
Menzesz 2. Napján próbáld, én úgy csináltam, hogy feltettem a lábam a wc re (aminek a tetjétlehajtottam:) )... Elsõre sikerült normállal (nem volt idõm izgulni, mert muszáj volt használnom...)

Hogy kell maszturbálni? Csak újjal lehet? Milyen mélyre lehet behatolni? Milyen pózban lehet csinálni?

Legjobb válasz: amíg leírtad ezt a barom kérdést, már rég kipróbálhattad volna! sõt, ha szerencséd van, már élvezhettél is volna egyet..

amíg leírtad ezt a barom kérdést, már rég kipróbálhattad volna! sõt, ha szerencséd van, már élvezhettél is volna egyet..
Nem csak újjal, régivel is lehet. Új ujj, régi ujj, új párna, régi párna. Olyan pózban lehet csinálni ahogy jól esik, és oly mélyen is. Próbálkozz, érezni fogod. A masztihoz kevesen kérnek segítséget. Rejtély ezek után, hogy hogyan fedezted fel baba korodban a testrészeid. Gondolom abban sem segített senki. Józan ész. Spray-s dobozt pl ne használj.

Milyen a 69-es póz? Meséljetek róla, milyen érzés, hogyan kell csinálni. Stb?

Legjobb válasz: az a lényeg, hogy a másik ahogy elkezdi minél jobban élvezni, neked is egyre jobban, és élvezetesebben csinálja, és ez a folyamat önmagát gerjeszti, ha mindketten jól csináljátok.

az a lényeg, hogy a másik ahogy elkezdi minél jobban élvezni, neked is egyre jobban, és élvezetesebben csinálja, és ez a folyamat önmagát gerjeszti, ha mindketten jól csináljátok.
szia, fiu vagy vagy lany?hany eves? en 19L, hat nagyon jo buli lehet, sztem nincs mitol tartanod :) altalaban a fiu van alul a lany meg folotte, es hat ugye megfordul.es szajjal kenyeztetik egymast.szivesen irok priviben reszleteket csak tudjam melyik fel vagy :D en szeretem ezt a pozt, elojateknak is jo.meg amugyis ha jol csinalja a pasi a csaj csillagokat fog latni
A hogyan kérdést a 69-bõl logikus gondolkodással megválaszolhatod magadnak is.
fekve v oldalról egymást kielégítitek orálisan. fekve általában a csaj van felül, és jó.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, és még soha nem csináltam, és ki akarnánk próbálni a barátommal. De nem nehéz egyszerre koncentrálni 2 helyre is? Hogy neki is jó legyen meg nekem is?
A kérdező hozzászólása: Jah, és 19 vagyok.
elso vagyok, ezzel nekem is adodtak gondjaim :Dmert ha arra figyelek h en neki oromet szerezzek akkor magamra nem nagyon tudok koncentralni, es ez forditva is igaz.szoval en konnyebben el tudok ugy elvezni ha csak o nyal engem, mert akkor nem kell masra figyelnem.de abbol is inkabb az jon be ha o fekszik en meg folotte vagyok, nemtom nekem ugy jobb.mintha en fekudnek es o menne le nyalakodni :D
A kérdező hozzászólása: És tudnál priviben részleteket írni? :D Jó akarok lenni neki :D

Milyen a misszionárius póz? Hogy kell csinálni?

pls ne írjatok olyanokat h nézz körül a neten meg ilyenek

Legjobb válasz: lány alul fiú felül és hogy hogy kell csinálni? hát ahogy jól esik!

lány alul fiú felül és hogy hogy kell csinálni? hát ahogy jól esik!
A válasz megírásának idõpontja: 2008-05-22 18:30 Nagyon okos vagy! tapsold meg magad!;):)
Szerintem azt hagyd a fenébe, nagyanyáink használták azt a pózt.
úgy kell csinálni hogy elmész a templomba, tovább nem tudom, ott kérdezz meg valakit, ha nem vagy Római Katolikus akkor sajnos buktad:(
Csak a lényeget felejtettétek ki! Szóval a teljesség igényével, mert a kérdezõnek lehet nem evidens néhány részlet. A lány alul és hanyat fekszik a fiú felül és feléfordul. Feltételezések szerint a misszionárius póz valamikor a gyarmatosító idõkben alakult ki. Mégpedig azért mert a keresztények úgy gondolták hogy nem valami keresztényi dolog állatmódra hátúlról akciózni a nõket. röviden ennyi a sztori...
ide le van írva mit hogy kell csinálni: http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20070201misszionarius.html itt pedig képek vannak: http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/ferfifelul/imagep.. http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/ferfifelul/imagep.. ezen az oldalon akár körbe is nézhetsz. televan mindenféle pózzal. jó kutatást :) http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html
a legegyszerûbb póz =)mint írták ugye lány alul fiú felül, és tényleg javasolt felemelni kicsit a lábad, mert sokkal jobb a hatás ;) biztos, hogy úgy élvezetesebb... ez valahol szerintem jön magától, nem egy ördöngõs dolog.írtad, hogy ne mondjunk olyat, hogy "nézz körül a neten" de magát a pózt képen megnézheted ha nem tudod =) mégis csak jobb látni mint olvasni
ha ezt sem tudod várj még a dologgal. amúgy úgy képzeld el mint a grillcsirkét.
Ez olyasmi amit empirikus úton javasolt tanulni!
csávó felül, asszony alul. jobb, ha a lány felemeli a lábát, vagy a pasi kitámaszkodik. akkor mélyebbre tud menni.:P
Elmész más országokba és hittérítesz. Ja az egy másik kérdés... na mind1 legalább tanultatok vmit

Hogyan lehet beindítani a hüvelyi orgazmus felé vezető utat? Milyen pózban kell lenni?

Mert érzékeny vagyok belül, de csak annyi h kicsit kellemes semmi több.

Legjobb válasz: Nekem egy gyakorlet segítségével sikerült elérnem. A lényeg, hogy a hüvely izmaidat összehúzod majd elernyeszted és mindezt ritmikusa. Elõször gyakorold egyedül ülve, fekve mindegy. Kicsit fura. Aztán próbáld ki mikor a párod is bennedd van, ez is fura elõször, de ha ráérzel az ízére akkor már menni fog és a párod is élvezni fogja, hogy jobban szorítod. Persze nem lesz egybõl orgazmusod, gyakorolni kell, de nekem bevált.

Nekem egy gyakorlet segítségével sikerült elérnem. A lényeg, hogy a hüvely izmaidat összehúzod majd elernyeszted és mindezt ritmikusa. Elõször gyakorold egyedül ülve, fekve mindegy. Kicsit fura. Aztán próbáld ki mikor a párod is bennedd van, ez is fura elõször, de ha ráérzel az ízére akkor már menni fog és a párod is élvezni fogja, hogy jobban szorítod. Persze nem lesz egybõl orgazmusod, gyakorolni kell, de nekem bevált.
Nekem másfél év kellett ahhoz, hogy sikerüljön, úgyhogy türelem, türelem... Én azokat a pózokat ajánlom-nekem bevált-ahol a csikló ingerlésre kerül. Tehát pl ha te vagy felül, lovagolsz, a csikló hozzáér a pasi hasához és bent is nagyon jól ingerel-kedvenc pózom. Vagy lehet bármilyen póz, és akár te, akár párod is ingerleheti a csiklót szex közben, és így lehet egyre közelebb jutni a hüvelyi orgazmushoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!