Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell letölteni (940 db)

Hogyan kell letölteni a Java-s adóbevallást (0853-as lappal) konkrétan és kitöltés után hogyan lehet a C:\-ről mindenestől átmenteni pendrive-ra, hogy utána másol kilehessen nyomtatni? Sajnos nem boldogulok egyedül.

Legjobb válasz: Szia. A www.apeh.hu oldalon jobb oldalt a letöltések fül alatt a nyomtatványkitöltõ programok fület kell kiválasztani aztán ott kikeresni a 0853-as bevallást és letölteni az abev java webstart programot a és a 0853-as webstart változatát. Ezeket fel kell telepíteni és ha megnyitod az abev java-t akkor azon belül a nyomtatvány megnyitása pont alatt kell kiválasztani a 0853-as nyomtatványt. A program kiszámol csomó dolgot helyetted. Ha a súgót is feltelepíted (onnan ahonnan a programot) akkor ha belekattintasz egy mezõbe és megnyomod az F1 billenytyût akkor kiírja, hogy oda mit kell beírni. Ja és mindez csak akkor mûködik, ha java program is van a gépedre telepítve. A pendrivos lementésre nem tudok tanácsot adni, ott kéne megcsinálni, ahol nyomtató is van, mert szerintem máshogy nem igen lehet.

Szia. A http://www.apeh.hu oldalon jobb oldalt a letöltések fül alatt a nyomtatványkitöltõ programok fület kell kiválasztani aztán ott kikeresni a 0853-as bevallást és letölteni az abev java webstart programot a és a 0853-as webstart változatát. Ezeket fel kell telepíteni és ha megnyitod az abev java-t akkor azon belül a nyomtatvány megnyitása pont alatt kell kiválasztani a 0853-as nyomtatványt. A program kiszámol csomó dolgot helyetted. Ha a súgót is feltelepíted (onnan ahonnan a programot) akkor ha belekattintasz egy mezõbe és megnyomod az F1 billenytyût akkor kiírja, hogy oda mit kell beírni. Ja és mindez csak akkor mûködik, ha java program is van a gépedre telepítve. A pendrivos lementésre nem tudok tanácsot adni, ott kéne megcsinálni, ahol nyomtató is van, mert szerintem máshogy nem igen lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, egyedül nem boldogultam vele.
Ha kész a bevallás és elmentetted a mentés könyvtárba a szerviz funkció alatt találsz olyan lépést, hogy másolás a mentés könyvtárból, itt tudod megadni a cél könyvtárnak a pendrive-t. A másik gépen is ugyabúgy kell, hogy telepítve legyen a program. A márolás a mentés könyvtárba lépéssel be tudod másolni. Bakosné
Bocs a hibákért, siettem: ugyanúgy, másolás Bakosné

N em tudom hogy kell letölteni? Többi lent

Nah szóval kaptam egy telefont(alcatel ot 995). Sík hülye vagyok hozzá, de az internetre ha felmegyek és akarok nézni egy filmet akkor azt nem tudom megnézni, mert valamilyen kis kék kockát hoz ki benne egy kérdő jellel. Azt mondták valami adobe flash player kellene hozzá, de énnekem azt playáruházon nem találja ha googleval keresem akkor meg talál dolgokat de azokatvis angolul irja és én azt nem értem sajnos. Valahogy segítsetek letölteni egy ilyen programot . Vagy hogy mennyiért csinálná meg egy ilyenekkel foglalkozó szakértő?? ?

Legjobb válasz: szakértõ:D:D:D:D hát ezt jó:D:D Igen jól hallottad kell hozzá flash player.Ezt a legegyszerûbben a google segítségével tudod letölteni.Vagy az adobe oldaláról vagy beírod googlebe hogy adobe flash player.apk és valamelyik találatra rámész és letöltöd.Ezután az apk fájlt rámásolod a telódra és ott telepíted.Vagy mindezt a telódról is csinálhatod akkor értelemszerûen nem kell másolni semmit.

szakértõ:D:D:D:D hát ezt jó:D:D Igen jól hallottad kell hozzá flash player.Ezt a legegyszerûbben a google segítségével tudod letölteni.Vagy az adobe oldaláról vagy beírod googlebe hogy adobe flash player.apk és valamelyik találatra rámész és letöltöd.Ezután az apk fájlt rámásolod a telódra és ott telepíted.Vagy mindezt a telódról is csinálhatod akkor értelemszerûen nem kell másolni semmit.

Hogyan kell letölteni a torrent játékokat?

Legjobb válasz: ha arra gondolsz egy torrent hogy kell letölteni ami egy játék akkor le kell tölteni egy kilens-et pl: uTorrent megkeresed a játékot torrenten letöltöd a 3.0-ás rögtön kihozza hogy betöltsünk ?, betöltöd lejön és telepítessz

ha arra gondolsz egy torrent hogy kell letölteni ami egy játék akkor le kell tölteni egy kilens-et pl: uTorrent megkeresed a játékot torrenten letöltöd a 3.0-ás rögtön kihozza hogy betöltsünk ?, betöltöd lejön és telepítessz
Szükséged lesz egy olyan programra, ami kezeli a torrenteket. Úgy kell elképzelni, hogy a torrent fájl egy úgynevezett könyvjelzõ a világhálóra feltöltött rengeteg... mondjuk vegyük a te esetedet: játékhoz. A torrent tartalmazza a fájlok helyét a világhálón és segít letölteni. Program (ami nekem bevált) bitlord. Letöltöd innen: http://www.bitlord.com/BitLord_1.2.exe Telepíted és innentõl kezdve bármely torrent-közlõ oldalon (thepiratebay, isohunt, btjunkie stb.) letölthetsz bármit. Egyre kell figyelni: keresd a következõ szót: SEED. Minden torrentnél oda van írva, hogy hány SEEDER van. Ha 0 db. van akkor a torrent "meghalt", tehát nem lehet letölteni. Minél több SEEDER van, annál gyorsabban jön le, mert... sajnos nem teljes sebességgel tölt. Valamikor napokat, vagy heteket vesz igénybe az internet gyorsaságától függõen. Remélem, segítettem. Tm.
Nem létezik ilyen, hogy "torrent játék".


Le van töltve CTS 1.6 nem tudom elindítani valami steam dolgog kell hozzá le tudná írni valaki pontiűosan hogy kell letólteni, elindítani?

Legjobb válasz: Nem ismerem a "CTS"-t és nem tudom mennyire tudom "pontiûosan" leírni,hogy, hol kell "letólteni" de azért tessék: http://store.steampowered.com/ jobboltalt fennt megleled a linket..

Nem ismerem a "CTS"-t és nem tudom mennyire tudom "pontiûosan" leírni, hogy, hol kell "letólteni" de azért tessék: http://store.steampowered.com/ jobboltalt fennt megleled a linket..
Mi az a CTS?
Szerintem a CS 1.6ra gondolt szegény ovis:D vagyis ezzel a helyesírással máshol már megbukott volna
ja lehet hülyeséget írtam:D ha a CTS(Cisco TelePresence System Software Compatibility) 1.6ra vagy kíváncsi akkor nézd meg a táblázatot: http://www.cisco.com/en/US/docs/telepresence/cts_admin/1_6/c..
A kérdező hozzászólása: Jól van no Counter Strike 1.6 ... ? A bunkoskodáson kívül leírná valaki ?
az elején adtam linket, hogy a steamot hol kell letölteni.. azt írtad ezzel van gondod..ha nem akkor mivel?
Nem kell hozzá semmi, olyan törtet kell letölteni ami nem kér semmit, nekem van 2 verzió is ami hibátlanul lát minden servert. Törtet éppen 7000-et. :D ncore.cc- fent van.

Milyen programmal, vagy hogyan kell letölteni olyan filmet, ami sok sok rar-ban van feltöltve? Esetleg valamilyen magyarázó kis videó vagy leírás valahol található?

Legjobb válasz: Ilyenek torrent oldalakon vannak általában, onnan pedig egy torrent klienssel (gugli: utorrent és bittorrent használata) tudsz letölteni. Konkrétan honnan akarsz letölteni?

Ilyenek torrent oldalakon vannak általában, onnan pedig egy torrent klienssel (gugli: utorrent és bittorrent használata) tudsz letölteni. Konkrétan honnan akarsz letölteni?
Esetleg ha 100 megás bontásúakra gondolsz, és nem torrentes fájlokra , arra ott van a USdownloader . Egész ügyes kis program , felhasználóbarát ha be tudod optimalizálni a saját elvárásaidra. Nem nagy show.
Keress rá a neten a letöltésvezérlõkre, ha a letöltéssel van a baj, mármint ha arra gondolsz, hogy nem szeretsz kattogni. Általában vannak direkt olyan letöltésvezérlõk, maik különbözõ oldalakra vannak specializálódva.
Hogy valaki tényleg a kérdésre válaszoljon, azt mondom, hogy azt úgy kell, hogy letöltöd egyesével a sok kicsi rart, és a végén kijelölöd az összeset, majd kibontod.(jobb katt/kibontás ide) Ha nem lenne, akkor töltsd le egy rar-t kezelõ programot! pl: winrar

Hogyan kell letölteni/elindítani a google playt? (többi lent)

Hogyan kellene letölteni a Google Playt?

Legjobb válasz: A Google Play android operációs rendszerre készült alkalmazások hivatalos gyûjtõhelye, elõzõ nevén Android Market. Az erre alkalmas eszközökkel (androidos telefon, tablet, talán PC is (?) ), és a Market programmal lehet letölteni az ottani szoftvereket. Ehhez egy Google fiók (e-mail cím) szükséges, amihez hozzá kell rendelni az eszközt (simán csak bejelentkezel rajta valamelyik google-s alkalmazásba, pl. Gmail.

A Google Play android operációs rendszerre készült alkalmazások hivatalos gyûjtõhelye, elõzõ nevén Android Market. Az erre alkalmas eszközökkel (androidos telefon, tablet, talán PC is (?) ), és a Market programmal lehet letölteni az ottani szoftvereket. Ehhez egy Google fiók (e-mail cím) szükséges, amihez hozzá kell rendelni az eszközt (simán csak bejelentkezel rajta valamelyik google-s alkalmazásba, pl. Gmail.

Hogyan kell letölteni ezeket a fájlokat?

*****

Legjobb válasz: Kösz, de ez ugye ingyen van? Elkezdtem letölteni, mikor letöltöttem el fog indulni, vagy kell még valamit csinálni? Ha igen akkor mit? Kérlek azt is írd le részletesen.

A kérdező hozzászólása: Kösz, de ez ugye ingyen van? Elkezdtem letölteni, mikor letöltöttem el fog indulni, vagy kell még valamit csinálni? Ha igen akkor mit? Kérlek azt is írd le részletesen.
Szia. ne itt töltsd le. De elmondom, hogyan is kell... Rákattintasz az ingyenes letöltés alatti ingyenes gombra. elõfizetek nem élek vele! itt a nem élek velére kattolsz. letöltés indítása<<--katt De itt hamarabb letöltöd: ***** itt így kell: enter this: "betûk"*szám* [üres mezõ ] az üres mezõbe beírod amit ott a betûk*szám nál látsz ha készen vagy akkor a download file gombra kattintasz. ha megvan akkor látsz egy ilyet: Please wait 40 seconds Ezt a számlálót végigvárod. aztán megjelenik egy ilyen: regular download <<--katt rá és innentõl a megszokott módon indul a letöltés 13:40 szerinti állás szerint 250-902kbitsal jön a megauploadról, data.hu ról pedig 41kbistal. REGISZTRÁLJ IDE: elitewarez.hu !* Automatikusan eltávolított tartalom.

Hogy kell letölteni a videoplayer-ről letölteni a videókat?

lécccci segítsetek köszziii

Legjobb válasz: Kell egy csekkoló progi hozzá de azt nem tom hogy, mi a neve sajnos! De a haveromnak meg van és õ mindíg azzal szedi le a cuccokat!

Kell egy csekkoló progi hozzá de azt nem tom hogy, mi a neve sajnos! De a haveromnak meg van és õ mindíg azzal szedi le a cuccokat!

Hogyan kell letölteni Pou-t?

Légyszi lépésről lépére, ha kérhetem!

Legjobb válasz: Úgy tudom hogy, telefonra van ez a játék, és amúgy Androidról, és appstore-ról tudod letölteni (Telefonodtól függ)!

Úgy tudom hogy, telefonra van ez a játék, és amúgy Androidról, és appstore-ról tudod letölteni (Telefonodtól függ)!
Androidra: rámész a Play Áruházra, a keresõbe beírod hogy: pou, rámész az elsõ találatra aminek a neve értelemszerûen Pou, a Telepítésre kattintasz és megvárod hogy letöltse. Az app store-t nem ismerem így de gondolom ott is hasonló.

Hogyan kell letölteni a Deathlordon?

Legjobb válasz: Elõször is rákell menni a letöltés feliratra az oldal tetején beírod a nevét a letölteni kívánt fájlnak,majd ott rákatintasz torrent letöltése megjelenik egy ablak ott arr,hogy megnyitás és az ok-ra.És már le is fognak jönni a dolgok.

Elõször is rákell menni a letöltés feliratra az oldal tetején beírod a nevét a letölteni kívánt fájlnak, majd ott rákatintasz torrent letöltése megjelenik egy ablak ott arr, hogy megnyitás és az ok-ra.És már le is fognak jönni a dolgok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!