Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell leszólítani (8 db)

Hogy kell leszólítani egy csajt a buszon, hogy ne vegye rossz néven, a válaszból egyértelmû, de vinom legyen az elutasítés, de folytatható is legyen, ha benne van?

Legjobb válasz: Például úgy, hogy nem támadod le, hanem elkezdesz valamirõl spontán beszélgetni. Útmutatást kérsz, hogy hol találhatsz meg valamit, megkérdezed, hol vette a felsõjét, mert nagyon tetszik, és szívesen vennél a húgodnak ilyet ajándékba, vagy megdicséred a haját, és megkérdezed, hogy hova jár fodrászhoz... és amikor kialakul egy spontán csevej, úgy mellékesen megkérdezed, hogy nem futhatnátok-e össze valamikor....

Például úgy, hogy nem támadod le, hanem elkezdesz valamirõl spontán beszélgetni. Útmutatást kérsz, hogy hol találhatsz meg valamit, megkérdezed, hol vette a felsõjét, mert nagyon tetszik, és szívesen vennél a húgodnak ilyet ajándékba, vagy megdicséred a haját, és megkérdezed, hogy hova jár fodrászhoz... és amikor kialakul egy spontán csevej, úgy mellékesen megkérdezed, hogy nem futhatnátok-e össze valamikor....
Jó napot, jegyeket, bérleteket kérem ellenõrzésre bemutatni.... A többi már adja magát :DDD

Hogy kell leszólítani lányt?

Legjobb válasz: Hé Te ott!! Igen, Te!!

Hé Te ott!! Igen, Te!!
Ha a barátnõivel van, és te mögöttük sétálsz: "Hé te szebbik!" Amikor az egyik megfordul "Nem te, a másik!" Bevált technika
A kérdező hozzászólása: és ezek után?
Ordítasz neki, hogy Há' gyere má ide, beszélni akarok veled
A kérdező hozzászólása: nem hiszem el, hogy ezen a fórumon csak nem normális kocka idióta retardáltak vannak
Nem tudom kire értetted, ugyanis neked van szükséged arra hogy egy ilyen kérdést feltegyél gyakorira... A helyedben elgondolkoznék ;)
A kérdező hozzászólása: nincs min elgondolkoznom, és igen szükségem van, hogy ilyen kérdést feltegyek a gyakorira, de az itteni színvonalú tagok értelmes választ adni nem tudnak csak baromságot írkálni

Hogy kell leszólítani a csajokat úgy hogy elolvadjanak tőlem?

jó csajozós dumát tud valaki? ami tuti beválik olyat.

Legjobb válasz: Hóembercsajoknál próbálkozz, egy méretes hõsugárzóval.

Hóembercsajoknál próbálkozz, egy méretes hõsugárzóval.
6-os egy kicsit paranoiás. Nem minden férfi akar megerõszakolni minden nõt. Paprika spray:ez nem paranoia? Inkább tanulj önvédelmet, mert ha megtámad egy pasi akkor még arra sem lesz idõd hogy elõvedd!
Ha innen kapsz egy jó dumát 2 mondat erejében amitõl "elolvadnak", akkor mi lesz a harmadik mondatod? Mert 2 mondat után nem fognak fejest ugrani az ágyadba.
Bocsi, de ezt a millát ebben a táskában te vesztetted el? (És tiszteletteljesen átnyujtod a táskát 1 000 000Ft-tal.)
Akármit is mondhatsz nem fogok elolvadni, szerintem nincs ilyen duma, inkább azt kell kideríteni hogy a lány vevõ-e a szép dicsérõ szavakra. Nekem megteszi egy meghívhatlak egy italra, vagy hazakísérhetlek:aztán meglátom mit értél el nálam
Hú ha valaki megkérdezné hogy hazakísérhet-e, elõvenném a paprikasprayt és úgy szembefújnám, hogy megvakulna. Engem senki se kisérgessen haza, nem gondoljátok, hogy ez egy kicsit félelmetes, és elmebeteg? :D fõleg sötétedés után....
esetleg beválhat az elolvadás szempontjából az, ha odarohansz és odakiabálod, hogy GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS.
a nõtõl függ, mi jön be neki...például, az....ISMERED TED-ET? :D:D:D
jó a segged, iszú kólát?
engem egyszer egy srác azzal állított meg, hogy nagyon hasonlítok mila kunisra:D egy kicsit tényleg, az egyik kedvencem, de mérföldekkel jobb nõ nálam! tudtam h nem komolyan gondolja, de annyira aranyosnak találtam és kicsit cikisnek h ilyen szöveggel leszólit h adtam neki egy percet, aztán most másfél éve együtt vagyunk:)
Inkább legyen egyéniséged, meg kisugárzásod, legyél megismételhetetlen... tudod, az egy olyan entitás, ami nem tuca. Ja, az intelligencia is vonzó tud lenni, bár ha csajozós dumával akarsz valakit megszerezni, akkor ostoba lányok tetszenek, akkor meg tényleg sajnállak.
hõsugárzóval
Gyere a kohóba baby! X)
Te jó isten.. gondolkodj már egy kicsit, mert ez már fáj.. Nem gondolod, hogy ha lenne olyan joker mondat, amivel minden nõt ki lehet dumálni a bugyijából, akkor az emberi civilizáció cirka 6000 éves történelme során már rájöttek volna erre? Neem, ez nem így mûködik. Az a helyzet, hogy bizony meg kell erõltesd magad ahhoz, hogy egy nõt megszerezz. Elsõsorban persze akkor van könnyû dolgod, ha õszintén vonzódsz a lányhoz, és nem csak dugni akarsz, mert akkor szívbõl jön a kedvesség, a bókok, az érdeklõdés, a mosoly. Ellenkezõ esetben meg színészkedned kell.
#5-nek:" ha te ezzel állítanál meg engem és csaj lennék, láma módjára szembe köpnélek." Nem egy láma leszolitásárol volt szo!
"helló bébi, bár nem hívnak elvisznek, ha szépen megkérsz bárhova elviszlek" by sub bass halhatatlan! :D
Buuuuuurn with meeeeee... (42) DW fanok erteni fogjak :D De nem, szerintem nem letezik jo csajozos duma, minden csajt mas dolgokkal lehet megfogni. Sokan elbol elutasitjak a sablonos dumaval probalkozokat.
Bocsi, de ezt a millát ebben a táskában te vesztetted el? (És tiszteletteljesen átnyujtod a táskát 1 000 000Ft-tal.) Áhh ezen szakadtam..:D A Széf, Legyen ön is milliomos forgatásán elsütheted, de ha te ezzel állítanál meg engem és csaj lennék, láma módjára szembe köpnélek.
Nincs jó duma, meg amúgy is ha te így csajozol, azt észre veszik és elküldenek a levesbe. Normális megjelenés, helyzet felismerõképesség, pozitív kisugárzás. Ezek megvannak benned akkor nem kell ezen agyalnod.
Az összes csajozós duma unalmas már a csajoknak, imprózz!

Miért van az hogy a pasik már nem szólitják le a csajokat? Sőt állitolag most már a csajnak kell leszólitani a pasit? Ez normális? Jobbára férfiak véleményét kérdezném.

Legjobb válasz: vagy szimpla kényelmesség, vagy csak kollektíve meguntuk a sok elutasítást, mindenesetre én se szoktam csajokat leszólítani, ha odajön, akkor kezdeményezek, de az elsõ lépést neki kell megtenni. :)

vagy szimpla kényelmesség, vagy csak kollektíve meguntuk a sok elutasítást, mindenesetre én se szoktam csajokat leszólítani, ha odajön, akkor kezdeményezek, de az elsõ lépést neki kell megtenni. :)
Hát 30 évesen azért már más a helyzet. Nem akarom elvenni a lelkesedésed, de 30 évesen sokkal nehezebb független férfit találni. Lehet, hogy olyanoknak küldesz jelet, akik kapcsolatban élnek, és ezért van bennük annyi, hogy nem is próbálkoznak más nõknél. Azért ne add fel, egy 30+ embernél kellene lennie annyi önbizalomnak, hogy ha észreveszi a jeleid, akkor odamegy.
Én azt vettem észre, hogy sok lány (nem mind, mielõtt rám lenne fogva, hogy általánosítok) a leszólítást nyomulásnak veszi, pedig szó sincs ilyesmirõl. Ugyanakkor azt is elvárják, hogy a srác kezdeményezzen. Nem csoda, hogy a pasik nem tudnak kiigazodni a csajokon, és nem mernek kezdeményzni.
engem is ért már pár ilyen "csalodás" de lehet én mentem rossz lányhoz de a legtöbb tizenéves csaj ha nincsen rajtad 40-50ezer ftnyi ruha akkor nem igen néznek emberbe, de hát ez van :D
Egyszerû a dolog ... manapság már nem elmosolyodnak a lányok, hanem elküldenek a halál ****-ba, vagy lebunkóznak. Ez van kisangyalom. Én leszólítanálak ... ;)
Egyszerûen LUSTÁK a pasik!!!!!!
Azért, mert a mai lányok elképesztõen közönségesek és ezen felül kinevetik és nyilvánosan megalázzák az embert. Csak ezért.
én sosem kezdeményeztem még palinál...és nemis fogok soha ahhoz tul büszke vagyok h én "udvaroljak" bárkinek is... ezzel nagyon sok lány van így nem csak én nem a mi feladatunk:) túl elkényelmesedett az összes pali.. kis nyuszik:$:D
Azért, mert úgy gondolják, hogy úgyis van már nõi egyenjogúság, és megtehetné a lány is, úgyhogy inkább várják a sült galambot. Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy mindent a csajnak kell csinálnia.
Elõzõ, gyönyörûen megfogalmaztad a gondlataimat.
Hát azért ennyire nem is veszélyes a helyzet, mint itt nemrég kifejtették, de azért lányok elgondolkozhattok a dolgon nyugodtan. Mert mondani könnyû, hogy menj oda, aztán a fiú(mi) összeszedjük minden bátorságunkat, és aztán le vagyunk koptatva. (ez mondjuk annyira nem is baj, legalább megtudjuk, hogy rá se kell idõt pocsékolni) Viszont, hogy fennhordjátok az orrotok az teljesen igaz... A lányok nagy részéhez hozzá se lehet szólni, emrt sugárzik róla, hogy elnéz téged, mert nem te vagy a legmenõbb pasi a közelben.
Azért a deviáns lánykák már jöttek is lepontozni. Neten is olyan buták és korlátltak, mint a valós életben. Vegyenek mûpéniszt.
A statisztika szerint több a nõ az országban, mint a férfi. Tehát mi ráérünk, nektek sürgõsebb :P 20F
hülyék vagytok:D itt a válasz:D ez tuti igykell csinálni!!!!!!Nahh xal csaj valami nagyon apró bátorítást ad a pasinak és az bele fog lendûlni aztán udvarol majd csak kell az a bizonyos jel hogy nem eggyoldalú a vonzalom.! 17/F
Azért mert a csaj választ. MINDIG minden esetbe... fiúknál nem igy van. Egy férfinek ha nem is tetszik annyira egy csaj de mondjuk valahogy kinéz... attól még megdugná igy van vele. szóval ha a csaj elég bátor és beszédes minden képpen talál pasit. Szóval ha TI csajok igyis ugyis jut nektek mindenképpen farok akkor nehogy már én kezdeményezzek???? ÚGYIS ti választotok. Én hiába megyek oda. A büszkeségeteket meg jólenne letenni. Mert igencsak elvagytok szállva magatoktól. De mire Fel?e nemtudom. Sõt ha kategorizálni kéne 1-5 ig a csajok kinézetét már igen csak nehéz eset felszedni egy csajt 3 -as (közepes) szinten ha be se jösz neki.... de ha nekem bejön egy csaj 3 as szinten és én is bejövök neki akkor tutira nyert ügye van. mert legalább nem kell hajtanom és van nõm. Szóval csajok nyugodtan hajthattok a pasikra.. Ne féljetek. Kéne pasi? hát ahhoz igen csak kéne tenni valami az asztalra. nyugodtan lehet nektek is kezdeményezni nem fog le esni az ujjatokról a gyûrû ha picit "lazábbak" lennétek és mernétek kezdeményezni. Egot meg felejtsétek otthon mert sok csajnak nem álljól fõleg ha csak közepes. 20/F
Nah lányok!!! mi van ilyenkor azzal a híres "egyenjogúsággal"?! :O
én nõ vagyok, de vanerre egy elméletem...:D a pasik félnek. egyrészt azért, mert sok azilyen kis buzernyák férfiatlan "pasi" mostanában, egyszerûen kezd kiveszni a férfiasság a mostani pasikból. a másik meg az h sok a feminista nõ mostanában akik meg necsodálkozzanak ha a pasi inkább nemszólítja meg. a férfiak elbúzásodásának amúgy ez a feminizmus is okot ad, a nõk átakarják venni a férfiak szerepét, így a férfiakból kiveszik az, ami miatt õk férfiak. a másik, h a tinik k9rében sok a kis beképzelt buta liba, akik a 0 IQjukkal szemberöhögik az olyan srácokat akik nekik esetleg nemjönnek be, de az bemert próbálkozni. szóval sztem kölcsön9ösen vagyunk egymásra, nõk és férfiak negatív hatással.
Kedves kérdezõ, tudod miért van ez? Nos megpróbálom leírni. Elõször is azért, mert ahogy már páran leirták, a nõk képesek annyira megalázni, az orruknál fogva húzni a férfit, hogy ez bizony nagyon nem jó. Ami nagyon nagy baj, hogy nem hûek a férfihoz, a férfiak sokkal becsületesebbek, mint a nõ. Igy már inkább meg se szólitom õket és még valami pont kb 3 hete szólitottam le egyszer és utoljára egy lányt elkértem msn-t meg beszélgettem vele 2-szer találkoztunk is, és végül azt mondta nem akkarja mert a volt barátjához mér minden pasit és, hogy még fülig szerelmes bele. -.- Na ez engem annyira pofán ütött, hogy most egyenesen nem érdekelnek más csajok, egybként a buszon õ kezdett el velem szemezni, õ próbált közelembe férközni, végül én szólitottam le. Ezért szólitsam le õket? Ezért beszéljek én velük? Ezért hajtsak ennyire? Na nem, majd ha eljön az ideje megtalálom azt a lányt aki jó nekem, vagy nem...
13:58 Lehet te is "el lennél szállva" magadtól, hogyha visszautasítanának kismilliószor...
Azért van ez, mert a XXI. században élünk! A csajok már nem XVIII. századi francia kisasszonyok, és a fiúk sem olyan úriemberek. Közben volt egy emancipáció, nõi egyenjogúság van, vagy azt te kihagytad?
13:50-es jól írja. eléggé el vannak szállva maguktól
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok 10-en évesinkább 30 és nagyon vidám vagyok és általában ha tetszik egy pasi szemezek vele mosolygok tehát flörtölök és mégse mernek oda menni.
félünk az elutasitástól :)
Azért van ez, mert tartunk a nyilvános alázásoktól, fõleg ha harmincan vagytok egy helyen. Vannak normális nõk is, akik szépen közlik, hogy most ne, de van, aki beletipor a földbe. Akkor most: miért is nyavalyogtok, hogy nem megyünk oda? Talán változtatni kellene a viselkedésen, és odamennénk.

Hogy kell egy lányt leszólítani egy szórakozó helyen?

Nem vagyok valami beszédes de próbálkoznék egy kicsit csajozni de nem tudom hogy szólítsam le a lányokat. (Hanyagoljátok az olyan szövegeket mit a jó a segged kell kóla!?)

Legjobb válasz: "Szia! Hogy érzed magad..?" A lényeg, hogy kerülni kell az eldöntendõ kérdéseket!!! Kérdezõ, kérlek pontozd a válaszokat!

"Szia! Hogy érzed magad..?" A lényeg, hogy kerülni kell az eldöntendõ kérdéseket!!! Kérdezõ, kérlek pontozd a válaszokat!
Menny oda kérdezd meg hogy bulizna-e veled, vagy ha valameik haverod ismeri akkor mond neki hogy mutassa be és hivja oda hogy veletek bulizzon, beszélgess vele majd nyald le ennyi az egész!
Nem tudom mit értesz "leszólíteni" alatt. Oda kell menni és megismerkedni vele, mint bármilyen más idegen emberrel.
'Szia, hogy hívnak?", "Szia, meghívhatlak egy italra?", "Szia, hogy tetszik a buli?" stb. :) )
A kérdező hozzászólása: mit értesz azon hogy az eldöntendõ kérdéseket?
Az eldöntendõ kérdés az az, amire igen vagy nem a válasz.Pl. "Tetszik a buli?"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat4 ha tudtok segíteni akkor írjatok köszi

Hogy kell egy lányt leszólítani?

Meglátok az utcán, mondjuk a megállóban, vagy a buszon egy lányt aki nagyon tetszik. Ok, odamegyek hozzá, de mégis mit mondok neki? Szép id?nk van, nemde? - Ezt inkább nem. Mit lehet ilyenkor feldobni?

Legjobb válasz: Dobj fel egy macskát az úgyis talpra esik. reklám:

Dobj fel egy macskát az úgyis talpra esik. reklám:
Bármint, a lényeg h jól nézz ki!
egy pénzérmét hogy ha fej megmondod neki h tetszik ha írás hagyd a pi*ába ... Erre a kérésre ha mástól vársz választ az régen rossz ... Azt akarod h a lánynak te teszél , ergo a te stílusodba a te mondatottad amilyen te vagy úgy szólítsd le . Jótanács : Hagyd a "jó a segged köll kóla ? " vagy "he bébi ütközünk?" vagy "Szia cica van gazdád? " És egyéb értelmes dolgokat .... És szerintem az idõjárást is ... Egy szia ne haragudj leülhetnék melléd , azután hol tanulsz stb bõven jó kezdetnek ha a nevét tudod a mai világban nyert ügyed van mert Mark ( facebook feltalálója) megoldotta ezt helyetted :D
Sok módszer van...A legjobbak:10 milliótól többet érõ kocsi kulcsának villantása ez10-bõl 9-szer bejön falun lada kulcsot villantassz azis jó..A másik módszer a bankkártyavillantás de legalább 10-20-at ejts le a nõ elõtt egyszerre..VAGY KEZDEL HANGOSAN KIABÁLNI HOGY 25 CENTI!!!!
A kérdező hozzászólása: jó ok, persze, de ezek tipikusan azok a dumák, amibe belekezdesz, és már tudja hogy mirõl van szó, nem?
Szerintem a "Szia, bocs, hogy megszólítalak, de nagyon szép a szemed, mondták már?" típusú dolgok még nem divatjamúltak..

Hogyan kell normálisan "leszólítani" egy lányt? Szitu lent

Szóval ha az a helyzet, hogy egyetemen egyik tanteremb?l megy át egy lány a másikba, és akkor van kb 2 percem a szünetben, hogy egyáltalán az ismerkedést elkezdjem. Akkor, ha szimplán odamennék hozzá, és megkérdezném, hogy hogy hívják, és hogy mi az e-mail címe, az beválhat? Nincs konkrét lányról szó. Lányok ti mit szólnátok hozzá, ha egy fiú odamenne hozzátok, és csak ez a kett? kérdése lenne?

Legjobb válasz: Hát egy ilyen helyzetben, mivel nem ismerném, abszolút a külsõ alapján ítélném meg, és minden azon múlna, hogy az bejönne-e, vagy sem. 18L

Hát egy ilyen helyzetben, mivel nem ismerném, abszolút a külsõ alapján ítélném meg, és minden azon múlna, hogy az bejönne-e, vagy sem. 18L
ezt mond jössz baszni vagy baszol jönni?
Szia, sztem korrekt ötlet.(bár elötte azért szemezz vele, ne tünj olyan idiótának) Én örülnék neki, ha most a kiszemeltem igy szólítana le... 20/L
''ma este úgy [email protected] ketté áll a füled! 8-ra megyek érted. hol laksz?''
ó kicsi lány ó szija helló arra ugranak a tinip....k
Csak az válhat be ha azt mondod neki: hogy ne haragudj mond már, hogy 49. és ha erre mondja, hogy 49 akkor erre válaszold, hogy a k*rva anyád*t!
álljunk össze mint két kicsi legó
a két kicsi legõs bejönXDXD de ez csajtól fögg lehet vki felpofozna vagy nem tom
Ha külsõre bejössz neki, akkor beválik, ha nem, akkor nem. De egyébként se számít más a lányoknak, szal nyugodtan megpróbálhatod.
, , Szia! Xy-nak hívnak és szeretnék veled megismerkedni. Van rá lehetõség?"

Hogyan kell normálisan leszólítani egy csajt?

hogy minél kisebb legyen az esélye annak, hogy elküld...

Legjobb válasz: Erre nincs recept. Ha nem tetszel neki akkor ha a fejed tetejére álsz akkor sem fog összejönni veled... De egy dolog biztos, légy határozott, közvetlen, kedves. A többi rajtad múlik mindenki másképp csinálja.

Erre nincs recept. Ha nem tetszel neki akkor ha a fejed tetejére álsz akkor sem fog összejönni veled... De egy dolog biztos, légy határozott, közvetlen, kedves. A többi rajtad múlik mindenki másképp csinálja.
Ha tetszel egy csajnak akkor szinte mindegy mit mondasz, nem fog elküldeni. Persze legyen értelmes szöveged ne ilyen "szia, jó a segged, kõ kóla?" tipusú, pl ha jó a humorod az sok mindent megold. Ha nem tetszel neki akkor is mindegy mit mondasz, mert akkor úgyis le fog rázni.
Nem az a lényeg mit mondasz, hanem az hogy hogyan, légy kedves, humoros, határozott és elõzékeny. Szerintem.
Egy lány leszólítása sokmindentõl függ, ha Te vagy Brad Pitt akkor azt mondasz neki amit akarsz. Ha éppen nem vagy valami olyan kaliberü ami a csajoknak bejön akkor amondó vagyok hogy a neten kezdd el mondani neki a kedvességeket, majd egy találkozás alkalmával mutasd meg magad. De a lány tényleg érezze hogy SZERETED. Akkor elgondolkozik rajta hogy mi kell neki. Egy igazi pár vagy egy kis mitugrász aki minden lyukba belemászik xD
Ha még ezen a részen nem jutottál túl, a csajozás nem neked való :)
NE neten!
"jó a segged kõ kóla?" nálam ez mindig beválik sok sikert ;)
Az utolsó válaszolónak: Már meg ne sértõdj, de ha nekem ilyet mondanál felképelnélek...
Nagyon fontos szerintem hogy egyáltalán ne legyél italos mert ha pilyaszagod van megérzi és akármit is mondasz fagyi lesz. Szerintem a humor a nyerõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!