Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell májat (843 db)

Tanácsokat szeretnék kutyával kacsoltaban . Hogy miket kell majd megvennem és hogyan kell majd nevelni?

Szeretnék egy kutyát majd nyáron mert akkor van időm rendesen foglalkozni vele és tanítani. Már nagy sok oldalt elolvastam ezzel kapcsolatban de tapasztalatokat szeretnék a neveléssel és hogy mi az amit mindenképpen jó hogyha megveszek neki ( a kaját meg ilyeneket tudom csak hogy pl.: kutyakosár meg ilyenek mert pl.: van egy fotel a szobámban amit nem használok és hogy az is jó lenne vagy nem ) és mi az amit elhanyagolhatok . Akkor hogy mien fajta lenne jó panelházba ( lehetőleg kicsi és nem hullajtja a szőrét ) . Hogy mennyi idő kell a szobatisztaság megtanításához és az alapvető dolgokat hogy ha hívom akkor idejön meg ül meg ilyenek .

Legjobb válasz: Nekem yorkim és bichon bolognesem van. Egyik sem hullajtja a szõrét, de gyakran kell fésülni, ha hosszúra hagyod a szõrt. A yorki kicsit késõbb, kb. 5-6 hónaposan, a bolognese kb. 3-4 hónaposan szobatiszta lett. A trükk, ami mindkettõnél bevált, hogy mindig ugyanabban az idõpontban vittem ki õket és, ha elvégezték a dolgukat kaptak jutifalatot, így eléggé hamar megjegyezték, hogy mit akarok tõlük. Nagyon okosak. A fotel, ha magas akkor nem túl jó, fõleg, ha kölyökkutyát veszel, mert leeshet. Ami mindenképpen kell, etetõ-itató tál, rágókák (a kiskutyák szeretnek mindent megrágni), fekhely, jutalomfalat (a neveléshez). A vezényszavakat is hamar meglehet nekik tanítani, az enyémek néhány nap után már tudták. Ezt is jutalomfalattal tanítottam meg nekik.

Nekem yorkim és bichon bolognesem van. Egyik sem hullajtja a szõrét, de gyakran kell fésülni, ha hosszúra hagyod a szõrt. A yorki kicsit késõbb, kb. 5-6 hónaposan, a bolognese kb. 3-4 hónaposan szobatiszta lett. A trükk, ami mindkettõnél bevált, hogy mindig ugyanabban az idõpontban vittem ki õket és, ha elvégezték a dolgukat kaptak jutifalatot, így eléggé hamar megjegyezték, hogy mit akarok tõlük. Nagyon okosak. A fotel, ha magas akkor nem túl jó, fõleg, ha kölyökkutyát veszel, mert leeshet. Ami mindenképpen kell, etetõ-itató tál, rágókák (a kiskutyák szeretnek mindent megrágni), fekhely, jutalomfalat (a neveléshez). A vezényszavakat is hamar meglehet nekik tanítani, az enyémek néhány nap után már tudták. Ezt is jutalomfalattal tanítottam meg nekik.
Hogyan kell érteni azt, hogy nyáron tudsz vele foglalkozni? Ha úgy, hogy most még nem, de nyártól majd folyamatosan 10-15 éven át folyamatosan és megszakítás nélkül, akkor jó. Ha csak nyarakon, akkor nem biztos, hogy jó ötlet a kutya. Kistestû, aránylag kevés mozgást igénylõ fajtát keressetek. És tartsd szem elõtt, hogy nem moslékevõ a kutya, nem játékszer és ne akarjatok emberi tulajdonságokat elvárni tõle. Vannak olyan játékok, amelyek a illenek egy kutyához, mert a szabadon, falkában élõ állatoknál is van hasonló. Ilyen pl. az apportírozás. A szobatisztaság nem természetes, de hát arra rákényszerül az ember, hogy rászoktassa. A pitizésre viszont már csak sík hülye emberek tanítják a kutyát.
Elsõ körben pontosan gondold át mennyi idõd lenne a kutyára (nem nyáron, hanem folyamatosan) én nem javaslom a nyári kutyavételt mert a kicsi megfogja szokni, hogy egész nap van vele valaki vagy sokat foglalkoztok vele sokkal jobb szerintem ha rögtön azt szokja meg ami az állandó rendszer lesz az életében (tehát, hogy ti reggel elmentek, délután jöttök) De ez csak az én véleményem...nekem ez a tapasztalatom. A megvétel: kitalálod milyen fajtát szeretnél keresel egy tenyésztõt akinél lesz alom és lefoglalsz egy kiskutyát. Elkéred a szülõk szûréseit (vagy megkéred mutassák meg) A kicsinek két oltással, többszöri féreghajtással és chipel kell rendelkezni 2 hónapos korára (8 hetes korban hozhatod el a kicsit) Ezen az oldalon a kiskutya vásárlásról sok infó van: http://olcsokutya.info/ A fotelt hanyagold, a kutyának fõleg ha kicsi nem tesz jót az ugrálás és baleset veszélyes fõleg nagyon pici kölyöknél Szerintem kis fajtának jó pl a chavalier king charles spániel (náluk a patella ficam és szív szûrés eredményekre kell figyelni) vagy papillon (szintén patella) de különbözõ bichonok is jók lehetnek (na jó többször nem írom le, hogy patella de minden kistestû kutyánál ez az egyik amire figyelni kell) Spec pl én imádom a törpe uszkárokat és nagyon jó, hogy akár te is kitalálhatod, hogy hogyan nyírja meg a kozmetikus a kutyát
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat . Nem csak nyaranként foglalkoznék vele hanem igen 10-15 éven keresztül . Én a nyarat azért tartom ideálisabbnak mert akkor a TANÍTÁSRA van idõm . De abban is van valami hogy egybõl bele kell csöppennie a dologba csak akkor is leghamarabb én tavaszi szünetben gondoltam mert ahhoz hogy tanítás nélkül napközben itthon merjem hagyni ahhoz belekell raknom egy ilyen kutyaoviba ( körbekerített rész a házban ) és azt nembiztos hogy élvezné még kajával és játékkal eggyütt sem. Én Yorkira gondoltam de megfordult már a fejemben a Westie és a Mopsz is . Mit gondoltok ?
sok szerencsét

Hogy kell majd a beszállókártyákat kinyomtatni? Várhatóan mit kell majd megadni stb

Wizz air

Legjobb válasz: Schengenen belüli utazásnál semmit. Két kattintás kb a wizz honlapján és már nyomtathatod is. Schengenen kívüli utazás esetén személyes adatok kellenek: Születési idõ Utazási okmány típusa: útlevél vagy személyi? Utazási okmány száma Utazási okmány lejárati dátuma Csak ezek az adatok kellenek minden utasra. Utána nyomtathatod vagy lementheted késõbbi nyomtatásra a beszállókártyákat. De mindenképp csináld meg az online utasfelvételt mert a reptéren már csak pénzért tudod megcsinálni!

Schengenen belüli utazásnál semmit. Két kattintás kb a wizz honlapján és már nyomtathatod is. Schengenen kívüli utazás esetén személyes adatok kellenek: Születési idõ Utazási okmány típusa: útlevél vagy személyi? Utazási okmány száma Utazási okmány lejárati dátuma Csak ezek az adatok kellenek minden utasra. Utána nyomtathatod vagy lementheted késõbbi nyomtatásra a beszállókártyákat. De mindenképp csináld meg az online utasfelvételt mert a reptéren már csak pénzért tudod megcsinálni!
"és mindenkinél kipipálod amit kértek" Ezt hogy érted? Nem kell semmit pipálni, nem tudom mire gondolsz. Csináltál már wizzair utasfelvételt?
Alapvetõen nyomtatóval kell nyomtatni. Azt kéne megpróbálnod, hogy az utazás elõtt pár nappal a wizzair oldalán beütöd a kapott kódodat, a neveket, és mindenkinél kipipálod amit kértek, és a végén kinyomtatod a kapott pdf-eket. Az elõzõ válaszadó ezeket gyönyörûen leírta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket és az infókat! Már megcsináltam. Sikerült :)

Hogyan kell majd beadnom a K vitamint az újszülött bébimnek? 1 hetesen kell, igaz?

Legjobb válasz: annál késõbb kell, kérdezz majd rá, különben kiskanállal, étkezés közben

annál késõbb kell, kérdezz majd rá, különben kiskanállal, étkezés közben
Mi 2 hetesen adtuk be, a kajcsiba belekeverve (csak azért mert nem szopik, hanem cumsüvegbõl eszik)
Igen, egy hetesen, utána meg havonta egy ampullát, az egy hetes idõponttól számolva. Kislányom hétfõn született akkor kapott a korházban, következõ héten hétfõn kapta itthon, az 2.ára esett, így minden hó 2.án kapta meg.Csak akkor kell ha anyatejes, és addíg amig meg nem kezditek a szilárd ételek bevezetését.Egy kis anyatejet teszel egy kanálba és beadod neki. Gondolom D vitamint is kaptatok, azt 2hetes kortól kell adni, napi 1cseppet.Az mehet egybõl a szájába, vagy a bimbódra szopi elõtt.En fürdés után adom neki, így biztos nem felejtem el.
Én lefejek jópár csepp anyatejet egy cumisüveg kupakba, abba belekeverem, és utána pipettával adom oda neki (gyógyszertárban vettem), hatékonyabb, mint a kanál, mert nem finom, és nekem nem akarta meginni... (Most 3.5 hós)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A pipetta jó tipp! :)

Most szeretnek csinaltatni orr piercinget es megszeretnem kerdezni hogy ha lovo pisztolyal csinaljak akkor azt hogy kell majd kezelni? Es kb. mennyi ido mire begyogyul?

Legjobb válasz: Ugyan úgy kell kezelni mintha tûvel szúrták volna. Egyéntõl függ a gyógyulási idõ van akinél 3hét de lehet 1hónap is. Ha meglesz és nem tudnád a kezelés menetét h mien szerekkel kezeld csak írj ide és majd válaszolok :)

Ugyan úgy kell kezelni mintha tûvel szúrták volna. Egyéntõl függ a gyógyulási idõ van akinél 3hét de lehet 1hónap is. Ha meglesz és nem tudnád a kezelés menetét h mien szerekkel kezeld csak írj ide és majd válaszolok :)
Szia.nekem van az orromban, nekem úgy lõtték. minden nap kenegesd fertõtlenitõvel.azt ott ahol csinálják lehet kérni, sõt fogják is javasolni hogy vegyél.szóval egy nap bekened párszor.én fültisztitó pálcikával szoktam, mert úgy jobban hozzáférsz belülrõl.nekem egy hét alatt begyógyult, utána már kicserélheted másikra a pc-t.de ez egyénfüggõ.akkor gyógyult be, ha mozgatod, és már nem fáj annyira.

2010. jan.16-tól hogyan kell majd beütni helyesen a telefonszámokat?

Azt olvastam, hogy hálózaton belül is 11 szám kell majd a hét helyett. De akkor lehet majd a 06-os kezdést is használni (országon belül), vagy csak a +36-os országhívó kóddal kezdve? +36/20/123-4567 mellett a 06/20/123-4567 is használható marad? A vészhívásokat, segélyhívásokat, helyi vezetékes hívásokat is érinti mindez? Köszi!

Legjobb válasz: a 06-os és a +36-os kezdés is jó, tök mindegy melyiket használod majd, a lényeg, hogy nem hívhatsz majd 7 számjeggyel már

a 06-os és a +36-os kezdés is jó, tök mindegy melyiket használod majd, a lényeg, hogy nem hívhatsz majd 7 számjeggyel már

Akril kád beépítésének melylek a pontos lépései? Részletezzétek kérlek. Keresztapám vízvezeték szerelő, ő fogja megcsinálni a fürdőnket. Segíteni szeretnék neki, ehhez azonban tudnom kell mit és hogyan kell majd.

Legjobb válasz: Meg kell csinálni a kiállásokat, a lefolyóhoz 50-es PVC, de a kád kiállásától legalább 30 cm-re oldalra, mert még a végén be kell tenni a bûzelzárót is. Jöhet a kõmûves bejavítani a falat, elkészíteni az aljzat betont. (Nekem a belsõ falon felhúztak egy 5 cm-es falat, hogy ott is támaszkodjon a kád.) Berakod a helyére a kádat, bekötöd kipróbálod. Van aki nem lábra teszi, hanem az alját is beépíti, és kifújja purhabbal. Ha akril elõlap lesz, akkor jöhet a burkoló, ha épített az eleje, akkor megint a kõmûves jön, és csak utána a burkoló (Akkor jó, ha a kettõ egy személy!)

Meg kell csinálni a kiállásokat, a lefolyóhoz 50-es PVC, de a kád kiállásától legalább 30 cm-re oldalra, mert még a végén be kell tenni a bûzelzárót is. Jöhet a kõmûves bejavítani a falat, elkészíteni az aljzat betont. (Nekem a belsõ falon felhúztak egy 5 cm-es falat, hogy ott is támaszkodjon a kád.) Berakod a helyére a kádat, bekötöd kipróbálod. Van aki nem lábra teszi, hanem az alját is beépíti, és kifújja purhabbal. Ha akril elõlap lesz, akkor jöhet a burkoló, ha épített az eleje, akkor megint a kõmûves jön, és csak utána a burkoló (Akkor jó, ha a kettõ egy személy!)
Nálunk nem kád van, hanem egy magasított zuhanytálca akrilból. Azt nemrég tették be. Van saját lába és elõlapja is. Miután megvannak a víz és lefolyó kiállások, utána jött a burkoló. Leburkolta szépen a padlót és a falakat. Utána a "kádat" simán csak betolták a sarokba, az állítható lábai segítségével vízszintbe állították a lefolyót rákötötték, visszatették az elõlapot és ahol érintkezik a fallal ott kinyomták szilikonnal. A felsõ üveg-kabin része már csavarokkal van a falhoz fogatva. De ahol találkozik a "kád" pereme a kabin aljával, ott is szilikonozva van. Ahhoz képest hogy csak a szilikon fogja a falhoz, atomstabil!
Ja, és még valami: Ha a körösztfater vízvezeték szerelõ, akkor csak csinált már ilyent?
ha az alját kifujjátok purhabbal elõbb tegyétek teli a kádat vizzel!!!!!
és ne felejtsétek el, ha a kád alatt nincs láb, akkor érvényét veszti minden garancia, ezért a legjobb, ha a kád lábbal együtt van és még purhab.Amikor megvan a burkolás, nem szabad hagyni, hogy a a mester beleálljon a kádba és a törmeléket hagyja beleesni, meg az akryl megkarcolódik, a lefolyó eldugulhat és megsérülhet a lefolyócsõ is, szintén érvényét veszti a garancia.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kimerítõ válaszokat! Nem azt írtam, hogy a keresztapám nem csinált már ilyen, hanem engem érdekelt, hogy mik a lépések, hogy tisztában legyek velük én is :)

Lehet, hogy lesz majd csincsillám. Hogy kell majd "foglalkozni" vele?

Az a lényeg, hogy van 3 unokatesóm (egyik csak 6/L:)) és nekik van 2 csincsillájuk. Természetesen egyik az lány, a másik pedig Fiú. A lány nemsokára ellni fog és azt mondták, hogy ajándékban odaadják a picurt.:) Tudok neki ketrecet keresni, mindent, az lenne igazából a kérdésem, hogy hogy kell lefürdetni (ha egyáltalán lehet), mert amikor beteszem az ujjam a ketrecben olyan hirtelen elfutnak, hogy én magam megijedek. Ha meg ki akarom venni, elkezd szaladni másfelé. Hogy van ez igazából? Amúgy a fiú nagyon harapós, odatartottam egy ollót a "ketrecbe" és képes volt 1 percig is rágni... Legtöbb harap?

Legjobb válasz: az, hogy harapós, vagy menekülõs lesz-e nagyban függ attól, hogy mennyire vannak kézhezszoktatva. Fürdetni csak és kizárólag kvarcmentes csincsillafürdetö homokban lehet õket! Ez bármelyik állatkereskedésben kapható. Sok siker a csincsillához! Egy csincsitulaj :D

az, hogy harapós, vagy menekülõs lesz-e nagyban függ attól, hogy mennyire vannak kézhezszoktatva. Fürdetni csak és kizárólag kvarcmentes csincsillafürdetö homokban lehet õket! Ez bármelyik állatkereskedésben kapható. Sok siker a csincsillához! Egy csincsitulaj :D
A kérdező hozzászólása: akkor inkább meg se veszem mert sajnálnám a kutyáktólXD najó :\ ...:DDD
Hát nem tudom :DD hogy meg e kéne tartanod :DDD szerintem kutya husként eladod kapsz érte csómó pénzt kínaiaktol :DDDDDD
1-az ollót rágta, nem harapta, honnan veszed h az ujjadat is harapná? a csinik ilyenek, ha beteszel vmit rágcsálják. Az emberi kezet nem szedik szét általában. 2-vízben fürdetni TILOS, csinhomokban nem kell fürdetni, hanem beteszed és magától hempereg benne, a vad csincsilla is, nem kell hozzá megfogni és belegyömöszölni 3-csincsilla egyedül elpusztul és végül-elég tudatlan vagy, ne haragudj meg, de a csincsilla rettentõen érzékeny, sokkal jobban fel kell készülni a a tartására.
A kérdező hozzászólása: akkor van-e értelme megtartanom egyáltalán?::DDDD
ne agy neki kaját meg vízet és akkor tuti hogy nem lesz semmi baj :D::DD
Az elõttem szóló kb mindent leírt, ami fontos. Lényeg, hogy ne egyedül tartsd, mert depis lesz, legyen helye ugrálni és mindig legyen elõtte friss széna illetve víz. Került a nyers dolgokat, zöldség-gyümölcs csak szárítva adható neki. Ha a farka tövénél megfogod, az nem fáj neki, de az én csinjeim pl alapból nem szaladnak el, maguktól beleülnek az ölembe, ha olyanjuk van, felugranak a vállamra stb stb, aranyos kis gombócok ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, nagyon sokat segítettél!:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy ha tudna még valaki válaszolni, hogy kell úgy megfogni, hogy ne fájjon neki, de ne is tudjon elszaladni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:D:)
A kérdező hozzászólása: igen, tudatlan vagyok (igazából nem kérdeztem)..-.-" szerinted miért teszem fel a kérdést?? viccbõl?

A Vigantiol belsődleges oldatos cseppet amit 2 hetes kórtól kell adni a babának naponta azt hogy kell majd beadnom neki?

Szájon keresztül? Mennyibe kerül és mennyi id?re elég? Ezt folyamatosan kell majd neki adni vagy csak amíg el nem fogy a kiírt adag?

Legjobb válasz: Bocs, de amit az elõbb írtak nem igaz, tápszeres babának is kell a vigantol!!! (mi tápszeresek vagyunk és ugyanúgy naponta 1 cseppet kell adni a gyereknek) 2 éves korig kell adni, ha elfogy, írnak újat, mi 7 hósak vagyunk, most irattam neki a napokban. A szájába csöppentek én is egyet, mivel íztelen, simán lenyeli. M.

Bocs, de amit az elõbb írtak nem igaz, tápszeres babának is kell a vigantol!!! (mi tápszeresek vagyunk és ugyanúgy naponta 1 cseppet kell adni a gyereknek) 2 éves korig kell adni, ha elfogy, írnak újat, mi 7 hósak vagyunk, most irattam neki a napokban. A szájába csöppentek én is egyet, mivel íztelen, simán lenyeli. M.
A Konakiont kell anyatejes babáknak adni.Vigantolt mindnek.
Egy fontos dolog: nem elég, ha a szájába cseppented, a kiskanálban legyen egy kevés anyatej is, különben nem ér semmit az egész... Gyermekosztályon, szülészeten is ezt mondták.
Belecseppented szopi közben a pici szájába. Ha elfogyott, a doki ír föl következõt, jó hosszú ideig kell szedni, 1-2 év azt hiszem.
Szia! Ha a Vigantol olajra gondolsz (ez D vitamin egyébként), azt naponta 1 cseppet kell adni a babának.Kiskanálba cseppentesz és a szájon át.Arra ár nem emlékszem, hogy mennyi volt, azt meg nem tudom, hogy meddig kell adni.Sokáig elég egyébként.Mi 4 hósak vagyunk, és még több mint a fele megvan.:-)
Szia!Mivel az anyatej egyedül a D és a K vitamint nem tartalmazza, illetve keveset tartalmaz, ezért kell ezeket külön beadni a babának.A vigantolt addig kell adni amíg anyatejes a baba, ha áttérsz esetleg tápszerre akkor nem kell.Ha kiskanálba anyatejet fejsz, és abba cseppented, akkor könnyen elfogadja a baba. :)
Én résen vagyok és a nyelvére szoktam cseppenteni, mikor nyitva a kis szája! Pelenkázás közben. 6 hetes a babám.
Vigantolt minden nap kell kapnia egy éves koráig, majd utána 3 éves koráig a téli, õszi idõszakban, mikor kevesebb napfényéri a kisgyermeket, ugyanis a napsugarakból is rengeteg d-vitamint vesz fel a szervezet. Azt hiszem 800 ft körül van és kb 8 hónapig elég. Én úgy adom neki, hogy az esti utolsó evés elõtt a mellbimbómra cseppentem és így leszopizza róla.

Bepaníroztam a húst és lefagyasztottam. Hogy kell majd kisütni? Csak belerakom forró olajba vagy előtte ki kell olvasztani? mennyiben lesz más így az íze, mintha frissen rántottam volna?

Legjobb válasz: Simán rakhatod rögtön a forró olajba. Arra figyelni kell hogy így kicsit több idõ amíg átsül. Ízben nem lesz más. Én is le szoktam fagyasztai. Persze minden hús közé rakok folpakkot hogy ne fagyjon össze úgy könnyebb szétszedni.

Simán rakhatod rögtön a forró olajba. Arra figyelni kell hogy így kicsit több idõ amíg átsül. Ízben nem lesz más. Én is le szoktam fagyasztai. Persze minden hús közé rakok folpakkot hogy ne fagyjon össze úgy könnyebb szétszedni.
Én csak egy picit szoktam kint hagyni, hogy éppen ne legyen jeges, mert különben leázik róla a panír. Utána forró olaj, kicsit tovább kell sütni, de jó szokott lenni az íze :-)
Csak bele rakod a forró olajba: Nem kell elõtte kiolvasztani. Az ilyen elõre le fagyasztott , húsokat 6 hónapnál tovább ne tárold a fagyasztóba . 6 hónapig nem veszit semmit az izéböl. Én ugy szoktam a szelet, fasirt húst , sajtot , berakni a fagyba, hogy rá teszem szeletenként 1 tálcára, és amikor meg fagyott, akkor bele rakom 1 zacskoba. Igy tuti, hogy annyi szeletet veszek ki egyszerre amennyi pont kell.

Iskolát szeretnék alapítani. Hogyan kell majd hozzákezdeni? Érdemes?

Egyre szembet?n?bb, hogy az emberek nem fordítanak elég figyelmet arra, hogy a gyermekek megismerjék a magyar irodalmat, nyelvet, történelmet, kultúrát, és hogy úgy n?jenek fel, hogy a magyar nemzetiségi öntudatuk, identitásuk biztos alapokon állva kialakuljon. Lennének olyan szül?k, vagy fiatalok, akiket ez érdekelne? És egyáltalán hogyan valósítható ez meg? A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: megint ez a turbómagyar duma. tanítanak az iskolában magyart is meg történelmet is, aki akarja megtanulja aki nem az megbukik. ennyi. gondolod hogy ha te nyitsz egy iskolát akkor majd mindenki jobbikos lesz hirtelen? Egy iskolába max 1200an járnak kb.. értelmesebb dolgot is kitalálhattál volna unalmadban ahelyett, hogy nem létezõ problémák miatt zokogj itt.

megint ez a turbómagyar duma. tanítanak az iskolában magyart is meg történelmet is, aki akarja megtanulja aki nem az megbukik. ennyi. gondolod hogy ha te nyitsz egy iskolát akkor majd mindenki jobbikos lesz hirtelen? Egy iskolába max 1200an járnak kb.. értelmesebb dolgot is kitalálhattál volna unalmadban ahelyett, hogy nem létezõ problémák miatt zokogj itt.
A kérdező hozzászólása: A lényeget kihagytam. Olyan iskolát szeretnék, ahol a fent említett dolgok kiemelt figyelmet kapnak.
OFF Kerstesia, ha lehetne kérdezõt is "pontozni", most megtenném! Annyira jó érzés nyelvtanilag hibátlan kiírást olvasni!!! Kérdésedre sajnos nem tudom a választ, de - annak ellenére, hogy nem Magyarországon élünk -, magam is potenciális érdeklõdõ lennék! :)
Biztosan olyan hasznos dolgokat tanítanál, hogy rovásírás, meg alternatív történelem, a politikai szemléletmódnak megfelelõen. Vicces. Nyiss, hajrás, nem árt ha marha sok pénzed van. Szakértelem és tudományosság nélkül elég hamar annyi lenne a karriernek.
kb az elsõ két mondatodat olvastam el ebbõl a kisregénybõl, annyi elég is volt. XD
A kérdező hozzászólása: Vagy olvasd végig, vagy ne is kezd el! Az elsõ két mondat csak bevezetõ egy logikusan, ésszerûen felépített gondolatmenethez.
igazad van, nem is kellett volna elkezdenem olvasni :DD jobban tettem volna, ha egyáltalán nem is írok ide, az idiótákat úgysem lehet eltántorítani a hülyeségeiktõl.
Én nem folynék bele a vitába, mert egyrészt érzelmi alapon (a kérdezõ oldaláról) nem lehet értelmes vitát indítani, másrészt önmagában abszurd téma. Viszont az elsõ válaszolónak és a kérdezõnek is üzenem, hogy az õ "nyelvtani hibátlanságukon" még igenis volna mit hibátlanabbá tenni - csak hogy ne erre verjék ki turulorientált nagymagyarságukban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!